NYHEDSBREV LÆS OM: Karate er nyt valg fag 6 STU studerende har fået kørekort endnu flere på vej Et brag af en efterårskoncert Matematik i parken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV LÆS OM: Karate er nyt valg fag 6 STU studerende har fået kørekort endnu flere på vej Et brag af en efterårskoncert Matematik i parken"

Transkript

1 NYHEDSBREV December 2013 LÆS OM: Karate er nyt valg fag 6 STU studerende har fået kørekort endnu flere på vej Et brag af en efterårskoncert Matematik i parken Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse Tlf.:

2 EFTERÅRSREJSE TIL SLOVENIEN/KROATIEN NYHEDSBREV SIDE 2 BENJAMIN, MIE OG HANCI HOLDT FOREDRAG I efteråret var hele Den Interne Skole på en 12-dages busrejse til Slovenien. At turen var en kæmpe oplevelse for eleverne kunne mærkes på de foredrag, de holdt efter hjemkomsten. Benjamin, Mie og Hanci lod deres begejstring smitte af på foredragene og derfor blev deres foredrag også en oplevelse for tilhørerne. Benjamin besøgte Lille Egede Friskole og holdt foredrag for 5. klasse med sit flotte diasshow. Det lykkedes Benjamin at holde elevernes opmærksomhed fanget i 45 minutter, hvilket er en præstation, de fleste faglærere ville være misundelige over. 5. klasserne stillede mange spørgsmål til Benjamin. De var især meget interesserede i at få at vide, hvad det var for en skole, hvor man kunne komme ud på så spændende en rejse. Mie og Hanci holdt to foredrag. De besøgte et plejehjem i Skælskør og Boserup Skole, der er en specialskole ligesom Magleby Skolecenter. På plejehjemmet var tilhørerne meget søde, men flere af dem var også meget gamle. F.eks. var der en mand, der sad og sov under hele foredraget, men det distraherede ikke Mie og Hanci, der med stor entusiasme fortalte om den spændende tur. De gamle stillede masser af spørgsmål, faktisk stillede de mange af de samme spørgsmål flere gange, fordi de glemte svarene igen. Men Mie og Hanci var tålmodige og gennemførte foredraget i fin stil. Både Benjamin, Mie og Hanci oplevede også at blive lidt nervøse undervejs. Men så fokuserede de bare på det, de skulle sige og støttede sig til deres dias og powerpoint. Derfor var det en positiv oplevelse for de tre elever, der alle formåede at fange og fastholde tilhørernes interesse og på den måde levere et par succesfulde foredrag. DET ER SJOVERE AT LÆRE I KØKKENET END I KLASSEN Magnus er i praktik i køkkenet hver torsdag. Her arbejder han og lærer meget om at lave mad. Magnus er glad for at arbejde sammen med kokken Per, og han overvejer selv en dag at blive kok. Magnus kan bedre lide den måde, man lærer på i et køkken, end måden, man lærer på i klassen. Han kan godt lide at bruge ingredienser til at give maden smag. - F.eks. har jeg krydret hakkebøfferne med oregano og paprika. De smagte mega godt, siger Magnus, som til daglig går i Juniorklassen. Efter frokosten er der mange, der kommer og siger tak for mad eller det var en lækker frokost, og det gør Magnus glad.

3 EFTERÅRSKONCERT BYENS AUTO NYHEDSBREV SIDE 3 ET BRAG AF EN EFTERÅRSKONCERT TIRSDAG DEN 26. NOVEMBER var Magleby Skolecenter vært for et fælles kulturarrangement, hvor elever og lærere fra en række skoler optrådte med musik, dans og digte. Magleby Skolecenter optrådte med temaet Livet er en rejse, fulgt af Hellebæk og Skydebanegårds tankevækkende teaterforestilling Climate Change Act Now. Derefter leverede Lindersvold med The trashcan band et forrygende music- og danse-stykke. Skolerne i Boserup kom med en kombineret danseog digtforestilling, der var meget flot, med temaet Forvandling. Endelig leverede Nordsjællandsskolernes Ungdomssymfoniorkester klassisk musik, hvor det viste sig, at mange elever er blevet meget sikre i at spille på violin, kontrabas og andre instrumenter. Der herskede en fantastisk stemning, og eleverne viste en hel mangfoldighed af talent. På billedet ses Hanci og Cenk, der optræder med Stomp. HAR RODET MED BILER HELE SIT LIV Hver tirsdag er Jesper i praktik på Byens Auto, der er Magleby Skolecenters autoværksted. De andre dage går han i Sammenholdet, men tirsdag er Jespers bedste dag. Her gør Jesper nemlig det, han er bedst til, og det er mekanikerarbejde. Mekanikerarbejdet er med til at motivere Jesper til at give den en skalle med skolearbejdet. Han kan godt se nødvendigheden af at blive god til dansk og matematik, hvis han skal have en fremtid med biler. Jesper har rodet med biler hele sit liv. Det er ikke svært at reparere dem. Det svære er at finde fejlen. Det kan godt tage lang tid at finde ud af, hvad der er galt. Når først, man har fundet ud af det, er det let at reparere bilen mener Jesper, men han er altså også en haj til det med biler.

4 KØREKORT & HYGIEJNE BEVIS NYHEDSBREV SIDE 4 VI HAR FÅET KØREKORT Magleby Skolecenter tilbyder køreskole som en del af STU. Casper, Mikkel, Lasse og Sebastian, (samt flere tidligere elever, der har færdiggjort STU) har allerede taget kørekortet. Kørekortet er et stort og vigtigt resultat, der både giver selvtillid og jobmuligheder. Både Casper og Lasse har kørt meget, siden de tog kortet. Lasse kører mad hver dag til folkene på Byens Auto. Han sørger for, at de får frokost. Lasse er også den, der kører derhjemme. Derfor er han allerede blevet en rutineret chauffør. For som Casper siger, så er det først efter at man har fået kørekortet, at man rigtig lærer at køre bil. Det kræver nemlig meget træning at blive god til det. Inden man får udleveret det fine lyserøde plastickort, er der også meget at lære. Det sværeste var vigepligterne og teorien, men glatbanekurset var fedt. Man kan ikke sige, at det er sjovt at tage kørekort, for det er en hel masse, man skal. Det allerbedste er, at man har kortet, siger Casper. GWEN FIK HYGIEJNEBEVIS Det er ikke kun køreskolens elever, der har fået bevis for deres kvalifikationer. Også Gwen har fået et diplom, nærmere betegnet et Hygiejnebevis. Nu har hun lov til at arbejde med fødevarer og kan derfor få arbejde i et køkken eller et andet sted i restaurationsbranchen. Gwen havde tre superspændende kursusdage på kokkeskolen på Selandia, hvor hun lærte alt om, hvordan man skal håndtere fødevarer, så de ikke bliver fordærvede. Gwen overvejer at vende tilbage til Selandias kokkeskole efter afsluttet STU, for at tage en uddannelse som smørebrødsjomfru. Gwen kan godt lide at anrette maden, så den ser flot ud og præsenterer sig godt på tallerkenen. JONAS ER FOTOJOURNALIST PÅ NYHEDSBREVET Ligesom Gwen kan Jonas godt lide at få tingene til at se flot ud. Hvor Gwen anretter frokosten, tager Jonas fotografier med kameraet og forbedrer dem på computeren i Photoshop. Jonas har potentiale til at blive en rigtig dygtig fotograf. Det er Jonas, der har taget mange af billederne til dette nyhedsbrev. Tak til Jonas for godt arbejde.

5 MAGLEBYS HÅNDVÆRKERSJAK NYHEDSBREV SIDE 5 MED SJAKKET PÅ ARBEJDE Jimmie, Mikkel og Thomas er Maglebys faste håndværkersjak. De er hårdtarbejdende og arbejder ude i næsten alt slags vejr. De har efterhånden sat deres præg på alle områder af skolen, hvor de reparerer og forskønner tingene. Flottest ser forsamlingshuset ud, der er sommerens helt store projekt. Murene er blevet rengjort, filset og malet, og træværket er blevet smurt, så det gamle forsamlingshus, der oprindelig blev opført i 1884, nu står og ser nyt og flot ud. I øjeblikket er sjakket i gang med minigraveren, da der er en del jord der skal flyttes og skubbes og graves. Vi skal have lavet nogle nye jordvolde, så vi skal have fat i sjakket igen. Der er hele tiden brug for sjakket her på Magleby.

6 NYT FAG & MATEMATIK MARATON NYHEDSBREV SIDE 6 NYT VALGFAG PÅ MAGLEBY Karate er et nyt valgfag på Magleby Skolecenter. Det er Bryan Stokes-Van Fleet, der er lærer i drengeklassen, som opretter faget. Bryan underviser i en form for karate, der kaldes shin kyokushin, hvor han har sort bælt med shodan. Bryan er godkendt som professionel instruktør af Danmarks Karate Union. Karate er en hård men også meget organiseret disciplin. Faget er allerede blevet et stort tilløbsstykke på Magleby. Eleverne kommer også med i DKU, hvilket betyder, at de kan deltage i konkurrencer og lejre. Bryan kommer oprindeligt fra England og kom til Danmark i Han blev Danmarksmester i Knock Down i Bryan er fotograferet i sin dogi, det japanske ord for karate-dragt. MATEMATIK I PARKEN I uge 47 havde hele skolen matematik-maraton. Alle formiddagstimer var matematik og de forskellige klasser dystede om at være den bedste matematik klasse på skolen. Vinderen blev drengeklassen, og præmien er en tur i Den Blå Planet for hele klassen. Som man kan se på billedet, kan matematik godt foregå i parken. Her er det parken på Borreby Gods, der er blevet genstand for en nøjere matematisk undersøgelse.

7 GOLFSTRØMMEN & SØHOLT NYHEDSBREV SIDE 7 EN STOR FAMILIE Det bedste ved Søholt er den kærlighed og sammenhold vi har til hinanden. Vi er faktisk en stor familie. Jeg hedder Patrick. Jeg er 17 år gammel og har boet på Søholt i knap tre år. Alle hverdage er altid en overraskelse. Lige pludselig kommer der en voksen og spørger om vi enten vil med ud og spille fodbold eller volleyball, eller bare sidde og spille et spil kort. Somme tider kommer de voksne også med nogle ret skøre idéer, som f.eks. at køre bokart eller tage et smut i Tivoli. Derfor ved man aldrig, hvad man kommer ind til efter skole. Vi er ni unge på Søholt. Vi har det rigtig godt sammen alle sammen. Mine bedste venner kan tit se på mig hvordan jeg har det og omvendt. Det er godt og have både gode venner og venner der betyder lidt mere som f.eks. et broderskab. Golfstrømmen har været et vendepunkt i mit liv. Jeg var i tvivl om mit liv nogensinde ville blive bedre. Da jeg kom på Golfstrømmen, fik jeg den hjælp, jeg havde brug for. Og nu står jeg og skal flytte i botræning, for at lære at stå på egne ben. Maria, 17 år, har boet på Golfstrømmen i 4½ år. AKTUELT PÅ SØHOLT Vores faste ugentlige aktiviteter på Søholt er fodboldtræning, billard, skydning og aktiviteter i gymnastiksalen. Derudover har vi planlagt vores juleprogram for december måned. Alle de unge får en julesok, som indeholder en overraskelse hver morgen frem til den Den 9.12 drager vi alle til Tivoli, hvor vi julehygger, har det sjovt, og spiser julemiddag sammen. Vi holder også juleaften, med and/flæskesteg, dans om juletræ, og de unge får deres julegaver af Søholt. PÅ GOLFSTRØMMEN VENTER VI PÅ JULEMANDEN På Golfstrømmen får vi hver søndag adventsgave til huset. Sidste år fik vi bl.a. en cd-afspiller med dockingstation. Julemanden kommer allerede den 17. december i år, hvor vi holder vores store julefest inden de fleste tager på juleferie.derfor skal vi have ønskelisterne klar tidligt. For 2014 ønsker vi store oplevelser og spændende rejser.

8 KÆRE GODE VENNER I ER HERMED INVITERET TIL VINTERKONCERT FEBRUAR PÅ BORREBY GODS, SKÆLSKØR Vores næste store koncert er i den grad i støbeskeen. Derfor inviterer vi dig/jer nu for vi kan allerede se, at pladserne nok bliver solgt ud meget tidligt. Vinterkoncerten kan du/i opleve: 2. februar på Borreby Gods ved Skælskør er 100-året for 1. Verdenskrigs udbrud. For at markere at krig må være fortid for al fremtid opfører et kor af lærere og elever fra skolerne The Armed Man A Mass for Peace, komponeret af Karl Jenkins. Elever og lærere fra skoler på Sjælland optræder for os de har i næsten et år arbejdet sammen med to fantastiske musikere fra Venezuela, som er rundet af det nu meget legendariske El Sistema i Venezuela skabelsen af musik udøvelse for alle som i dag har ført til mere end 500 ungdoms-orkestre i landet. Hellebæk, Skydebanegaard og Boserup glæder os med resultaterne af deres anstrengelser og indvier dermed også en ny tradition, hvor skolernes egne musikgrupper optræder på Vinterkoncerten. Murat Coskun kommer igen og laver Drum Circle med os. En ny vinterkoncert, som bygger meget på vores egne kræfter og der skal nok komme endnu mere ind i programmet inden vi ses til februar. Sæt kryds i kalenderen lige nu. For vi vil blive glade for at mødes med jer under så positive omstændigheder. Der bliver meget at opleve. Tilmelding til Magleby Skolecenter på telefon senest 10. januar. Max. 2 billetter pr. person. Vi ses venlig hilsen Magleby Skolecenter.

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

skoleblad for Vester Skerninge Friskole - vinter 2014

skoleblad for Vester Skerninge Friskole - vinter 2014 skoleblad for Vester Skerninge Friskole - vinter 2014 skoleblad for Vester Skerninge Friskole - vinter 2014 Torben siger: Hvis I får ild i juletræet, så husk at nyde synet! næste blads deadline: 15.03.2014

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget.

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget. Juni Sculpture by the sea 2 Vi var til Scupture by the sea i tirsdags. Det var rigtigt godt vejr og vi tog af sted hele klassen, vi kiggede på alle skulpturerne der var stillet op langs stranden, fra Tangkrogen

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Så skal vi gang igen!

Så skal vi gang igen! ildeskolenyt! Så skal vi gang igen! Velkommen tilbage fra Juleferie vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret. December blev en travl og begivenhedsrig måned med mange positive oplevelser ikke mindst

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Interviews med indsatte i Horserød Statsfængsel

Interviews med indsatte i Horserød Statsfængsel Maj 2014 Erfaringsopsamling fra det første stilladskursus i et fængsel med virksomheden FA Stillads og High:five Interviews med indsatte i Horserød Statsfængsel INDHOLD Kort om stilladskurset 3 Før kursusstart

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Ernærings. assistenten

Ernærings. assistenten Ernærings assistenten 4 DEC / 2005 2 Ny uddannelseschef 2 5 ud af 8 Food Fighters er Slagteriskoleelever 4 Et slag for smagen 5 Sultne efter mere 6 700 gange frokost og aftensmad, 1750 madpakker og så

Læs mere

R: Jeg er øh idrætslærer, underviser i idræt, og i dansk så er jeg støttelærer og så har jeg dansk som andet sprog.

R: Jeg er øh idrætslærer, underviser i idræt, og i dansk så er jeg støttelærer og så har jeg dansk som andet sprog. Bilag 3 Interview Ditte I: Må jeg starte med at høre hvor gammel du er? R: Jeg er 33. I: 33, så er vi jo lige gamle. Og hvilke fag underviser du i R: Jeg er øh idrætslærer, underviser i idræt, og i dansk

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling

Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling Granhøjen inviterede til sindets dag Arkitektur, Bamses Billedbog og kinesisk mad - på tur med Granhøjen KOGLEN - GRANHØJENS BEBOERMAGASIN WWW.GRANHØJEN.DK

Læs mere

hannavisen Lille skole hvad nu? Der blev tænkt og talt om skolens fremtid, hele januar måned

hannavisen Lille skole hvad nu? Der blev tænkt og talt om skolens fremtid, hele januar måned hannavisen Bagsværd Friskoles avis NR4 2014 April Lille skole hvad nu? Der blev tænkt og talt om skolens fremtid, hele januar måned Forældre, lærer og elever. Alle engagerede sig. Vi kom langt omkring,

Læs mere

Grønlændere i Danmark

Grønlændere i Danmark Grønlændere i Danmark - Hverdagsliv, etnicitet og identitet BILAG Roskilde Universitetet Socialvidenskab, forårssemesteret 2015 Bachelorprojekt skrevet af Anette F. Helland Indholdsfortegnelse BILAG A:

Læs mere

Jettes klumme. Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole

Jettes klumme. Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole Jettes klumme Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole Nu er det altså jul igen, det la r sig ikke skjule og vi er mægtig med på den vi snakker kun om julen... Så sandt som det er skrevet, så er det

Læs mere