Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt."

Transkript

1 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) Susan Kjeldgaard (SK) - afbud Birgit Roswall (BR) Jonna H. Præst (JHP) Mogens Pedersen (MP) - afbud Erik Larsson (EL) Bjarne Frølund (BF) Irene Toft Hjort (ITH) Per Stig Gersholm Jensen (PSGJ) Mette Therkildsen (MT) Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt Referent: Mette Therkildsen Referatet er udarbejdet i forhold til fremsendt dagsorden. Dagsorden for mødet 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 21. april Meddelelser fra formanden 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. 4. Udkast til regnskab, årsrapport og protokollat 2014 til godkendelse (Deloitte) 5. Regnskab for tømningsordning 2014 til godkendelse (Deloitte) 6. Revisionserklæring reguleringsregnskab 2014 til godkendelse (Deloitte) 7. Revisionserklæring investeringsregnskab 2014 til godkendelse (Deloitte)

2 8. Revisionserklæring intern overvågning 2014 til godkendelse (Deloitte) 9. Revisionserklæring deltagelse i anden virksomhed 2014 til godkendelse (Deloitte) 10.Orientering om skattesag, vejbidrag, vandsektorloven etc. (Deloitte) 11.Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. 1. kvartalsrapport Balancen og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 31. marts 2015 til orientering 13.Generalforsamling, herunder dagsorden og Indstilling vedr. punkter på dagsorden til godkendelse 14.Kommunikation 15.Dato for næste bestyrelsesmøde d. 29. april Eventuelt 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøder d. 21. april Referatet blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. 2. Meddelelser fra formanden JP indledte med kort at følge op på spørgsmålet fra bestyrelsesmødet d. 21. april vedr. processen i forbindelse med godkendelse af den nuværende spildevandsplan. JP bemærkede, at der var indkommet 3 høringssvar, men grunden til at placering af renseanlæg ved Højelt blev fjernet var begrundet i, at planforholdene ikke var i orden. 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil Ingen bemærkninger. 4. Udkast til regnskab, årsrapport og protokollat 2014 til godkendelse Deloitte fremlagde årsrapporten og protokollatet for Årsregnskabet for Gribvand Spildevand A/S viser følgende hovedtal:

3 Herefter fremlagde Deloitte revisionsprotokollatet for 2014 og fremhævede følgende hovedpunkter: Som tidligere år har der været rigtig god dialog og godt samarbejde Revisionen er forløbet som planlagt Deloitte har afgivet Management Letter om den løbende revision uden væsentlige bemærkninger, men med anbefalinger til forbedringer Enefuldmagt til skriftlig instruktion (selvom banken er anmodet om at slette enefuldmagter, så fremgår det stadig af engagementsoversigten fra banken. Direktøren tager derfor igen kontakt til banken.) Usikkerhed om skattemæssige indgangsværdier, jf. nedenfor om orientering om skattesagen I løbet af året har der været løbende rådgivning om: Reguleringsmæssige forhold Skatte- og momsforhold Regnskabsmæssig rådgivning Løbende økonomiassistance Bestyrelsen godkendte årsrapport og protokollat, som herefter blev underskrevet. 5. Regnskab for tømningsordning 2014 til godkendelse Deloitte fremlagde regnskabet for tømningsordning, som viser følgende nøgletal:

4 Bestyrelsen godkendte regnskabet for tømningsordningen.. 6. Revisionserklæring reguleringsregnskab 2014 til godkendelse Deloitte har afgivet revisionserklæring vedrørende årets reguleringsregnskab (indberetningen til Forsyningssekretariatet). Erklæringen er afgivet uden forbehold. 7. Revisionserklæring investeringsregnskab 2014 til godkendelse Deloitte har afgivet revisionserklæring vedrørende årets investeringsregnskab (indberetningen til Forsyningssekretariatet). Erklæringen er afgivet med et forbehold vedrørende regnskabspraksis i , som ikke er kendt (standard-forbehold i branchen). 8. Revisionserklæring intern overvågning 2014 til godkendelse Deloitte har afgivet revisionserklæring vedrørende selskabets interne overvågningsprogram. Erklæringen indeholder 2 forbehold, som der blev orienteret om på mødet: 1. Der er ikke indhentet revisionserklæring vedrørende kommunens prisfastsættelse af ydelser til selskabet. Dette er et krav jf. revisionsinstruksen, men det er vurderet af selskabet, at omkostningen hertil er for høj i forhold til udbyttet, idet direktøren har undersøgt prisen på anden vis. I sidste ende er prisen kommunens ansvar når bare selskabet sikrer sig, at prisen er konkurrencedygtig. 2. Der er taget forbehold for offentliggørelse af årsberetningen. Dette skyldes, at revisionserklæringen er afgivet inden årsberetningen er offentliggjort (idet denne først skulle godkendes på nærværende bestyrelsesmøde). Fristen er 1. maj og direktøren forventer, at årsberetningen offentliggøres den 30. april 2015 og altså inden fristens udløb. 9. Revisionserklæring deltagelse i anden virksomhed 2014 til godkendelse

5 Deloitte har afgivet revisionserklæring vedrørende selskabets deltagelse i anden virksomhed. Revisionserklæringen indeholder ikke forbehold. 10. Orientering om skattesag, vejbidrag, vandsektorloven etc. Deloitte orienterede om status på skattesagen: Selskabet har i september 2014 påklaget SKATs nedsættelse af de skattemæssige indgangsværdier i Gribvand Spildevand til Landsskatteretten (LSR): Sagen afventer behandling af de sager der ligger for an i køen Deloitte vurderer fortsat, at Gribvand Spildevand har en god sag. Deloitte anbefaler, at der fremsendes supplerende sagsfremstilling til LSR, når LSR påbegynder sagsbehandlingen, med alternativ DCF beregninger med henblik på at få LSR til at hæve værdierne i forhold til SKAT s beregninger Status på vand- og spildevandsselskabernes skattesager generelt 4 af de såkaldte 2007-sager er afgjort af Landskatteretten i juni 2014 Landskatteretten stadfæster SKAT s afgørelser, men giver principielt to åbninger: 1) der har ikke været præsenteret noget alternativ til SKAT s beregninger og 2) kalkulationsrenten kan sættes lavere end den risikofrie rente 2 af sagerne er indbragt for domstolene i september 2014 Der kan gå 1-2 år før der kommer afgørelser Herefter orienterede Deloitte om Slagelse-sagen vedrørende vejbidrag: Sag afgjort i året (Slagelse) 6% vejbidrag hævet til 8% (uddeling) af FS Indtil videre ikke kendskab til yderligere sager Usikkerhed om konsekvenserne heraf udgangspunktet er, at kommunen fastsætter procentsatsen efter Betalingsloven DANVA arbejder for en m2-model Endelig drøftedes status på ny regulering af vandsektorloven. Deloitte orienterede om, at de nyeste rygter er, at forhandlinger er gået i stå og først forventes afsluttet efter valget. Alligevel viste det sig, at der selv samme dag som bestyrelsesmødet er indgået en forligsaftale (vedhæftet referatet). Om skat fremgår nedenstående af forligsaftalen:

6 11. Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. 1. kvartalsrapport 2015 MT nævnte, at regningskørslen er forløbet planmæssigt samt ejendomsmæglere foretager flytning i forbindelse med ejendomshandel. Forsyningssekretariatet har indbudt til et møde vedr. TOTEX Total økonomien, dvs. inkl. anlæg. For GVS kan det medføre ændrede effektiviseringskrav. Direktørkredsen i Nordsjælland har besluttet at foretage en Benchmarkinganalyse af vagtordningen.

7 Den fælles analyse af forsyningsselskaberne i Nordsjælland pågår. Materialeindsamling pågår. Bank og Revision vil blive udbudt i efteråret. Selskabets bankrådgiver i Nordea stopper. Nordea har nævnt, at selskabet muligvis fremadrettet skal betale renter af indeståender. MT, sammen med Deloitte arbejder på en model, hvor dette eventuelt kan imødegås. MT vender tilbage til bestyrelsen herom pr. mail, såfremt en beslutning er nødvendig forud for næste bestyrelsesmøde. BR forespurgte til Tvangsauktioner og erfaringerne fra de 6, der er behandlet i perioden. MT kunne oplyse, at selskabet ikke har fortrinsret i forhold til den nye køber af ejendommen og at meddelelse om ejerskifte ikke bliver indberettet af en ejendomsmægler eller sælger. Gribvand Spildevand skal selv finde de nødvendige oplysninger vedr. måleraflæsning og køber m v. Såfremt tvangsauktionerne skylder Gribvand Spildevand penge er det anmeldt til skat med en senere mulighed for at få pengene, såfremt der er midler hertil. Ukendte overløb og regnvandsudløb I forbindelse med opdateringen af manglende tilladelser, er det fundet, at der findes 7 overløb i afløbssystemet der ikke er medtaget i spildevandsplanen og som har været "ukendte" for Gribskov Kommune og Gribvand Spildevand. Overløbene er nu registreret i Gribvand Spildevands oversigt over udløb og overløb, men spildevandsplanen rummer af gode grunde ikke disse overløb, da de ikke var kendt i 2013, da planen blev vedtaget. Den landsdækkende database "PULS" der drives af Naturstyrelsen, bør opdateres i forhold til de fundne overløb, hvilket vil blive gjort snarest. Opdateringen af "PULS" skal foruden placeringen af overløbene tillige redegøre for hvor hyppigt der aflastes spildevand og hvor meget spildevand der aflastes. Disse værdier er skønnet af Gribvand Spildevand ud fra erfaringstal, hvilket Gribvand Spildevand anser for tilstrækkeligt, da der er tale om meget små overløb. Gribskov Kommune ønsker, at Gribvand Spildevand A/S gennemfører detaljerede beregninger, hvilket Gribvand Spildevand anbefaler først gøres i forbindelse med revisionen af spildevandsplanen. Opdateringen af "PULS" afventer, at Gribskov Kommune og Gribvand Spildevand finder et passende niveau for kvaliteten af de oplysninger, der skal lægges ind i "PULS". Sommerhusproblematikken, status og fremdrift Opklassificering af zonestatus for sommerhusområderne fra landzonestatus til byzonestatus, blev behandlet af Konkurrencerankenævnet efter klage fra Gribvand Spidlevand. Klagen medførte, at Forsyningssekretariatet udarbejdede en ny metode som tilgodeser Gribvand Spildevand A/S s klage, der netop gik på, at metoden som var gældende op til afgørelsen, ikke kunne anvendes i praksis.

8 Opklassificeringen af sommerhusområderne er ikke igangsat endnu, primært grundet travlhed med andre projekter. Gribvand Spildevand har skriftligt aftalt med Forsyningssekretariatet, at selskabet kan vende tilbage i sagen når som helst og at sagen ikke forældes. Opklassificeringen vil øge værdien af Gribvand Spildevands anlægsaktiv. Tidligere er beregnet, at opklassificeringen vil øge værdien med ca. 60 mio. kr. Forinden sommerhusområderne opklassificeres til byzone, bør Deloitte dog analysere om opklassificeringen evt. kan have nogle oversete ulemper for Gribvand Spildevand. Selve opklassificeringen burde med den nye vejledning fra Forsyningssekretaria-tet, ikke være en udfordring som tidligere. Opklassificeringen gennemføres i Kælderbjerg park BR forespurgte til besparelsen i forbindelse med renovering af kloakken i Kældebjerg Påark. MT nævnte, at kloakken i Kælderbjerg Park er på en enkelt strækning ved at bryde sammen, idet en brønd er begyndt at synke sammen. Ledningen er på lokaliteten 8 meter dyb og er beliggende tæt på villaer. Udgravning er derfor vanskelig at gennemføre på grund af pladsforholdene. Gribvand Spildevand har forespurgt forskellige entreprenører om mulige løsninger. Forinden havde Gribvand Spildevand estimeret prisen til 1,5 mio. kr. ved en traditionel, og dyr, udgravningsløsning. Visse af de adspurgte firmaer har ikke svaret, antagelig på grund af den vanskelige entreprise, men firmaet LMJ A/S har tilbudt reparationen af brønden for ca kr. ved brug af en særlig opgravningsfri metode. Tillagt diverse omkostninger til tilsyn, trafikomlægning, evt. grundvandssænkning og uforudselige udgifter, skønnes udgiften ikke at ville overstige 0,5 mio. kr. Rågeleje-Udsholt EL forespurgte til planen for kloakering af Rågeleje-Udsholt. Besigtigelser gennemføres i maj/juni og projektering/udbudsmateriale udarbejdes da med henblik på udbud til august. Anlægsarbejdet forventes igangsat til oktober, når sommerhussæsonen er overstået. Kloakeringen vil være fuldført inden påske Uvedkommende vand EL forespurgte til fremdriften på projektet. I den forbindelse kan oplyses: TV inspektion er gennemført i et opland til Udsholt, resultatet og planen for renoveringen af ledningerne i området præsenteres på det kommende bestyrelsesmøde i juni. De første strømpeforinger og andre reparationer gennemføres i Udsholtoplandet så hurtigt som entreprenøren kan skaffe materialer. På det kommende bestyrelsesmøde præsenteres eksempler på "før og efter".

9 TV gennemføres p.t. i et opland i Dronningmølle og der er bestilt TV i yderligere 3 oplande d 30. april. Resultatet af disse fire TV-inspektioner præsenteres på det kommende bestyrelsesmøde i det omfang de er færdige. Deadline for at få Grundfos måleudstyr til at levere brugbare resultater er sat til d. 1. juni. Overskrides deadline anvendes andre målinger som kan tilvejebringes i SRO-anlægget som nødløsning, indtil resultaterne foreligger. Nødløsningen indebærer at Gribvand Spildevand skal anvendes mere egen tid og at målingerne har en ringere validitet. Som nødløsning i en overgangsperiode kan metoden anvendes, for at skabe fremdrift i projektet, men metoden skal ikke anvendes på langt sigt. På kommende bestyrelsesmøde vil der blive forelagt en plan for resten af året, herunder at få etableret tilsvarende programmer for opsporing af uvedkommende vand i de fire sidste renseanlægsoplande: Vejby, Helsinge, Gilleleje og Græsted. Disse programmer vil dog være betinget af, at en granskning af målingerne på de fire renseanlæg indikerer at der er et væsentligt behov. De fem sommerhusrenseanlæg der pr. er omfattet af programmet er Dronningmølle, Udsholt, Smidstrup, Stokkebro og Tisvilde, som de sidste 4 år har udvist markant højere uvedkommende vand end de fire andre. 12. Balancen og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 31. marts 2015 til orientering MT gennemgik kort balancen pr. 31. marts Bestyrelsen tog punktet til efterretning. 13. Generalforsamling, herunder dagsorden og Indstilling vedr. punkter på dagsorden til godkendelse MT indstillede til bestyrelsen at godkende dagsorden, herunder Bestyrelsens beretning (fremgår af årsrapporten) Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse (godkendt på bestyrelsesmødet d. 29. april) Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. (Det indstilles, at årets overskudsdisponering godkendes i henhold til det i årsrapporterne foreslåede. Således indstilles, at årets resultat overføres til egenkapitalen) Valg af revisor (Det indstilles, at Deloitte fortsætter som revisor, jf. kontrakt der er indgået efter udbud) Tillæg til strategi (Godkendt på bestyrelsesmødet d. 21. april 2015) Etablering af et formaliseret samarbejde blandt forsyningsselskaberne i Nordøstsjælland (Godkendt på bestyrelsesmødet d. 24. februar 2015) Eventuelt (Intet) Bestyrelsen tiltrådte indstillingen.

10 14. Kommunikation Det blev besluttet, at kommunikere beslutningerne fra bestyrelsesmødet. 15. Fastsættelse af mødedato for næste bestyrelsesmøde Næste bestyrelsesmøde afholdes 9. juni kl. 8:00 på Helsinge Rådhus. MT sender invitation til Generalforsamlingen til bestyrelsen. Generalforsamlingen afholdes d. 12. maj 2015 kl :00. I efteråret afholdes møderne d. 22. september, 27. oktober og 8. december. MT booker møderne 16. Eventuelt Centrifuger til afvanding af slam på Udsholt og Gilleleje Renseanlæg PSGJ forespurgte til valg af slammineralisering som løsning. Herunder om rådnetank og mobile anlæg ved hhv. Udsholt og Gilleleje renseanlæg. Den nuværende strategi for rensning af spildevand og behandling af slam indebærer, at slam skal afvandes i mineraliseringsanlæg og ikke i centrifuger. Tidligere beregninger har vist at mineralisering er betydeligt billigere end alle andre løsninger og der er ikke fremkommet viden der kan understøtte, at dette forhold skulle have ændret sig siden. Til næste bestyrelsesmøde vil de tidligere beregninger blive opdateret og suppleret med andre forsyningers erfaringer på området, med henblik på gennemgang på mødet. Godkendt d. 9. juni 2015 Jannich Petersen Birgit Roswall Flemming Møller Susan Kjeldgaard Jonna Præst Mogens Pedersen Erik Larsson Bjarne Frølund

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. april 2016 Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt Gribvand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c kl. 12:00 14:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet.

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. februar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-15:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 29. april 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00 18:30. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4 Gribvand A/S Bestyrelse 11. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 6. april 2017 Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30.

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 20. december 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 8. december 2015 Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej 183 185, Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Mødedeltagere:

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8.

Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 22. juni 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 9. juni 2015 Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Gribvand A/S Bestyrelse 17. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens

Læs mere

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8.

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 9. november 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. oktober 2015 Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00.

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. juni 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 17. juni 2014 Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00.

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 15. januar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. december 2016 Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 24. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 16. september 2014 Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Læs mere

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 29. juni 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. juni 2016 Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl. 14-16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP)

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Gribvand A/S Bestyrelse 16. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Mødedeltagere:

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014.

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014. Gribvand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Mødedato / sted: 10. december 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 15 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 12:30 15:00. Mødedeltagere: Bo

Læs mere

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 10. oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 27. september 2016 Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. oktober 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013 Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. november 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Bestyrelsesmødet d. 18. november 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 14-17 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 11. marts 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2019 Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 21. august 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. august 2013 Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere:

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013.

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013. Gribvand A/S Bestyrelse 17. februar 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. februar 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 19:15 20:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 8. marts 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2018 Mødedato / sted: 28. februar 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 08:30 12:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 29. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00.

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. 2. marts 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 24. februar 2015 Mødedato / sted: 24. februar 2015 /, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) Susan Kjeldgaard

Læs mere

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 23. september 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 5. september 2019 Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00

Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00 Mødedeltagere:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 12. april 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 12 Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs.

Læs mere

Gæster: Line Næss Dyris (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Jens Bergstrøm (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6.

Gæster: Line Næss Dyris (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Jens Bergstrøm (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 9. juli 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. juni 2018 Mødedato / sted: 19. juni 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00 18:00. Mødedeltagere: Bo Jul

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 21 Mødedato: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Kundeforummøde 3. oktober 2017

Kundeforummøde 3. oktober 2017 Kundeforummøde 3 oktober 2017 Dagsorden GVS økonomiske ramme (prisloft) for 2018-19 Takster og vejbidrag (inkl Kommunikation heraf) Resultat forbrugervalg Status kommende spildevandsplan Status restruktureringen

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Indbudte: chef gr.. Per Ole Petersen (kommende bestyrelsesformand deltog i mødet)

Indbudte: chef gr.. Per Ole Petersen (kommende bestyrelsesformand deltog i mødet) Bornholms Forsynings Brugerråd 30.05.2014 1 Referat. Brugerrådsmøde nr. 23 Den 30. maj 2014 kl. 9-11 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. René Nordin Bloch( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18 C 3230 Græsted Den 14. september 2018 Sag nr. 18/13889 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for Frederiksberg Kloak A/S Stæhr Johansens Vej 38 2000 Frederiksberg Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13920 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 4. april 2019, kl. 16.00 18.00 Mødested Deltagere Måløv Renseanlæg, Brydegårdsvej 41, 2760 Måløv Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Hella Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Frederiksberg Kloak A/S Att.: Frank steen Pedersen Stæhr Johansens Vej 38 2000 Frederiksberg Den 13.oktober 2017 Sag nr. 17/00103 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for FORS Spildevand Holbæk A/S Tåstrup Møllevej 5 4300 Holbæk Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13891 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00.

Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 2. juli 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2019 Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S Mødedato: 6. april 2017, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S Mødedato: 26. april 2016, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

Gribvand Årsregnskaber 2012 v/ Lynge Skovgaard

Gribvand Årsregnskaber 2012 v/ Lynge Skovgaard Gribvand Årsregnskaber 2012 v/ Lynge Skovgaard Generalforsamling 30. maj 2013 Agenda Revisionskonklusion for 2012 Skatteforhold supplerende oplysning Årsregnskab for 2012 Spørgsmål 2 Årsregnskab for 2012

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 17 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. januar 2014 kl. 16.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen Allan Busk (afbud) Klaus Anker Hansen

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Guldborgsund Spildevand A/S Att.: Anette Krøll Rasmussen Gaabensevej 116 4800 Nykøbing Falster Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/04999 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Fors Spildevand Roskilde A/S Att.: Lisbeth Riis Hygom Betonvej 12 4000 Roskilde Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00287 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Kundeforummøde 16. juni 2017

Kundeforummøde 16. juni 2017 Kundeforummøde 16. juni 2017 Dagsorden Rundvisning Græsted Renseanlæg Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i GVS Status uvedkommende vand Status Rågeleje- Udsholt Orientering restrukturering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 27.10.2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 1/2015 Mødedato: Tirsdag den 21. april 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen 12 Fraværende: Per Høegh, Carsten Kudsk og Jan R. Christiansen Dagsorden 23.0 Meddelelser fra formanden 24.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 24.1 Siden sidst Drift - Udskiftningen af SRO anlæg og

Læs mere

Mødedato: Torsdag den 11. april 2019 kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag den 11. april 2019 kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 12-04-2019 Ref.: msv Mødenr.: 1/2019 Mødedato: Torsdag den 11. april 2019 kl. 13.00-15.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER PUNKT 4 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 26. JUNI 2018 BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER 26. juni 2018 Detail & Distribution 18/07653 ENJE, NOJ RESUMÉ 1. Med dette notat forelægges Energitilsynet

Læs mere

Vesthimmerlands Vand - Spildevands- og drikkevandsforsyning

Vesthimmerlands Vand - Spildevands- og drikkevandsforsyning Referat fra bestyrelsesmøde i Vesthimmerlands Vand A/S. Mandag den 12. juni 2017 kl. 14.00 i Farsø. Vesthimmerlands Vand - Spildevands- og drikkevandsforsyning Deltagere: Kirsten Moesgaard Annette Vahlgreen

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014

Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014 Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014 For selskaberne Furesø Forsyning A/S, Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse, kl. 18.00 20.00. Deltagere: Susanne Mortensen (SMO) Per Brøgger Jensen

Læs mere

Ringsted Kommune Att. Carsten Jensen. E-mail: caj@ringsted.dk; ringsted@ringsted.dk. Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb modtaget i 2011

Ringsted Kommune Att. Carsten Jensen. E-mail: caj@ringsted.dk; ringsted@ringsted.dk. Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb modtaget i 2011 Ringsted Kommune Att. Carsten Jensen 24. september 2013 Sag 12/05619 / CF E-mail: caj@ringsted.dk; ringsted@ringsted.dk Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb modtaget i 2011 Forsyningssekretariatet fører

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Middelfart Kommune Att. Lone K. Smith. E-mail: lone.kjestrupsmith@middelfart.dk; middelfart@middelfart.dk

Middelfart Kommune Att. Lone K. Smith. E-mail: lone.kjestrupsmith@middelfart.dk; middelfart@middelfart.dk Middelfart Kommune Att. Lone K. Smith 24. september 2013 Sag 12/05607 / CF E-mail: lone.kjestrupsmith@middelfart.dk; middelfart@middelfart.dk Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb modtaget i 2011 Forsyningssekretariatet

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedat / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Hltvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 8 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen. Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken

Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen. Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken Mødereferat Kundeforum Gribvand - Græsted 12. januar 2018 Til stede: Søren Hansen (SH) Grundejerforbundet Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Deltagere: Mødeleder: Referent: Kim Røgen (KRØ) Susanne Mortensen (SMO) Jens Jørgen

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

Generalforsamling. 27. Maj 2014

Generalforsamling. 27. Maj 2014 Generalforsamling 27. Maj 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 6. maj 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

K E N D E L S E. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 23/6 2014 i sag nr. VFL-2013-030. mod

K E N D E L S E. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 23/6 2014 i sag nr. VFL-2013-030. mod K E N D E L S E afsagt af Konkurrenceankenævnet den 23/6 2014 i sag nr. VFL-2013-030 Hjørring Vandselskab A/S (Spildevand) mod Forsyningssekretariatet Resume af afgørelsen Forsyningssekretariatet har den

Læs mere

Sønderborg Kommune Att. Henning N. Larsen og Brian S. Bennetsen. E-mail: hnla@sonderborg.dk; bsbe@sonderborg.dk; post@sonderborg.

Sønderborg Kommune Att. Henning N. Larsen og Brian S. Bennetsen. E-mail: hnla@sonderborg.dk; bsbe@sonderborg.dk; post@sonderborg. Sønderborg Kommune Att. Henning N. Larsen og Brian S. Bennetsen 24. september 2013 Sag 12/05634 / CF E-mail: hnla@sonderborg.dk; bsbe@sonderborg.dk; post@sonderborg.dk Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan Gribskov Kommune Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan UDKAST 30. september 2016 Etablering af nyt slammineraliseringsanlæg ved Pårup 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Nuværende forhold 4.

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Frederikshavn Kommune Att. Casper Bach Alstrup. E-mail: caal@frederikshavn.dk; post@frederikshavn.dk

Frederikshavn Kommune Att. Casper Bach Alstrup. E-mail: caal@frederikshavn.dk; post@frederikshavn.dk Frederikshavn Kommune Att. Casper Bach Alstrup 1. oktober 2013 Sag 12/05567 / CF E-mail: caal@frederikshavn.dk; post@frederikshavn.dk Afgørelse om kommunale rådighedsbeløb modtaget i 2011 Forsyningssekretariatet

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Referat. Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Langeland Spildevand ApS Att.: Jørgen Ahlman Jensen Nørrebro 207A 5900 Rudkøbing Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00176 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Afgørelse om prisloftet for 2013 som følge af spaltningen af Vejen Forsyning A/S (Spildevand) gældende for Vejen Rensningsanlæg A/S

Afgørelse om prisloftet for 2013 som følge af spaltningen af Vejen Forsyning A/S (Spildevand) gældende for Vejen Rensningsanlæg A/S Vejen Rensningsanlæg A/S Att.: Anja Myrhøj Nytofte-Bæk Grønhøjgade 45 6600 Vejen 16.april 2014 Sag 13/02607 Afgørelse om prisloftet for 2013 som følge af spaltningen af Vejen Forsyning A/S (Spildevand)

Læs mere

Afgørelse om indberetning efter stoploven for 2015

Afgørelse om indberetning efter stoploven for 2015 Til Morsø Kommune Att.: Bodil B. Kristensen Mail: BBK@morsoe.dk; okpost@morsoe.dk Dato: 30. april 2018 Berigtiget den 3. maj 2018 Sag: 16/00776 (18/04725) Afgørelse om indberetning efter stoploven for

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Bornholms Spildevand A/S Att.: Tommy Jensen Industrivej 1 3700 Rønne Den 9. oktober 2017 Sag nr. 17/00056 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Spildevand Albertslund A/S Att.: Dennis Erboe Nielsen Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00161 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Korrigeret statusmeddelelse

Korrigeret statusmeddelelse Vandcenter Syd A/S Att.: Allan Hansen Vandværksvej 7 5000 Odense C Den 3.november 2017 Sag nr. 17/00366 Korrigeret statusmeddelelse I har i år indberettet en række oplysninger i VandData. Da I sidste år

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Spildevand København A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Den 10. august 2018 Sag nr. 18/14224 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 26.03.2015 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen Bestyrelsesformand

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

Referat. rent vand. Bestyrelsesmøde, nr. 03/2019. Dagsorden. 1 Vi sørger for. Mødedato: Onsdag den 8. maj 2019, kl. 13. Mødested: AquaDjurs.

Referat. rent vand. Bestyrelsesmøde, nr. 03/2019. Dagsorden. 1 Vi sørger for. Mødedato: Onsdag den 8. maj 2019, kl. 13. Mødested: AquaDjurs. Referat Bestyrelsesmøde, nr. 03/2019 Mødedato: Onsdag den 8. maj 2019, kl. 13. Mødested: AquaDjurs. Mødedeltagere: Bestyrelse - Bente Hedegaard (formand) - Benny Hammer (næstformand) - Kasper Bjerregaard

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Ringkøbing-Skjern Spildevand A/S Ånumvej 28 6900 Skjern Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13935 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere