RKD Fællesmøde d Ringsted Formanden bød velkommen til de fremmødte repræsentanter fra kredse og udvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RKD Fællesmøde d Ringsted Formanden bød velkommen til de fremmødte repræsentanter fra kredse og udvalg."

Transkript

1 RKD Fællesmøde d Ringsted Formanden bød velkommen til de fremmødte repræsentanter fra kredse og udvalg. Orientering fra HB. Formanden fortalte derefter at mødes primære formål var at få de fremmødte repræsentanters tilkendegivelser til det oplag HB havde frembragt til mødet. Et oplæg som behandler klubbens fremtid på en række områder. Det er en konstatering at det bliver anderledes at drive hundeklub i globaliseret og digitaliseret verden. Det bliver vanskeligere og vanskeligere at rekruttere frivillige til klubarbejdet, kommunikation er en ny størrelse og det er vanskeligt at finde en dansk identitet med de mange tilbud fra andre lande. HB vil efter denne dialog med klubbens tillids repræsentanter udfærdige et oplæg til gennemførelse af ændringer. Oplægget vil blive præsenteret på generalforsamlingen i april. Med udgangspunkt i den Power Point som er tilgængelig sammen med dette referatet gennemgik CH dagens progran og indhold. DAGSORDEN: Morgenmad og velkommen ved Hovedbestyrelsen Orientering fra HB Høring om: Klubbens generelle målsætninger arbejds- og rolle fordelinger mellem HB, udvalg og kredse Målsætninger for avlsarbejdet avlskårings reglement Frokost Afstemning af kalender for Arbejde i Udvalg og kredse Aktiviteter og tiltag Kalender planlægning Tilbagemelding fra de enkelte udvalg og kredse (max 15 minutter til hver) Afrunding af dagen Hurtig forplejning KLUBBEN GENERELT. Skal vi ikke bare blive en del af den tyske rottweiler klub (ADRK) Se Power Point (PP). Det blev tydeligt tilkendegivet at dette ikke var ønskeligt. Vi vil have en dansk klub som ikke bare er arrangør af arrangementer. Der skal være danske mål og kant. Hvad skal der så til i en dansk rottweiler klub? (oplæg fra PP) Fordi vi vil gøre en forskel med vores danske rottweiler arbejde Det betyder at vi må have nogle fokuspunkter og mål Mental sundhed Eksteriør (gode bevægelser) Brugsprøver -> Brugshunde Fysisk sundhed

2 Langsigtet dansk avlsarbejde Opdrættere Der skal være et tilbud til ALLE medlemmer Det betyder vi må sætte fokus på en struktureret dansk avl. En hvalepetest Et dansk UHM (MT) - Et dansk AK system som fokuserer på alle områder Vi bør sætte mål for arbejdet og følge op på det. Der var en udpræget enighed om at vi på disse områder bør have specielt dansk fokus. Der var en dialog om begrebet familiehund. Der var en bred enighed om at rottweileren er en brugshund. Men også en respekt af at mange bliver købt af familier. Det er derfor vigtigt at der findes tilbud i RKD til ALLE medlemmer. Der var enighed om at avlsarbejdet skal være en grundpille i det danske arbejde. Dette skal hvile på Hvalpetest, UHM og MT. Det er vigtigt at vi får sat fokus på både eksteriør og mentalitet som specielle danske særkender. Det blev nævnt at dette betyder at vores arrangementer skal være dansk prægede og kopier fra andre lande. Men vigtigst af alt at opdrættere er aktive og involverede. Organisation (oplæg fra PP)

3 På baggrund af en iagttagelser og antagelser, samt ønsket om at bevare en dansk rottweiler klub med identitet har HB lavet det viste forslag til ny organisation. Hovedideen i dette er at alle udvalg bør tage hånd om både det avlsmæssige vigtige og de praktiske arrangementer. Det behøver så ikke være de samme personer. (det praktiske er de røde kasser) Alle udvalg bør have et kommissorium ensartet skabelon. Regelsæt bør være beskrevet og tilgængelige. Hovedbestyrelsen har en kontaktperson til hvert udvalg. Det betyder at der oprettes et nyt Opdrætter udvalg. Brugsudvalget fortsætter MB fortsætter med ansvar MB arrangementer (evt. udelegeret til kredsene) UU bliver til et eksteriør udvalg, men ansvar for de praktiske(uu) Kredse forsætter men med udvidet samarbejde Sidst men ikke mindst bliver dette at sætte mål for vores danske særkender placeret i et Avlsudvalg med repræsentation fra de øvrige udvalg og med HB medlem som formand. Der var ganske stor enighed om dette var en god model. Som HB burde gå videre med. Eksempler på kommentarer Rigtigt godt forslag. Godt af få fokus på både avlsmål og arrangementer Ønske om mere samarbejde mellem kredse kredsseminarer?? Hvor blev uddannelse af?? En sammenhængende klub kræver god kommunikation. KOMMUNIKATION (oplæg fra PP)

4 Bladet bør være overvejende digital. Nogen dialog overvejende accept Forslag om Hjemmesiden bør være RKD s omdrejningspunkt for kommunikation. Enighed Fokus på at al strukturinformation er tilgængelig. Indeholde alle officielle meddelelser og referater. Mere fokus / styring på nyheder Kalender?? ( oversigt / aktivitet) Face Book Det blev forslået at HB opretter en FB gruppe RKD som administreres af webmaster. Der var enighed. Der var også enighed om at det ville være godt med en specifik kommunikationspolitik. MÅL FOR AVLSARBEJDET. Der var fremsendt 2 forslag til debat. Dette er på fællesmødets opfordring efterfølgende udvidet til 3 oplæg. Specielt giver dette sidste oplæg udtryk for hvordan point delen af et AK system bør tilpasses. CH præsenterede kort materialet. Det gav anledning til en god sober og iderig dialog Der var dog generelt enighed om at det som HB har foreslået under mål nemlig at bevare UHM og AK var det rigtige. Eksempler på kommentarer: Hvordan kommer man til mentaltest?? Eksteriørdelen kan klares på udstilling Det er vanskeligt at bemande UHM/AK MT mener ikke det er et problem. Nyt pointsystem brug tidligere forslag HB fik rigtigt meget inddata og vil forsætte med arnejdet på et oplæg til nyt UHM/AK system til præsentation på GF i april. Efter denne gennemgang og tilhørende gode debat gik forsamlingen til frokost.

5 Efter frokost Der var hurtig enighed om MT udvalget lavede oversigtskalenderen færdig. Inddata fra øvrige udvalg Næste punkt var gruppe arbejde i de enkelte udvalg - men efterfølgende rapportering i plenum. Fra kredsgruppen Gruppen så gerne at HB flyttede dato for GF ( ) hvor der er DKK begynder B DM.!! Det blev positivt fremhævet at det havde været fint at HB s kredskontakt havde haft kontakt til nogle kredse. Der havde været en god debat og der blev opnået nogle resultater. Oplæg til arrangementer, som det der tidligere blev holdt på Fyn, træningsweekend, hvor det samtidigt kunne blive et arrangement hvor der blev undervist i det at være instruktør. Skulle der være et Instruktørkursus, ville Fynskredsen godt lægge plads og hus til. Der skal i kredsene lægges vægt på den sociale del af samværet samtidig med at der bliver trænet seriøst med hundene. Det kunne være en ide at lave en instruktørsamling med op følgende kursus. AK på Fyn var ikke helt tilfredse med at datoen ikke er kommunikeret ud til kredsen!! Hvad er årsagen til at AK er lagt til Løgstør ved en privat aktør i stedet for i Skive?? Hjemmesiden kunne af HB anvendes til at oplyse om at HB mangler personer o.a. til f.eks udvalg.. Mange medlemmer besidder anvendelige kompetencer som klubben godt kunne drage nytte af. Træningssamlinger/efteruddannelse bør være et årligt arrangement kredsene imellem.. Fra Udstilling udvalget Udvalget læste det meste af det efterfølgende højt. Har senere sendt det på skrift som her er indsat. Primær fokus: vi ønsker fokus i forbindelse med eksteriørbeskrivelser, udstilling og avlskåringer skal have væsentlig fokus på bevægeapparatet. Det tilstræbet særdeles gode bevægelser med fast ryg, stabil front og racetypiske vinkling. Sekundær fokuspunkter: Øjne: Runde øjne, samt dybtliggende øjne, usunde øjenomgivelser påtales ved alle slags beskrivelser. Halen: halen bæring og ansats beskrives hver gang samt evt afvigelse fra standarden. Hundens pigmentering: i mund og øjne vægtes. afvigelse fra den gældende standard kommenteres.

6 Løs hud i hoved, på hals og generel løshed er en fejl og skal kommenteres. Ideel størrelse for racen dvs stor( for hanner og for tæver) er ønskelig størrelse. Tvivlstilfælde måles i forbindelse med bedømmelsen. Tydeligt kønspræg! Generelt skal der ved alle arrangementer være markant fokus på den mentale sundhed hos racen og de enkelte individer. Udfarende opførsel i og udenfor ringen skal kommenteres og i gentagne tilfælde bortvises sådanne hunde. Udfald mod personale samt tilskuere er højst uønsket adfærd og skal altid medføre bortvisning. Udstillere forpligter sig til at overholde de gældende regler for udstilling heriblandt afstå fra dobbelthandling og adfærd der generer andre deltagere. jvf RKDs love: "paragraf 23.2 Udstillinger og skuer afvikles i overensstemmelse med Dansk Kennel Klubs til enhver tid gældende udstillings og skuereglement." Udvalget forpligter sig til at udbrede kendskabet til afholdelse af udstillinger, eksteriørbeskrivelser og vægte HB/ARs avlsmål samt formidling af disse til beskrivere og relevante dommere. Afholdelse af dommerseminar en gang årligt, hvor klubbens fokuspunkter fremlægges og uddybes. Danske dommere der er godkendt til racen inviteres og der fremlægges visioner og fokuspunkter. Uddannelse og videreuddannelse af fremtidige beskrivere/ dommere og behovet for disse i fremtiden. Ønske liste: Udvalget ønsker følgende tiltag gennemført: Udstillingstrailer som indeholder relevante remedier, som de enkelte kredse kan benytte ved arrangementer, denne skal indeholde tæpper, afspærring, tape, duge, tablets tastatur og mus, forlængerledninger, evt generator, hvis man er på lars tyndskids mark, diplomer, certifikater, kuglepenne, håndrenseservietter, udstillingsreglement, drejebog for udstillinger, målestok, racestandard, præmieringsbånd evt farvekort. Placeringsskilte. Flagsokkel evt klubbens flag. Adgang til hjemmeside, til opdatering. IT løsning i forbindelse med udstillinger. Udarbejdelse af drejebog til udstillinger inkl administration af DKK? Overordnet plan for UU: Afholdelse af 5-6 udstillinger årligt fordelt på hele året og jævnt fordelt geografisk.

7 Enhver kreds der ønsker at afholde udstilling kan løbende give tilkende herom til UU som vil være behjælpelig med det praktiske i forb. med planlægning af udstillings kalenderen, invitation af dommer, om kredsen ønsker det. Samt anmeldelse til DKK. Hovedudstilling afholdes i august eller september skiftevis øst-vest, juleudstilling afholdes November skiftevis øst-vest. Regler for præmier: Pokaler til BIR og BIM samt hvalpeklasserne 1-4. Kredsene vælger herefter selv hvorvidt det skal være enten pokaler eller rosetter til klassevindere 1-4 samt til titelvinderne. UU holder statistik med hvilke hunde der har fået tildelt klubcerter samt hunde der har opnået klubtitler. Diplomer samt certifikatkort lægges som online certifikater tilgængeligt på klubbens eksteriørside. Alle kritikker lægges tilgængeligt på klubbens eksteriørside, titelvindere offentliggøres samme sted. Sponsorer skal offentliggøres på klubbens side. Reklamer og info for kommende udstilinger offentliggøres synligt på klubbens hjemmeside så tidligt som muligt, og UUs medlemmer søger at reklamere videst muligt for kommende arrangementer. UU forsøger at få samarbejde med andre specialklubber om fælles arrangementer. UU tilstræber afholdelse af amerikansk lotteri på indendørs udstillinger, overskud herfor tilfalder fifty-fifty den arrangerende kreds. MT udvalget Gennemgik den udsendte plan for UHM arrangementer og fortale om den snarlige vintersamling. Med dette sluttede mødet med applaus til det brugbare oplæg og den gode tone SLUT HB den 30. januar 2016

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

Fællesmøde. Søndag den 17. januar 2016

Fællesmøde. Søndag den 17. januar 2016 Fællesmøde Søndag den 17. januar 2016 Fællesmøde Den udsendte dagsorden DAGSORDEN (hvis det bliver nødvendigt retter vi dagsorden til) 09.00 Morgenmad og velkommen ved Hovedbestyrelsen 09.30 Orientering

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark Regler for Avlsgodkendelse Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 01.04.2017 RKD har en samarbejdsaftale med DKK som er stambogsførende. Der henvises i øvrigt til DKK Stambogsregler Avlsrestriktioner Opnåelse

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark

Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 15.05.2016 Mentaltest & Eksteriørbeskrivelse Arrangør er: Ansvarlig er: Arrangementet er: Fremstilles kan: Alderskrav hanner: Alderskrav

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

VALGBLAD 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør.

VALGBLAD 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør. Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl. 12.00 Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør. Dagsorden: Valg af dirigent. Valg af minimum 2 stemmetællere. Protokol over

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Drejebog for nationale udstillinger

Drejebog for nationale udstillinger Drejebog for nationale udstillinger DKK s udstillingsudvalg, oktober 2013 Opgaver nu og her, og på sigt Dato og forventet deltagerantal - Datoen skal passe ind i DKK s øvrige udstillingskalender - Forventet

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør 1. Valg af dirigent: KK Jensen valgt med klapsalver Referent Uli Nomis Rettidigt indkaldt

Læs mere

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen DVK REFERAT Dato og tidspunkt: 23. April 2013, Kl. 19.00 Sted: Skype Deltagere: Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: Ingen. 1.

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Spidshundeklubben Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Revideret januar 2017 2 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN SPK UDSTILLING Der er 38 forskellige racer i SPK. Bedømmelsen på en SPK

Læs mere

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Forslag 1 fremsendt af Hovedbestyrelsen 11. KONTINGENT: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup.

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Referat bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Deltagere: Ole Søndergaard, Christina Friis, Asger Jacobsen, Isabelle Mandel og Helene Harild Afbud fra: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk kennel klub kursus

Dansk kennel klub kursus Dansk kennel klub kursus D. 12/11 var jeg på kursus med DKK. Kurset omhandlede to emner; sociale medier og konflikthåndtering. Herunder giver jeg et referat fra begge emner. Sociale medier DKK påpeger,

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Brugshunderådet Dagsorden / referat

Brugshunderådet Dagsorden / referat Brugshunderådet Dagsorden / referat Mødedato: 3. september 2009 Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Alan Brettschneider (AB), Berith Andersen (BA), Birthe Neumann (BM), Erik Ahrends (EA), Hanne Boe (HA),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år Marianne Kolind Kandidatur til Toller klubbens bestyrelse. Hvem er jeg og hvad vil jeg i bestyrelsen? Jeg, Marianne Kolind, tollerejer siden 2003, gift med Peter, mor til to store børn på nu 24 og 20 år,

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar.

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar. Dagsorden avlsrådsmøde d. 1 juli 2016 kl. 16:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby (med på telefon), Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. Leif Jørgensen gik kl.

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 11. december 2014 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2015 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 tallene henviser til udstillingsreglementet 2014 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Myndeklubben. Lure Coursing. Krav for autorisation af Lure Coursing dommere. En specialklub under Dansk Kennel klub.

Myndeklubben. Lure Coursing. Krav for autorisation af Lure Coursing dommere. En specialklub under Dansk Kennel klub. Myndeklubben En specialklub under Dansk Kennel klub. Lure Coursing Krav for autorisation af Lure Coursing dommere 1 Indhold: 1. Indledning side 3 2. Overdommer side 3 3. Ansøgning side 3 4. Krav for optagelse

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6 Broholmerselskabet Forretningsorden 2014 Forretningsorden Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Organisering af Broholmerselskabet 2. Bestyrelsen 3. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 4. Medlemsrettigheder

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Schæferhunden størrelse og bedømmelse

Schæferhunden størrelse og bedømmelse Friis Lara Kennel Friis v/ Ejvind Friis Mikkelsen El-Vej 13, Seest, DK 6000 Kolding Tlf. (45) /5 52 83 03 Email: efriism@stofanet.dk Schæferhunden størrelse og bedømmelse Schæferhundens standard, som er

Læs mere

Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør

Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl. 10.00 17.00 Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør Deltagere: Bestyrelsen, regionernes hovedbestyrelsesrepræsentanter,

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Dagsorden: 12.30-13.00: Ankomst og let fortæring 13.-13.30: Velkomst og generel orientering om Schæferhundeklubben. 4.-15: Gennemgang af handleplanernes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 21. december 2015 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2016 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 tallene henviser til udstillingsreglementet 2015 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg 1. Valg af dirigent KK Jensen Referent Uli Nomis 48 stemmeberettiget til stede. K.K.

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball. Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia

Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball. Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball Lørdag den 30.Marts, kl. 10.00 Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia Som noget nyt starter vi kl. 10 med en åben debat om Hal-Hockeyens fremtid, så

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere