Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted."

Transkript

1 Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 1. Velkommen til LUU/Kasper Pihl Kornbeck og Marianne Frederiksen Formandskabet orienterer om forventninger til det kommende samarbejde og dagsordensskabelonen og brug af denne præsenteres m.m. Referat: Dagsordenskabelonen sendes med referatet ud. Når man ønsker punkter på dagsordenen bedes man udfylde dagsordenskabelonen i videst muligt omfang, så formandskabet kan kvalificere sagsbehandlingen. Ligeledes skal det fremgå, om punktet er et orienteringspunkt, eller om LUU skal beslutte noget. Dagsordenspunkter sendes til LUU formanden: SOSU LUU: Kasper Pihl Kornbeck kapko@holb.dk eller PA LUU: Marianne Frederiksen maf@ringsted.dk Punkterne sendes c.c. til Merete Frank Christensen mech@sosusj.dk. Det besluttes, at man siger sit navn og organisation, når man tager ordet. 2. Orientering om Virksomhedstilfredshedsundersøgelsen/Søren Clausen Hvert andet år får SOSU Sjælland lavet en undersøgelse af skolens samarbejdende kommuners og Region Sjællands tilfredshed med skolen og samarbejdet mellem skole og kommunen/regionen. Tilfredsheden med samarbejdet alt i alt med SOSU Sjælland har flyttet sig fra 60 til 68 point mens tilfredsheden på spørgsmålet om, om samarbejdet med SOSU Sjælland lever op til forventningerne har flyttet sig fra 58 til 69 point. Tilfredsheden med eleven i virksomheden og eleven i skolen har flyttet sig hhv. fra 58 til 76 point og fra 39 til 54 point. Indstilling - At orienteringen tages til efterretning med bemærkninger omkring spørgsmålene, om fraværsprocedure og om optagelsesproceduren.

2 Referat: Søren Clausens pointer: Kommunernes og Region Sjællands generelle tilfredshed med SOSU Sjælland er steget på alle områder, der har dog været ændringer i spørgerammen, der betyder, at der er områder, som ikke kan sammenlignes med svar fra undersøgelsen i De tal, søjlediagrammerne viser er ikke procenttal, men indekstal, og et indeks på 70 er godt. VTU en sendes ud til alle de erhvervsskoler, der er tilsluttet, og spørgsmålene er derfor formuleret, som de er, og de resultater, der viser sig er udledt af virksomhedernes svar på flere forskellige spørgsmål. Svarene for SOSU Sjælland bliver sammenlignet med landsgennemsnittet for SOSU skolerne og med det højeste skoleresultat på spørgsmålet. VTU en har fire indsatsområder: Eleven i virksomheden, eleven på skolen, elevens kvalifikationer og omdømme. Der er to områder, der har størst indflydelse på virksomhedernes tilfredshed, og det er Omdømme, som har 57 % indflydelse på tilfredsheden og eleven i virksomheden, som har 31 % indflydelse på tilfredsheden. Vurderingen af Omdømme ligger på indeks 67. Af de 4 underliggende spørgsmål er højeste score SOSU Sjælland er en professionel uddannelsesinstitution på indeks 72. Laveste er SOSU Sjælland er på forkant med udviklingen på indeks 61. SOSU Sjællands samlede omdømme ligger på indeks 66. Vi vil på SOSU Sjælland dykke ned i de fire underliggende spørgsmål, for at undersøge, hvad der ligger til grund for besvarelserne på de fire spørgsmål. Vurderingen af Eleven i virksomheden ligger på indeks 76 en flot fremgang på 18 point fra 2012, dette er vi tilfredse med på SOSU Sjælland, men vil fortsat arbejde på at gøre det bedre. Vurdering af Eleven på skolen ligger på indeks 54. På trods af en stigning på indeks er der absolut plads til forbedring. Området har den laveste indflydelse på virksomhedernes tilfredshed (5 %). Vurderingen af Elevens kvalifikationer ligger på indeks 61 et godt stykke under indeks 70 og et af de områder, som ikke kan sammenlignes med VTU en fra Området har en lav indflydelse på tilfredsheden (7 %). Helle Hjarsø: Ved vi hvilken skole i landet, der scorer højest? Søren Clausen: Det har vi ikke fået oplyst, men det kunne egentligt være interessant at vide. Det er ikke nødvendigvis den samme skole, der scorer højest i de forskellige spørgsmål. Det har vist sig, at spørgsmålet om, om SOSU Sjælland er på forkant med udviklingen er ret vanskeligt at blive klog af, da det, at være på forkant med udviklingen kan være opfattes meget forskelligt. May-Britt Buur: Spørgsmålet er et eksempel på, hvor svært det er, at stille præcise og brugbare spørgsmål. Helle Hjarsø: Den forholdsvise lave score på skolens serviceniveau kan måske hænge sammen med, at arbejdsgiverne ikke inddrages, når eleverne har fravær i skoleperioderne. Søren Clausen: Det er et område, som skolen vil arbejde med fremadrettet. Heraf udledtes en drøftelse omkring fraværsproceduren på SOSU Sjælland, som er ændret pr. 1/8.

3 Mogens Bech Madsen: Hvordan kan det være, at der er indført ny fraværsprocedure, uden at LUU har været hørt? Den tidligere var godkendt i LUU. Pia Larsen: Enig i spørgsmålet, der er elever, som har følt, de kom i klemme i den nye fraværsprocedure. Helle Kok: Vi vil fra skolens side læse den nye fraværsprocedure grundigt igennem for at se, om der er sket ændringer i forhold til, hvordan skolen reagerer på fravær, som skal tages op i LUU. LUU tog orienteringen til efterretning, det viste PowerPoint sendes ud sammen med referatet. 3. Orientering om EUD-reformarbejdet/Ditte Grostøl EUD reformen betyder, at skolen skal have lavet nye lokale undervisningsplaner (LUP: Lokal undervisningsplan) for både grundforløb og hovedforløb. Lovgrundlag: Lov nr. 634 af 16/06/2014 Bekendtgørelser i høring: Høring over udkast til bekendtgørelse om erhvervsuddannelser (1/9, 2014) Høring over udkast til bekendtgørelse om grundfag, erhvervsfag og erhvervsrettet andetsprogsdansk (8/9, 2014) Høring over udkast til bekendtgørelse om optagelse til skoleundervisningen i hovedforløbet i erhvervsuddannelser og om eux-forløb i visse erhvervsuddannelser (8/9, 2014) SOSU Sjælland har nedsat en Task Force gruppe, som fra 15/8 og fremefter arbejder målrettet med implementering af reformen. SOSU Sjælland ønsker at invitere repræsentanter fra praksis til at sidde med i arbejdsgrupperne omkring den nye SOSU LUP og PA LUP. Disse repræsentanter udpeges af LUU, men behøver ikke at sidde i LUU. Skolen foreslår en repræsentant fra hvert af de fire optageområder Evt. kommunikation (Hvad melder LUU ud og til hvem) Tidsplan Arbejdet med LUP er bestemt af den tidsplan UVM har lavet og det faktum, at LUP erne skal indarbejdes og være lagt i skemaerne fra 1/ Det vil dreje sig om omkring 10 arbejdsdage i tidsrummet fra sidst i marts til 15. maj Indstilling At LUU tager stilling til, om der skal sidde repræsentanter fra praktikken i LUP arbejdsgrupperne.

4 LUU ønsker at deltage i processen med de nye LUP er. I arbejdsgrupperne skal der sidde en praktikrepræsentant tilknyttet hver skoleafdeling på hhv. PA og SOSU uddannelserne. Derudover en repræsentant fra Region Sjælland i arbejdsgruppen omkring SOSU LUP en. Der er en stram tidsplan, hvorfor arbejdsgruppedeltagerne fra kommuner og region først kan udpeges, når kommuner og region kender mødedatoerne. Der sendes tidsplan for LUP arbejdet til regionens og kommunernes repræsentanter i LUU fredag. Kommuner og region melder tilbage ved LUU mødet 19/11. Det viste PowerPoint sendes ud sammen med referatet. 4. Orientering om udflytning fra Greve-afdelingen til Køge og Roskilde/ Helle Kok Greveafdelingen lukker i foråret 2015, og uddannelsesudbud og ansatte på afdelingen er fordelt på de to nye afdelinger i Roskilde og Køge. Det er bestyrelsens beslutning, at 2/3 af aktiviteterne fra Greveafdelingen skal flyttes til Køge og at 1/3 af aktiviteterne flyttes til Roskilde. PA uddannelsen udbydes kun i Køge. Bestyrelsens beslutning bygger på både demografiske overvejelser og en vurdering af uddannelsespladser i Region Sjælland. Konsekvenser På afdelingen i Køge bliver der udbudt: SSH- og SSA-uddannelser for Greve, Solrød, Køge og Stevns kommuner, og PAuddannelser for Greve, Solrød, Roskilde, Lejre, Køge og Stevns kommuner. På afdelingen i Roskilde bliver der udbudt: SSH- og SSA- uddannelser for Roskilde og Lejre Kommuner. Indstilling Det indstilles, at LUU tager orienteringen til efterretning. Referat: De SSA elever, som afslutter i marts 2015 udtrykker bekymring for, om de skal have nye undervisere, der skal tage dem til eksamen, hvis elevens hold flytter til den ene afdeling, og holdets underviser flytter til den anden afdeling. Det undersøges på skolen, hvordan eksamenerne planlægges, og så meldes det ud. Det vil blive sådan, at hvis en underviser f.eks. er flyttet til Roskilde, men har et hold, som skal til eksamen i Køge, så vil underviseren tage holdet op til eksamen i Køge og omvendt. Eleverne kommer dermed til eksamen med deres kendte underviser. LUU tager indstillingen til efterretning.

5 5. Orientering om kombinationsaftaler/merete Frank Christensen UVM har fokus på, at skolerne også gør brug af de private og selvejende aktører som praktiksteder. Dette, samtidig med, at der er flere og flere private og selvejende aktører på både SOSU- og PA-uddannelsernes område betyder, at det efterhånden er aktuelt at tage kontakt til disse m.h.p. et samarbejde omkring uddannelse af elever. LBK nr 439 af 29/04/2013, kap. 7 48, stk. 1 og stk. 3 samt BEK nr. 834 af 27/06/2013, 94-98). (Denne tekst er stort set uændret i den bekendtgørelse, der er i høring). Der har været en udmelding fra flere kommuner om, at kommunen ikke vil betale løn til elever, som er i praktik i private eller selvejende virksomheder; og set i lyset af, at den kendte dimensioneringsaftale bortfalder, har skolen interesse i at etablere samarbejde med så mange samarbejdspartnere som muligt. SOSU Sjælland er indtrådt i et netværk af SOSU Skolerne, som inspirerer og hjælper hinanden i forhold til praktikpladsopsøgning. Da dimensioneringen ændres, er det nødvendigt for skolen at etablere et samarbejde med privat udbydere, som kan tilbyde praktik og for skolen at begynde en drøftelse med disse om ansættelse af elever. Disse aftaler kan indgås som kombinationsaftaler, hvis en virksomhed ikke kan tilbyde praktik, som dækker alle praktikmålene. For SSH- og PA-elevers vedkommende kan der blive tale om aftaler mellem to private udbydere eller en privat udbyder og en kommune; for SSA-elevers vedkommende kan de selvejende socialpsykiatriske praktiksteder og private hospitaler blive en dele af en kombinationsaftale, og en kombinationsaftale kan involvere tre forskellige arbejdsgiere. Indgåelse af aftaler om elevansættelse med private udbydere kræver, at LUU godkender virksomheden som praktiksted. Konsekvenser Fremadrette kan kommuner og region tilbydes kombinationsaftaler, hvor eleverne har en anden arbejdsgiver i en del af uddannelsen. SOSU Sjælland vil i efteråret udarbejde en brochure, som i korte træk vil fortælle om uddannelserne m.m. Evt. kommunikation (Hvad melder LUU ud og til hvem) Tidsplan

6 Indstilling Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Referat v/ Helle Kok. Merete gennemgår lovgrundlaget jf. dias. Charlotte Sørensen, FOA Midtsjælland, spørger til barselsregler ved kombinationsaftale. Så vidt Merete læser lovgivningen er den arbejdsgiver, der er ansvarlig for uddannelsesforløbet ved start af barselsperiode, også ansvarlig for at forlænge uddannelsesaftalen. Hvis eleven ikke består praktikken er det forsat den pågældende arbejdsgivers ansvar, at sikre en ny praktik for eleven. Katrine Harrekilde, Køge Kommune, udtrykker bekymring for, at de svage elever vil have svært ved at håndtere et forløb med skiftende arbejdsgivere. Hun pointerer at vi ikke altid på forhånd kan se hvilke elever der er stærke. Merete gennemgår to eksempler på en PA elev og en SSA elev med en kombinationsaftale. Lone Rosenville udtrykker bekymring for eleverne, hvis der er flere arbejdsgivere involveret i et uddannelsesforløb. Fortæller, at FOA har et projekt på området. Mogens er derimod begejstret for de muligheder, som kombinationsaftaler åbner op for på PA uddannelsen. Orienteringen tages til efterretning. 6. Korte, gensidige orienteringer Helle Hjarsø: Savner, at have været inviteret ind til at lave ny fraværsprocedure, og vil gerne være med til fraværssamtaler på skolen. Gitte M. P.: Enig med Helle H., vil gerne involveres, hvis en elev har bekymrende fravær og i udformning af fraværsprocedure. Skolen dykker til næste møde ned i den tidligere fraværsprocedure og fremlægger om der er ændringer ift. den gamle og hvilke.

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Referent: Merete Frank Christensen Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Tilstede: PA LUU: Marianne Frederiksen, Mogens Bech Madsen, Mette

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, 2016. Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Karin Andersen, Anne

Læs mere

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl. 12.30-14.15. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 10.55-13.25. Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: 10.10-13.20 Troensevej 2, 4700 Næstved; Lokale 307. Tilstede: LUU PA: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Niels Bjerregård Pedersen, Åse Høybye, Helle

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015 Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Mogens Bech Madsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Annette Madsen, Lars Thaarbøl,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 13.35-15.05 Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen, Ulla

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 08.30-10.45. Referent: Merete Frank Christensen Tilstede Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Gitte

Læs mere

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland 27-06-2012 Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland Tirsdag d. 26.06.12 kl. 13.20-15.30 i Ringstedhallerne, lokale 4-5, Tværalle 8, 4100 Ringsted. Tilstede: Region Sjælland: Kommunerne: Organisationerne:

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse SOSU C Svarprocent: 69% (43 besvarelser ud af 62 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Det fremtidige

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl. 11.10-14.40 Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval Jacobsen, Maibritt Gisli, Ea

Læs mere

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl. 8.30-11.50. Selandia Park 8, Lokale U2. Kontakttelefon ved forsinkelse: Merete Frank Christensen på 51 21 65 79. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville,

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl. 9.00-11.55. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4.

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl. 9.15-12.30. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Katrine Harrekilde,

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Social- og sundhedsskolen Silkeborg Svarprocent: 84% (26 besvarelser ud af 31 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. ESB Benchmarkrapport. Svarprocent: 42% (7203/17203)

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. ESB Benchmarkrapport. Svarprocent: 42% (7203/17203) VTU 2017 - Udvikling af praktiksamarbejde ESB Benchmarkrapport Svarprocent: 42% (7203/17203) Indhold Introduktion I Sammenfatning af undersøgelsens resultater II Elevernes præstation, Samarbejde og Information

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Hansenberg, Tjener Svarprocent: 55% (6 besvarelser ud af 11 mulige) Områderapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Det

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Hansenberg, VVS Svarprocent: 26% (14 besvarelser ud af 53 mulige) Områderapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Det

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland.

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Onsdag d. 19.06.2013 kl. 10.30 13.40 på Selandia Park 8, lokale U8, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen (MECH) Tilstede: Mogens Bech

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse ESB-Netværket Samlet Svarprocent: 42% (2935 besvarelser ud af 6966 mulige) Benchmarkrapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde.

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl. 10.00-12.30. Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Til stede, LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland Program for dagen Velkomst vicedirektør Anders Sevelsted Oplæg om EUD-reformen samt fremtidig optag og ansættelse ved Projektleder Ditte Grostøl

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Hansenberg, Personvognsmekaniker Svarprocent: 31% (16 besvarelser ud af 52 mulige) Områderapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark imensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark ato: fredag den 12. januar 2018 Mødested: Vejen Rådhus Mødetid: Kl. 10.00 12.00 eltagere: Torben Birk Rosbach, Arne Nikolajsen,

Læs mere

VTU 2012 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2012 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 12 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse ESB-Netværket Samlet Svarprocent: 3% (2249 besvarelser ud af af 1 mulige) Benchmarkrapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013.

Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013. Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013. Randers Social- og Sundhedsskole. Denne VTU er foretaget i november 2013 blandt praktikvejledere på praktiksteder, der har socialog sundhedshjælperelever

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl til Tilstede:

Referat. Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl til Tilstede: Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 2. marts 2017 kl. 13.00 til 15.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Jette Hovedskov, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Nanna Lindstrøm Hessel, Henrik Lytsen. Birgit Thorup,

Læs mere

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT Social- og sundhedsuddannelserne - opbygning og muligheder for videreuddannelse Kære

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. ESB benchmarkrapport. Svarprocent: 42% (7203/17203)

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. ESB benchmarkrapport. Svarprocent: 42% (7203/17203) VTU 2017 - Udvikling af praktiksamarbejde ESB benchmarkrapport Svarprocent: 42% (7203/17203) Indhold Introduktion I Sammenfatning af undersøgelsens resultater II Elevernes præstation, Samarbejde og Information

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Skive Tekniske Skole Svarprocent: 52% (116 besvarelser ud af 225 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed

Læs mere

VTU 2012 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2012 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 212 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse SOSU C Svarprocent: 59% (36 besvarelser ud af af 61 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Loyalitet

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Skolerapport Learnmark Horsens Svarprocent: 33% (121 besvarelser ud af 362 mulige) Tilfredshed Learnmark Horsens 14 Learnmark Horsens 12 Landsgennemsnit EUD 14

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER. Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne

INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER. Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne Om tilvalgsmuligheder på erhvervsuddannelser Denne folder har til formål at oplyse virksomheder

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Skolerapport. Svarprocent: 84% (32/38)

VTU Udvikling af praktiksamarbejde. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Skolerapport. Svarprocent: 84% (32/38) VTU 2017 - Udvikling af praktiksamarbejde Skolerapport Social- og Sundhedsskolen Fyn Svarprocent: 84% (32/38) Indhold Introduktion I Sammenfatning af undersøgelsens resultater II Elevernes præstation,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Til stede; SOSU LUU: Mette Lindelof, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette Due Hartmann,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

VTU Udvikling af praktiksamarbejde SOPU. Skolerapport. Svarprocent: 67% (107/159)

VTU Udvikling af praktiksamarbejde SOPU. Skolerapport. Svarprocent: 67% (107/159) VTU 2017 - Udvikling af praktiksamarbejde Skolerapport SOPU Svarprocent: 67% (107/159) Indhold Introduktion I Sammenfatning af undersøgelsens resultater II Elevernes præstation, Samarbejde og Information

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Hansenberg Svarprocent: 38% (31 besvarelser ud af 786 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Det fremtidige

Læs mere

14. januar 2010 Skive Thisted Viborg. ansættende myndigheder og praktikansvarlige

14. januar 2010 Skive Thisted Viborg. ansættende myndigheder og praktikansvarlige REFERAT AF SKOLEPRAKTIKMØDE TRIN 2 SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 10.dec. 2010 Lokale: Deltagere: Afbud: Referent: 3 / Skive ansættende myndigheder og praktikansvarlige Anne Høyrup Inge-Marie Kristiansen

Læs mere

Reglerne om klager i forbindelse med skolens afgørelser findes i Erhvervsuddannelsesloven

Reglerne om klager i forbindelse med skolens afgørelser findes i Erhvervsuddannelsesloven Klagevejledning Som elev kan du klage over SOSU C s afgørelser. Du skal være opmærksom på, at det er dig som elev, der kan klage. Hvis du er undergivet forældremyndighed, kan klagen indgives af den, der

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Tilstede, SOSU LUU: Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde Infodag for praktikvejledere 1. oktober 2015 Nye skolepraktikplaner SSH 2016 Mål for EUD reformen 2015 Mål 1: Flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Mål 2: Flere

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den 10-12-2014 Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Søren Sønderlund Hansen, Carl Jørgen Heide, Pia Dam Afbud: Lisa

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018.

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. SOSU LUU: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Malene Maarup, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 3 på, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva Pedersen Skive og Viborg Kommune

Læs mere

INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER. Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne

INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER. Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER Talentspor og andre tilvalgsmuligheder i erhvervsuddannelserne INFORMATION TIL PRAKTIKPLADSGODKENDTE VIRKSOMHEDER Talentspor og andre tilvalgsmuligheder

Læs mere

Referat. Dimensioneringsudvalg. Møde nr.: 2 Dannet den: Fredag den 04-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 01-10-2013 Mødetidspunkt: 12:00-13:00 Mødested:

Referat. Dimensioneringsudvalg. Møde nr.: 2 Dannet den: Fredag den 04-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 01-10-2013 Mødetidspunkt: 12:00-13:00 Mødested: Referat Dimensioneringsudvalg Møde nr.: 2 Dannet den: Fredag den 04-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 01-10-2013 Mødetidspunkt: 12:00-13:00 Mødested: Inkaværelset Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted Medlemmer

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

Tillæg til LUP FOR. Grundforløb 1 EUX

Tillæg til LUP FOR. Grundforløb 1 EUX Tillæg til LUP FOR Grundforløb 1 EUX Gældende for hold startet efter 1. august 2018 EUX Velfærd Grundforløbets 1. del Dette er et tillæg til de lokale undervisningsplaner. Her beskrives EUX Velfærd GF1

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere