KLØVERNYT - Oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLØVERNYT - Oktober 2014"

Transkript

1 KLØVERNYT - Oktober 2014 INVITATION TIL DE GRØNNE PIGESPEJDERES JULEMARKED 2014 SØNDAG DEN 30. NOVEMBER KL I spejderhuset KLØVERBO Willemoesvej 36 Kom i god tid, der vil være rift om pladserne! Igen i år vil man kunne fange fisk i fiskedammen, Gi elefanten én på snablen. Prøv lykken i tombolaen, juleboden med gevinst hver gang, boldkast og det kinesiske lotteri m.m. Vores cafeteria byder på en god kop kaffe, kager og lagkager m.m., der kan nydes, mens man ser og lytter til -de grønne pigespejderes optræden. Mulighederne er mange så husk masser af kontanter. Al overskud går til spejderarbejdet i Kløverbo! På gensyn til en hyggelig eftermiddag. Hilsen Alle smutter, spejdere og ledere i Slagelse gruppe.

2 GRØNSMUTTERNE Piger fra 0 kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra Smutternes madmøde: ved Emma Larsen, flokleder Mandag den 20. Oktober mødte Smutterne til forlænget madmøde forbindelse med mærket Bålmager. Pigerne havde inden mødet blandt andet lært om træsorter i Brænde-sangen, hugget brænde samt øvet sig på at tænde bål med tændstikker. Når man skal tænde bål, er der rigtig mange, vigtige regler, som man skal overholde. Disse har Smutterne helt styr på efter udleveringen af mærket. Pigerne trak en seddel fra hatten, hvor der stod, hvilken opgave de skulle udføre på mødet. Man kunne være så heldig at lave bål med Linda, stå i køkkenet med Emma eller lave et par kreative ting til søndagens BUSK-gudstjeneste i Salen. Der kom hurtigt gang i bålet, hvorefter vi stegte kyllingen med lidt fedtstof. Efter mange udfordringer i køkkenet, fik vi endelig styr på grøntsagerne og kartofler, og også disse kom på bålet. Imens maden simrede på bålet, dækkede vi bord og øvede os på at gå med fane. Se billeder fra dagen på næste side

3 GRØNSMUTTERNE

4 PIGESPEJDEREVENT 2014: Den september var flere end 1000 pigespejdere i alle aldre fra hele landet samlet i København til Pigespejderevent Og vi var naturligvis med. 16 piger fra Slagelse gruppe tog forventningsfulde af sted med toget til København, hvor weekenden startede ud med et kæmpe matadorløb med København som spilleplade og os som brikker. Bevæbnet med et transport kort med adgang til bus, metro og S-tog gik spillet sin gang til 40 mulige poster. Man kunne bl.a. lave mad i Lauras køkken, danse hos Frk. Violets danseskole og spille teater med Vicky med egnsteateret. Trods regnvejr var humøret højt og weekenden fortsatte med lækker aftensmad og shopping i 55 nord bussen. Der var lejrbål for de yngste spejdere med besøg af en tryllekunstner, mens de større spejdere var på natløb. Fortsættes

5 PIGESPEJDEREVENT 2014: For de voksne ledere var der foredrag af den forhenværende kostumier på Matador, som havde taget gamle kostumer med fra den populære serie, inden det blev sengetid for alle efter en begivenhedsrig dag. Søndagen sluttede popbandet L.I.G.A pigespejderevent af med en brag af en koncert i Frederiksberghallen, hvor de satte gang i både sangstemmer og danserytmer. Vi glæder os allerede til næste Pigespejderevent.

6 TROP - TEMA - WEEKEND Weekenden oktober mødtes spejderne til efterårets trop-tema-weekend. Dette års tema var farven rød. Patruljerne skulle først på byløbet "Den røde tråd, som bød på forskellige opgaver rundt i Slagelse bymidte. Herefter skulle der forberedes ting til søndagens BUSK gudstjeneste, inden der blev leget nye lege i den friske luft. Aftensmaden som bestod af rød tomatsuppe til forret, røde farserede peberfrugter med rødkålssalat til hovedret og rødgrød med fløde til dessert, blev naturligvis spist ved det røddækkede bord.

7 TROP - TEMA WEEKEND - fortsat Herefter blev den røde løber rullet ud og pressen og fotograferne var på plads til at modtage de fint klædte piger til Oscar Night. Der blev budt på rødt boblevand mens der blev uddelt priser for bedste hår, bedste interview på den røde løber, bedste kjole m.m. mens patruljerne sørgede for underholdningen. Efter Oscarnight trængte vi til frisk luft og gik på skolemarken for at spille rundbold i mørke med en selvlysende bold som viste sig at være rigtigt sjovt og nok ikke sidste gang dette prøves. Det blev til flere lege i mørket inden vi gik hjem igen. Hjemme ved spejderhuset fortalte Stine en vandrehistorie om en kvinde, som viste sig at være startskuddet til nattens løb. Patruljevis blev man sendt af sted ud i natten, og der blev skreget højt undervejs af de forskrækkelser, man blev mødt med. Alle overlevede naturligvis, og vi sluttede af med røde boller med tilhørende varm kakao og rød flødeskum, inden det blev sengetid. Heldigvis kunne vi sove en time ekstra grundet skiftet til vintertid - dejligt. Søndag morgen startede med et kærlighedsløb med kærlighedsdigte, horoskoper og kærlighedstest, inden det blev tid til at spise morgenmad. Herefter gik vi i samlet flok til Sct. Peders kirke for deltage i dette års BUSK (Børn, Unge, Sogn og Kirke) gudstjeneste.

8 TROP - TEMA WEEKEND - fortsat Vi stod bl.a. for indgangsbøn, hjælp ved nadver, ophæng af forskellige legemsdele i forbindelse med prædiken og så stod vi også med fane. Tak til de forældre der mødte op. Efter endt gudstjeneste spiste vi bagerens "dårlige øje" i Sogneladen inden turen gik hjem til spejderhuset igen. Her skulle vi på rødt pølseløb. Patruljevis fik man en rød pølse, hvis liv man skulle gennemleve fra dåb til ungdom og død. Pølsen oplevede mange ting på sin vej, inden den blev stedt til hvile, og vi kunne afslutte løbet med en frokost - naturligvis røde hotdogs. Herefter stod den på oprydning og rengøring efter en sjov weekend med temaet rød.

9 SPEJDER I 30 ÅR Ved tropmødet i september modtog tropleder Stine Friis sin 30 års stjerne. OPSLAGSTAVLEN - 1 "Jeg takker for opmærksomheden og de flotte gaver, det var en dejlig måde at "fylde" 30 spejderår på, og det føles ikke som om, der er gået så mange år. Men man siger, at i godt selskab flyver tiden jo som bekendt. Jeg ville ikke have været alle oplevelserne foruden, og det kæmpe netværk og venskaber for livet, det har givet og stadig giver. Kan derfor kun anbefale alle at blive grøn pigespejder - en fritid med mening i! ".

10 SÆRLIGT FOR SMUTTER/SPIRER OPSLAGSTAVLEN juli 2015 afholdes spire- og grønsmuttelandsdelslejr på Midtsjællands Efterskole i Hvalsø. Lejren er en af to lejre for korpsets yngste medlemmer Der bliver hygge på højt plan, sjove og udfordrende aktiviteter, nye venskaber. Der er mulighed for at sove inde på skolen eller udenfor i medbragte telte. Det koster 950,- for alle fem dage at deltage på lejren. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du ikke går glip af denne unikke oplevelse! LUCIA: Lige straks står julen for døren og som traditionen foreskriver, skal vi rundt i byen og synge Lucia. Der kommer lige straks datoer for dette, men familien kan naturligvis allerede få glæden til julemarkedet kl LEDERWEEKEND: Troppens ledere skal den februar på den årlige lederweekend - vi afslører ikke programmet endnu, men kan kun sige, at det bliver festligt og en oplevelse,du ikke vil gå glip af.

11 OPSLAGSTAVLEN - 3 JULEGAVEIDÉ TIL MOR OG FAR: Vores butik, 55 grader nord aflægger Slagelse et julebesøg. FREDAG DEN 5. DECEMBER triller 55 nord bussen ind ved spejderhytten på Thorvaldsensvej i tidsrummet Så kig forbi og gør en god julehandel og gør din spejderpige glad med pakker under træet fra 55 nord. -Følg os på FB og vores hjemmeside...

12 UNGLEDER 3 - SKREVET AF PATRULJELEDER CECILIE FLINK Jeg var på korpsets Ungleder 3 kursus fem dage i efterårsferien sammen med ca. 200 andre grønne pigespejdere fra hele landet. Jeg havde en rigtig god oplevelse og føler, at jeg er vokset af at være af sted. Unglederkurset er en god blanding af at være et hårdt, men samtidig mega fedt kursus. Man får en masse nye veninder, man får prøvet sine grænser af og sidst men ikke mindst, lærer man en masse om at være leder. Da ugen var slut, blev vi kursusdeltagere enige om, at det havde været en oplevelsesrig og hård, men god uge. De første par dage var virkelig hårde, men derefter gik det hele godt. Som deltager på Ungleder 3 fik vi udfordringen, at vi skulle sove et nyt sted hver nat, dog havde vi vores udstyr i samme shelter hele tiden. Det var en udfordring, men vi klarede det godt. En af dagene skulle vi prøve at spise melorme og græshopper, man kunne både prøve at spise dem karamelliserede og levende. Det var ingen tvang at spise dem, hvis ikke man havde lyst til at prøve, men jeg tror, at de fleste tog imod udfordringen og spiste en karamelliseret melorm. Personligt er jeg ret stolt over, at jeg spiste begge dele, men jeg synes, det var sejt at nogle spiste en levende græshoppe, der gik min grænse dog. En anden stor udfordring på Ungleder 3 kurset var, at jeg tog 36 timers mærket - et mærke hvor du skal være vågen i 36 timer i træk. Vi stod op 6.30 onsdag morgen og kunne gå i seng igen torsdag aften Onsdag var en normal kursus dag, mens vi om natten var på natløb, pilgrimsrejse, hike og nedbrydning af lejren. Natten forløb hurtigt, hvorimod torsdag morgen, da vi skulle bryde lejren ned, gik noget langsommere, og vi var godt udkørte. Klokken sluttede kurset, og vi kunne tage hjem, jeg skulle dog holde mig vågen til for at få mærket. Jeg skulle passe på ikke at falde i søvn i både bus og tog hjem mod Slagelse, så jeg købte en energi drik til hjælp. Jeg klarede det og holdt mig vågen til torsdag aften og mærket var i hus. Efterfølgende sov jeg 12 timer i træk. Jeg har haft et dejligt udfordrende kursus og en mega fed oplevelse, som jeg håber, alle må få glæde af at deltage i.

13 Stab på Ungleder 3, efterårsferien 2014 Af Emma Larsen, flokleder og tropassistent Allerede fredag aften drog jeg mod Vejle i selskab med Rikke og kursusleder Krille, for at vi inden kursisternes ankomst, kunne få de sidste detaljer på plads. Vi tjekkede om alle materialer var i orden, vi øvede os på vores lejrbålsindslag samt lagde den sidste hånd på kursisternes hejk. Det blev søndag og deltagerne ankom. Kursisterne på Ungleder 3 skulle igennem en slags ceremoni, for at komme til HIPPIELAND, som i grunden var vores tema. Alle stabsmedlemmer havde benvarmere på samt blomster i håret, for at skabe den rette stemning. Som altid går den første dag med at bygge lejrpladsen op, og det gik ikke stille for sig. Vi fik sat lys op ved spisebordet, hvilket så utrolig flot ud om aftenen.

14 Stab på Ungleder 3, efterårsferien 2014 Deltagerne skulle ugen ud sove på forskellige måder. Solsikkerne, patruljen jeg var ansvarlig for, skulle første nat sove i bivuak. Derudover prøvede de at sove i net og tarp. Det var en udfordring, at få puslespillet til at gå op og derudover rykkede en del deltagere grænser, ved ikke at vide hvor de skulle overnatte. Både tirsdag og onsdag afholdte jeg aftenmoduler om henholdsvis formidling samt pædagogik og metodik. Modulet om pædagogik og metodik indeholdte en øvelse om at sige fra og overskride grænser. Dette gjorde deltagerne ved at indtage enten tilberedte eller levende græshopper og melorme. Pigerne klaret det overraskende flot, og hele 5 deltagere spiste levende græshopper i stabens selskab. Hele staben havde passet husdyrene, for at holde dem i live, og vi fik da også overrakt prisen som dyrepassere ved Unglederaward efter deltagernes hjemkomst. Det har på trods af mudder og vand været en succesfuld og oplevelsesrig efterårsferie i fantastisk selskab. Jeg har et råd: Tag af sted!

15 LEDERKURSUS NYBORG STRAND 2014 Om få uger drager troppens ledere af sted på det årlige lederkursus i Nyborg. Vi bruger en weekend i november på at blive klogere. En række af spændende kvinder kommer og holder oplæg: Anna Thygesen om Feminin værdikultur, Michelle Hviid om at gøre drøm til virkelighed med Skru op for livet, Lisbeth Zornig Andersen om "Udsatte børn hvad kan du gøre som pigespejder? Kan vi hjælpe piger til at bryde mønstre?" Emilia van Hauens energiindsprøjtning LADY cool dit køn er en styrke, brug det. Vores egen formand Christina Palmstrøm sætter kompasretningen. Derudover bliver der masser af inspiration via workshops og debat m.v. om pigespejdernes daglige arbejde og fremtid. Vi glæder os til at blive inspireret.

16 SUFFRAGETTERNE Suffragetterne har lagt planer for spejderåret 2014/15,og der er aktiviteter for enhver smag. Svampetur med Danmarks Naturfredningsforening Bolsjefremstilling Pubquizaften Nytårskur Postmandskab på adventurespejdløb Brætspilsaften m.v.

17 Har du været forbi vores hjemmeside for nyligt? Her kan du finde alle sedler, pakkelister, oversigt over gruppens ledere, fotos m.v. Webredaktør er Christina Cohr SE OGSÅ PÅ: Vores mission er at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Vores vision er at være en stærk organisation, der rækker længere ud end egne medlemmer og gør en forskel i piger og kvinders liv. Gruppeleder: Bimmer Stina Rosenborg, stinarosenborg@stofanet.dk Tropleder: Stine Friis, nehemia23@hotmail.com Velkommen til de to nye flokledere: Linda Pedersen Kildevang95@yahoo.dk Emma Larsen emmaelgaard@hotmail.com

KLØVERNYT november 2013

KLØVERNYT november 2013 GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 KLØVERNYT november 2013 SPONSORER OG KREATIVE FOLK SØGES! Vores årlige julemarked står for døren, og i den anledning søger

Læs mere

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse KLØVERNYT - Juni 2015 www.pigespejder.dk/slagelse GRØNSMUTTERNE Piger fra 0 kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 FLOKWEEKEND: Flokken mødtes til årets anden Flokweekend lørdag den 6. juni.

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 7 : Julemarkedet 2015 Side 8 11 Side 12 13 Side 14 15 : Flokken : Troppen : Flok og trop laver gevinster til julemarkedet 2015

Læs mere

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation.

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. KLØVERNYT Maj 2013 De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. Vi arbejder ud fra en mission og en vision om at skabe livsduelige piger og kvinder. GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl.

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

KLØVERNYT - Maj 2014. www.pigespejder.dk/slagelse

KLØVERNYT - Maj 2014. www.pigespejder.dk/slagelse KLØVERNYT - Maj 2014 www.pigespejder.dk/slagelse Den 13.-14. september 2014 løber dette års pigespejderevent af stablen. Dette er et arrangement for alle pigespejdere i hele Danmark og finder sted i København

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo.

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo. I Vorbasse KFUM Idrætsforenings Gymnastikafdeling er Børneweekend blevet en dejlig tradition. En flok af glade gymnaster overnatter en nat inde i hallen, hvor der er gang i mange aktiviteter bl.a lege,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

KLØVERNYT november 2012

KLØVERNYT november 2012 KLØVERNYT november 2012 LYS - OG ADVENTSGUDSTJENESTEN I SCT. PEDERS KIRKE - MANDAG DEN 3. DECEMBER 2012 KL. 18.30 Troppen Vi øver i øjeblikket Lucia til den store guldmedalje og skal snart ud og glæde

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. På vej mod 5000 medlemmer. Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. På vej mod 5000 medlemmer. Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Denne måneds nyhedsbrev er en længere omgang, så læn dig godt tilbage i stolen og nyd de mange tilbud der er i vente, for grønne pigespejdere

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6.

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6. Kommende begivenheder September 2016 08.09.2016: Forældredag i Fase 1 12.09-16.09.2016: 6. årg på Bornholm Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Første måned Skoleåret

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014

NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014 NYHEDSBREV OPALEN APRIL 2014 Så er vi tilbage med nyhedsbrev fra Opalen. Foråret er indtruffet og vi glæder os over at temperaturene stiger og vi kan lave flere udendøres aktiviteter! Vi har investeret

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Kære alle i Region Kattegat. Hermed kommer det første nyhedsbrev fra den nye regionsledelse. Nyhedsbrevet er spækket med informationer og

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er.

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er. 1 Fest Spirer Trin for trin Piger i spirealderen er ved at samle erfaring med at deltage i forskellige fester, fx i familien, i forbindelse med årets højtider og ikke mindst til fødselsdagsfester i klassen.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere