Spilop en Nr. 1 Oktober

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spilop en Nr. 1 Oktober - 2013"

Transkript

1 Spilop en Nr. 1 Oktober

2 Nyt fra Lederen: Kære Alle læsere af Spiloppen Jeg er den nye Musikskoleleder i Nordfyns Musikskole, og det er jeg rigtig glad for og stolt af. Alle jeg har mødt, har været meget søde og hjælpsomme, og jeg føler mig meget velkommen som leder i Nordfyns Musikskole. At komme til et nyt sted, en ny landsdel, kan være skræmmende. Men jeg har valgt at være åben, venlig og interesseret i, hvem folk er, hvad de laver og hvordan deres forhold til musik er. Jeg vil også meget gerne fortælle lidt om mig selv. Jeg er 53 år gammel er gift med Tina, og vi har snart sølvbryllup. Vi har to skønne og dejlige adoptivdøtre fra La Paz i Bolivia Sydamerika. Tania er 16 år går i 1. g - er taekwondo kæmper og spiller klarinet. Rosa er 13 år går i 7. kl. svømmer og spiller guitar og tværfløjte. Da jeg var dreng i Vendsyssel, fik jeg en harmonika, og den har været min trofaste følgesvend igennem hele mit liv. Når man lærer at spille et instrument som barn, og man vel og mærke bliver støttet i det af sine forældre, så det bliver en daglig rutine at øve en ½ time, så får man en gave så stor musikken. Musikken er en gave af den fornemste slags, som kan nydes både alene og sammen med andre. Og så er der det fine ved musikken, at den ikke gør forskel på høj og lav, fattig og rig, ung eller gammel, nej musikken er gavmild, og den kan forme sig som en god ven i både sorg og glæde.

3 Musik er et fag! Som leder af Nordfyns Musikskole vil jeg gerne bidrage til, at musikken og musikundervisningen bliver behandlet med respekt, og at musikken får den plads i musikskolebørnenes hverdag, som den fortjener. For kun igennem seriøst og koncentreret arbejde med musikken, når man den dybde, som giver en livslang glæde og dannelse. En af vores store filosoffer antikkens græske tænker Platon udtrykker dette: Musik giver universet en sjæl; den giver sindet vinger; fantasien flugt; alvoren charme; og den giver munterhed og liv til alt. Med musisk hilsen Vagn Egon Jørgensen Musikskoleleder

4 Nyheder: Præsentation af Ina Damkjær Gram: Jeg hedder Ina Damkjær Gram og skal det næste års tid undervise i tværfløjte her på Nordfyns Musikskole i stedet for Christina, som er på barsel. Jeg har netop i maj måned haft min afsluttende kandidateksamen som musikperformer på Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole i Odense, hvor jeg gik med klassisk fløjte som hovedfag. Derudover har jeg boet og studeret et år i Würzburg, Tyskland. Konservatoriet i denne by er det ældste i Tyskland og det var virkelig spændende at være en del af musikalsk miljø med så stor historisk betydning og så mange klassiske traditioner. Peder Most Garden (Svendborg). Jeg har i alle mine studieår haft elever rundt omkring på Fyn, og selvom jeg stadig øver mig og spiller koncerter, glæder jeg mig nu til først og fremmest at kunne koncentrere mig om undervisningen. Det er fantastisk at kunne dele sin musikalske viden og spilleglæde med andre. Udover at være her på Nordfyns Musikskole, underviser jeg også i Danehofgarden (Nyborg) og Som fløjtenist spiller man musik fra alle stilperioder, og jeg underviser selvfølgelig i al slags musik, men det er mit personlige mål at flere elever lærer fløjtens nye sjove og eksperimenterende lyde at kende, for det kan faktisk lyde ret sejt. Når jeg ikke spiller fløjte, bruger jeg meget tid på træning, blandt andet løb og spinning, og er vild med fysiske udfordringer som bjergvandring/-bestigning og andre lignende skøre ting. Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte og lære alle at kende, og jeg er sikker på at vi får et godt år sammen. Med venlig hilsen Ina

5 Præsentation af Tabita Olesen Jeg er 27 år og bor i Skovby sammen med min mand og min 3- årige datter. Hele mit liv har jeg beskæftiget mig meget med musik både som privatperson, men også ude blandt børn og voksne. Jeg er uddannet organist (PO) fra 2006 og uddannet folkeskolelærer her fra 2013 med linjefagene matematik, kristendomskundskab og musik. Gennem mange år har jeg dirigeret kor og lige nu er jeg korleder/dirigent for Nordfyns gospelkor Happy Voices. Jeg er nu ansat i musikskolen som barselsvikar for Maibritt. Det betyder at jeg underviser i blokfløjte i 2.klasse på hhv. Søndersøskolen (afd.nordmark), Veflinge skole samt Særslev skole hvor jeg også er ansat som lærer. Efter at have været i gang en måneds tid har jeg mødt en masse dejlige elever og jeg glæder mig til det fremtidige arbejde i musikskoleregi.

6 Hvorfor er det fedt at spille..?: Jeg har spillet violin i 5½ år. Det begyndte med, at vi i første klasse fik tilbud fra musikskolen om, at vi kunne prøve at spille enten violin eller cello gratis i et halvt år. Jeg valgte at spille violin og startede efter juleferien. Min første lærer var Marianne Kienitz. Efter et års tid blev jeg tilbudt at spille med i et stryge orkester, som nu hedder De Strygende Strenge. Der spiller jeg stadig. Jeg har solo undervisning 25 min. om ugen, og orkester er ca. en time om ugen. Derhjemme øver jeg ca. 2½ time om ugen. Jeg deltager i forskellige koncerter i løbet af et år: skolekoncerter, kirkekoncerter, Musikskolernes Dag i Tivoli og andre forskellige koncerter, som orkesteret bliver inviteret til, eller som musikskolen arrangerer. Jeg har også været med på et folkemusik kursus en hel weekend, hvor der var en masse, der spillede forskellige folkemusik-instrumenter. Vi dansede også folkedans og spillede i den store sal, mens de andre dansede. Jeg har i fire år spillet hos Agata Christensen, og selvom jeg har spillet i lang tid, bliver jeg hele tiden bedre, og det er det, der gør det så sjovt at spille violin. Martha Juul Kristensen, 13 år.

7 Folk Camp på Langeland Jeg og cirka 40 andre i alderen år var på folk camp i starten af sommerferien. Vi kom klokken om søndagen. Ved ankomsten fik vi en sangbog og så kunne man pakke ud og gå over i spisesalen for at få saftevand. Bagefter skulle vi mødes i orkestergraven som var en sal vi tit spillede i. Vi lærte hinanden at kende, bagefter fik vi aftensmad og så måtte man gå i seng. Mandag klokken 8 fik vi morgenmad og så skulle vi til storspil i tre timer. Efter frokost blev vi delt ind i små grupper efter hvor god man var. Vi skulle spille forskellige numre. Tirsdag og onsdag var meget ens, vi stod op og fik morgenmad, så var der storspil og efter var der noget valghold hvor vi selv kunne vælge hvad vi ville f.eks. spille eller lege. Om onsdagen kom Svøbsk (et folkemusikband) og spillede en koncert for os. Torsdag stod vi op og fik morgenmad så var der storspil og så fik vi frokost. Bagefter kom en bus og hentede os og kørte os til Rudkøbing hvor vi spillede og dansede på gågaden, og så måtte vi shoppe i en time. Så kørte vi tilbage og fik aftensmad. Nogle af os var oppe til kl for at sige farvel. Fredag spillede vi en koncert, hvor vi skulle vise hvad vi havde lavet i ugens løb og så tog vi hjem. Jeg syntes, det var rigtig sjovt, og jeg lærte at spille en masse folkemusik. Gågade koncert Begge historier er skrevet af Kirstine Laursen, violin Tirsdag den 18/6 var nogle af musikskoleeleverne ude for at spille på gågaden. Vi tog fra havrehedskolen ca. klokken og så kørte vi ud til gågaden i Odense. Vi var 14 musikskoleelever plus Anja og Lisa, og vi var både klarinetter, violin, klaver, trommer, tværfløjte og hamonikaspillere. Vi varmede vores instrumenter op og så spillede vi, både solo og fælles. Til sidst spillede nogle af os papirklip og så kom Kim Larsen gående 5 minutter efter. Vi spillede fra kl til og vi tjente lidt over 1000 kr. Så købte vi is og nogle af os købte den største is i butikken. Bag efter tog vi hjem til Anja. Vi spiste koteletter og kartofler og vi lavede snobrød og ristede skumfiduser over bål. Så tog vi hjem kl for de fleste af os skulle i skole næste dag.

8 Opgavesiden: Gæt titlen på de tre sange nedenunder, skriv dit navn, aflever siden til musikskolen senest d. 22. nov 2013 og måske er det dig, der vinder NP s julecd Let it snow Sangens titel: Sangens titel: Sangens titel: Navn: Instrument:

9 Musik sjov: At skifte en pære Hvor mange trommeslagere skal der til at skifte en pære? Kun én, men han ødelægger ti pærer, før han finder ud af, at de ikke bare kan trykkes i. To. En til at holde pæren og en til at dreje hans trommestol (men først efter de har fundet ud af, at man skal dreje pæren). Ingen. Trommeslagere er så Macho, at de hellere går i mørke og støder ind i alting. Kun én...så længe roadien henter stigen, stiller den op og sætter pæren i fatningen. Hvor mange guitarister skal der til at skifte en pære? Ingen. De stjæler bare en eller andens lampe. Hvor mange bassister skal der til at skifte en pære? Ingen. De lader keyboard-spilleren gøre det med venstre hånd. Kun én, men guitaristen må først vise ham hvordan. Tre. En til at skifte pæren og to til at holde guitaristen, som prøver at stjæle lampen, væk. Hvor mange jazzmusikere skal der til at skifte en pære? Ingen. Jazzmusikere har ikke råd til pærer. Hvor mange country & western sangere skal der til at skifte en pære? Tre. En til at skifte den, og to til at synge ballader om den gode, gamle, trofaste pære. Hvor mange alt-saxofonister skal der til for at skifte en pære? Fem. En til at skifte pæren og fire til at forklare, hvordan David Sanborn ville have gjort det. Hvor mange trompetister skal der til at skifte en pære? Fem. En til at skifte pæren og fire til at fortælle ham, hvor meget bedre, de kunne have gjort det. Hvor mange klarinettister skal der til at skifte en pære? Kun én, men han gennemgår en hel kasse med pærer, før han finder den helt rigtige. Kun én, men så koster det også kr. fordi han vælger en pære med ægte sterling sølv fatning. Hvor mange dirigenter skal der til at skifte en pære? Det er der ingen der ved, for der er aldrig rigtig nogen, som kigger på dirigenten. Hvor mange tenorer skal der til, for at skifte en pære? Ingen. Det går slet ikke, for de kan ikke komme helt derop. Kilde:

10 Spil Dansk dag i Lange Sø Skovkapel Dyrehavelund 3 - Langesø Morud Onsdag den 30. oktober kl. 19:30 I forbindelse med den årlige spil dansk dag afholdes der en spændende koncert med projekt Sindvald. SINDVALD er et nyt jazz-projekt der med musikeren og mulitiinstrumentalisten Carsten Sindvald i centrum forkuserer på et bredt udsnit af dennes både nye og gamle jazz-kompositioner. Med sig har han guitaristen Carlos Chacho Terencia og bassisten Jens Krøgholt, begge kendt fra en række samarbejder med musikere som Christian Sivert, Jesper Thilo, Jukka Tolonen og John Tchicai. Stilistisk veksler musikken mellem renlivet blues, tempofyldt neo-bop, lyrisk Bill Evans og modaljazz, hvor diverse saxofoner desuden suppleres med det elektroniske blæseinstrument EWI. Carsten Sindvald var for nylig aktuel med ny cd, The King s Chamber, og er en ofte anvendt solist på udgivelser af alt lige fra Robin Taylor s Universe til Odense Symfoniorkester. Koncerten er kommet i stand med stor støtte fra foreningen DJBFA, der med dette tiltag på spil dansk dagen ønsker at støtte ildsjælene i en række små danske musikforeninger således at de kan præsentere nykomponeret dansk musik. Koncerten er arrangeret af Nordfyns Musikforening i samarbejde med Vigerslev Sogns Menighedsråd og DJBFA (Danske Jazz, Beat og Folkemusik Autorer) En forening for professionelle komponister og sangskrivere indenfor jazz, rock, folkemusik og beslægtede musikgenre. Bestil billetter på:

11

12 Aktivitetskalender: okt. 13 Efterårsferie (begge dage inklusiv). 31 okt. 13 SPIL DANSK-dag over hele landet 31 okt. 13 Projekt Sindvald (se side 8) arr.: Nordfyns Musikforening kl dec. 13 Julekoncert i Krogsbølle Kirke kl dec. 13 Julekoncert i Søndersø Kirke kl dec. 13 Julekoncert i Bogense Kirke kl dec. 13 Julekoncert på Slettens skole afd. Otterup kl dec. 13 Julekoncert på Søndersø skole kl dec Jan. 14 Juleferie (begge dage inklusiv) 5. jan. 14 Nytårskoncert med FAUST kl jan. 14 Rytmisk koncert Slettens skole afd. Otterup kl Spilop en udgives af Nordfyns Musikskole Spilopmager: Trine Larsen Materiale modtages via intra el på Næste nummer udkommer 9. dec. 13 Deadline for indkommende stof 25. nov 13

Hvad skal Bladet hedde? Velkommen til musikskolens nye blad

Hvad skal Bladet hedde? Velkommen til musikskolens nye blad Musikskolen Holbæk Redaktør: Helle Nerup-Layout: Steffen Højager Hvad skal Bladet hedde?...vind en præmie! Velkommen til musikskolens nye blad Velkommen til musikskolens nye blad. Her kan du læse om alle

Læs mere

DAMUSA NYT. Sigurd & DR Symfoniorkestret stifter Musikskolepris 2007. september 2007

DAMUSA NYT. Sigurd & DR Symfoniorkestret stifter Musikskolepris 2007. september 2007 DAMUSA NYT september 2007 Sigurd & DR Symfoniorkestrets Musikskolepris 2007... 2 Atten forskellige sprog... 4 I Odense svømmer de mod strømmen... 7 5250 børn og unge gav koncert i Tivoli... 12 Stribevis

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

MUSIKSKOLEN MUSIKASSEN - JUNI 2008

MUSIKSKOLEN MUSIKASSEN - JUNI 2008 MUSIKSKOLEN MUSIKASSEN - JUNI 2008 1 Indhold Hunde har store ører 2 Musikassen!? 2 Levende musik 3 Odsherred Kammermusikfestival 3 Pottegården 3 Høve Skovpavillon 3 Kirkerne i Odsherred 3 Flot debutkoncert

Læs mere

Landsgardeforeningen. November 2009 Nr. 4 Årgang 16. association of danish marching show bands. Sammenslutningen af danske bygarder

Landsgardeforeningen. November 2009 Nr. 4 Årgang 16. association of danish marching show bands. Sammenslutningen af danske bygarder Landsgardeforeningen Sammenslutningen af danske bygarder P r o t e k t o r Hans Excellence Ingolf, Greve af Rosenborg November 2009 Nr. 4 Årgang 16 association of danish marching show bands Indhold Landskontoret

Læs mere

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19 ulf nyt A 17. årgang Nr. 5 Oktober 2013 Gittes skæve tanker og skæve streger side 18-19 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Dæmningen 58, 7100 Vejle

Læs mere

Så skal vi gang igen!

Så skal vi gang igen! ildeskolenyt! Så skal vi gang igen! Velkommen tilbage fra Juleferie vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret. December blev en travl og begivenhedsrig måned med mange positive oplevelser ikke mindst

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

GRÆSKE DAGE. Kragetæer. Kragsbjergskolen. I uge 6 var de fleste af Kragsbjergskolens

GRÆSKE DAGE. Kragetæer. Kragsbjergskolen. I uge 6 var de fleste af Kragsbjergskolens Kragetæer GRÆSKE DAGE Kragsbjergskolen Årgang 2002/3 Dato: Marts 2003 I hvert nummer: Det skæve portræt Underholdning Generel information I dette nummer: I uge 6 var de fleste af Kragsbjergskolens elever

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

Juni - Juli - August 2010 8. årgang nr. 2

Juni - Juli - August 2010 8. årgang nr. 2 Juni - Juli - August 2010 8. årgang nr. 2 Grundlovstale ved Frank Hvam Grundlovsfest i vive læs artiklen side 12 - program på bagsiden! 1 Adresser Præsterne træffes på telefon 98 57 10 96 Du bliver stillet

Læs mere

Første almindelige skoleuge vel overstået Sidste uge stod på lejr, og i denne uge startede så hverdagen på BØF.

Første almindelige skoleuge vel overstået Sidste uge stod på lejr, og i denne uge startede så hverdagen på BØF. Hold Øje uge 34 Første almindelige skoleuge vel overstået Sidste uge stod på lejr, og i denne uge startede så hverdagen på BØF. Der er mange nye tiltag på BØF i år. I de kommende udgaver af Hold Øje vil

Læs mere

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2014/2015

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2014/2015 Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2014/2015 1 Evaluanden Bestyrelsen for Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole har vedtaget, at emnet for årets evalueringsobjekt

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til 2009 [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til JOBAVIS! hoveddokumentet. Den er ofte justeret til venstre eller højre på siden eller i toppen eller bunden. Brug fanen Tekstboksværktøjer

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget.

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget. Juni Sculpture by the sea 2 Vi var til Scupture by the sea i tirsdags. Det var rigtigt godt vejr og vi tog af sted hele klassen, vi kiggede på alle skulpturerne der var stillet op langs stranden, fra Tangkrogen

Læs mere

SKUMRINGS- GUDSTJENESTE

SKUMRINGS- GUDSTJENESTE BØVLING Friskole Bladet for: BØVLING VALGMENIGHED, BØVLING FRI- OG IDRÆTSEFTERSKOLE OG BØVLING BØRNEHUS 1 December 2014 - Januar - Februar - Marts - April 2015 38. årg. SKUMRINGS- GUDSTJENESTE Torsdag

Læs mere

3Formandens 3 minutter SIDE 2. Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9. Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST

3Formandens 3 minutter SIDE 2. Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9. Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST 3Formandens 3 minutter SIDE 2 Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9 Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST 2 ADRESSER Sognepræst, kbf. Christian Raun Larsen, Vestre Distrikt

Læs mere

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010.

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. I juni 2010 udførte klub Diget, i samarbejde med udefrakommende konsulent 10 børneinterview. Børnebrugerundersøgelsen er en del af et 3 årigt udviklingsprojekt,

Læs mere

Hobro Sogn. nyt fra. Indhold. Hobro Sogns Kirkeblad Juni - Juli - August 2013 78. årgang

Hobro Sogn. nyt fra. Indhold. Hobro Sogns Kirkeblad Juni - Juli - August 2013 78. årgang nyt fra Hobro Sogn 3 Hobro Sogns Kirkeblad Juni - Juli - August 2013 78. årgang Foto: Ducan Foto Indhold Praktiske oplysninger... 2 Menighedsrådets arbejde... 2 En sten i lommen... 3 Farvel og tak... 4

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4 Fredens Sogn Odense Nr. 3-2013 juni - juli - august Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2 Tak til forårets minikonfirmander Side 3 Sankt Hans fest Side 4 Koncert med Alsobate Side 5 Konfirmation

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88.

Læs mere

Kære læsere! På gensyn i næste elevnummer af Kontakten som kommer omkring juleferien, så begynd allerede nu at spidse pennen.

Kære læsere! På gensyn i næste elevnummer af Kontakten som kommer omkring juleferien, så begynd allerede nu at spidse pennen. MUNKEVÆNGETS SKOLE, MUNKEVÆNGET 2, 6000 KOLDING TLF: 79 79 79 90 WWW.MUNKEVAENGETS-SKOLE.KOLDING.DK E-MAIL: MUNKEVSKOLE@KOLDING.DK Kære læsere! Årets første elevnummer af Kontakten er nu færdigt og klar

Læs mere

Sæsonstart 2009. Sæsonstart 2009

Sæsonstart 2009. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot et godt opstartsarrangement

Læs mere