Spilleregler for. Quick Skrabespil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spilleregler for. Quick Skrabespil"

Transkript

1 Spilleregler for Quick Skrabespil gældende fra 3. juli 2013

2 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Quick skrabespil. For samtlige skrabespil gælder, at der på skrabeloddet findes et eller flere felter, som spilleren skal skrabe fri. Når der skrabes på spillefeltet, fremkommer en række beløb eller symboler. Af skrabeloddet vil det fremgå, hvilken kombination af beløb eller symboler, samt hvilken gevinst den fremkomne kombination berettiger til. Med mindre andet fremgår af teksten på det fysiske skrabelod eller via kan der kun vindes én gevinst pr. skrabelod. Såfremt et skrabelod giver mulighed for at skrabe sig til en gevinst, der udbetales terminsvis (TerminsGevinst), vil det af det enkelte skrabelod fremgå, hvor stor gevinsten er, hvor hyppigt den udbetales, og i hvilken periode. 2. Skrabespil kan købes hos forhandlere eller via hjemmesiden Endvidere kan skrabespil spilles på de måder, Danske Lotteri Spil til enhver tid anviser. Nærværende spilleregler gælder for skrabespil, uanset hvorledes spillet er købt. Det er en betingelse for deltagelse i spil via at spilleren tiltræder "Vilkår for Netspil" ("netspilsvilkårene"), som findes på De spilleregler, der gælder særligt for skrabespil købt via vil være angivet med understreget tekst. 3. Der kan når som helst foretages ændringer i eller gives supplerende bestemmelser til nærværende spilleregler for skrabespil. De til enhver tid gældende spilleregler fremgår af eller kan fås hos Kundecentret. 4. Oplysning om spilformer og spillevejledning fås hos forhandleren eller via Oplysning om den enkelte forhandlers åbningstider fås hos forhandleren. Danske Lotteri Spil kan fastsætte en øvre grænse for køb af skrabespil (indskudsgrænse) pr. dag. Spilleren er forpligtet til at overholde en sådan eventuel indskudsgrænse. Oplysning om eventuelle indskudsgrænser kan ses på eller fås ved henvendelse til Kundecentret. 5. Ved køb af skrabespil via vises et skrabelod på skærmen. Spillet registreres i Danske Spil koncernens centrale IT-system, når spilleren har bekræftet købet. Spillet kan ikke annulleres, når købet er blevet bekræftet. Kvitteringen for det elektroniske lod kan hentes frem på skærmen via "min side". Udskrift eller kopi af det elektroniske skrabelod eller kvitteringen er ikke et ihændehaverbevis, der berettiger til udbetaling af gevinst. Spillet registreres i stedet direkte i Danske Spil koncernens centrale IT-system som tilhørende den pågældende registrerede spiller. Det er som udgangspunkt de oplysninger, der er registreret i Danske Spil koncernens centrale ITsystem, der er gældende. Er der imidlertid fejl i de oplysninger, der er registreret i Danske Spil koncernens centrale ITsystem, kan Danske Lotteri Spil vælge at ophæve spillet, såfremt spilleren vidste eller burde vide, at de angivne oplysninger var fejlagtige.

3 6. Danske Lotteri Spil kan ikke holdes ansvarlige, hvis fejl eller afbrydelser i det elektroniske system forhindrer, at der gennemføres skrabespil. Danske Lotteri Spil er ikke ansvarlig for eventuelle fejl i de oplysninger, der offentliggøres f.eks. på tekst-tv, plakater og andet materiale hos forhandlere, internetbannere mv. hos samarbejdspartnere o.l. 7. Ved spil via Danske Lotteri Spils forhandlere er Danske Lotteri Spil ikke ansvarlig for et eventuelt tab, som en forhandler måtte have påført en spiller ved ikke at iagttage de regler, der gælder for skrabespil. Spillemyndigheden 8. Spillemyndigheden fører løbende kontrol med Danske Lotteri Spils administration af skrabespil. Ugyldige eller bortkomne lodder 9. Et fysisk skrabelod er alene gyldigt, såfremt det er købt hos en af Danske Lotteri Spils forhandlere. 10. Et fysisk skrabelod kan af Danske Lotteri Spil erklæres for ugyldigt, hvis et kontrolfelt markeret med MÅ IKKE SKRABES er skrabet synligt eller delvist synligt, fjernet eller på anden vis forsøgt ændret. 11. Endvidere kan Danske Lotteri Spil erklære et fysisk skrabelod ugyldigt, hvis skrabeloddet er stjålet, ulæseligt, ødelagt, forandret eller søgt forandret, fejltrykt eller har andre mangler. Efter omstændighederne vil forsøg på at forandre et skrabelod eller tilsvarende blive anmeldt til politiet. 12. Fysiske skrabelodder, som ifølge punkterne 9-11 er erklæret ugyldige, berettiger ikke til gevinst. En eventuel erstatning af sådanne ugyldige skrabelodder er begrænset til den på loddet angivne salgspris. 13. Danske Lotteri Spil påtager sig intet ansvar for bortkomne fysiske skrabelodder, herunder fysiske skrabelodder, som er bortkommet under eventuel postforsendelse til Danske Lotteri Spil. Gevinster 14. I overensstemmelse med bekendtgørelse om tilbagebetalingsprocenter mv. anvendes mindst 45 % af den samlede indskudssum på skrabespil til gevinster. For skrabespil købt via opgøres tilbagebetalingsprocenten samlet for alle typer skrabespil én gang årligt. Dette betyder, at tilbagebetalingsprocenten for det enkelte skrabespil kan ligge under 45 %. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent for hver type skrabespil udgør dog mindst 45 % af indskudssummen.

4 Ved køb af fysiske skrabelodder vil gevinstchancen fremgå af skrabeloddets bagside. Ved køb af spil via vil gevinstchancen fremgå af I forbindelse med løbende tilpasninger og forbedringer i de enkelte skrabespil kan udformningen og gevinststrukturen på henholdsvis fysiske skrabespil og online skrabespil i kortere perioder være forskellige. De enkelte skrabespils tilbagebetalingsprocent og gevinstchance vil dog være ens. Gevinstafgift 15. I henhold til lov om afgifter af spil skal der betales afgift til staten af gevinster. Gevinstafgiften beregnes for hvert skrabelod og udgør 15 % af gevinstbeløb over 200 kr. Danske Lotteri Spil beregner og afregner gevinstafgiften til skattemyndigheden. Spillernes gevinster er fritaget for indkomstskat. Gevinstudbetaling 16. Reglerne for gevinstudbetaling på skrabespil fremgår af punkt 17-19, dog gælder der særlige regler for udbetaling af TerminsGevinster, hvilket fremgår af punkt Fælles for begge former for gevinstudbetaling på skrabelodder gælder, at der ikke tillægges renter til gevinstbeløbet, uanset gevinstudbetaling i henhold til nærværende regler, eller på grund af spillerens egne forhold, ikke sker straks. 17. Det påhviler spilleren, der er i besiddelse af et fysisk gevinstgivende skrabelod - uanset udbetalingsmåden - at sikre sig, at gevinsten kommer til udbetaling. Afhængig af gevinstens størrelse kan skrabeloddet enten indløses hos en forhandler eller hos et pengeinstitut eller en anden pengeformidler, med hvilken Danske Lotteri Spil har truffet aftale om udbetaling. Nærmere vejledning om udbetaling fremgår af skrabeloddets bagside. Danske Lotteri Spil er aldrig pligtig til gevinstudbetaling, såfremt et skrabelod ikke kan fremvises, eksempelvis fordi skrabeloddet er bortkommet, tabt eller på anden måde gået til. Kopi, fotokopi, telefax eller lignende af skrabeloddet kan ikke anvendes ved gevinstudbetaling. Ved spil via tilføres en gevinst automatisk spillerens netspilskonto, jf. "netspilsvilkårene, med mindre der er tale om en TerminsGevinst, idet disse tilføres spillerens bankkonto, jf. punkt 20. Det påhviler ligeledes spilleren ved spil via at sikre sig, at gevinsten kommer til udbetaling. 18. For fysiske gevinstgivende skrabelodder gælder det, at spilleren ved henvendelse til et pengeinstitut eller en anden pengeformidler skal forevise gyldig legitimation.

5 Når pengeinstituttet eller pengeformidleren har indhentet Danske Lotteri Spils godkendelse, vil spilleren kunne få udbetalt gevinsten. Danske Lotteri Spil forbeholder sig ret til, under særlige omstændigheder, at spærre for udbetalingen i indtil en måned, efter at skrabeloddet er søgt indløst. 19. Enhver udbetaling af gevinster sker med frigørende virkning for Danske Lotteri Spil til den person, der er i besiddelse af det gevinstgivende skrabelod. Den, som udbetaler gevinsten, det være sig en forhandler, et pengeinstitut eller en pengeformidler, er ikke forpligtet til at kontrollere, om der er overensstemmelse mellem eventuelt anført navn og adresse på skrabeloddets bagside og navn og adresse på den person, der ønsker at indløse skrabeloddet. Ved enhver gevinstudbetaling skal det gevinstgivende skrabelod afleveres til den, der foretager gevinstudbetalingen. 20. TerminsGevinster kan kun udbetales af Danske Lotteri Spil og kan alene udbetales til enkeltpersoner. TerminsGevinster kan således ikke udbetales til klubber, foreninger eller lignende. Det er en forudsætning for udbetaling af gevinsten, at ihændehaveren af skrabeloddet over for Danske Lotteri Spil identificerer sig med fulde navn og adresse, samt oplyser bankkonto i pengeinstitut. Ved spil via tilføres en TerminsGevinst automatisk den bankkonto, som spilleren har oplyst Danske Lotteri Spil til brug for overførsel af gevinster. Såfremt spilleren ønsker TerminsGevinsterne udbetalt til en anden konto end den oplyste, er det spillerens ansvar at meddele dette til Danske Lotteri Spil. Danske Lotteri Spil vil herefter kunne udbetale næste forfaldne TerminsGevinst til den nye bankkonto. Det er spillerens ansvar at kontrollere, at gevinsten modtages på bankkontoen. 21. Danske Lotteri Spil er kun forpligtet til at udbetale TerminsGevinsten til den ihændehaver af det gevinstgivende skrabelod, der har identificeret sig som anført i punkt 20 ovenfor. 22. Danske Lotteri Spil udbetaler den på skrabeloddet anførte TerminsGevinst første gang umiddelbart efter, at spilleren har henvendt sig til Danske Lotteri Spil med angivelse af de i punkt 20 angivne oplysninger, og aflevering af det originale skrabelod har fundet sted. Henvendelsen til Danske Lotteri Spil kan enten ske personligt eller skriftligt (rekommanderet). Danske Lotteri Spil udsteder et gevinstbevis som kvittering for modtagelse af skrabeloddet. Alle efterfølgende udbetalinger finder sted den første hverdag i den termin, der er angivet på skrabeloddet. Hvis TerminsGevinsten f.eks. skal udbetales hver måned, vil udbetalingen finde sted den første hverdag i måneden. Udbetalingen sker som bankoverførsel til den af spilleren oplyste bankkonto, jf. punkt 20.

6 23. Det er spillerens ansvar, at Danske Lotteri Spils oplysninger om navn, adresse og bankkonto til enhver tid er korrekte. Danske Lotteri Spil er ikke ansvarlig for eventuelle fejlanviste betalinger som følge af forkerte oplysninger om modtagerens navn, adresse, bankoplysninger eller andet. Danske Lotteri Spil er ligeledes uden ansvar for eventuelle forsinkelser i overførslen af gevinstudbetalingen som følge af ændringer af spillerens oplysninger eller lignende. 24. Danske Lotteri Spil har på ethvert tidspunkt ret til at overdrage udbetalingsforpligtelsen til et pengeinstitut eller en anden pengeformidler efter eget valg. I så fald overgår spillerens oplysningspligt over for Danske Lotteri Spil til det pågældende pengeinstitut eller pengeformidleren. 25. Medmindre andet fremgår af loddet, har en spiller, der vinder en TerminsGevinst, ikke ret til at forlange en beregnet nutidsværdi af alle udbetalinger udbetalt som et engangsbeløb. Kun i særlige tilfælde kan nutidsværdien udbetales som et engangsbeløb. Spærring 26. Danske Lotteri Spil er berettiget til at spærre for udbetaling af en gevinst til ihændehaveren af et fysisk skrabelod eller et gevinstbevis, hvis der sker indsigelse over for Danske Lotteri Spil herimod, eller hvis Danske Lotteri Spil konstaterer andre uregelmæssigheder ved indleveringen af et skrabelod eller et gevinstbevis. Spærringen kan som udgangspunkt opretholdes i op til 90 dage efter skrabeloddets indlevering. Hvis ejerforholdet vedrørende et skrabelod eller et gevinstbevis ikke er dokumenteret, eller hvis der ikke er foretaget konkrete handlinger med henblik på en afklaring af ejerforholdet, inden spærringsperioden udløber, er Danske Lotteri Spil berettiget til at udbetale gevinsten til ihændehaveren af skrabeloddet/gevinstbeviset. Ved spil via er Danske Lotteri Spil berettiget til at spærre for udbetaling af en gevinst, hvis der sker indsigelse over for Danske Lotteri Spil herimod, eller hvis Danske Lotteri Spil konstaterer andre uregelmæssigheder i forbindelse med det købte spil. Spærringen kan som udgangspunkt opretholdes i op til 90 dage efter købet af skrabeloddet. Hvis der ikke er foretaget konkrete handlinger med henblik på en afklaring af indsigelsen eller uregelmæssigheden, eller indledt efterforskningsskridt fra politiets side, inden spærringsperioden udløber, er Danske Lotteri Spil berettiget til at udbetale gevinsten til spilleren. Forældelse 27. Bag på ethvert fysisk skrabelod er der anført en tidsfrist, som angiver sidste frist for indløsning af en eventuel gevinst. Hvis et fysisk gyldigt gevinstgivende skrabelod ikke er indløst af spilleren inden den på skrabeloddet anførte frist, fortabes retten til gevinst.

7 Ved spil købt via skal spilleren uanset gevinststørrelse henvende sig til Danske Lotteri Spil senest 3 år efter købedagen. Overskrides ovennævnte frister, fortabes retten til gevinst. Klageadgang 28. Klager vedrørende gevinster skal være Danske Lotteri Spil i hænde senest 3 måneder efter sidste salgsdato, der er angivet på bagsiden af skrabeloddet. Et særligt skema til hjælp ved indgivelse af klager kan udleveres af forhandleren, Kundecentret eller hentes via Klagevejledning kan tillige findes via Det originale skrabelod skal vedlægges klagen. Det anbefales, at navn og adresse anføres på skrabeloddets bagside, og at det fremsendes rekommanderet. Udbetaling af gevinster efter klage starter snarest efter godkendelse af klagen. De involverede parter får skriftlig meddelelse om afgørelsens indhold. Klager vedrørende gevinster fra skrabespil købt via skal være Danske Lotteri Spil i hænde senest 3 måneder efter købet af spillet. Offentliggørelse 29. Danske Lotteri Spil har ret til at offentliggøre oplysninger om navn og adresse på de forhandlere, der har solgt de gevinstgivende skrabelodder, samt oplysninger om, hvornår skrabeloddet er solgt. Særlige regler for de enkelte Quick spil 30. For Bingo Quick og skrabehæftet gælder, at: - Det er kun muligt at vinde én gevinst på hver af de 4 Bingoplader. - Symbolet FRI udgør et frifelt, der anses som friskrabet. 31. For Bogstavjagt Quick og skrabehæftet gælder, at: - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Dine bogstaver og Ekstra bogstaver, som må benyttes på Spillepladen og på Bonusord-pladen. - Et gyldigt ord skal bestå af en uafbrudt række af bogstaver enten vandret eller lodret. Ordet skal påbegyndes og afsluttes ved et sort felt eller kanten af spillepladen. - Et ord skal mindst indeholde 3 bogstaver. - En uafbrudt række af bogstaver, som er skrabet fri, enten vandret eller lodret, kan kun danne ét ord. F.eks. gælder ordet husbåd kun for 1 og ikke 2 ord. - Et ord kan ikke dannes ved at sammensætte ord diagonalt, eller ved at læse bogstaver fra højre mod venstre, eller fra bunden mod toppen. 32. For Dobbelt Bogstavjagt Quick gælder, at: - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Dine bogstaver, som må benyttes på Spilleplade 1, Spilleplade 2 og på Bonusord-pladen. For så vidt angår fysiske skrabelodder købt hos en Danske Spil forhandler pr. 1. juli 2013 indeholdende Ekstra bogstaver til spilleplade 1 og Ekstra bogstaver til spilleplade 2, er det udover de store bogstaver som friskrabes i Dine bogstaver ligeledes kun de store bogstaver, som skrabes fri i Ekstra bogstaver til spilleplade 1,

8 der må benyttes til Spilleplade 1, ligesom det kun er de store bogstaver, som skrabes fri i Ekstra bogstaver til spilleplade 2, der må benyttes til Spilleplade 2. - Et gyldigt ord skal bestå af en uafbrudt række af bogstaver - enten vandret eller lodret. Ordet skal påbegyndes og afsluttes ved et sort felt eller kanten af spillepladen. - Et ord skal mindst indeholde 3 bogstaver. - En uafbrudt række af bogstaver, som er skrabet fri, enten vandret eller lodret, kan kun danne ét ord. F.eks. gælder ordet husbåd kun for 1 og ikke 2 ord. - Et ord kan ikke dannes ved at sammensætte ord diagonalt, eller ved at læse bogstaver fra højre mod venstre, eller fra bunden mod toppen. - Spilleplade 1 og Spilleplade 2 kan ikke kombineres. Dvs. det er ikke muligt at vinde, hvis der f.eks. friskrabes 1 ord på Spilleplade 1 og 2 ord på Spilleplade For Tripel Bogstavjagt Quick gælder, at: - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Dine bogstaver, som må benyttes på Spilleplade 1, Spilleplade 2, Spilleplade 3 og på Bonusord-pladen. Fritskrabede ekstrabogstaver eller lignende må således ikke benyttes på Bonus-pladen. - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Ekstra bogstaver til spilleplade 1, der må benyttes på Spilleplade 1. - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Ekstra bogstaver til spilleplade 2, der må benyttes på Spilleplade 2. - Det er kun de store bogstaver, som skrabes fri i Ekstra bogstaver til spilleplade 3, der må benyttes på Spilleplade 3. - Et gyldigt ord skal bestå af en uafbrudt række af bogstaver - enten vandret eller lodret. Ordet skal påbegyndes og afsluttes ved et sort felt eller kanten af spillepladen. - Et ord skal mindst indeholde 3 bogstaver. - En uafbrudt række af bogstaver, som er skrabet fri, enten vandret eller lodret, kan kun danne ét ord. F.eks. gælder ordet husbåd kun for 1 og ikke 2 ord. - Et ord kan ikke dannes ved at sammensætte ord diagonalt, eller ved at læse bogstaver fra højre mod venstre, eller fra bunden mod toppen. - Spilleplade 1, Spilleplade 2 og Spilleplade 3 kan ikke kombineres. Dvs. det er ikke muligt at vinde, hvis der f.eks. friskrabes 1 ord på Spilleplade 1 og 1 ord på Spilleplade 2 og 1 ord på Spilleplade For Deal No Deal Quick gælder, at: - Kun ét No Deal symbol skrabes i gevinstfeltet for hvert No Deal symbol, som er afsløret under en kuffert. - Alle 18 kufferter samt tilsvarende beløb/ No Deal symboler i gevinstfeltet skal være skrabet fri, før spillet er slut. 35. For Eldorado Quick gælder, at: - Det er kun de tal, der skrabes fri i DINE TAL, som må skrabes fri i PYRAMIDE 1, PYRAMIDE 2 og PYRAMIDE 3. - Fritskrabede tal fra området DINE TAL kan forekomme flere gange i de tre pyramider, dog kun en gang i hver pyramide. - Det er muligt at vinde op til 3 gange på samme lod.

9 Danske Lotteri Spil A/S Korsdalsvej Brøndby Kundecenter tlf

Spilleregler for. Bingo

Spilleregler for. Bingo Spilleregler for Bingo gældende fra 15. maj 2014 Generelt 1. Bingo er betegnelsen på et talspil bestående af 75-90 numre, hvoraf der i hvert spil udtrækkes et givent antal numre. 2. Bingo kan spilles via

Læs mere

Spilleregler for. Find & Vind

Spilleregler for. Find & Vind Spilleregler for Find & Vind gældende fra 3. marts 2016 1 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Find & Vind spil i henhold til de nedenstående regler. 2. Find & Vind er en spiltype,

Læs mere

Spilleregler for. Lotto

Spilleregler for. Lotto Spilleregler for Lotto gældende fra 22. oktober 2014 Generelt 1. Lotto er betegnelsen på et talspil, som går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 36 tal udtrækkes 7. Foruden

Læs mere

Spilleregler for. BingoBoxen

Spilleregler for. BingoBoxen Spilleregler for BingoBoxen gældende fra 05. marts 2014 1 Generelt 1. BingoBoxen er betegnelsen på et talspil, hvor de vindende kombinationer fremkommer ved udtrækningen af en talrække. Trækningen eller

Læs mere

Spilleregler for. Keno

Spilleregler for. Keno Spilleregler for Keno gældende fra 23. maj 2013 1 Generelt 1. Keno er betegnelsen på et talspil, hvor spilleren efter eget valg skal forudsige, hvorvidt enten 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 af tallene

Læs mere

Spilleregler for. Keno

Spilleregler for. Keno Spilleregler for Keno gældende fra 20. december 2016 1 Generelt 1. Keno er betegnelsen på et talspil, hvor spilleren efter eget valg skal forudsige, hvorvidt enten 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 af tallene

Læs mere

Spilleregler for. Joker

Spilleregler for. Joker Spilleregler for Joker gældende fra 1. januar 2012 Generelt 1. Joker er betegnelsen på et talspil, hvor det vindende 7-cifrede Joker-tal fremkommer ved lodtrækning.. Joker kan spilles sammen med følgende

Læs mere

Spilleregler for. Quick Skrabespil

Spilleregler for. Quick Skrabespil Spilleregler for Quick Skrabespil gældende fra 28. januar 2016 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Quick skrabespil. For samtlige skrabespil gælder, at der på skrabeloddet findes

Læs mere

Spilleregler for. Eurojackpot

Spilleregler for. Eurojackpot Spilleregler for Eurojackpot gældende fra 21. oktober 2014 Generelt Eurojackpot arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde Bremer

Læs mere

Spilleregler for. Dantoto

Spilleregler for. Dantoto Spilleregler for Dantoto gældende fra 4. juli 2014 Spilleregler for Dantoto 1. Dantoto spil er den samlede betegnelse for en række spil på hestevæddeløb, der udbydes af Danske Lotteri Spil. Dantoto spil

Læs mere

Spilleregler for. BingoBoxen

Spilleregler for. BingoBoxen Spilleregler for BingoBoxen gældende fra 10. marts 2016 1 Generelt 1. BingoBoxen er betegnelsen på et talspil, hvor de vindende kombinationer fremkommer ved udtrækningen af en talrække. Trækningen eller

Læs mere

Spilleregler for. Lotto

Spilleregler for. Lotto Spilleregler for Lotto gældende fra 20. december 2016 Generelt 1. Lotto er betegnelsen på et talspil, som går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 36 tal udtrækkes 7. Foruden

Læs mere

Spilleregler for. Onsdags Lotto

Spilleregler for. Onsdags Lotto Spilleregler for Onsdags Lotto gældende fra 5. marts 2014 Generelt Onsdags Lotto arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde AB

Læs mere

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet)

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor en spiller spiller på et

Læs mere

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Netbanken er et system, hvor man fra en pc kan udføre transaktioner samt søge informationer om kontoforhold. Kommunikationen

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Spilleregler for. Onsdags Lotto

Spilleregler for. Onsdags Lotto Spilleregler for Onsdags Lotto gældende fra 2. juli 2015 Generelt Onsdags Lotto arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde AB

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0236 Klageren: Indklagede: XX 2630 Taastrup DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. Numrene

Læs mere

Spilleregler for. Eurojackpot

Spilleregler for. Eurojackpot Spilleregler for Eurojackpot gældende fra 20. december 2016 Generelt Eurojackpot arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde Bremer

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm.

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0257 Klageren: Indklagede: XX 1302 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Retningslinjer for spil på lodbevis 20. januar

Retningslinjer for spil på lodbevis 20. januar Retningslinjer for spil på lodbevis på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor man spiller på et eller flere

Læs mere

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier Bekendtgørelse om almennyttige lotterier I medfør af 10, stk. 2 og 60 i lov nr. 848 af 1. juli 2010 om spil fastsættes: Kapitel 1 Tilladelse 1. Tilladelse til almennyttige lotterier kan meddeles af spillemyndigheden

Læs mere

Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier

Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier 1. Indledning Denne vejledning beskriver de betingelser, der følger af bekendtgørelse nr. 1301 af 15. december 2011 om almennyttige lotterier. I nogle

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0296 Klageren: Indklagede: XX 3050 Humlebæk DSB S-tog a/s Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner.

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde væddemål og/eller

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

Vejledning for afholdelse af almennyttigt lotteri...

Vejledning for afholdelse af almennyttigt lotteri... Vejledning for afholdelse af almennyttigt lotteri... Side 2 Vejledning om afholdelse af almennyttigt lotteri. Side 3-4 Vejledning om anmeldelse af almennyttigt lotteri. Under kr. 20.000,- Side 5-7 Vejledning

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier¹ )

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier¹ ) Skatteministeriet J.nr. 2018-8451 Bekendtgørelse om almennyttige lotterier¹ ) I medfør af 10, stk. 2, 41, stk. 1, og 60 i lov om spil, jf. lovbekendtgørelse nr. 1494 af 6. december 2016, fastsættes: Kapitel

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af indsigelsesblanket 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron

Vejledning til udfyldelse af indsigelsesblanket 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron Hvad er en indsigelsesblanket og hvornår benyttes den?...2 Udfyldelse af indsigelsesblanketten...2 Indsigelsesblanket 1 Kortudstederindsigelse...2 Indsigelsesblanket

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Indholdsfortegnelse - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede

Læs mere

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v.

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. I medfør af 42 og 45, stk. 3, i forældreansvarsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1085 af 7. oktober 2014, som ændret ved 1 i lov nr. 270

Læs mere

Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser

Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser 05/2016 Indhold Indhold... 1 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Hjemmel og ændring af

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 17. oktober 2014 (J.nr. 2014-0038002) Afgift som følge af

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål Bekendtgørelse om udbud af online væddemål I medfør af 11, stk. 4, 36, stk. 2, 41, stk. 1, og 60 i lov nr. 848 af 1. juli 2010 om spil fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Bekendtgørelsen finder

Læs mere

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og Vilkår der gælder i perioden fra 1. januar 2012 til bekendtgørelse om udbud af online væddemål og bekendtgørelse om landbaserede væddemål træder i kraft Vilkår der gælder ved udbud af både online og landbaserede

Læs mere

Bekendtgørelse om NemID med offentlig digital signatur til fysiske personer samt NemID til medarbejdere i juridiske enheder

Bekendtgørelse om NemID med offentlig digital signatur til fysiske personer samt NemID til medarbejdere i juridiske enheder Bekendtgørelse om NemID med offentlig digital signatur til fysiske personer samt NemID til medarbejdere i juridiske enheder I medfør af 1, stk. 1 og 2 samt 2, i lov nr. 150 af 8. maj 2018 om udstedelse

Læs mere

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier 1)

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier 1) BEK nr 1301 af 15/12/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 5. februar 2017 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 11-236448 Senere ændringer til forskriften BEK nr 48 af 23/01/2012 BEK

Læs mere

REGELSÆT ID-KORT og BILPAS

REGELSÆT ID-KORT og BILPAS REGELSÆT ID-KORT og BILPAS Regelsæt for ID-kort til Roskilde lufthavn Lufthavnens område er stort og vanskeligt og indeholder meget store menneskelige og materielle værdier. Enhver overtrædelse af bestemmelser

Læs mere

Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af yy 2006 om arbejdsmarkedsydelse

Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af yy 2006 om arbejdsmarkedsydelse 4. april 2006 FM 2006/25 Forslag til: Landstingsforordning nr. xx af yy 2006 om arbejdsmarkedsydelse I medfør af 2 i lov nr. 580 af 29. november 1978 for Grønland om arbejds- og socialvæsenet fastsættes:

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede. 1 København, den 26. november 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes de indklagede, at skødets tinglysning blev

Læs mere

Inatsisartutlov nr. 2 af 15. maj 2014 om arbejdsmarkedsydelse

Inatsisartutlov nr. 2 af 15. maj 2014 om arbejdsmarkedsydelse Inatsisartutlov nr. 2 af 15. maj 2014 om arbejdsmarkedsydelse Kapitel 1 Definitioner 1. Ved selvforskyldt ledighed forstås, at en person uden rimelig grund opsiger eller forlader sit arbejde eller bliver

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden 1. Kontakt Når en andelshaver finder ud af at han/hun vil flytte, skal andelshaveren henvende sig skriftlig eller i kontortiden til bestyrelsen. Fra den dag bestyrelsen

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen.

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klager ctr. Anette Uttenthal Tuborg Boulevard 12, 3 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klager som følge af, at

Læs mere

O - Dansk Folkeparti Tilskudsbeløbet bedes overført til Pengeinstituttets navn. Nordea

O - Dansk Folkeparti Tilskudsbeløbet bedes overført til Pengeinstituttets navn. Nordea Kommunens/regionens navn og adresse Gladsaxe Kommune Udfyldes af kommunen/regionen Modtaget dato KLE 84.00.10Ø40 Sagsidentifikation Ansøgning om tilskud til politisk arbejde efter partistøtteloven - 2018

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen. Grafologerklæring.

Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen. Grafologerklæring. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0010 Klageren: Indklagede: XX 8000 Århus Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen.

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR SPIL PÅ LOTTERIER I DET DANSKE KLASSELOTTERI A/S HEREFTER BENÆVNT "KLASSELOTTERIET"

RETNINGSLINJER FOR SPIL PÅ LOTTERIER I DET DANSKE KLASSELOTTERI A/S HEREFTER BENÆVNT KLASSELOTTERIET RETNINGSLINJER FOR SPIL PÅ LOTTERIER I DET DANSKE KLASSELOTTERI A/S HEREFTER BENÆVNT "KLASSELOTTERIET" Indhold 1. Generelt... 2 2. Spillet... 3 3. Køb og betaling... 4 4. Automatisk opkrævning/betaling...

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0120 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29943176 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0273 Klageren: XX på vegne YY 2665 Vallensbæk Strand Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt banken, om at udstede følgende garanti Garantirekvisition Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti Arbejdsgaranti AB 92 ABT 93 Entreprenørgaranti med 5 års mangelsansvar,

Læs mere

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation Regler for mediation J.nr.: K-53 2015 Regler for mediation Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende mediationsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v.

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. I medfør af 42 og 45, stk. 3, i forældreansvarsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1256820 af 723. december november 20175 som ændret ved

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0114 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. januar 2014 (J.nr. 2013-0035503) Afgift som følge af

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har undladt at udføre det aftalte mæglerarbejde og derfor skal tåle en salærreduktion,

Læs mere

Kend spillereglerne!

Kend spillereglerne! Kend spillereglerne! Om sagsbehandling på det sociale område 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste De Samvirkende Invalideorganisationer Indhold Indledning 2 1. Den rigtige afgørelse

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb.

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0087 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S.

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2012 Hellerup den 4. april 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Pensionskassernes Ejendomme A/S offentliggør tvangsindløsning af minoritetsaktionærer i Dan-Ejendomme

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelsbolig til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelsbolig til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. Anne Crone A/S Hovedvejen 126 2600 Glostrup Nævnet har modtaget klagen den 12. oktober 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal betale

Læs mere

CVR-nummer O. Dansk Folkeparti Tilskudsbeløbet bedes overført til Pengeinstituttets navn. Nordea

CVR-nummer O. Dansk Folkeparti Tilskudsbeløbet bedes overført til Pengeinstituttets navn. Nordea Kommunens/regionens navn og adresse Udfyldes af kommunen/regionen Modtaget dato KLE 84.00.10Ø40 Sagsidentifikation Ansøgning om tilskud til politisk arbejde efter partistøtteloven - 2019 Erklæring om påregnede

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Færdselsstyrelsen Postboks 110 2770 Kastrup Tlf.: 7221 8899 info@fstyr.dk Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Generelt: I henhold til 6, stk. 1, i bekendtgørelse

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt om indklagede har krav på markedsføringssalær.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt om indklagede har krav på markedsføringssalær. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere Ida og Peter Frølich Hovedgaden 85 4420 Regstrup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 7. december 2016 (J.nr. 2016-3274). Afgift som følge af

Læs mere

Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr på 125 kr. ved efterfølgende forevisning af gyldigt periodekort.

Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr på 125 kr. ved efterfølgende forevisning af gyldigt periodekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0206 Klageren: Indklagede: XX 3000 Helsingør DSBFirst Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr

Læs mere

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 BY, ERHVERV OG KULTUR BORGERSERVICE Rådhuset - 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 28 Mail: borgerservice@herning.dk Bilag 3 År: 2017 Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 Den nedenfor

Læs mere

Hvor der gælder særlige bestemmelser for privat- eller erhvervskunder, er dette særskilt fremhævet.

Hvor der gælder særlige bestemmelser for privat- eller erhvervskunder, er dette særskilt fremhævet. Generelle regler for selvbetjening Generelt Ved privatkunder forstås fysiske personer, der benytter systemerne ikke-erhvervsmæssigt. Ved erhvervskunder forstås personer, foreninger, forretningsdrivende,

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0003 Klageren: XX København S Indklagede: Metroselskabet I/S V/Metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

VEDTÆGT FOR TÅRNBY KOMMUNES BORGERRÅDGIVER

VEDTÆGT FOR TÅRNBY KOMMUNES BORGERRÅDGIVER VEDTÆGT FOR S BORGERRÅDGIVER Kapitel I Generelt om borgerrådgiverfunktionen i Tårnby Kommune 1. Tårnby Kommunes borgerrådgiverfunktion er etableret med hjemmel i Lov om kommunernes styrelse 65 e. Stk.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune

FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune Indholdsfortegnelse: Byrådets møder 3 Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes forelæggelse 4 Udvalg

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 25. maj 2012 (J.nr. 2011-0026098) Afgift som følge

Læs mere

Uddrag af bekendtgørelse af forvaltningsloven

Uddrag af bekendtgørelse af forvaltningsloven Myndighed: Justitsministeriet Udskriftsdato: 19. september 2016 (Gældende) Uddrag af bekendtgørelse af forvaltningsloven 1-8. (Udelades) Kapitel 4 Partens aktindsigt Retten til aktindsigt 9. Den, der er

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0188 aq. København, den 15. maj 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0188 aq. København, den 15. maj 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 15. maj 2012 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/ Chartis Europe SA Kalvebod Brygge 45, 5. 1560 København V Nævnet har modtaget klagen den 7. september 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet. Tog kvittering i stedet for billet i billetautomat.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet. Tog kvittering i stedet for billet i billetautomat. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0075 Klageren: XX 8600 Silkeborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. januar 2013 (J.nr. 2012-0032408) Afgift som

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 15. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Assens ApS Østergade 45 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klagerne ikke overholdt 6-dages fristen for fortrydelse

Læs mere

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Foreninger, ikke-erhvervsdrivende fonde, selvejende institutioner, stiftelser mv. Almindelige betingelser DFO99-01 Indholdsfortegnelse Definitioner Pkt. Side hvem

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0027 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om valg af medlemmer til provstiudvalg

Udkast til Bekendtgørelse om valg af medlemmer til provstiudvalg Dokumentnr.: 387231 Udkast til Bekendtgørelse om valg af medlemmer til provstiudvalg I medfør af 17 f og 17 g, stk. 2, i lov om folkekirkens økonomi, jf. lovbekendtgørelse nr. 609 af 6. juni 2007, fastsættes:

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@tbst.dk Maj 2016 Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse Garantitekst Generelt:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer, i alt kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer, i alt kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0095 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer,

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen I medfør af tekstanmærkning nr. 106 ad 24.21.02 til 24 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter bemyndigelse i henhold til delegationsbrev

Læs mere

Bilag 2 Klager over afgørelser efter offentlighedsloven eller forvaltningsloven, herunder særligt om aktindsigt

Bilag 2 Klager over afgørelser efter offentlighedsloven eller forvaltningsloven, herunder særligt om aktindsigt 1. Indledning 2 2. Indledende sagsbehandling 3 1.1. Hvornår er der tale om en klage 3 2.2. Hvem er klageberettiget 4 2.2. Ubegrundede eller foreløbige klager 4 2.3. Kvittering for klagen 5 3. Særligt om

Læs mere

Vejledning til udsalgssteder om salg af fisketegn

Vejledning til udsalgssteder om salg af fisketegn Vejledning til udsalgssteder om salg af fisketegn Udsalgssteder som har aftale med NaturErhvervstyrelsen kan formidle salg af fisketegn købt via Internettet. Det er en forudsætning for indgåelse af aftale

Læs mere

Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015. Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1)

Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015. Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1) Skatteministeriet J. nr. 13-5457626 Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015 Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1) I medfør af 10, stk. 2, 36, stk. 2, 41,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 184-2012 KK mod Ejendomsmæglerfirmaet AA A/S afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 19. juni 2012 har KK indbragt ejendomsmæglerfirmaet AA A/S og ejendomsmægler YY for

Læs mere

Bekendtgørelse om Arbejdsmarkedets Fond for Udstationerede

Bekendtgørelse om Arbejdsmarkedets Fond for Udstationerede BEK nr 984 af 29/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 17. januar 2017 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., j.nr. 2016-3316 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0186 Klageren: XX 6650 Brørup Indklagede: Sydtrafik CVRnummer: 29 94 28 97 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. da

Læs mere

Undertegnede skal herved forespørge foreningen om tilladelse til overdragelse af andelsbevis [sælgers navn og boligens nr.] til [klagers navn].

Undertegnede skal herved forespørge foreningen om tilladelse til overdragelse af andelsbevis [sælgers navn og boligens nr.] til [klagers navn]. 1 København, den 28. juli 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Jørgen Steve Storegade 20 9560 Hadsund Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning for en difference i

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. da klager først modtog sin mobilbillet efter påstigning.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. da klager først modtog sin mobilbillet efter påstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0259 Klageren: XX 1359 København Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes

Læs mere