Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan"

Transkript

1 Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan Nattergalens sang, pragtfulde persiske haver og reciteren af de berømte persiske poeter Hafez og Sa'adi gør Shiraz til et af de vigtigste steder for at komme tæt på den persiske sjæl. For i ethvert iransk hjem står der mindst ét værk af Hafez, som levede i det 14. århundrede, og det gør ham til en vigtigere person for iranerne end nogen dansk forfatter vil være det for danskerne. Når man besøger mausolæet for Hafez i Shiraz kan man høre hans digte læst op på farsi, og det er som smuk musik i ørerne, mens han kredser om nogle af livets vigtigste ting som vin og kvinder. "Vin og elskov er livets mening. Ja, vin og elskov! Hvad ville verden være uden jer?", som han skrev. 11 dage Pris Rejseleder Status Information 3. mar 17 til 13. mar kr Bjarke Vestesen Få pladser tilbage Vi besøger selvfølgelig mausolæerne for både Hafez og Sa'adi, ligesom vi skal beundre blomster, planter og rislen af vand i den paradisiske have Bagh-e Eram, mens man kan lukke øjnene og drømme sig århundreder tilbage. Bare 60 kilometer fra Shiraz møder vi Carsten Niebuhr. Ikke i egen høje person, men med de tynde bogstaver, han som næsten blind og efter at have kortlagt Persepolis på sin ekspedition i 1765 ridsede ind i en af de store sten ved indgangsportalen til det 2500 år gamle kompleks. Her ér beviset på, at Niebuhr var her, mens han opmålte, kortlagde, kopierede og aftegnede kileinskriptioner. Yazd er centrum for den præ-islamiske religion zoroastrianismen, som er anerkendt i den iranske forfatning. Indtil begyndelsen af 1970'erne lagde zoroastrianerne deres døde op i stilhedens tårne, og efter nogle dage var der kun knoglerne tilbage, som ypperstepræsterne samlede og lagde i huler i bjergene. Sådan foregår det ikke mere, men fra Yazd kan vi se disse stilhedens tårne, ligesom vi ser datidens aircondition med vindtårne, som ikke kun hører fortiden til, men også nutiden. Yazd ligger på kanten til den store ubeboede saltørken, så gennem århundreder har befolkningen lært at bruge vinden til afsvaling. Efter Yazd venter den tredje iranske perle med Isfahan, engang persernes hovedstad og stadig højdepunktet for alle Iranture. Når man står på den store centrale plads ser man den smukke kuppel fra Emam Moskeen konkurrere med den lige så smukke, måske endnu smukkere Lotfollah Moskeen, shah Abbas' palads Ali Qapu, og indgangen til bazaren. Som isfahanierne siger, så er Isfahan den halve verden, og læg dertil Shiraz og Yazd, og vi nærmer os det næsten fuldendte. Læs praktiske oplysninger om rejser til Iran Max 20 deltagere!

2 1. dag Afrejse Afrejse fra København via Istanbul til Shiraz. Indkvartering i Shiraz, hvor vi skal bo tre nætter. 2. dag Shiraz Shiraz (1600 m.o.h.) ligger som en grøn oase ved foden af bjergene. Shiraz, "the town of roses, of nightingales of love and poetry", blev i det 13. årh. hele Persiens litterære og kulturelle center. De to mest berømte poeter, Saadi og Hafez, er født i Shiraz, og vi besøger deres maleriske gravmæler. Et yndet udflugtssted for den iranske ungdom. Og alle unge mennesker kan recitere digte af disse to poeter. Vi besøger en af de berømte haver, Bagh-e Eram, der ligger i udkanten af byen. Haven er kendt for sine cyprestræer og for sit palads, Qajar Palace fra forrige årh., smukt dekoreret af mosaikker med dyremotiver. Vi besøger det lille Pars Museum, en arkitektonisk perle, oprindelig bygget som modtagelsessalon for Karim Khan, når der var officielle receptioner. Denne lille oktagonale bygning, beliggende i en smuk have, er en af de fineste i Shiraz. Bygningen er udvendig beklædt med farvestrålende kakler. Besøg i Vakil Bazar, hvor et farverigt indslag er de mange nomader, der gør holdt for at handle i Shiraz på vej til deres vinterkvarter. Bazaren i Shiraz anses for at være en af de smukkeste i landet.

3 3. dag Shiraz - Persepolis - Shiraz Vi står tidligt op og kører til Persepolis, der ligger ca. 60 km nord for Shiraz. Persepolis blev påbegyndt i det 5. årh. f.kr. under Kong Darius I. Persepolis er stedet, hvor de vigtigste religiøse ceremonier fandt sted i 3 uger omkring Na Ruz (nytår) ved forårsjævndøgn den 21. marts. Desuden blev udsendinge fra de 28 vasalstater med skatter og gaver modtaget ved samme lejlighed. Kostbarhederne blev opbevaret i skatkammeret, og til at passe på det hele havde man de udødelige (soldater). Persepolis blev altså kun brugt 3 uger om året, og hvad angår byggeriet og hvilke aktiviteter, der foregik, har man utallige oplysninger fra de lertavler, som er fundet på Persepolis og endnu ikke er færdigbehandlet. Persepolis var ikke kendt i Mellemøsten, så ingen historiefortællere fra samtiden omtaler stedet. Derfor er stedet udgravet så sent i historien. Bygningshistorien er veldokumenteret i de talrige kileskriftfund på stedet. Alexander den Store indtog Persepolis i 331 f.kr., og byen blev plyndret og delvis ødelagt under en brand. Derefter blev den forladt, og den blev først genopdaget i begyndelsen af det 17. årh., da rejsende hjembragte beskrivelser af ruinerne. I 1765 besøgte Carsten Niebuhr Persepolis. Han boede i en landsby i nærheden i næsten en måned, og hver morgen red han på sit æsel over til ruinerne, hvor han så arbejdede til sent om eftermiddagen med at opmåle grundplaner, aftegne relieffer og kopiere kileindskrifter. Det var Niebuhrs minutiøse aftegninger, der skabte grundlag for tydningen af kileskriften. Også i kongegravene i Naqsh-i Rustam foretog Niebuhr opmålinger og aftegninger. Disse klippegrave ser vi også, 4 km nord for Persepolis. Persepolis ligger på en 15 m høj kunstig terrasse, hvorpå paladserne blev bygget. Persepolis rummer nogle af verdens allerfineste og bedst bevarede arkæologiske levn. I de forskellige bygningsdele er der et væld af interessante og fine detaljer. Apadana var den store audienshal, hvor perserkongen modtog delegationer fra vasalstaterne. Her har været 36 høje søjler. To monumentale trapper fører op til Apadana. Begge er dekoreret med meget velbevarede relieffer. Deres fine stand skyldes, at de i århundreder har været begravet under sand-masserne. Vi vil bl.a. se relieffer, der viser processioner af tributbærere fra andre lande. Der er skytere (fra området v. Sortehavet), der er kydiere (fra Vesttyrkiet) samt en delegation fra Indus Dalen. Man ser, hvordan forskellige genstande som tæpper og stole bæres frem på ryggen af tjenere, og der er et væld af detaljer f.eks. i klædedragter og hovedbeklædninger. Også en kamp mellem en løve og en tyr er skildret i relief. Tilbage i Shiraz er der fritid på egen hånd. Shiraz er kendt som en universitetsby med mange unge, og er mere fri end den mere konservative Isfahan.

4 4. dag Shiraz - Yazd Vi kører fra Shiraz til Yazd og undervejs gør vi holdt i oasen Abarkuh. Yazd, der er kendt for silke, tekstiler og tæpper, var en vigtig station på karavanevejen til Central Asien og Indien. Byen ligger mellem to ørkener og er omgivet af saltsøer. Den er nu universitetsby med over 1/4 mio. indbyggere. Bygningerne i Yazd har flade eller kuplede tage, hvorpå der er vindtårne, firkantede tårne med huller i, så vinden kan føres ind i huset, et meget effektivt ventilationssystem. Vindtårnene afkøler ikke blot husene, men også vandet. Vandet føres fra højdedragene og ned til byen via et kompliceret system af qanats. Besøg på fine gamle hoteller, fx Mehr-hotellet, der er restaureret af Unesco og te i haven på tyrkiske divaner. Vi har to overnatninger i Yazd. 5. dag Yazd Yazd er en af verdens ældste byer og den lerklinede gamle bydel er på Unescos liste over verdens kulturarv. Bygningen midt i Yazd, som er i tre arkader, hedder Amir Chakhmaq og var oprindelig bazar, men i dag er den hjemsted for forskellige ceremonier. Der er nogle ret gode keramik- og tæppeforretninger i den gamle bydel. I den nordlige del af Yazd findes Fredags Moskéen (bygget i 14. årh.), der har meget fine dekorationer i farvede mosaikker. I Yazd findes en menighed på godt personer, der bekender sig til zoroastrismen (Zarathustras lære). Kvinderne af denne religion kendes på deres mønstrede tørklæder og broderede dragter i hvidt, beige og rødt. Vi kan besøge deres ildtempel, hvor den hellige ild brænder (den har brændt uafbrudt siden år 400). Templet er en moderne bygning, der er bygget specielt til at huse den hellige flamme. Der findes også en lille udstilling af håndskrifter. Iflg. zoroastrismen er jorden og ilden de elementer, der bliver associeret med guddommene, og de må ikke tilsmudses ved kontakt med døde mennesker. Da de døde hverken måtte begraves eller brændes, blev de i stedet lagt ud i nogle åbne cirkulære tårne, towers of silence. Her blev de døde anbragt på flade sten, og få timer efter var de spist af gribbe. Vi kan evt. besøge disse tårne, der er bygget på bakketoppene udenfor byen. Man kan også se rester af de bygninger, der blev brugt under begravelses-ceremonierne. Skikken med at anbringe de døde i tårnene ophørte sidst i 1970'erne. 6. dag Yazd Isfahan Kørsel til Isfahan. Undervejs gør vi holdt i Nain, der er kendt for sine tæpper og sin smukke moské. Vi har 4 overnatninger i Isfahan.

5 7. dag Isfahan ISFAHAN, en af verdens smukkeste byer, er en perle af islamisk arkitektur. Isfahan har siden gammel tid været et vigtigt center på karavanevejen, men det var først, da Shah Abbas den Store i 1598 gjorde byen til hovedstad, at dens glansperiode startede. De imponerende bygningsværker fra byens storhedstid taler til fantasien. Formiddagen er afsat til besøg i tre bygningsværker på den store plads, Emam Square. Det drejer sig om Ali Qapu Palace, Lotfollah Moskéen og Emam Moskéen. Efter moskébesøget vil vi gå til pladsens modsatte ende for at besøge i bazarerne. Isfahans bazarer, der ligger i nordsiden af den store plads (Emam Square), hører til de mest spændende i Iran, måske i hele Mellemøsten. Også i dag er bazarerne et livligt område at besøge med boder og kunsthåndværkere i arbejde. Der vil være lejlighed til at se metalarbejde, inlay work med perlemor, tekstiltryk og tæppeknytning. Og et utal af tæppehandlere frister med håndknyttede tæpper i smukke mønstre. Men der skal tinges om prisen dag Isfahan Fem ældgamle broer, alle arkitektoniske mesterværker, fører over floden Zyandeh-Rood. To af disse vil vi gøre ophold ved. Broen "33Buer" er fra En række arkader giver denne 300 m lange bro en elegant silhuet. Den anden bro er den mest berømte bro i hele Iran, Khaju-Bridge, et enestående bygningsværk med to etager af arkader. Fredagsmoskéen (Masjid-i-Jomeh), grundlagt i det 11.årh., er det mest storslåede eksempler på seldsjukkertidens persiske arkitektur. I dette anlæg kan man aflæse 1000 års persisk arkitekturhistorie. Eftermiddagen er fri, fx til at gå på en af de fine kaffesaloner nær Emam-pladsen. 9. dag Isfahan Besøg i den armenske bydel, Djolfa, hvor der er 13 kristne kirker, deriblandt en storslået katedral, Vank-Katedralen. Det indre af denne kirke er en stilblanding af islamisk-persisk og kristeneuropæisk. Her midt i det muslimske Iran er der stadig armeniere, der har frihed til at udøve deres kristne religion. Chehel Sotun, også kaldet Pavillonen med de 40 søjler, ligger i et berømt haveanlæg. Selve pavillonen er nu et museum med historiske malerier og keramik, men den blev oprindelig bygget til kongens receptioner og forskellig underholdning. To rækker springvand og fontæner i form af stenløver omkranser det store elegante vandbassin. 10. dag Isfahan Fridag i Isfahan. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag. 11. dag Hjemrejse

6 Kort Prisen dækker Fly København- Shiraz, retur Isfahan- København Hoteller med halvpension Entréudgifter Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Drikkepenge til chauffør og lokalguide Artikelsamling om islam og Mellemøsten Ingen hokus pokus: se vores prispolitik her

7 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Visum 650 kr. (Vores samarbejdspartner sørger for visum ved indrejse). Eneværelsestillæg (1.700 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Vigtigt Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedato. Der skal være 2 blanke sider i passet. Passet må ikke indeholde israelske stempler.

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program:

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program: Iran 9.-20. april 2017 12 dages eventyrrejse i det gamle Persien Program: 1. dag: Afrejse Afrejse fra København og ankomst til Teheran. Vi afhentes i lufthavnen og kører til vores hotel for indkvartering.

Læs mere

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder!

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! På denne rejse er der mange forskellige facetter i programmet. Foruden at opleve de fantastiske islamiske bygningsværker skal vi træffe iranerne og lære om deres

Læs mere

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan På 8 dages rundrejse samler vi brikker til en mosaik om en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6.000 år siden. Teheran er nutidens hovedstad,

Læs mere

Iran rundrejse Det gamle Persien

Iran rundrejse Det gamle Persien Iran rundrejse Det gamle Persien På denne udvidede rundrejse besøges de samme byer og steder i Teheran, Isfahan og Shiraz, som på de korte Iran-rejser. Derudover køres til byen Yazd på grænsen til en af

Læs mere

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er et møde med en af verdens ældste civilisationer, og samtidigt en øjenåbner overfor et folk, der i disse år har verdens bevågenhed.

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er en rejse til en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6000 år siden. De største af de persiske imperier, arkæmenider, partere,

Læs mere

To uger i Iran Med direkte fly fra København

To uger i Iran Med direkte fly fra København To uger i Iran Med direkte fly fra København Der er mange facetter af Iran: Fra Bazarer med 1001 Nats stemning over formfuldent islamisk arkitektur til ægte tæpper og kongegrave fra persisk storhedstid.

Læs mere

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram 14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor Dagsprogram 19. oktober: Afrejse Afrejse fra København via Istanbul til Shiraz. Indkvartering i Shiraz, hvor vi bor i fire nætter. 20.

Læs mere

På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan

På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan Det ypperste af Iran både det kendte og det upåagtede. Det er essensen af denne rejse på 12 dage. Bishapur er et eksempel på det upåagtede,

Læs mere

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land!

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land! Indtryk af Iran Selvom flere og flere får øjnene op for dette fascinerende land, kæmper Iran stadig med et blakket ry. Men som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse, hvor

Læs mere

Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse

Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse Tag med på en forrygende rejse på skinner med Den Transiranske Jernbane gennem Iran. Jernbanen blev bygget af det danske ingeniørfirma Kampsax. I 2018 er

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

Iran indefra. Oversigt 1. dag: Afrejse fra København til Shiraz. 2. dag: Byrundtur i Shiraz poeter og persiske haver

Iran indefra. Oversigt 1. dag: Afrejse fra København til Shiraz. 2. dag: Byrundtur i Shiraz poeter og persiske haver Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

Iran indefra. "Iran indefra " udbydes både som grupperejse og som individuel rejse. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz.

Iran indefra. Iran indefra  udbydes både som grupperejse og som individuel rejse. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz. Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Side 1 af 5 Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Til bund 16. september 2014-6. oktober 2014 Ota Tiefenböck Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Landene ved Silkevejen har en særlig karakter skabt af de mange

Læs mere

Iran indefra. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz.

Iran indefra. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz. Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

Klassisk Iran 12 dage

Klassisk Iran 12 dage Klassisk Iran 12 dage Shiraz Persepolis Yazd Isfahan Abyaneh Qom Teheran Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket

Læs mere

Persiens Karavaneveje 17 dage

Persiens Karavaneveje 17 dage Persiens Karavaneveje 17 dage Shiraz Persepolis Kerman Yazd Isfahan Abyaneh Kashan Qom Teheran Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land,

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages

Læs mere

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Landene ved Silkevejen har en særlig karakter skabt af de mange nomader og handelsfolk. Størstedelen af to årtusinders handelsfolk fulgte

Læs mere

Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide

Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide Oktober 2017 To rejser Rejse A (IRA17500): 13 dage 17/10 29/10 2017 Rejse B (IRA17501): 20 dage 17/10 5/11 2017 Fly Vi benytter Qatar Airways

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER 

SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER  SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER  Iran overrasker! For uanset forventningerne inden afrejsen, så overrasker landet

Læs mere

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten Der er mange højdepunkter på denne rejse til Azerbaijan. Blandt andet landets hovedstad Baku, der også kaldes "Østens Paris". Azerbaijan ligger på

Læs mere

12 dage Sommer Iran. Det forunderlige Persien

12 dage Sommer Iran. Det forunderlige Persien 12 dage Sommer 2018 Iran Det forunderlige Persien Iran Det forunderlige Persien Rejs med på et persisk eventyr, og oplev nogle af verdens smukkeste bygninger, store historiske seværdigheder, lækker mad

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien er genopstået efter kommunisttiden og kan i dag opleves med alle dets storslåede seværdigheder. Gamle tyske ridderbyer, Draculas fødehjem,

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Albatros' Iran. Rejsen er forbeholdt Royal Albatros-medlemmer samt eventuelle medrejsende. Oplys Royal Albatros-medlemsnummer ved bestilling.

Albatros' Iran. Rejsen er forbeholdt Royal Albatros-medlemmer samt eventuelle medrejsende. Oplys Royal Albatros-medlemsnummer ved bestilling. Albatros' Iran En enestående kulturrejse gennem oldtidens Persien fra nattergalenes, poeternes og rosernes Shiraz til Persepolis, ørkenbyen Yazd og den fortryllende Isfahan med dansk rejseleder, 8 dage

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011 18. juli - 8. august 2011 Be Khosh Amadid velkommen til! Uanset om du har stor viden om s sociale og politiske forhold eller knap nok ved, hvor landet ligger, er det sikkert, at mødet med vil gøre et enestående

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Iran med den Persiske Golf og Dubai

Iran med den Persiske Golf og Dubai Iran med den Persiske Golf og Dubai På denne unikke rundrejse i to lande besøger vi både Irans højdepunkter (uden for turistsæsonen) og den meget lidt besøgte kyststrækning langs den Persiske Golf. Vi

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Iran med den Persiske Golf og Dubai

Iran med den Persiske Golf og Dubai Iran med den Persiske Golf og Dubai På denne unikke rundrejse i to lande besøger vi både Irans højdepunkter og den meget lidt besøgte kyststrækning langs den Persiske Golf. Vi sejler mellem smukke øer

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Libanon Beirut, Byblos og Baalbek

Libanon Beirut, Byblos og Baalbek Libanon Beirut, Byblos og Baalbek Vi kan nu igen rejse i Libanon efter nogle års pause, og det er et land der byder på rigtig mange skønne oplevelser. Man kan med rette kalde Libanon for et af verdens

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015 Tyrkiet Kultur & Fugle Istanbul & Bursa 15.-22. september 2015 med Politiken Plus Scanbird ApS www.scanbird.com På grænsen mellem Europa og Asien ligger Istanbul, der før 1931 hed Konstantinopel, hovedstad

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Uzbekistan har en lang tradition for kunsthåndværk og tekstiler. Gamle teknikker holdes i hævd, men traditionerne blandes med spændende

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Det hellige land - Tre religioner - To folk

Det hellige land - Tre religioner - To folk Det hellige land - Tre religioner - To folk -studietur på begge sider af en mur 29. september 9. oktober 2015 Rejseledere: Lektor Peter Lodberg og pastor Leif Vestergaard Det hellige land har gennem århundreder

Læs mere

Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul

Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul 20.000 håndlavede keramikfliser fra Izmir og fantastiske blyindfattede ruder i Den Blå Moské i Istanbul. Sejltur på Bosperusstrædet mellem

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara

Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara Tag med på en ganske særlig rejse til Marokko. Vores meget populære rejseleder Nabil leder denne rejse, der bl.a. går til hans hjemstavn i ørkenområderne syd

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Da David Livingstone blev fundet af Henry Stanley med de berømte ord: "Dr. Livingstone, I presume", havde han tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Afrika.

Læs mere

Thüringen - I midten af Tyskland

Thüringen - I midten af Tyskland Thüringen - I midten af Tyskland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Frodigt, grønt og indbydende Oplev Erfurt med Kræmmerbroen De smukke Feengrotter Bjergbane

Læs mere

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Makedonien, Albanien og Montenegro er tre små lande, men seværdighederne er store. Den smukke Ohrid sø er et af Balkans hemmelige højdepunkter. Omgivet

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Midtvejs mellem de to legendariske silkevejscentre Bukhara og Samarkand ligger en lille by. Vabkent har aldrig skrevet sig ind i historiebøgerne,

Læs mere

Sudan Fortidens skatte i Nubien

Sudan Fortidens skatte i Nubien Sudan Fortidens skatte i Nubien Gemt i Sudans sand ligger skatte fra en stor fortid: Området var af oldtidens egyptere kendt som Nubien - et land som de forbandt med henholdsvis guld og bueskytter, da

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Albanien En godt gemt naturperle i Europa

Albanien En godt gemt naturperle i Europa Albanien En godt gemt naturperle i Europa Solen skinner på Albanien. I hele Europa er der kun ét sted, der har flere dage med solskin end landet i Middelhavets hjerte. Oliven, citrus og vinstokke trives.

Læs mere

Omans Højdepunkter Natur og folkeliv

Omans Højdepunkter Natur og folkeliv Omans Højdepunkter Natur og folkeliv Det kan siges meget enkelt: Oman er det venligste land på Den Arabiske Halvø. Det er veludviklet, men har alligevel en umiskendelig duft af Arabien og røgelse over

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

10. april 24. april dage

10. april 24. april dage Turkmenien, Silkevejen Uzbekistan togrejse & Kazakhstan gennem Centralasien 10. april 24. april 2017 15 dage Denne rejse bringer os til hjertet af Centralasien og ikke mindre end 7 betydningsfule kulturelle

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Albanien En godt gemt naturperle i Europa

Albanien En godt gemt naturperle i Europa Albanien En godt gemt naturperle i Europa Solen skinner på Albanien. I hele Europa er der kun ét sted, der har flere dage med solskin end landet i Middelhavets hjerte. Oliven, citrus og vinstokke trives.

Læs mere

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Grupperejse Landbosenior Nordsjælland Fra den 2.9-9.9.2017 Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Libanon Beirut, Byblos og Baalbek

Libanon Beirut, Byblos og Baalbek Libanon Beirut, Byblos og Baalbek Vi kan nu igen rejse i Libanon efter nogle års pause, og det er et land der byder på rigtig mange skønne oplevelser. Man kan med rette kalde Libanon for et af verdens

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere