Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/"

Transkript

1 Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/ Og referat

2 6 Generalforsamlingen: Stk. 1. Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Ca. 80 medlemmer mødt til generalforsamlingen. Tommy byder velkommen. Nyt sted (Fritidscentret) Godt at se, at der er kommet så mange. Valg af dirigent Erik Nielsen valgt. Formandens beretning: Tommy: Sæsonens start var stille og rolig. Der var ikke det store tryk på vores fiskevand, og der ved god plads til alle. Fangsterne var stabile hen over hele året, og kvoterne kunne stort set holde hele sæsonen, selv i sommerperioden blev der fanget fisk. Dog ikke de mange, men fisken var der, og der blevet gjort mange observationer hen over sommeren. Sæsonen var ikke et stort lakseår, med der var rigtig mange fine mellemlaks, mellem 80 og 90 cm og sidst på sæsonen kom grilsene i hobetal. Sæsonen bød på flere fine havørreder, og mange over de 50 cm, den største vejede 6,5 kg og var 78 cm. Fiskens vandring op ad åen havde det samme mønster som i Fisken blev i det store hele stående neden for Nørholm, dette gjaldt både havørred og laks. Hvad dette skyldes kan man kun gisne om, men det kan muligvis have noget med vandstanden hen over sommeren at gøre, hvor det var lange perioder, uden nedbør, og derved lille vandføring? Fangsternes fordeling blev følgende Laks i alt 488 stk. Havørreder 208 stk.

3 Medlemsudvikling Set i forhold til 2013 har vi i 2014 haft en medlemsnedgang på 83. Det kan dog være en ringe trøst, at det ikke kun er VSF der haft tilbagegang, det er stort set alle foreninger i forenings Danmark, der lider under tilbagegang. Bestyrelsen vil i 2015 prøve at se, om vi ikke kan lave nogle tiltag for at kunne fastholde nogle af de pendler-medlemmer vi ser hvert år Udsætninger Der er igen i 2014 udsat ål: Laks: Havørred: Der vil ikke blive udsat havørredsmolt fremadrettet grundet omlægning af fisketegnsmidlerne, da der ikke er de samme indtægter på fisketegnsmidlerne som tidligere, og biologerne mener, at tilbagevendingsprocenten for smolt og 1 års er mindre en ved ½ års fisk. Så her i 2015 er det sidste gang der bliver udsat 1 års havørreder og fremadrettet vil der kun blive udsat yngel og ½ års havørreder. El-fiskeri 2014 Varde Sportsfiskerforening har el-fisket 2 gange i 2014.

4 Første gang vi var ude var i slutning af oktober, hvor der blev foretaget PITmærkning af laks til bestandsanalyse/estamat undersøgelse af opgangslaks. Der blev i alt PIT-mærket 222 laks. Under fiskeriet, blev der bemærket mange store og fine havørrede, som lovede godt, til vi skulle ud for at opfiske moderfisk. Opfiskning af moderfisk gik forrygende. Båden blev sat i vandet, ved sammenløbet ved Grindsted Å og Ansager Å. Inden vi nåede Hessel bro, var det der skulle anvendes til avl opfisket. 100 laks 50 hanner og 50 hunner, ud over det blev der opfisket 73 havørreder. Efter Hessel blev der kun opfisket laks, på grund af estimatundersøgelsen, der blev opfisket 363 laks, og der blev genfanget laks af de 222 laks der blev PITmærket i oktober ca. 14 %. Igen blev der observerede mange fine havørreder unde det resterende elfiskeri ned af åen, herudover blev der set rigtig mange stallinger. Så efter det vi har set under elfiskeriet, så går det den rigtige vej for Varde Å Systemets fiskebestande. Den ene laks var en fejlgænger, der var PIT mærket i Ribe å i 2012 som grilse og har åbenbart gået to år i havet for så at tage på visit i Varde Å. Der var fint besøg til EL-fiskeriet. Borgmester Erik Buhl var med ude for at se på, men han nøjedes ikke blot med at se på, han gav også en hånd med. Klækkeriet Krøgebro fiskeri lukker ned hen over efteråret 2015, årsagen er den samme som mange andre dambruger gør i disse år. Vandplaner og skærpede krav til dambrugene. Varde Sportsfiskerforening vil takke Erik Terkelsen for de mange år han har lavet havørreder til Varde Å System og her de senere år også taget sig af vores moderfisk. Så - en stor tak til Erik.

5 Klækkeriet måtte op at køre igen her i sæsonen så klækkeriudvalget startede op i efteråret med at gøre klækkeriet klar samt lavet gennemstrømning i opbevaringsbassin til moderfisk, med vand der pumpes op fra Varde Å. Hvilested Dambrug kom ind i billedet da Erik Therkelsen havde meddelt, at han ville lukke i Hvilested Dambrug er Danmarks ældste dambrug, og har gennem årene lavet fisk til mange vandløb herunder Vejle Å og Kolding Å. Vi har på klækkeriet produceret øjenæg til udsætninger i Æggene/fiskene befinder sig nu på Hvilested Dambrug. Skarv Foreningen søgte i sæsonen om tilladelse til regulering af skarv og fik tilladelserne til at regulere i Janderup enge, Hyllerslev enge, Varde kær og Toftnæs enge, der blev reguleret 23 stk. Forening har igen i sæsonen søgt og fået tilladelserne, men har udvidet området til Hostrup enge Alslev enge, Toftnæs enge, Klægflædning, Billum enge, Janderup enge, Hyllerslev enge, Varde kær, Ansager enge og Starup enge. Opgørelse over regulerede skarv forelægger først til april Praktisk udvalg Praktisk udvalg har igen i 2014 været ude at klippe langs åen. Hen over sommeren har de vedligeholdt P pladser langs åen. Sat nye skilte op hvor det var nødvendigt. Endvidere er der blevet fornyet et par broer. Herudover er der blevet restaureret på klubhuset.

6 Her i 2015 er der dog et større projekt der skal udføres. Klubhuset skal males, og dertil skal der bruges en del hænder, så praktisk udvalg håber på at mange medlemmer, der vil give en hånd med, når den tid kommer. Datoen vil komme senere. Vandpleje Vandplejen har haft et virkeligt travlt år. Der er blevet etableret 19 gydebanker, hvor der er anvendt 800 m 3 grus. Det har i alt givet 382 m gydebanker fordelt på Kærbæk med 2 gydebanker af 15m. 40m³ grus samt vandranunkler og skjulesten. Kybæk med 5 gydebanker af 18m. 120m³ grus samt vandranunkler og skjulesten. Ansager Å med 2 gydebanker af 25m. 240m³ grus samt vandranunkler og skjulesten. Linding Å med 9 gydebanker af 18m. 360m³ grus samt vandranunkler og skjulesten. Gunderup bæk med 1 gydebanke på 50m. 40m³ grus samt vandranunkler og skjulesten. Dette kunde ikke lade sig gøre uden en stor økonomisk støtte og velvillighed fra Varde kommune. Samt et godt samarbejde med Skamstrup maskinstation, omkring udlægning af de store mængder. Arrangements udvalg Har afholdt tirsdags-flue-binding vinteren over. Aktiviteter om torsdagen i værkstedet, men det har haft en vigene tilslutning, og er derfor blevet lukket ned her i Varde Å Dag var foreningen repræsenteret hele 2 steder. På Ophalerpladsen ved roklubben i Varde, og i Hodde forsamlingshus. Herudover har de deltaget, i Åben By i Nordenskov samt på Karlsgårde Dagen. Sæsonstart med morgenkaffe i klubhuset.

7 Sct. Hans ved klubhuset hvor ca. 70 medlemmer var troppet op for at hylde solhvervet. Har igen i 2014 serveret øl m.m. til Open Air Varde. Røgdag ved klubhuset. Smedekursus hvor der blev smedet knive til den store guldmedalje. Svendborg der og her. Og mange andre ting. Overspringerne Generations skifte - Martin Kristensen valgte i 2014 at stoppe som juniorleder, efter mange år. Årsagen til at han gerne ville stoppe var, at han havde fået et nyt job, som krævede hans fulde opmærksomhed. Varde Sportsfiskerforening vil gerne takke Martin, for hans indsat i de mange år, og ønske ham held med sit nye arbejde. Hvem har så overtaget juniorafdelingen? Det har Casper Dam, Mads Søe, Ebbe Pedersen og Bo Teut Kloster, som alle er juniorer af forenings egen avl. Og de har taget tråden op og forsætter i Martin s fodspor dog på deres egn måde. Ud over skiftet, har Overspringerne i 2014: Været på utallige fisketure ved kyst fjord og å. De vandt VM i Put an Take (Vestjysk mesterskab). Arrangeret vinteraktiviteter hen over vinteren i klubhuset. I sommers var de en tur i Sverige.

8 Og meget mere. Hvad bringer fremtiden Ansager mølle Her i december stod at læse i dagspressen, at Varde Kommune havde fået penge til at opkøbe Ansager Mølle. Så vi håber på, at der inden længe vil være fri passage forbi Ansager Mølle. Holme å Der arbejdes fra kommunens side på at få Holme å projektet godkendt i år. Orten Mølle Orten Dambrug Er godkendt og går i gang i Hvor stemmet i Orten bæk fjernes, og der bliver fri passage for vandrefiskene. Der vil blive etableret gydebanker oven- og nedenfor hvor stemmet er/var. Med et fritlagt vandløb, er der mulig for flere gydebanker, så derfor har vandplejen allerede lavet planer for etablering af flere gydebanker i Orten bæk/marie bæk. Linding Mølle Her ligger der et færdigt projekt, men det ligger i Fredningsstyrelsen, og nå den bliver godkendt her, bliver det igangsat. Skonager Lilleå Her er planer for okker-nedfældnings-søer og fjernelse af stem samt genslyngning af åen ind over det gamle dambrug m3 grus Kommunen har bevilget penge til grus de næste 4 år - ca kr. pr år.

9 Tildeling af 23 millioner til Varde å I de nye vandplaner er der afsat 23 millioner kr. til restaurering af Varde Å Systemet. Men det er jo et politisk system vi arbejder med. Der skal dog her til siges, at vindene blæser den rigtige vej for tiden. Så lad os nu se, hvornår der sker noget. Men som lystfisker er man jo altid optimist, selv om man bliver skuffet mange gange. Linding Å debat Bestyrelsen skal jo være lidt fremsynet og især når det gælder økonomien. Bestyrelsen har været i tænketanken for at se, hvad vi kunne gøre, for at vi kan bevare mest mulig fiskevand til vores medlemmer, men når medlemstallet falder, mangler der jo penge på bundlinjen. Bestyrelsen vil derfor efter beretningen lægge op til en debat for at få en pejling om, hvorvidt vi forsat i 2016 skal beholde fiskeretten i Linding å, eller om vi skal opsige lejemålet, for at få økonomien til at hænge bedre sammen. Ingen spørgsmål. Debat om Linding Å. (Sidste del i formandens beretning). Ved håndsoprækning en hurtig undersøgelse: 4 ud af 80 har i 2014 fisket i Linding Å. Skal vi opsige noget fiskevand for at spare penge? Kommentarer: Einar: Det er imod formålsparagraffen at opsige fiskevand! Helge Højstrup Jensen (kasserer) gjorde rede for, at det er dyrt at bevare fiskevandet og at Linding Å nok mere er et yngel- og opvækstområde end det er et fiskevand. Jørn Bohnensach: Man kunne måske også overveje at opsige noget fiskevand ude vest på. Det er stadig interessant at fiske i Linding Å - bl.a. for juniorerne. Steen Thomsen: Hvor er smertegrænsen for hvad vi har råd til? Helge Højstrup Jensen: Regnskabet er stramt, og vi har nok nået smertegrænsen.

10 Jens Snitgaard Madsen: Hvad når genopretningen af Holme Å kommer? Hans Jørgen Jepsen: Der står i vedtægterne, at vi skal skaffe fiskevand til medlemmerne. Vi kan ikke undvære Linding Å. Måske overtager i så fald andre åen. Vi kan måske skrive til lodsejerne og bede om at reducere vores fiskeleje. Palle Lauridsen: Stallingvand i Linding Å. Andreas: Beskytte vandet er der andre måder at beskytte? Brian Rasmussen: Vi har altså et pengeproblem, hvis vi skal leje det hele. Helge Højstrup Jensen: Vi betaler jo for 3 år frem, og derfor skal vi træffe en afgørelse nu i Kent Ager: Håber - at det kan lade sig gøre at få lejen nedsat, og at det så kan lade sig gøre at beholde vandet. Per Nonbo: Måske frede laksen i Linding å. Formandens beretning vedtaget. Forelæggelse af regnskab. Helge Højstrup Jensen. Regnskabet uddelt til alle. Kommentarer: Der blev spurgt til hvad det var for grunde VSF har? Grunde i Starup og Skovlund? Et lille stk. i Starup og så har vi fået et stk. af en lodsejer. Per Nonbo spørger til et stort beløb til vedligehold. Der er da ikke vedligeholdt meget. Helge Højstrup Jensen - jo der er blevet lavet noget. Heino Rasmussen: Leje af Ansager Å og Gl. Varde å steget kr.? Helge: Vi har måttet betale en lodsejer ved Gl. Varde å, da der er kommet en ny lodsejer. Regnskabet vedtaget. Helge fortalte lidt om hvor vi have investeret i obligationer og aktier, og om Ansager-kontoen - Vi har en særlig konto - Ansager-kontoen kr. overfør til juniorarbejde og vandpleje til Ansager-kontoen. Og at - Kontingentet er steget til 1400 kr.

11 Kvoter og regler Henning Haahr (Formand for Varde Å Sammenslutningen) ikke fremmødt. Tommy redegjorde for kvotetildelingen. Kvoten er steget til 160 laks. Fordelingen af kvoten sker efter samme princip som for Hvilket vil sige at der reserveres et antal laks til Nørholm og til zone 3,4 og 5. Poul Sig Vadsholt (Varde kommune) redegjorde for den Habitatsundersøgelse som er blevet udarbejdet af Danmarks Center for Vildlaks. Rapporten viser en del om, hvor man kan optimere forholdene for laksefiskene i hele Varde Å Systemet. Rapporten vil snarest blive udgivet. Holme Å: Der arbejdes meget på genopretningen af Holme Å. I den forbindelse er der nogle der er bange for at Karlsgårde sø kan finde på at bundvende. Der er dog udarbejdet hele 3 rapporter der siger, at dette ikke sker. Lige nu forsøges der at lave aftaler med lodsejerne. 3. marts er der drøftelse med politikerne og forhåbentlig vil der kunne træffes en beslutning om at fortsæt med projektet. Der arbejdes også på at få nedlagt dambrugene og opstemningerne i Holme Å. Poul S.V. håber på at projektet kan gennemføres i Indkomne forslag: Der står følgende i de nuværende vedtægter: 5 Kontingent: Stk. 1. Kontingent og kortpriser fastsættes årligt af bestyrelsen. Stk. 2. Bestyrelsen, fiskeriopsynsmænd og æresmedlemmer er kontingentfrie. Dette ønskes ændret til: 5 Kontingent: Stk. 1. Kontingent og kortpriser fastsættes årligt af bestyrelsen. Stk. 2. Bestyrelsen og æresmedlemmer er kontingentfrie. Erik Aagaard har indsendt forslaget til vedtægtsændringen: En måde at spare på for foreningen. Det behøver ikke at stå i vedtægterne, at kontrollørerne skal være kontingentfrie. Der er mange andre medlemmer der gør et stort stykke arbejde. Heino Rasmussen: Spare! - så, væk med det hele. Hans Jørgen Jepsen: Vi opsynsfolk gør et ordentlig stykke arbejde! Det er lidt skuffende at bestyrelsen ikke bakker opsynsfolkene op. Jørn Bohnensach: Der er ikke nogen, der gør det dårligt. Alle medlemmer får en arbejdsfrokost. Jeg tror dog ikke, det er et sted man spare en masse penge. Erik Aagaard: Selvfølgelig gør I et godt stykke arbejde, men der er mange andre, der også gør et godt stykke arbejde. Vi bør arbejde frivilligt.

12 Helge Højstrup Jensen: Vi er måske ikke helt enige i bestyrelsen, men jeg kan sige for mig selv, at der er mange, der arbejder frivilligt i foreningen. Det er bestyrelsen, der afgør hvor mange opsynsfolk, der er brug for. Mogens Harring: Alle bør betale deres kontingent. Richard: Overvej at bestyrelsen heller ikke får gratis fiskekort. Skriftlig afstemning: 10 blanke, 39 ja og 33 nej. Ved vedtægtsændringer skal der være 3/4 flertal. Forslaget er ikke vedtaget. Valg af Kasserer. Helge Højstrup Jensen modtager genvalg Genvalg. Valg af bestyrelsesmedlemmer. Brian Rasmussen modtager genvalg. Genvalg Jan Porsgaard modtager genvalg. Genvalg Kai Verner Lauridsen modtager genvalg. Genvalg Erik Thomsen modtager ikke genvalg. Forslag fra bestyrelsen: Bent Pedersen. Valgt. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Kent Ager modtager genvalg. Michal Gaarsvig modtager ikke genvalg Bestyrelsens forslag til 1. suppleant - Tommy Lund. Valgt. Bestyrelsens forslag til 2. suppleant - Kent Ager. Valgt. Valg af 1 revisor. Genvalg til Søren Erichsen. Valg af 1 revisorsuppleant.

13 Genvalg til Ole Nørskov. Tildeling af Vandrefisken Steen S. Pedersen tildeles vandrefisken for Udnævnelse af æresmedlem. Tommy fremførte en PowerPoint, hvor han redegjorde for begrundelsen for at udnævne Jens Snitgaard Madsen. Tommy overbragte et diplom og en buket blomster og Jens fik stort applaus af de fremmødte medlemmer. Jens Snitgaard Madsen udnævnes til æresmedlem. Kåring af Årets fisk sæsonen 2014 Årets fisk 2014 for senior - Per Hansen for en fin Havørred. Årets fisk 2014 for junior - Laura Lykke Mathiasen for en stor (genudsat) Laks. Udtrækning af præmier. Ved lodtrækning blev et antal præmier delt ud. Eventuelt Dirigenten spurgte om der var Der blev spurgt til antallet af laks med og uden fedtfinner? Tommy: Der skal gå yderligere et eller to år, inden vi kan se et klart billede. Jens S.M.: Der er arrangeret en bustur for pensionister og efterlønnere - henvendelse til Jens. Flere var af den mening, at det er lige lovlig dyrt at have en eller flere gæster med ude at fiske, og at det er lidt irriterende at et dagkort kun gælder til en zone. Helge Højstrup Jensen - det er vanskeligt - vi deler jo fiskevand med bl.a. GSF og det er ikke til at finde ud af en løsning. Karl Åge Malmstrøm efterlyser et døgnkort i stedet for et dagkort. Helge siger, vi vil arbejde videre med det. Poul S.V. ønsker også, at det skal være mere lettere at tage nogle gæster med på en fisketur.

14 Tommy L.H. bad så forsamlingen om at rejse sig og udbringe et 3-foldigt leve for VSF. Men hov! Tommy glemte at takke Erik Thomsen for bestyrelsesarbejdet - hvilket han så fik gjort med overrækkelse af et par flasker vin og forsamlingens applaus til allersidst. Generalforsamlingen sluttede kl. 21:30. For referat - Jan Porsgaard.

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg.

Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg. Dagsorden Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg. 1. Valg af dirigent Erik Nielsen valgt. Erik konstaterede at generalforsamlingen var lovlig

Læs mere

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved.

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved. Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (3) 6319 Afbud: ingen. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Kent Ager, Ole Dastrup,

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (2) 12-2-19 Varde Fritidscenter. Afbud: Kent Ager Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG.

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. Jan Porsgaard 27. februar 2002 GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL 19.00. (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. BERETNING: Så gik år 2001 Det blev også et

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2018

Referat fra generalforsamling 2018 Referat fra generalforsamling 2018 58 medlemmer deltog i BSF s generalforsamling 6. december 2018, der blev afholdt i Bjerringbro Idrætspark. Herefter var der orienteringer fra underudvalg: Junior klub

Læs mere

I 2012 kom der nye regler for fiskeriet i Varde Å. Reglerne b etyder bl.a., at man skal fiske

I 2012 kom der nye regler for fiskeriet i Varde Å. Reglerne b etyder bl.a., at man skal fiske Godkendt referat Generalforsamling for 2012 Referent: Per Hjorth Lorenzen, Varde Sportsfiskerforening Dette endelige referat er bearbejdet og godkendt af bestyrelse ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2013

Læs mere

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å.

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å. Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2018 En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55 medlemmer. Generalforsamlingen

Læs mere

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande!

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Søren Larsen, Danmarks Center for Vildlaks, (Arbejde) Skjern Å Sammenslutningen og Dansk Laksefond, (Fritid) Laksefangster!

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 1: Varde Å og Linding Å Regler for fiskeri på zone 1 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: VSF Junior og senior årskort Regler for fiskeri på zone 1-4 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til Isenkræmmer S. Graversen.

VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til Isenkræmmer S. Graversen. VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til 2016 09/06 1926: Formand: Hr. Sagfører H. Grønholm. Næstformand Hr. Hr. Isenkræmmer S. Graversen. Hr. Fabrikinspektør Sigurd Hansen. Hr. Postmester P.

Læs mere

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind.

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind. Referat fra BSF generalforsamling 2016 Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening

Varde Sportsfiskerforening Varde Sportsfiskerforening CVR-nr. 27 56 27 41 Årsrapport 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger Bestyrelsespåtegning 2 Revisors erklæring om opstilling af finansielle oplysninger 3 De foreningsvalgte

Læs mere

Formandens beretning Året der gik.

Formandens beretning Året der gik. Varde Sportsfiskerforening 2018 Generalforsamling Beretning og Referat Fremmødt ca. 110 medlemmer. 1. Valg af dirigent. Steen Thomsen 2. Formandens beretning. (Kai Verner Lauridsen) Her indsættes beretningen.

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup.

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup. GSF's generalforsamling 2013, formandens beretning Ved Lars Pedersen Velkommen til GSF's generalforsamling 2013. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning, herunder beretning fra juniorafdeling

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Referat fra generalforsamling 4. december 2014 49 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med at mindes Orla Jørgensen der døde i

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Vejle januar 2018 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Afholdt torsdag d. 23. november kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2017 Torben

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for Den 22. februar 2018 kl.19.00

Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for Den 22. februar 2018 kl.19.00 Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for 2017. Den 22. februar 2018 kl.19.00 Referat. Ca. 85 mødt frem. 1. Valg af dirigent. Steen Thomsen Formandens beretning. Kai Verner Lauridsen. Du kan læse

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2013

VSF Fangstrapport for 2013 Vejle, d. 22. nov. 2013 VSF Fangstrapport for 2013 1 Generelt... 1 2 Oversigt... 1 3 Havørred... 2 3.1 Vejle Å... 3 3.2 Rohden Å... 5 3.3 Øvrige åer... 6 3.4 Genudsætninger... 6 3.5 Udsætninger & fangster...

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Formandens beretning 2017.

Formandens beretning 2017. Formandens beretning 2017. Så vil jeg gerne på betyrelsens vegne byde jer velkommen til generalforsamlingen for året 2017. En særlig velkomst skal lyde til vores æresmedlem Jens Snitgaard Madsen. I år

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk!

Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk! Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk! D. 8/01 2007 havde klub 60 + besøg af Tom Donbæk, miljøkoordinator for Ribe å systemet s samarbejdsudvalg. Udvalget repræsenterer alle lystfiskerforeninger, (16 stk.)

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 29. november 2013 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på

Læs mere

Krafttak for Laksen i. Danmark

Krafttak for Laksen i. Danmark Krafttak for Laksen i Historie. Tiltag. Udfordringer. Forvaltning. Målsætninger. Danmark Danmarks Center for Vildlaks Hvem arbejder med laksen i Danmark? Naturstyrelsen Overordnet ansvar laksen i Danmark!

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Dagsorden Generalforsamlingen startede med et oplæg fra Danmarks Sportsfiskerforbunds formand Verner W Hansen. I oplægget

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Formandens beretning Året der gik.

Formandens beretning Året der gik. Formandens beretning 2018. Året der gik. Så vil jeg gerne på bestyrelsens vegne, byde jer alle velkommen til generalforsamlingen for året 2018. Og en særlig velkomst til vores æresmedlem Jens Snitgaard

Læs mere

Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde?

Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde? Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde? Bred enighed om at der udføres et godt arbejde i de 3 hoved-grupperinger i VSF (Senior, Klub 60+ og juniorafdelingen) Fortsæt med vinteraktiviteter o Vær opmærksom

Læs mere

Varde Sportsfiskerforenings generalforsamling for 2010

Varde Sportsfiskerforenings generalforsamling for 2010 4 - MARTS 2011 Referent: Martin Bruun Kristensen Foto: Mikkel Bruun Varde Sportsfiskerforenings generalforsamling for 2010 Torsdag d. 17. februar 2011 1.Valg af dirigent John Theil blev valgt af generalforsamlingen.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: GSF Junior, senior og familie årskort Generelle regler for fiskeri på zone 2-5 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN 2018 STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN Michael Deacon, V.O.S.F. Lars Hammer-Bek, S.S.F. Forside billed: Gydegravning i tilløbet Gamst Møllebæk. Opsummering Dette notat viser fordeling af gydegravninger,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler for fiskeri på zone 5 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten

Vandløbsprojekter. Vandløbsindstasten Vandløbsprojekter 2015 Vandløbsindstasten 2. Vandløb og søer Udviklingsmål Der udarbejdes en vandløbsplan, som skal indeholde en prioriteret liste over projekter, der skaber synergi med bl.a. Vand- og

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Medlemsudvikling: Vi budgetterede med 500 medlemmer i 2014, og vi var 493,og det er mindre end i de foregående år. I 2013 var der 527og i 2012 var der 593. Vi kan så glæde os over at medlemsnedgangen ikke

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Vi har I Ørredfonden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Grindsted Sportsfiskerforenings generalforsamling 2019 Formandens beretning

Grindsted Sportsfiskerforenings generalforsamling 2019 Formandens beretning Grindsted Sportsfiskerforenings generalforsamling 2019 Formandens beretning Forureningen. Jeg vil starte, hvor jeg slap sidste år. Forureningen i Grindsted og især forureningen af Grindsted Å. Jeg nævnte

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Per Hougaard med laks 5,7kg/79cm fanget 17. september 2015 med ønske om god Gudenå konkurrence! Oktober 2015 I dette nummer af Gudenå Nyt er der informationer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening For 2016 Generalforsamling Beretning og Referat. Referat

Varde Sportsfiskerforening For 2016 Generalforsamling Beretning og Referat. Referat Varde Sportsfiskerforening For 2016 Generalforsamling Beretning og Referat Referat Generalforsamlingen for 2016 Den 21 februar 2017 kl. 19.00 Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt.

Læs mere