Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE"

Transkript

1 Bilag til punkt 6 Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2010 Bestyrelsen har besluttet at afsnit 5 udgår og har etableret et afsnit om konkursregler se afsnit 6.

2 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner (svømning, udspring, vandpolo, synkrosvømning og livredning) i forskellige foreninger. Medlemmet kan kun være startberettiget for én forening i hver disciplin. Hvis en person er medlem af flere foreninger, skal medlemmet skriftligt til foreningsbestyrelserne tilkendegive hvor han/hun ønsker at være startberettiget i hvilke discipliner. 2. Et medlem kan frit skifte klub eller startberettigelse, hvis han/hun har været medlem/ startberettiget i foreningen i mindst 3 måneder. 3. En udmeldelse/opgivelse af startberettigelse skal være skriftlig og skal ledsages af en bekræftelse på udmeldelsen/opgivelse af startberettigelsen fra foreningen. Foreningen er forpligtet til at give denne bekræftelse, med mindre medlemmet er i kontingentrestance, og kravet mod medlemmet er opstået indenfor de sidste 12 måneder. Bekræftelsen skal på forlangende forevises for den nye forening. 4. Hvis et medlem skifter klub eller startberettigelse uden at have været medlem eller startberettiget i den tidligere forening i mindst 3 måneder, kan medlemmet ikke starte for den nye forening før der er gået 30 dage fra udmeldelsen/opgivelsen af startberettigelsen. Det samme gælder ved overflytning af startberettigelse fra foreninger i Grønland og Færøerne. Bestemmelsen gælder ikke, hvis en forening ophører eller ophører med en disciplin, i hvilken der skiftes startberettigelse. Sektionerne kan i mesterskabsbestemmelser, turneringsregler m.v. fastsætte specielle regler vedrørende deltagelse i mesterskaber og turneringer m.v. i forbindelse med klubskifte. 5. Færøske og grønlandske medlemmer kan deltage i DIF s Danmarks Mesterskaber og i Dansk Svømmeunions Mesterskaber, hvis disse er medlem af en forening under Dansk Svømmeunion.

3 Disse medlemmer kan kun noteres for danske rekorder, såfremt de udelukkende har tilknytning til Dansk Svømmeunion og ikke repræsenterer svømmeforbundene i Grønland eller Færøerne. Disse medlemmers deltagelse i landskampe og internationale stævner følger af FINAs GR 2.5 og GR 2.6 ( sportsligt statsborgerskab ). 6. Hvis der opstår tvivl om et medlems startberettigelse, eller hvis et medlem ikke kan opnå starttilladelse fra sin tidligere forening, kan medlemmet søge Dansk Svømmeunion om en afgørelse. Dansk Svømmeunions bestyrelse træffer afgørelse i sagen efter at have indhentet udtalelser fra medlemmet, medlemmets tidligere forening og medlemmets nuværende forening. 7. Dansk Svømmeunions bestyrelse kan dispensere fra 30 dages reglen i 4, hvis medlemmet udtages til landshold eller andre repræsentative opgaver. Medlemmet skal i en sådan situation være medlem af en forening under Dansk Svømmeunion. Opnåede resultater er officielle, hvorfor også eventuelle nye rekorder anerkendes. 8. Et medlem der er omfattet af 30 dages reglen i 4 kan ikke deltage i konkurrencer i den pågældende disciplin. Bestyrelsen kan tillade, at et medlem deltager i bestemte konkurrencer, hvis disse konkurrencer danner grundlag for udtagelse til bestemte arrangementer/landshold. Medlemmet kan dog kun deltage udenfor konkurrencen. 9. Dansk Svømmeunion kan kræve betaling fra en forening for de udgifter, som unionen måtte blive afkrævet af DIF/FINA i forbindelse med omkostninger relateret til sager, hvor et foreningsmedlem har forbrudt sig mod disse organisationers regler. 10. Overtrædelse af disse regler behandles efter Dansk Svømmeunions vedtægter 7. Ovenstående tiltrædes af DGI svømning i regi af Den Danske Svømmeofficial uddannelse, og forbudet er således gældende for alle stævner som afholdes under DGI Svømning.

4 AFSNIT 2 - REKLAMEREGULATIV 1. Alle reklamerettigheder i forbindelse med Dansk Svømmeunion-arrangementer tilhører Dansk Svømmeunion. 2. I forbindelse med indgåelse af kontrakt med lokalarrangør kan dele af reklamerettighederne overdrages til lokalarrangøren. De overdragne rettigheder skal specificeres i kontrakten. 3. Når en lokalarrangør ansøger om et arrangement, skal oplyses om antal, omfang og placering af de i badet værende faste reklamer. Ligeledes skal oplyses om regler, som badets ejer har opstillet for reklamer i badet. 4. Reklamer, der ikke er godkendt af Dansk Svømmeunion ved indgåelsen af arrangementskontrakten, skal tildækkes under arrangementet. 5. Reklamer der omfatter politik, religion, alkohol, tobak og netspil kan ikke godkendes. 6. Ved udtagelse til repræsentative hold må aktive, trænere og ledere - såfremt anden aftale ikke er indgået parterne imellem - kun reklamere for Dansk Svømmeunions sponsorer. Enhver person som ikke ønsker at reklamere, skal være fritaget for dette. Dansk Svømmeunion kan ikke påtage sig, at stille reklamefrit udstyr til rådighed. 7. Sponsoraftaler m.v. oprettet i klubregi eller privat, er Dansk Svømmeunion uvedkommende. Aftaler skal dog overholde LENs eller FINAs regler ved deltagelse i stævner i udlandet.

5 AFSNIT 3 - REGLER FOR UDLÆNDINGES START Danmarks Idræts-Forbund har vedtaget nedenstående generelle regler for start i Danske Mesterskaber, hvor der konkurreres om DIFs Mesterskabsplaquetter. Deltagelse i konkurrencer om individuelle og hold-danmarksmesterskaber står - bortset fra det i Danmarks Idræts-Forbunds lovregulativ VI, omhandlede udelukkelsestilfælde - åben for: 1. Medlemmer af foreninger under vedkommende specialforbund i henhold til de af unionen fastsatte bestemmelser. 2. Medlemmer af foreninger under de øvrige specialforbund i henhold til det arrangerende specialforbunds bestemmelser. For at Danmarks Idræts-Forbunds danmarksmesterskaber kan afholdes, kræves, at der i individuelle mesterskaber er mindst fem deltagere og i holdmesterskaber mindst tre hold. Det enkelte specialforbund kan dog dispensere fra nævnte, dog ikke mere end to på hinanden følgende år. Dispensation kan herudover gives af Danmarks Idræts-Forbunds bestyrelse. I omtalen af et anerkendt Danmarksmesterskab skal formuleringen Danmarks Idræts-Forbunds Danmarksmesterskab indgå. Formuleringen må ikke anvendes i forbindelse med forbundsmesterskaber. Medlemmer af sideordnede udenlandske specialforbund kan efter det arrangerende specialforbunds bestemmelser deltage i konkurrencer om individuelle mesterskaber eller som hold i holdmesterskaber, dog uden at titlen danmarksmester eller Danmarks Idræts-Forbunds mesterskabsmedalje kan tildeles dem.

6 DIF/DANSK SVØMMEUNIONs DANSKE MESTERSKABER SAMT DANSK SVØMMEUNIONs EGNE MESTERSKABER. Ud fra DIFs generelle grundregler har Dansk Svømmeunion ansøgt DIF og fået godkendelse af, at der i de af Dansk Svømmeunion udskrevne og af DIF godkendte DANMARKSMESTERSKABER samt Dansk Svømmeunions egne mesterskaber, individuelt og for hold (herunder DM-H), kan deltage: A. danske statsborgere, der er medlem af en forening under Dansk Svømmeunion. B. EU-borgere samt borgere i lande med associeringsaftale med EU, der har været medlem af ansøgende forening under Dansk Svømmeunion i mindst 30 dage. C. andre statsborgere, herunder statsløse personer, der: 1) har haft mindst 30 dages fast ophold i Danmark. 2) har været medlem af den ansøgende forening under Dansk Svømmeunion i mindst 30 dage. Bemærk: Svømmere, der tilhører gruppe C, skal, for at opnå tilladelse til start i DM-konkurrencer, indsende ansøgning derom til Dansk Svømmeunion senest 1 måned før første start. ***********************************************

7 AFSNIT 4 - RETTIGHEDSBESTEMMELSER OG OVERDRAGELSESERKLÆRING Dansk Svømmeunion besidder samtlige lyd- og billedrettigheder til ethvert arrangement afviklet i regi af Dansk Svømmeunion og medlemsklubberne som lokalarrangør i regi af Dansk Svømmeunion, og som afvikles i henhold til unionens vedtægter, love og turneringsbestemmelser. Rettighederne omfatter enhver formidling af lyd og billeder fra arrangementerne til offentligheden i et hvilket som helst nuværende eller i fremtiden udviklet medie eller format, hvad enten formidlingen af lyd og billeder sker igennem analog eller digital teknik eller igennem live eller on-demand transmission. Udnyttelsesrettighederne omfatter således men er ikke begrænset til radio- og TV-transmission, videooptagelse og distribution, transmission via internet eller intranet, mobiltelefoni eller et hvilket som helst andet elektronisk medie, som måtte kunne formidle lyd og billeder fra Dansk Svømmeunions arrangementer til offentligheden.

8 AFSNIT 5 REGLER FOR ANVENDELSE AF SÆRLIGE KONKURRENCEDRAGTER I SVØMNING (UDGÅR, VI FØLGER FREMOVER FINAs REGLER) 1. Reglerne gælder for alle svømmere, der er årgangssvømmere. For drenge er det svømmere, der i dette kalenderår fylder 16 år og yngre. For piger er det svømmere, der i dette kalenderår fylder 14 år og yngre. 2. Det er forbudt ved svømmestævner at bruge de særlige konkurrencedragter, der er beskrevet i Dansk Svømme Unions negativliste over ikke godkendte svømmedragter til konkurrencebrug for årgangssvømmere. 3. Årgangssvømmere, der har kvalificeret sig til Danske Junior Mesterskaber/Danske Mesterskaber kan ved disse stævner bruge de i 2 nævnte konkurrencedragter. 4. Årgangssvømmere, der af Dansk Svømme Union udtages til internationale mesterskaber/stævner, kan ved disse stævner bruge de i 2 nævnte konkurrencedragter. 5. Overtrædelse af 2 medfører diskvalifikation i det svømmede løb. Ovenstående tiltrædes af DGI svømning i regi af Den Danske Svømmeofficial uddannelse, og forbudet er således gældende for alle stævner som afholdes under DGI Svømning.

9 AFSNIT 6 REGLER FOR KONSEKVENSER AF KONKURS I SVØMMEKLUBBERNE (NY REGEL)) Som specialforbund medlem af Danmarks Idræts-Forbund har Dansk Svømmeunion pligt til at have regler om svømmeklubber, der går kurs og svømmeklubber, hvor der indledes forhandling om tvangsakkord. 1. Klubber, der begæres konkurs eller indleder forhandling om tvangsakkord, kan ikke deltage i regionale eller danske mesterskaber. Det gælder både individuelle og holdmesterskaber 2. Herudover kan førnævnte klubber ikke deltage i aktiviteter, hvor Dansk Svømmeunion er enten arrangør eller ejer af aktiviteten. Eksempler på dette er breddestævner, åbent vand stævner, sommerskoler for børn, Danmark Svøm Langt. Herudover kan sådanne klubber ikke benytte sig af Dansk Svømmeunions kurser, mærkesystem mv. 3. Førnævnte klubber, som gendannes efter konkurs eller som fortsætter efter tvangsakkord, skal i alle holdturneringer tilmeldes og starte i den nederste del af turneringen. Vedtaget af bestyrelsen i henhold til vedtægterne.

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2009 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE. April

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE. April Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2002 April 2002 1 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE, DELTAGELSE I ARRANGEMENTER I UDLANDET OG FORPLIGTIGELSER I HENHOLD

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Badminton Danmark 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i BD s love fastsættes nedenstående regler om de rettigheder og pligter

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Danmarks Badminton Forbund 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i DBF s love fastsættes nedenstående regler om de

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE

01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

Nye vedtægter for Dansk Svømmeunion

Nye vedtægter for Dansk Svømmeunion Nye vedtægter for Dansk Svømmeunion 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga per 21. november 2015 1 NAVN, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB AF ORGANISATIONER Stk. 1. Ligaens navn er Dansk Australsk Fodbold Liga (i det følgende benævnt DAFL eller

Læs mere

Bestemmelser for forbundets mesterskaber

Bestemmelser for forbundets mesterskaber Bestemmelser for forbundets mesterskaber 08/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets mesterskaber... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets mesterskaber...

Læs mere

Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019

Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019 Revideret stævnereglement, DGI Svømning gældende fra 1. januar 2019 Ændringerne er markeret med rød skrift! 1 Formål Stk. 1.0 Formålet er at samle landsdelsforeningernes svømmere til idrætslig samvær til

Læs mere

Supplerende stævnereglement

Supplerende stævnereglement Supplerende stævnereglement Indhold 1. Generelt... 1 2. Indbydelse og propositioner... 1 3. Anmeldelse/anmeldelsesfrist... 2 4. Resultatliste... 2 5. Præmier... 2 6. Reklamer på badetøj... 2 7. Deltagere...

Læs mere

FINA MASTERS REGLER

FINA MASTERS REGLER INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE Masters Generelle Regler (MGR) 2 Masters Svømmeregler (MSW) 3 Masters Åbent Vand Svømning (MOWS) 6 7 Henvisning til: Masters Udspringsregler http://www.fina.org Masters

Læs mere

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT INDHOLDSFORTEGNELSE PUNKT EMNE 1. Generelt 2 2. Indbydelse og propositioner 2 3. Anmeldelse 2 4. Startlisten/programmet 3 5. Resultatlisten 3 6. Tidtagning 4 7. Præmier 4 8. Reklamer på badetøj 4 9. Reklamer

Læs mere

Forslag 2: DAF Årsmøde 28/

Forslag 2: DAF Årsmøde 28/ +45 4326 2308 daf@dansk-atletik.dk Forslag 2: DAF Årsmøde 28/10 2018 AFSNIT X BEHANDLES VED DANSK ATLETIK FORBUNDS ÅRSMØDE 1 9 X Startret og Klubskifte 16 X Udlændinge i DM 17 18 Forslagsstiller Vedr.

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund 1

Dansk Sportsdykker Forbund 1 Målsætninger og retningslinjer for Undervandsrugby under Dansk Sportsdykker Forbund April 2004 FORMÅL MED LANDSHOLDSGRUPPERNE At udvikle spillerne træningsmæssigt, primært i form af taktiske oplæg der

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

FINA GENERELLE REGLER 2013-2017

FINA GENERELLE REGLER 2013-2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Regel Emne Side Indholdsfortegnelse 01 Indledning 02 GR 1 Generelle regler for deltagelse 02 GR 2 Internationale relationer 02 GR 3 Udlandsrejser 03 GR 4 Ikke godkendte forbindelser

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND Indhold Dansk Svømmeunions mesterskaber i åbent vand... 2 Generelle bestemmelser... 3 Regler... 3 Arrangement... 3 Deltagelse... 3 Tilmelding, efteranmeldelse og gebyr... 3 Afmelding, udeblivelse og bøde...

Læs mere

Supplerende stævnereglement

Supplerende stævnereglement Supplerende stævnereglement Indhold 1. Generelt... 2 2. Indbydelse og propositioner... 2 3. Anmeldelse / anmeldelsesfrist... 2 4. Resultatliste... 2 5. Præmier... 3 6. Reklamer på badetøj... 3 7. Deltagere...

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund,

Læs mere

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Klubbens navn er Haderslev Svømmeklub (HSK). Klubbens formål er, gennem undervisning, prøver og konkurrencer at fremme kendskabet til og interessen for svømning, vandpolo,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION NUVÆRENDE 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund,

Læs mere

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Dansk Forening for Rosport REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Revideret april 2013 2 1 - ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbent DM i ergometerroning, samt nationale konkurrencer, arrangeret

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for danske mesterskaber i åbent vand svømning. Version 6

Mesterskabsbestemmelser for danske mesterskaber i åbent vand svømning. Version 6 Mesterskabsbestemmelser for danske mesterskaber i åbent vand svømning Version 6 April 2019 Indhold Dansk Svømmeunions mesterskaber i åbent vand... 3 Generelle bestemmelser... 4 Regler... 4 Arrangement...

Læs mere

FINA GENERELLE REGLER

FINA GENERELLE REGLER INDHOLDSFORTEGNELSE Regel Emne Side Indholdsfortegnelse 01 Indledning 02 GR 1 Generelle regler for deltagelse 02 GR 2 Internationale relationer 02 GR 3 Udlandsrejser 03 GR 4 Ikke godkendte forbindelser

Læs mere

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Bilag 4 Forslag til ændring af reglement for ergometerroning Nuværende ordlyd REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Motivation

Læs mere

Dansk Svømmeunion vil skabe optimale rammer for vandidræt, hvor der er plads til at lege, at svømme og at vinde.

Dansk Svømmeunion vil skabe optimale rammer for vandidræt, hvor der er plads til at lege, at svømme og at vinde. 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Brøndby Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund, samt nationale og internationale

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND Indhold Dansk Svømmeunions mesterskaber i åbent vand... 2 Generelle bestemmelser... 3 Regler... 3 Arrangement... 3 Deltagelse... 3 Tilmelding, efteranmeldelse og gebyr... 3 Afmelding, udeblivelse og bøde...

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM).

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Brøndby Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund, samt nationale og internationale

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2013/2014 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM).

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund, samt nationale og internationale

Læs mere

Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte

Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte 05/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet... 2 2. Udstedelse, fornyelse og inddragelse

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

DAFFs Konkurrenceregulativ

DAFFs Konkurrenceregulativ DAFFs Konkurrenceregulativ for Cheerleading Konkurrenceregulativet er vedtaget af DAFFs bestyrelse og er gældende fra d. 1. september 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK

VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK VEDTÆGTER 1. Klubbens navn er FJERRITSLEV SVØMMEKLUB (FSK). Klubben er hjemmehørende i Jammerbugt kommune. 2. Formålet er i fællesskab at fremme kendskabet til

Læs mere

Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten

Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten 05/2016 Indhold Indhold... 1 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet...

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte 05/2016 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet... 2 2. Udstedelse, fornyelse og inddragelse

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT NUVÆRENDE ÆNDRING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE PUNKT EMNE SIDE SIDE PUNKT EMNE SIDE 1. Generelt 2 1. Generelt 2 2. Indbydelse og propositioner 2 2. Indbydelse og propositioner 2 3. Anmeldelse

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte 05/2015 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet... 2 2. Udstedelse, fornyelse og inddragelse

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2016 (version 150616) Forord: Formålet med

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danske

Læs mere

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN LOVE for SVØMMEKLUBBEN 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er svømmeklubben LAKSEN, stiftet den 24. november 1975 med hjemsted i Ølstykke. Klubben er tilsluttet de respektive specialforbund under

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Hvor? Før Nu ændret til 4.5, foran stemmesedler Komma slettet 4.9 8. 12.1 13.1 4.9 9. 13.1 14.1 4.9 årsregnskab årsrapport 4.11 6, 7 & 8 7, 8 & 9 4.14 Intet punktum

Læs mere

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen Bestyrelsesbeslutning i starten af 2014 Servicetjek af organisationen Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt TSE Consulting Grundig analyse proces Interviews Fokusgrupper Spørgeskema til

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 Gustav Friislund Sundgaard og Niklas Nybro Sørensen deltagere i synkront udspring ved NM 2011 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 1/9 Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Retningslinjer for Slagelse Guld

Retningslinjer for Slagelse Guld Side 1 af 6 Retningslinjer for Slagelse Guld Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv honoreres for store sportspræstationer

Læs mere

EVENTBESTEMMELSER FOR SVØMNING

EVENTBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Nationale events 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER)

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DEN 11. 14. JULI 2019 HELSINGØR SVØMMEHAL BORGMESTER P. CHRISTENSENS VEJ 14, 3000 HELSINGØR Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer:

Læs mere

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld)

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Side 1 af 5 Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Udsprings talentsamling i Farum august 2010 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Dagsorden for udspringssektionens områdemøde 2011 1. 2010 budget 2011 - se bilag

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2014/2015 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 01 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 02 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 02 02.10 Generelle bestemmelser 03-06 03.00

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2018 (version 01-01-2018) Forord: Formålet

Læs mere

REGULATIVER FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND

REGULATIVER FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND REGULATIVER FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND Regulativer for Dansk Døve-Idrætsforbund Indholdsfortegnelse: Sektion A: Regulativer for DM og andre konkurrencer - A.1 Officielle danmarksmesterskaber...3 A.2

Læs mere

Landsmesterskab & Landssvømmestævne

Landsmesterskab & Landssvømmestævne STÆVNEREGLEMENT Landsmesterskab & Landssvømmestævne DGIsvømning 2 Reglement for Landsmesterskab/Landssvømmestævne 1 Formål 1.0 Formålet er at samle amtsforeningernes svømmere til idrætslig samvær til gavn

Læs mere

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Revideret: 23. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 Helsingør Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts.

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts. Kapitel 1. NAVN 1.1 Organisationens navn er Dansk Frisbee Sport Union (DFSU). Kapitel 2. FORMÅL 2.1 DFSU er en landsdækkende organisation, der har til formål at fremme frisbee-sporten i Danmark bl.a. ved

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER I SEJLSPORT

STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER I SEJLSPORT STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER I SEJLSPORT Februar 2018 Indholdsfortegnelse Forkortelser 3 1 GENERELLE STATUTTER 4 1.1 REGLER OG BESTEMMELSER 4 1.2 STÆVNETS TITEL 4 1.3 STATUTTERNES GYLDIGHED 4 1.3.1

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN 6. 9. JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 DM for Hold afvikles i 2019 som

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Agenda. 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi. 5 Resten af Eventuelt. 7 Tak til...

Agenda. 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi. 5 Resten af Eventuelt. 7 Tak til... Agenda 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi 2 3 4 Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen Behandling af indkomne forslag Valg til Sektionen 5 Resten af 2014 6 Eventuelt 7 Tak

Læs mere

10. Overenskomst om overdragelse af Radio- og Billedrettigheder. specialforbundene i Danmarks Idræts-Forbund på den anden side er der indgået

10. Overenskomst om overdragelse af Radio- og Billedrettigheder. specialforbundene i Danmarks Idræts-Forbund på den anden side er der indgået Mellem Team Danmark på den ene side og Danmarks Idræts-Forbund og specialforbundene i Danmarks Idræts-Forbund på den anden side er der indgået Overenskomst om overdragelse af radio- og billedrettigheder

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER

STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER STATUTTER FOR DANMARKSMESTERSKABER Juni 2009 Statutter for Danmarksmesterskaber i Sejlsport Vedtaget af DS bestyrelse den 9. juni 2009. Tidligere statutter annulleres hermed. INDHOLDSFORTEGNELSE: Forkortelser:...

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2015/2016

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2015/2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2015/2016 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder. 3.11 LØB OG MOTION FÆLLESBESTEMMELSER FOR LØB OG MOTION AFDELINGEN. Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Læs mere

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 Nedenstående fortolkninger og anbefalinger er gældende for svømmestævner, der afvikles i Danmark. Fortolkninger skal overholdes af overdommerne,

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

SYNKROSEKTIONEN. 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen. 4. Orientering om sektionens regnskab og budget

SYNKROSEKTIONEN. 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen. 4. Orientering om sektionens regnskab og budget Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Synkrosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 4 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere