Onsdag den 22. juni 2016 kl på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen i Anker Heegaards Gade 8)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Onsdag den 22. juni 2016 kl på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen i Anker Heegaards Gade 8)"

Transkript

1 Til de delegerede og gæster København den 3. juni 2016 Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Onsdag den 22. juni 2016 kl på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen i ) Dagsordenen er følgende: 1. Valg af dirigent 2. Forslag om ændring af vedtægterne for foreningen, herunder forslag om: a. Ændring af majoritetskrav for opløsning af foreningen til 9/10 af samtlige delegerede b. Diverse andre vedtægtsændringer 3. Forslag om grenspaltning af foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes, herunder forslag om: a. Nye vedtægter b. Valg af medlemmer til bestyrelse og direktion samt revisor i Østifterne f.m.b.a. c. Godkendelse af en administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a. d. Bemyndigelse til bestyrelsen 4. Eventuelt I det følgende vil der blive foretaget en nærmere gennemgang af indholdet af forslagene, der fremsættes under dagsordenens punkt 1, 2 og 3. Ad 1 Valg af dirigent Bestyrelsen stiller forslag om, at Camilla Kisling vælges som dirigent. Ad 2 Forslag om ændring af vedtægterne for foreningen Bestyrelsen stiller forslag om vedtagelse af de under punkt 2a og 2b beskrevne ændringer af vedtægterne for foreningen. Ad 2a Ændring af majoritetskrav for opløsning af foreningen til 9/10 dele Forslaget indebærer en ændring af vedtægternes 33.2 og 34.1, således at det nuværende majoritetskrav, hvorefter 3/4 af samtlige delegerede kan træffe beslutning om at opløse foreningen, ændres til et majoritetskrav, hvorefter der kræves tilslutning fra 9/10 af samtlige delegerede for at vedtage en opløsning. Forslaget indebærer dermed følgende to vedtægtsændringer:

2 En ændring af vedtægternes 33.2 til følgende: Ændring af 33 samt forslag om væsentlige ændringer i foreningens formål, jf. 3, kan dog kun vedtages på en generalforsamling, hvor mindst tre fjerdedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget, mens ændring af 34 alene kan vedtages på en generalforsamling, hvor mindst ni tiendedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget." En ændring af vedtægternes 34.1 til følgende: Beslutning om foreningens opløsning kan alene træffes på en generalforsamling, hvor mindst ni tiendedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget. Ad 2b Diverse andre vedtægtsændringer Forslaget indebærer endvidere en ændring af vedtægternes 9.1, 13.2, 14.3, 15.1 og 20.2, samt en generel opdatering og modernisering af vedtægterne, som hovedsagelig er af sproglig og/eller præciserende karakter. Forslagets indebærer følgende vedtægtsændringer: En ændring af vedtægternes 9.1, således at enhver delegeret skal fratræde med afslutningen af den ordinære generalforsamling, som behandler regnskabsåret for det år, hvor den pågældende delegerede er fyldt 70 år eller opnår den til enhver tid gældende folkepensionsalder over 70 år. Forslaget indebærer, at vedtægternes 9.1 ændres til følgende: "Enhver delegeret skal fratræde med afslutningen af den ordinære generelforsamling, som behandler årsregnskabet for det år, hvor den pågældende delegerede er fyldt 70 år, eller hvor den pågældende delegerede når den til enhver tid gældende folkepensionsalder over 70 år." En ændring af vedtægternes 13.2, således at fordelingen af delegerede i foreningens 5 valgkredse opdateres i forhold til den aktuelle medlemsfordeling i de pågældende valgkredse. Forslaget indebærer, at vedtægternes 13.2 ændres til følgende: "Valget af delegerede finder sted i 5 valgkredse, idet hver region i landet udgør én valgkreds. Der gælder følgende fordeling: Region Hovedstaden: 9 Region Sjælland: 6 Region Syddanmark: 8 Region Midtjylland: 8 Region Nordjylland: 4." En ændring af vedtægternes 14.3, således at antallet af stillere reduceres fra 25 til 10, mens det samtidig præciseres, at en stiller kun kan være stiller for én kandidat. Forslaget indebærer, at vedtægternes 14.3 ændres til følgende: "Kandidatforslaget skal være underskrevet af mindst 10 stillere, der er medlemmer af foreningen i den pågældende valgkreds. En stiller kan kun være stiller for én kandidat."

3 En ændring af vedtægternes 15.1, således at ordene eller erhverv udgår af vedtægtsbestemmelsen. Forslaget indebærer, at vedtægternes 15.1 ændres til følgende: "Valgbar inden for en valgkreds betragtes enhver, som har fast bopæl i valgkredsen, som opfylder de almindelige bestemmelser for stemmeret, jf. 16, som ikke er ude af rådighed over sit bo, og som ikke er i restance med betalinger til Nykredit-koncernen." En ændring af vedtægternes 20.2, således at indkaldelse til generalforsamling også kan ske elektronisk. Forslaget indebærer, at vedtægternes 20.2 ændres til følgende: "Indkaldelse til generalforsamling sker med mindst 14 dages og højst 4 ugers varsel ved brev eller ved elektronisk kommunikation til de delegerede og ved bekendtgørelse i Berlingske Tidende og eventuelt et eller flere andre dagblade efter bestyrelsens nærmere beslutning." En generel opdatering og modernisering af vedtægterne, som hovedsagelig er af sproglig og/eller præciserende karakter, således som fremgår af vedlagte bilag A. (Bilaget reflekterer også de netop ovenfor beskrevne vedtægtsændringer.) Ad 3 Forslag om grenspaltning af foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes Bestyrelsen stiller forslag om at grenspalte foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes. Ved grenspaltningen overdrages hovedparten af aktiver, passiver og kontraktforhold i foreningen til Østifterne f.m.b.a., der dannes ved grenspaltningens gennemførelse. Følgende af Foreningens aktiver og passiver vil dog ikke blive overdraget til Østifterne f.m.b.a: 10,5 mio. kr. i likvide midler. Ansættelsesaftaler med medarbejderne i foreningen. Aktiver og passiver som måtte knytte sig til medarbejdernes udøvelse af deres arbejdsfunktioner. Rammeaftale af 1. september 2010 mellem foreningen og Nykredit A/S om levering af administrative ydelser. Der henvises i øvrigt til vedlagte udkast til spaltningsregnskab, der vedlægges som bilag B. Medlemmerne i foreningen vil blive vederlagt efter principperne i Erhvervsvirksomhedslovens 21b. Idet medlemmerne imidlertid ikke har en ejers rettigheder i foreningen, men har visse begrænsede rettigheder, sker vederlæggelsen ved, at medlemmernes rettigheder videreføres forholdsmæssigt i regi af Østifterne f.m.b.a, og medlemmerne vil således opnå identiske rettigheder i foreningen og Østifterne f.m.b.a, ligesom der ikke vil ske en forskydning af medlemmernes indbyrdes rettigheder i forbindelse med grenspaltningen. Foreningens såvel som Østifterne f.m.b.a. s medlemmer vil således uændret udgøres af enhver, der er forsikringstager i Nykredit Forsikring A/S, samt enhver, der er forsikringstager i et forsikringsselskab i Gjensidige koncernen, såfremt kundeforholdet er etableret på grundlag af formidling eller henvisning fra et selskab i Nykredit koncernen.

4 Grenspaltningen påtænkes gennemført som en straksspaltning, hvilket kræver, at alle delegerede tilslutter sig dette, herunder eventuelt ved fuldmagt. Såfremt der ikke kan opnås tiltrædelse til grenspaltningen fra samtlige delegerede, men der dog kan opnås den fornødne majoritet for grenspaltningen på 3/4 af samtlige delegerede, vil grenspaltningen blive gennemført som en almindelig grenspaltning i overensstemmelse med selskabslovens kapitel 15 (med fornødne tilpasninger) jf. erhvervsvirksomhedslovens 21b, stk. 3. Forslaget om grenspaltning af foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a dannes, indebærer vedtagelse af de under punkt 3a, 3b, 3c og 3d beskrevne ændringer og beslutninger, der indgår som en integreret del af dagsordenens punkt 3. Ad 3a Nye vedtægter Forslaget om grenspaltning af foreningen indebærer, at der vedtages ændrede vedtægter for foreningen og nye vedtægter for Østifterne f.m.b.a. Ændringerne i foreningens vedtægter beskrives nærmere i det følgende: Vedtægternes bestemmelse om foreningens navn ændres, således at foreningens navn bliver " Østifterne Administration f.m.b.a.". Vedtægternes bestemmelse om foreningens navn ændres derved til følgende: "Foreningens navn er Østifterne Administration f.m.b.a." Vedtægternes bestemmelse om foreningens etablering ændres, således at det fremgår, at foreningen ved en grenspaltning har overdraget hovedparten af sine aktiver og passiver til Østifterne f.m.b.a. Vedtægternes formålsbestemmelse ændres derved til følgende: "Foreningen er etableret ved en omdannelse af Østifterne Forsikring gs., der har drevet forsikringsvirksomhed. Forsikringsvirksomheden blev i forbindelse med det gensidige selskabs omdannelse til overført til Nykredit Østifterne Forsikring A/S, der senere har ændret navn til Nykredit Forsikring A/S. Foreningen har i juni 2016 overdraget hovedparten af sine aktiver og passiver til Østifterne f.m.b.a. Overdragelsen er foretaget i medfør af en beslutning om grenspaltning af foreningen, som blev vedtaget af foreningens delegerede. ændrede i forbindelse med grenspaltningen navn til Østifterne Administration f.m.b.a." Vedtægternes formålsbestemmelse ændres, således at foreningens vedtægtsmæssige formål kommer til at afspejle de aktiviteter, der udøves i regi af foreningen. Vedtægternes formålsbestemmelse ændres derved til følgende:

5 "Foreningens formål er være administrator for Østifterne f.m.b.a., således at Østifterne f.m.b.a.'s formål om - at varetage medlemmernes interesser ved at foreningen gennem sin aktiebesiddelse i Nykredit Holding A/S skal medvirke til at opretholde og videreføre i Nykredit Forsikring A/S den af Østifterne Forsikring gs. tidligere drevne forsikringsvirksomhed og i øvrigt tage del i Nykredit-koncernens virksomhed, og - at virke til fremme af blandt andet skadeforebyggende aktiviteter, forskning i skadeforebyggelse, uddannelse, humanitære støtte- og hjælpeaktiviteter samt i øvrigt at yde støtte til almennyttige formål, understøttes af foreningen." En ændring af vedtægternes bestemmelser om delegerede og ledelse, således at der etableres fuld parallelitet mellem ledelsesorganerne i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Paralleliteten etableres ved: i. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelse om delegeretforsamlingens udpegelse af delegerede, således at delegeretforsamlingen er forpligtet til at udpege identiske delegerede i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Tilføjelsen har følgende ordlyd: "Delegeretforsamlingen er forpligtet til at udpege identiske delegerede i foreningen og Østifterne f.m.b.a." ii. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelse om valg af delegerede, således at valg af delegerede skal afholdes sammen med Østifterne f.m.b.a, hvor foreningens og Østifterne f.m.b.a.'s medlemmer stemmer på ét samlet valg, og medlemmerne alene kan stemme på den ene kandidat, som det pågældende medlem ønsker valgt som delegeret i både foreningen og Østifterne f.m.b.a. Tilføjelsen har følgende ordlyd: "Valg af delegerede afholdes sammen med Østifterne f.m.b.a., således at foreningens og Østifterne f.m.b.a.'s medlemmer stemmer på ét samlet valg, og således at foreningens medlemmer alene stemmer på den ene kandidat, som det pågældende medlem ønsker valgt som delegeret i både foreningen og Østifterne f.m.b.a." iii. En tilpasning af vedtægternes bestemmelse om bestyrelsens valg af suppleant til delegeretforsamlingen, således at bestyrelsen er forpligtet til at vælge samme suppleant i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Vedtægtsbestemmelsen får herefter følgende ordlyd: "I tilfælde af vakance som følge af en delegerets død eller udtræden i valgperioden kan bestyrelsen vælge en suppleant fra samme valgkreds som det udtrådte medlem til at indtræde som delegeret indtil førstkommende valg til delegeretforsamlingen. Bestyrelsen er forpligtet til at vælge samme suppleant i foreningen og Østifterne f.m.b.a." iv. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelser om foreningens ledelse, hvorefter de delegerede er forpligtet til at udøve deres stemmerettigheder således, at bestyrelsen i foreningen er identisk med bestyrelsen i Østifterne f.m.b.a. Tiføjelsen har følgende ordlyd:

6 "De delegerede er forpligtet til at udøve deres stemmerettigheder således, at bestyrelsen i foreningen og Østifterne f.m.b.a. til enhver tid er identisk. v. Endelig en ændring af vedtægternes bestemmelse om direktionen, således at direktøren er identisk med den direktør, der ansættes i Østifterne f.m.b.a. Vedtægternes bestemmelse om direktionen ændres derved til følgende: "Bestyrelsen ansætter en direktør, der varetager den daglige ledelse i overensstemmelse med den instruks, som bestyrelsen udarbejder. Den ansatte direktør skal være identisk med den direktør, som ansættes i Østifterne f.m.b.a." Vedtægterne for Østifterne f.m.b.a., som dannes ved grenspaltningen, vil i hovedsagen blive identiske med foreningens vedtægter, idet vedtægternes bestemmelser om Østifterne f.m.b.a.'s navn, etablering og formål dog divergerer, således at bestemmelserne er tilpasset det udspaltede Østifterne f.m.b.a. s historik og fremadrettede virke. Endvidere er vedtægtsbestemmelserne om parallelitet ændret, således at disse bestemmelser henviser til foreningen fremfor Østifterne f.m.b.a. De nye konsoliderede vedtægter for foreningen og Østifterne f.m.b.a., hvor samtlige ændringer kan læses, er vedlagt indkaldelsen som bilag C og D. Det bemærkes, at de vedlagte konsoliderede vedtægter også afspejler de under dagsordenspunkt 2 foreslåede vedtægtsændringer Ad 3b Valg af medlemmer til bestyrelse, direktion og revisor i Østifterne f.m.b.a. Forslaget om grenspaltning af foreningen indebærer, at Erling Bech Poulsen, Jens Eghøj Nielsen, Stephen Adler Petersen, Malene Friis, Camilla Kisling og Carl Joakim Brandt vælges som medlemmer af Østifterne f.m.b.a.'s bestyrelse, og at Lars Suhr Olsen udpeges som direktør i Østifterne f.m.b.a. Foreningens revisor udpeges som revisor for Østifterne f.m.b.a. Ad. 3c Godkendelse af en administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a. Forslaget om grenspaltning af foreningen indebærer, at der indgås en administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a., ifølge hvilken administrationen af Østifterne f.m.b.a. varetages af foreningen, mod at Østifterne f.m.b.a., som modydelse, betaler et markedsmæssigt omkostningsbestemt vederlag. Hovedpunkterne i administrationsaftalen er følgende: Foreningens vederlag fastsættes til foreningens faktiske omkostninger ved administrationen af Østifterne f.m.b.a. med tillæg af 5 %. Ydelserne som leveres af foreningen til Østifterne f.m.b.a. vil reflektere de arbejdsopgaver, som i dag udføres i regi af foreningen. Et eventuelt erstatningsansvar for foreningen over for Østifterne f.m.b.a. begrænses til et maksimalt ansvar på 5 mio. kr. Tvisteløsning vil foregå ved voldgift.

7 Ad 3d Bemyndigelse til bestyrelsen Forslaget om grenspaltning af foreningen indebærer endelig, at bestyrelsen i foreningen er bemyndiget til at underskrive alle dokumenter, aftaler mv., der måtte vise sig nødvendige eller hensigtsmæssige for at gennemføre grenspaltningen samt til at foretage alle øvrige handlinger, som bestyrelsen vurderer nødvendige eller hensigtsmæssige i forbindelse hermed samt alle sådanne ændringer, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere grenspaltningen. --oo0oo-- Majoritetskrav Vedtagelse af dagsordenspunkt 2 kræver, at mindst 3/4 dele af samtlige delegerede afgiver stemme herfor. Vedtagelse af dagsordenens punkt 3 som straksspaltning kræver, at alle delegerede afgiver stemme herfor. Såfremt der ikke kan opnås tiltrædelse til grenspaltningen fra samtlige delegerede, men der dog kan opnås den fornødne majoritet for grenspaltningen på 3/4 dele af samtlige delegerede, vil grenspaltningen blive initieret som en almindelig grenspaltning i overensstemmelse med procedurerne herfor i selskabslovens kapitel 15 (med fornødne tilpasninger) jf. erhvervsvirksomhedslovens 21b, stk. 3. Betingelser for registrering af beslutningsforslagene En registrering af forslagene under dagsordenens punkt 2 og 3 vil være betinget af, at Erhvervsstyrelsen meddeler sin endelige godkendelse til de på generalforsamlingen trufne beslutninger og de deraf følgende vedtægtsændringer. Kravet herom følger af 19a i Erhvervsvirksomhedsloven, der fastslår, at Erhvervsstyrelsen fører tilsyn med Foreningen. Det kan oplyses, at foreningen har modtaget Erhvervsstyrelsens forhåndsgodkendelse af grenspaltningen, ligesom der er opnået bindende svar fra SKAT. Adgang og fuldmagt Foreningens medlemmer har adgang til at møde på den ekstraordinære generalforsamling, forudsat at de senest 5 dage før generalforsamlingens afholdelse anmelder deres deltagelse ved skriftlig henvendelse til foreningen, Anker Heegaards Gade 8, eller mailadresse suh1@nykredit.dk. Foreningens delegerede kan afgive stemme ved fuldmægtig. Underretning af foreningen om udpegning af en fuldmægtig kan ske ved brug af den fuldmagtsblanket, der er vedlagt denne indkaldelse. Den udfyldte fuldmagtsblanket kan sendes til foreningen,, eller mailadresse suh1@nykredit.dk, således at den er foreningen i hænde senest 2 dage før generalforsamlingens afholdelse. Fuldmægtigen kan endvidere fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt på generalforsamlingen.

8 Dagsorden mv. Dagsordenen med fuldstændig gengivelse af de forslag, der skal behandles på generalforsamlingen, er indeholdt i denne indkaldelse, men vil også være tilgængelig til eftersyn for medlemmerne på foreningens hjemstedsadresse, senest 8 dage før generalforsamlingen. --oo0oo-- På bestyrelsens vegne Erling Bech Poulsen Formand

FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER

FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER 25352734 Den 22. juni 2016, klokken 15.30 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i, Otto Mønstedsplads 9, 1563 København V. Dagsordenen var: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for. Østifterne Administration f.m.b.a.

Vedtægter for. Østifterne Administration f.m.b.a. Vedtægter for Østifterne Administration f.m.b.a. I. Foreningens navn, formål og hjemsted 1 Stk. 1 Foreningens navn er Østifterne Administration f.m.b.a. Stk. 2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Østifterne f.m.b.a

Vedtægter for. Foreningen Østifterne f.m.b.a BILAG A Vedtægter for Foreningen Østifterne f.m.b.a I. Foreningens navn, formål og hjemsted 1 Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen Østifterne f.m.b.a. Stk. 2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a.

VEDTÆGTER. for. FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a. VEDTÆGTER for FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a. I NAVN, ETABLERING, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og etablering 1.1 Foreningens navn er Foreningen Østifterne f.m.b.a. 1.2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Side 1 af 7 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba

CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba Vedtægter for TryghedsGruppen smba CVR-nr. 10430410 Vedtægter for TryghedsGruppen smba Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er TryghedsGruppen smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnene TrygFonden

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab. Selskabet har følgende binavne:

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NLP

Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Foreningen NLP. 1.2 Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2.1 Foreningens formål er: Formål

Læs mere

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS VEDTÆGTER for SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er Sputnikkollegiet Frederiksberg ApS. Selskabets hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for NKT Holding A/S

Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter, 24. april 2001, CVR Nr. 62 72 52 14 I Selskabets navn, formål og hjemsted II Aktiekapitalen og aktionærerne III Generalforsamlingen IV Bestyrelse og direktion V

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave)

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave) VEDTÆGTER for Codan A/S CVR-nr. 56 77 12 12 (2015-udgave) CODAN A/S 1 I. Almindelige bestemmelser 1. Selskabets navn er Codan A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Codan Limited A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a.

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Andelsgarant a.m.b.a. Selskabets binavn er Andelsselskabet af 15. maj 2013 A.M.B.A. 1.2. Selskabets hjemsted er Storkøbenhavn.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 29. oktober 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 18/2012 Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Skjern Bank afholder ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR 55 12 46 12 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab (i det følgende

Læs mere

Vedtægter for. TryghedsGruppen smba. CVR-nr

Vedtægter for. TryghedsGruppen smba. CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er TryghedsGruppen smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnene TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter:

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: Frederiksberg, den 26. marts 2012 Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes på foreningens adresse Falkoner Allé 53, 3., 2000 Frederiksberg,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: VE D T Æ G T E R for NK-Vejlys A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-Vejlys A/S. Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive elnetvirksomhed i henhold

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen 2018 DJBFA s vedtægter 1 Navn og hjemsted DJBFA er en forening af komponister, sangskrivere og tekstforfattere, der har opnået medlemskab

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere

Vedtægter for. Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr:

Vedtægter for. Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr: Vedtægter for Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr: 36741422 Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Velliv Foreningen F.M.B.A. 1.2 Foreningens hjemsted er et sted i Danmark. 2.1 Foreningens formål er:

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a.

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. 2014-1 - Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Navn og selskabsform Hjemsted 1 Andelsselskabets navn er Ringkøbing Amts

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER Oktober 2011

VEDTÆGTER Oktober 2011 Udkast 14. oktober 2011 J.nr. 050492-0001 ckm/kfh VEDTÆGTER Oktober 2011 Frederiksberg Fjernkøling A/S (CVR-nr. [ ]) Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø T +45 72 27 00 00 F +45

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier:

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier: V E D T Æ G T E R for NK-SERVICE A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-SERVICE A/S Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed med levering

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: Til aktionærer i Aalborg, den 4. maj 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Torsdag, den 20. maj 2019 klokken 9:00 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Alm. Brand Pantebreve A/S

Alm. Brand Pantebreve A/S Til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S København, den 3. marts 2010 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Alm. Brand Pantebreve A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag, den 25. marts 2010,

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Selskabets ledelse... 2 5 Valg af repræsentantskab... 3 6 Klage over valg... 4 7 Generalforsamling kompetence,

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016)

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Side: 1 af 5 V E D T Æ G T E R FOR D A N S K E S P I L A / S (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Selskabets navn og formål 1. Selskabets navn er DANSKE SPIL A/S. Selskabets binavne

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S ADVOKATFIRMAET LEDET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 11-211-15894 Hjørring, den 10. april 2018 (2. udgave) VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S Selskabets navn og formål: 1. Selskabets navn er Dynamic Invest A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER Foreningen 1. Foreningen for Bevaringsværdige Bygninger er en sammenslutning af private ejere af bevaringsværdige bygninger i Danmark. Ved bevaringsværdige

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

for NK-Forsyning A/S

for NK-Forsyning A/S V E D T Æ G T E R for NK-Forsyning A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er NK-Forsyning A/S. Selskabets binavn er Næstved Kommunes Forsyningsvirksomheder A/S (NK-Forsyning A/S). Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78)

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) V E D T Æ G T E R Ref 4300079 Dok 847493 EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) Navn: 1 Selskabet er et aktieselskab. Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. Selskabets binavn er EnergiMidt Net Vest

Læs mere

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vedtægter 2015 1 2 VEDTÆGTER for Vestjylland Forsikring gs. - 2015 1 Selskabets navn er Vestjylland Forsikring gs. Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Selskabet har endvidere

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG Bestyrelsen i selskabet Brd. Klee A/S, CVR-nr. 46 87 44 12, har indkaldt ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes tirsdag den 11.

Læs mere

Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518

Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518 Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518 Etableret d. 1. april 1977 ved sammenslutningen af Det Gensidige Løsøreforsikringsselskab Thisted Amt (stiftet 1853) og Thisted Amts Landbygningers

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S (CVR-nr.: 16 50 08 36) 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LB Forsikring A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S CVR-nr. 12 51 75 99 1. Selskabets navn er Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Risk Intelligence A/S (CVR-nr )

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Risk Intelligence A/S (CVR-nr ) Til aktionærerne i Risk Intelligence A/S INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Risk Intelligence A/S (CVR-nr. 27 47 56 71) I henhold til 5 i vedtægterne for Risk Intelligence A/S (CVR-nr. 27 47 56

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere