Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men, men. Selvom det er vinter og det er koldt, så skulle du nu alligevel komme en tur i klub og få brændt lidt energi af. Du kunne gå en tur i dyregården, spille bold eller bordtennis, danse zumba, spille musik, tilmelde dig de forskellige ture, spille spil, lave ting på krea, spille computer og meget andet. Jonas skal læse til pædagog og sidst i februar slutter Mais barselsvikariat. Tak til jer begge for den brave indsats og god vind. I vil blive savnet. Multikrea Hent venligst jeres ting i Krea. Vi har rigtigt mange flotte ting stående, som er helt tilbage fra sidste år. Vi har pakket tingene sammen i kasser, for at gøre plads til alt det nye. De ting, der ikke bliver afhentet inden den 8. februar, kan andre få lov til at bruge i vinterferien. Efter vinterferien bliver ALLE gamle ting drønet ud (altså dem fra sidste år ) Mange skylder på Krea-kontoen. Husk at få fyldt op... Søren Skrot er godt Vi samler endnu en gang ind til skrot-projekt, hvor vi vil lave små kunstværker af skrot. (Næsten) Alt kan bruges: legetøj, elektronik, dimser, dutter, sjove rør osv., osv Marie og ungerne :-)

2 Vinterferien Åbningstider: kl til kl. 17, fredag til kl. 16. Mandag og torsdag aften er der åbent for JK og UK. Mandag den 11. februar: vi holder fastelavn, slår katten af tønden mm. Husk at klæde dig ud :-) Tirsdag den 12. februar: Eksperimentariet, kl. 10 til 17, Marie og Lasse. Pris 75 kr Experimentarium slår i uge 7 og 8 dørene op for en magisk og boblende vinterferie for børn og voksne i alle aldre. Oplev den verdensberømte amerikanske sæbeboblekonge Tom Noddy optræde med over 40 shows fyldt med fortryllende sæbeboblekunst. Ridning Overnatning fra tirsdag til onsdag: Hyggeovernatning fra tirsdag kl. 17 til onsdag kl. 9. For ALLE, sidste tilmelding mandag den 11. feb. Pris 60,- kr. Kom og hyg med f.eks film, spil, computer, krea eller en hyggesludder, kort sagt en super hyggelig overnatning :-) Søs, Sanne, Jesper og Maiya Onsdag den 13. februar: ridning Fredag den 14. februar: ZOOlogisk have, kl. 10 til 16, Marie og Jan T, Pris 80,- kr. op til 11 år, 120,- kr. over 11 år, gratis ved årskort. Den arktiske ring er lige åbnet Du får en helt speciel oplevelse, når du træder ud i akryltunnellen, der er omsluttet af vand på alle sider. Du kan se isbjørnene svømme over og under dig tættere på kan de ikke opleves. Det bliver som at træde ind i en anden verden, når du første gang besøger Den Arktiske Ring i Zoo. Det første, der møder dig, er et storslået syn over polarkysten, det område, hvor man ser isbjørnene i det fri på landjorden. Det helt specielle er, at du står på samme niveau som isbjørnene og kan få et indtryk af, hvor stort og imponerende det kg tunge dyr er. Tilmelding vinterferien Eksperimentariet (75,- kr.): Overnatning (60,- kr.): Zoo ( 80,-/120,- kr.): Navn: Forældreunderskrift:

3 Skidag i Vallåsen (Sverige) Søndag den 17. februar kan du komme med klubben på ski til Vallåsen. Vallåsen har nogle gode skibakker og der findes grøn, blå og røde pister. Det er ikke som i Østrig, Italien eller Frankrig, men både den øvede og den mindre øvede vil få en god dag i Vallåsen. Og så har vi ca. 7 timer på ski. Vi mødes ved DGI-byen (bag Københavns hovedbanegård) kl og er hjemme samme sted kl. ca. kl Prisen er kr. 400,- og dækker liftkort og tranport. Hvis du skal leje ski, hjelm og støvler kst. det kr. 100,- Du skal have medpakke og drikke med. Mad og drikke kan også købes på stedet i svenske kroner, men husk det er dyrt, så smør en madpakke. Tilmelding senest den 13. februar. Jan C og Søren Skidag i Vallåsen søndag den 17. februar. Kr. 400,- + evt. leje af ski, hjelm og støvler kr. 100,- Navn: Har selv ski, hjelm og støvler: Har ikke ski, hjelm og støvler: Forældreunderskrift:

4 Joey Moe Wafande Infernal Noah Shaka loveless Alphabeat Så er det snart tid til Vilde Vulkaner. I år tager FK og JK af sted sammen, men bor i hver sin lejr med 30 pladser til hver afdeling. Der er afgang fra klubben onsdag den 3. juli og hjemkomst fredag den 5. juli. Nærmere information med afgangstider og pakkeliste kommer ca. 3 uger før afgang. Pris: 800,- kr. I prisen er der inkluderet transport, overnatning, mad til alle dage, gratis tivoli land og en masse fede koncerter Du skal selv sørge for lommepenge til slik, is og sodavand på festivalen. Tilmelding til Vilde Vulkaner. (Max. 30 pladser pr. afdeling ) Jeg deltager: Navn Afdeling (FK eller JK) Forældre underskrift: Depositum: 250,- kr., som betales ved tilmelding. Restbeløb betales senest den 2. maj Senest tilmelding: Fredag den 22. marts Mange Vulkanske hilsner Jakob, Maiya, John, Jesper og Søs

5 For og 6. klasser Fredag den 15. marts kl. 19 til 22 Praktisk info: Risbjerggårdfest er en diskoteksfest som klubberne i Hvidovre afholder fælles for og 6. klasser. Der bliver solgt sodavand, slik og toast til rimelige priser. Døren er åben fra kl. 19 til 19.30, herefter er døren lukket forstået på den måde at hvis du går, kan du ikke komme ind igen. Når du går hjem, skal du hentes af en voksen. Du kan evt. aftale med en vens forældre at I bliver hentet sammen. Når du køber en billet, skal du oplyse et telefonnummer, hvor vi kan få fat på dine forældre i løbet af aftenen. Vi har begrænset antal billetter, først til mølle og senest fredag 8. marts! Husk at tage din billet med til festen :-) Pris medlemmer: 5,- kr. som betales kontant i klubben (ikke konto) Gæster: KUN hvis der er billetter tilbage vil der blive solgt gæstebilletter. Hvis der er ledige billetter til gæster, vil de blive solgt fra onsdag 13. marts. Vi ved, det er rigtigt hyggeligt at have gæster med, men vi synes, det er mest rimeligt at klubbernes medlemmer har første prioritet. Pris gæster: 10 kr Sanne, Lasse og Marie Risbjergårdfest den 15. marts 2012 Navn: Forældreunderskrift: Telefonnummer:

6 Raceroom Slip din indre fartdjævel løs Lad adrenalinet pumpe når du kører på nogle af verdens mest kendte racerbaner i en simulator. Kør mod dine kammerater og måske kan du slå Jakob og Jan C Onsdag den 6/3 kl. 15 til 19 Pris 80,- kr. Tilmelding senest den 27/ Tilmelding racerroom Jakob og Jan C 5. klasser: Torsdag aften: Aftenklubben er åben for 5. klasser frem til kl hver torsdag aften. Kom og prøv, hvordan det er at være i klub om aftenen. Sommerkolonier: Husk at du til sommer er JK er Og skal med på JK-kolonier :-) Hilsen Klubben Navn: Underskrift: Go-cart for FK og JK 28/2 kl. 15 til 18 Pris: 100,- kr. Kæmpe succes fra sidst gentages. Tilmelding Gocart Max 12 pladser Først til mølle Sidste frist den 23/2 Jakob og Jan C Navn: Underskrift: Kommende datoer: 8. marts: Gamerovernatning 15. marts: Risbjergårdfest 19. april: Gamerovernatning 7. juni: Sommerfest BFC Uge 27: Vilde vulkaner FK og JK Uge 32: Hyttekoloni FK og Bornholmskoloni for JK og UK

7 Krea Voksne på Krea: Mandag: Marie Tirsdag: Søs - vi køber ind så du igen kan lave graffiti billeder Onsdag: Marie Torsdag: Sanne og Maiya - Husk det er muligt at få hjælp til smykker Fredag: Sanne Linoliumstryk Uge 10, den første uge i marts Laver vi KUN linoleumstryk hele ugen :-) Lav dit eget logo Lav et fedt trykt billede Det bli r fedt, Kom og vær med Portrætter A la Warhol Vi bruger projektor og billedprogram på computeren til at lave et personligt portræt mandag til torsdag i uge 9. Du skal male det på lærred til sidst Pris 5 kr. + lærred Medbring et foto på et USB-stik. Maiya GIPS 20, 21 og 22. feb. Laver vi gipsfigurer, Kom og vær med Sanne og Søs Skrot er godt Vi samler endnu en gang ind til skrot-projekt, hvor vi vil lave små kunstværker af skrot. (Næsten) Alt kan bruges: legetøj, elektronik, dimser, dutter, sjove rør osv., osv Marie og ungerne :-)

8 Maler og klunserovernatning FK og JK Fredag den 1. marts til lørdag den 2. marts. Vi maler og gør klunserting færdige. Der vil også være mulighed for at male på lærred. Lørdag er der morgenmad med fernisering og auktion over klunserting for familien kl. 10 til Pris 50,- kr. Hvis du gerne vil deltage men ikke overnatte, finder vi også ud af det :-) Husk madras, sovepose, tandbørste og lidt guf måske Marie, Jan T og Mai Tilmelding maler/klunserovernatning Navn: Ekstra deltagere til morgenmad: (antal) Underskrift:

9

10 FK-siden Shoppetur Vi tager til Fisketorvet Og shopper Onsdag 6. februar Kl 14 til 18.30/19 Turen er gratis, du tager penge med til det, du skal købe. Sidste tilmelding: 5. februar Marie OBS: til forældre: De sidste gange har jeg oplevet flere som har haft mange penge med. Giv ikke dit barn flere penge med end det skal bruge og aftal eventuelt på forhånd, hvordan pengene må bruges. Det kan også være hyggeligt at spise en is og gå i Søstrene Grene... Tøse-spise-kage-tur 27. februar kl 14 til senest 18 Sidst havde jeg valgt en dag, hvor mange skulle til fødselsdag, så nu prøver vi igen Vi tager til Conditori HC Andersen, spiser kage og hygger Pris 50 kr som udløser en kage og en kop the. Max 9 deltagere Tilmelding: senest 25. februar Marie

11 FK hyttekoloni Mandag 5. august til fredag 9. august Vi tager op til 12 Ege i Jægerspris, hvor vi skal hygge, lave bål, kokkerere skøn mad, spille spil, slappe af og nyde sommeren. Torsdag aften holder vi en temafest-aften med temaet: Wild West Vi kender hytten fra vores koloni i efterårsferien, og vi glæder os rigtigt meget til at komme derop igen sammen med Jer. Der er stor spisesal, små værelser, hyggelig pejsestue og et stort fedt udeområde. Pris 600,- kr. som dækker transport, ophold og mad. Der er 35 pladser først til Mølle. Tilmelding og betaling senest den 3. maj. Hilsen Jan T, Marie og Janni Tilmelding FK Hyttekoloni Navn: Underskrift:

12 FK-siden Hej Børn Nu flyver ørnen fra reden, og så er det slut med god frugt :-) Da jeg nu skal til at læse til pædagog, kan jeg desværre ikke være hos Jer længere. Men det er bestemt ikke sidste gang I har set mig! Jeg har været super glad for at være her, og jeg håber også at jeg har haft positiv indflydelse på Jer. Til tider har I været nogle møgunger, men det overskygger ikke, hvilke fantastiske børn I er :-) Vi ses Jonas Netcafétur Dato: tirsdag den 5. feb Sted: VGC Online Pris: 35 kr Tid: ca til timers spil + en sodavand Pizza og film Pizza og film - lyder det ikke hyggeligt? :-) 26. februar ml. 17 og 20.30, pris 40 kr. sidste tilmelding samme dag kl af hensyn til indkøb. Se plakat i klubben og kom gerne med filmforslag Husk penge til shawarma bagefter Hilsen Jakob og Sanne Tilmelding netcafé 5/2 Navn: Underskrift: Tilmelding pizzaaften 26. feb Navn: Underskrift:

13 FK-siden Vilde Rolf 2D dansk tale Sjov animeret Disney-Action Vilde Rolf er skurk i sit eget computerspil, men han drømmer om at være helten alle elsker. I sit forsøg på at blive en rigtig helt, kommer han til at slippe en dødsensfarlig figur løs. Med hjælp fra den kække ballademager Vanellope von Schweetz, er det nu op til Vilde Rolf at redde alle de andre spil for total udslettelse. Se traileren på youtube: Vi tager i Cinemaxx på fisketorvet, og der bliver tid til at gå lidt rundt og kigge på butikker, købe slik eller en bid mad. Så husk lommepenge! (Hvis der er en anden film man hellere vil se den dag, må man også godt det) Tirsdag den 19. februar Ca. Kl Pris: (under 11 år) 60,- kr. (over 11 år) 80,- kr. Mai - Vilde Rolf den 19. februar Navn: Forældreunderskrift:

14 JK/UK-siden Foredrag med Christina Bendix (klinisk diætist, sundhedsmentor og NLP-studerende) Spiseforstyrrelser en måde at tackle følelser på Kære forældre og medlemmer i Junior og ungdomsklubben. Torsdag den 28. februar kl , kan du komme til foredrag og debataften om spiseforstyrrelser, et tema der til stadighed er aktuelt blandt unge piger også i vores klub. Derfor har vi inviteret Christina Bendix ned for at holde foredrag om emnet og hun vil bla. Komme ind på: Jagten på den perfekte krop eller den perfekte pige Spiseforstyrrelser; måde at tackle følelser på et råb om hjælp Hvad er en spiseforstyrrelse, og hvordan er det at leve med en? Hvorfor bliver maden farlig? Hvad betyder kontrol /kontrol tab? Hvorfor kan det være så svært at give slip? Hvorfor er viden om generel sund kost så vigtigt, og hvorfor bruges en diætist i det tværfaglige samarbejde? Hvad kan viden om sund kost give den unge? Og hvilke kostråd er gode at følge? 80/20 model det handler om balance og ikke enten/ eller Lær at lytte til din krop og de signaler den sender; sult og mæthed. Mål i livet hvad drømmer du om, hvad vil du gerne i dit liv? Vær din egen bedste ven. Og hvordan bryder man ud på den anden side? Hvad kan man som pårørende gøre? Hvor kan du søge hjælp og hvilken hjælp findes der? Et par stikord om Christina Bendix. Hun har drevet Lyngby Kostklinik i 6 år, og har specialiseret sig i behandling af lettere spiseforstyrrelser i samarbejde med psykoterapeuter, psykologer og praktiserende læger. Hun har selv lidt af spiseforstyrrelser, og levede i mange år et liv bag en maske. Hun er i dag kommet helt ud på den anden side, og bruger sin historie dagligt i sit arbejde som diætist og sundhedsmentor. Hun har holdt foredrag om emnet i mange år. Hun bruger egen historie om livet med bulimi som afsæt for foredraget, og vil give en ærlig beretning om, hvordan det er leve med en spiseforstyrrelse, de små skridt på vejen ud - og hvad der har gjort, at hun i dag er hvor hun er. Foredraget vil være let, og en smule humoristisk og frem for alt give håb og inspiration. Tilmelding til foredrag den 28. februar kl med Christina Bendix Navn: Vi kommer (antal) Forældreunderskrift:

15 JK/UK-siden Overnatning for 8.klasser Lørdag den 2/3 kl Søndag den 3/3 kl Så drenge og piger, så har vi endelig fundet en dato, hvor vi kan holde den overnatning, som mange 8.klasser længe har ønsket. Hygge, film, mad, måske lidt hockey eller anden aktivitet. Husk at det er ikke en gamerovernatning. Pris 60,- kr., dækker mad lørdag aften og morgenmad søndag samt evt. leje af film. Vi håber at se mange af Jer Hilsen Jesper og Lange Jan Tilmelding 8.klasse overnatning Navn: Underskrift: UK Go-cart 26/2 kl til Pris 125 kr. Sidste tilmelding 22/2 Så har lange Jan endelig skaffet en tid så de store kan køre Go-cart. Tilmelding UK Go-cart Navn: Underskrift:

16 JK/UK-siden Lalandia tur til Rødby for JK Stadig ledige pladser. Fredag den 22. februar til søndag den 24. februar kan du komme med JK til Lalandia. Pris 495,- kr., der dækker transport, ophold i Maribo, mad og indgang til Lalandia lørdag. Tilmelding og betaling: senest den 8. februar Navn: Forældreunderskrift: JK og UK koloni til Bornholm uge 32 Stadig ledige pladser, men mange spørger til turen, så skynd dig. JK og UK skal på sommerkoloni fra den 5. august til den 9. august. Udover at bade og fiske, skal vi hygge og bare være sammen. Vi er ved at planlægge to spændende adventure-aktiviteter som du godt kan glæde dig til. Prisen er 900,- kr. og dækker transport, ophold, mad og to adventure-aktiviteter. Depositum 200,- kr. som betales ved tilmelding. Tilmelding og betaling senest den 5. april. Nærmere info følger. Hilsen Jesper, Jasmia, Lasse, Søs og Jan C Navn: Forældreunderskrift:

17 1 Februar Musik 5 Netcafé FK Ridning Musik 6 FK Shoppetur Bordtennisrum FK: brædtspils-dag Ridning Musik 7 Smykker på krea Vinterferie - fastelavn 12 Vinterferie - Eksperimentariet, ridning, overnatning 13 Vinterferie - Ridning 14 Vinterferie - Hygge i klubben 15 Vinterferie - Zoo Skitur til Vallåsen 18 Musik 19 FK bio Vilde Rolf Ridning Musik 20 Ridning Musik 21 Smykker på krea 22 JK Lalandia 23 JK Lalandia 24 JK Lalandia 25 Poretrætter på krea man-torsdag FK tøse-tur Musik 26 FK Pizzaaften UK Go-cart Ridning Musik 27 FK tøse-kage-tur Bordtennisrum FK: Playstationsturnering Ridning Musik 28 FK og JK Go-cart JK/UK foredrag med Christina Bendix

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Borgmester besøg på Byggeren.

Borgmester besøg på Byggeren. Byggelegepladsen Nymarksvej 141 7000 Fredericia Tlf: 72106205 Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis Waldemar

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16-17 Aftenklub 18-20 Ungdomsklub 21-23

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16-17 Aftenklub 18-20 Ungdomsklub 21-23 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16-17 Aftenklub 18-20 Ungdomsklub 21-23 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder Medlemsdemokrati,

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-23 Ungdomsklub 20-23

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-23 Ungdomsklub 20-23 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-23 Ungdomsklub 20-23 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Dennis Waldemar Afdelingsleder, dag Kaniner, klatring,

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 12-14 Juniorklub 15 Aftenklub 15-19 Ungdomsklub 17-19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 12-14 Juniorklub 15 Aftenklub 15-19 Ungdomsklub 17-19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 12-14 Juniorklub 15 Aftenklub 15-19 Ungdomsklub 17-19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10-11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16 Aftenklub 16-19 Ungdomsklub 17-19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10-11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16 Aftenklub 16-19 Ungdomsklub 17-19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10-11 Dagklub 12-15 Juniorklub 16 Aftenklub 16-19 Ungdomsklub 17-19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-15 Juniorklub 16-18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 20-23

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-15 Juniorklub 16-18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 20-23 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 10 Dagklub 11-15 Juniorklub 16-18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 20-23 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder Medlemsdemokrati,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Kære alle forældre

Læs mere

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER AKTIVITETSKALENDER FEBRUAR AKTIVITET BEMÆRKNINGER Fredag d. 6. Casino-aften for 5. - 7. klasse Se tilmeldingsseddel Uge 7 mandag Hillerød svømmehal Se tilmeldingsseddel Uge 7 onsdag Legejunglen Se tilmeldingsseddel

Læs mere

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Praktiske oplysninger. Idrætsdagene på Herlev Stadion Ordensregler på Billums

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Praktiske oplysninger. Idrætsdagene på Herlev Stadion Ordensregler på Billums Indholdsfortegnelse side 2: side 3: side 4: side 9: side 10: side 11: side 10: Skolelederen har ordet Kalenderen Praktiske oplysninger Nyt fra Klubben Årets Magnusfest Idrætsdagene på Herlev Stadion Ordensregler

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 13-17 Juniorklub 18-20 Aftenklub 21-22 Ungdomsklub 23

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 13-17 Juniorklub 18-20 Aftenklub 21-22 Ungdomsklub 23 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-11 Fritidsklub 12 Dagklub 13-17 Juniorklub 18-20 Aftenklub 21-22 Ungdomsklub 23 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder Medlemsdemokrati,

Læs mere

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Club 222 Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Club 222 Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Maj og Juni 2010. Klub 144 er blevet indehaver af en 18 personers bus! Bussen skal ses som en uundværlig del af arbejdet med børn og unge gående i klubben. Bussens formål er at skabe oplevelser

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere