NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE"

Transkript

1 2015 NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE

2 TAK! Tak er kun et fattigt ord, siger vi. Og det er såmænd også meget sandt. For vel kan det synes, som om de tre bogstaver TAK kun er et lille fattigt ord, når det skal udtrykke alt det, vi har at glædes og være taknemmelige over. I skrivende stund kører maskinerne på marken bag præstegården, sol og blæst har gjort afgrøderne tørre nok til at sankes sammen. Snart er høsten i hus. Også i år vil den for nogle være god. Også i år vil den for nogle være slet. Om føje tid er det i haverne omkring os, at æblerne samles ind af flittige mænd og kvinder og børn, der muntrer sig over samværet i opgaven. I nogle haver vil træerne bugne af moden og saftig frugt, i andre vil æblerne være ormstukne og skurvede. Og i nogle hjem hersker glæde, sundhed og idyl. I andre hjem igen hænger sorgen som et tungt tæppe over den, der nylig kaldtes hjem til Herren. Måske huskede vi det lille ord, den stille tak, da høsten blev god, æblerne var saftige og sundhed og glæde omkransede vort hjem. Måske glemte vi det rent midt travlheden. Men hvordan i det hjem, hvor høsten fejlede, hvor frugten var ormstukken, hvor døden nylig havde været på hugst? Ikke pakket ind, som vi gerne vil have dem, men som Gud vil give dem. Nogle gange kan indpakningen være af en sådan beskaffenhed, at vi slet ikke kan se det som en Guds gave. Det er forståeligt, thi hvilken Gud skal man dog takke for det, vi i vor menneskelige visdom kun kan se bringer ulykke ind i vort liv? Det korte svar er, at det går over vor forstand. Derfor er det heller ikke vores kolde logik og rationelle levevis, der skal frelse os, men alene Guds nåde. Et liv levet og modtaget i taknemmelig tro, sprænger enhver menneskelig forstand derfor går vi i kirke. Ikke for at træne forstanden, men for at styrke ånden. Søren Kierkegaard siger det således: Måske nægtede Gud dig et ønske, men til vederlag skabte han denne tro i dit hjerte, da han i stedet for et ønske, der om end det formåede alt, i det højeste var i stand til at give dig den ganske verden, skænkede dig en tro, ved hvilken du vandt Gud og overvandt den ganske verden. Da erkendte du med ydmyg glæde, at Gud endnu var den almægtige Himlens og jordens skaber Ved den tro kan du leve, om end høsten bliver god eller slet, om sygdom eller sundhed rammer dit liv, leve og dø på den, i tryg forvisning om, at ligesom vi samler og sanker vor høst og frugt, således vil Gud til sidst ved den store høst samle os ind til sine højeloftssale. OBP Takkede vi dér? Næppe -for hvad var der dog at takke for. Og alligevel siger Herren vor Gud til os, at også dér bør vi bære vor tak frem. For det der kommer til os, alt det som vort liv er, bliver Guds gode gaver, når vi takker i troen. Derfor er hele vor vandring fra vugge til grav, med den gode høst, den ringe høst, med arbejde og slid, hvile og ro, under sygdom, sorg og nød - alt sammen Guds gaver.

3 Forklaringsgudstjeneste Den 23. september kl er der forklaringsgudstjeneste i Vester Skerninge kirke for de nye konfirmander samt deres forældre. Gudstjenesten er en introduktion til pastoratets faste gudstjeneste, højmessen. Derfor vil de enkelte elementer såsom salmer, bønner, prædiken, altergang osv. undervejs blive ledsaget af forklarende kommentarer. Alle er velkomne til at deltage og få genopfrisket vores fælles historie om den gudstjeneste der været afholdt i århundreder og som stadig holdes hver søndag i det ganske danske land. Jagtgudstjeneste Den 4/10 kl er der jagtgudstjeneste i Vester Skerninge kirke. Vi priser altets Skaber og glædes sammen over den velsigende sydfynske natur med dens mange gaver. Der medvirker Jagthornsblæsere. Efter Gudstjenesten er alle velkomne i præstegården og præstegårdshaven. Menighedsrådet er vært ved en grillpølse og lidt at drikke. I haven vil Peter Nørgaard forestå en jagtsti, som både børn og voksne kan prøve kræfter med. Odense Jagt og fritid v/thomas Jensen fremviser et udpluk af efterårets kollektioner. HØSTGILDE i Vester Skerninge præstegård. Laver du pastoratets bedste marmelade, bager du det flotteste brød eller binder du den smukkeste buket? Så medbring det til høstfejringen i Præstegården den 20/9 Den 20/ holder vi fælles høstgudstjeneste i Vester Skerninge kirke. Efter gudstjenesten er alle velkomne i Præstegården, hvor vi vil spise en god høstfrokost sammen og synge de salmer og sange, der hører høsten til. Der vil desuden være auktion over de medbragte, hjemmelavede produkter. Penge fra lotteriet går ubeskåret til Pakistans kristne kirke. Slagterpigerne står for forplejningen formedelst 50 kroner per person. Heri indgår smørrebrød samt øl/vand. Af hensyn til bestilling af mad er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske til sognepræsten eller kordegnen på tlf: eller på mail: Seneste frist for tilmelding er den 12/9. Brorson - Sjælens digter. Torsdag den 5/11 kl 1900 i krosalen gæster sognepræst ved Ribe Domkirke og forfatter Torben Bramming og hustru museumsinspektør Bente Bramming, ph.d. os, og fortæller om Hans Adolph Brorson, sjælens digter. Nærmere omtale i næste kirkeblad.

4 Kirkernes lejlighedskor koncert i Vester Skerninge kirke Torsdag d. 29. oktober er der igen Spil Dansk Dag i hele Danmark. Det er for at fremme og hylde dansk musik i alle genrer. Det gøres på mange måder, lige fra børnehaver, over radioen og til store koncertsale. Hos os plejer vi også at lave en koncert på skift i en af vores tre kirker. I år er der koncert i Vester Skerninge kirke kl Carl Nielsen fylder 150 år og det vil vi fejre i vores sogne med en Carl Nielsen-koncert. Kirkernes voksenkor vil synge forskellige sange af Carl Nielsen, og så bliver der fællessang med både Carl Nielsen sange og salmer. Så kom og vær med til at fylde kirken med de dejlige Carl Nielsen-sange, vi alle holder så meget af, det kan man kun blive glad af. Kirkebilen kan bestilles og der er gratis entré. Organisten I efteråret 2011 oprettede de tre kirker, Vester Skerninge-, Ulbølle- og Hundstrup, et lejlighedskor. Koret medvirkede første gang til De 9 læsninger i december 2011 og har siden medvirket ved forskellige lejligheder i en af vores tre kirker, Vester Skerninge-, Ulbølle og Hundstrup. Meningen med et lejlighedskor er, at koret øver op til en bestemt begivenhed i en eller flere kirker og medvirker med egne indslag, hvorefter det holder pause. Koret startede med 8-9 medvirkende korsangere, men er siden blevet udvidet til korsangere i alle aldre. Men vi vil meget gerne op på endnu flere sangere. Vi vil især gerne have flere herrer med. Derfor indbydes alle, med lyst til at synge, til at møde op den første torsdag i september. Det bliver d. 3. september i krosalen kl Den eneste forudsætning er, at man kan synge rent. Nodekendskab er selvfølgelig er fordel, men ikke et krav. Det er gratis at deltage, og korsangerne får udleveret noder og mapper. Næste gang lejlighedskoret skal medvirke, bliver til Spil Dansk Dagen d. 29. oktober kl i Vester Skerninge kirke. Denne gang skal vi synge forskellige Carl Nielsen-sange. Jeg håber at se rigtig mange nye som gamle korsangere, så vi kan få et godt voksenkor op at stå. Vi har det altid rigtig hyggeligt og sjovt sammen. Henvendelse til organist Anette Holm tlf. nr eller mail

5 KIRKEKORET Nu starter kirkekoret op igen, så alle piger og drenge fra 4. klasse og opefter med lyst til at synge, kan møde op hver torsdag fra kl i Krosalen ved siden af Vester Skerninge kirke. Første gang d. 3/9. Det er gratis at deltage og så tjener I også penge, hver gang I har sunget i en af vores tre kirker. Lønnen stiger efter hvilket klassetrin I går i og udbetales to gange om året. Så det er et fantastisk tilbud. Vi synger ca. 2 gange om måneden på skift i en af vores tre kirker, Vester Skerninge-, Ulbø lle- og Hundstrup kirker. Det er bl.a. til alm. gudstjenester, høst- og børnegudstjenester, f.eks. fastelavnsgudstjeneste, de 9 læsninger og andre musikgudstjenester. Vi synger også på et af vores plejehjem til jul. Nogle gange synger vi sammen med kirkernes voksenkor. Det er både hyggeligt og sjovt. Inden sommerferien holder vi en koncert med hygge sammen med vores familier. Et par gange om året er vi til stævne sammen med mange andre kirkekor her på Fyn, så vi synger i et kæmpekor på sangere. Det er gratis at medvirke, og så er det rigtig sjovt og lærerigt. Der udleveres noder, mapper og korbluser til alle korsangere. Det er både sjovt, hyggeligt, socialt og lærerigt at synge i kor og man bliver rigtig glad af det og får dermed også ny energi. Så mød op, alle piger og drenge, hvis du kan lide at synge. Nærmere oplysninger til organist Anette Holm, tlf. nr eller mail:

6 SOGNEEFTERMIDDAGE Udvalget har fået gode aftaler i hus og glæder sig til nogle indholdsrige eftermiddage, der består af kaffe m. årstidsbestemt kage m.v. samt ikke mindst dejlige foredrag, fortællinger og fællessang og i tillæg samtale med hinanden. Vi kan sagtens være flere, men ser også frem til at byde velkommen til de trofaste deltagere efter en lang sommerferie. Pris for kaffe mm. 20. kr. Husk sidste onsdag eftermiddag i sept. - okt. - november. Eva Chortsen onsdag d. 28. oktober kl Forfatteren Eva Chortsen, Ollerup fortæller om sit liv med sproget som drivkraft og læser op fra sit forfatterskab, som ofte tager udgangspunkt i naturen, billedkunsten og børnenes univers, i eventyrene og det almindelige forjættende menneskeliv - og også omfattende salmer og bibelhistoriske tekster. Mogens Johansen onsdag d. 30. september kl causerer vores tidligere borgmester over temaet mig og min NIMBUS Vi skal høre nogle af de tekster, der er skrevet med inspiration i 12 kendte danske kunstværker, alvorligt-humoristiske tekster med udgangspunkt i billeder af grafikeren Anders Noe, der boede i Stenstrup, tekster spundet over danske talemåder og meget mere. Vi skal også synge et par af de mange sange, Eva har skrevet tekster til i årenes løb. Julemødet bliver d. 6.-januar 2016 i Hundstrup kirke og Filippahuset. ( denne eftermiddag er kaffe mm. gratis ) Der kan bestilles kirkebil til Sogneeftermiddagene - senest dagen før til Vester Skerningebilerne tlf ( Karin)

7 BABYSALMESANG ADRESSER Sognepræst: Ole Bach Piekut Træffes tirsdag torsdag kl , Mandag er fridag. Kordegn Jette Ørbæk Larsen er på kontoret i præstegården tirsdag og torsdag kl , Regnskabsfører Svend Erik Rasksen Græsvænget 4, 5762 Ollerup Organist Anette Holm Saugstedlund 81, 5600 Faaborg Velkommen til babyer mellem 0 og 1 år og deres forældre i V. Skerninge kirke i tidsrummet kl fra tirsdag den 1. september 2015 og de følgende 9 tirsdage. (Undtagen efterårsferien i uge 42) Musikpædagog Christina Andersen, Svendborg Musikskole underviser i lighed med de foregående hold. Vi synger hver gang både salmer og årstidens sange. For det lille barn er det skønt at høre mors eller fars stemmer! Efter hver undervisning bydes der på et mindre traktement til de voksne. Udensogns babyer er hjertelig velkomne i det omfang, der er plads på holdet. Tilmelding til kirkekontoret på mail: km.dk eller tlf Vi glæder os til at se jer! Gravere: V. Skerninge: Lene Elise Hansen Ulbølle: Søren Thygesen Hundstrup: Tommy Hansen Kirkeværger: V. Skerninge: Per Sulsbrück Ulbølle: Anette Rodam Holme Hundstrup: Jørgen M. Threms Menighedsråd: Formand: Laila Søberg Damsager Ulbølle Næstformand: Dorte Pia Andersen Sterrebyvej Hundstrup Kasserer: AnneClausen Blanchestræde 13 A 5762 V. Skerninge KIRKE NYT:

8 KALENDER DAG DATO TID STED MM. 13. søndag efter trinitatis 30/ Hundstrup Gudstjeneste Ulbølle Højmesse 14. søndag efter trinitatis 6/ Ulbølle Gudstjeneste Vester Skerninge Højmesse 15. søndag efter trinitatis 13/ Hundstrup Høstgudstjeneste Ulbølle Høstgudstjeneste 16. søndag efter trinitatis 20/ Vester Skerninge Høstgudstjeneste Høstgilde i præstegården onsdag 23/ Vester Skerninge Forklaringgudstjeneste 17. søndag efter trinitatis 27/ Ulbølle Torben Poulsen, Egense onsdag 30/ Krosalen Sogneeftermiddag 18. søndag efter trinitatis 4/ Vester Skerninge Hubertus Jagtgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis 11/ Vester Skerninge Torben Poulsen, Egense 20. søndag efter trinitatis 18/ Ulbølle Gudstjeneste Hundstrup Højmesse 21. søndag efter trinitatis 25/ Vester Skerninge Gudstjeneste Ulbølle Højmesse onsdag 28/ Krosalen Sogneeftermiddag torsdag 29/ Vester Skerninge SPIL DANSKKONCERT Alle helgen 1/ Hundstrup Portvin og kransekage torsdag 5/ Krosalen Foredrag om Brorson

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer:

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer: LÆSØ KIRKENYT Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne 20. årgang, nr. 3 I dette nummer: Tak Ny sognepræst Afsked Siden sidst Det sker for børn og voksne Opsang fra kirkekoret Præsteindsættelse Alternative

Læs mere

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne Nr. 4 September - Oktober - November 2015 21. årgang Haurum Sall Granslev Houlbjerg Konfirmationsdatoer Velkommen til de nye konfirmander Se velkomstfolder

Læs mere

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale:

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale: KIRKEBLADET E F T E R Å R V I N T E R 2 013 H Ø J B Y L U M S Å S O D D E N Kirkekunstneren Niels Larsen Stevns (1864-1941) er kendt for sine fantastiske altertavler, hvor han ville male Kristus i det

Læs mere

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5 Den værdige afsked 2 Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4 Den blomstrende oase 5 Kirkevandring med fire forfattere 9 KIRKEBLAD for Frederiksborg Slotssogn Nr. 3-2011 september - oktober - november af Anne-Marie

Læs mere

Kirkehilsen Egense - Øster Skerninge

Kirkehilsen Egense - Øster Skerninge GUDSTJENESTER August Egense Øster Skerninge 02. august 9. s. e. trinitatis 11.30 Ida Fonsbøl 09. august 10. s. e. trinitatis 10.00 Bojsen-Møller Kirkehilsen Egense - Øster Skerninge 16. august 11. s. e.

Læs mere

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER KIRKEBLADET for Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø 79. årgang. - NR. 4 - SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2014 I DETTE NUMMER Et godt fundament 2 Det sker 4 Kalender 6 Faaborg og Diernæs sogne 8 Lyø og Avernakø

Læs mere

Verninge Sogn. Kære konfirmander, side 4. Nyt fra menighedsrådet,

Verninge Sogn. Kære konfirmander, side 4. Nyt fra menighedsrådet, Verninge Sogn Kære konfirmander, side 2 Nyt fra menighedsrådet, side 4 Sogneudflugten i billeder, side 5 Familiegudstjeneste og havefest, side 6 Høstgudstjeneste, side 7 20. årgang nr. 3 Sommer 2011 Årets

Læs mere

Nr. 1 2015. og velkommen her. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Februar Marts April. Sognebladet

Nr. 1 2015. og velkommen her. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Februar Marts April. Sognebladet Nr. 1 2015 VVelkommen nytår og velkommen her Februar Marts April Sognebladet Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne 2 Indholdsfortegnelse: Nyt fra Pastoratsrådet 4 Sogneindsamling 5 Babysalmesang 6 Bogense skole

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Efterår 2012 Hvorfor tror du egentlig på Gud? 5 gode grunde til at tro på Kristendommens

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

Det sker i KIRKEN. Marts April Maj 2014. Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE

Det sker i KIRKEN. Marts April Maj 2014. Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE Det sker i KIRKEN Marts April Maj 2014 Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE Det sker i Kirken 2 Marts April Maj 2014 Møder & koncerter Forsiden: 5.A Skole s bidrag til kunst i kirken 2013. Kirkemusikalsk

Læs mere

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk Kirkebladet for Ulstrup og Gundersted sogne Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang www.foto-lab.dk 2 Støvlerne knrikede En gammel skrædderske forandrede min afdøde faders overkjole til en konfirmationsdragt for

Læs mere

Vojens Jegerup Maugstrup 29. årgang nr. 3. AUGust september oktober november 2010

Vojens Jegerup Maugstrup 29. årgang nr. 3. AUGust september oktober november 2010 Vojens Jegerup Maugstrup 29. årgang nr. 3. AUGust september oktober november 2010 Indhold Klummen af Merete Ørskov Side 2 Møder m.v. Side 3 Gudstjenesteliste Side 4 og 5 Folkekoret Side 7 Konfirmandbilleder

Læs mere

Afslutning og ny begyndelse

Afslutning og ny begyndelse 50. årgang December - Januar - Februar Nr. 1 Afslutning og ny begyndelse Efter syv år som sognepræst her i pastoratet har jeg valgt at søge nye udfordringer. Den 1. december 2014 begynder jeg som sognepræst

Læs mere

Sidste onsdag i hver måned mødes vi til en familievenlig gudstjeneste med

Sidste onsdag i hver måned mødes vi til en familievenlig gudstjeneste med Gudstjenesteliste September 2. Birkebjerg 7. Høstgudstjeneste* 14. 13. s. e. trinitatis 21. 14. s. e. trinitatis 24. Mad i sjælen 28. 15. s. e. trinitatis 17.15 JV Oktober 5. 16. s. e. trinitatis 7. Birkebjerg

Læs mere

Kirkebladet for Langeland og Strynø

Kirkebladet for Langeland og Strynø Kirkebladet for Langeland og Strynø Bøstrup Tranekær Tullebølle Simmerbølle Rudkøbing Strynø Skrøbelev Longelse Fuglsbølle Lindelse Fodslette Tryggelev Kædeby Humble Ristinge September Oktober November

Læs mere

BRÆNDKJÆR SOGN. Vi skal bygge broer...

BRÆNDKJÆR SOGN. Vi skal bygge broer... BRÆNDKJÆR SOGN K i r k e b l a d Vi skal bygge broer... 32. årgang nr. 4 september oktober november 2012 KIRKEN HAR MANGE RUM Enhed i forskellighed af sognepræst Ole Pihl Foto: Sund og Bælt Vi skal bygge

Læs mere

NR. LYNDELSE SOGNS KIRKEBLAD

NR. LYNDELSE SOGNS KIRKEBLAD NR. LYNDELSE SOGNS KIRKEBLAD 24. ÅRGANG NR. 3 SEPTEMBER 2009 Gør noget godt for kærligheden At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for mange. Alligevel er der mange, der bakser med

Læs mere

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 ØSTBYENS KIRKEBLAD 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 01 Vor Frelsers Kirke - en levende kirke 25. årgang Marts - Juni 2015 Kirkehusets indvielse Poul Ulrich Jensen 1. søndag i advent, den 30. november

Læs mere

MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015. Nr. 2-32. årg.

MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015. Nr. 2-32. årg. MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015 Nr. 2-32. årg. Prædikantliste LH Lisbeth Hannibal, MA Michael Andersen, FJ Frede Jørgensen, EJ Elisabeth Jørgensen, NG Niels Granvig Kirkekaffe i kirken efter hver

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 4 OKTOBER - DECEMBER 2015 Fyrtårnet Der er intet så smukt som at sejle langs Danmarks kyster. Se Danmark fra søsiden. Se byerne der ligger spredt inde på land.

Læs mere

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August Nr. 2 2014 Vidste du at... Maj Juni Juli August Sognebladet Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne Indholdsfortegnelse: Dragen 4 Skovby Forsamlingshus 5 Bogense Skole, afd. Kongslund 5 Spirevippen 7 Stolegymnastik

Læs mere

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Juli - Oktober 2015. 25. årgang nr.2 Juli - Oktober 2015

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Juli - Oktober 2015. 25. årgang nr.2 Juli - Oktober 2015 ØSTBYENS KIRKEBLAD 25. årgang nr.2 Juli - Oktober 2015 02 Vor Frelsers Kirke - en levende kirke 25. årgang Juli - Oktober 2015 Vor Frelsers Kirke Besøgstjenesten er guld værd Af: Hanna Ajken Jensen, praktikant

Læs mere

Kirkeblad for Herning Sogn

Kirkeblad for Herning Sogn ERNING SOGN Kirkeblad for Herning Sogn 125 år Frivillige i Kirken Computerkristendom S e p t e m b e r O k t o b e r N o v e m b e r 2 0 1 4 Af formand for menighedsrådet Arne Bach Frivillige Nyt fra Menighedsrådet

Læs mere

Organic3. Benjamin Koppel SE OMTALE SIDE 9. Jazzet nytårskoncert:

Organic3. Benjamin Koppel SE OMTALE SIDE 9. Jazzet nytårskoncert: 16 Gudstjenester DECEMBER LINÅ KIRKE SEJS-SVEJBÆK KIRKE Søndag den 1. december 10:30 10:30 1. søndag i advent Sune Haubek Marianne Vigen Smolarz Søndag den 8. december 09:00 10:30 2. søndag i advent Unna-Pernille

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. september - oktober - november 2011. 43. årg. NR. 4. Næste høst forberedes...

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. september - oktober - november 2011. 43. årg. NR. 4. Næste høst forberedes... KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 4 september - oktober - november 2011 43. årg. Næste høst forberedes... HØSTGUDSTJENESTE I LANGÅ DEN 11. SEPTEMBER KL. 10.30 Nu står der skum fra bølgetop og blæsten

Læs mere

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD SKIVE SOGNS KIRKEBLAD Vinter 2014/2015 December Januar Februar Nr. 1 30. årg. www.skivesogn.dk Karsten Nissens afskedsprædiken Søndag d. 28. september holdt Karsten Nissen sin afskedsprædiken, og satte

Læs mere

FRA KIRKEN SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

FRA KIRKEN SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 FRA KIRKEN SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 SEP Kalender for Kr. Saaby, Hvalsø, Kisserup & Særløse Onsdag den 3. kl. 14.00: Bibelkreds i Den gamle skole Onsdag den 3. kl. 14.00: Mini-konfirmand-undervisning

Læs mere

Menighedsblad Ansgars Sogn. Ansgars Kirke og Ansgargården. Sdr. Boulevard 1 5000 Odense C. Indhold. Adresser...side 2. Præsten har ordet...

Menighedsblad Ansgars Sogn. Ansgars Kirke og Ansgargården. Sdr. Boulevard 1 5000 Odense C. Indhold. Adresser...side 2. Præsten har ordet... ansgarnyt Indhold Maj juni juli aug 2015 Adresser...side 2 Præsten har ordet...side 3 Aktiviteter i kirken...side 4 Koncerter i kirken...side 5 Oversigtskalender...side 6 Nyt fra Menighedsrådet...side

Læs mere

Det sker i KIRKEN. September Oktober November 2015. Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE

Det sker i KIRKEN. September Oktober November 2015. Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE Det sker i KIRKEN September Oktober November 2015 Kirkeblad for KRAGELUND OG FUNDER SOGNE Præstens sider Forsiden: Børn laver kunst i Funder Kirke 5. klasse Funder: Eva skabes af Adams ribben 5. klasse

Læs mere