SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER"

Transkript

1 SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER Skrivekurser: Skriver du for en virksomhed eller som akademiker, forsker, ph.d.- stipendiat, underviser, konsulent, journalist eller tekstforfatter? Få et praktisk skrivekursus, der både giver mere effektivitet, skriveglæde og bedre tekster: - Skrivekurser Flowskrivning (skriveproces) - Skrivekurser Skriv, så de reagerer - Skrivekurser Powerwriting (skriveproces) - Skrivekurser skræddersyede - Skrivekurser Skriv til nettet Skrivekurser: Skriv effektivt, skriv med glæde Skrivekurser kan handle om meget mere end at få en leder eller medarbejder til at skrive korte og præcise tekster. Skrivekurser bør efter vores mening også lægge vægt på din skriveproces, fordi det både styrker din effektivitet, skriveglæde og giver bedre tekster. Skrivekurser fra Powerwriting.dk hjælper jer desuden med at få styrket formen, sproget og tænke skrivning ind i forhold til et overordnet formål fx til konceptudvikling, idéudvikling eller til PR og branding af virksomheden, en leder eller en medarbejder. Skrivekurser for virksomheder, ledere og medarbejdere Powerwriting.dk hjælper jer gerne med at arrangere skrivekurser. Det kan være skrivekurser for din virksomhed, en gruppe, en leder eller medarbejder eller skrivekurser suppleret med coaching og rådgivning i godt sprog og bedre skriveprocesser og tekster. Skrivekurser: Hvad får du bl.a. ud af skrivekurser i Powerwriting/Flowskrivning?. Hør historien om en erhvervsjournalist:

2 SKRIVEKURSER FLOWSKRIVNING (skriveproces) Skrivekurser i Flowskrivning giver dig input til, hvordan du skaber de bedste rammer og forudsætninger for at være i en produktiv, flydende og glædesfyldt skriveproces med dine artikler, mail, eller når du skriver en rapport, webtekst, blog-indlæg, pressemeddelelser, PR, et professionelt brev og tekster i det hele taget. Flow-skrivekurser styrker både dine skrivekompetencer og din evne til at fordybe dig og opnå kontrol over indholdet af din bevidsthed, altså din generelle måde at tænke på dit skrivearbejde på. Flow-skrivekurser varer ½-3 dage Flow-skrivekurser er for alle skrivere Skrivekurser i Flowskrivning er for alle der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i deres skriveproces, både den kommunale medarbejder eller sagsbehandleren der skal skrive virksomhedsrapporten, akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne, og forfatteren der ønsker at optimere sine kreative evner. Skrivekurser i Flowskrivning er desuden for de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille. Hvad koster skrivekurser i Flowskrivning? kr. for en dag (virksomhedskurser) kr. for en halv dag (virksomhedskurser). Skrivekurser á 1 dag læs agendaen (eksempel) Skrivekurser á 2 dage læs agendaen (eksempel) Skrivekurser i Flowskrivning: Hør, hvordan Bo Skjoldborg kom af med sin skriveblokering:

3 SKRIVEKURSER SKRIV, SÅ DE REAGERER På vores skrivekurser 'Skriv, så de reagerer' lærer du og dine medarbejdere at skrive, så modtagerens briller ikke dugger. Det er skrivekurser, der får jeres øjne op for, hvad der skal til for at gøre jeres tekster bedre og mere levende uden at I sætter det faglige og troværdigheden overstyr: Det gælder jeres artikler, mail, eller når du skriver en rapport, webtekst, blog-indlæg, pressemeddelelser, PR, et professionelt brev og tekster i det hele taget. Vores skrivekurser 'Skriv, så de reagerer' giver jer en langt mere produktiv og idéfremmende skriveproces plus en håndfuld konkrete redskaber til at skabe større klarhed og mere nærvær, øjenhøjde og personlig kraft i jeres tekster. 'Skriv, så de reagerer'-skrivekurser varer 1-2 dage. Skrivekurser for alle, der skriver på deres arbejde Vores skrivekurser 'Skriv, så de reagerer' er for alle, der skriver professionelt, dvs. i forbindelse med deres arbejde: virksomheder, akademikere, forskere, undervisere, konsulenter, ph.d.-stipendiater, ingeniører, ledere, mellemledere, administrativt personale, journalister, webskribenter, sagsbehandlere, forfattere, tekstforfattere, pædagoger, lærere, filmfolk, selvstændige, konsulenter, iværksættere m.fl. Hvad koster jeres skrivekurser? kr. for en dag kr. for en halv dag. Skrivekurser á en dag Læs agendaen (skræddersyet eksempel) Skrivekurser á to dage Læs agendaen (skræddersyet eksempel)

4 SKRIVEKURSER POWERWRITING (skriveproces) Skrivekurser i Powerwriting (skriveproces) giver jer en bedre og langt mere produktiv skriveproces og udvikler jeres sprog og evne til at skrive levende. Powerwriting-skrivekurser kan være en god hjælp, hvis du og dine medarbejdere tit står over for større eller mindre skriftlige opgaver artikler, mail, eller når du skriver en rapport, webtekst, blog-indlæg, pressemeddelelser, PR, et professionelt brev og tekster i det hele taget. Skrivekurser i Powerwriting varer 1-2 dage. Skrivekurser for alle, der gerne vil skrive mere og bedre Vores skrivekurser 'Powerwriting' er for alle, der skriver professionelt, dvs. i forbindelse med deres arbejde: virksomheder, akademikere, forskere, undervisere, konsulenter, ph.d.- stipendiater, ingeniører, ledere, mellemledere, administrativt personale, journalister, webskribenter, sagsbehandlere, forfattere, tekstforfattere, pædagoger, lærere, filmfolk, selvstændige, konsulenter, iværksættere m.fl. og som ønsker at sætte fokus på skriveprocessen snarere end på sproget og formen. Hvad koster skrivekurser i Powerwriting? kr. for en dag (virksomhedskurser) kr. for en halv dag (virksomhedskurser). Skrivekurser: Powerwriting Hvad får jeg ud af det?

5 SKRIVEKURSER SKRÆDDERSYEDE På de skræddersyede skrivekurser får du og dine medarbejdere det præcis, som I vil have det så længe det har med det skrevne sprog at gøre. Skræddersyede skrivekurser kan hjælpe jer med at få mere saft og kraft i jeres artikler, mail, eller når du skal skrive en rapport, webtekst, blog-indlæg, pressemeddelelser, PR, et professionelt brev og tekster i det hele taget. Skræddersyede skrivekurser kan handle om - at skrive til nettet for jeres webskribenter - god brevskrivning for jeres rådgivere og konsulenter - hvordan I får en mere informativ og venlig mail-kultur - hvordan I bruger historiefortælling/storytelling til at gøre jeres budskaber klare og levende. Skræddersyede skrivekurser varer Det aftaler vi. Skræddersyede skrivekurser er for alle Skræddersyede skrivekurser er for alle, der skriver professionelt, dvs. i forbindelse med deres arbejde: virksomheder, akademikere, forskere, undervisere, konsulenter, ph.d.-stipendiater, ingeniører, ledere, mellemledere, administrativt personale, journalister, webskribenter, sagsbehandlere, forfattere, tekstforfattere, pædagoger, lærere, filmfolk, selvstændige, konsulenter, iværksættere m.fl. Hvad koster jeres skrivekurser? kr. for en dag (virksomhedskurser) kr. for en halv dag (virksomhedskurser).

6 SKRIVEKURSER SKRIV TIL NETTET På vores skrivekurser 'Skriv til nettet' lærer du at skrive til internettet. Det er skrivekurser, der puffer venligt om end bestemt til din måde at opfatte tekster og det at skrive på: Brugerne af nettet er yderst målrettede i deres søgen efter information, og ofte har du kun et skærmbillede og ret få sekunder til at nå at få formidlet din idé, produkt eller budskab. Derfor skal dine tekster bl.a. kunne skimmes. Vores skrivekurser 'Skriv til nettet' lærer dig desuden at skrive, så du bliver fundet på nettet. På vores skrivekurser 'Skriv til nettet' lærer du at - opbygge din webtekst (og mail), så læseren let kan få fat i de relevante informationer - skrive til flere modtagere og nicher på en gang - bruge manchetter, billedtekster og klare overskrifter og underoverskrifter - skrive i et præcist, fagligt og nærværende sprog - bygge teksten og siden op, så du bliver fundet på nettet - arbejde hensigtsmæssigt med skriveprocessen, så den understøtter din særlige formidlingssituation. På vores skrivekurser 'Skriv til nettet' tager vi afsæt i dine egne nettekster, som du måske har sendt os på forhånd. Det er skrivekurser, der giver dig mulighed for skrivecoaching og feedback både under og evt. også efter kurset så vi er sikre på, at du kommer godt i mål med dine nye tekster og færdigheder. 'Skriv til nettet'-skrivekurser varer 1-2 dage. Skrivekurser for alle slags net-skribenter Vores skrivekurser 'Skriv til nettet' er for alle, der skal skrive til internettet, hvad enten det drejer sig om webtekst til intranettet, firmaets website, blog-indlæg, direct mail eller almindelige, daglige mail: Virksomheder, akademikere, forskere, undervisere, konsulenter, ingeniører, ledere, mellemledere, administrativt personale, journalister, webskribenter, sagsbehandlere, forfattere, tekstforfattere, lærere, pædagoger, lærere m.fl. Pris for virksomhedskurser: kr. for en dag kr. for en halv dag. Skrivekurser á en dag læs agendaen (eksempel)

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Sæt fokus på din kommunikation!

Sæt fokus på din kommunikation! Sæt fokus på din kommunikation! 2 Kommunikationskurser & retorisk træning Kursus i præsentationsteknik side 3 Kursus i argumentation og samtale side 4 Kursus om PowerPoint side 5 Kursus i skriveteknik

Læs mere

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser INDHOLD KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL 6 KAPITEL 7 INDLEDNING Denne bog handler om jobtekster, altså de tekster, som en

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad du vil efter skolen:

Læs mere

kommunikationspolitik Skanderborg Kommune

kommunikationspolitik Skanderborg Kommune kommunikationspolitik Skanderborg Kommune FORORD Denne kommunikationspolitik skal være det fælles udgangspunkt for, hvordan ledere og medarbejdere kommunikerer både med hinanden og med borgere og samarbejdspartnere.

Læs mere

Mariann Bach Nielsen og Niels Jørgensen. Skriv bedre tekster. - klart, konkret og korrekt. Forlaget 2vejs.dk

Mariann Bach Nielsen og Niels Jørgensen. Skriv bedre tekster. - klart, konkret og korrekt. Forlaget 2vejs.dk Forlaget 2vejs.dk Indhold Indhold Forord... 6 Kapitel 1 Før du skriver om målgrupper og analyser... 9 En tekstmodel sætter rammen. Vi sætter konkrete mål for de fem elementer i teksten: Du skal formulere

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK

FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK Bliv praktikvært og få ny inspiration til foreningen HVAD ER EN PRAKTIK? Erhvervsleder i praktik er en aktivitet, der er udviklet i et samarbejde mellem IBM Danmark

Læs mere

NETTET ER ET MULTIMEDIUM

NETTET ER ET MULTIMEDIUM At læse og skrive på nettet Af Jesper Hansen Nettet Du er højst sandsynligt vant til at bruge internettet i din dagligdag. Når du omtaler det som nettet, ved alle, at det er det net, som vi det meste af

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering

Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering Indledning Da Skejby ønsker at være et attraktivt arbejds- og uddannelsessted, er udviklingen af MUS et vigtigt udviklings-

Læs mere

MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND

MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND Er du motiveret, er du næsten helt sikker på succes. Motivationen er drivkraften, der giver dig energi og fører dig i mål. Mangler du den, slæber det hele sig afsted, trækker

Læs mere

Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret

Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret Sådan bruger du content marketing-teknikker til at holde dit newsroom opdateret Intro Inden du starter med at læse denne guide, så prøv at tænke tilbage på din sidste arbejdsuge: Hvad skete der i ugens

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot

Læs mere

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes Onlinerekruttering Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes FrivilligJob.dk dit værktøj til online-rekruttering Hvor går man hen, hvis man vil være frivillig,

Læs mere

Specialeskrivning. Når det er svært. Studenterrådgivningen

Specialeskrivning. Når det er svært. Studenterrådgivningen Specialeskrivning Når det er svært Studenterrådgivningen Indhold Forord... 2 Specialeproblemer... 3 Tal med andre om dine besværligheder med specialet... 3... 4 Vejledere... 4... 5 Struktur og rammer...

Læs mere

Kommunikation og adfærd

Kommunikation og adfærd Kommunikation og adfærd Indledning I dit arbejde som servicegartner kommer du i kontakt med to grupper: Planter og mennesker. Delkurserne har indtil nu handlet om at hjælpe dig med at blive bedre til at

Læs mere

Samarbejde som nøglen til ro og arbejdsglæde i klassen

Samarbejde som nøglen til ro og arbejdsglæde i klassen Samarbejde som nøglen til ro og arbejdsglæde i klassen Af Mette Stange, konsulent 34 Jeg vil i denne artikel redegøre for hvorfor ro, samarbejde og engagement hænger sammen med en stærk fællesskabskultur

Læs mere

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Indhold: - Enneagram Kommunikation -og udviklingsværktøj - Stress Symptomer og forebyggelse - Virksomhedskurser Se kursus -og uddannelses oversigt på side 7 Enneagram:

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

SKRIFTLIG FORMIDLING ANNO 2013. Et BRO-manifest

SKRIFTLIG FORMIDLING ANNO 2013. Et BRO-manifest SKRIFTLIG FORMIDLING ANNO 2013 Et BRO-manifest INDHOLD SIDE 03 SIDE 04 SIDE 06 SIDE 08 SIDE 09 SIDE 10 HVAD VI VIL JER HVORDAN DANSKERNE LÆSER UNDERVISNINGENS BYGGEKLODSER FORANKRING TRAIN THE TRAINER

Læs mere