Tur 2 børnene i Balservig - med fødderne oven på kajakken

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tur 2 børnene i Balservig - med fødderne oven på kajakken"

Transkript

1 Nr. 3, Oktober 2011, 31. årgang Tur 2 børnene i Balservig - med fødderne oven på kajakken

2 Side 2 Indhold Bådpladsudvalget Efter flere års tro tjeneste i bådpladsudvalget har Per Wøldike ønsket at blive afløst. Derfor er det en stor fornøjelse at opleve hvordan Werner Borghus og Claus Freiberg med ildhu har kastet sig over opgaven. Vi har rigtigt mange pladser til kajakker, men som oplyst i sidste nummer af klubbladet, så har vi nu behov for at prioritere vore kajakpladser. Der er plads til alle kajakker i Klubben, men vi har behov for at rokere lidt rundt. Et par udmeldte har glemt deres kajakker i Klubben og disse afleveres nu af Werner og Claus på politiets hittegodskontor. Vi har også valgt at prioritere sådan, at de der ror mest har førsteprioritet. De der ikke ror må affinde sig med pladser der er mindre tilgængelige. Alle medlemmer har jf. foreningens ro reglement pligt til at registrere kilometer og den information vil blive anvendt ved prioriteringen af pladser. Hvis du ønsker at opretholde en af de lettest tilgængelige kajakpladser og ikke ønsker at blive henvist til pladser på 1. sal over værkstedet eller over K4-gangen, så er det vigtigt, at du registrerer roede kilometer via vor hjemmeside. Har du stået på venteliste til en plads, så kontakt Werner og Claus. Venlig hilsen Bestyrelsen og bådudvalget Forsidefoto: Frida (tv), Ida, Mikkel, Gustav, Martin, Jeppe, Emil, Anton og Thomas Side Bådudvalget 2 Danmark rundt i kajak 17 DM - Guld polo 9 DM maraton DM sprint Formanden har ordet 3 Generalforsamling Generationsskifte 10 Havkajak pilotprojekt 16 Husudvalg 8 Klubmesterskab Kongensbro Classic 18 Kontaktpersoner 39 NM U-landshold Outsidere 11 Spinning 12 Sponsorudvalget 6 Standerstrygning 16 Temaaften vinterroning 14 Tur 2 børn 19 Turroning Ugeplan 7 Vinterroning 28 VM sprint BLADET SØGÆNGEREN udgives af Silkeborg Kajakklub 3 gange årligt: april, juli og oktober Oplag 700 eksemplarer

3 Side 3 TdG, Rendsburg og Kongeå afslutter fantastisk sæson Vi har roet 5½ gang rundt om jorden. De mange kilometer er roet på hyggelige ture, ved instruktion af mange nye og ved benhård træning som har givet imponerende resultater på ro-banerne: Emil Stær til OL, NM-guld til Annemia og Casper, 30 DM-kortbane-guld, 8 DM-maraton-guld og DM-guld til polodrengene. Af Peter Nyegaard Jensen, formand Også et stort tillykke til de der hentede 30 guldmedaljer ved kortbane-dm, 8 guld medaljer ved maraton-dm og dobbelt DM-guld til polodrengene. I skrivende stund tangerer vi sidste års km-rekord og meget skal ske, hvis vi ikke inden oktober sætter ny km-rekord svarende til 5½ gange rundt om jorden mere end km. Med de mange km kan det ikke undre, at der skabes gode resultater på ro-banerne, men at året skulle bringe så mange flotte resultater er helt overvældende. Emil Stær er som den første kajakroer fra Silkeborg, siden Jens Christian Sørensen deltog i Mexico City, udtaget til OL. En årrække med massiv eliteindsats har båret frugt. Med imponerende deltagelse i alle aldersklasser er vi nu ubetinget Danmarks stærkeste kajakklub selv den benhårde herrer senior klasse har Emil, Nikolaj og Lars sat sig på. René Olsen stiller stadig op for Maribo, men efter flere års træning i Silkeborg, dominerer han den danske maraton distance. Assimileringen af René skrider positivt frem, så mon ikke han næste år vælger at stille op for Silkeborg Et stort tillykke til Emil, men også tillykke til Annemia og Casper for guldmedaljer ved nordiske ungdomsmesterskaber samt sølv og bronze ved nordiske ungdomsmesterskaber til Niklas, Jeppe, Katrine, Nanna, Mikkel, Anne Sofie og Søren Maretti. Tak til alle de dygtige roere og tak til eliteudvalgschef Tom Faurschou, cheftræner Finn Pape, Marianne Hansen, Thomas Rask, Rikke, Daniel og de mange forældre og andre som trofast hjælper med træningen og mange andre gøremål. (Fortsættes på side 4)

4 Side 4 (Fortsat fra side 3) Gode ture Igen i år kunne vi tilbyde spændende ture til bl.a.: Kongensbro Classic Gudenå Explorer Kaløvig Flensborg Fjord Netop nu pakkes der trailer til Kongeåen og jeg nød forleden at overhøre planlægningen af turen. Dejligt at opleve den entusiasme der præger aktiviteterne og i dette tilfælde meget spændende at overhøre hvordan man planlade besøg til seværdigheder på turen, satte sig ind i den specielle natur i området o.s.v Formanden har ordet - fortsat... Har instruktionen nået et maksimum? Har vi forsømt nye varianter af vor sport som f.eks. havkajak? Kan vi ikke holde på nye medlemmer? Derfor ventede bestyrelsen med spænding på årets medlemsstatistik fra Claus Byskov Hurra!!!! Vi er igen i vækst og medlemsskaren tæller nu 658 aktive samt 95 passive - i alt 753 medlemmer. Selvom kriseledelsen er lagt på hylden, så har det nok været sundt at overveje situationen. Mon ikke vi får gavn af de projekter der ér sat i søen og mon ikke de vil bidrage til at væksten fortsætter mange år endnu. Jeg er i København den aktuelle weekend, ellers havde jeg deltaget på Kongeå-turen det var så spændende at overhøre de forskellige udflugtsmål og jeg vil opfordre alle til at deltage på de ture der tilbydes. Pilotprojekt i havkajak For at få faktuel viden om hvad havkajakker er og hvordan instruktionskurser i havkajak bør afholdes, så gennemfører to garvede instruktører i havkajak, Peter Bang og Preben Petersen, netop nu et pilotprojekt. Selv om pilotprojektet gennemføres nu, så er der tid nok til at tage hensyn til gode ideer fra medlemsskaren. Efter gennemførelsen af pilotprojektet evaluerer vi forløbet og tager stilling til det videre forløb. Klubhus-byggeriet Det er efterhånden længe side vi vedtog at igangsætte udvidelsen af klubhuset. Kajaksporten er i vækst Selvom sponsor gruppen i år har haft succes med bidrag fra flere nye sponsorer, så er bestyrelsen meget opmærksom på, at Klubbens altafgørende indtægtsgrundlag er medlemskontingent. Kajaksporten i Danmark er i vækst, men det gav anledning til bekymring, da vi sidste år, efter mange års ubrudt vækst, måtte konstatere et svagt fald i medlemsskaren. Bestyrelsen overvejede spørgsmål som: Er vore nuværende rammer i Indelukket blevet for snævre? Der er til tider lidt nusset i Klubben og selvom Jan, Leif og Søren har repareret vindskeder, udhæng og tag, så er behovet for mere plads er uændret. Derfor er det glædeligt, at der synes at være fremskridt med hensyn til godkendelse af byggeriet. Silkeborg Kommune oplyser, at de har haft møde med Naturstyrelsen. Det er aftalt, at man nu får henvendelsen behandlet som officiel ansøgning, idet Silkeborg Kommune oplyser, at der nu ikke skulle være noget der hindrer en positiv tilbagemelding. Man afklarer nu det videre forløb internt i Ejendomme og Plan og vil derefter vende tilbage. (Fortsættes på side 5)

5 Side 5 Formanden har ordet - fortsat... (Fortsat fra side 4) Byggeplaner Silkeborg Kommune: Vi har haft møde med Naturstyrelsen. Det blev aftalt, at vi nu får henvendelsen behandlet som officiel ansøgning. De oplyste, at der nu ikke skulle være noget til hinder for en positiv tilbagemelding. Søsportens Hus Lokalplanen er godkendt og Claus Byskov arbejder nu på finansiering af opførelsen og ikke mindst finansiering af driften. En spændende og afgørende fase, som bestemt ikke er uden udfordringer i disse finans-krisetider. Ledelse - rekruttere flere frivillige Medlemmer - flere medlemmer, nye målgrupper Idræts- og aktivitetsudvikling - moderne og fleksible idræts- og motionstilbud Idrætsmiljøer og faciliteter - forbedre de fysiske rammer Aktiv involvering i lokalsamfundet - samarbejde med andre foreninger, virksomheder og offentlige myndigheder. Efter konferencen tilbyder DGI coaching, indspark og opbakning i konkurrenceperioden, der strækker sig frem til maj Men mere om det senere, for vandet er endnu lunt og vinteraktiviteterne venter Lunt vand og nye vinteraktiviteter Der er stadig mulighed for mange gode ture på vandet, men når standeren stryges den 16. oktober er sommersæsonen pr. definition forbi. Med vintersæsonens komme venter også mange spændende tilbud. Vægttræningslokalet kan altid benyttes og som tidligere år er der mulighed for at deltage i gymnastik, spinning, fælles-løb og svømning. Følg med på hjemmeside og opslagstavler og meld dig til i rette tid. DM i foreningsudvikling Danmarks første DM i foreningsudvikling starter med en konference lørdag den 8. oktober i Århus. Vi deltager naturligvis. Ikke kun fordi vi er blevet opfordret, men fordi timingen er perfekt med de store udfordringer vi står foran: Udvidelser af Klubben, Søsportens Hus, potentielle udfordringer med nye varianter af vor sport (havkajak, surfkajak, polo o.s.v.), nye bredde-tiltag o.s.v. Claus Byskov, Bente Refslund, Ulrik Kofoed, Peter Bang, Søren Sloth og jeg er tilmeldt. Vi glæder os til at få inspiration, viden og idéer der kan styrke udviklingsprocessen og udvikle Klubben på udvalgte områder: Punktum med TdG, Rendsburg og Kongeå Mens jeg skriver værker skuldrene stadig efter deltagelse i Tour de Gudenå og der pakkes trailere til Rendsburg og turen til Kongeåen. Tak til vor egen Janne Pretzmann, der netop er tiltrådt som formand for Tour de Gudenå, for et godt arrangement. En fornøjelse at læse resultatlisten fra Tour de Gudenå. Rene Olsen kom som første mand under 8 timer på den lange distance. Rigtigt mange flotte resultater i alders-klasserne, hvor specielt de yngste klasser var totalt domineret af Silkeborg-roere og generelt en rigtig flot (Fortsættes på side 6)

6 Side 6 Formanden har ordet - fortsat... (Fortsat fra side 5) deltagerliste fra Silkeborg. Thomas Rask valgte i år at ro med sin søn, Thorbjørn. Derfor måtte jeg indkalde reserven min gamle K2-makker fra 1980, Claus Schmidt. Godt hjulpet af Bjarne og Karsten samt en drilsk overbæring i Ry, måtte far og søn sande, at selvom vi samlet er blevet 60 år ældre og 30 kg tungere, så kan de gamle endnu. Men en etapesejr til Thorbjørn og Thomas i Classic var super flot! Fantastisk flot roet Thorbjørn J Så kom bare på vandet - du bliver ikke alene - men husk redningsvesten. Godt efterår. Status fra Sponsorudvalget Tekst: Thomas Winther Støt vores sponsorer, de støtter Silkeborg Kajakklub. Der er de små medaljesponsorater som betød at vi kunne støtte kapafdelingen med ,- i forbindelse med de to DM finaler i år. Næste år vil vi være ude meget tidligere med medaljesponsoraterne, da vi har kunnet konstatere at der er rigtigt mange om buddet. Tak til Helena, Pia, Frederik og Sonja som hjalp os med det. Derudover er der lavet aftale med OK-benzin. Det kunne I opleve til Paradisløbet, hvor en medarbejder fra OK hjalp med at få oprettet kort til dem, der havde lyst til det. OK støtter lokalsporten rigtigt mange steder, og det er sådan set op til Klubbens medlemmer, hvor meget vi vil støtte Klubben. OK-benzin giver Klubben 6 øre pr tanket liter brændstof, og et engangsbeløb for de kort der laves. Så køb OK-benzin og støt Klubben. Vi regner ikke med det store beløb i år, men håber at der bliver købt tilstrækkeligt brændstof til at OK vil forlænge aftalen med Klubben til næste år. Til dato har Klubbens medlemmer købt liter brændstof. Vi har en aftale med Silkeborg Slagteren, og han har støttet os med lån af grill, mv. til handicapaftenerne. Vi har lavet en aftale med Silkeborgskolen (Silkeborg Efterskole) og vi havde to af deres Beachflag med til DM i Holstebro. Skolen kommer på et tidspunkt ned og prøver at ro kajak med et hold af deres elever. Se de brochurer der står rundt omkring i klublokalerne. Der er også lavet en aftale om køb og tryk af klubtøj med Sport Direct. Det er ikke Sponsorudvalget der har stået for den aftale, så tak til Janne Pretzmann mfl. I forbindelse med ombygning og etablering af det nye træningslokale, støttede Bent E. Andersen også Klubben med et pænt beløb. Nogle vil have bemærket at der er kommet en ny opvaskemaskine, den har Punkt1 foræret os, og Tom Skovgård har tilsluttet den tak til dem begge. Vi har også sendt ansøgninger om hjælp til bl.a. indkøb af ny trailer. Vi har haft ansøgninger til Sydbank- Fonden, TuborgFondet, TrygFonden, og til Nordea- Fonden. Desværre indtil nu uden held. Tilbage står så, at vi stadigvæk ikke har en ny hovedsponsor på plads, men vi forsøger stadigvæk at finde en egnet og værdig sponsor. Når vi tæller sammen har vores anstrengelser betydet ca nye kroner til Klubben. Hvis du nu sidder en med en god ide til en mulig sponsor, eller måske godt kunne tænke dig at give os en hjælpende hånd, så kontakt mig på eller mail adresse Tak for en spændende sæson med rigtigt mange flotte sportslige resultater og hyggeligt samvær. Sponsorudvalget vil også gerne prøve at være de første, så: God jul og godt nytår!!

7 Side 7 Aktiviteterne starter i uge 40 og slutter i uge 12. Tirsdag kl. 20:45 21:45 SVØMNING Gratis svømning i Nordvestbadet. Svømmetiden er sammen med roklubben, og du må ikke gå i vandet før tiden, efter aftale med personalet i Nordvestbadet. Der er mulighed for sauna. Bemærk dørene låses for adgang kl. 21:15. Alle SKAL have forladt Nordvestbadet kl. 22:00. Svømmehallen er lukket i følgende uger: Uge 42 - efterårsferie. Uge 51 - jul. Uge 52 - nytår. Uge 7 vinterferie. Tilbuddet gælder også passive medlemmer. Torsdag kl. 18:00 19:00 SPINNING Silkeborg Sportscenter på Århusbakken spinnier vi sammen med roklubben. Centeret har 35 cykler og et Suunto system, så du kan følge din puls under træning. Start: 13. oktober 15. december. Pris 250,- for 10 gange eller 30 kr. pr. gang incl. sko. Forår: sted og tidspkt. kendes pt. ikke. Tilbuddet gælder også passive medlemmer. Lørdag kl. 8:30 og søndag kl. 10:00 FÆLLESRONING Der roes hvor man nu synes. Der er efterfølgende mulighed for Sauna. 5 kr. pr. 2 timer. HUSK vest og varmt tøj! Det kan være en god ide at sætte en seddel på opslagstavlen hvis I er nogle der ror regelmæssigt ud over de nævnte tidspkt. Tilbuddet gælder IKKE passive medlemmer. tlf

8 Side 8 Klubbens hus er undergået flere små og en enkelt stor renoveringer i år. En stor tak skal lyde til tømrer holdet, der har stået for at udskifte sternbrædderne på Huset i august måned, så huset var klar til Regatta. Flere opgaver venter. Jeg vil derfor bede om dem, der har interesse i vores hus, at de melder sig. Vi skal have nedsat et husudvalg, der kan få planlagt og koordineret de opgaver, der skal tages hånd om. Send en mail til undertegnede på: Opstart af møde i husudvalget vil være tirsdag d. 11. oktober kl Hilsen Rune Kristensen, Huschef Husudvalg Silkeborgs begynderhold modtager instruktion i pausen af Pixi. Bemærk kajakkernes store farverigdom. Silkeborg-roerne kendes blandt de andre klubber på at have kajakker, som på lang afstand signalerer mange års kamp-erfaring og til dels holdes sammen med gaffatape. Mathias på Silkeborg River Boys kæmper sig igennem til en skudchance i finalen mod Odense.

9 Side 9 DM - Guld til polodrengene Tekst: Poul Helge Andersen Silkeborg Riverboys har haft en forrygende sæson, hvor de er gået ubesejret gennem sæsonens 5 DM-stævner. Men finalen mod Odense Young Guns var langtfra afgjort på forhånd. Silkeborgdrengene spillede sig igennem til flest chancer, men ramte gang på gang målrammen. I det meste af anden halvleg var føringen derfor kun 2-1 til Silkeborg, og Odense-holdet havde flere chancer for udligning. Først i de allersidste minutter fik Silkeborg scoret til 3-1, hvormed kampen var afgjort, og et velfortjent mesterskab var hjemme. River Men kæmper indædt for, at Neptun ikke får plads til en afslutning. Hvis nogen stadigt er i tvivl, så ER kajakpolo en kontaktsport. I seniorrækken var Silkeborg Rivermen regerende mes-tre efter at have slået Neptun fra Amager med 5-0 i finalen sidste år. I år mødte de igen Neptun i finalen, men det blev en mere spændende og jævnbyrdig finale end nogensinde før. Den ordinære spilletid på 2 gange 10 minutter bød på masser af action og hårde dueller inden den sluttede 3-3. Derefter spillede man 2 gange 3 minutter, hvor et Golden Goal ville have afgjort kampen. Men der stod stadigt 3-3 og mesterskabet måtte afgøres med straffekast. Efter de første 4 kast fra begge hold, stod der 2-2, men så trådte Silkeborgs målmand, Jeppe Iversen i karakter. Han reddede modstandernes 5. kast og roede derefter ud og scorede selv på Silkeborgs sidste kast. Polokajak er måske ikke så kendt i Danmark, men det er faktisk en tilskuervenlig sportsgren med masser af underholdning og spændende dueller. Som forbundet skriver på sin hjemmeside: Sprøjtende vand, hvirvlende pagajer, små drejenemme kajakker og en flyvende bold: Det er kajakpolo, kajaksportens holdsport. Den enestående kombination af bold, kajak og vand på den ene side og kamp, teknik og atletik på den anden side gør denne sportsgren super sjov at se på og deltage i. Andre vil kalde det Rugby til søs, fordi det er en meget fysisk sport, hvor man både må ro ind i hinanden, hen over hinanden og direkte kæntre hinanden! I år har Silkeborg for første gang haft to U18-hold med i DM-serien, idet de gamle juniorer sidste år påtog sig opgaven at oplære og træne et nyt hold af 13-14årige drenge, som skal forsvare Silkeborgs farver, når Silkeborg Riverboys næste år rykker op i seniorklassen. Det nye hold hedder Silkeborg Newbies og har året igennem måttet tage imod mange tæsk, og tabscifre omkring 12-0 har været helt almindelige. I sæsonens første 4 DM-afdelinger har holdet kun scoret 2 mål i alt. Det føltes derfor som endnu en sejr for Silkeborgklubben, at det yngste U18-hold klarede sig rigtig godt i Hou og i praksis fik deres gennembrud som seriøs hold i rækken. De unge spillere tabte 9-5 til Skovshoved, 7-4 til Neptun og spillede uafgjort 4-4 mod Flensborg. Her viser River Men en af fordelene ved, at kajakpolo er en holdsport. Man ser aldrig en flok kaproere tage sådan en stor våd bunkekrammer efter en sejr.

10 Side 10 Tekst: Emil R. van der Bijl Ligesom så mange andre sportsgrene, så er Kajakpolo også opdelt i rækker. I de sidste par år har Silkeborg stillet med et Juniorhold og et Ligahold i Danmarks-turneringen (DT). Ligaen er den bedste herrerække i Danmark, og for nogle år siden valgte Ligaspilleren Jeppe K. Iversen at ofre noget af sin fritid på at træne fire håbløse drenge, som var faldet for kajakpolo-sporten. Drengene dannede deres eget hold, og valgte at stillede op i juniorrækken til Danmarks-tuneringen. I år var sidste gang tre af de fire medlemmer ville kunne spille med på et juniorhold, så der var akut brug for nyt blod. Derfor indså Martin, Andreas, Mathias og Emil, at det var deres tur til at lære fra sig. De tilbød prøvetræning til interesserede i sensommeren En håndfuld drenge i alderen 12 til 13 år blev bidt af sporten, og de 4 gamle juniorer har siden trænet dem regelmæssigt. Om vinteren foregår træningen i svømmehallen på Højskolen og om sommeren foregår det naturligvis på åen. Drengene havde lidt erfaring med tur/kap-kajak før de kom i gang med polo. Juniortrænerne anbefalede kraftigt, at de hurtigst muligt begyndte at deltage i DT, fordi det måske nok ville være en barsk start, men det ville være den allerbedste træning til at blive bedre. Drengene ville gerne være med i Danmarksturneringen, og holdet fik navnet Silkeborg Newbies, så Silkeborg kunne for første gang stille med to hold i juniorrækken. DT er en tunering, som strækker sig over 5 stævner fordelt i Danmark: Odense, Vandelsbæk, Odense, Fisketorvet og Hou havn. Sporten er imidlertid ret lille i Danmark så Juniorrækken omfatter alle under 18 år. For et nyt hold i års alderen blev det derfor en rimelig barsk oplevelse, som drengene flere gange måtte sande. Der blev snakket længe mellem trænerne og udøverne om det var noget for dem. Enkelte følte tvivlen komme snigende som en slange i det høje græs, hvor de meddelte med ordene: Jeg ved ikke helt om holdsport er noget for mig. - om polo nu også var en ting i deres verden. Vi trænere forstod deres følelser på et meget ligesindet plan, da vi jo selv havde været igennem en lignende startfase. Til DT 1 (Odense, maj måned), oplevede drengene hvordan det var at spille med nogle modstandere som ikke tog hensyn til deres størrelse, erfaring og kendskab. Det vil sige at de bogstavelig talt blev kørt godt og grundigt over. De fleste kampe endte med 2-cifrede tal til modstanderne og 0 til Silkeborg Newbies. Generationsskifte Sådan strakte det sig i grove træk til de fire første stævner. Imellem hvert stævne havde drengene knoklet på og trænet, men det skete i alt kun to gange at drengene fik kastet bolden i nettet til stor glæde for trænere, forældre og holdet selv. Træningen foregik ofte ved, at Silkeborg Newbies fik en af trænerne med på holdet, så de spillede 5 mod de 3 andre trænere. Det nød drengene meget og det gav lidt overskud til at kunne møde med oprejst pande til de tæv, som næste DT-afdeling nødvendigvis gav. Det viste sig til sidste stævne at deres anstrengelser havde båret frugt. Med stor support af forældregruppen tog drengene til Hou havn, hvor de for sidste gang i år skulle prøve kræfter med de andre. Drengene havde selv opfundet taktikken bananen og suppleret med et par ideer fra en af forældrene før kampstart, så havde de pludseligt et simpelt, men ret effektivt presspil. Miraklet skete. Drengene fik gang i scoringerne og for første gang kunne de følge med modstanderne i en turneringskamp. Newbies tabte første kamp 9-5. Alle dagens kampe blev vendt fra barske nederlag til en spændende kamp fyldt med mål og masser af rigtig polo. Drengene viste hvordan polo skal spilles, med sammenspil og udnyttelse af hver enkelts stærke sider. I anden kamp spillede Silkeborg Newbies 4-4 mod Flensborg, hvilket resulterede i årets første kamppoint. Flere af modstanderne havde de mødt før, så de vidste jo, hvor nem en sejr, der var i vente. De blev derfor gang på gang overrasket over drengenes gå-på-mod og deres ihærdige forsøg på at lave en masse gode mål. Sidste kamp blev tabt 7-4, men Newbies havde fået hul på bylden og scorede stabilt 4-5 mål i hver kamp. Trænerne, Liga-holdet og forældrene var rigtig stolte af at se hvordan Silkeborg Newbies var vokset med opgaven og havde formået at tage alle de forskellige gode råd, støtte og forventninger til sig og brugt det til at skabe et nyt og yngre hold juniorspillere, som næste år er alene om at forsvare Silkeborgs farver i Juniorrækken. Drengenes hold består af: Rasmus Andersen, Oliver Thomas Glasscock, Rasmus Dybkjaer, Troels Dam, Mads Gjeraae Eichler Hansen o

11 Side 11 Tekst: Poul Helge Andersen Charmerende outsidere De fleste kajakroere er pæne folk, som ror i lige baner og aldrig kunne finde på, at ro ind i andre for slet ikke at tale om bevidst at vælte andre. - men i Klubben har vi en lille anarkistisk gruppe, som har en helt anden moral. I har nok oplevet dem, når de iført hvide eller sorte ishockey-hjelme høvler rundt i nogle små, uhyggeligt maltrakterede baljer, som har en svag lighed med kajakker. Ja, det er kajak-poloerne, jeg tænker på. Kajak-polo er en forholdsvis ny sportsgren herhjemme. Officielle Danmarksmesterskaber har kun været afholdt siden 1998, men det er faktisk en meget tilskuervenlig sportsgren med masser af underholdning, action og spændende dueller. Alle tre Silkeborg-hold består af store, glade drenge. Det yngste hold kendes på, at de endnu ikke bærer de der halsbånd med gyldne hundetegn. I første weekend i September blev Danmarksmesterskabet afgjort i Hou havn, og som altid når det drejer sig om noget med Kano og Kajak, så blander Silkeborg sig i toppen. Silkeborg har i flere år haft to hold med i turneringen, Silkeborg River Men i Herre-ligaen og Silkeborg River Boys i Junior-rækken (U18). Juniorholdet har vundet sølv de seneste 3 år, og denne gang var det sidste chance for at vinde det gule metal, for 3 af spillerne er fyldt 18 og rykker op i senior-rækken næste år. Floddrengene har haft en forrygende sæson, og er gået ubesejret gennem sæsonens 5 DM-stævner. Men finalen mod Odense Young Guns startede ikke for godt. Odense kom foran fra start og River Boys måtte kæmpe længe for hvert point. Silkeborg-drengene spillede sig igennem til flest chancer, men ramte gang på gang målrammen. I det meste af anden halvleg var føringen så lille som 2-1 til Silkeborg, og Odense-holdet havde flere chancer for udligning. Først i de allersidste minutter fik Silkeborg scoret til 3-1, hvormed kampen var afgjort, og et velfortjent mesterskab var hjemme. Silkeborg gjorde således rent bord i de to rækker, hvor de stillede op. Vi har ingen damehold så det mesterskab måtte andre slås om. Silkeborgs Kajakpolo-hold er præget af stor entusiasme og et enormt godt kammeratskab på tværs mellem holdene. I hvilken anden sportsgrene kan en 1.års junior-spiller opleve, at senior-landsholdsspillere stopper op og giver gode råd, siger et anerkendende Godt spillet! eller direkte hepper under kampen? Det junior-hold, som netop har vundet danmarksmesterskabet, begyndte for et år siden at oplære nogle begyndere på år. Det har den ene af trænerne, Emil van der Bijl skrevet om et andet sted her i bladet. Men som far til en af de små, vil jeg gerne sige en kæmpestor tak til de store juniorer. Med tvillingerne Martin og Emil i spidsen, valgte disse 4 drenge på år helt selvstændigt at tage sig af de små. Kompetent og modent har de klaret det hele, skaffet træningstid på Højskolen i vintermånederne, tilrettelagt træningen og arrangeret deltagelse i stævner og Danmarksturnering. Kun til kørsel skulle de have hjælp for der var altså ingen af dem, som havde kørekort sidste år! For de små, har det været utroligt motiverende at blive trænet af idoler, som ikke var meget ældre end dem selv, og de var altid svære at få jaget op af vandet efter træning. Juniorholdets begrundelse for at ofre deres tid på de små var, at de ikke selv fik meget hjælp, da de startede op for mange år siden - og måtte lære meget selv. Derfor har de gerne villet hjælpe andre i gang, og derfor har de presset på for, at de små tidligst muligt skulle deltage i stævner for at blive bedre. Udover den seriøse træning har de aldrig ladet en mulighed gå fra sig, for at vippe de små i baljen! Silkeborg Newbies og deres forældre vil gerne sige River Boys tusind tak for dette års træning. Drengene er nået langt udelukkende pga. jeres store indsats!

12 Side 12 I samarbejde med roklubben starter efterårs spinning i Silkeborg Sportscenter på Århusbakken. Rune Schjødt fra roklubben vil som vanlig være instruktør. Rune er en dygtig spinning instruktør og han er god til at gøre aftenerne spændende. Det koster 250,- for 10 gange incl. sko eller pris pr. gang 30,-. Kontant betaling til undertegnede. Starten går torsdag d. 13. oktober kl. 18:00 19:00 og slutter torsdag d. 15. december. Der spinnes også i efterårsferien. Sportscenteret benytter Suunto system hvor den enkelte kan følge sin puls under træningen. Pulsrem kan lånes u/b. Egen pulsrem med sender kan købes til 450,- så kan du modtage dine data fra timen direkte på din mail. Send en mail til hvis du ønsker at købe. Der er 35 cykler i rummet, som vi skal dele med roklubben. Spinning kræver ingen forudsætninger. Alle kan være med da formen bygges langsomt op. HUSK at medbringe vand og håndklæde i spinninglokalet. Der er mulighed for omklædning og bad på Sportscenter, men der må ikke benyttes styrketræningsmaskiner eller andet udstyr hverken før eller efter spinning. Tilmeldingsopslag findes på Klubbens opslagstavle. Jytte Langhoff

13 Side 13 Klubtøj. Sport Direct er valgt som vores samarbejdspartner indenfor sportsbeklædning. Dette sker for bl.a. at gøre det nemmere, billigere og hurtigere for dig at købe nyt Klubtøj. Konceptet tilgodeser alle de forskellige grupper af aktive i Silkeborg Kajakklub. Der er et varieret og godt beklædnings sortiment til såvel bredden som Eliten. Samarbejdet er via en netbutik på vores SK s hjemmeside. Her du kan du logge dig ind direkte og bestille tøj hos Sport Direct og betale via Dankort eller lignende. Tøjet afhentes så hos Sport Direct eller ved store bestillinger vil det blive leveret direkte i Klubhuset. Vi håber, at alle Klubbens medlemmer vil benytte tilbuddet til køb af tøj.

14 Side 14 Temaaften om vinterroning i Silkeborg Kajakklub Torsdag d. 6. oktober kl. 19. Kom og hør hvorfor du IKKE skal stoppe med at ro om vinteren da det er uovertruffen skønt på vandet. Der er ingen rute- og speedbåde, kanoer og anden trafik til at forstyrre og skabe uroligt vand. Er det KOLDT at ro om vinteren? Er det SKØNT at ro om vinteren? Er det FARLIGT at ro om vinteren? Der vil være et oplæg fra en roer, der har prøvet lidt af hvert i forbindelse med vinterroning og hvor vigtigt det er at tage sine forholdsregler. Kajakcentrum kommer og viser/sælger udstyr til brug for vinterroning. Der er også mulighed for en pagajsnak. Her har du chancen for at se det nyeste indenfor vinterbeklædning m.m. Der vil blive mulighed for at købe handsker, overtræk, svedtransporterende undertøj, yderbeklædning m.m. ved denne lejlighed. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du sende en mail til eller hvis du ønsker at købe vinterudstyr Silkeborg Kajaklub sælger: handsker, håndledsvarmere, roovertræk, siddeunderlag, veste. Karen Boel og Claus Nørregaard

15 Side 15 Klubmesterskab 2011 Søndag den 16. oktober kl. 13:00 Traditionen tro afholdes der Klubmesterskab i forbindelse sæsonens afslutning - se Standerstrygning næste side. Som tidligere år roes der kun i K2 og mandskaberne sættes sammen efter bedste tider ved årets handicap-roning. Alle skal naturligvis have en fair chance for at vinde den prestigefylde vandrepokal. Derfor sættes roerne med årets hurtigst tid sammen med den roer der har mest brug for hjælp, den næst hurtigste med den der har næstmest brug for hjælp o.s.v. Alle K2 ere deltager i mindst to løb: Den lange handicaptur samt en 5oo meter. Meld dig til ved afkrydsning som ved almindelige handicapaftener og mød omklædt op til offentliggørelse af mandskaber og lodtrækning om kajakker klokken 13:00. Umiddelbart efter endt lodtrækning går første start. Når vi er færdige, så har Peter Bang fyret op i en flydende sauna, så vi alle kan blive varmet op inden standerstrygningen kl. 15:00 Venlig hilsen Bestyrelsen

16 Side 16 Havkajak Pilotprojekt Torsdag den 1. september blev havkajak pilotprojektet skudt i gang. Fire forventningsfulde kursister var mødt op ved Almindsø, hvor starten gik. Efter at have søsat kajakkerne gik turen langs bredden rundt i søen. Ved Vestre søbad stod den på redningsøvelser i det skønne vand efterfulgt af en velfortjent madpakke. Dagen blev sluttet af med endnu en gang vandgang, så alle efterhånden var ved at være trygge ved makkerredningen. Den kommende torsdag gik starten fra Kajakklubben. Her blev instruktør Preben Pedersen og undertegnede mødt af kajakkursister i fuld udrustning klar til at trodse regnen og kaste sig ud i dagens udfordringer. I Brillerne arbejdede vi med roteknik og styretag, hvorefter turen gik til De små fisk, hvor frokosten blev indtaget. Sluttelig var der vandgang og redningsøvelser ud for Kajakklubben. Tredje kursusdag indledtes med en frisbeestafet, der var rigtig god til at give rutine i styretag. En rigtig flot septemberdag med sol og varme. Efter de første tre mødegange har kursisterne fået en fornemmelse af hvad det vil sige, at ro havkajak på flat vand. Kurset består af 7 torsdage, hvoraf en af dagene står på tur til en af vores fjorde. Efter pilotprojektet er det så planen, at der skal tages stilling til, hvordan havkajak kan blive en del af Silkeborg Kajakklub. Havkajakhilsner Peter Bang Søndag den 16. oktober kl Standerstrygningen er den traditionelle begivenhed, der markerer sommerens afslutning og vintersæsonens begyndelse. Mød op til en hyggelig eftermiddag når standeren stryges med lidt festivitas i Klubbens lokaler, hvor årets pokaler også uddeles. Efter formandens tale og selve standerstrygningen inviterer aktivitetsudvalget til lidt godt til ganen, kaffe og te. Se annoncering af klubmesterskaber forrige side og evt. standerstrygningsfest på Klubbens opslagstavler og hjemmeside. Venlig hilsen Bestyrelsen

17 Side 17 Tekst: Jan Lavrsen Back to basis ekspeditionen / Jagten på det Rød-hvide bånd. Danmark rundt i kajak I år 2000 oprettede Havkajakroerne det rød-hvide bånd som en udfordring og udmærkelse til alle interesserede kajakroere. Det rød-hvide bånd erobres ved at ro rundt om Danmark af en løst fastlagt rute og under overholdelse af et bestemt regelsæt. Arrangementet er som sådan ikke nogen konkurrence, men antallet af dage, der bruges på turen, registreres af foreningen. Alle, der gennemfører turen, erobrer båndet. Ideen med det rød-hvide bånd er ikke ny. Svenskerne har deres Havspaddlarnes Blå Band mens finnerne har det Blå-Hvide Bånd. Beskrivelsen af Danmark rundt i kajak er en fortsættelse fra Søgængeren nr. 1. og nr Startpunkt 1. september Vidåslusen i Vadehavet vest for Højer (N54 57,8 E8 39,6 ). Ruten Man ror nord langs vestkysten indtil Grenen. Videre mod syd indtil Kattegat/Storebælt krydses til Sjælland. Nord og med uret rundt om Sjælland indtil Storebælt igen kan krydses. Syd om Fyn indtil Lillebælt kan krydses. Slutpunkt Grænseovergangen i bunden af Flensborg fjord ved Kollund skov(n54 49,9 E9 25,3 ). Turen afsluttes ved at lægge hånden på grænsesten nr. 1 på den danske side af grænsen. Afslutning Umiddelbart efter afslutningen af turen, sendes endnu et brev til den rød-hvide bånd ansvarlige. I dette brev angives datoen, man nåede slutpunktet. Diverse oplysninger Turen skal foretages i kajak som en langtur. D.v.s. al udrustning inklusiv proviant og kort skal medbringes af roeren selv. Det er naturligvis tilladt at købe ny proviant og tanke vand op undervejs. Skulle kajakken blive stjålet under turen, må en ny kajak dog anskaffes med hjælp udefra. Samme gælder for sikkerhedsudstyr såsom pagaj, svømmevest, kompas og lignende. Eventuel- (Fortsættes på side 22)

18 Side 18 Kongensbro Classic lørdag den 3. december Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig den sidste tur som turudvalget har planlagt for i år. Det drejer sig om den traditionsrige motionsrotur til Kongensbro, hvor alle kan være med uanset niveau. Vi starter fra Klubben i to grupper: De som ikke ror så hurtigt starter kl De som ror hurtigere starter kl Ud fra tilmeldingslisten vil I blive krydset af ved afgang, så vi har styr på, at alle mand kommer med og godt af sted. Derfor bedes du være opmærksom på, at du er blevet set inden du sætter kajakken i vandet. Bådtrailere og biler køres til Kongensbro kl Vi kører tilbage til Klubben, hvor der sluttes af med glögg og æble-skiver. På turudvalgets vegne Erik Overbeck Formøde mandag den 28. november kl i Klubben. Tilmelding på hjemmesiden senest 26. november.

19 Side 19 Sidste nyt fra Tur 2 børn Tekst: Marianne Hansen, børnetræner De sidste mange år har vi tømt ventelisten hvert år i maj måned og taget alle børn ind, hvis de bestod svømmeprøven. Erfaringerne var, at frafaldet var stort specielt hos børnene under 10 år, hvor vi de senere år har set mere end halvdelen af børnene forsvinde efter instruktionsperioden. I år havde vi derfor valgt at prioritere kvalitet frem for kvantitet. Det betød, at vi kun tog 18 nye børn ind. Børnene skulle være over 10 år, med mindre de havde aktive forældre eller søskende i Klubben, dvs. at forældrene vidste, hvad det krævede at gå til kajak. Desuden var der træning 2 gange om ugen mod tidligere kun 1 gang om ugen, og kravet til børnene blev sat op, så de nu skulle ro 100 km i løbet af maj og juni måned for at kunne blive medlem af Klubben efter instruktionsperioden. Onsdag den 4. maj startede 18 nye børn i Kajakklubben. Det var 8 piger og 10 drenge, og 5 af børnene var under 10 år. Inden starten havde de gennemført svømmeprøven på 350 m og prøve-roturen på 3 km. Og hvordan er det så gået her 5 måneder efter start? Det er gået rigtig fint. 6 børn er stoppet og kun 1 af dem var under 10 år. Vi har altså formået at fastholde 2/3 af børnene, og det er en meget positiv udvikling ift. de øvrige år. Og så har trænerne fået et meget tættere forhold til børnene, fordi vi træner sammen 2 gange om ugen. Vi har en rigtig homogen børnegruppe, som har det rigtig godt sammen både på vandet og på land. Og så vil børnene gerne ro og det må gerne gå lidt stærkt, være lidt hårdt vejr og det gør heller ikke noget, hvis turen kommer op på mere end 8 km. Alt i alt nogle børn, som vi trænere har rigtig meget lyst til at være sammen med! Børnene har deltaget i en række stævner, som beskrives i det følgende, og som ganske godt viser aktivitetsniveauet hos Tur 2 børnene. PaddleBattle Cup i Vejle, Odense og Holstebro Hvert år arrangerer Dansk Kano og Kajakforbund stævner for nye roere. Vi har rigtig gode erfaringer med deltagelse i disse stævner og opfordrer vores roere til at deltage. Den 18. juni var der stævne i Vejle, og Astrid Hansen (9 år), Jeppe Maretti (8 år), Thomas Jørgensen (10 år) og Lauge Lange (11 år) havde tilmeldt sig. I silende regnvejr deltog de i deres første stævne på Vejle Fjord, og de vendte hjem en god oplevelse rigere og alle med en eller flere medaljer om halsen. Astrid vandt guld i stafet og blev nr. 5 i K2. Jeppe vandt guld i K2, bronze i stafet og blev nr. 4 på 2 km ruten. Thomas vandt sølv i stafet, bronze i K2 og blev nr. 5 på 2 km. Lauge vandt bronze på 2 km, blev nr. 5 i stafet og nr. 6 i K2. Den 6. august gik turen til Odense Havn. Denne gang deltog Jeppe Maretti, Thomas Jørgensen, Alberte Axelsen (8 år), Astrid Hansen og Ida Bladt Krabbe (11 år). Og atter en gang havde børnene en fantastisk og udbytterig tur. Denne gang havde hvert barn mindst 2 medaljer med hjem og desuden DKF s vandrepokal (en sjov lille figur), som børnene på skift havde med hjem, inden den skulle afleveres til det næste stævne. Jeppe vandt guld i stafet, sølv i K2 og sølv på 2 km. Thomas vandt sølv i stafet, bronze i K2 og blev nr. 4 på 2 km. Alberte vandt guld i stafet, guld på 2 km og blev nr. 4 i K2. Astrid vandt guld i K2, sølv i stafet og bronze på 2 km. Ida vandt sølv på 2 km, bronze på stafet og bronze i K2. Den 3. september var der stævne i Holstebro. Denne gang med deltagelse af Anton Langdahl Christiansen (10 år), Emil Hoff (10 år), Astrid Hansen, Frida Davidsen (8 år), Alberte Axelsen, Thomas Jørgensen, Martin Carus (10 år) og Ida Bladt Krabbe. Og som sædvanlig var der stor opbakning blandt forældregruppen, som var klar på tilskuertribunen. De kunne se, at børnene kæmpede og hyggede sig med de øvrige børn til stævnet. I alt deltog der 74 børn så der var gang i den. (Fortsættes på side 20)

20 Side 20 Sidste nyt fra Tur 2 børn - fortsat... (Fortsat fra side 19) Astrid vandt guld på 2 km, sølv i stafet og sølv i K2. Frida vandt guld i stafet, blev nr. 4 i K2 og nr. 5 på 2 km. Alberte vandt guld i K2, blev nr. 4 i stafet og nr. 4 på 2 km. Thomas vandt sølv på 2 km, guld i stafet og bronze i K2. Martin vandt bronze i stafet, blev nr. 6 på 2 km og nr. 7 i K2. Ida vandt guld i K2, bronze på 2 km og bronze i stafet. Anton blev nr. 6 på stafet, nr. 6 i K2 og nr. 8 på 2 km. Emil blev nr. 5 i stafet, nr. 8 i K2 og nr. 9 på 2 km. Lørdag den 24. september deltager børnene i Paddle Battle Cup i Ribe. DM kortbane I weekenden den august blev DM kortbane afviklet i Holstebro. Vi havde opfordret vores børn til at deltage i DM, og det var der heldigvis en række børn, som var klar til. Stævnet startede fredag morgen og vejret viste tænder. Det blæste rigtig meget. Heldigvis havde jeg valgt at tage en kajak med, så jeg kunne være sammen med børnene ude på vandet. Det var jeg meget glad for, og det samme var børnene, der blev noget utrygge på grund af den kraftige vind. Selvom det var et DM, så var stævnearrangørerne også rigtig søde og tålmodige over for børnene. TAK til Kajakklubben PAGAJ for det! Børnene havde på forhånd fået at vide, at konkurrencen til DM er noget hårdere end til Paddle Battle Cup, så de skulle ikke forvente at få medaljer med hjem. Men sandelig ikke om børnene endnu engang overraskede os trænere, deres forældre og nok også dem selv. Lauge kvalificerede sig overraskende til finalen på 200 m og blev nr. 9. I 200 m K2 var han makker med den noget mere erfarne Andreas Føns fra Klubben, og sammen præsterede de en bronzemedalje. Superflot. Vi manglede en K2 makker til Ida, og jeg havde derfor aftalt med Sorø Kajakklub, at Ida skulle ro med en af deres nybegyndere fra i år Mette Hemingsen. De to piger trænede lørdag, og søndag vandt de helt overraskende en sølvmedalje i K2 over 200 meter. Superflot. Vores yngste roere havde det svært, da der ikke var nogen U10 klasse. Dvs. de konkurrerede mod roere, der var noget ældre. Det var de nu ligeglade med. Thomas og Jeppe fik en 8. plads i K2 200 m finale, og Alberte og Astrid blev nr. 7 i K2 200 m finale. Superflot til disse unge roere. DM Marathon I weekenden den september blev der afviklet DM i maraton på Bagsværd sø. Kun børn der havde større søskende, som skulle deltage i stævnet, blev opfordret til at deltage. Jeppe Maretti deltog i klassen U10 drenge. Han skulle ro 6 km, og undervejs skulle han ro ind til en bro, hurtigt ud af kajakken og sammen med sin far løfte kajakken og løbe nogle hundrede meter med den, inden han igen skulle hoppe i kajakken og ro videre. Det var første gang, at der var overbæring for børn. Og jeg havde været noget skeptisk inden tiden. Men Jeppe (og stævnets øvrige børn) havde en fantastisk oplevelse og Jeppe klarede det så flot, at han blev nr. 3 og kunne tage hjem med en bronzemedalje om halsen. Ikke så sært at han var stolt! Og i den kommende weekend drager nogle børn af sted til stævne i Rendsburg i Tyskland. Igen er der tale om børn, som har større søskende, som skal deltage i stævnet. Så man kan roligt sige, at Klubbens yngste medlemmer har fået mod på at deltage i stævner. Dejligt! Handicap Siden sommerferien har alle børn haft mulighed for at ro 3 gange om ugen, hvor den 3. gang er om onsdagen, hvor der afvikles handicap i Klubben. Og naturligvis er der en række af børnene, som har haft lyst til det. Dejligt med sådan nogle aktive børn! Og det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig til klubmesterskabet i oktober måned. Tak for opbakningen Jeg vil gerne sige tak for den opbakning, som vi trænere har mødt fra forældregruppen. Det lover godt for Klubben og dens fortsatte udvikling! Og tak for lån af jeres fantastiske unger! Marianne Hansen, børnetræner

21 Side 21 Turroning 2011 Tekst: Erik Overbeck, Turudvalget Sæsonen synger nu snart på sidste vers, i hvert fald med hensyn til ture som turudvalget arrangerer. Du kan endnu nå at komme med på turen i december til Kongensbro og selvfølgelig tage ud at ro som du plejer, når du har tid og lyst, alene eller sammen med andre. Således var der i det tidlige forår en tur til Kongensbro nedad Gudenåen, senere i juni en længere tur også nedad Gudenåen fra Skanderborg til Randers. Den årligt tilbagevendende tur til Kalø vig og sommerturen til Flensborg fjord gav mulighed for at ro på mere åbent farvand, hvor det jo var afgørende, hvordan vejret artede sig, og hvor vinden lige kom fra, hvis ikke det lige var vindstille. Og det var jo ikke lige tilfældet hele tiden, selvom vi faktisk må siges at have været nogenlunde heldige. Jeg mindes dog god laber vind på Knebel vig og Kalø vig, som gav anledning til vandgang. Husker også hvor lækkert det var på Flensborg fjord at sætte over på den tyske side fra Lærkelunden camping til Holnis i blikstille vejr om morgenen, og så på hjemturen have stærk blæst med pæne bølger, som vi dog klarede uden problemer, fordi vi enten sad sikkert i en havkajak eller formåede at holde escapen i gang, trods trætheden efter en lang tur. Flensborg fjord-turen juli-august Men selvom sæsonen snart er slut, er det jo tilladt at fortsætte roningen vinteren over. Når bare du har fornuftigt tøj på, går det fint. Her ved slutningen af sæsonen kan vi se tilbage på et pænt antal ture af forskellig karakter og med mulighed for at ro andre steder end de kendte på Silkeborgsøerne. Kalø-turen i juni Luksusturen til Kongeåen i september med indlogering og spisning på kro ved Foldingbro foregår nok på mere sikkert vand, men ender ude ved det store vand, Vadehavet, som atter giver en helt anderledes oplevelse end det, vi kan få hjemme på Silkeborg-søerne. Se selv de mange billeder og læs den korte beskrivelse som du kan se på Klubbens hjemmeside i Galleriet, som du finder længst til højre i menuen øverst. Flensborg fjord-turen: På land i Nybøl Nor Hvis du har lyst til at være med i planlægningen af næste års ture, må du meget gerne kontakte mig eller en af de andre i turudvalget. Så kan du komme med, når vi i januar går i gang med planlægningen o

22 Side 22 Danmark rundt i kajak - fortsat... (Fortsat fra side 17) le reparationer skal foretages af roeren selv. Hele turen skal foretages i havet uden overbæringer. Roeren må ikke benytte sig af sejl, drage eller lignende for fremdrift, men skal ro hele vejen. Dog er det tilladt at bugsere kajakken efter sig i de lavvandede områder mellem Vidåslusen og sydspidsen af Skallingen (Skalling Ende - N55 28,5 E ). Bytte af kajak eller møde med følgebil og lignende for komplettering eller aflastning af udrustning er ikke tilladt. Følgebåd er ligeledes heller ikke tilladt. Hver dagsetape skal indtegnes på et kort samt bogføres i en medbragt logbog. Alle dage fra start til slut regnes som hele ro-dage Der er ingen kontrol af, om reglerne overholdes undervejs. Det er op til roerens moral at overholde reglerne. Efter turen skal roeren over for en jury redegøre for turen. Alle, som fuldfører den ovenfor beskrevne tur under overholdelse af disse regler, får Havkajakroernes rød-hvide Bånd. Samme roer kan erobre båndet flere gange. Jury mødet Efter at have gennemført turen, skal roeren mødes med en jury. Til mødet medbringer roeren sin logbog og kort. Juryen gennemgår turen dag for dag og stiller evt. spørgsmål. Hvis alt er gået til efter reglerne, modtager roeren det rød-hvide bånd trofæ. Bemærk at kernen i ruten er, at man skal rundt om Jylland, Sjælland og Fyn. Danmarks mindre øer må man passere, som man har lyst. Afhængig af ruten er turens længde mellem 1100 km og 1500 km. Fortællingen Danmark rundt i kajak fortsat.. efter at have overnattet ved Snekkersten fortsætter turen. 24. september Position N E Efter Dagens etape 82 km. Vind 4-8 ms SØ. Bølger max 1 m. Total roet 984 km. Jeg havde fået luksus morgenmad bestående af mysli med mælk og sukker, trak jeg kajakken ned til vandet. Desværre var der en del vind og bølger fra sydøst krydret med en stærk modstrøm, så der skulle virkelig knokles fra morgenen af. Da jeg ikke er så kendt på disse egne havner jeg først ved Svanemøllen, så jeg må lige en tur rundt om frihavnen. Jeg havde egentlig planlagt at tage nogle billeder af den lille havfrue, men havde glemt at hun var på ferie i Kina. Jeg ville også have taget billeder af Operaen m.m., men sikke en trafik af både, der sejler på kryds og tværs af havnen. Jeg må jo også erkende, at København stinker, især når man som jeg kommer lige fra den friske danske kyst. Jeg holder pause ved Amager ro og kajakklub, hvor jeg får en sludder med de indfødte, der gerne ville vide, hvad sådan en tossejyde laver der. Jeg har nok snakket eller sovet for længe, for jeg kommer først af sted fra Amager kl. 16:00. (Fortsættes på side 23)

23 Side 23 (Fortsat fra side 22) Danmark rundt i kajak - fortsat... I starten havde jeg lidt modstrøm, især ved Lynetten. Da jeg runder Avedøre blæser det stadig en del, men da jeg kommer til Hundige, har vinden lagt sig, og det er faktisk rigtig dejligt vejr til at ro i. Desværre er der for meget ålegræs, som flyder rundt i vandet, så det er umuligt at fiske. Jeg forsøger flere gange, men efter kort tid er blinken fyldt op med grøde. Det er efterhånden ved at være mørkt, og jeg kan stadig ikke se Køge i horisonten, selv om jeg syntes, at jeg har roet i lang tid. Da det er blevet helt mørkt, møder jeg to lystfiskere, der fisker fra en flydering. Jeg spørger dem, om jeg kan få en pejling på Køge. De fortæller mig, at den røde lanterne, der blinker i horisonten, er ydermolen ved Køge havn. Jeg sætter derfor kursen mod det røde blinkende lys. Lystfiskerne glemte bare at fortælle mig, at der var 10 km dertil, så der gik et godt stykke tid, inden jeg kom til Køge. Da jeg finder Kajakklubben får jeg hurtigt ringet til formanden og beder om husly. Han sender straks en mand ned og 10 min. senere er jeg kommet ind i Klubben. Den venlige mand, der er nede at åbne for mig, tager også lige et par billeder af mig, inden han kører hjem igen. Da jeg har fået et dejligt varmt bad, tjekker jeg lige på nettet hvad de mon laver af spændende ting i KKKK. Til min store overraskelse er der allerede et billede af mig på hjemmesiden. Det var sgu hurtigt. Jeg får noget tiltrængt aftensmad, som består af ris med ris, da jeg er løbet tør for alt andet. Det kan godt være, at størstedelen af den asiatiske verden stort set lever af ris, men jeg tror, jeg hurtigt vil blive træt af det. KKKK er en hyggelig lille hytte uden for meget komfort, men det ligger dejligt. Og da der bryder et tordenvejr løs kl. 22:30 ryster hele huset og glassene klirrer i skabene, så der var da lidt charme ved KKKK. 25. september Dagens etape 66 km. Vind 0-2 ms. Bølger ingen. Total roet 1049 km. Position N E Jeg vælger at sove længe i dag. Det er min fødselsdagsgave til mig selv, da jeg bliver 43 år. Jeg nyder også at starte dagen med en kop varm kaffe og ikke have så travl med at komme af sted. Jeg får også sludret lidt med de lokale og får lidt fif angående Stevns Klint, som jeg skal forbi i dag. Jeg roede af sted fra KKKK kl. 09:30 og ror en times tid, inden jeg holder pause. Fiffet jeg fik i Køge var nemlig, at jeg skulle ind og holde pause inden klinten, da det ellers kan være svært at finde et sted at gå ind. Jeg runder derefter Stevns klint, hvor jeg nyder det storslåede landskab og får taget nogle (Fortsættes på side 24)

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015 Formanden har ordet Så er det atter forår, og sæsonen er typisk startet med broisætning og standerhejsning. Men opstart af begynderhold fylder også meget. Det er skønt at se så mange nye ivrige ansigter,

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø 1 2 Velkomst For 4. gang afholder vi Silkeborg Regatta på robanerne på Silkeborg Langsø. Kajakløbet slår deltagerrekorden

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Generalforsamling 12. april 2015 1 Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Bestyrelsen har holdt 9 møder i perioden. Referater fra bestyrelsens møder er tilgængelig på hjemmesiden

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Kære deltager Du har tilmeldt dig et weekendkursus i havkajak sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt weekendkurser i havkajak, og har

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011. Formandens beretning

Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011. Formandens beretning Ordinær generalforsamling den 20.marts 2011 Formandens beretning 2010 var endnu en helt fantastisk sæson med oplevelser og usædvanligt mange flotte resultater. Også i 2010 var vi plaget af måneder med

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie.

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Foreningsnyt nr. 4. juli 2010 Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Badeboldtløbet den 13. juni Må vi indrømme, blev ikke den helt store deltagermæssige succes, kun

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere