A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner"

Transkript

1 A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner Opdateret marts 2008 Regulativ for fælleslokale Regulativet omfatter lån af fælleslokalet, Thyregodsvej 1, kælderen. Anvendelse skal ske i overensstemmelse med gældende husorden. Det Det koster 200,- kr. at låne lokalet samt at der skal lægges et depositum på 500, - kr. senest dagen før kl. 12 til dækning af eventuelle skader. Nøglerne kan afhentes hos varmemesteren dagen før mellem klokken 12 og 13 (dog kun hverdage) - eller efter aftale med enten varmemesteren eller et bestyrelsesmedlem. Rummet skal være ryddet og rengjort senest næste dag klokken 12. Skulle ejendomsserviceteknikeren ved syn herefter konstatere forhold, der berettiger til rengøring, reparationer eller lignende, vil dette blive taget af depositummet uden varsel. Eventuelt resterende depositum vil blive tilbagebetalt inden for 8 dage. Skulle depositum ikke dække udgifterne, vil disse blive opkrævet over huslejen/boligafgiften og være sidestillet med denne i enhver henseende. Regulativ for hobbyrum/billardrum Regulativet omfatter brug af hobby/billardrummet, Scharlingsvej 4, kælderen. Lokalet er røgfrit. Lokalet kan kun benyttes ved tilmelding af billardklubben. Dette gøres hos bestyrelsen, der udleverer en nøgle mod et depositum. Der ligger en kalender i rummet, hvori man skal skrive når man ønsker at anvende lokalet. Anvendelse skal ske i overensstemmelse med gældende husorden. Det Der skal ryddes op i rummet inden dette forlades. Rummet må ikke benyttes til opbevaring af effekter. Såfremt ovenstående punkter ikke overholdes, kan bestyrelsen se sig nødsaget til at begrænse adgangen til rummet.

2 Regulativ for cykelværksted Regulativet omfatter brug af cykelværkstedet, Scharlingsvej 8, kælderen. Anvendelse skal ske i overensstemmelse med gældende husorden, hvilket Der må, jævnfør, husordenen ikke benyttes larmende værktøj mellem kl og Der må ikke benyttes stærkt lugtende stoffer i rummet. Hvis der benyttes opløsningsmidler skal dette gøres med omtanke og under udluftning. Rummet må ikke benyttes til at sprøjtemale i. Rummet skal holdes tørt, ryddet og rent. Rummet skal fejes og i øvrigt fremstå i ordentlig stand inden det forlades. Lyset skal slukkes når sidste person forlader rummet. Rummet må ikke benyttes til opbevaring af effekter. Såfremt ovenstående punkter ikke overholdes, kan bestyrelsen se sig nødsaget til at begrænse adgangen til rummet. Regulativ for fællesvaskeri Regulativet omfatter brug af fællesvaskeriet, Vigerslev Allé 86, kælderen. Åbningstid: Hver dag mellem kl. 7 og Sidste vask skal være afsluttet senest kl , hvor vaskemaskinerne automatisk slukker. Vasketursperioder: Der findes to sideløbende vasketure, hhv. rød og sort. En vasketur reserveres for 2 timer ad gangen, begyndende fra kl. 7, 9, 11, 13, 15, 17 og 19 med efterfølgende tørretid. Reservation af vasketid: Ved at køre vaskekortet igennem automaten og trykke på turtavlen, kan man reservere to vaskemaskiner (røde eller sorte) samt en tørretumbler i den pågældende farve i to timer. Chancevask: Hvis vasketuren ikke er påbegyndt senest et kvarter ind i en vaskeperiode, kan maskinerne frit benyttes af andre. Det samme gælder, hvis der kun anvendes én af de to reserverede maskiner. Chancevask må ikke forstyrre periodeinddelingen og skal derfor være afsluttet inden næste vasketur. Vaskemaskine nr. 8 er også en chancevask. Tørretumbler: Kan benyttes efter aftale med den, der vasker - eller frit, hvis ingen benytter de vaskemaskiner, tørretumbleren hører sammen med. Rulle: Kræver ingen reservation. Betaling: Betaling sker sammen med opkrævning af boligafgift/husleje. Der betales for en måned ad gangen således, at det man f.eks. vasker for i hele januar betales sammen med marts måneds boligafgift/husleje.

3 Priser: Vaskemaskine: 15,00 kr. pr. maskine inkl. vaskemidler. Tørretumbler: 3,00 kr. pr. 10 minutter. Rulle: 3,00 kr. pr. 15 minutter. Vaskekort: 100,00 kr. Oprydning: Maskiner og vaskeri skal efterlades rengjort efter brugen og lyset slukkes når man går. Rygning: Er ikke tilladt i fællesvaskeriet. Brugsanvisning for fællesvaskeri Hvis man ønsker at benytte vaskeriet, gør man følgende: Inden vasketur Første gang bestilles et vaskekort hos varmemesteren. Vaskekortet benyttes både til at reservere tid i vaskeriet og til betaling af vasketure, tørretumblere m.m. Vaskekortet koster kr. 100,00. Der går ca. en uge fra kortet bestilles til det kan afhentes hos varmemesteren. Prisen for vaskekortet samt alt hvad der fremover vaskes for i vaskeriet registreres og bliver efterfølgende trukket over boligafgiften/huslejen. Betalingen sker en måned forskudt. Reservation af vasketid sker ved at køre vaskekortet igennem kortautomaten på væggen, trykke på turtavleknappen (knap 10) og trykke på den vasketid man ønsker på turtavlen. Turtavlen viser med en rød lampe hvilke ture der er optaget. For at skifte mellem røde og sorte maskiner, trykker man på knapperne der sidder over turtavlen til venstre. Nøglen til opgangsdøren passer til vaskeriets yderdør. Vasketur Vasketøjet lægges i vaskemaskinen. Hvis vaskebold benyttes, lægges den ind i vaskemaskinen ovenpå tøjet. Lågen lukkes. Vaskemaskinen indstilles på det ønskede program (hvis vaskebold benyttes, trykkes knappen 'INGEN FORVASK' ind). Der må IKKE farves eller bleges tøj i vaskemaskinerne. Vasken startes ved at kortet køres igennem kortautomaten på væggen. Der trykkes på nummeret for den anvendte vaskemaskine. Trykkes der på et forkert maskinnummer, skal man blot sikre sig, at ingen starter denne maskine inden for en fortrydelsestid på 5 minutter. Der trykkes på GRØN start-knap på vaskemaskinen, hvorved vasken påbegyndes. Hvis maskinen ikke starter, kan det skyldes, at lågen ikke er helt lukket. Har man valgt et forkert vaskeprogram, kan der efter start ændres program direkte uden at slukke vaskemaskinen, ligesom maskinen kan stoppes og startes igen inden for en periode på 5 minutter fra start. Når vasken er afsluttet, åbnes lågen ved at trykke på GUL dør-knap på vaskemaskinen.

4 Tørretumbling Ved reservation af vasketid har man samtidig reserveret én tørretumbler. Det våde tøj lægges ind i tørretumbleren. Lågen lukkes, og tørretumbleren indstilles på det ønskede program. Tumblingen startes ved at kortet køres igennem kortautomaten på væggen. Der trykkes herefter på nummeret for den anvendte tørretumbler, hvorefter tørretiden er påbegyndt. For hver gang kortet køres igennem automaten, registreres 10 minutters tørretid. Tørretumbleren bruger de sidste minutter af tørretiden til nedkøling. Ønskes der f.eks. en tørretid på 30 minutter, skal kortet derfor køres igennem automaten 3 gange umiddelbart efter hinanden. Herved undgås nedkøling for hver 10 minutters periode. Trykkes der på et forkert maskinnummer, skal man blot sikre sig, at ingen starter denne tumbler inden for en fortrydelsestid på 5 minutter. Der trykkes på GRØN start-knap på tørretumbleren. Hvis maskinen ikke starter, kan det skyldes, at lågen ikke er helt lukket. Har man valgt et forkert tørreprogram, kan der under tørring ændres program direkte uden at slukke for tørretumbleren. Ønskes tørretumbleren standset inden udløb af tørretiden, trykkes der på RØD stop-knap. Strygerulle Strygerullen bliver ikke reserveret sammen med vaskemaskinerne og kan derfor benyttes af alle i hele vaskeriets åbningstid. Vaskekortet indlæses ved at køre det igennem kortautomaten på væggen. For hver gang kortet køres igennem automaten, registreres 15 minutters rulletid. Der trykkes herefter på knappen for strygerullen, hvorefter tiden er påbegyndt. Trykkes der på et forkert maskinnummer, skal man blot sikre sig, at ingen starter den valgte maskine inden for en fortrydelsestid på 5 minutter. Ret under selve stofrullen, findes der en metalstang, denne stang kan drejes ud til venstre og benyttes til at hænge tøj over. Stangen kan ikke tåle store belastninger. Strygerullen startes ved at trykke på den hvide knap til højre på rullen. Opvarmningen af rullen starter ikke før denne knap er blevet aktiveret. Rullens temperatur indstilles nu på toppen af rullen. Hastigheden med hvilken tøjet føres gennem rullen, kan indstilles på dreje knappen lige over den hvide start-knap. Lyset i den hvide start-knap slukker ikke når rullen er varm. Vil man derfor vide om rullen er varm, kan man prøve at dreje på temperatur-knappen. Hvis man kan dreje temperatur-knappen mod en lavere temperatur, uden der kommer et lille klik, er rullen varm. Rulningen aktiveres ved at træde på den bredde lysegrå fodpedal. Da rullen kan være meget varm, bør der udvises forsigtighed ved brug samt opmærksomhed ved børns tilstedeværelse i vaskeriet.

5 Efter vasketur Støvfilteret på tørretumbleren børstes rent. Dette sidder bag klappen nederst på tørretumbleren. Vaskemaskiner og fralægningsbord skal om fornødent aftørres med klud. Tom emballage og andet affald smides i affaldsbeholderen i vaskeriet eller i affaldscontainerne i gården. Det er muligt at få en kvittering der viser hvor meget der er blevet vasket for. Dette gøres ved at køre vaskekortet gennem kortautomaten på væggen og herefter trykke på kvitteringsknappen (knap 12) Fejl på maskiner og lignende Konstateres der fejl på maskiner eller lignende, bedes man opsætte en seddel på den pågældende maskine og give meddelelse til varmemesteren herom.

Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION

Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION 1 En reserveret vasketid skal påbegyndes senest 15 minutter efter den tid der reserveret på turtavlen ellers har andre ret til at overtage

Læs mere

Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet.

Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet. Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet. September 2013 Vaskemaskiner Det ønskede vaskeprogram vælges (eks. 20, 40, 60, 95 + eventuelt tilvalg (forvask/express vask m.v.) vælges

Læs mere

Vores Vaskeri. VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør. Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard

Vores Vaskeri. VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør. Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard Vores Vaskeri VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard 2 3 Vaskemaskinerne 4 Tørretumbleren/Strygerullen 5 Tørrerummet 6 Aflevering til næste

Læs mere

Brugervejledning. Vaskeriet : Åbenrågade

Brugervejledning. Vaskeriet : Åbenrågade Brugervejledning Vaskeriet : Åbenrågade ADGANG TIL VASKERI : 1. Før brikken henover læser på adgangskontrol 2. Vent på bib fra læser og klik fra dørlås 3. Åben døren VASK NU : 1. Hold vaskebrikken op foran

Læs mere

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget FÆLLESVASKERIET BELLAHØJ Brugervejledning For beboere i AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FSBafdelingl-35 FÆLLESVASKERIET er pengeløst men videoovervåget 2008 Fæl lesvaskeriet Bel lahøj, Svenskelej ren

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter: Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej 60 Da

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

Betjeningsmanual QW OneTouch

Betjeningsmanual QW OneTouch Betjeningsmanual QW OneTouch Indholdsfortegnelse. Aktiver din brik Side Start vaskemaskine 3 Fortag en reservation 4 Vælge Sæbe 6 Brikinfo 9 Start tumbler 10 Brugervejledning l QW OneTouch Start med at

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Stationsvej Lindholm Nærbanevej Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Til beboerne i Frøgården

Til beboerne i Frøgården Til beboerne i Frøgården EJENDOMSKONTOR Vedrørende vaskerier ---------------------------------------------------------------------------- Den 1. maj blev det nye betalingssystem til vaskerierne opsat og

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 EASY 3000/ EASY 4000 BRUGER Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 3. Brugerfladen på Internettet side

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 3. Brugerfladen på Internettet side 7

Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 3. Brugerfladen på Internettet side 7 EASY 600/ EASY 3000/ EASY 4000 BRUGER Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 3. Brugerfladen på Internettet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Indholdsfortegnelse. Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 SaniCom vaskeprogramvalg side 6 SaniDos sæbevalg side 7 3. Brugerfladen på Internettet

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf Husorden afd. 06 Nic. Rumpsvej 5-11 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, mange ting er man fælles om,

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9.

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Husorden En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Ordensreglementet medvirker til at skabe et godt boligmiljø. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det og efterlever det. Emnerne står i

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Gældende fra 1. oktober 2016 Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Lokalerne kan lejes af beboere i Vadgårdsparken. Reservationer kan kun ske ved personligt fremmøde,

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV MAJ 2016 REV. 29.08.2017 HUSORDEN afd. 304-0 I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J HUSORDEN 2011 AFD. 10 LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J Indhold Generelt... 3 1. Affaldshåndtering... 4 2. Badeværelse og toilet... 4 3. Dybfrysere i skure udhuse... 4 4. Fodring af fugle... 4 5. Fyrværkeri... 5

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN Ny Heimdalshus. Boligselskabet HJEM

HUSORDEN Ny Heimdalshus. Boligselskabet HJEM HUSORDEN Ny Heimdalshus Boligselskabet HJEM Godkendt og revideret på afdelingsmødet 26-09-2012 Indhold INDLEDNING... 2 OVERHOLDELSE AF HUSORDEN... 2 KLAGE... 2 ÆNDRINGER I HUSORDEN... 3 GENERELT... 3 VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Ejerforeningen Vejlbyparken Blok C Skejbygårdsvej 48-62 8240 Risskov

Ejerforeningen Vejlbyparken Blok C Skejbygårdsvej 48-62 8240 Risskov Ejerforeningen Vejlbyparken Blok C Skejbygårdsvej 48-62 8240 Risskov Ordensregler Indholdsfortegnelse Afsnit Indhold Side 2.0 Ordensregler: 1. Husfred. 2. Trapper og kælder... 10 3. Altaner, terrasser,

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK Brugsanvisning Bidette R Art. nr. DK Efter installation skal brugsanvisningen og monteringsvejledningen efterlades hos brugeren. SC 08 B Bidette R med armlæn (ekstraudstyr) Produktbeskrivelse Bidette R

Læs mere

Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn

Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn Brugervejledning for mastekran i Aalborg Lystbaadehavn Instruktion fredag d.28 September. KL 09.00 10.00 Instruktion lørdag d.29 September. KL 12.00 13.00 KL 14.00 15.00 Mødested: Ved mastekranen Mastekranen

Læs mere

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS + = SmartHome ApS. Messingvej 33, 8940 Randers SV. TLF 22 47 22 44 VEDLIGEHOLDELSES PRODUKTER TIL AQUACLEAN 5000 PLUS Aktiv kul

Læs mere

Husorden for Jagtvej - 1022

Husorden for Jagtvej - 1022 Husorden for Jagtvej - 1022 Musik og støj Ved benyttelse af musikanlæg, TV, musikinstrumenter og lignende skal man tage hensyn til naboerne. Ovennævnte aktiviteter må ikke finde sted på altaner, for åbne

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden Afd. 8 - Odinsparken Generel husorden Gældende fra 6.9.2000 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 17.8.2006 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 29.08.2012 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 04.09.2013 Generel

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret på torvet

Læs mere

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer.

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer. INDHOLD 1. Formålet med vask 2. Vejledning for varer med min. 50% polyester 3. Vejledning for varer med min. 50% bomuld 4. Stof med besætning i kontrastfarve 1 1. Formålet med vask Fjerne snavs og pletter.

Læs mere

Velkomstfolder. Ejerforeningen Vendsysselgade d. 10. april 1946.

Velkomstfolder. Ejerforeningen Vendsysselgade d. 10. april 1946. Velkomstfolder Ejerforeningen Vendsysselgade 24-26 d. 10. april 1946. Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til Ejerforeningen Vendsysselgade 24-26, som har eksisteret siden d. 10. april 1946. I dette

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Frederiksberg, juni 2004-1. udgave Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Velkommen til Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19. Ejerforeningen udsender dette velkomstbrev for at oplyse

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Informationsfolder Afdeling 5

Informationsfolder Afdeling 5 Informationsfolder Afdeling 5 I denne informationsfolder kan du finde praktiske oplysninger om din afdeling. Derudover finder du specifikke retningslinjer, der er besluttet af beboerne i afdelingen for,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 22 april 2014 kl1930.

Referat af ordinær generalforsamling 22 april 2014 kl1930. Referat af ordinær generalforsamling 22 april 2014 kl1930. Tilstedeværende 8 stemmeberettigede andelshavere samt revisor Jørgen lund generalforsamlingen er beslutningsdygtig Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Husorden A/B TOFTEVANG

Husorden A/B TOFTEVANG Husorden A/B TOFTEVANG Denne husorden erstatter tidligere husorden af 1. februar 2012. Vedtaget den 10. april 2014. Generelt Alle beboere, andelshavere, lejere, og fremlejere skal overholde denne husorden.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN for Rødovre Ældreboligselskab Damhus Torvegård

HUSORDEN for Rødovre Ældreboligselskab Damhus Torvegård HUSORDEN for Rødovre Ældreboligselskab Damhus Torvegård Husordenreglementet er ikke en komplet liste over, hvad du må og ikke må, men nogle praktiske regler vi af hensyn til fællesskabet må efterleve.

Læs mere

Bilag 1b: Skriv med brandvedtægter, gældendende for glashus i rækkehuse

Bilag 1b: Skriv med brandvedtægter, gældendende for glashus i rækkehuse Bilag til Skotteparkens husorden Bilag 1: Særlige regler for glashuse i rækkehuse Gælder for numrene: 27, 29, 31, 33, 34, 36, 38, 40, 43, 45, 50, 52, 53, 54, 55, 65, 69, 71, 73, 75, 154, 156, 158, 160,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 29 Prinsessevænget 60-68 December 2014 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder og foreningens

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

HUSORDEN. for Ejerforeningen Kantorparken 2-8, Risskov. Ny husorden af maj 2013, der afløser alle tidligere.

HUSORDEN. for Ejerforeningen Kantorparken 2-8, Risskov. Ny husorden af maj 2013, der afløser alle tidligere. HUSORDEN for Ejerforeningen Kantorparken 2-8, Risskov Ny husorden af maj 2013, der afløser alle tidligere. Ejerforeningens interesser varetages af en bestyrelse på 3-5 medlemmer. Navnene på bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen.

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen. SEPTEMBER 2013 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at

Læs mere

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på "Off" ("0").

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på Off (0). KØRE ET PROGRAM Find mere information i den separate brugervejledning. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til tørring i tørretumbler ved lav temperatur Egnet til tørring

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Husorden for A/B Dannevirke

Husorden for A/B Dannevirke Husorden for A/B Dannevirke Ejendommen Slien 2-6, Alsgade 7-9, Slesvigsgade 21-33 og Dannevirkegade 22-32. Affald: Almindeligt husholdningsaffald placeres i de grønne affaldscontainere i gården. Gamle

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere