Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 6. december 2016 kl Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 5/2016 den 25. oktober blev godkendt. 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen?) De enkelte udvalg tjekker op, om vi ikke er nogenlunde igennem målene. På mødet den 20. september konstaterede vis, at der var OK på det meste. De enkelte forestående opgaver, hvor vi ikke er helt i mål, er refereret under punkterne nedenfor. 3. Økonomi, dataudvalg (medlemsstatistik/kartotek, budget mv.) Status på økonomi pr til var rundsendt inden mødet. Laury gennemgik materialet. Konklusion: Overskud forventes at blive en kende mindre end det vi fik sidste år før klubhusdrift. Årets resultat før afskrivninger er omkring nul. Vi skal have udarbejdet en inventarliste over Sejlklubbens ejendele (følgebåde, Kegnes jolle, diverse optimistjoller, veste, sejl osv.). Lennart udarbejder liste. Der forestår en prioritering i forhold til kommende budgetlægning med økonomi til drift og vedligehold af joller følgebåde m.v. Budget for 2017: Forslag til budget for 2017 er oplistet i det til mødet fremsendte materiale.

2 Der bør afsættes beløb til drift og vedligehold af de 2 Brig både samt Kegnæs jollen. Drift og vedligehold til skolebåden IB skal prissættes (rep. af sejl, service på motor osv.) Drift og vedligeholdelse på Ynglingebåde, Feva, Tera og optimister: Der er en investering her og nu for at bringe Ynglingebådene op til god standard. Lennart hører de enkelte ansvarlige, og sender oplæg til beløb til Laury. Laury tilretter og rundsender til drøftelse næste møde. Opfølgning på målsætninger: Google drev. Claus Kirring og Lars A er ansvarlige for i løbet af vinteren at lave struktur og intromanual, samt intromøde så det er oppe at køre fra næste år. 4. PR-udvalg (ansøgning fonde, fundraising-udvalg(byggeri), hjemmesiden mv.) Siden sidst: Sejlrenden Sejlrenden 2/2016 er udkommet 8. oktober. Ansøgning til Nordeafonden PR udvalget har fremsendt ansøgning til Nordeafonden. Temaet i vores ansøgning var påskønnelse af den ildsjæleindsats, der sker i Ungdomsafdelingen. Der er ansøgt om midler til flere optimistjoller. Vi har netop modtaget tilsagn på vores ansøgning. Vi skal derfor møde op til overrækkelse i forbindelse med SIFA TV Bingo tirsdag den 20. december. Frank er ansvarlig for at finde 2 personer, der kan møde op. Ansøgning Stejlepladsen Foreninger i Nibe kan søge om tilskud til aktiviteter i ungdomsarbejdet. Ansøgning fremsendt. I første omgang kom vi ikke med, men vi har fået oplyst, at vi tages med næste gang, på samme ansøgning.

3 Ansøgning Danske Bank: Medio november: Fremsendt ansøgning til Fonden for Spare og Laanekassen ved Danske Bank. Der er ansøgt om nye sejl til skolebåden IB. Vi anventer svar. Forestående aktiviteter: Liste over fremsendte ansøgninger Jan udarbejder liste til Google Drev over, hvor vi har ansøgt og hvornår. Klubudviklingsprisen Dansk Sejlunion. Vi ansøger, og indstiller klubben som helhed på baggrund af alle de spændende aktiviteter v har gang i i Sejlklubben: Mandagssejladserne, Ungdomsafdelingen, Krabbeskolen, Sejlerskolen. Frist Jan laver udkast. Kommende artikel i Nibe Avis: Vinteraktiviteter i Nibe Sejlklub (svømmehallen, ungdomsafdelingen, teori duelighed, kurser, trim 1 og 2, VHF, Spiler osv.) Jan udarbejder. Fundraising. Ruddi har deltaget i et seminar vedr. fundraising med henblik på at søge midler til større projekter med tanke på vores planer om klubhusudvidelse. Emnerne har omfattet taktik i at søge, den gode historie, planlagt strategi for information, støtte til projektet, samt hvornår man søger hvor. Vi skal have et projekt først og herefter en finansieringsplan, før strategi for fundraising kan udarbejdes. 5. Sejladsudvalg (kurser, sejlads, skole, IBII mv.) Sejlerskolen Søfartsstyrelsen udliciterer retten til at udstede duelighedsbeviser. Sejlunionen har budt ind på rettigheden. Det har ikke den store praktiske betydning for vores sejlerskole. Lars orienterede om at flere andre klubber kræver 2 sæsoners praktisk sejlads og 1 gang teori før de udsteder et bevis. Vi er af den overbevisning, at

4 vi gør det rigtige, ca. 10 x praktisk sejlads og 16 x kursusaftener for den teoretiske del. Kurser kører: Sejltrim 1 og sejltrim 2 er afholdt. VHF-kursus januar 2017 Skolebåd IB2? Overvejelserne blev drøftet: Skal vi have en, og kan vi finde en person, der i givet fald passe den? Pt. Er der 18 på vinterteoriholdet. Under praktisk sejlads har der ofte været 4 kursister på båden, hvilket ikke er helt optimalt. En ekstra skolebåd vil give øget fleksibilitet. Økonomien: har vi råd til det. Vi vedtager at det er en god idé hvad må den koste: Maks inkl. Stativ, når den ligger i havnen og sejlklar i foråret Den skal være lige som IB, god og solid, med indenbords motor. Vi skal ikke til at bruge tid, penge og ressourcer på - efter en erhvervelse - at få den sikker og sejlklar. Udvalg: Lars, Lennart og Jens Jørn. Der skal søges sponsorater til den det er en forestående opgave. Endvidere skal vi hare diskuteret, om vi evt. kan leje den ud til medlemmer, der ikke selv har båd? Familieturen: vi skal have den solgt, vi skal have flere med. Hvordan kan vi promovere turen? Det blev besluttet, at familieturen afholdes 3. weekend i juni. Michael udarbejder oplæg og sender til Lars A.

5 Mandagssejlads Lars og Mads arbejder over vinteren på at forfine reglerne for mandagssejladserne. IB1 Sejl (forsejl og storsejl) skal repareres. Jørn sætter i gang i løbet af vinteren. 6. Arrangementsudvalg (bla. Vild med vand, forretningsudvalg, nytår mv.) Standerstrygning Afholdt den 29. oktober. Forretningsudvalgsmøde (Havnens dag) i november måned. Michael deltog. Vi har meldt ud, at vi ikke ønsker at være med i forretningsudvalget længere. Men vi vil godt stille op, og lave forskellige arrangementer på havnens dag. Vild med Vand: Vi har tidligere takket nej, men nu er setup et ændret, så vi nu blot skal holde havnens dag. Det skal være et medlem af FLID eller Dansk Sejlunion, der er styrende part i forretningsudvalg. Vild med vand kører sidste gang i 2018, så det er ikke pt. Aktuelt, da der arrangeres Havnens dag (i Nibe en anden dag en den landsdækkende havnens Dag). Kommende aktiviteter: Nytårs soiré kl En god tradition. Michael arrangerer. Familiesejlads Skrue op for familiesejladsen i Ny målsætning. Som drøftet under Sejladsudvalget.

6 7. Driftsudvalg (bla. byggeudvalg, byggefeltudvidelse, budget joller mv. ) Restauranten, Bryggen: Muligheden for at erhverve restauranten blev kort drøftet. Det vurderes ikke umiddelbart at være en god idé ud fra en betragtning om at det nok ikke hitter i forbindelse med søgning ved diverse fonde. Til køb af restauration Desuden vil der skulle forventes en større ombygning. Vedligeholdelsesbudgetter: Som nævnt under Økonomi, sørger Lennart for at fremsende input til budget for 2017 for de forskellige drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter på klubhus, drift af følgebåde, drift af skolebåd IB, drift af ungdomsafdelingens forskellige joller. Udvidelse af klubhus Vi skal have truffet beslutning om hvad vi gør vedr. byggefelter, samt bygninger. Der arbejdes videre med klubhusudvidelse med fuld udnyttelse eksisterende byggefelt på mastepladsen ved siden af klubhuset. Der skal nedsættes et byggeudvalg. Der er mange folk med byggeteknisk erfaring og indsigt, der sammen med Lennart skal arbejde videre, eksempelvis Lars Poulsen, Bo Kimbo, Plouggaard. Lennart forespørger mere konkret hos dem. Mål: At have skitseforslag med til generalforsamlingen. Lennart er formand for udvalget og bestyrelsens repræsentant. Ruddi vil gerne rette henvendelser til forskellige personer til Fundraising udvalget. August 2017, frist for ansøgning til Lokale- og anlægsfonden hos Aalborg Kommune 8. Ungdomsudvalg (planer, aktiviteter, budgetter mv.) Siden sidst Der er gang i renovering af en af Ynglingebåden. Den er lidt osmoseramt. Der arbejdes videre over vinteren.

7 Julefrokost for alle Ungdomsmedlemmerne holdes fredag den 16. dec. Hver anden torsdag holdes arrangementer gennem vinterperioden. Kurser: Der er en enkelt person, som gerne vil deltage i næste trin i træneruddannelsen: Træner 2. Ruddi hører om muligheder for refusion / bidrag via Nordøstjysk Kreds af Sejlunionen. Svømmeveste til trænere: De er nu købt og skal trykkes med Alfa Laval logo, som har sponsoreret. Påtrykkes Instruktør. Der er indkøbt 10 stk. instruktørveste. Foråret: Plan om at invitere en klasse eller evt. flere klasser med ned på havnen og promovere sejladsen. Frank arbejder videre med idéen. Frank stiller med 2 personer til at møde op den 20. dec. Til modtagelse af pris via NordeaFonden. Børneattester Frank sikrer at alle instruktører / hjælpere har godkendte børneattester. Sidste runde var i foråret. Følges op på næste møde igen. Varsle ændringer af vedtægter. Børn under 8 år kan ikke med nuværende vedtægter være medlemmer. Ruddi sikrer, at emnet tages med i forbindelse med GF Nibe Surf Team, udvalg (vindmåler, kamera, medlemsændringer mv. ) Lars A. og Mads Bank er indkaldt til møde uge 50 for fælles kontingent i f.eks. 3 klubber. Vi deltager og ønsker at høre til idéer på samarbejder. Vindmåler og vejrstation. Er købt. Kan lægges på hjemmesiden, så man kan se vind og vejrforhold i Nibe Havn hjemmefra. Den mangler at blive monteret.

8 10. Samarbejde med eksterne foreninger (HF, moleforsøg, møde kommune, SI organisation) Ruddi orienterede: Havneforeningen: Jollebro / flydebro er bestilt til marts Der er tale om en 12 m betonbro. Tanken er at etablere et egentligt ungdomshjørne hvor ynglingebådene også kan placeres. Tanken er at begynde denne del til arbejdsdagen Moleforsøg er foretaget, evalueres. En havneekspert, tidligere ansat hos Kystdirektoratet skal udarbejde forslag. Hele Havneområdet: Der er tanker om paraplyorganisation hos alle foreningerne i havnen. Der lyttes til hvorledes det evt. kan strikkes sammen. Havnen er bedt om at udarbejde liste over større investeringer med 10 års prioritet. Til næste møde i marts Diverse (DS konference, NØJ generalforsamling, datoer 2017, udvalgsmedlemmer på hjemmesiden) Der er afholdt generalforsamling i NØ kreds. Ny bestyrelse er valgt. Kalender for 2017 er udsendt, evt. kommentarer sendes til Ruddi. Mentorordning: Mail ud om vores erfarne sejlere, der kunne have lyst til at tage godt imod nye sejlere. Vi skal have en velkomstpakke til Ulrik han kan dele ud, når der kommer nye sejlere til havnen Ruddi tager punktet med på næste møde igen.

9 DS konference. 4 deltagere fra NS. Fint arrangement, nævnt tidligere. Formanden takkede for god ro og orden. Jan Laursen, referent Nibe Sejlklub Næste møde afholdes den 10. januar 2017 kl

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 20. september 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Michael og Jan Afbud: Laury, Lars, Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Frank, Pia, Peter og Jan Afbud: Claus og Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Frank, Lennart, Pia, Peter og Jan Afbud: Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016.

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Lars, Frank, Claus og Jan Afbud: Michael, Jens Jørn og Laury 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Lars, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Pia 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Afbud: Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Afbud: Laury, Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Pia, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Lars 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. januar 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn og Jan Afbud: Lars og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18.30 Mødet er afholdt i klubhuset, Nibe Sejlklub Deltagere: Ruddi, Jens, Peter, Mette, Pia og Jan Afbud: Jens Jørn, Claus og Lennart 1. Kort

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Afbud: Jens Milthers 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt hos Pia i Nibe Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Claus og Jan Afbud: Jens Jørgen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 26. september 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette og Jan Afbud: Pia, Jens Jørgen, Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 29 august 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Afbud: Ingen 1. Kort opfølgning

Læs mere

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317)

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) BEMÆRK! Der tages forbehold for ændringer. Se boksene på hjemmesiden under det sker for løbende orientering og under de respektive aktivitetsfaner. JANUAR Arrangement

Læs mere

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer.

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 7. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Møller blev valgt med applaus. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 Generalforsamlingen blev indledt med 1 min. stilhed for at mindes 2 medlemmer, der er gået bort i 2015, Niels Jacobsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub.

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 6. marts 2018 Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af dirigent Carsten Borup blev valgt med applaus.

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub.

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 5. marts 2019, start kl. 19.00 Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN Vi har i Nibe Sejlklubs bestyrelse gennem året 2015 arbejdet med værdigrundlag og visioner for Nibe Sejlklubs fremtid. Af sejlere bliver der på landsplan færre og gennemsnitsalderen

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole

Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole Revision 1.0 5. august 2010 Indholdsfortegnelse Sejlerskolens målsætning... 2 Uddannelser... 2 Skoleudvalget... 3 Arbejds-/ansvarsområder... 4 Skoleudvalgs

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d.15.5.2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 12.maj Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Anne Skjerning, Carl-Erik Carlsen, Svend Smedegaard, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1/5 Senest revideret: 13. marts 2019 Hvilke fartøjer gælder denne sikkerhedsinstruks for? Seks optimistjoller, tre zoom 8 joller og 2 ynglinge. Alle

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 ,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Jan Brix (JB), Hans Jørgen Thrysøe(HJT), Erling Kristensen (EK), Kim Hansen (KH), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK SIKKERHEDSPOLITIK Gældende fra den 24. april 2008 I Sejlklubben Greve Strand (SGS) prioriterer vi sejlernes sikkerhed højt. En klar ansvarsfordeling under afvikling af uddannelse, træning og sejladser

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN KLUBHUS SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 76 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 09.10.2017. Kl. 18 Mødeholder: Jens Mødeleder: Holm Velkommen til: Niels - ungdomsrepræsentant 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014

Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014 Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014 Velkommen til den årlige generalforsamling i Nibe Sejlklub. Et år, hvor Nibe Sejlklub kan holde sit 25 års jubilæum. Meget er sket i klubben siden oprettelsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB. Regnskab 2012

KERTEMINDE SEJLKLUB. Regnskab 2012 KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2012 Budget 2013 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk E-mail info@kerteminde-sejlklub

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30.

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Sletten Bådeklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Deltagere af Repræsenteret af Email Initialer Delt. og Bestyrelse Johannes Kildeby jok@alectia.com JK X Bestyrelse

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 03-02-2015 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 6 Michael Støvring, Jens Sohl Jensen,

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende.

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende. Nørresundby Sejlklub Bestyrelsesmøde d: 01-06-2015 Deltagere: Gabriele, Palle, Niels,Lars, Ingolf. Fravær: Steen har meldt afbud. 1/Godkendelse af referat 19-05-2015: Godkendt. 2/ Post/mail: Der er modtaget

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 12.4.2016 Referat fra bestyrelsesmøde den 4.4.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Smedegaard, Bjarne Hansen.

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2013 / 2014

ÅRSREGNSKAB 2013 / 2014 VALLENSBÆK SEJLKLUB Vallensbæk Sejlklub Årsregnskab 2013/2014 ÅRSREGNSKAB 2013 / 2014 Side 1 Beretning Vallensbæk Sejlklubs regnskab for 2013/14 giver et retvisende billede i forhold til sejlklubbens mål

Læs mere

BÅDPLADSER NIBE LYSTBÅDEHAVN

BÅDPLADSER NIBE LYSTBÅDEHAVN BÅDPLADSER NIBE LYSTBÅDEHAVN Brugsret til pladser: 3,0 X 12,5 M kr. 8.000,- 3,5 X 12,5 M kr. 10.000,- 4,0 X 15,0 M kr. 12.000,- Evt. leje (årlig) 3,0 X 12,5 M kr. 4.300,- 3,5 X 12,5 M kr. 4.800,- 4,0 X

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan Juelsminde Sejlklub Strategiplan for perioden 2013-2018 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt klubliv. at

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

BE møde Agenda /Opgaveliste /Referat

BE møde Agenda /Opgaveliste /Referat Dato: Torsdag d. 10. november kl. 19.30 - hos Yates, Præstehaven 60 Deltagere: Gæster: BE Afbud: Bladt Agenda Nr. Punkt Ansvarlige Kommentar 1 Referat fra sidste møde kommentarer Godkendt 2 Kort status

Læs mere

INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB

INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB Kolding Sejlklub er med nærværende aftale godkendt af Dansk Sejlunion som sportsklub Aftalen imellem Kolding Sejlklub og Dansk Sejlunion gælder for perioden ddmm-2017

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Aalborg Sejlklub. BESTYRELSESMØDE den 17. nov. 2014 kl 18

Aalborg Sejlklub. BESTYRELSESMØDE den 17. nov. 2014 kl 18 BESTYRELSESMØDE den 17. nov. 2014 kl 18 Deltagere: Alle i bestyrelsen 1 Godkendelse af referat Møde ref. Fra BS møde d 20. okt. 2014 i v3 godkendt Referat fra Cafe møde v1 plus lidt mindre rettelser fra

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE Igen i år har Aktivitetsudvalget lagt sig i selen for at planlægge nogle aktiviteter, der kan have en bred interesse for os alle i klubben. Vi har lyttet til gode råd fra medlemmerne og derfor er antallet

Læs mere

Referat fra Gjøl Sejlklubs generalforsamling tirsdag den 14. februar 2016

Referat fra Gjøl Sejlklubs generalforsamling tirsdag den 14. februar 2016 Referat fra Gjøl Sejlklubs generalforsamling tirsdag den 14. februar 2016 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse.

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 15.11.2018 Mødested: Klubhuset kl. 19:00 Deltagere: Jan Leth Svendsen, Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Torben Hansen, Christian Therp, Jytte Larsen, Hans Erik Ottosen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Denne sikkerhedspolitik beskriver hvorledes Strandby Sejlklub prioriterer sikkerhed såvel til lands og til

Læs mere