På tur til Vollsmose

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På tur til Vollsmose"

Transkript

1 FORÅR 2014 På tur til Vollsmose Så blev det tirsdag den 11. marts, dagen hvor vi skulle besøge Vollsmosesekretariatet, og nogle af deres frivillige opgangsambassadører. Bussen ankom planmæssigt kl på parkeringspladsen neden for Beboerhuset. 1,2,3,...18, 19, 20, 21. Så var de her alle sammen. 8 fra Østerbo, 1 fra Lejerbo og 12 af Finlandsparkens opgangsambassadører, Tino, Lis og Bjarke. Solen skinnede og humøret var godt, da vi lidt over 10 ankom til Vollsmose Torv, hvor vi skulle mødes med Jane fra Vollsmose helhedsplanen. Vi blev budt indenfor i det store kulturcenter, hvor vi startede med et fælles møde, med gennemgang af planer for hvordan der arbejdes med naboskabsambassadører/opgangsambassadører. Her efter var det tid til at mødes i mindre grupper, for at diskutere fremtidens muligheder. Der kom mange fine bud frem omkring udviklingen af det, at være opgangsambassadør. Hen omkring middag var det blevet tid til at strække ben sammen med en guide. Hele flokken spadserede af sted, mens der ivrigt blev udvekslet al verdens ideer og tanker, omkring det at være frivillig. Dagen blev afrundet med en skøn arabisk inspireret buffet, og et på snarlig gensyn. Vel ankommet tilbage på Nørremarken, var det tid til et lille møde, hvor der blev samlet op på løst og fast. Tak til alle deltagere for en god og givtig dag. Vor nye nyhedsbrev Fastelavn i Nørremarkshallen Vi arbejder med, at få flere informationer ud til jer via nyhedsbrevet, og vor lokal-tv. Hjemmesiden bliver i løbet af foråret lavet helt om. En fælles hjemmeside, hvor alle AAB s afdelinger bliver repræsenteret, og hvor vi får vor egne sider, med oplysning og nyheder fra lokal området. Det bliver et smukt og spændende informations - medie for hele AAB.

2 KREATIV Klyngeråd: Ingrid Dorothy Gert Nejla Sebiha Zühal Lalan Kreativ succes Kreativ klynge har lige fra første dag været en stor succes, med rigtig mange brugere hver eneste uge. Klyngen har samlet et stærkt hold i klyngerådet, og en masse frivillige hænder omkring aktiviteterne. Her har du mulighed for at dyrke dine interesser for det kreative indenfor: billedkunst, syning, strikning, perler, smykker, trædrejearbejde, glaskunst og keramik i vor ovn.. nyeste skud på stammen er... fluebinding hver mandag aften kl Klyngen er åben, når det trekantede skilt står udenfor. måske har du lyst at lave noget selv. Vor brændeovn til glas og keramik Fluebinding Vor trædrejebænk til flot træarbejde Flittige hænder suduko En Sudoku består af: et kvadrat på 9 x 9 tern, delt op i 9 regioner på 3 x 3 tern. Man skal placere tallene fra 1 til 9, så der i hver region, hver række og hver søjle findes alle tallene fra 1-9. Klip sudoku spillet ud og aflever det i Beboerhuset senest 6. maj 2014, og du deltager i lodtrækningen om gavekort til City Vejle: Navn: Adresse: Tlf.: SUDUKO FORÅR 2014_1 Vinder af Soduko konkurrencen fra Fællesnyt-vinter blev: Linda Bank, Finlandsvej 109 Præmien er udleveret Tillykke!

3 Klyngeråd: Hamid INNOVATIV Medieklubben Vejle VUC Vejle Vi mødes hver torsdag kl Temaerne er mangfoldige, og der er altid plads til alle meninger. Vi arbejder med foto - video, komposition og redigering. Forståelse for / brug af PC, rensning og vedligeholdelse, netværk, og kommunikation via medierne. VUC har flyttet undervisning til den kulinarisk klynge, på grund af mange tilmeldte, og her vil de undervise indtil juni. Dansk hver onsdag og torsdag fra Engelsk hver tirsdag Det har været en super sæson, med masser af tilmeldte kursister, der har fyldt undervisningslokalet uge efter uge. Vi udveksler erfaring og får gode input fra hinanden. Fastelavn i Nørremarks Hallen blev filmet, og der blev taget billeder. De er lagt ud på Finlandsparken s hjemmeside, samt en forkortet udgave af filmen. Har du lyst til at være med i vor verden. Vi har altid brug for ny inspiration, og det kan du måske give os!!! Mød op torsdag kl Vi byder på en snak og kaffe... Ungdomsskolens lektiecafe i Innovativ klynge Hver mandag fra har du mulighed for, at benytte dig af ungdomsskolens lektiecafe, hvor der er 1-2 lærere fra Nova-skolen, som hjælper med lektier og lignende skolearbejde.. Nyhed Foto: Medieklubben Vejle Innovativ klynge har fået stort lærred, projektor og surround media-anlæg, så fremtiden bringer måske en enkelt biografaften eller 2 - hvem ved hvad vi finder på, og måske har du lyst at være med som frivillig. Bor du i blok 4 eller 5 Så kan vi bruge dig i Klyngerådet. Vær med til at sætte gang i nye tiltag omkring klyngen. Bliv frivillig i Klyngen eller rådet. Skriv til - eller kig forbi klyngen, torsdag mellem og På gensyn i Innovativ-klynge

4 Klyngeråd: AKTIV Bente Omar Claudia Sonja Aktiv klynge: En fællesnævner for alle de mange forskellige arrangementer, som vi afholder er, det sociale samvær, og alle der kommer skal føle sig meget velkommen. Der er også mulighed for at købe kaffe, the, kakao og brød, og ved særlige lejligheder eller arrangementer kan der også købes sodavand, se priser i lokalet. Kaj Annelise Sussie Spilleaften: Opstart d kl Vi afholder spilleaften den første mandag i måneden, hvor du har mulighed for at komme og hygge dig sammen med os andre, og bruge vores mange former for spil. Tirsdag og Torsdag: kl Du kan spille Bobspil, Elektronisk dart (kun tirsdag), kortspil (kun torsdag), Wii og vi ligger inde med over 70 forskellige former for brætspil. Dartturnering: I uge 7 og 8. I det kreative hjørne, har vi mulighed for at hjælpe dig med lidt forskellige ting inden for tasker, 3Dkort og andre former/sjove kort. Er din egen hobby ikke nævnt her, kan den gøres aktiv med lidt hjælp fra dig. Vi har afholdt Dart turnering over to tirsdage i februar måned, og der var tilmeldt 10 spiller, hvor der var rigtige mange gode spil, om hvem der kunne vinde hele turneringen, det blev Benny Jensen som løb med sejren. Bokseklubben holder til i AKTIV KLYNGE, Finlandsvej blok 6 i kælderen: Er du interesseret!!!! Kontakt: Sahin tlf eller Nebil tlf Loppemarked: I uge 24 og 40. kl Vi holder loppemarked 4 lørdage i Du er meget velkommen til at møde op i klyngen, for at bestille og betale for en bod ved loppemarkedet. Næste gang er i uge Se opslag for dato.. Læs mere her: aktivklynge MØD OP OG VÆR MED!

5 Klyngeråd: Bettina Karen Berit Christina KULINARISK Helhedsplanen afholdt et projekt i fællesskab med ViFin. I løbet af vinteren, er der over en række torsdage, blevet lavet mad fra forskellige egne af verden. Projektet har været en stor succes, med mange deltagere med forskellig etnisk baggrund. Der er blev hygget og kokkereret til den store guldmedalje. Kulinarisk klyng har et par gange taget initiativ til at stable arrangementer på benene omkring jul og fastelavn. Desværre har der begge gange været ret få tilmeldinger, men der kommer nye tiltag i løbet af sommeren. De 7 mad-mænd, har trofast lavet gourmet mad hver torsdag formiddag, og klubben må siges at fungere fantastisk omkring dette gode koncept. Se hjemmesiden for information om nye tiltag i Det kulinariske Hus Et lille suk fra Klyngerådet. Kulinarisk klynge har disse lokaler til rådighed, men det er brugernes pligt, at sørge for / deltage i oprydning og rengøring, når de bruger det. Køkkenet i kulinarisk hus er godkendt af fødevarer-styrelsen, og skal derfor altid fremstå pænt og rent. Husk det når du bruger lokalerne. Sjove Børn i kulinarisk hus Sjove Børn er et privat initiativ i Vejle, som laver arrangementer for børn, se kalenderen på bagsiden for aktive dage.. OM SJOVEBØRN: Foreningen Sjovebørn er for legeglade børn og unge i alderen 4-15 år. Sjovebørn består af 4 afdelinger, en i Vejle Centrum, Søndermarken, Løget Center og en på Nørremarken. Afdelingen i Vejle Centrum blev grundlagt den 1. april afdelingen i Løget blev grundlagt den 4. november Afdelingen på Søndermarken er grundlagt den 4. april Samt afdelingen på Nørremarken er grundlagt år Man har mulighed for at prøve Sjovebørn 3 gange inden man skal meldes ind. Indmeldelsesblanketten fås hos den ansvarlige leder kan også findes på hjemmesiden i menuen til venstre under punktet "til de voksne" og derunder "ind og udmeldelse". Du er altid velkommen i alle afdelinger - men HUSK lige at give besked til lederne. Kilde:

6 GRØN SUNDHED Klyngeråd: Tine Evy Kiraz Jens Nye Maskiner på vej Så er de på vej. En pålidelig kilde, har fortalt, at der i løbet af uge 14 vil blive komme nye maskiner til vores dejlige fitnesscenter. Årskort og 1/2 Årskort Du kan nu købe årskort og 1/2 årskort til fitness. Priser årskort: Medlem fra Finlandsparken 500,00 kr. Medlem andre 750,00 Priser 1/2 årskort: Medlem fra finlandsparken 260,00 kr. Medlem andre 385,00 kr. Hver tirsdag kl og fredag i Beboerhuset Medbring dit sygesikring, da disse kort er med fødselsdato. Betal Fitness OnLine på: SE VEJLEDNING PÅ HJEMMESIDEN Tag-haven er ved at være klar. Har du lyst til at være med til at holde den i fin stand, og holde åbningstider for beboerne, ude-områderne har blomster-kasser, som også trænger til en kærlig pleje, du kan melde dig som frivillig hos klyngerådet eller til Bjarke i Beboerhuset. Sundhedscaféen er et gratis tilbud til alle borgere i Vejle Kommune, men med fysisk beliggenhed på Nørremarken i Vejle. Her har man bl.a. mulighed for af en sundhedsfaglig person, at få lavet en sundhedsprofil, blive målt og vejet, udregnet BMI, målt blodtryk, målt talje, få oplyst hvad der er af aktivitetstilbud i området eller en generel snak om sundhed eller kost. Ligeledes kan der laves en aftale om gratis rygestoptilbud. Vi har forskellige pjecer, som understøtter vores arbejde, som borgeren kan får med hjem, hvor det findes relevant. Nogle pjecer forefindes også på flere sprog. Vi har desuden lavet en idé-tavle, hvor borgerne opfordres til at komme med ønsker eller idéer til sundhedsfremmende tiltag i området. Håbet er at nogle af disse idéer kan blive til virkelighed igennem et samarbejde med projektmedarbejderne i Nørremarkens helhedsplan. Kilde: Sundhedscaféen på Nørremarken Venlig hilsen Grøn sundhed Noter i kalenderen.. Loppemarked Den 21. juni 2014, se opslag Sct. Hans Den 22. juni 2014, se opslag Ramadan Fra 28. juni til 27. juli 2014

7 Aktivitetsmedarbejder: Bjarke Sponsorbanko i Beboerhuset Den 12. december blev der med stor succes afholdt sponsorbanko i beboerhusets gildesal. Der var omkring 50 spillere, som mødte op til en laaaaang omgang julebanko, med over 150 gevinster. Næste gang du kan komme til sponsorbanko er den: Sommer-sponsorbanko er den 12. juni. kl i Beboerhuset. Holdet bag sponsorbanko glæder sig til at se dig og dine venner. Overskuddet fra disse spil går til at støtte lokale initiativer på Nørremarken, som fremmer områdets aktiviteter. Idéfonden Husets sponsorbanko-gruppe, har stiftet en idéfond, hvor du som beboer har mulighed for, at søge midler til at sætte gang i netop din gode ide. Fondens formål er, at støtte ideer og aktiviteter på hele Nørremarken. Der er som udgangspunkt ikke nogen begrænsninger på indholdet af idéer, når blot initiativet kommer alle til gode i området. Du/I kan søge penge ved at sende en mail med beskrivelse af ideen og hvor meget det skal koste til: Husk at sende i god tid, da der vil være en generel behandlingstid af indsendte ansøgninger på 14. dage. Lis og Bjarke fra Beboerhuset ønsker alle i Finlandsparken en rigtig god påske. Lis ferie: 11. april april Bjarke ferie: 11. april april Vi har fælles madaften i maj MMMMMM.. Se opslag når vi kommer til maj. Surprise - surprise... En gang om måneden er der madaften i Beboerhuset, der serveres lækkert mad for øjet og ganen. Tirsdag den 4. marts var der 35 tilmeldte, Menuen var kartoffelsuppe og ungarsk gullaschsuppe. Næste madaften er den: 27. maj kl. 18 i Beboerhuset, Tilmelding: sms eller mail - se opslag for menuen. Til: / Vi ønsker alle en God Påske!!!!! Hilsen fra de frivillige og bestyrelsen

8 Ny projektkoordinator Lone Myrhøj starter d. 1. maj som ny projektkoordinator i den boligsociale helhedsplan på Nørremarken. Lone Myrhøj er 33 år, og mor til to børn. Hun er uddannet international socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Århus, og kommer fra et job som socialfaglig medarbejder og projektkoordinator hos en privat døgninstitution for sindslidende i Skanderborg. Hun har tidligere arbejdet som opsøgende gademedarbejder for udsatte unge i Fredericia Kommune. Siden 2010 har hun desuden siddet i Vejle Byråd for SF, hvor hun er gruppeformand. Knud Aage Thiemer, der er formand for Styregruppen i helhedsplanen siger: Vi glæder os til at Lone starter. Hun har en baggrund som vi tror vil passe rigtigt godt til de mange opgaver der er i et boligområde som Nørremarken. Hendes politiske kendskab er desuden en spændende ny vinkel, som vi tror kan være med til at sikre en endnu bedre kobling mellem de indsatser vi som boligforening sætter i gang og de kommunale indsatser. I Styregruppen ser vi frem til et godt samarbejde". I samarbejde med beboerne, afdelingsbestyrelserne og øvrige samarbejdspartnere skal Lone Myrhøj og helhedsplanens anden projektkoordinator Raeka Maoud, arbejde med at udvikle boligområdet. I helhedsplanen arbejdes der lige nu bl.a. med involvering af de unge, en Sundhedsagent uddannelse, lokale undervisningstilbud, Opgangsambassadører, og at skabe beboernetværk. Om det nye job fortæller Lone Myrhøj: "Jeg er rigtig glad for at være blevet projektkoordinator for helhedsplanen i Nørremarken og ser frem til at møde de mange beboere og samarbejdspartnere, så vi sammen kan gøre Nørremarken til et endnu bedre sted at bo. Der er i forvejen mange fantastiske ildsjæle, som gør en stor indsats - og vi skulle gerne have endnu flere engageret, så der kan opstå flere fællesskaber på tværs. Det er med til at skabe glæde og sammenhold. Og med et smil på læben er livet bare skønnere". Beboerhusets Mandag: 11:00-15:00 & 19:00-22:00 Tirsdag: 11:00-17:00 & 19:30-22:00 Onsdag: 11:00-15:00 & 19:30-22:00 Torsdag: 11:00-15:00 & 19:00-22:00 Fredag 11:00-13:00 Kun kvinder Lørdag: 19:00-22:00 Søndag: Kun i lige uger: 19:00-22:00 Søndag: Banko ulige uger: 18:00-22:00 Innovativ klynge: Klubaften hver torsdag kl Lektiecafe hver mandag Kulinarisk klynge: Sjove Børn [se kalender] Aktiv klynge: Spilleaften 1. mandag i måneden. Loppemarked i uge 24 Kreativ klynge: Fluebinding, hver mandag kl. 19 DATO TEMA DATO TEMA 11. april BørneDisko 13. april BANKO 27. april BANKO 25. maj BANKO 1. juni BANKO 12. juni SponsorBanko 21. juni Skt. Hans/ 21. Juni Loppemarked 22. Juni BANKO 10. april SjoveBørn 24. april SjorveBørn 01. maj SjoveBørn 5. maj Spil /altiv 08. maj Sjove Børn 15. maj SjoveBørn 22. maj SjoveBørn 29. maj SjoveBørn 05. juni SjoveBørn 12. juni SjoveBørn 19. juni SjoveBørn 26. juni SjoveBørn Redaktionen: Bjarke, Karin, Thomas, Karlo layout og tryk: Beboerhuset Kontakt: mail:

Nyhedsbrev nr. 10. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Kultur. Inddragelse Og Demokrati

Nyhedsbrev nr. 10. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Kultur. Inddragelse Og Demokrati Nyhedsbrev nr. 10 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og Fritid Indholdsfortegnelse Projekt Bydelsmødre, Biblioteket

Læs mere

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Parkposten Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia Årgang 5 Nr. 1 Marts 2015 Redaktionen Leder Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Bygge bro og netværk Beskæftigelse og udd. Aktivitetshus

Læs mere

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året.

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Året der gik Så gik der atter et år og det er blevet tid til et nyt nyhedsbrev. Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Vi bestræber os på at fortælle om nogle

Læs mere

KBS Beboer Nyt Nummer 24. Februar 2011

KBS Beboer Nyt Nummer 24. Februar 2011 KBS Beboer Nyt Nummer 24. Februar 2011 Tirsdag den 7. december 2010 samledes ca. 70 pensionister i Køge Boligselskab til middag, hygge og dans i Kulturhuset efter den årlige tur til Tyskland. Formand Faye

Læs mere

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt Lokalcenter Koltgården Koltnyt nr. 1 februar 2013 Redaktionen Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) E-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Frede Lind Christensen E-mail: fredelind@adr.dk Kirsten Nielsen E-mail:

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang

Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang marts 2011 Nr. 2 Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang Jagt i højvangen Fællesspisning 1 års fødseldag Pigeklubben er 2 år og har stor succes Leder 2 Foråret kommer med nye muligheder Solen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 12. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 12. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 12 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

DGI Playground - mange sommeraktiviteter. Daghaverne - integration på højt niveau! Lektiecaféen - sjovt og lærerigt. NR.

DGI Playground - mange sommeraktiviteter. Daghaverne - integration på højt niveau! Lektiecaféen - sjovt og lærerigt. NR. NR.3 September 2011 DGI Playground - mange sommeraktiviteter Daghaverne - integration på højt niveau! Efterårsprogram for Nordbyens Højskole på midtersiderne. Ta ud og gem! Lektiecaféen - sjovt og lærerigt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 13 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

I VIBY SYD Institutioner Foreninger Aktiviteter

I VIBY SYD Institutioner Foreninger Aktiviteter I VIBY SYD Institutioner Foreninger Aktiviteter i dit lokalområde Viby Syd Håndbog 2012 Udarbejdet af Nabohuset i Viby Syd Redaktion: Merete Fjord O Neill Foto: Jan Rüzs Gunni Seidelin Petersen Merete

Læs mere

NR.4 November 2011. Borgerjournalister. støbeskeen. Kurdisk Kulturforening integrationsbro. Tre-dages-tur til Ribe

NR.4 November 2011. Borgerjournalister. støbeskeen. Kurdisk Kulturforening integrationsbro. Tre-dages-tur til Ribe NR.4 November 2011 Borgerjournalister i støbeskeen Kurdisk Kulturforening skaber integrationsbro Tre-dages-tur til Ribe - Leder Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE Leder side 2 Bysekretariatet informerer

Læs mere

JUNI 2014. nr. 2. by nyt. nyheder Det digitale samfund Madlavning og fællesskab Sommerferieaktiviteter LØGET BY NYT JUNI 2014 1

JUNI 2014. nr. 2. by nyt. nyheder Det digitale samfund Madlavning og fællesskab Sommerferieaktiviteter LØGET BY NYT JUNI 2014 1 løget nr. 2 JUNI 2014 by nyt nyheder Det digitale samfund Madlavning og fællesskab Sommerferieaktiviteter LØGET BY NYT JUNI 2014 1 INDHOLD marts 2014 2 6 7 8 10 11 12 13 14 16 Nyheder / Set & Sket Det

Læs mere

Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej

Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Projekt Nærmiljø maj/juni Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Arendalsvej sprudler af liv Det spirer frem med gode ideer og fællesskaber, der blomstrer op og sættes i værk af aktive

Læs mere

Aktivisten. Kalender Januar 2014. Slagelse Kommune Januar. 2014. Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil. Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne

Aktivisten. Kalender Januar 2014. Slagelse Kommune Januar. 2014. Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil. Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne Kalender Januar 2014 Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil Slagelse Kommune Januar. 2014 Fredag den 10 Søndag den 12 Kl. 13:00-16:00 Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne De Glade Musikanter Fredag den 17 Kl.

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR NØRREMARKEN

HELHEDSPLAN FOR NØRREMARKEN HELHEDSPLAN FOR NØRREMARKEN 2013-2016 1 Indhold Forord... 3 Baggrund... 4 Beskrivelse af området... 4 Statistisk nøgletal og områdets udfordringer... 5 Opnåede resultater i helhedsplanerne 2008-2012...

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

SÆSONPROGRAM 2013 / 2014

SÆSONPROGRAM 2013 / 2014 SÆSONPROGRAM 2013 / 2014 For førtidspensionister og personer over 60 år 5. udgave maj 2013 Opsætning: Poul Handrup Indholdsfortegnelse: 1 Herning kommunes overordnede målsætning 2 Medlemskort 3 Praktiske

Læs mere

NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken

NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken NYHEDSBLADET - for Rødegårdsparken & Stærmosegårdsparken Årgang 3. Nummer 2. Maj 2014. Forårsstemning - spiring og vækst i og omkring huset Genbrugsen - i ny udgave TEMA: Frivillighed 5 Portrætter: Derfor

Læs mere

Inger Nielsen spreder julestemning i sin opgang

Inger Nielsen spreder julestemning i sin opgang 6 Tingbjerg Times December 2011 Inger Nielsen bor på Terrasserne og har et godt forhold til sine naboer. I julen byder hun sin nabo Safia Ossoble på julesmåkager. Læs mere om den gode julestemning på side

Læs mere

- beboerbladet. Nr. 8, august 2013. Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9.

- beboerbladet. Nr. 8, august 2013. Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9. - beboerbladet Nr. 8, august 2013 Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden er vel overstået. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9. I Korsløkken er der opsat otte Hjertestartere. Læs mere om

Læs mere

Hvis I er interesseret, skynd jer at melde jer til på frivilligcenter@roskilde.dk, senest fredag den 6. januar 2012.

Hvis I er interesseret, skynd jer at melde jer til på frivilligcenter@roskilde.dk, senest fredag den 6. januar 2012. MEDLEMSNYT: 09 2011 DATO: 22. 12. 2011 Få ledige pladser i Fredagsbazaaren Kom med Der er nogle få ledige pladser tilbage på Fredagsbazaar, sundheds- og foreningstræf i Æblehaven fredag den 20. januar

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen de FRIVILLIGES ABC Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen Denne håndbog er til dig, der gør en

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

- beboerbladet. Nr. 10, februar 2014. Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12.

- beboerbladet. Nr. 10, februar 2014. Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12. - beboerbladet Nr. 10, februar 2014 Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12. Korsløkken har afholdt Julebazar og Juletræsfest. Se side

Læs mere

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS December 2005 Sorg og sygdom Et 2 dages kursus for frivillige, der støtter og rådgiver syge Der findes mange sygdomsforeninger i Aalborg Kommune, som gør et stort og nødvendigt

Læs mere

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr.

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 12 November 2013 Naboskab spirer frem i Sangergården

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere