Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010"

Transkript

1 Kvartalsmøde Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Formanden bød velkommen til alle de fremmødte, der var dog en del fravær pga. at flere var syge. Punkt 1: Valg af ordstyrer Martin blev foreslået men takkede pænt nej. Herefter blev Torben valgt. Ove havde lige en indskudt bemærkning: Rygerne fik en lille opsang da flere åbenbart stod og røg i klubhuset inden dette møde. Han ridsede kort op, hvad det var der var blevet besluttet på en tidligere Generalforsamling mht. rygning i klubhuset. Dette havde også været galt den anden dag da der var intro til et nyt hvalpehold. Punkt 2: Opfølgning på sidste møde: Træningsveste: Vores meget omtalte veste er nu på lager, og vi vil selvfølgelig gerne sælge nogle af dem. Pris: 550,- kr. pr. stk. + 65,- kr. for en ekstra lomme til godbidder. Alice Sønniksen har forespurgt om der evt. ville være et tilskud til de nye træningsdragter som nu kan bestilles i HCH? Ove vil i samråd med bestyrelsen finde en løsning på dette. Der har ikke været tilskud til vestene men klubben har givet trykket på de første 25 veste. Dette kunne evt. også være en mulighed til træningsdragterne. Online tilmelding: Ove forklarede vidt og bredt omkring denne tilmeldingsform. Der er så sent som i fredags dukket en mail op fra Landsforeningen, som er udskrevet af Jim Hempel. Heri står der at den enkelte hundefører kan tilmelde sig online, og også betale online. Den umiddelbare holdning fra Ove er, at hvis en hundefører tilmelder sig online, skal denne også selv sørge for betaling via netbank. Meget mere herom senere. Alle stævner der afholdes i DCH regi skal være tilmeldt på Ellers vil point opnået på disse stævner ikke tælle til DM. Men der er ikke noget krav om at de enkelte klubber skal modtage tilmeldinger eller tilmelde online. Ove har haft fat i DCH Risskov, da deres indbydelse er forkert, og de vil sende en ny indbydelse rundt. Der skal også være mulighed for at tilmelde sig på den gamle måde med mail adresse/post adresse. Trænings iver: Kunne vi fremme den og evt. lave en bedre målsætning (Synlig) for den enkelte hundefører. Man behøver ikke at lave det samme hver gang man kommer til træning. Kunne vi evt. gøre træningen mere spændende? Lav evt. en målsætning til den enkelte hund + fører om at:

2 Eks. Til påske skal du kunne lave en bestemt øvelse meget bedre. Til pinse skal du kunne lave en anden øvelse meget bedre osv. Sæt evt. interne point på så hundeføreren har et mål at sigte efter. Træningsleder mappe: Gitte har lavet et stort arbejde med at ajourfører trænermappen i lydighedsafdelingen. Forsikringer + vaccinationer skal herefter fremvises en gang om året af alle hundefører. Datoer der skal noteres i mappen er: for hvornår den gælder til. Ikke hvornår den er tegnet! Træningsleder-udvalget skal følge op på dette. Gitte har tilbudt at ajourfører mapperne evt. 1 gang hvert halve år sommer træning/vinter træning. DCH kræver vaccination hvert 3 år. Og dette skal vi som almindelige mennesker ikke gå ind og være kloge overfor. Håndbogen siger 3 år. Tip fra Ove: For ikke at skulle løbe ind i problemer til stævner vil det nok være en fordel at gå efter de 2 år. Ulla: Hvor bliver de gamle sedler af i trænermappen? Ove: For mig at se kan de vel bare smides ud, Toke afbryder.. Toke: Dette vil der komme meget mere om på trænermødet. Må endelig ikke smides væk. Det er kun træningslederudvalget og Gitte der må pille ved disse sedler. Gitte ajourfører dette. Papirerne vil komme i en ældre mappe der står på kontoret. Dejligt at der er blevet ryddet op i mappen Stor tak til Gitte Også tak til Gudrun som gjorde det sidste gang. Muskelhunde er delt op i 2 grupper Ove fortalte her om et rigtig godt foredrag han havde været til i Silkeborg. Den milde slags er dem vi har set nu, Armstaff osv. De vogtende hyrdehunde er endnu værre. De tager kampen op med en bjørn og lignende uden problemer. De vogtende hyrdehunde kommer typisk fra Rusland, Rumænien, Tjekkiet osv. Er de lovlige i DK? Stævner i DcH Horsens AG stævne i Horsens er flyttet til den 14. august pga. et stort Landsdækkende i Herning/Ikast samme weekend. 2. maj 2010 Lydighed, 14. august Agility Der har været forsøgt indkaldt til et ekstra bestyrelsesmøde pga. en diskussion efter klubmesterskabet. Nye regler for placering ønskes indført i agility, når en hund er alene i klassen til vore lokalkonkurrencer. Mødet er udsat til Ordlyden for disse tilfælde er sidst revideret på et bestyrelsesmøde i februar 2006 og offentliggjort på et kvartalsmøde i april samme år. Dette kom sig af sagen, med at en Vejle hund der stillede op som konkurrent mod Mette GG i agility lille. Meningen med reglen er:

3 Klubben må gerne invitere en konkurrent til en hundefører der stiller op alene i en klasse til vores lokalkonkurrencer. Denne hund stiller kun op som konkurrent, og kan ikke vinde pokalen. Men hvis dennes resultater er bedre en den der stiller op på normalvis for klubben, så er den lokale hundefører/hund ikke vinder det år. Den udenbyes hunde/hundefører der bliver inviteret skal være på niveau med den man stiller op i mod. Punkt 3: Indskudt bemærkning: Vi har atter en gang haft indbrud, som I nok har set. Søren og Ove har snakket om at der evt. skal laves nogle skodder til at sætte for vinduerne. På sidste bestyrelsesmøde er det blevet besluttet at vi melder os ud af Sportsammenslutningen. Mona stillede spørgsmålet hvorfor er vi medlem? Og svaret fra Sportssammenslutningen blev at de rent faktisk heller ikke kunne se hvorfor vi var medlem medmindre at vi ville have en stand til kræmmermarked, eller være hjælper til diverse musik/tivoli arrangementer. Vi melder os selvfølgelig ikke ud af DGI, da vi har mange store fordele ud af et medlemskab her. Rally-O: Ove orienterede om at vi i bestyrelsen er ved at undersøge om en ikke uddannet træner DCH træner må være Rally O træner? Hvis uddannelsen er godkendt igennem DKK/DGI! Torben: I Landsbladet står der at der i 2010 vil være stævner i Rally O i DCH regi. Kredsformand: Orla går af pga. sygdom. HCH har opfordret kredsen til at fortælle om hvorfor det er attraktiv at være frivillig leder.. Der er foreninger kredsen, og kun 6 foreninger var tilmeldt. (HCH var tilmeldt) Orla udtrykte meget stor tilfredshed med dette. Vi skulle på Generalforsamlingen have haft et punkt der hed vedtægtsændringer. Landsmødet vedtog sidste år nogle vedtægtsændringer vi skal indføre. Vi kan ikke længere være medlem i DCH Danmark, hvis vi ikke indfører dem Så de er indiskutable. Det ene punkt er lidt mere interessant end de andre. Hvis vi i HCH er 4 der vil være medlem i DCH og 200 der vil i DKK betyder det faktisk at ingen af partnerne får vores klubhus, men derimod går det til Dyrenes beskyttelse som vedtægterne er i dag. Dette skal selvfølgelig ændres. Ove har snakket med Peder Søndergaard Kreds 1 og fået at vide at der kommer et par ændringer mere til dette års landsmøde. Så det er hermed besluttet at vi afholder en ekstra ordinær generalforsamling onsdag d. 14/04/2010 efter træning kl i klubhuset på Peblingestien.

4 Målsætninger, visioner fra DCH Danmark. Skal vi fremover have løn fra DCH? Vi vil ikke længere være særlig selvstændige som foreninger. Og skal der fx tilbydes IPO3 i alle foreninger? Arbejder man for en forening af lyst eller for at tjene penge? Landskontingent skal stige med ca. 100,- kr. Læs venligst DCH Bladet som forklarer dette meget tydeligt. Der er omtale af dette i de sidste to blade. Sidste blad første blad Punkt 4: Træningsleder udvalget Toke orienterer: Der bliver indkaldt til møde primo marts Martin er startet op med et mellemhold som han fortsætter med som C Hold Grethe Schwartz er startet op igen med et C Hold 2 hvalpehold er startet primo Charlotte har nogle mellemhunde som også skal op på Martins hold. Gitte vil blive Mona s forlængede arm ned/op i udvalget. Trænerens vigtigste opgave er at få krydset hundeførerne af!! Flere tilbød at de nok skulle hjælpe Mona med at få de medlemmer der ikke betaler til at komme ud af busken og få betalt, hvis de da ønsker at være medlem. Gitte blev valgt til dette. Punkt 5 Uddannelses-udvalget Anne Wedel vil komme og holde et kursus 24. april Emnet vil være aggression, gø ved bindestederne, og generelle problemer. Anne Daugaard vil blive kontaktet vedr. et kursus med spor og rundering. AG-udvalget: Er ved at gå i opløsning. Nicolai og Karina har valgt at træde ud pga. problemer på hjemmfronten. Helene træder også ud pga. andre omstændigheder Der vil blive indkaldt til et møde i meget nær fremtid for der skal styr på tingene. Ove vil gerne deltage i mødet. Det er meget vigtigt at få agility udøverne til at forstå, hvor vigtigt det er at møde op, og give sin mening til kende. AK-udvalget: Allerførst skal Mette GG have ros for juleafslutningen. Må meget gerne blive en tilbagevende begivenhed. - Dyrlæge aftenen på Bygholm Dyrehospital var et godt arrangement. - I søndags var der en gåtur ved Nørre Strand. Turen gik godt og var rigtig god.

5 - Banko spil: Dorthe opfordre til at der bliver spurgt på de enkelte hold, om der er nogle der har nogle gevinster de gerne vil donerer? - D. 21. marts 2010 vil der være et bowling arrangement. - Engang i marts måned vil der også være en Hyrde dag - En gåtur til omkring Gudenåen er ved at blive planlagt. AK udvalget vil få en ny mailadresse som skal bruges til tilmelding, gode ideer osv. Konkurrence-udvalget. 10. april 2010 er der 1. sammenlagt. Nyt udvalg skal sammensættes. Hus og plads-udvalg Der er ingen personer i udvalget nu, nyt skal indsættes. Initiativ rige personer ønskes indsat. Ordet er frit: Facebook gruppe: John kunne godt tænke sig at lave en Facebook gruppe for HCH medlemmer. Her kunne der blive lagt informationer, indbydelser osv. ind. Hvis man er konstruktiv så vil det være en rigtig god idé. En lukket gruppe vil være ønskeligt, og med en/flere administratorer på. Evt. med en dialog boks hvor man skal taste sit medlems nummer. Gudrun: Det er et mega forum, så ideen kunne være rigtig god. Tonen skal være sober og ordentlig. Hjemmesiden: Mette GG forespørger igen, hvorfor der ikke sker mere end der gør på vores hjemmeside? Ove har sendt en del som ikke kommer på, og det samme har Mette GG gjort. Ove tager en snak med Jan om hvorfor der ikke sker noget? Klubbladet kommer ud til rette tid, så indkaldelsen til generalforsamlingen bliver ikke sendt yderlig med posten. Kun hjemmeside og klubblad. Klokken er nu og mødet er slut.

6

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler.

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler. DcH Helsingør Referat af ordinær Generalforsamling Referent: Laura Jensen DATO 29. januar 2014 kl. 19 00 STED ANTAL DELTAGERE: Espergærde Bibliotek 27 stemme berettigede Inden generalforsamlingen sættes

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 9. december 2013 STED DELTAGERE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 3. december 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise,

Læs mere

HUNDEGLAM KOLDING. Medlemsblad for Kolding og Omegns civile Hundeførerforening. Nr. 3 Oktober

HUNDEGLAM KOLDING. Medlemsblad for Kolding og Omegns civile Hundeførerforening. Nr. 3 Oktober HUNDEGLAM Medlemsblad for Kolding og Omegns civile Hundeførerforening 2011 KOLDING Nr. 3 Oktober Tager du ansvar? KOCH vil gøre en indsats for, at medlemmer som træner i klubben, hjælper sig selv og andre.

Læs mere

En super dag i Han Herred

En super dag i Han Herred En super dag i Han Herred 39. årgang Maj. 2015 2 Danmarks civile Hundeførerforening - Thyholm afdeling Formand & delegeret: Bestyrelsen Per Pinnerup Vestergade 47 7790 Thyholm 25701225 pithyholm@ altiboxmail.dk

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 2. april 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura

Læs mere

Er din hund for tyk? Og hvad kan du gøre ved det. DcH s landsmøde Tema om tænder Uskyldige hunde dør. Læs også i dette nr:

Er din hund for tyk? Og hvad kan du gøre ved det. DcH s landsmøde Tema om tænder Uskyldige hunde dør. Læs også i dette nr: NR. 02 APRIL 2013 75. ÅRGANG Læs også i dette nr: DcH s landsmøde Tema om tænder Uskyldige hunde dør Er din hund for tyk? Og hvad kan du gøre ved det Hunde træning sammenhold ungdom medlemmernes input

Læs mere

P o t e n. Side 4 Formanden har ordet. Side 8 Aktivitetsudvalget har ordet. Side 14 Sådan bliver du eftersøger. Side 19 Gul Hund

P o t e n. Side 4 Formanden har ordet. Side 8 Aktivitetsudvalget har ordet. Side 14 Sådan bliver du eftersøger. Side 19 Gul Hund P o t e n Side 4 Formanden har ordet Side 8 Aktivitetsudvalget har ordet Side 14 Sådan bliver du eftersøger Side 19 Gul Hund Side 20 Præsentation af trænerne Side 25 Årsplan 2015 Side 30 Træningstider

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

DcH Grindsted/Billund. A-spring

DcH Grindsted/Billund. A-spring DcH Grindsted/Billund A-spring Nr. 2 2014 Bestyrelse og udvalg Bestyrelse Formand Jacob Lykkegård Jensen formand@dch-grindsted-billund.dk 51803285 Næstformand Ejnar Østergård ejnarnikolaj@privat.dk 40962041

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Mariager afdeling. Hunde-times. 33. årgang december 2013 Nr. 3

Danmarks civile Hundeførerforening Mariager afdeling. Hunde-times. 33. årgang december 2013 Nr. 3 Danmarks civile Hundeførerforening Mariager afdeling Hunde-times 33. årgang december 2013 Nr. 3 STØT VORE ANNONCØRER - 2 Indholdsfortegnelse Formandens indlæg side 5 Lokalkonkurrance i Hadsund side 6 Side

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Jeanette Vejlemand DATO 14. oktober 2013 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen og Jeanette

Læs mere

Horsens DCH Medlemsblad

Horsens DCH Medlemsblad Horsens DCH Medlemsblad Nr. 3 2012-38. årgang Lund Dyreklinik Dyrlæge Lars Preisler Silkeborgvej 156, Lund Tlf. 75 65 46 40 e-post: lasu@post11.tele.dk www.lund-dyreklinik.dk Kirurgisk og medicinsk behandling

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

GO BIDDEN »INFOR M ATION« Bordingafdeling Klochsvej 29 A, 7441 Bording. Støt vore annoncører de støtter os! 53. udgave af

GO BIDDEN »INFOR M ATION« Bordingafdeling Klochsvej 29 A, 7441 Bording. Støt vore annoncører de støtter os! 53. udgave af »INFOR M ATION«53. udgave af GO BIDDEN Medlemsbladet for aktive hundefolk Forår 2011 Tjek også klubbens hjemmeside på www.dch-bording.dk Der finder du en masse oplysninger om klubben og siden bliver løbende

Læs mere

- Hædring af sportsfolk - Flåterne kommer - Rally-konkurrencer - Stafetten - Agilitykursus

- Hædring af sportsfolk - Flåterne kommer - Rally-konkurrencer - Stafetten - Agilitykursus Årgang 9 Nr. 2 Maj 2012 - Hædring af sportsfolk - Flåterne kommer - Rally-konkurrencer - Stafetten - Agilitykursus Medlemsblad for Brenderup og omegns civile Hundeførerforening, BocH 2 Velkommen til BASSEN,

Læs mere

VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN

VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN 1 VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN LYSTBÅDEHAVN VIRKSUND VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN 23 ÅRGANG NR. 2015 23. ÅRGANG NR. 161164 0804-2014 Medlemsblad for Virksund Lystbådehavn, Virksund Sejlklub og Virksund Kajakklub. Virksund

Læs mere

www.dch-brenderup.dk

www.dch-brenderup.dk Årgang 12 - Nr.4 November 2014 Medlemsblad for Brenderup og omegns civile Hundeførerforening, BocH Rallyholdet ser tilbage på 2014 NYTÅRSTRÆNING Som altid, afholder vi samlet træning for alle hold den

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

DCH Grindsted/Billund

DCH Grindsted/Billund DCH Grindsted/Billund Nr. 3 2015 Bestyrelse 2015 Formand Jacob Lykkegård Jensen Tlf.: 51 80 32 85 Mail: Formand@dch-grindsted-billund-dk Næstformand Thomas Præstegaard Tlf.: 40 51 75 02 Mail: praeste88@hotmail.com

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset 1. Valg af mødeleder a)benny blev valgt Dagsorden: 2. Nyt fra Formanden a)torben, Spar Nord Fonden Torben oplyser at han har kontaktet

Læs mere

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet Nr. 1 FORÅR 2006 Det var så den vinter HUSK Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00 Indkaldelsen inde i bladet Årg. 71 BESTYRELSEN Formand Kurt Børgesen E-mail: formand@mkw.dk 21 63 71

Læs mere

3 stemmetællere blev valgt, én pr bord: Steen Hansen, Gitte Olsson og Hans Viggo Rasmussen.

3 stemmetællere blev valgt, én pr bord: Steen Hansen, Gitte Olsson og Hans Viggo Rasmussen. Onsdag den 28. november 2012 kl 19:00 afholdtes i klubhuset, Hovedgaden 610C, 2640 Hedehusene, ordinær generalforsamling i Hedehusene-Fløng Jagtforening Formand Dan Goldmann bød velkommen. Valg af dirigent

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 1. oktober 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos John Riise Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og

Læs mere

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011.

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011. 2010 Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Da referatet ikke gengiver generalforsamlingen som den var, har ordstyrer Lars Frengler valgt at annullere referatet. Referatet vil først blive offentliggjort

Læs mere

Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet.

Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet. Referat fra Generalforsamlingen den 20.2.2012 i HSC. 1. Valg af dirigent. Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og

Læs mere

Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte Ammitzbøl der døde sidste år.

Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte Ammitzbøl der døde sidste år. Referat fra Hal-Hockey / Floorball Landsmødet i Vejle d. 14. Marts 2009 Der deltog 20 personer og alle 3 regioner var repræsenteret Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte

Læs mere

HUNDENYT 34. ÅRGANG NR 1. 2014

HUNDENYT 34. ÅRGANG NR 1. 2014 HUNDENYT 34. ÅRGANG NR 1. 2014 Find os på facebook: DcH-Aabenraa DcH Aabenraa Vi træner ikke hunde Vi træner hundenes mennesker! Danmarks civile hundeførerforening, Aabenraa afdeling 1 Adresseændring:

Læs mere