TILLADELSE TIL MIDLERTIDIGE OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORUENET JORD - KARLEBYVEJS OVERFØR- SEL OVER JERNBANEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILLADELSE TIL MIDLERTIDIGE OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORUENET JORD - KARLEBYVEJS OVERFØR- SEL OVER JERNBANEN"

Transkript

1 Banedanmark Amerika Plads København Ø Att. Svend Skodborg Jørgensen ( TILLADELSE TIL MIDLERTIDIGE OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORUENET JORD - KARLEBYVEJS OVERFØR- SEL OVER JERNBANEN GULDBORGSUND KOMMUNE CENTER FOR MILJØ & PLAN MILJØ PARKVEJ NYKØBING F. SAGSNR. 14/53138 SAGSBEHANDLER: HELLE JOHANNESEN DIR HJOHA@GULDBORGSUND.DK CVR NR I forbindelse med Banedanmarks etablering af Ringsted-Femern-Banen, skal der foretages en række ændringer af eksisterende vejbærende broer, for at skabe plads til køreledningsanlæg, og for at sikre tilstrækkelig sikkerhedsafstand, som følge af fremtidig øget hastighed på strækningen. Broen, hvor Karlebyvej føres over jernbanen skal derfor ombygges, og Grontmij A/S har for Arkil A/S, og på vegne af Banedanmark søgt Guldborgsund Kommune, Cen- oplag af forurenet jord ter for Miljø & Plan, om tilladelse til etablering af 2 midlertidige fra anlægsprojektet. Desuden ansøges om genindbygning af forurenet jord fra den eksisterende bro. De midlertidige oplag ønskes placeret på de to matrikler, matr. nr. 7 Karleby By, Godsted og matr. nr. 8b Godsted By, Godsted. Det er oplyst i ansøgningen, at areamidlertidige oplag og projekt- lerne er eksproprieret af Banedanmark. Område for de område er vist på vedlagte kort bilag 1. Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven 1 Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan, tillader hermed, at der etableres to midlertidige oplag af lettere forurenet jord fra rampeanlæg ved Karlebyvejs overførsel over jernbanen. Samtidig tillader kommunen, at lettere forurenet jord, stammende fra samme bro/rampeanlæg, efterfølgende genindbygges i nyt rampeanlæg på samme sted, ved Karlebyvejs overførsel over jernbanen. Der tillades ikke midlertidigt oplag eller genindbygning af stærkt forurenet jord. TELEFONTIDER MAN ONS KL TORS KL FRE KL LBK nr. 879 af med efterfølgende ændringer. Bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse. (Miljøbeskyttelsesloven).

2 SIDE 2/10 Tilladelsen gives efter 19 i miljøbeskyttelsesloven, på følgende vilkår: Generelle vilkår 1. Projektet skal følge den fremsendte ansøgning, med de eventuelle ændringer der fremgår af denne 19-tilladelse. Såfremt projektet ønskes ændret undervejs, skal kommunen straks underrettes med henblik på en eventuel revurdering af 19-tilladelsen. 2. Jordhåndtering i forbindelse med projektet skal følge Banedanmarks jordhåndteringsplan af 18. november 2013 samt eventuelle justeringer som måtte fremkomme ved denne 19-tilladelse. 3. Alt jordarbejde skal udføres under miljøteknisk tilsyn ved et kvalificeret firma. 4. Der må ikke ske midlertidig mellemdeponering af, eller genindbygning af jord, der er forurenet i koncentrationer højere end for kategorien lettere forurenet jord under Den nye bane. Afgrænsning af ren, lettere forurenet og stærkt forurenet jord i vedlagte bilag 2, eller som er forurenet med andre stoffer end dem, der er nævnt i bilag 2 under lettere forurenet jord. 5. Såfremt der foretages supplerende forklassificering af jorden der ønskes håndteret, ønsker Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan, underretning om resultaterne af den supplerende klassificering inden videre jordhåndtering. 6. Forurenet jord, lettere forurenet jord og muligt forurenet jord skal holdes adskilt fra uforurenet jord. 7. Der må ikke ske midlertidig mellemdeponering eller genindbygning af jord der er synligt forurenet, eller som lugter forurenet. 8. Der må udelukkende ske midlertidig mellemdeponering og genindbygning af lettere forurenet jord fra det samme broprojekt dvs. fra det geografiske område, der er angivet i ansøgningen. 9. Øvrig jord fra broprojektet, der ikke genindbygges i broprojektet, skal analyseres og bortskaffes efter reglerne i jordflytningsbekendtgørelsen. Midlertidige mellemdepoter 10. Startdato for ibrugtagning af det midlertidige mellemdepot skal meddeles til Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan, før ibrugtagning. 11. Midlertidige mellemdepoter for lettere forurenet jord skal sikres, således at der ikke sker en sammenblanding med underliggende jord. Mellemdepoter skal placeres miljømæssigt forsvarligt, eksempelvis på grus/-sandpude, efter afrømning af muld, og på en måde, så der ikke sker opblanding med underliggende jord.

3 SIDE 3/ Hvis der skal udtages jordprøver til analyse, skal jorden oplægges i miler, som højest er 5 meter brede, og 2,5 meter høje, jf. reglerne i jordflytningsbekendtgørelsen. 13. Jorden i mellemdepotet skal holdes adskilt i de to fraktioner: Jord, der er opgravet indenfor områdeklassificeret område/ vejmatrikel, og jord, der er opgravet udenfor de førnævnte områder (f.eks. jord afrømmet fra markareal). 14. Hvis der konstateres kraftigt forurenet jord eller jord der er synligt forurenet eller som lugter forurenet i det midlertidige jorddepot, skal det straks bortskaffes til godkendt modtageanlæg eller opbevares i overdækket container indtil flytning. Kraftigt forurenet jord defineres som jord, der er mere forurenet, eller forurenet med andre stoffer, end den jord, der ifølge vilkår 4 må placeres i de midlertidige depoter. 15. Der må ikke kunne ske afløb af overfladevand med materiale fra de midlertidige mellemdepoter med lettere forurenet jord til omkringliggende arealer. 16. Det skal sikres, at der ikke sker spredning via støvflugt af jord fra de midlertidige mellemdepoter til nærliggende arealer. Om nødvendigt skal støvflugt forhindres ved tiltag som f.eks. oversprinkling med vand eller overdækning. Reetablering af de berørte arealer 17. Ved ophør af de midlertidige mellemdepoter skal al tilkørt jord være fjernet, og grus/-sandpude, køreplader eller lignende skal fjernes. Den del af gruspuden, der er opblandet med jord fra det midlertidige jordoplag, skal bortskaffes sammen med den oplagte jord. 18. De midlertidige mellemdepoter og grus/sandpude eller køreplader skal være fjernet ved ophør af den driftsperiode, som er beskrevet i ansøgningen (dvs. til den 1. oktober 2015), med mindre der er ansøgt om, at driftsperioden ønskes udvidet, og dette er accepteret af kommunen. Genindbygning 19. Der må kun genindbygges jord fra de broarealer, som er undersøgt af Niras (jævnfør jordhåndteringsplan af 18. november 2013), og som stammer fra samme bro. 20. Lettere forurenet jord, der ønskes genindbygget, skal genindbygges indenfor vejmatrikel. 21. Jord, som er opgravet indenfor vejmatrikel/vejkassen, og som ønskes genindbygget, skal genindbygges inden for vejmatrikel/vejkasse. 22. Alle nye arealer, hvor der er genindbygget lettere forurenet jord øverst, skal sikres mod direkte kontakt. En sikring kan eksempelvis ske ved tilsåning med græs.

4 SIDE 4/10 Afrapportering 23. Senest 4 uger efter projektets afslutning når jorden er genindbygget og de midlertidige mellemdepoter ophører indsendes en afrapportering til Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan. 24. Afslutningsrapporten skal indeholde: Oversigt med angivelse af samlede jordmængder, analyseresultater/kategorisering og slutmodtagere Endelig placering af genindbygget lettere forurenet jord, indtegnet på målfaste kort. Dokumentation for bortskaffelse af den del af gruspuden, som er iblandet jord, inkl. analyseresultater. Fotos af de rømmede arealer for midlertidige mellemdepoter. Generelt gælder Overskydende jord, der ikke genindbygges i broprojektet, skal analyseres og bortskaffes efter reglerne i jordflytningsbekendtgørelsen. Anmeldelse skal ske til Guldborgsund Kommune. Skema til anmeldelse af jordflytning vedlægges denne tilladelse, men kan også findes på Guldborgsund Kommunes hjemmeside: Der gøres opmærksom på, at jordmodtager kan stille yderligere krav til dokumentation af jordens forureningsgrad. Konstatering af eventuelle nye forureninger i forbindelse med projektet, skal anmeldes til Guldborgsund Kommune, jævnfør 71 i jordforureningsloven 2. Øvrigt - i henhold til anden lovgivning end miljøbeskyttelseslovens 19 Beskyttelse af recipienter De midlertidige mellemdepoter må ikke etableres tættere end 25 m fra søer, vandløb, eller havet uden en forudgående godkendelse, jf. miljøbeskyttelseslovens 27. Risiko vedr. dræn er vurderet nedenfor. Støjende og vibrerende aktiviteter Jordhåndteringen forventes beskrevet i anmeldelse efter bekendtgørelse om miljøregulering af visse aktiviteter 3, evt. i forbindelse med andre aktiviteter i byggeprojektet. Mobile tankningsanlæg Såfremt der ønskes opstillet mobilt tankningsanlæg ønsker Guldborgsund Kommune konkret beskrivelse af anlægget, der ønskes opstillet. 2 LBK nr af 4. december 2009 med efterfølgende ændringer. Lov om forurenet jord (Jordforureningsloven). 3 BKG nr. 639 af13. juni Bekendtgørelse om miljøregulering af visse aktiviteter

5 SIDE 5/10 Tilstødende/ omkringliggende vejarealer Arbejdsområdet skal på vejareal skiltes efter vejregler på området. Der henvises bl.a. til vejregler i Håndbog for afmærkning af vejarbejder m.m. Vejareal, vejrabat og asfaltkant skal beskyttes med køreplader for at undgå beskadigelser af vejkasse og belægning. Evt. eksisterende udkørsler skal anvendes. Der skal være tilstrækkelige oversigtsforhold i forbindelse med kørsel fra markareal til vejareal. Udkørsel må ikke placeres for tæt på vejkryds. Vejareal skal i tilfælde af tilsvining rengøres som minimum ved afslutning af arbejdsdagen. I tilfælde af beskadigelse af belægning f.eks. i forbindelse med svingning med tunge køretøjer, skal belægningen efterfølgende retableres efter dialog med Guldborgsund Kommune Park og Vej. Offentliggørelse og ikrafttræden Tilladelsen efter 19 i miljøbeskyttelsesloven offentliggøres (annonceres) på Guldborgsund.dk torsdag den 12. februar Tilladelsen må tages i brug med det samme herefter, såfremt de nævnte vilkår overholdes. Dog sker ibrugtagning på eget ansvar i forhold til eventuelle indsigelser i klageperioden på 4 uger. Guldborgsund Kommune gør for god ordens skyld opmærksom på, at en 19- tilladelse, jf. 20 i miljøbeskyttelsesloven, til enhver tid og uden erstatning kan ændres eller tilbagekaldes samt at kommunens afgørelse om en sådan ændring eller tilbagetrækning ikke kan påklages til anden administrativ myndighed. Øvrige bemærkninger Denne tilladelse omhandler kun forhold omkring de midlertidige oplag af lettere forurenet jord på de markerede arealer på matr. 7 Karleby By, Godsted og matr. 8b Godsted By, Godsted, samt muligheden for at kunne genindbygge jorden efterfølgende i det ny rampeanlæg over jernbanen ved Karlebyvej. Der er den 18. november 2013 meddelt landzonetilladelse til midlertidigt arbejdsareal og jorddepot på de pågældende arealer. Der er den 20. november 2013 meddelt dispensation for fortidsmindebeskyttelseslinjer til projektet. Naturstyrelsen har den 21. oktober 2014 meddelt tilladelse til ophævelse af fredsskovpligten på del af matr. 31 Godsted By, Godsted, samt til midlertidigt arbejdsareal til projektet. Det er oplyst i ansøgningen, at spildevand fra skurby opsamles i tanke. Tilladelse efter Miljøbeskytelseslovens 19 til samletank skal søges hos Guldborgborgsund Kommune. Kontakt Nina Poulsen: npo@guldborgsund.dk Byggepladsen skal tilmeldes dagrenovation. Kontakt REFA ( Der tages forbehold for, at der kan kræves andre tilladelser.

6 SIDE 6/10 Høring Et udkast til denne tilladelse har været i høring hos ansøger. Der fremkom ingen bemærkninger. Grundlag for tilladelsen Som grundlag for denne tilladelse, foreligger følgende materiale: - Ansøgning om 19-tilladelse til midlertidigt oplag og genindbygning af forurenet jord af 17. december Jordhåndteringsplan v. 2.0 E3001 Road Bridges Lolland-Falster 18. november Ansøgning og projekt Beskrivelse af projektet Grontmij har for Arkil A/S, på vegne af Banedanmark, søgt om tilladelse fra Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan, til midlertidigt oplag og genindbygning af forurenet jord i rampeanlæg hvor Karlebyvej føres over jernbanen på Lolland. Anlægsarbejdet ved rampeanlægget består i ændring af eksisterende bro/rampe for at skabe plads til køreledningsanlæg og for at sikre tilstrækkelig sikkerhedsafstand ved fremtidig øget hastighed på strækningen. Jorden ønskes, i det omfang den er miljømæssigt og geoteknisk egnet, indbygget i det nye rampeanlæg. Der ønskes i den forbindelse etableret 2 midlertidige oplag for jord fra projektet. Desuden søges der om genindbygning af forurenet jord fra den eksisterende bro. Placering af de to midlertidige oplag fremgår af kortbilag fra ansøger, som er vedlagt som bilag 1 til denne 19-tilladelse. Pladserne etableres ved, at mulden afrømmes og lægges i midlertidigt depot. Der bliver udlagt minimum 300 mm stabilgrus/knust beton, som anlægges således, at underlaget er stabilt ved kørsel med entreprenørmateriel. Efter endt arbejde fjernes den udlagte gruspude, og mulden genudlægges. På pladserne vil jorden holdes adskilt i forurenet og ikke forurenet jord i det omfang, der er kendskab til dette. Jord fra øvrigt gravearbejde (udover afrømning af muld), inkl. forurenet jord, vil i videst muligt omfang blive genindbygget direkte inden for vejmatriklen, og kun i begrænset omfang blive mellemdeponeret på arealet, der er angivet i bilag 1 som jorddepot. Det er ikke oplyst, hvor stor en mængde lettere forurenet jord der er tale om, men der forventes samlet set håndteret ca m 3 muld, hvoraf ca. 500 m 3 skal bortskaffes og ca. 400 m 3 råjord, som genindbygges. Tidsperioden for de midlertidige oplag forventes at være februar september 2015.

7 SIDE 7/10 Forureningssituation Banedanmark har foretaget en orienterende forklassificering af vejjorden på de eksisterende rampeanlæg ved den krydsende vej Karlebyvej. Resultatet fremgår af jordhåndteringsplan af 18. november Undersøgelsen viste, at 3 ud af i alt 8 jordprøver var lettere forurenede med tjærestoffer, mens én prøve var stærkt forurenet med tung olie. I én af de lettere forurenede prøver blev der desuden konstateret overskridelse af kriteriet for tung olie for ren jord. I fire af de 8 prøver blev der ikke konstateret forurening. Der søges både om mellemdeponering og genindbygning af lettere forurenet jord, samt af det parti jord, der ifølge den orienterende forklassificering er stærkt forurenet. Det angives, at der alternativt foretages en egentlig forklassificering af overjord i nærzonen, hvor der er konstateret stærkt forurenet jord. Guldborgsund Kommunes vurdering af miljømæssige forhold Øvrigt kendskab til forureningsmæssige forhold Der er ikke kortlagt forurening på de aktuelle dele af matriklerne 7 Karleby By, Godsted og 8b Godsted By, Godsted. Området, hvor rampeanlægget er beliggende, er ikke indenfor områdeklassificering. Jord fra vejmatriklen er imidlertid vejjord, som pr. definition kan være påvirket af lettere forurening fra trafik. Vurdering af miljømæssig betydning af mellemdepoter og genindbygning af lettere forurenet jord, samt begrundelse af vilkår Guldborgsund Kommune vurderer, at de midlertidige oplag, samt genindbygning i rampeanlægget af jord, der er lettere forurenet med immobile stoffer, ikke udgør en risiko, hverken for sundhed, grund- eller overfladevand eller det øvrige miljø i området, når det sker på den beskrevne måde. Guldborgsund Kommune vurderer endvidere, at placeringen af de to midlertidige oplag af jord ikke medfører naturmæssige konflikter. De to midlertidige oplag, samt rampeanlægget, hvor jorden genindbygges, er beliggende i et område med særlige drikkevandsinteresser og indenfor nitratfølsomt indvindingsopland (NFI). Nærmeste indvindingsboring til almen vandforsyning (Godsted Vandværk) er beliggende ca m nordvest for broanlæg/oplag. En del af jorden, der ønskes midlertidigt oplagt i jorddepotet samt genindbygget i rampeanlægget, er ifølge den udførte orienterende undersøgelse forurenet med PAH er svarende til lettere forurenet jord. Der er desuden i én af prøverne også tunge kulbinter, svarende til lettere forurenet jord. PAH er og tunge kulbrinter er kendetegnet ved at være immobile i jord, idet de binder sig til jordens partikler og samtidig er meget lidt vandopløselige. Stoffernes immobilitet kan illustreres ved modelberegninger i JAGG. Vælges PAH en benz(a)pyren i en koncentration i jord på 3 mg/kg TS med valg af jordtypen lermuld og en infiltration på 300 mm/år beregner modellen en nedsivningshastighed på 0,06 mm pr. år. Vælges den mere mobile PAH fluoranthen i samme koncentration og med samme parametre fås en nedsivningshastighed på 0,6 mm/år. Ved samme type beregning med n-dodecan som modelstof for de tunge kulbrinter (konservativt valg idet n-dodecan hører til de lette kulbrinter), hvor der indsættes en jordkoncentration på 450 mg/kg, kan der beregnes en nedsivningshastighed på 0,2 mm pr. år.

8 SIDE 8/10 Det vurderes derfor, at der ikke udvaskes forurenende stoffer fra det midlertidige jorddepot af lettere forurenet jord. Det er derfor tilstrækkeligt, at jorden placeres på gruspuder, der ikke udgør en tæt belægning. Guldborgsund Kommune har udelukkende givet tilladelse til mellemdeponering og genindbygning af lettere forurenet jord, jf. forudsætningerne i jordhåndteringsplan af 18. november I den stærkt forurenede jord, er der konstateret indhold af tunge kulbrinter på 340 mg/kg jord, svarende til 3,4 gange kvalitetskriteriet for ren jord, og svarende til klasse 4-jord efter inddelingen i Vejledning i håndtering af forurenet jord på Sjælland. Som angivet i jordhåndteringsplanen af 18. november 2013 s. 8 bør jordpartiet, der er karakteriseret som stærkt forurenet, bortskaffes. Dette fremgår af vilkår 6. Alternativt kan der foretages en supplerende forklassificering. Såfremt dele af jordpartiet ved en supplerende forklassificering viser sig kun at være lettere forurenet, kan denne del af jorden mellemdeponeres og genindbygges efter vilkår i denne tilladelse. Den stærkt forurenede jord, der er konstateret ved den orienterende forklassificering er beliggende nord for jernbanen, og dermed tættest på vandboringen til Godsted Vandværk. Ved IKKE at mellemdeponere og genindbygge den stærkt forurenede jord, er der kun meget begrænset lettere forurening i jorden nord for jernbanen. For at sikre, at al jord nemt kan fjernes igen, samt at det ikke sammenblandes med den underliggende jord, stilles der krav om, at gruspuden anlægges på et muldafrømmet areal og på en sådan måde, at der ved kørsel på arealet ikke sker opblanding af underliggende jord. Der stilles krav om, at såfremt der ved en fejl anbringes kraftigt forurenet jord eller jord der er synligt forurenet eller som lugter forurenet i det midlertidige jorddepot, skal det straks fjernes eller oplægges i overdækket container, indtil det kan fjernes. Guldborgsund Kommune vurderer, at risikoen for, at der ved en fejl kommer jord med mobile forureningskomponenter i det midlertidige jorddepot er lille. I jordhåndteringsplanen er det beskrevet, at kommunen bliver kontaktet, såfremt der under gravearbejdet konstateres forureninger, der ikke er kendte, og at kraftigt forurenet jord skal anbringes i en container direkte fra udgravning. Det midlertidige jorddepot må ikke give anledning til forurening af recipienter. Der gøres derfor opmærksom på, at der ikke må ske afledning af vand med partikulært materiale (vand med forurenet jord) til vandløb, søer og havet og ligeledes heller ikke til kloakker og regnvandsbrønde. Der er ifølge kommunens korttemaer et rørlagt vandløb med C-målsætning under arbejdsareal øst for jernbanen. Der vurderes ikke at være risiko for spredning af forurening til dræn, idet den pågældende forurening vurderes at være bundet til jordpartikler. For at der ikke skal ske spredning af forurenet jord til nærliggende områder, stilles der vilkår om, at det midlertidige jordoplag ikke må give anledning til støvflugt. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet med en frist på 4 uger. Evt. klage skal indsendes elektronisk direkte til Natur- Og Miljøklagenævnet gennem Klageportalen, som findes via eller søg efter klageportal.

9 SIDE 9/10 I særlige tilfælde kan der søges om, at blive fritaget for at bruge den digitale klageportal. Kontakt Guldborgsund Kommune, Center for Miljø & Plan hvis I ønsker at søge om ikke at benytte den digitale klageportal. Husk at søge i god tid, så ansøgningen kan nå at blive behandlet inden udløbet af nedenstående klagefrist. Evt. klage skal være modtaget senest torsdag d inden midnat. Evt. klage har ikke opsættende virkning, med mindre klagemyndigheden bestemmer andet. Dette giver dog ingen begrænsninger i Miljøklagenævnets adgang til at ændre eller ophæve den påklagede tilladelse. Udnyttelse af tilladelsen, inden en eventuel klage er færdigbehandlet, kan kun ske ved opfyldelse af de fastsatte vilkår. Ønskes sagen afgjort ved domstol, skal retssagen være anlagt inden 6 måneder efter afgørelsen er offentliggjort, eller efter endelig klageafgørelse. Foruden dig selv kan afgørelsen påklages af enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagen, samt af de institutioner og foreninger, der jf. nedenstående får kopi af afgørelsen. Hvis Guldborgsund Kommune modtager klager over afgørelsen, vil I blive orienteret herom. Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af evt. klage, at klager indbetaler et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. I betaler klagegebyret med betalingskort i Klageportalen. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Med venlig hilsen Dorte Ploug Miljøplanlægger Helle Johannesen Biolog Bilag: Bilag 1: Situationsplan fra ansøgning. Planen viser område, hvor de midlertidige oplag ønskes etableret, samt projektområde for opbygning af vejbroen. Bilag 2: Bilag 1 fra jordhåndteringsplan vedlagt ansøgning: Den nye bane. Afgrænsning af ren, lettere forurenet og stærkt forurenet jord. Skema til anmeldelse af jordflytning (sendes kun til ansøger). Kopi sendes til: Region Sjælland, Alléen 15, 4180 Sorø (naturmiljo@regionsjaelland.dk). Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 Kbh. Ø (dnguldborgsund-sager@dn.dk). Arkil A/S-anlæg, Geminivej 5-7, 2670 Greve, att. Mats Bingsgård, (msb@arkil.dk) Grontmij A/S, Granskoven 8, 2600 Glostrup, Att. Karin Elmquist, (kua@grontmilj.dk )

10 SIDE 10/10 Per Brunstedt, Rosenhaven 17, 4880 Nysted ejer af matr. 7 Karleby By, Godsted jf. kommunens OIS. Hans Juul Clausen, Godstedvej 22, 4894 Øster Ulslev ejer af matr. 8b Godsted By, Godsted jf. kommunens OIS.

11

12

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Banedanmark Amerikas Plads 15 2100 København Ø Sendt med mail til Thomas Bentsen (tbtn@bane.dk) Tilladelse til midlertidigt oplag og genindbygning af lettere forurenet jord ved

Læs mere

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - BREGNINGEVEJ, 4892 KETTINGE

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - BREGNINGEVEJ, 4892 KETTINGE Arkil A/S - anlæg Geminivej 5-7 2670 Greve Att. Hareth Al-Amami (haa@arkil.dk) 21. JULI 2016 TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - BREGNINGEVEJ,

Læs mere

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - MUSSEVEJ, 4880 NYSTED

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - MUSSEVEJ, 4880 NYSTED Arkil A/S - anlæg Geminivej 5-7 2670 Greve Att. Hareth Al-Amami (haa@arkil.dk) 21 JULI 2016 TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF LETTERE FORURENET JORD - LILLE MUSSEVEJ,

Læs mere

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF JORD FRA STUBBE- KØBING RENSEANLÆG

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF JORD FRA STUBBE- KØBING RENSEANLÆG Guldborgsund Spildevand / Forsyning A/S Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. Att.: Jesper Reinhold (via e-mail: jer@guldborgsundforsyning.dk). 6. FEBRUAR 2019 VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF JORD FRA STUBBE-

Læs mere

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF VEJJORD VED BROUDVIDELSE - ÅMARKSVEJ, 4891 TOREBY L.

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF VEJJORD VED BROUDVIDELSE - ÅMARKSVEJ, 4891 TOREBY L. Banedanmark Amerikaplads 15 2100 København Ø. Att: Svend Skodborg-Jørgensen (via e-mail: ssjo@bane.dk). 12. FEBRUAR 2018 VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG AF VEJJORD VED BROUDVIDELSE - ÅMARKSVEJ, 4891 TOREBY

Læs mere

Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade København V CVR:

Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade København V CVR: Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V CVR: 18632276 LOVLIGGØRELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL ANVENDELSE AF 750 M 3 GRUSMATERIALER FRA SKJOLDMOSEVEJ I EN NY INTERN BANEVEJ PÅ MATR.

Læs mere

Tilladelsen gives efter 19 i miljøbeskyttelsesloven, på følgende vilkår:

Tilladelsen gives efter 19 i miljøbeskyttelsesloven, på følgende vilkår: Returadresse: Køge Kommune, Miljø Torvet 1, 4600 Køge Køge Kyst P/S Havnen 39 4600 Køge Att.: Fleming Lynge (fly@kogekyst.dk) Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljø Tilladelse til midlertidigt oplag

Læs mere

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF JERNBANESKÆRVER PÅ DEL AF MATR. NR. 3M ESKILSTRUP BY, ESKILSTRUP

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF JERNBANESKÆRVER PÅ DEL AF MATR. NR. 3M ESKILSTRUP BY, ESKILSTRUP Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Att. Per Olander (e-mail: peo@bane.dk) 27. MARTS 2017 TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGE OPLAG AF JERNBANESKÆRVER PÅ DEL AF MATR.

Læs mere

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORURENET JORD VED BRORENOVERING JERNBANEBRO OVER STUBBEKØBINGVEJ

VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORURENET JORD VED BRORENOVERING JERNBANEBRO OVER STUBBEKØBINGVEJ Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Att: Svend Skodborg-Jørgensen (via e-mail: ssjo@bane.dk). 27. MARTS 2018 VILKÅR FOR MIDLERTIDIGT OPLAG OG GENINDBYGNING AF LETTERE FORURENET JORD VED BRORENOVERING

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm. Center for Teknik Ådalsparkvej 2, Hørsholm 2970 I/S Norfors Savsvinget 2 2970 Hørsholm Dato: 27.07.2015 Center for Teknik Team Miljø horsholm.dk 19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an,

Læs mere

Udført/kontrol: PSJ/LTJ Nr.: 2 Dato: Rev.:

Udført/kontrol: PSJ/LTJ Nr.: 2 Dato: Rev.: NOTAT Sagsnavn: E300X Åmarksvej bro nr. 17614 Sag nr.: 14-0134 Emne: Ansøgning om tilladelse til midlertidigt jorddepoter Udført/kontrol: PSJ/LTJ Nr.: 2 Dato: 2017-11-07 Rev.: 2018-01-25 Ansøgning om 19

Læs mere

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Sweco A/S Granskoven 8 2600 Glostrup Att. Jacob Birch Wolff jacobbirch.wolff@sweco.dk 24. oktober 2017 Sagsnr. 2017-0331876 Dokumentnr.

Læs mere

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009.

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009. Banekonsortiet I/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Byggeri og miljø Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Tilladelse til etablering af midlertidig

Læs mere

KLAR FORSYNING A/S Revlen Køge

KLAR FORSYNING A/S Revlen Køge KLAR FORSYNING A/S Revlen 2 4600 Køge 26. AUGUST 2016 JOURNALNUMMER 09.08.26-G01--16 KS SANNEPET TILLADELSE TIL MIDLERTIDIGT JORDDEPOT UD FOR HAUBJERGVEJ 13-15/ STEVNHØJVEJ 13, MATR. NR. 129A, ST. HEDDINGE

Læs mere

CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé København Ø. Sagsnr Dokumentnr

CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé København Ø. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé 43 2100 København Ø Att.: Thomas Jacobsen, (tja@pension.dk) 04-05-2017 Sagsnr. 2017-0201655 Dokumentnr.

Læs mere

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje.

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Jord og affald A. Enggaard A/S Egsagervej 16 8230 Åbyhøj Sendt til: Nicolaj.b@enggaard.dk 22-11-2016 Sagsnr. 2016-0389198 Dokumentnr. 2016-0389198-3 Tilladelse

Læs mere

Jorden stammer fra saneringsprojekt på Nørregade matr.nr. 7000af og 7000ag Ringsted Bygrunde.

Jorden stammer fra saneringsprojekt på Nørregade matr.nr. 7000af og 7000ag Ringsted Bygrunde. Vej og Ejendomscenteret Rønnedevej 9 4100 Ringsted Dato: 23. april 2018 Tilladelse til midlertidigt oplag af jord på en del af matr. nr. 1do Skt. Jørgensgård, Ringsted Jorder, ved Kaserne Parkvej, 4100

Læs mere

H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING VED ANLÆG AF NYE OG EKSISTERENDE GASLEDNINGER

H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING VED ANLÆG AF NYE OG EKSISTERENDE GASLEDNINGER KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse DONG Energy Thermal Power A/S Kraftværksvej 53 7000 Fredericia Att. Katrine Bech Andersen mband@dongenergy.dk H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej 2 2800 Konges Lyngby Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

2. Jorden, der kan mellemdeponeres, må ikke ved lugt eller visuelt være forurenet.

2. Jorden, der kan mellemdeponeres, må ikke ved lugt eller visuelt være forurenet. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljøbeskyttelse By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København 31-03-2014 Sagsnr. 2014-0064211 Dokumentnr. 2014-0064211-1 IKO/JAN Tilladelse

Læs mere

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 1. oktober 2012 saril 014991-2012 Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 25-06-2015 Sags id.: 15/6149 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen

Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 25-06-2015 Sags id.: 15/6149 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 25-06-2015 Sags id.: 15/6149 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager

Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 27-03-2015 Sags id.: 15/2525 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 7br, Lyndby By, Lyndby.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 7br, Lyndby By, Lyndby. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4599 H www.lejre.dk Steffen Bomholt Rasmussen Center for Byg & Miljø D 4646 4941 E sbra@lejre.dk Dato:

Læs mere

KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST KØGE. via

KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST KØGE. via Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST. 4600 KØGE via kontakt@koegekyst.dk Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge.

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge. Arkil A/S - Anlæg Jernet 4E 6000 Kolding Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE Mogens Nielsen Bønnetvej 23 4871 Horbelev CVR nr. 62156228 30. MAJ 2018 TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune har d. 29. maj 2018 modtaget ansøgning om

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE

IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE Orupgaard Gods v/ Thomas Højgaard Egeparken 1-3 4800 Nykøbing F. CVR nr. 28241100 IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE 5. DECEMBER 2017 Guldborgsund Kommune meddelte d. 17. november 2016 miljøgodkendelse til

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

lettere forurenet jord med immobile forureningskomponenter, Da den ønskede midlertidige mellemdeponering samt genanvendelse

lettere forurenet jord med immobile forureningskomponenter, Da den ønskede midlertidige mellemdeponering samt genanvendelse KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S Att. Theis Rasmussen thr@a-r-c.dk 08-05-2017 Sagsnr. 2017-0204585 Dokumentnr.

Læs mere

Nyborg Forsyning & Service A/S Gasværksvej 2. 5800 Nyborg. Att. Søren V. Christensen, e-post: svc@nfs.as

Nyborg Forsyning & Service A/S Gasværksvej 2. 5800 Nyborg. Att. Søren V. Christensen, e-post: svc@nfs.as Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Nyborg Forsyning & Service A/S Gasværksvej 2 5800 Nyborg Att. Søren V. Christensen, e-post: svc@nfs.as Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk

Læs mere

Kort over placering af byggeplads med mellemdepot til jord ses på bilag 2.

Kort over placering af byggeplads med mellemdepot til jord ses på bilag 2. HM Entreprenør A/S Snaptunvej 11, Glud 7130 Juelsminde Jesper Kristensen, jk@hm-as.dk Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rudi Pia Frederiksen Direkte nr.: 7975 5677 rudi.pia.frederiksen@hedensted.dk

Læs mere

Banedanmark Amerikaplads København Ø Att: Svend Skodborg-Jørgensen (via

Banedanmark Amerikaplads København Ø Att: Svend Skodborg-Jørgensen (via Banedanmark Amerikaplads 15 2100 København Ø Att: Svend Skodborg-Jørgensen (via e-mail: ssjo@bane.dk) 21. NOVEMBER 2018 LOVLIGGØRELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL ETABLERING, OG BRUG AF, MIDLERTIDIG

Læs mere

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Niels Skaaning Ll. Slemmingevej 37 4990 Sakskøbing CVR nr. 6575 0716 10. MAJ 2017 UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Guldborgsund Kommune har den 8. maj

Læs mere

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning Ole Erik Lauridsen Trættevejen 16, Tingsted 4800 Nykøbing F Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning 09-06-2015 Kommunen har behandlet ansøgningen om skydning med sortkrudtvåben på den eksisterende skydebane

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i ansøgningen (fig. 1).

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i ansøgningen (fig. 1). Marius Pedersen A/S, Entreprenørafdelingen Ørbækvej 851 5863 Fjerritslev Att.ferritslev@mariuspedersen.dk CVR-nr. 49979517 By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af lettere forurenet jord på matrikel nr. 2d, Hornslet By, Hornslet

Tilladelse til midlertidigt oplag af lettere forurenet jord på matrikel nr. 2d, Hornslet By, Hornslet VAM A/S Limevej 5, Vester Alling 8963 Auning Sendes kun pr. mail til: Søren Rasmussen [mailto:sbr@vam.dk] 7. juli 2017 Sagsnr.: 17/22638 Kontaktperson: Helle Munch Sørensen 87535243 hmus@syddjurs.dk Tilladelse

Læs mere

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Sendt på mail: rrj@hjvand.dk Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

2. Der må mellemdeponeres ca ton muld og jord samt knust beton i de udpegede områder fordelt således:

2. Der må mellemdeponeres ca ton muld og jord samt knust beton i de udpegede områder fordelt således: KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Aarsleff A/S Industriholmen 2 2650 Hvidovre Jesper Iserhorst (jise@aarsleff.com) Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til mellemdeponering

Læs mere

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGT OPLAG AF JERNBANESKÆRVER

TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGT OPLAG AF JERNBANESKÆRVER SBJV Storstrømsbroen Joint Venture Færgegårdsvej 15L 4760 Vordingborg Att: Lene Thuren Jensen EKJ Rådgivende ingeniører A/S 28. MARTS 2019 TILLADELSE EFTER MILJØBESKYTTELSESLOVENS 19 TIL MIDLERTIDIGT OPLAG

Læs mere

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 1. oktober 2012 saril 016997-2012 Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE Marius Pedersen A/S Att.: Nicolai Boss Nielsen / Jan Kastrup Nykøbingvej 76 4990 Sakskøbing E-mail: nbn@mariuspedersen.dk; jka@mariuspedersen.dk FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE 13-04-2015 Marius Pedersen

Læs mere

2. Bygherre skal oplyse Center for Miljøbeskyttelse om navnet på den til enhver tid udførende entreprenør.

2. Bygherre skal oplyse Center for Miljøbeskyttelse om navnet på den til enhver tid udførende entreprenør. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S Per Brask (peb@a-r-c.dk) Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 tilladelse

Læs mere

TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN.

TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN. Landinspektør Carsten Kragh Vestensborg Alle 34 4800 Nykøbing F. (kun sendt via e-mail til: ck@rk34.dk TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN. 26-08-2013 1. MIDLERTIDIGT OPLAG, AF OPGRAVET JORD FRA

Læs mere

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning Parcelforeningen Kongevang Kongelundsvej 367 2770 Kastrup Dato 29.11.2012 Deres ref. Vores ref. 8ag.2816214 Dok.2904770 Direkte nr. 32471522 Iso/hoa Tilladelse i henhold

Læs mere

2. Jord, der ved syn eller lugt konstateres forurenet, skal bortskaffes til godkendt modtageanlæg.

2. Jord, der ved syn eller lugt konstateres forurenet, skal bortskaffes til godkendt modtageanlæg. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse PER AARSLEFF A/S Relevante underentreprenører 19 tilladelse til genanvendelse af overskudsjord over og omkring Kulbanetunnelen i forbindelse

Læs mere

Tillæg til tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 19

Tillæg til tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 19 HM Entreprenør A/S Snaptunvej 11. Glud 7130 Juelsminde Erik Planck Larsen Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Mette Christina Hedegaard Direkte nr.: 7975 5671 mette.hedegaard@hedensted.dk

Læs mere

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt ELF DEVELOPMENT A/S Strandvejen 70 2 2900 Hellerup 25. januar 2016 Tilladelse til genindbygning af knust asfalt Firmaet DGE har på jeres vegne med brev af den 25. september 2015 søgt om tilladelse til

Læs mere

Figur 1. Banestrækningen der skal renoveres er markeret med hvidt og har en længde på 80,69 meter.

Figur 1. Banestrækningen der skal renoveres er markeret med hvidt og har en længde på 80,69 meter. Banedanmark Anlæg Vest Lumbyesvej 34 7000 Fredericia Att.: Thomas Torpe E-mail: xtto@bane.dk 20-09-2018 Sags id.: 18/7418 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Tilladelse efter jordforureningsloven til at anlægge en facilitetsplads ved Sønder Bjerge Station

Tilladelse efter jordforureningsloven til at anlægge en facilitetsplads ved Sønder Bjerge Station Naturstyrelsen Hannenovvej 22, Raaderup 4800 Nykøbing F Att.: Sara Lindholt sxl@nst.dk Miljø- og Naturkontoret Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Tilladelse efter

Læs mere

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen 2 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på jordstykke 7000 d og 7000 m Kornerup By, Kornerup.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på jordstykke 7000 d og 7000 m Kornerup By, Kornerup. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4599 H www.lejre.dk Ellen Wejdling Center for Byg & Miljø D 4646 4956 E elwe@lejre.dk Dato: 20. august

Læs mere

KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST KØGE

KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST KØGE Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge KØGE KYST P/S HAVNEN 39, ST. 4600 KØGE kontakt@koegekyst.dk Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG

UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG Lars Andersen Gårdvej 4 4871 Horbelev CVR.nr. 75380356 05-08-2015 UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG Guldborgsund Kommune har den 28. juni 2015 modtaget anmeldelse om udbringning

Læs mere

19 tilladelse. Etablering af midlertidigt mellemdepot for asfalt, vejkassematerialer,

19 tilladelse. Etablering af midlertidigt mellemdepot for asfalt, vejkassematerialer, TEKNIK OG MILJØ Dato: 12. august 2015 Sagsnr.: 09.08.26-P19-8-15 Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 fax 69 28 80 19 teknik@herning.dk 19 tilladelse Etablering af midlertidigt

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Kloakmaster Tino Matsen Kisserupvej 5 4200 Slagelse Sendt på mail: harrymatsen@pc.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere sandfilteranlæg på ejendommen matr.nr. 1a Tåstrup By, Jystrup,

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted LE34 Att.: Lasse Kjemstrup Mellem Broerne 12 4100 Ringsted Sendt på mail: lkj@le34.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted,

Læs mere

Tilladelse til etablering af miljøtekniske A-boringer på div. ejendomme i Ballerup Kommune

Tilladelse til etablering af miljøtekniske A-boringer på div. ejendomme i Ballerup Kommune BY, ERHVERV OG MILJØ Orbicon A/S Linnés Allé 2 2630 Taastrup Att.: Pernille Rasmussen Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 24. maj 2018 Tlf. dir.: 4175 0123 Fax. dir.: 4477

Læs mere

Fredericia Havn A/S Centerhavnsvej Fredericia

Fredericia Havn A/S Centerhavnsvej Fredericia Afsender: Gothersgade 20, 7000 Fredericia Fredericia Havn A/S Centerhavnsvej 13 7000 Fredericia Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 19 til kartering og nyttiggørelse af jord på Holstensvej 15, matrikel

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej 24 4100 Ringsted Dato: 2. juli 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til poolbygning på ejendommen matr.nr. 3b Ortved By, Vigersted, beliggende Værkevadsvej 24, 4100

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted Kværkeby Vandværk Att.: jan Rasmussen Sendt på mail: ombygning@kvaerkeby-vandvaerk.dk Dato: 2. oktober 2017 Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby,

Læs mere

I forbindelse med ombygning af spildevandsledning, har HOFOR A/S søgt om tilladelse til mellemdeponering og genanvendelse af forurenet jord.

I forbindelse med ombygning af spildevandsledning, har HOFOR A/S søgt om tilladelse til mellemdeponering og genanvendelse af forurenet jord. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Ørestads Boulevard 35 2300 København S Kasper Mirsbach Henkel (kmhe@hofor.dk) Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til mellemdeponering

Læs mere

Rune Nielsen Suså Landevej Glumsø Sendt på mail:

Rune Nielsen Suså Landevej Glumsø Sendt på mail: Rune Nielsen Suså Landevej 137 4171 Glumsø Sendt på mail: info@rn-entreprenoer.dk Dato: 7. februar 2018 Landzonetilladelse til pilerensningsanlæg på ejendommen matr.nr. 41 Høm By, Høm, beliggende Tågehøj

Læs mere

Udkast til REGULATIV FOR JORD. Generel del. Gældende fra d. xxxxxx

Udkast til REGULATIV FOR JORD. Generel del. Gældende fra d. xxxxxx Udkast til REGULATIV FOR JORD Gældende fra d. xxxxxx Generel del 1 Formål Formålet med dette regulativ er: At fastsætte regler om kommunale ordninger for jord, der er affald At sikre, at jord bortskaffes

Læs mere

Landzonetilladelse til midlertidigt jorddepot på del af matr.nr. 138an Usserød By, Hørsholm

Landzonetilladelse til midlertidigt jorddepot på del af matr.nr. 138an Usserød By, Hørsholm Center for Teknik Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm I/S Norfors Savsvinget 2 2970 Hørsholm Dato: 13.08.2015 Sagsnr: 2015-0387 Kontakt Bent Andersen Byggesagsbehandler Direkte tlf. 4849 2471 Center for Teknik

Læs mere

Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor.

Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor. Lovliggørelse, efter miljøbeskyttelseslovens 19, af nedsivning af overfladevand

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted Annie Noer Bay-Smidt Ledreborg Allé 130 4000 Roskilde Sendt på mail: abs@molbak.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted,

Læs mere

Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro, Kværkeby, beliggende Køgevej 241,

Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro, Kværkeby, beliggende Køgevej 241, Heinz Skou Nielsen Køgevej 241 4100 Ringsted Sendt på mail: heinzskou@mail.dk Dato: 8. november 2017 Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro,

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt mellemdepot samt genindbygning af slagge på matr. Nr Valby, København, Julius Andersens Vej 3

Tilladelse til midlertidigt mellemdepot samt genindbygning af slagge på matr. Nr Valby, København, Julius Andersens Vej 3 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse DGE Miljø og Ingeniørfirma A/S Jelshøjvænget 11 DK8270 Højbjerg Att.: Lars Storkholm Tilladelse til midlertidigt mellemdepot samt genindbygning

Læs mere

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse.

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse. Svend Åge Daugård Peters Skjoldenæsvej 18 4174 Jystrup Midtsj. Sendt på mail: sp@goodlife.dk Dato: 30. april 2018 Landzonetilladelse til at ændre status fra fritidshus til helårsbeboelse på ejendommen

Læs mere

Placeringen fremgår af bilag 2 og 3. - Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø naturmiljo@regionsjaelland.dk

Placeringen fremgår af bilag 2 og 3. - Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø naturmiljo@regionsjaelland.dk Harboes Bryggeri A/S Spegerborgvej 34 4230 Skælskør Att: Søren Malling sendt pr. mail sm@harboes.dk Teknik og Miljø Miljøafdelingen Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Jesper Løje Holtevej 1 4880 Nysted CVR-nr. 35614273 Sendt på E-mail: is-loje@hotmail.com 19. JUNI 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af jord og restprodukter på matrikel nr. 55a og 55i, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene

Tilladelse til midlertidigt oplag af jord og restprodukter på matrikel nr. 55a og 55i, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Sendes kun pr. mail til: Søren Gøttsche, COWI, soge@cowi.com Niels Arne Wahl, Banedanmark, nawa@bane.dk 20. juni 2017 Sagsnr.: 17/16142 Kontaktperson: Helle

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Anders Peter Kruuse Christiansen Præstbrovej 37 4100 Ringsted Sendt på mail: fash37@gmail.com Dato: 9. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre en carport på 60 m 2 på ejendommen matr.nr. 5a Farendløse

Læs mere

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE Munks Produkt ApS Banevænget 11 4930 Maribo FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE 14. DECEMBER 2015 Munks produkt Aps har den 25. november 2015 søgt om justering af vilkår 23 i miljøgodkendelsen af 4. december

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Ejj Grus og sten Systofte Bygade 2 4800 Nykøbing F E-mail: ejjgrusogsten@gmail.com TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE 01-10-2018 Ejj. Grus og sten har søgt Guldborgsund Kommune om ændring af miljøgodkendelse

Læs mere

Jordhåndteringsplan Solrød Kommune, TP40

Jordhåndteringsplan Solrød Kommune, TP40 Jordhåndteringsplan Solrød Kommune, TP40 Godkendt dato: Godkendt af: 11. juli 2014 Theis Vangsted Senest revideret dato: Senest revideret af: 11. juli 2014 Kasper Anias Møller Jordhåndteringsplan Den nye

Læs mere

Grøndahlsvej 19-21, 7400 Herning. Revidering af vilkår i 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven

Grøndahlsvej 19-21, 7400 Herning. Revidering af vilkår i 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ Herning Vand Holding A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Att.: Thomas Sørensen E-mail: ths@herningvand.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029

Læs mere

Att.: Martin Bülow E-post: Sags id.: 15/6778 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen

Att.: Martin Bülow E-post: Sags id.: 15/6778 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 03-07-2015 Sags id.: 15/6778 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted Jan Mikael Carlsen Ottestrupvej 39 4100 Ringsted Sendt på mail: jan@agipo.dk Dato: 9. august 2017 Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Odense Projektudviklingsselskab A/S Fynsvej 9 5500 Middelfart Erhverv og Bæredygtighed Landbrug og Natur Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

2. Der må mellemdeponeres ca tons jord i forbindelse med oplægningen af ikke forklassificeret jord i miler.

2. Der må mellemdeponeres ca tons jord i forbindelse med oplægningen af ikke forklassificeret jord i miler. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse København Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik Center for Udførelse af Anlæg Islands Brygge 37, 2300 København S Sendt til:

Læs mere

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail:

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail: Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej 28 4100 Ringsted Sendt på mail: signeschmidt_petersen@hotmail.com Dato: 11. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere en ridebane på ejendommen

Læs mere

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 1. Formål Formålet med nærværende jordhåndteringsplan er at få godkendt jordhåndteringsplanen således at opgravet materialer kan mellemdeponeres for genindbygning

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Britta Henriksen Elmevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: brhe@live.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at opføre 3 shelter på ejendommen matr.nr.11e Høm By, Høm, beliggende Næstvedvej 349, 4100

Læs mere

Att.: Martin Bülow E-post: Sags id.: 15/6075 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen

Att.: Martin Bülow E-post: Sags id.: 15/6075 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 25-06-2015 Sags id.: 15/6075 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Jordhåndteringsplan Solrød og Køge Kommune, Strækning 7 og 8 i TP40

Jordhåndteringsplan Solrød og Køge Kommune, Strækning 7 og 8 i TP40 Jordhåndteringsplan Solrød og Køge Kommune, Strækning 7 og 8 i TP40 Godkendt dato: Godkendt af: 25. juni 2014 Theis Vangsted Senest revideret dato: Senest revideret af: 25. juni 2014 Grethe Jensen Jordhåndteringsplan

Læs mere

Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted. Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej

Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted. Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted Dato: 31. oktober 2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej Ringsted Kommune har den 31. oktober 2018 modtaget en anmodning fra om at vurdere,

Læs mere

Jordhåndtering ifb. ledningsomlægninger ved Letbanen gennem Glostrup - Miljømæssige krav og anbefalinger Version 2

Jordhåndtering ifb. ledningsomlægninger ved Letbanen gennem Glostrup - Miljømæssige krav og anbefalinger Version 2 Rådhusparken 2 2600 Glostrup Ledningsejere og deres entreprenører www.glostrup.dk miljo.teknik@glostrup.dk Tlf: 4323 6100 Jordhåndtering ifb. ledningsomlægninger ved Letbanen gennem Glostrup - Miljømæssige

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af jord og restprodukter på matrikel nr. 1bm og 1s, Kolind By, Kolind

Tilladelse til midlertidigt oplag af jord og restprodukter på matrikel nr. 1bm og 1s, Kolind By, Kolind Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Sendes kun pr. mail til: Søren Gøttsche, COWI, soge@cowi.com Niels Arne Wahl, Banedanmark, nawa@bane.dk 20. juni 2017 Sagsnr.: 17/16144 Kontaktperson: Helle

Læs mere

At eksisterende køkken i bygningen nedtages og fjernes i forbindelse med bygningens overgang til udhus.

At eksisterende køkken i bygningen nedtages og fjernes i forbindelse med bygningens overgang til udhus. Dato: 18. oktober 2018 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af bygning på Ejlstrupvej 143, 4100 Ringsted Ringsted Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til at ændre anvendelse på bygning nr. 2

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Landinspektørfirmaet LE34 sendt på mail: ah@le34.dk Dato: 31. januar 2018 Landzonetilladelse til at udstykke énfamiliehus beliggende Torpetvej 43, 4100 Ringsted fra ejendommen Torpetvej 50 matr.nr. 6ø,

Læs mere

19-tilladelse til opførelse af afskærmningsvold med jord indeholdende slagge fra samme matrikel, på Seminarievej 27, 9681 Ranum

19-tilladelse til opførelse af afskærmningsvold med jord indeholdende slagge fra samme matrikel, på Seminarievej 27, 9681 Ranum Vesthimmerlands Kommune Drift og anlæg Att.: Anja Bak Dalum Dato: 11. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 09.08.00-G01-1-19 Gitte Østergaard Sørensen Telefon:

Læs mere