Øvrige ledere på landskontoret. DGI ledelsessekretariat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Øvrige ledere på landskontoret. DGI ledelsessekretariat"

Transkript

1 Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 19. februar 2014 kl Sted: SB s kontor i nr. 27. Deltagere: Kopi til: Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen (KFN), Birgit Gjøl Nielsen (BGN), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (ST). Peter Mortensen (PM) deltog i behandlingen af punkterne 2. og 22. Lars Rasmussen deltog i behandlingen af punkt 24. Øvrige ledere på landskontoret. DGI ledelsessekretariat Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 2) Opfølgning på møde i DGI Adm. Ledelse den 6. februar Direktionen skal følge op på møde i DGI Adm. Ledelse den 6. februar Medbring venligst det udsendte referat. Direktionen gennemgik det udsendte referat. DGI Ledelsessekretariat tager initiativ til at kortlægge de aktuelle årshjul for landsdelsforeningernes budgetarbejde. ST. 3) Opfølgning på møde den 18. februar 2014 vedr visionen. Direktionen skal følge op på møde vedr. vision den 18. februar Medbring venligst det udsendte materiale. SB orienterede om mødet, som havde været godt og konstruktivt. Et tilsvarende møde afholdes som planlagt i DGI-byen den 25. februar ) visionen. Direktionen skal forberede møde i arbejdsgruppen vedr visionen, den 20. februar Fortroligt. 4.1 Udkast til referat af møde i arbejdsgruppen den 23. januar Dagsorden for møde i arbejdsgruppen den 20. februar Direktionen drøftede den udsendte dagsorden for mødet i arbejdsgruppen den 20. februar TR oplyste, at fire af de seks arbejdsgrupper vedr. udvalgte idrætter holder deres første møde inden den fælles DGI-DIF konference 7. marts Torben Bundgaard, DIF, vil sammen med KFN fungere som processtyrer ved den fælles konference.

2 5) Kvartalsrapport Q4, Direktionen skal drøfte den redigerede og kommenterede kvartalsrapport med henblik på efterfølgende behandling på hovedbestyrelsens møde den 26. februar Kvartalsrapport, fjerde kvartal 2013, som redigeret på baggrund af direktionsmøde 5. februar Fortroligt. 5.2 Kvartalsrapport fjerde kvartal Direktionens kommentarer. Udkast. Direktionen drøftede det udsendte udkast til direktionens kommentarer til kvartalsrapporten for fjerde kvartal Udkastet tilrettes på baggrund af drøftelsen og videresendes til HB. ST. HTH opfordres til at holde møde med Maja Bursøe vedrørende den grafiske opsætning af fremtidige kvartalsrapporter. ST. 6) SPOTA på baggrund af tilbagemeldinger fra landsdelsforeningerne. I forlængelse af fællesmødet den 8. december 2013 mellem hovedbestyrelse, landsdelsforeninger og repræsentanter for landsudvalg har alle landsdelsforeninger fastlagt konkrete mål for indsatsen på både indsatsområder og satsningsområder. Direktionen skal drøfte en samlet oversigt med henblik på efterfølgende drøftelse på hovedbestyrelsens møde den 26. februar Målregistreringsskema Direktionen drøftede den udsendte oversigt og noterede, at der er lagt op til en bred og omfattende realisering af årsmødebeslutningen om skarpere prioritering. ST undersøger enkelte uklarheder forud for udsendelse af materialet til HB. 7) Aktivitetsudviklingen i DGI. Kvartalsrapporten for tredje kvartal 2013 blev drøftet på hovedbestyrelsens møde den 6. november 2013 og det blev aftalt at der burde gennemføres en analyse af det faldende aktivitetsniveau i DGI. Kvartalsrapporten for fjerde kvartal rummer tal for 2013 som helhed og sandsynliggør at der fra 2012 til 2013 snarere er tale om en stagnation frem for et egentligt fald. Der er dog stadig grund til at se nærmere på områder inden for DGI Badminton, DGI Fodbold, DGI Håndbold og DGI Tennis. Direktionen skal drøfte et oplæg vedrørende det fremtidige analysearbejde med henblik på efterfølgende drøftelse på hovedbestyrelsens møde den 26. februar Oplæg vedr. det fremtidige analysearbejde. Direktionen drøftede det udsendte oplæg. Oplægget justeres på baggrund af drøftelsen og videresendes til HB. ST. 8) Forberedelse af fælles konference med DIF den 7. marts Direktionen skal drøfte forberedelsen af den fælles konference med DIF den 7. marts Punktet behandles på næstkommende direktionsmøde den 26. februar 2014.

3 9) Forberedelse af temamøde den 8. marts 2014 vedr. organisationsbudget Direktionen skal drøfte forberedelsen af temamødet den 8. marts 2014 mellem hovedbestyrelse, landsdelsforeningsformænd og direktører vedrørende organisationsbudget 26. februar Punktet behandles på næstkommende direktionsmøde den ) Forberedelse af landsledelsesmøde den 8. marts Direktionen skal forberede landsledelsesmødet den 8. marts Medbring venligst det udsendte dagsordensmateriale. Punktet behandles på næstkommende direktionsmøde den 26. februar ) S2018. Punktet udgår. 12) Landsstævne 2013 i Esbjerg Evaluering. DGI Sponsor & Event har i samarbejde med DGI Ledelsessekretariat udarbejdet en kortfattet sammenfattende evaluering af L Den sammenfattende evaluering peger blandt andet på At det lykkedes at realisere de fem overordnede målsætninger med L At det lykkedes at planlægge og afholde et landsstævne med et overskud på cirka 3,9 mio. kr. At den rekrutteringsstrategi som blev vedtaget på årsmødet i 2010 har fungeret godt i gymnastik, men ikke mange andre steder. At rekrutteringsforløbet startede for tidligt. At fakta vedrørende idrætternes indhold, deltagerpris og fysiske rammer skal være på plads når rekrutteringen starter. At det ikke lykkedes at opfylde rekrutteringsmålsætningerne for håndbold og fod bold. At tre idrætter havde færre end 70 deltagere (agility, basketball og bordtennis). At der er behov for at afklare hvordan vi håndterer en stor åbenhed for publikum og borgere samtidig med ønsket om betalende deltagere. At organiseringen i én samlet organisation var en god idé og at der er plads til forbedringer. At DGI s interne organisering af landsstævnearbejdet kan blive skarpere. Direktionen skal drøfte den sammenfattende evaluering med henblik på efterfølgende behandling på hovedbestyrelsens møde den 26. februar L2014 Evaluering. Direktionen drøftede det udsendte bilag, som udbygges forud for udsendelse til HB. ST. 13) Kendskabsanalyse og kvantificering af DGI s typologier. På baggrund af direktionsmødet den 5. februar 2014 har DGI Kommunikation & Marketing udbygget den foreløbige version af resumé og anbefalinger vedrørende kendskabsanalyse og kvantificering af DGI s typologier. Direktionen skal drøftede den udbyggede version med henblik på efterfølgende behandling på hovedbestyrelsens møde den 26. februar 2014.

4 Medbring eventuelt det fortrolige bilagsmateriale som blev udsendt til direktionens møde den 5. februar Fortroligt Udbygget version af resumé og anbefalinger vedr. kendskabsanalyse. Direktionen drøftede det udsendte udkast til resumé og anbefalinger. Det tydeliggøres, at materialet er til orientering for hovedbestyrelsen. ST. 14) Typologiundersøgelse. Bliver behandlet som del af punkt ) Forslag til ny forretningsorden for HB. I forlængelse af HB-mødet den 22. januar 2014 har DGI Ledelsessekretariat udarbejdet et fornyet forslag til ny forretningsorden for HB. Det er præciseret at materiale til HB-møderne udsendes senest fire dage før mødet, således at der er en weekend mellem udsendelse og mødets afholdelse. Det er endvidere en konsekvens af forslaget at bilag til HB-møderne fremover ikke kan findes i Hovedbestyrelsens web-lokale, men alene i grupperum. Direktionen skal drøfte forslaget til ny forretningsorden med henblik på efterfølgende behandling på hovedbestyrelsens møde den 26. februar Forslag til ny forretningsorden til HB. Direktionen drøftede det udsendte forslag til ny forretningsorden for HB. Direktionen indstiller forslaget til godkendelse. 16) Det fremtidige arbejde med udemotion. Direktionen skal drøfte den fremtidige ansvars- og kompetencefordeling på området udemotion med henblik på efterfølgende drøftelse i hovedbestyrelsen Indstilling til HB vedrørende det fremtidige arbejde med udemotion. Direktionen drøftede den udsendte indstilling. Direktionen bakker op om indstillingen med en enkelt sproglig justering. Videresendes til HB. ST. 17) Bestyrelse Karpenhøj. Udpegninger. Punktet udgår. 18) Kompetencegruppe vedrørende idræt for seniorer. Direktionen skal drøfte et forslag til kommissorium for en kompetencegruppe vedrørende idræt for seniorer med henblik på efterfølgende behandling i hovedbestyrelsen Kommissorium. Direktionen drøftede det udsendte forslag til kommissorium. Direktionen indstiller forslaget til godkendelse i hovedbestyrelsen under forudsætning af, at kompetencegruppen fastsætter målbare mål og succeskriterier for sit arbejde. Videresendes til HB. ST. 19) Ansøgning til DGI s Udviklingspulje. Punktet udgår.

5 20) Ansøgning til DGI s Lånefond. Der resterer inden behandlingen af denne ansøgning 2 mio. kr. i lånefonden i Ansøger Projekttitel: Formål: Samlet budget: Ansøgt beløb: Andre bidragsydere og beløb: Resumé: Indstilling: Spjald Gymnastikforening Etablering af multisal At skabe faciliteter til gymnastikken i sammenhæng med de øvrige idrætsaktiviteter i Spjald. Derudover ønsker man at skabe mere kapacitet til fitness, samt andre nye idrætstilbud kr kr Anslået værdi af evt. frivillig arbejdskraft Tilskud fra kommunen Indsamlinger ved private el. lign. Lån i realkreditinstitutioner Andre lån / Tilskud fra fonde / Mv kr kr kr kr kr Spjald Gymnastikforenings aktiviteter foregår i dag på 3 forskellige lokaliteter som ligger spredt i og omkring Spjald. Ved at etablere en multisal som en del af Spjald Idrætscenter vil man her skabe kapacitet til at samle aktiviteterne ét sted. Derved forventes det at foreningen dels kan tiltrække og fastholde flere medlemmer i gymnastikforeningen og dels regner man med at Spjald Fitness lave større hold til deres aktiviteter. Derudover har man planer om at lave tiltag for et idrætstilbud for de årige på tværs af foreningernes idrætsgrene, ligesom man vil lave et tilbud til børn om eftermiddagen som skal styrke overgangen imellem Skole/SFO og foreningslivet. En øget fortætning af aktiviteter, faciliteter og foreninger i Spjald forventes at kunne styrke foreningerne generelt, men især gymnastikforeningen i dag er spredt ud over flere faciliteter. Selve etableringen af en multisal ved det eksisterende idrætscenter skaber ikke nødvendigvis et stærkere foreningsliv og flere medlemmer. I dette projekt, hvor der er samtidigt fokus på en række øvrige aktivitetstiltag, vurderes projektet dog umiddelbart at kunne skabe et stærkere foreningsliv og ikke mindst flere aktive. Organiserede, såvel som uorganiserede. Det indstilles at ansøgningen imødekommes. Baggrundsmateriale ligger i direktionens grupperum. Indstillingen blev godkendt. 21) Forberedelse af hovedbestyrelsesmøde den 26. februar ) Godkendelse af dagsorden. 2) Foreløbig resultatopgørelse. 3) Kvartalsrapport Q4, ) SPOTA på baggrund af tilbagemeldinger fra landsdelsforeningerne. 5) Aktivitetsudviklingen i DGI.

6 6) Forberedelse af fællesmøde med DIF den 7. marts ) Forberedelse af temamøde den 8. marts 2014 vedr. organisationsbudget 8) Forberedelse af landsledelsesmøde den 8. marts ) S ) Landsstævne 2013 i Esbjerg Evaluering. 11) Kendskabsanalyse. 12) Typologiundersøgelse. 13) Forslag til ny forretningsorden for HB. 14) Nedlæggelse af kompetencegruppe for friluftsliv. 15) Bestyrelse Karpenhøj. Udpegninger. 16) Kompetencegruppe vedrørende idræt for seniorer. 17) Ansøgning til DGI s Udviklingspulje. 18) Ansøgning til DGI s Lånefond. 19) Meddelelser: Landsformanden. 20) Meddelelser: Hovedbestyrelsen. 21) Korte meddelelser fra direktionen. 22) Åben for tilføjelser. 23) Næste HB-møde: Tirsdag den 8. april ) Eventuelt. Punkterne 11 og 12 behandles som ét punkt. Dagsordenen blev i øvrigt godkendt. 22) Forberedelse af dagsorden til møde i DGI Chefforum den 27. februar Direktionen skal forberede dagsorden til møde i DGI Chefforum den 27. februar Udkast til dagsorden. Direktionen drøftede det udsendte udkast til dagsorden. Udkastet tilrettes på baggrund af drøftelsen. PM. 23) Motionstriatlon som særligt satsningsområde. Direktionen skal drøfte om der skal etableres et to-årigt udviklingsprojekt med det formål at etablere DGI Triatlon og hvordan det i givet fald skal finansieres Indstilling Punktet behandles på direktionens næstkommende møde den 26. februar ) Mulig aftale med ekstern partner. Fortroligt punkt. Fortroligt Fortroligt punkt. Refereres ikke. 25) Næste møde: Onsdag den 26. februar 2013 kl Opfølgning på møde 25. februar vedr visionen. Forberedelse af hovedbestyrelsesmøde den 26. februar 2014 Forberedelse af møde i DGI Chefforum den 27. februar 2014.

7 Orientering fra arbejdsmiljøudvalgsmøde den 24. februar Følgende punkter behandles under punktet: Forberedelse af hovedbestyrelsesmøde den 26. februar 2014: Foreløbig resultatopgørelse for BN deltager. Forberedelse af fælles konference med DIF den 7. marts Forberedelse af temamøde den 8. marts 2014 vedrørende organisationsbudget Forberedelse af landsledelsesmøde 8. marts Desuden behandles: 26) Eventuelt. Opfølgning af møde 20. februar 2014 i arbejdsgruppen vedrørende vision Motionstriatlon som særligt satsningsområde. Intet at referere. Eventuelle spørgsmål til referatet kan rettes til direktionen. Venlig hilsen DGI Steen Tinning

Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI)

Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI) Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 16. januar 2013 kl. 08.30-10.30 Sted: Deltagere: Søren Brixens kontor Søren Brixen (SB), Troels Rasmussen (TR) og Steen Tinning (STI) Afbud fra Birgit Gjøl Nielsen

Læs mere

Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI)

Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI) Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl. 10.00-11.30 Sted: Deltagere: Søren Brixens kontor Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI) Afbud fra Birgit Gjøl Nielsen (BGN)

Læs mere

Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Søren Brixens kontor

Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Søren Brixens kontor Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Sted: Søren Brixens kontor Deltagere: Søren Brixen (SB), Birgit Gjøl Nielsen (BGN), Karen Friis Nielsen, Troels Rasmussen, (TR),

Læs mere

Tid: Onsdag den 20. februar 2013 kl

Tid: Onsdag den 20. februar 2013 kl Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 20. februar 2013 kl. 08.30-10.30 Sted: Deltagere: Kopi til: Søren Brixens kontor Søren Brixen (SB), Birgit Gjøl Nielsen (BGN), Karen Friis Nielsen (KFN), Troels Rasmussen

Læs mere

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Vingsted, den 19. september 2014

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Vingsted, den 19. september 2014 Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet til orientering med bilag for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Søren Riiskjær, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation

Læs mere

DIREKTIONSMØDE. Referat. Tid: Onsdag den 3. februar 2016 kl Sted: SB s kontor. Nr. 1

DIREKTIONSMØDE. Referat. Tid: Onsdag den 3. februar 2016 kl Sted: SB s kontor. Nr. 1 DIREKTIONSMØDE Referat Tid: Onsdag den 3. februar 2016 kl. 08.30-10.30 Sted: SB s kontor. Nr. 1 Deltagere: Kopi til: Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen (KFN), Birgit Gjøl Nielsen (BGN), Troels Rasmussen

Læs mere

Aktivitetens omfang i de tre store idrætsorganisationer DGI, DIF og Dansk Firmaidrætsforbund.

Aktivitetens omfang i de tre store idrætsorganisationer DGI, DIF og Dansk Firmaidrætsforbund. Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet Til orientering for: Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR og Organisation Bjarne Nissen, DGI Økonomi Steen F.

Læs mere

Oversigt over dagsordenspunkter til HB-mødet:

Oversigt over dagsordenspunkter til HB-mødet: DGI s hovedbestyrelse DGI s direktion til orientering med bilag for Steen Tinning, Ledelsessekretariatet Peter Mortensen, DGI HR og Organisation Bjarne Nissen, DGI Økonomi Steen F. Andersen, DGI Jura Per

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

I den efterfølgende debat blev der peget på yderligere to idrætspolitiske nyheder:

I den efterfølgende debat blev der peget på yderligere to idrætspolitiske nyheder: Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet Til orientering for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Sune Friis Krarup, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation

Læs mere

Dagsorden til landsledelsesmøde fredag-lørdag den marts 2019 i Vingsted hotel & konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.

Dagsorden til landsledelsesmøde fredag-lørdag den marts 2019 i Vingsted hotel & konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten. Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet Til orientering med bilag for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Sune Friis Krarup, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark

Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark Åbent referat Dag og tid: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 14.30 Sted: Administrationsbygningen, mødelokale 1, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten. Deltagere:

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion

Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion til orientering for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Søren Riiskjær, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation Tatjana Stegelmann,

Læs mere

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else Referat sendt til bestyrelse og alle aktivitetsgruppemedlemmer samt ansatte DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no. 2 2013/14 Tirsdag den 30. april kl. 17.00-21.00 i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

Læs mere

Dagsorden landsledelsesmøde fredag-lørdag den marts 2013

Dagsorden landsledelsesmøde fredag-lørdag den marts 2013 Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet Til orientering for: Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR og Organisation Bjarne Nissen, DGI Økonomi Steen F.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar)

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar) DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 27. november 2018 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl. 12.45-14.30 i DGI Huset

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 DGI s arbejde med målstyring. Formålet med målstyring er at sikre og tydeliggøre en klar sammenhæng mellem de strategiske prioriteringer og det daglige

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion Finn Kristensen, Dansk Skoleidræt. Observatør.

Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion Finn Kristensen, Dansk Skoleidræt. Observatør. Til: DGI's hovedbestyrelse DGI's direktion Finn Kristensen, Dansk Skoleidræt. Observatør. Til orientering for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Sune Friis Krarup, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg.

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. oktober 2016 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg.

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Sjælland. Referat af møde i formandskabet for RAR Sjælland den 9. marts marts 2015

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Sjælland. Referat af møde i formandskabet for RAR Sjælland den 9. marts marts 2015 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Carsten Bloch Nielsen, næstformand 11. marts 2015 Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK-Øst Helle Klein, AMK-Øst (referent) Afbud: Gert Jørgensen, næstformand

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 12-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 12-12-2018 17:00 1 (Åben) Udviklingspuljen

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde i administrationen, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten.

Bestyrelsesmøde i administrationen, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten. Bestyrelsesmøde 1/2019 Skydebaneforeningen Danmark Åbent referat Dag og tid: Torsdag 14. marts 2019 kl. 14.30-17.30 Sted: Deltagere: Bestyrelsesmøde i administrationen, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten. Bestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Tid: Fredag, 9. oktober 2009 kl. 14.00 16.30 Sted: Deltagere: Dagsorden: CPH konferencecenter, DGI-byen, Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

DGI s hovedbestyrelse. DGI s direktion. Vingsted, den 27. august Hovedbestyrelsesmøde den 18. august Referat.

DGI s hovedbestyrelse. DGI s direktion. Vingsted, den 27. august Hovedbestyrelsesmøde den 18. august Referat. DGI s hovedbestyrelse. DGI s direktion til orientering med bilag for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation Tatjana Stegelmann, DGI Økonomi Bjarne Nissen, DGI Økonomi

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

INDHOLD FOR IDRÆTTEN OG PASSIONEN SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK. Skydebaneforeningen Danmarks Mission...4. Skydebaneforeningen Danmarks Vision...

INDHOLD FOR IDRÆTTEN OG PASSIONEN SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK. Skydebaneforeningen Danmarks Mission...4. Skydebaneforeningen Danmarks Vision... 1 STRATEGI 2020 INDHOLD Skydebaneforeningen Danmarks Mission...4 Skydebaneforeningen Danmarks Vision...4 Skydebaneforeningen Danmarks værdigrundlag...4 Skydebaneforeningen Danmarks strategiske felter...4

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen.

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 15. juni 2016, kl. 9.00-11.30 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Morten Lautrup-Larsen (Slotsog Kulturstyrelsen), Lone Gladbo

Læs mere

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion Aftale mellem DGI ##### og DDS ##### om fusion Bestyrelserne i Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger ##### og DDS ##### er enige om at fusionere de to landsdelsforeninger med virkning fra den 1. januar

Læs mere

Visionskommune. Introduktion til arbejdet med visionskommuner.

Visionskommune. Introduktion til arbejdet med visionskommuner. Visionskommune Introduktion til arbejdet med visionskommuner. VISIONSKOMMUNE Målsætninger En visionskommune er en kommune, der bevidst i hele kommunens virke arbejder for at få flest mulige borgere til

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

DGI Sydøstjylland Landsdelsbestyrelsesmøde den 8. marts Referat.

DGI Sydøstjylland Landsdelsbestyrelsesmøde den 8. marts Referat. DGI Sydøstjyllands landsdelsbestyrelse. DGI Sydøstjyllands ledergruppe Til orientering med bilag for Tage Kristensen, førstesuppleant LB Ulla Pontoppidan, andensuppleant LB Kristian Bonde (kritisk revisor)

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Mundtlig beretning Dagsorden punkt 2, DGI årsmøde 2015

Mundtlig beretning Dagsorden punkt 2, DGI årsmøde 2015 Mundtlig beretning Dagsorden punkt 2, DGI årsmøde 2015 Landsformand Søren Møller Liv i papirtigeren?»idrætsdeltagelsen vil være stigende alligevel«det er foreningsdeltagelsen, som kommer under pres Vil

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune » Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune Baggrund Kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune godkendte den 19. december 2013 en revideret idrætspolitik. Idrætspolitikken præciserer hvilke fokusområder

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede:

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Afbud: Lene Andersen Nels G. Markussen Rune Asmussen Lars Peter Salhøj Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Navn UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg. Formål UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Til stede: Kirsten Melchior (KM) Niels Bruun (NB) Ulla Friberg (UF) Anders Boel Petersen (ABP) Svend

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat. Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft

Referat. Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft Referat Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft Medlemmer Kirstine Bille (F) Ole Bjerregaard (V) Rønnaug Engstad

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Medlemsanalyse punkt på dagsordenen til næste møde, når der afleveres økonomisk halvårsstatus.

Medlemsanalyse punkt på dagsordenen til næste møde, når der afleveres økonomisk halvårsstatus. af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Fredag den 25. maj 2018, kl. 16.00-20.00 Sted: Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart 1. Godkendelse af dagsorden Hovedbestyrelsen efterspurgte

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere