Teknisk chef Christian Jansson. V. pkt. 2 Jesper Mogensen V. pkt. 3 og 4 Økonomichef Lars V. Lund. Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknisk chef Christian Jansson. V. pkt. 2 Jesper Mogensen V. pkt. 3 og 4 Økonomichef Lars V. Lund. Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref."

Transkript

1 Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 25. september 2014 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestree Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere: Udviklingsdirektør Steffen Svendsen Studiechef Ambrosia Fladager Hansen HR- og kommunikationschef Carsten Vikkelsøe It-medarbejder Leila Damkjær Pedersen (TR HK) Økonomimedarbejder Sanne Gamrath (TR HK) (næstformand) It-medarbejder Lone Petersen (AR for fællesadm. (- bygningsområdet) i Vejle og Odense) Teknisk servicemedarbejder Jens Peder Wojcik (AR for bygningsområdet i UCL) Teknisk servicemedarbejder Jørgen Markussen (TR 3F) Studieadministrativ medarbejder Dorte Brygger (TR HK) Afbud: Til stede: Sekretariatsbetjening: Teknisk chef Christian Jansson V. pkt. 2 Jesper Mogensen V. pkt. 3 og 4 Økonomichef Lars V. Lund Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) DAGSORDENSPUNKTER Indhold 1. Godkendelse af dagsorden Budgetopfølgning 1. kvartal Budgetprincipper Status på opfølgning på APV for Økonomi og Personale og HR og Kommunikation 3 5. Status studieadministrationen Retningslinjer for nedsættelse af ansættelsesudvalg Arbejdsmiljødrøftelse- og plan Korte Punkter Status for arbejdet med kompetenceudvikling 2. Den nye elev-struktur 3. Indberetning i Easy 4. Studieadministrationens arbejdsmiljøorganisering 5. Status over flytteproces 9. Eventuelt... 6

2 1. Godkendelse af dagsorden Ingen bemærkninger til dagsordenen og ingen punkter til eventuelt. Dagsorden godkendt. 2. Budgetopfølgningg 1. kvartal 2014 v. Jesper Mogensenn Med afsæt i bilag 2.1 fremlagde, økonomimedarbejder Jesper Mogensen budgetopfølgning for de centrale stabe for 1. halvår Der er siden udsendelse af dagsordenen sket justeringer i resultatet for 1. halvår Ændringen i resultatet kan ikke pt. angives helt præcist. For hele UCL er resultat for 1. halvår ca. 14. mio. kr. i overskud. Dette resultat er lidt dårligere end bud- for direktionen ses getteret. Der er uddannelserne i mellem store udsving i resultatet. Direktionen: For 1. halvår ses en positiv budgetafvigelse på kr I budgettet bl.a., at der fra omstillingspuljen på 2,5 mio. kr. kun er brugt kr. Sekretariatet: Der ses en negativ budgetafvigelse på kr. Afvigelsen skyldes lønomkostninger til digitaliseringskonsulent og udviklingsmedarbejder, som ikke er budgetteret samt en stor negativ afviprimært højere rente- gelse på kompetenceudvikling. Økonomi og Personale: Den positive budgetafvigelse på kr., skyldes indtægter end budgetteret. Den negativ afvigelse ved personaleomkostningerne reduceres med , da der sælges timer til Musikkonservatoriet. Studieadministrationen: Der ses en negativ budgetafvigelse på kr.. Afvigelse på personaleom- bogføres med det kostninger, skyldes primært, at opsagte medarbejderes løn for opsigelsesperioden samme. Fællesadministrationen: Der ses en negativ afvigelse på kr. Elever: Der ses en negativ budgetafvigelse på Det skyldes primært at udgifterne ikke er fordelt jævnt over året. Bygningsområdet: Der ses en negativ afvigelse på Afvigelsen ses på driftsomkostningerne. Der skal ses på, hvorvidt det, der kan aktiveres mere end, der allerede er. Kantiner: Ingen bemærkninger. HR og Kommunikation: Der ses en positiv afvigelse på kr. Det skyldes bl.a. manglende om- med ca. konteringer af nogle lønudgifter. I forbindelse med omkonteringer reducereres lønafvigelsen kr. IT-afdelingen: Der ses en negativ afvigelse på Afvigelsen skyldes primært driftsomkostninger- ne. Opmærksomhedspunkt punkt vedr. de fle este afdelinger meget lidt forbrug på kompete enceudvikling.

3 Der er nogle detailforhold i de forskellige enheder, som man skal være opmærksom på i det samlede billede, men der er ikke noget, der tyder på en kritisk situation eller manglede styring. Udvalget tog orienteringen til efterretning. 3. Budgetprincipper 2015 v. Lars Lund Lars Lund orienterede om, at det fremtidige budget tager afsæt i 6 søjler; vicedirektørområderne, F&I, Tværgående Uddannelsesudvikling samt Fælles ledelse, administration og bygningsdrift. I budget for sidstnævnte er Erik Knudsen og Steffen Svendsen de budgetansvarlige. Formålet med de nye budgetprincipper er gevinstrealisering. Området for Fælles ledelse, administration og bygningsdrift tildeles en ramme, som der skal budgette- res indenfor. Stabscheferne fordeler herefter rammen mellem sig. Budgetteringen foretages i to faser. I fase ét tildeles midlerne og i fase to fordeles midlerne. Selvom en stor del af det samlede budget er lønomkostninger, giver de nye budgetprincipper mulighed for at fordele midlerne indenfor den enkelte søjle. Historisk set, er der stor forske i uddannelsernes ta- xameterniveau. Der er ingen strategiske beslutning ger fra direktionen, der vedrører afdelingerne under udvalget. Udvalget tog orienteringen til efterretning. 4. Status på opfølgning på APV for Økonomi og Personale og HR og Kommunikation v. Lars Lund og Carsten Vikkelsøe Lars Lund orienterede om at Økonomi og Personale har udvalgt de indsatsområder, som de har beslut- der er kommet tet sig for at arbejde med. Der har været holdt fællesmøde omkring de handlingsforslag, ud af det. Tre temaer er udvalgt. Der arbejdes videre med handlingsplaner. Carsten Vikkelsøe orienterede om, at opfølgning på APV for HR og Kommunikationn er et fast punkt på afdelingsmøderne. De fysiske ting er som udgangspunkt nemmere at løse end de psykiske ting. Det psykiske område har været behandlet via dialogmøder - opdelt efter Iglo-modellen (hvad kan orga- nisationen selv gøre, afdelingen og en selv). Vigtigheden af, at Økonomi og Personale arbejder videre med opfølgningen blev understreget. Status gives på næste møde. Udvalget tog herefter orienteringenn til efterretning.

4 5. Status studieadministrationen v. Ambrosia Fladager Hansen Ambrosia Fladager Hansen orienterede om, at der hen over foråret er sket en opgaveoverdragelse i foralle ved, hvilke opgaver bindelse med teamdannelse. Der er lavet en plan frem til 1. november så de skal løse, hvem de er i team med, teamkoordinatorer, faglig ledere. Studieadministrationen er med i en række store digitaliseringsprojekter såsom NAV, digitale eksamepga stress. Der er pt. ner og Untis. Der har i studieadministrationen været flere medarbejdere, som har været syge ingen fuldtidssygemeldte. Der er stor opmærksomhed på såvel de syge som de raske medarbejdere. Der opleves en større arbejdsglæde blandt medarbejderne. Udvalget tog orienteringen til efterretning med den bemærkning, at udvalget løbende ønsker at blive orienteret om forholdene i studieadministrationen. 6. Retningslinjer for nedsættelse af ansættelsesudvalg Udvalget godkendte forslag til retningslinjer for nedsættelse af ansættelsesudvalg. Handlepunkter: Retningslinjer gøres tilgængelige på mit.ucl.dk på udvalgets site. 7. Arbejdsmiljødrøftelse- og plan Hovedarbejdsmiljøudvalget ønsker, at den lovpligtige arbejdsmiljødrøftelse og tilhørende arbejdsmiljø- Nedenstående skal følgelig drøftes i de lokale udvalg: plan fremadrettet skal være et resultat af lokale drøftelser vedrørende arbejdsmiljøarbejdet. 1: Arbejdsmiljøarbejdet i det lokale e udvalgs område i det forgangne år: - Sygefravær er behandlet. - Opfølgning på handleplan udarbejdet for henholdsvis Økonomi og Personale samt HR og Kommunika- tion. 2: Vigtigste indsatsområder for arb bejdsmiljøarbejdet i 2015: - APV Handleplan (fysiske og psykiske) - Sygefravær

5 -Trivsel (arbejdsbelastninger, arbejdspladsens sociale funktioner, de fysiske rammer til arbejdspladsens indretning) -Arbejde på tværs I et arbejdsmiljømæssigt perspektiv) - Campusbyggeri (Odense og Vejle) (herunder indretning af kontor) 3: Forslag til mål for arbejdsmiljøar rbejdet i 2015: Få belyst ovenstående temaer med henblik på at opnå de bedst mulige temaer. Lone Petersen, Sanne Gamrath og Steffen Svendsen arbejder med ovenstående punkter, som udfoldes til næste møde. 4: Det lokale udvalgs ønsker til sup pplerende uddannelse i 2015 der understøtter arbejdet med de nævnte indsatsområder: -Trivsel 5: Det lokale udvalgs ønsker til em mner der skal drøftes i HAU i 2015?: Den lokale årsplanlægning Den lokale årsplanlægning vedrørende arbejdsmiljøarbejdet skal fremadrettet afspejle: 1. Arbejdsmiljøplanens indsatsområder og mål Den gøres tilgængeligt på mit.ucl.dk og fremsendes til medlemmerne af de lokale arbejdsmiljøud- valg/sammenlagte udvalg årligt senest den 1. oktober 2. Ansvarsfordelingen i arbejdsmiljøorganisationen Inputs fra en drøftelse ved sidste års temadag for arbejdsmiljøorganisationen er blevet til et udkast til en oversigt over ansvarsfordelingen i arbejdsmiljøorganisationen. Den beskriver snitflader til aktøudvalgs årsplanlægning rer i og udenfor arbejdsmiljøorganisationen, og den bør anvendes i de lokale vedrørende arbejdsmiljøarbejdet samt i det daglige arbejde i arbejdsmiljøgrupperne. Handlepunkter: 8. Korte Punkter Udvalgets forslag til de enkelte punkter (se ovenfor) sendes til HAU. Lone Petersen, Sanne Gamrath og Steffen Svendsen laver oplæg til næste møde omkring indsatsområ- der og mål for arbejdsmiljøarbejdet Status for arbejdet med kompet tenceudvikling for de centrale stabe (arbejdsgruppe Sanne Gamrath, Jørgen Markussen, Ambrosia Fladager Hansen og Carsten Vikkelsøe)

6 Fremdriften er indtil videre begrænset. Arbejdsgruppen kommer på næste møde med bud på rammesætning. 2. Den nye elev-struktur v. Carsten n Vikkelsøe Notatet opdeles i to; et værdibaseret notat samt et notat omkring de administrative ret- ningslinjer. 3. Indberetninger i Easy v. Christia an Jansson Taget til efterretning. 4. Studieadministrationens arbejds smiljøorganisering v. Ambrosia Fladager Hanse en Der skal vælges én AMR for hhv. Jylland og Fyn. 5. Status over flytteproces f Bygnings- og It-området blev rost for deres indsats i forbindelse med flytningen. Det har dog været lidt problematisk, at håndværkerne ikke har kunnet holde tidsplanen, og dermed ikke var færdige til august. Der blev gjort opmærksom på vigtigheden af, at der forud for flytningen i Odense sorteres og ryddes ud på de enkelte lokationer. Dette har været en ekstra byrde i forbindelse med flytningen i Vejle. Da UCL ikke har en reception, opleves forstyrrelser for de, der er mest synlige. Der ønskes en form for reception. Handlepunkter: Ovenstående sendes til Christian Jansson med anmodning om tilbagemelding. Tilbagemelding fra Christian Jansson: Jeg er meget enig i, at det kvalificerer flytteprocessen, at der er sorteret og opryddet i depoter og loka- jeg opslået en byg- ler, hvilket vi er startet på i Odense. For at imødegå de mange udfordringer, der følger med en så stor flytteproces, har ningskonstruktør stilling, som også vil indgå som koordinator og administrativ hjælp. Ansættelse er pr. 1. december eller snarest muligt. De håndværksmæssige justeringe er som følge af en kombination af nye ønsker og fejl, hvilket ikke er et ukendt parameter i en sådan proces. Der er entreret med arkitektfirma med henblik på at optimere de fysiske rammer, indretning og rumme- nes anvendelighed i forhold trivsel og funktionalitet. 9. Eventuelt Intet.

7 Næste møde er den 18. december, kl i Sundhedshuset (Vestre Engvej, Vejle) Foreløbige punkter til næste møde: Budget 2015 Status studieadministrationen Status på opfølgning på APV i Økonomi og Personale Indsatsområder og mål med arbejdsmiljøarbejdet 2015 (oplæg fra arbejdsgruppe) Rammesætning for arbejdet med kompetenceudvikling for de centrale stabe (oplæg fra arbejds- gruppe) Nyt fra HAU Indberetninger i Easy (medarbejders arbejdsskader)

Referat LSU-LAU de centrale stabe

Referat LSU-LAU de centrale stabe s Referat LSU-LAU de centrale stabe Mødedato: 22.september 2015 Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 14:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere:

Læs mere

Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe)

Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe) Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe) Mødedato Torsdag 22. juni 2017 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Dagsorden Dokumentnummer 1216890 Arbejdsområde

Læs mere

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen)

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) s Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 9. juni 2016 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.202) Deltagere: Prorektor Steffen Svendsen HR-

Læs mere

Referat af LSU-LAU møde

Referat af LSU-LAU møde Referat af LSU-LAU møde Mødedato 14. juni 2018 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 10:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Referat af LSU-LAU 14.06.18 Dokumentnummer 1355867 Arbejdsområde

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) 4. Påtænkt udlicitering af rengøringsopgaver i Jelling...

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) 4. Påtænkt udlicitering af rengøringsopgaver i Jelling... side /5 Referat LSU-LAU LAU (fællesadministrationen) Mødedato:. december 0 Starttidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 0:00 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale Deltagere: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen)

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) side 1/6 Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 26. marts 2015 Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestree Engvej 51 C (mødelokale 3.210)

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe

Dagsorden til ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe Dagsorden til ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe Mødedato 11. september 2017 Starttidspunkt 14:00 Sluttidspunkt 15:00 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Ekstraordinært LSU-LAU

Læs mere

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen)

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 30. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.251) Deltagere:

Læs mere

Programrådet for besparelser i UCL s administration har udarbejdet nedenstående forslag til besparelser.

Programrådet for besparelser i UCL s administration har udarbejdet nedenstående forslag til besparelser. s Dagsorden LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 9. juni 2016 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.202) Deltagere:

Læs mere

Referat LSU-LAU LAU (fællesadministrationen)

Referat LSU-LAU LAU (fællesadministrationen) Referat LSU-LAU LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 21. marts 2013 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Sted: Deltagere: Til stede ved pkt. 2: Sekretariatsbetjening: Dagsorden

Læs mere

Videokonference (Soldalen/Blangstedgårdsvej)

Videokonference (Soldalen/Blangstedgårdsvej) EKSTRAORDINÆRT Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 3. februar 2014 Starttidspunkt: Kl. 15:.00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dokumentnavn: Dagsorden 03.02.204 Sted: Deltagere: Videokonference

Læs mere

Referat af LSU-LAU for de centrale stabe

Referat af LSU-LAU for de centrale stabe Referat af LSU-LAU for de centrale stabe Mødedato 7. december 2017 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Referat af LSU-LAU 07.12.17 Dokumentnummer

Læs mere

LSU-LAU (fællesadministrationen)

LSU-LAU (fællesadministrationen) s Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 8. december 2016 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere:

Læs mere

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Referat Mødedato 7. september 2016 Starttidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 11.30 Mødested Blangstedgårdsvej: F1.29 Til stede: Carsten Vikkelsøe, HR og Kommunikationschef

Læs mere

Referat til HSU. Deltagere:

Referat til HSU. Deltagere: Referat til HSU Mødedato Mandag den 23. marts 2015 Starttidspunkt Kl. 13:15 Sluttidspunkt Kl. 16:00 Mødested Vestre Engvej 51C, 7100 Vejle Mødelokale 3.210 Deltagere: Medarbejderrepræsentanter: Jesper

Læs mere

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Dagsorden Mødedato 7. september 2016 Starttidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 11.30 Mødested Lokale H1.04, Blangstedgårdsvej 4, Odense Deltagere Carsten Vikkelsøe, HR

Læs mere

Medarbejderrepræsentanter: Jesper )i er Wra g TR for AC Lærerudda else på Fy æstfor a d

Medarbejderrepræsentanter: Jesper )i er Wra g TR for AC Lærerudda else på Fy æstfor a d Dagsorden til HSU Mødedato Onsdag den 8. februar 2017 Starttidspunkt Kl. 13:00 Sluttidspunkt Kl. 16:00 Mødested Vestre Engvej 51c, Vejle Mødelokale Lokale 3.210 Deltagere: Medarbejderrepræsentanter: Jesper

Læs mere

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Dagsorden Mødedato 1. juni 2016 Starttidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 11.30 Mødested L1.13 Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ Deltagere Lone Petersen, It-medarbejder,

Læs mere

Dagsorden HAU. Dagsordenspunkter

Dagsorden HAU. Dagsordenspunkter Dagsorden HAU Mødedato: Mandag den 19. september 2011 Starttidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Soldalen 8, 7100 Vejle Mødelokale: Lokal 13, ÆNDRING KAN FOREKOMME Journalnummer: - Deltagere:

Læs mere

Ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe

Ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe Ekstraordinært LSU-LAU for de centrale stabe Mødedato 29. august 2017 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Ekstraordinært LSU-LAU møde Dokumentnummer

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.)

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) Agenda LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 21. marts 2013 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale 2 Deltagere: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen)

Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Referat LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 19. september 2013 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale 2 Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.)

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) s Dagsorden LSU-LAU for de centrale stabe Mødedato: 25. september 2014 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere:

Læs mere

Mødereferat - HAU. Mødedato: Tirsdag den 31. maj Starttidspunkt: Kl. 9:00. Sluttidspunkt: Kl. 11:00. Journalnummer: - Til stede

Mødereferat - HAU. Mødedato: Tirsdag den 31. maj Starttidspunkt: Kl. 9:00. Sluttidspunkt: Kl. 11:00. Journalnummer: - Til stede Mødereferat - HAU Mødedato: Tirsdag den 31. maj 2011 Starttidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Soldalen 8, 7100 Vejle Journalnummer: - Til stede Rektor Erik Knudsen Underviser Charlotte

Læs mere

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk konsulent Charlotte Agerby Schultz, Center for undervisningsmidler

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk konsulent Charlotte Agerby Schultz, Center for undervisningsmidler Mødereferat HAU Mødedato: Fredag den 2. december 2011 Starttidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Blangstedgårdsvej 4, Odense Journalnummer: - Til stede: Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen

Læs mere

LSU-LAU i F&I - referat

LSU-LAU i F&I - referat LSU-LAU i F&I - referat Mødedato 13 november 2014 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 1430 Afdeling/enhed Forskning og innovation Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent TIDA 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af ekstraordinært LSU-LAU møde den 29. august 2017

Referat af ekstraordinært LSU-LAU møde den 29. august 2017 Referat af ekstraordinært LSU-LAU møde den 29. august 2017 Mødedato 29. august 2017 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Referat af ekstraord LSU LAU

Læs mere

LSU-LAU i F&U - Referat

LSU-LAU i F&U - Referat LSU-LAU i F&U - Referat Mødedato 9 juni 2015 Starttidspunkt 9:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent Kharunnya Rajkumar 1. Godkendelse

Læs mere

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Mødedato: 11. december 2014 Starttidspunkt: kl. 13.30 Sluttidspunkt: kl. 15.30 Mødested: Lucernemarken Mødelokale: Lokale 3 Journalnummer: 7000-1037-2014

Læs mere

LSU-LAU i F&U Dagsorden

LSU-LAU i F&U Dagsorden LSU-LAU i F&U Dagsorden Mødedato 16 sept 2016 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Dagsorden LSU/LAU møde Referent Gitte Reinhard Laursen 1. Godkendelse

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Dagsorden LSU (fællesadministrationen)

Dagsorden LSU (fællesadministrationen) Dagsorden LSU (fællesadministrationen) Mødedato: Mandag den 23. februar 2009 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Mødested: Mødelokale: Konf. 3 Soldalen 8, 7100 Vejle Journalnummer: LSU (Fællesadministrationen)

Læs mere

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Organisering af arbejdsmiljøarbejdet HR og Kommunikation 1. Organisationen UCL har en arbejdsmiljøorganisation i 2 niveauer: HAU De centrale stabe Forskning og Udvikling Komp.

Læs mere

MED (fællesadministrationen)

MED (fællesadministrationen) Referat Mødedato: Starttidspunkt: 10:00 11-nov-2009 (videokonference Vejle/Odense) Sluttidspunkt: 12:00 MED (fællesadministrationen) Til stede: Afbud: Administrationschef Allan Kjær Hansen (formand), sekretariatschef

Læs mere

LSU/LAU (fællesadministrationen)

LSU/LAU (fællesadministrationen) Dagsorden Mødedato: 12. marts 2012 Tidspunkt: 11:00-12:00 Sted Soldalen/Blangstedgårdsvej (videokonference) Medlemmer: Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen (formand) Sekretariatschef Ole Stig Jensen It-medarbejder

Læs mere

Mødereferat HAU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 19. september 2011 Mødested: Journalnummer: - Til stede: Soldalen 8, 7100 Vejle

Mødereferat HAU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 19. september 2011 Mødested: Journalnummer: - Til stede: Soldalen 8, 7100 Vejle Mødereferat HAU Mødedato: Mandag den 19. september 2011 Mødested: Journalnummer: - Til stede: Soldalen 8, 7100 Vejle Erik Knudsen, Rektor Allan Kjær Hansen, Ressourcedirektør Lone Hougaard, Uddannelseschef

Læs mere

Mødereferat HSI. Dagsordenspunkter. Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede

Mødereferat HSI. Dagsordenspunkter. Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede Mødereferat HSI Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede Blangstedgårdsvej, 5220 Odense SØ HSI Vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle), underviser Hanne

Læs mere

3.. Møde. Torsdag den 21. august kl. 12:30 15:00 Middelfart- vej, konferencelokalet. Referat. Pkt. A Bemærkninger til dagsorden Ingen bemærkninger.

3.. Møde. Torsdag den 21. august kl. 12:30 15:00 Middelfart- vej, konferencelokalet. Referat. Pkt. A Bemærkninger til dagsorden Ingen bemærkninger. Referat Mødedato 21. august 2014 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 15:00 Afdeling/enhed Området for Pædagogiske & Samfundsfaglige Uddannelser Dokumentnavn Referat LSU Pæd & Samf 20140821 Dokumentnummer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015

Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015 Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015 Mødested Hindsgavl Slot Hindsgavl Alle 7 5500 Middelfart Journalnummer 0200-14827-2015 Til stede Rektor ved Fredericia Gymnasium, Poul Erik Madsen Dekan

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 2. december 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: D1.06 Medlemmer: Afbud: Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone

Læs mere

Soldalen og Blangstedgårdsvej (videokonferencerne)

Soldalen og Blangstedgårdsvej (videokonferencerne) Referat fra HAU-møde Mødedato: 27. marts 2012 Tidspunkt: Kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Til stede: Soldalen og Blangstedgårdsvej (videokonferencerne) Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk konsulent

Læs mere

LSU-LAU i F&I - referat

LSU-LAU i F&I - referat LSU-LAU i F&I - referat Mødedato 27 februar 2015 Starttidspunkt 9:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent TIDA 1. Godkendelse af

Læs mere

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Organisering af arbejdsmiljøarbejdet HR og Kommunikation 1. Organisationen UCL har en arbejdsmiljøorganisation i 2 niveauer: Herunder kan du se medlemmerne i 1) Hovedarbejdsmiljøudvalget

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Udpegning af nyt bestyrelsesmedlem Regnskab efter 3. kvartal

1. Godkendelse af dagsordenen Udpegning af nyt bestyrelsesmedlem Regnskab efter 3. kvartal Dagsorden til bestyrelsesmødet Mødedato Torsdag den 18. december 2014 Starttidspunkt Kl. 16:00 Sluttidspunkt Kl. 20:00 Mødested Hotel Knudsens Gård Hunderupgade 2 5230 Odense M Mødelokale Mødet afholdes

Læs mere

LSU-LAU i F&U Referat

LSU-LAU i F&U Referat LSU-LAU i F&U Referat Mødedato 1. december Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Referat LSU/LAU møde Referent Tina Danielsen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dagsordenspunkter. Dagsorden til HAU. 1. Godkendelse af dagsorden og annoncering af punkter til evt Temadrøftelse om sygefravær...

Dagsordenspunkter. Dagsorden til HAU. 1. Godkendelse af dagsorden og annoncering af punkter til evt Temadrøftelse om sygefravær... Dagsorden til HAU Mødedato Onsdag den 6. marts 2013 Starttidspunkt Kl. 09:00 Sluttidspunkt Kl. 11:30 Mødested Soldalen og Blangstedgårdsvej Mødelokale Videokonferencerne SOL og BLA Til stede Dagsordenspunkter

Læs mere

Bilag 3.2 Tilbagemeldinger fra de sammenlagte lokale udvalg og de lokale arbejdsmiljøudvalg vedrørende de lokale fraværsstatistikker.

Bilag 3.2 Tilbagemeldinger fra de sammenlagte lokale udvalg og de lokale arbejdsmiljøudvalg vedrørende de lokale fraværsstatistikker. Bilag 3.2 Tilbagemeldinger fra de sammenlagte lokale udvalg og de lokale arbejdsmiljøudvalg vedrørende de lokale fraværsstatistikker. 3.2.1 Det sammenlagte lokale udvalg for Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen (formand) Sekretariatschef Ole Stig Jensen. It-medarbejder Leila Damkjær Pedersen (TR HK)(næstformand)

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen (formand) Sekretariatschef Ole Stig Jensen. It-medarbejder Leila Damkjær Pedersen (TR HK)(næstformand) Agenda Mødedato 4. oktober 2012 Starttidspunkt 9:30 Sluttidspunkt 11:30 Dokumentnavn Sted Deltagere Dagsorden LSU-LAU (fællesadministrationen) Videokonference (Blangstedgårdsvej Vejle) Ressourcedirektør

Læs mere

Teknisk chef Christian Jansson HR- og Kommunikationschef Carsten Vikkelsøe Teamleder Jesper Mogensen

Teknisk chef Christian Jansson HR- og Kommunikationschef Carsten Vikkelsøe Teamleder Jesper Mogensen s Dagsorden LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 30. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.251) Deltagere:

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.)

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) Agenda LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 21. marts 2013 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale 2 Deltagere: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN

Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN Områdeudvalg socialområdet DAGSORDEN Sted: Gjerrild Vandrehjem, Dyrehavevej 9, Gjerrild, 8500 Grenaa. Formøde for medarbejderne fra kl. 08.00 til 10.00. Dato: Onsdag den 21. maj 2014 Start kl.: 8:00 Slut

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.)

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) side 1/5 Agenda LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 12. december 2013 Starttidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale 2 Deltagere: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

Agenda. 1. Godkendelse af dagsorden. HSA-møde

Agenda. 1. Godkendelse af dagsorden. HSA-møde Agenda HSA-møde Mødedato 4. december 2018 Starttidspunkt 14:00 Sluttidspunkt 16:00 Afdeling Mødeadresse Mødelokale Referent Deltagere Afbud UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Odense Niels Bohrs

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Budgetopfølgning for perioden 1. januar til 30. april

1. Godkendelse af dagsordenen Budgetopfølgning for perioden 1. januar til 30. april Dagsorden til bestyrelsesmødet 15. juni 2016 Mødedato Onsdag den 15. juni 2016 Starttidspunkt Kl. 13:00 Sluttidspunkt Kl. 16:00 Mødested Videnbyen Cortex Park 26 5230 Odense M Mødelokale Orange Meeting

Læs mere

Dagsorden Behandlingstype Referat Handling. Præsentation til debat v. LEIV. Information om repræsentation af A-siden og B-siden.

Dagsorden Behandlingstype Referat Handling. Præsentation til debat v. LEIV. Information om repræsentation af A-siden og B-siden. Dagsorden til fælles LSU og LAU Mødedato 13. januar 2017 Starttidspunkt Kl. 12.00 Sluttidspunkt Kl. 14.00 Mødested Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Niels Bohrs Allé Mødelokale J.118B Journalnummer

Læs mere

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Juni 2015 Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Campusparat Som forberedelse til NBA er gruppen, der arbejder med at gøre os campusparate, blevet bedt om at udarbejde et forslag til et

Læs mere

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl. 9.00-15.00 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ulla Mulbjerg Deltagere: Christian G. Hansen, Thomas Søndergaard Larsen, Gitte Stokholm,

Læs mere

Mødereferat HSI. Mødedato: Torsdag den 11. marts 2010

Mødereferat HSI. Mødedato: Torsdag den 11. marts 2010 Mødereferat HSI Mødedato: Torsdag den 11. marts 2010 Mødested: Til stede Fraværende Indkaldte suppleanter Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, souschef Kirsten Larsen (Pædagoguddannelsen i Odense), underviser

Læs mere

Referat LSU-LAU (de centrale stabe)

Referat LSU-LAU (de centrale stabe) Referat LSU-LAU (de centrale stabe) Mødedato Torsdag 22. juni 2017 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Referat Dokumentnummer 1224353 Arbejdsområde

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: L1.22 Journalnummer: HSI Medlemmer: Indkaldte suppleanter: Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

Videokonference (Soldalen/Blangstedgårdsvej)

Videokonference (Soldalen/Blangstedgårdsvej) EKSTRAORDINÆRT Agenda LSU-LAU (fællesadministrationen) Mødedato: 3. februar 2014 Starttidspunkt: Kl. 15:.00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dokumentnavn: Dagsorden 03.02.204 Sted: Deltagere: Afbud: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

Dagsorden LSU-LAU de centrale stabe

Dagsorden LSU-LAU de centrale stabe s Dagsorden LSU-LAU de centrale stabe Mødedato: 22.september 2015 Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 14:30 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Vestre Engvej 51 C (mødelokale 3.210) Deltagere:

Læs mere

REFERAT HOVED-MED. Mødedato: 24. maj Den gamle byrådssal, Skive. Mødetidspunkt: 12:00. Mødet hævet: 14:30

REFERAT HOVED-MED. Mødedato: 24. maj Den gamle byrådssal, Skive. Mødetidspunkt: 12:00. Mødet hævet: 14:30 REFERAT HOVED-MED Mødedato: 24. maj 2017 Mødested: Den gamle byrådssal, Skive Mødetidspunkt: 12:00 Mødet hævet: 14:30 Deltagere: Anna Mogensen, Birthe Søndergård Abildgaard, Christian Bertelsen, Gitte

Læs mere

Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl til 15.30

Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl til 15.30 Sygeplejerskeuddannelsen i UCL Referat fra møde i LSU for Sygeplejerskeuddannelsen i UCL onsdag den 30. november 2011, kl. 12.30 til 15.30 Mødedeltagere: Jytte Beck, True Larsen, Gurli Villumsen, Tina

Læs mere

Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL

Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL Referat Mødedato: Starttidspunkt: 09:00 Sluttidspunkt: 11:00 Referent: 21-mar-2011 Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL Mandag den 21. marts 2011 kl. 9.00 11.00 i lokale R31, Rømersvej Deltagere

Læs mere

Referat fra HAU-møde den 19. september 2012

Referat fra HAU-møde den 19. september 2012 Referat fra HAU-møde den 19. september 2012 Mødedato: 19. september 2012 Tidspunkt: Kl. 9.00 til 11.30 Mødested: Til stede: Soldalen og Blangstedgårdsvej (videokonferencerne) Ressourcedirektør Allan Kjær

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 17. juni 2013 kl. 15.00 Mødet afholdes på Social- og Sundhedsskolen Syd, mødelokalet ved Joan Jessens kontor Medlemmer: Formand

Læs mere

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl Møde den: 18. januar 2017, kl. 09:30 11:00 Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 LAMU Økonomi og Bygninger Dagsorden Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther

Læs mere

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Mødedato: 11. december 2014 Starttidspunkt: kl. 13.30 Sluttidspunkt: kl. 15.30 Mødested: Lucernemarken Mødelokale: Mødelokale 3 Journalnummer:

Læs mere

Strategisk Ledermøde. Hanne har medarbejdermøde 25.2. Punkter på mødet. 1. Dagsorden Til godkendelse. Til godkendelse

Strategisk Ledermøde. Hanne har medarbejdermøde 25.2. Punkter på mødet. 1. Dagsorden Til godkendelse. Til godkendelse Strategisk Ledermøde Mødedato: D. 24. februar 2015 Starttidspunkt: kl. 12.30 Sluttidspunkt: kl. 15.30 Mødested: Asylgade Mødelokale: Jørgens kontor Journalnummer: 7000-1862-2013 Deltagere: Jørgen Hansen,

Læs mere

Referat fra HAU-møde den 5. december 2012

Referat fra HAU-møde den 5. december 2012 Referat fra HAU-møde den 5. december 2012 Mødedato: 5. december 2012 Tidspunkt: Kl. 10:00 til 12:00 Mødested: Til stede: Blangstedgårdsvej (videokonferencelokalet) Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk

Læs mere

Lokal APV-proces i UCL 2014

Lokal APV-proces i UCL 2014 VEJLEDNING TIL APV-GRUPPEN Lokal APV-proces i UCL 2014 Udarbejdet af HR og Kommunikation Indledning Arbejdsmiljøloven kræver, at der gennemføres en arbejdspladsvurdering (APV) af det fysiske og psykiske

Læs mere

Dagsorden. Hovedudvalget holder møde den, 6. februar 2013 kl. 8.30-11 i mødelokale F på Rådhuset.

Dagsorden. Hovedudvalget holder møde den, 6. februar 2013 kl. 8.30-11 i mødelokale F på Rådhuset. ALLERØD KOMMUNE Hovedudvalget Dagsorden Hovedudvalget holder møde den, 6. februar 2013 kl. 8.30-11 i mødelokale F på Rådhuset. Afbud: Anne Steffensen, Brigitta Pranov, Christine Christensen, Jytte Bartels,

Læs mere

Dagsorden til LSU-LAU for de centrale stabe

Dagsorden til LSU-LAU for de centrale stabe Dagsorden til LSU-LAU for de centrale stabe Mødedato 5. oktober 2017 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn LSU-LAU 5. oktober 2017 Dokumentnummer 1253701

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Lokale 428, Rådhuset Fraværende: Lone Sten, Jette Sten Jensen, Louise

Læs mere

Denne redegørelse omfatter emnet Arbejdsmiljø og indgår i Hoved-MEDs årlige drøftelse om arbejdsmiljø i juni 2014.

Denne redegørelse omfatter emnet Arbejdsmiljø og indgår i Hoved-MEDs årlige drøftelse om arbejdsmiljø i juni 2014. Personalepolitisk Redegørelse Arbejdsmiljø 1 FORORD Denne redegørelse omfatter emnet Arbejdsmiljø og indgår i Hoved-MEDs årlige drøftelse om arbejdsmiljø i juni 2014. Redegørelsen indeholder både en oversigt

Læs mere

MED (fællesadministrationen)

MED (fællesadministrationen) Referat Mødedato: 21. juni 2011 Tidspunkt: 9:00-11:00 Sted Soldalen 8, 7100 Vejle (mødelokale 2) Tilstede: Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen (formand) Sekretariatschef Ole Stig Jensen It-medarbejder

Læs mere

I de efterfølgende afsnit er der foretaget en sammenligning af perioderegnskabet og budget for 1. kvartal Alle tal er i mio. kr.

I de efterfølgende afsnit er der foretaget en sammenligning af perioderegnskabet og budget for 1. kvartal Alle tal er i mio. kr. otat Bilag 2.1 Afdeling/enhed: Økonomiafdelingen Oprettelsesdato: 24052012 Udarbejdet af: lvlu Journalnummer: Dokumentnavn: Notat om budgetopfølgning 1. kvt. 2012 Dokumentnummer: 1. otat til budgetopfølgningen

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

Plan for arbejdsmiljøsamarbejdet 2015, drøftet på FAMU møde den 11. december 2014

Plan for arbejdsmiljøsamarbejdet 2015, drøftet på FAMU møde den 11. december 2014 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne skal tilrettelægge det kommende års samarbejde om arbejdsmiljø.

Læs mere

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Økonomi og Planlægning, Odense - Juni 2013

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Økonomi og Planlægning, Odense - Juni 2013 Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Økonomi og Planlægning, Odense - Juni 2013 Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø Indholdsfortegnelse Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Økonomi

Læs mere

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdeling for Budget og Data, Odense - Juni 2013

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdeling for Budget og Data, Odense - Juni 2013 Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdeling for Budget og Data, Odense - Juni 2013 Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø Indholdsfortegnelse Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdeling for Budget og Data,

Læs mere

REFERAT HOVED-MED. Mødedato: 21. marts Mødelokale Spøttrup, Det gamle rådhus. Mødetidspunkt: 12:00. Mødet hævet: 15:00

REFERAT HOVED-MED. Mødedato: 21. marts Mødelokale Spøttrup, Det gamle rådhus. Mødetidspunkt: 12:00. Mødet hævet: 15:00 REFERAT HOVED-MED Mødedato: 21. marts 2018 Mødested: Mødelokale Spøttrup, Det gamle rådhus Mødetidspunkt: 12:00 Mødet hævet: 15:00 Deltagere: Birgitte Høj Sørensen, Birthe Søndergård Abildgaard, Gitte

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 26. januar 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Søs Haugaard (Afbud) Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Dagsorden LSU Området for Sundhedsuddannelserne

Dagsorden LSU Området for Sundhedsuddannelserne Mødedato: Mødested: Dagsorden LSU Området for Sundhedsuddannelserne 17. december 2014 Vestre Engvej 51 C, 7000 Vejle Starttidspunkt: 12:00 Sluttidspunkt: 16:00 Referent: Mødeleder: Bianca Dreyer Hyre Søren

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 04.04.2018 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 04.04.2018 Tid: Kl. 12:30-15:45 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med

Læs mere

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø, Odense - Juni 2013

Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø, Odense - Juni 2013 Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø, Odense - Juni 2013 Afdelingen for Sikkerhed og Arbejdsmiljø Indholdsfortegnelse Arbejdsmiljøredegørelse 2012 for Afdelingen for

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Samlet APV-rapport. Udarbejdet af HR og Kommunikation Januar 2015

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Samlet APV-rapport. Udarbejdet af HR og Kommunikation Januar 2015 UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Samlet APV-rapport 2014 Udarbejdet af HR og Kommunikation Januar 2015 1. Indledning Denne rapport indeholder det generelle resultat af arbejdspladsvurderingen (APV en) 2014.

Læs mere

Referat LSU/LAU-møde. Handling/ Deadline. Hvem/ Konklusion. Dagsorden. Intet til dette punkt. 15 min. ULRM. Praktiske udfordringer:

Referat LSU/LAU-møde. Handling/ Deadline. Hvem/ Konklusion. Dagsorden. Intet til dette punkt. 15 min. ULRM. Praktiske udfordringer: Referat LSU/LAU-møde Mødedato 7.september 2016, kl. 13.30-15.30 Sted Niels Bohrs Allé - BS.101 Dokumentnavn Dagsorden LSU/LAU-møde Arbejdsområde Tværgående Uddannelsesudvikling Referent Heidi Kruse Hansen

Læs mere

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense Referat Mødedato 22. juni 2012 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Pædagoguddannelsen Dokumentnavn 2012-06-22 referat LSU Dokumentnummer Arbejdsområde LSU for Pædagoguddannelsen i UCL

Læs mere

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4 AAU Innovation og Forskningsstøtte Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Samarbejdsudvalg (SU) AAU Innovation Tirsdag den 14. november 2017 kl. 10.00-12.00 Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale

Læs mere

Referat Sikkerhedsudvalgsmøde

Referat Sikkerhedsudvalgsmøde Referat Sikkerhedsudvalgsmøde Mødedato: fredag den 28. januar 2011 Starttidspunkt: kl. 8.30 Sluttidspunkt: kl. 10.00 Mødested: Mødelokale: Asylgade Jørgens kontor Journalnummer: Deltagere: Jørgen Hansen

Læs mere

Metoder til ledelse af arbejdsmiljøarbejdet og arbejdsmiljøcertificering. 28. September 2010

Metoder til ledelse af arbejdsmiljøarbejdet og arbejdsmiljøcertificering. 28. September 2010 Metoder til ledelse af arbejdsmiljøarbejdet og arbejdsmiljøcertificering 28. September 2010 Regionshuset og satellitter 7 direktørområder 43 afdelinger Satellitter i Middelfart, Odense, Esbjerg, Ribe,

Læs mere

Mødedato Tirsdag den 13. december 2016 Starttidspunkt Kl. 16:00 Sluttidspunkt Kl. 18:00 (med efterfølgende middag på Hotel Knudsens Gård)

Mødedato Tirsdag den 13. december 2016 Starttidspunkt Kl. 16:00 Sluttidspunkt Kl. 18:00 (med efterfølgende middag på Hotel Knudsens Gård) Dagsorden til bestyrelsesmødet 13. december 2016 Mødedato Tirsdag den 13. december 2016 Starttidspunkt Kl. 16:00 Sluttidspunkt Kl. 18:00 (med efterfølgende middag på Hotel Knudsens Gård) Mødested UCL Campus

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B Side 1/5 Mødedato: 23. november 2017, kl. 09.00 10.30 Mødested: Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Esther S. T. Henriksen,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere