KLØVERNYT - Oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLØVERNYT - Oktober 2014"

Transkript

1 KLØVERNYT - Oktober 2014 INVITATION TIL DE GRØNNE PIGESPEJDERES JULEMARKED 2014 SØNDAG DEN 30. NOVEMBER KL I spejderhuset KLØVERBO Willemoesvej 36 Kom i god tid, der vil være rift om pladserne! Igen i år vil man kunne fange fisk i fiskedammen, Gi elefanten én på snablen. Prøv lykken i tombolaen, juleboden med gevinst hver gang, boldkast og det kinesiske lotteri m.m. Vores cafeteria byder på en god kop kaffe, kager og lagkager m.m., der kan nydes, mens man ser og lytter til -de grønne pigespejderes optræden. Mulighederne er mange så husk masser af kontanter. Al overskud går til spejderarbejdet i Kløverbo! På gensyn til en hyggelig eftermiddag. Hilsen Alle smutter, spejdere og ledere i Slagelse gruppe.

2 GRØNSMUTTERNE Piger fra 0 kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra Smutternes madmøde: ved Emma Larsen, flokleder Mandag den 20. Oktober mødte Smutterne til forlænget madmøde forbindelse med mærket Bålmager. Pigerne havde inden mødet blandt andet lært om træsorter i Brænde-sangen, hugget brænde samt øvet sig på at tænde bål med tændstikker. Når man skal tænde bål, er der rigtig mange, vigtige regler, som man skal overholde. Disse har Smutterne helt styr på efter udleveringen af mærket. Pigerne trak en seddel fra hatten, hvor der stod, hvilken opgave de skulle udføre på mødet. Man kunne være så heldig at lave bål med Linda, stå i køkkenet med Emma eller lave et par kreative ting til søndagens BUSK-gudstjeneste i Salen. Der kom hurtigt gang i bålet, hvorefter vi stegte kyllingen med lidt fedtstof. Efter mange udfordringer i køkkenet, fik vi endelig styr på grøntsagerne og kartofler, og også disse kom på bålet. Imens maden simrede på bålet, dækkede vi bord og øvede os på at gå med fane. Se billeder fra dagen på næste side

3 GRØNSMUTTERNE

4 PIGESPEJDEREVENT 2014: Den september var flere end 1000 pigespejdere i alle aldre fra hele landet samlet i København til Pigespejderevent Og vi var naturligvis med. 16 piger fra Slagelse gruppe tog forventningsfulde af sted med toget til København, hvor weekenden startede ud med et kæmpe matadorløb med København som spilleplade og os som brikker. Bevæbnet med et transport kort med adgang til bus, metro og S-tog gik spillet sin gang til 40 mulige poster. Man kunne bl.a. lave mad i Lauras køkken, danse hos Frk. Violets danseskole og spille teater med Vicky med egnsteateret. Trods regnvejr var humøret højt og weekenden fortsatte med lækker aftensmad og shopping i 55 nord bussen. Der var lejrbål for de yngste spejdere med besøg af en tryllekunstner, mens de større spejdere var på natløb. Fortsættes

5 PIGESPEJDEREVENT 2014: For de voksne ledere var der foredrag af den forhenværende kostumier på Matador, som havde taget gamle kostumer med fra den populære serie, inden det blev sengetid for alle efter en begivenhedsrig dag. Søndagen sluttede popbandet L.I.G.A pigespejderevent af med en brag af en koncert i Frederiksberghallen, hvor de satte gang i både sangstemmer og danserytmer. Vi glæder os allerede til næste Pigespejderevent.

6 TROP - TEMA - WEEKEND Weekenden oktober mødtes spejderne til efterårets trop-tema-weekend. Dette års tema var farven rød. Patruljerne skulle først på byløbet "Den røde tråd, som bød på forskellige opgaver rundt i Slagelse bymidte. Herefter skulle der forberedes ting til søndagens BUSK gudstjeneste, inden der blev leget nye lege i den friske luft. Aftensmaden som bestod af rød tomatsuppe til forret, røde farserede peberfrugter med rødkålssalat til hovedret og rødgrød med fløde til dessert, blev naturligvis spist ved det røddækkede bord.

7 TROP - TEMA WEEKEND - fortsat Herefter blev den røde løber rullet ud og pressen og fotograferne var på plads til at modtage de fint klædte piger til Oscar Night. Der blev budt på rødt boblevand mens der blev uddelt priser for bedste hår, bedste interview på den røde løber, bedste kjole m.m. mens patruljerne sørgede for underholdningen. Efter Oscarnight trængte vi til frisk luft og gik på skolemarken for at spille rundbold i mørke med en selvlysende bold som viste sig at være rigtigt sjovt og nok ikke sidste gang dette prøves. Det blev til flere lege i mørket inden vi gik hjem igen. Hjemme ved spejderhuset fortalte Stine en vandrehistorie om en kvinde, som viste sig at være startskuddet til nattens løb. Patruljevis blev man sendt af sted ud i natten, og der blev skreget højt undervejs af de forskrækkelser, man blev mødt med. Alle overlevede naturligvis, og vi sluttede af med røde boller med tilhørende varm kakao og rød flødeskum, inden det blev sengetid. Heldigvis kunne vi sove en time ekstra grundet skiftet til vintertid - dejligt. Søndag morgen startede med et kærlighedsløb med kærlighedsdigte, horoskoper og kærlighedstest, inden det blev tid til at spise morgenmad. Herefter gik vi i samlet flok til Sct. Peders kirke for deltage i dette års BUSK (Børn, Unge, Sogn og Kirke) gudstjeneste.

8 TROP - TEMA WEEKEND - fortsat Vi stod bl.a. for indgangsbøn, hjælp ved nadver, ophæng af forskellige legemsdele i forbindelse med prædiken og så stod vi også med fane. Tak til de forældre der mødte op. Efter endt gudstjeneste spiste vi bagerens "dårlige øje" i Sogneladen inden turen gik hjem til spejderhuset igen. Her skulle vi på rødt pølseløb. Patruljevis fik man en rød pølse, hvis liv man skulle gennemleve fra dåb til ungdom og død. Pølsen oplevede mange ting på sin vej, inden den blev stedt til hvile, og vi kunne afslutte løbet med en frokost - naturligvis røde hotdogs. Herefter stod den på oprydning og rengøring efter en sjov weekend med temaet rød.

9 SPEJDER I 30 ÅR Ved tropmødet i september modtog tropleder Stine Friis sin 30 års stjerne. OPSLAGSTAVLEN - 1 "Jeg takker for opmærksomheden og de flotte gaver, det var en dejlig måde at "fylde" 30 spejderår på, og det føles ikke som om, der er gået så mange år. Men man siger, at i godt selskab flyver tiden jo som bekendt. Jeg ville ikke have været alle oplevelserne foruden, og det kæmpe netværk og venskaber for livet, det har givet og stadig giver. Kan derfor kun anbefale alle at blive grøn pigespejder - en fritid med mening i! ".

10 SÆRLIGT FOR SMUTTER/SPIRER OPSLAGSTAVLEN juli 2015 afholdes spire- og grønsmuttelandsdelslejr på Midtsjællands Efterskole i Hvalsø. Lejren er en af to lejre for korpsets yngste medlemmer Der bliver hygge på højt plan, sjove og udfordrende aktiviteter, nye venskaber. Der er mulighed for at sove inde på skolen eller udenfor i medbragte telte. Det koster 950,- for alle fem dage at deltage på lejren. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du ikke går glip af denne unikke oplevelse! LUCIA: Lige straks står julen for døren og som traditionen foreskriver, skal vi rundt i byen og synge Lucia. Der kommer lige straks datoer for dette, men familien kan naturligvis allerede få glæden til julemarkedet kl LEDERWEEKEND: Troppens ledere skal den februar på den årlige lederweekend - vi afslører ikke programmet endnu, men kan kun sige, at det bliver festligt og en oplevelse,du ikke vil gå glip af.

11 OPSLAGSTAVLEN - 3 JULEGAVEIDÉ TIL MOR OG FAR: Vores butik, 55 grader nord aflægger Slagelse et julebesøg. FREDAG DEN 5. DECEMBER triller 55 nord bussen ind ved spejderhytten på Thorvaldsensvej i tidsrummet Så kig forbi og gør en god julehandel og gør din spejderpige glad med pakker under træet fra 55 nord. -Følg os på FB og vores hjemmeside...

12 UNGLEDER 3 - SKREVET AF PATRULJELEDER CECILIE FLINK Jeg var på korpsets Ungleder 3 kursus fem dage i efterårsferien sammen med ca. 200 andre grønne pigespejdere fra hele landet. Jeg havde en rigtig god oplevelse og føler, at jeg er vokset af at være af sted. Unglederkurset er en god blanding af at være et hårdt, men samtidig mega fedt kursus. Man får en masse nye veninder, man får prøvet sine grænser af og sidst men ikke mindst, lærer man en masse om at være leder. Da ugen var slut, blev vi kursusdeltagere enige om, at det havde været en oplevelsesrig og hård, men god uge. De første par dage var virkelig hårde, men derefter gik det hele godt. Som deltager på Ungleder 3 fik vi udfordringen, at vi skulle sove et nyt sted hver nat, dog havde vi vores udstyr i samme shelter hele tiden. Det var en udfordring, men vi klarede det godt. En af dagene skulle vi prøve at spise melorme og græshopper, man kunne både prøve at spise dem karamelliserede og levende. Det var ingen tvang at spise dem, hvis ikke man havde lyst til at prøve, men jeg tror, at de fleste tog imod udfordringen og spiste en karamelliseret melorm. Personligt er jeg ret stolt over, at jeg spiste begge dele, men jeg synes, det var sejt at nogle spiste en levende græshoppe, der gik min grænse dog. En anden stor udfordring på Ungleder 3 kurset var, at jeg tog 36 timers mærket - et mærke hvor du skal være vågen i 36 timer i træk. Vi stod op 6.30 onsdag morgen og kunne gå i seng igen torsdag aften Onsdag var en normal kursus dag, mens vi om natten var på natløb, pilgrimsrejse, hike og nedbrydning af lejren. Natten forløb hurtigt, hvorimod torsdag morgen, da vi skulle bryde lejren ned, gik noget langsommere, og vi var godt udkørte. Klokken sluttede kurset, og vi kunne tage hjem, jeg skulle dog holde mig vågen til for at få mærket. Jeg skulle passe på ikke at falde i søvn i både bus og tog hjem mod Slagelse, så jeg købte en energi drik til hjælp. Jeg klarede det og holdt mig vågen til torsdag aften og mærket var i hus. Efterfølgende sov jeg 12 timer i træk. Jeg har haft et dejligt udfordrende kursus og en mega fed oplevelse, som jeg håber, alle må få glæde af at deltage i.

13 Stab på Ungleder 3, efterårsferien 2014 Af Emma Larsen, flokleder og tropassistent Allerede fredag aften drog jeg mod Vejle i selskab med Rikke og kursusleder Krille, for at vi inden kursisternes ankomst, kunne få de sidste detaljer på plads. Vi tjekkede om alle materialer var i orden, vi øvede os på vores lejrbålsindslag samt lagde den sidste hånd på kursisternes hejk. Det blev søndag og deltagerne ankom. Kursisterne på Ungleder 3 skulle igennem en slags ceremoni, for at komme til HIPPIELAND, som i grunden var vores tema. Alle stabsmedlemmer havde benvarmere på samt blomster i håret, for at skabe den rette stemning. Som altid går den første dag med at bygge lejrpladsen op, og det gik ikke stille for sig. Vi fik sat lys op ved spisebordet, hvilket så utrolig flot ud om aftenen.

14 Stab på Ungleder 3, efterårsferien 2014 Deltagerne skulle ugen ud sove på forskellige måder. Solsikkerne, patruljen jeg var ansvarlig for, skulle første nat sove i bivuak. Derudover prøvede de at sove i net og tarp. Det var en udfordring, at få puslespillet til at gå op og derudover rykkede en del deltagere grænser, ved ikke at vide hvor de skulle overnatte. Både tirsdag og onsdag afholdte jeg aftenmoduler om henholdsvis formidling samt pædagogik og metodik. Modulet om pædagogik og metodik indeholdte en øvelse om at sige fra og overskride grænser. Dette gjorde deltagerne ved at indtage enten tilberedte eller levende græshopper og melorme. Pigerne klaret det overraskende flot, og hele 5 deltagere spiste levende græshopper i stabens selskab. Hele staben havde passet husdyrene, for at holde dem i live, og vi fik da også overrakt prisen som dyrepassere ved Unglederaward efter deltagernes hjemkomst. Det har på trods af mudder og vand været en succesfuld og oplevelsesrig efterårsferie i fantastisk selskab. Jeg har et råd: Tag af sted!

15 LEDERKURSUS NYBORG STRAND 2014 Om få uger drager troppens ledere af sted på det årlige lederkursus i Nyborg. Vi bruger en weekend i november på at blive klogere. En række af spændende kvinder kommer og holder oplæg: Anna Thygesen om Feminin værdikultur, Michelle Hviid om at gøre drøm til virkelighed med Skru op for livet, Lisbeth Zornig Andersen om "Udsatte børn hvad kan du gøre som pigespejder? Kan vi hjælpe piger til at bryde mønstre?" Emilia van Hauens energiindsprøjtning LADY cool dit køn er en styrke, brug det. Vores egen formand Christina Palmstrøm sætter kompasretningen. Derudover bliver der masser af inspiration via workshops og debat m.v. om pigespejdernes daglige arbejde og fremtid. Vi glæder os til at blive inspireret.

16 SUFFRAGETTERNE Suffragetterne har lagt planer for spejderåret 2014/15,og der er aktiviteter for enhver smag. Svampetur med Danmarks Naturfredningsforening Bolsjefremstilling Pubquizaften Nytårskur Postmandskab på adventurespejdløb Brætspilsaften m.v.

17 Har du været forbi vores hjemmeside for nyligt? Her kan du finde alle sedler, pakkelister, oversigt over gruppens ledere, fotos m.v. Webredaktør er Christina Cohr SE OGSÅ PÅ: Vores mission er at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Vores vision er at være en stærk organisation, der rækker længere ud end egne medlemmer og gør en forskel i piger og kvinders liv. Gruppeleder: Bimmer Stina Rosenborg, Tropleder: Stine Friis, Velkommen til de to nye flokledere: Linda Pedersen Emma Larsen

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012 SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012 Gruppelederens ord Hjælp Vi har behov for hjælp fra forældre til opstilling og nedtagning af telte og anden praktisk hjælp i forbindelse med grilaften, da spejderlederne

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Årsskrift 2014 - Aalborg Søspejdere

Årsskrift 2014 - Aalborg Søspejdere Årsskrift 2014 - Aalborg Søspejdere Så gik der endnu et år hos søspejderne, på søsportsvej, vi har brugt året på en masse forskellige arrangementer, både for hele gruppen og for grenene, ikke kun på vores

Læs mere

Nu er julen virkelig over os...

Nu er julen virkelig over os... Nu er julen virkelig over os... I skrivende stund (16. november) er alle lodsedler ude i hænderne på spejderne og er ved at blive solgt. Der er afregnet (altså solgt) for over halvdelen, og her må jeg

Læs mere

Udgives af: Aalborg Søspejdere Det Danske Spejderkorps. Tekst og foto: Spejdere, ledere m.fl. fra Aalborg Søspejdere

Udgives af: Aalborg Søspejdere Det Danske Spejderkorps. Tekst og foto: Spejdere, ledere m.fl. fra Aalborg Søspejdere Udgives af: Aalborg Søspejdere Det Danske Spejderkorps Tekst og foto: Spejdere, ledere m.fl. fra Aalborg Søspejdere Redaktion og trykning: Bodil, Merete, Ronald og familien Stubbe Indlæg og annoncer: Heidi

Læs mere

Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN. Holdene

Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN. Holdene Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN Holdene Landslejr 2011 INDHOLD Læs i dette nummer: Kredslederen... 3 Bestyrelsen... 5 1. tumlinge... 7 2. tumlinge... 9 1. pilte... 11 2.

Læs mere

Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Gul beretning

Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Gul beretning Dansk Spejderkorps Sydslesvig Gul beretning 2013 Indhold Forord... 3 Korpsets beretning... 4 Korpsbestyrelsens beretning... 9 Korpsets medlemmer...11 Angelbo Gruppe, Husby...12 Ansgar Gruppe, Flensborg...14

Læs mere

februar - marts - april SkjoldNyt SKJOLDUNGERNE - De Gule Spejdere i Ringsted www.skjoldungerne.dk

februar - marts - april SkjoldNyt SKJOLDUNGERNE - De Gule Spejdere i Ringsted www.skjoldungerne.dk februar - marts - april SkjoldNyt 2010 SKJOLDUNGERNE - De Gule Spejdere i Ringsted www.skjoldungerne.dk 1 Gruppestyrelsen Formand: Jette Ronge Holmehave 18, 4100 Ringsted Tlf.: 57 61 92 41 - mobil: 20

Læs mere

SPEJDER. Nyt. Nyt. Nr. 2 september 2009. Ræk ud. Blad for spejdere, forældre og førere i Danske Baptisters Spejderkorps

SPEJDER. Nyt. Nyt. Nr. 2 september 2009. Ræk ud. Blad for spejdere, forældre og førere i Danske Baptisters Spejderkorps SPEJDER Nyt Nyt Nr. 2 september 2009 Ræk ud Blad for spejdere, forældre og førere i Danske Baptisters Spejderkorps Foto: Leon Ravnborg Spot på Spejdernyt Side 10: Spejderhjælpen fejrer sit 50 års jubilæum

Læs mere

Som dirigent blev valgt Mads Agerholm og som referent blev valgt Susanne Hansen.

Som dirigent blev valgt Mads Agerholm og som referent blev valgt Susanne Hansen. GRUPPERÅDSMØDE THISTEDSPEJDERNE Søndag den 22. februar 2015 kl. 15.00 17.00. Afholdt i spejderhuset Knakken REFERAT a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Mads Agerholm og som referent

Læs mere

Indhold. www.fuglphonix.dk

Indhold. www.fuglphonix.dk 2 Indhold En Gruppeleders Tanker... 4 Rådsklippen... 5 Fra Stammens Ældste... 6 Tropsrullen... 7 Invitation til Mohrondoløbet... 8 Juleafslutning... 9 Indkaldelse til Forældremøde... 10 Kalender... 11

Læs mere

Nr. 2 2. halvår 2014 Årgang 77. v e l k o m m e n

Nr. 2 2. halvår 2014 Årgang 77. v e l k o m m e n Nr. 2 2. halvår 2014 Årgang 77 v e l k o m m e n til et nyt spejderår, til en ny mikro-gren, til et nyt spejderblad - og velkommen hjem til 1. Klampenborgs superseje tropsspejdere, som har besteget bjerge,

Læs mere

Spejdersport. December - Januar - Februar 2007

Spejdersport. December - Januar - Februar 2007 Spejdersport December - Januar - Februar 2007 23. Årgang Nyt fra Spejderchefen Så er vi ved at skulle afslutte dette års spejderarbejde. Vi har afsluttet årets turneringer med LPT en som den sidste. I

Læs mere

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 HÆNDERNE OP Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 Indholdsfortegnelse: Kære læsere s. 3 Leder Bestyrelsen s. 4 formandens klumme Bastian Koch s. 5 farvel girokort s. 6 Christianshavner-dagen 3/9

Læs mere

NR. 6 JUNI 2002 ÅRG. 68

NR. 6 JUNI 2002 ÅRG. 68 Hjælpere søges til PR-aktiviteter En spejdergruppe som Erik Menved er altid afhængig af, at vi konstant får nye spejdere. Specielt skal der nye spejdere til i de mindste aldersgrupper efterhånden som spejderne

Læs mere

Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B. 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B

Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B. 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B KFUM-Spejderne i Vojens nr. 2 2004 Mødetider og -steder Bæver Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B Ulvene 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B Junior 4. kl. 5. kl. Tirsdag

Læs mere

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole,

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Der var Idre Fjäll, vikingeuge i indskolingen, avisproduktion i 7. og 8. klasse, 9. klasse i Barcelona. idrætsdage og meget, meget mere.

Læs mere

Efter en lang sommerferie som. De af jer der har været med på

Efter en lang sommerferie som. De af jer der har været med på KFUM-Spejderne i Vojens nr. 3 2007 Mødetider og -steder Fra gruppelederens pc Bæver Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B Ulvene 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B Junior

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Igen i år deltog vi i distriktsdagen, Det næste arrangement vi har i. Hvis I ikke har sat X i kalenderen

Igen i år deltog vi i distriktsdagen, Det næste arrangement vi har i. Hvis I ikke har sat X i kalenderen KFUM-Spejderne i Vojens nr. 3 2005 Mødetider og -steder Fra gruppelederens pc Bæver Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B Ulvene 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B Junior

Læs mere

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00 Indhold: Vigtigt! på side 3. Gruppelederen på side 4. Minier på side 5-8. Juniorer på side 9-10. Troppen på side 11-12. Klanen!! på side 13-14. Lederne i 1. Holte på side 17. Forældrepatruljen på side

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT DECEMBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 10.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT DECEMBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 10. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT DECEMBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 10. Så er det tid til juleferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Nyt fra Skolebestyrelsen 3

Læs mere

Julegruppemøde og "tam-tam" Side 1 Find 5 fejl og Nævenyttigt Side 4 Bæver vandretur Side 7 Natteravnen Side 14-19

Julegruppemøde og tam-tam Side 1 Find 5 fejl og Nævenyttigt Side 4 Bæver vandretur Side 7 Natteravnen Side 14-19 Julegruppemøde og "tam-tam" Side 1 Find 5 fejl og Nævenyttigt Side 4 Bæver vandretur Side 7 Natteravnen Side 14-19 Ros! (vigtigt - læs!) Side 3 Sommerlejr 2006 Side 5 Ulvetur Side 8-10 God jul! Side 20

Læs mere

Grøn Gren. KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev December 2007 Februar 2008

Grøn Gren. KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev December 2007 Februar 2008 Grøn Gren KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev December 2007 Februar 2008 Grøn Gren Grøn Gren er medlemsblad for KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev Trykkeri Grøn Gren er trykt i 100 eksemplarer af One

Læs mere

ÅRSSKRIFT ÅRETS STØRSTE INDTRYK OG AFTRYK

ÅRSSKRIFT ÅRETS STØRSTE INDTRYK OG AFTRYK ÅRSSKRIFT 13 ÅRETS STØRSTE INDTRYK OG AFTRYK 2 ÅRSSKRIFT 2013 INDHOLD MUSIKLIV Musikudøverne skriver om musikken på Sædding, bl.a. lovsangsband og lillekor s.10 ET RIGTIG GODT VALG Bliv klogere på Gustavs

Læs mere

Grøn Gren. KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev Juni 2008 August 2008

Grøn Gren. KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev Juni 2008 August 2008 Grøn Gren KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev Juni 2008 August 2008 Grøn Gren Grøn Gren er medlemsblad for KFUM-Spejderne i Lystrup/Elsted/Elev Trykkeri Grøn Gren er trykt i 100 eksemplarer af prinfoaarhus

Læs mere

Fritids- og ungdomsklubberne i Beder & Malling

Fritids- og ungdomsklubberne i Beder & Malling Sommerlejr 2003! Malling Fritidsklub har været på Venø her i sommer. Vi var væk i fem dage. Huset vi boede i lå lige ned til vandet, så vi badede op til 4 gange om dagen. Alle, der var med, hjalp til,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Gruppeass. Adresseliste for Bülow Gruppe. Gruppeass. Grp.rådsformand. Lene Olsen. Bo Jakobsen. Frederik d. IIIs vej 20.

Gruppeass. Adresseliste for Bülow Gruppe. Gruppeass. Grp.rådsformand. Lene Olsen. Bo Jakobsen. Frederik d. IIIs vej 20. Gruppeleder Mette Holter Brændeskov Gruppeass. Mogens Bahnsen Gruppeass. Bo Jakobsen Grp.rådsformand Lene Olsen Grp.rådsmedl. Vini Kristiansen Grp.rådsmedl. Robert P. Hansen Grp.rådsmedl. Vanessa Knudstorp

Læs mere

Lokalblad for Skanderup Hjarup Gelballe. stikken

Lokalblad for Skanderup Hjarup Gelballe. stikken Lokalblad for Skanderup Hjarup Gelballe BudN r. 152/5 23. årgang Okt.10 stikken Kom til foredrag om børnestavning på Skanderup friskole Kom til julemandsrace og Nytårsløb med Hjarup runners 7. klasse på

Læs mere