Referat fra d. 10/ klokken 19.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00"

Transkript

1 Referat fra d. 10/ klokken Til stede: Andreas Thingvad Simon Koefoed Andersen Kim Kofoed Nielsen Pil Sørensen Christian Christiansen Kristian Jensen Simon Pham Camilla Kjeldbjerg Rikke Kofoed 0404 Peter Gkatsos 1011 Emilie Nyborg 1705 Kristian Revsbæk 2304 Nanna Hagstrøm Ikke til stede: Mikkel Munch Jensen Gæster: Morten køkken 26 Formand: Næstformand: Kasserer: Referent: Ordstyrer: Andreas Thingvad Simon Koefoed Simon Pham Simon Koefoed Andreas Thingvad FASTPUNKT: TJEK ÅRSPLANEN (under rådet formalia i dropbox) Nøgler til bordtennis i fællesbygningen (Morten kk 26) Beboerne er ikke hjemme i tidsrummet, hvor det ellers er angivet det skulle være muligt. Bordtennis bordet bliver ikke rigtig brugt. Køkken 26 vil gerne videregive nøglen. Rådet undersøger om Cafe-udvalget gerne vil overtage nøglen posten. Kristian tager det op med CAFU.

2 Netværksudvalget: Wifi forventes færdig sidst i november. Nye fiber moduler og switche sat op. Mangler at sætte access points og fysisk at trække ledninger. Hosting af hjemmeside samt mailing liste: Forslag fra beboer om at benytte mailchimp Forslag Mikkel Johnsen: Kig på hosting hos dreamhost.com 54kr/md Her kan det hele hostes samt der er plugin til wordpress (dette bruges til mailing lister vi pt. bruger). Rasmus hoster lige nu pbk.dk Mikkel hoster lige nu beboer.pbk.dk denne benyttes af værelsesfordeleren. NU har fået to nye medlemmer. Andreas snakker med PKS om betaling for hosting af hjemmeside hos dreamhost.com og kontakter herefter Kristian Kure. Få lavet en mail til teltansvarlig: Åbent hus (Nanna) Problemer med teknikken og der var gået koks i det med busserne. Der kunne derfor ikke vises billeder med mere på åbent hus. Det var ellers meningen at busserne skulle rundt til de kollegier uden for DTU. Men ellers er det forløbet godt deltagere til åbent hus arrangementet. Akut numre i nødstilfælde 1) Ved akutte skader på kollegiet 2) Ronalds private nummer til kontakt inden for rimelige tidspunkter i weekenden God samtale med PKS og Ronald om hvad vi kan/må gøre i forhold til at bestille nødshåndværkere m.m. TDC resulterede i vandskade. Ronald kunne ikke kontaktes (han vil vist nok heller ikke kontaktes); Jørgen Rønne blev kontaktet i stedet. Det skal diskuteres med Jørgen hvilke ting der er akutte, og hvilke der er vent til i morgen. Vandskader er et kendt eksempel Andreas snakker med Ronald og Jørgen Rønne om at få Ronalds nummer samt i hvilke tilfælde han må kontaktes og hvornår ekstern kan kontaktes. FASTPUNKT: SVAR TIL KOLLEGIANERE (om tilskud osv.) Ansøgning om bloktilskud Bloktilskud er på samlet kr. årligt. Denne er delt op i to puljer, som ansøges to gange om året: 1. oktober, samt 1. april. Resten af beløbet som ikke er brugt overføres til anden pulje. Det er muligt at søge beløb på over kr. Dette er markedsført på beboermøde.

3 Det skal på hjemmesiden. Rygning på kollegiet (Andreas) På beboermødet blev det besluttet at indføre rygestop indendørs på kollegiet. Dette skal fremadrettet indgå i de lejekontrakter, som PKS laver (gælder altså for fremtidige indflyttere). Det kommer til at indgå i kontrakterne fra nytår. PKS har foreslået at der ikke må ryges i en afstand af 5 meter fra bygning. Det er foreslået PKS at sætte dette ned til 3 meter. Kano-hjulsæt Beboer er fraflyttet. Hvad gør vi fremover for at undgå det? Vi beslutter at køkken 15 dækker halvdelen af prisen for det mistede hjul, mens rådets vedligeholdelse konto tager halvdelen af den. Opdatering af kontrakt sker på køkket 15. Der skal tilføjes CPR-nummer og desuden skal det fulde navn angives. Et kørekort kan lægges ved lån af kano, som kan tilbageholdes hvis der mangler noget ved tilbagelevering. Halvdelen af beløbet for det mistede hjulsæt er refunderet. Køkken 15 udarbejder en ny kontrakt Motionsrum+Studierum Studierummet aflåses i barens åbningstimer af Cafu, som kan kontaktes hvis den er låst udenfor barens åbningstider. Teltansvarlig Kim overdrager posten som teltansvarlig til Kristian Revsbæk. Simon Pham kigger på kontrakt for denne overdragelse. Beboerråd og suppleanter Andreas snakker med PKS omkring konstituering angående beboeråds-medlemmer samt suppleanter. Vi skal have styr på hvornår repræsentanter vælges ind og hvor længe man er valgt ind. I forhold til stemmeret. KAF (Andreas) Vi går over til Dansk digital center og får BOXER løsningen. Skal der laves et infomøde for beboere, hvor dansk digital center kommer ud og snakker på kollegiet? Andreas har snakket med dem om at de sætter op i december så det nye system kan køre inden jul. DDC er kommet med et tilbud fra Boxer om at man kan få oprettelse og modtagerboks gratis hvis man melder sig til inden året er omme. Dropbox (Kim) Vi har nu flere nye som skal på dropbox. Kan vi gøre flere til owner? Hjemmeside

4 Kim kigger på om vi kan lave en news på forsiden af pbk.dk Der er ikke lys inde på værelset ved indflytning. Facebook Skal vi have lukket facebook-gruppen, så folk udefra ikke kan se ting som er postet. Vi lukker facebookgruppen på prøve og ser hvordan det fungerer. Kim lukker facebook gruppen. Pil tilføjer folk til facebook Ny teltansvarlig Hvem overtager og hvad med evt. kontrakt. Simon Pham snakker med Kim angående hvor lang tid han bruger / har brugt som teltansvarlig. Nye instruktioner ( Andreas + Simon) Ronald ønsker kopier af sedlen om brandsikkerhedsreglerne så han selv kan sætte den op hvor den mangler. Ronald har fået den Nye sedler om affaldssortering fordi de ikke bliver læst og det til dels skyldes at de er gamle og er ved at falde fra hinanden. Gerne med mange billeder. Området med metalaffald benyttes fortsat til dette. Container til dåser behøves ikke, da disse kan smides i den store container som håndsorteres. Simon + Andreas står for at få ordnet disse sedler. Nyindflytterseddel (Christian) og Kristian oversætter til engelsk. Christian har nogle rettelser til sedlen. Tilføj WIFI i beskrivelsen. Pris på nøglen (i skrivende stund). Vasker: sæbe er inkluderet og man kan ikke benytte egen sæbe. Allergi-venlig sæbe og alt det andet. Opdaterer omkring TV-signal så det passer med efter nytår. Slet det med støvsugerposer under viskestykkeskift. Der er mulighed for at få lys-pærer på gang og værelse. Aktivliste (Simon og Andreas) Opdateret men mangler at blive hængt op. Denne sendes også til Cafu. Vaskemaskiner Ronald er ved at undersøge med LM10 om vi kan få ny bruger til nyindflyttere. Der ønskes både informationer på dansk og engelsk angående sæbedoseringen (allergivenlig osv.) Mangelfuld information om de forskellige tilvalg af sæber.

5 Nanna snakker med Ronald om at få informationer om sæben. Nyindflytterfesten (Kristian) Det bliver sensation white tema. Campingvogn & Udenlandsk bil Kim har kontaktet politiet. Politiet vil komme og afhente campingvognen og bilen. Bilen er muligvis allerede afhentet? PKS har fundet ophugger til campingvogn: Vi har fået et tilbud fra en ophugger som gerne vil fjerne den for 1.875,00 kr. inkl. Moms. Det er i orden, men sørg lige for at få afklaret med Politiet, at det ikke kommer til at koste kollegiet noget eller at få oplyst, hvor meget det i givet fald kommer til at koste. Jeg kan nemlig ikke forestille mig, at de kan sørge for, at den bliver afhentet kvit og frit medmindre de kan se hvem senest registrerede ejer og således opkræve denne for afhentningen. - PKS Fremlejemand (Simon) Andreas snakker med Jørgen Rønne om denne post. Kan PKS hjælpe med denne post og kan Ronald evt. hjælpe med at syne værelser i forbindelse med fremleje? Camilla slår stillingen op på facebook. Posten skal helst besættes pr. 1 december. Erik Steens madlegat (Christian) Dette bliver den 22. november. >Vi tager ud og spiser og drikker øl. Måske på Kokkedal slot Skal vi tage på restaurant og i byen? Penge for pant Pengene er modtaget Beboermøde Grill fest for rådet og frivillige blev godkendt på beboermøde (1000 kr. årligt). På beboermødet blev der sat 1000 kr. af til motionsrummet, som går til: afspritning, papir, skraldeposer og toilet papir. Der blev desuden sat et engangsbeløb af på 5000 kr. til motionsrummet. Hvoraf 821,59 går til refundering, som motionsrumsudvalget har anvendt udover budgettet.

6 PKS bestyrelsesmøde Der må meget gerne være en repræsentant fra Bergsøe. DFK møde Hvis Andreas eller Simon ikke kan deltage, spørges der om andre fra rådet har lyst til at deltage. Værkstedansvarlig post(andreas) Skal rådet i samarbejde med Ronald overtage dette? Dette vil give beboerne mulighed for et større tidsrum, hvor værktøj kan lånes. Ronald har indvilget i at man kan hente nøglen hos ham mellem 12 og 13. Det besluttes at posten fortsætter som den har gjort. Forslag om registrering af udstyr i værkstedsskabet. Det er vigtigt at det bliver registreret, hvem som låner udstyr, hvad, og at det bliver afleveret tilbage. Værkstedsansvarlig laver et sæt alene til reparation af cykel (akut sæt), dermed haves alt udstyret samlet i en box til små reparationer af cykel. Kristian Revsbæk undersøger mulighed samt udstyr til akut sæt (kun værktøj). Valgdebat på kollegiet Christian kontakter politiker. Beboermøde i fremtiden Beboermøder kan fremover skiftes mellem tirsdag og onsdag. Ved at være i god tid, vil det være muligt fremover at rykke baren så den ligger efter beboermødet. Eksamensro sedler Nanna printer sedler ud og sætter op. Opsætning kan evt. gøres samtidig med at aktivlister deles ud. Stilleperiode i forbindelse med eksamenslæsning starter fra d. 6 december.

7 Næste Rådsmøde: onsdag d. 3 december kl Kage: Mikkel, tidligere: Pil, Andreas Rådstelefon: Kristian, tidligere: Simon Koefoed, Andreas Thingvad Facebook-event Roller i rådet Kim Telt, Hjemmeside, Dropbox Nanna Åbent Hus-repræsentant, KKO Christian Mailansvarlig Andreas DFK, Formand, Bestyrelsen, KAF Simon Pham Kasserer Simon Koefoed Næstformand, KAF, Referent, Bestyrelsen, Kalender Camilla Åbent Hus-repræsentant, Facebook-ansvarlig Kristian KKO, NU-kontakt, CAFU-kontakt Pil Brandinspektion Peter Inspektør-kontakt Kristian Revsbæk Brandinspektion Rikke Kofoed Oversætter til engelsk

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Mikkel Munch Jensen

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Rådsmedlemmer til stede Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund

Læs mere

Beboerrådsmøde d. 01.12.11

Beboerrådsmøde d. 01.12.11 Beboerrådsmøde d. 01.12.11 Tilstede: Cecilie K (447), Cecilie (439), Morten (340), Jannie (126), Jens (425), Susanne (246), Signe (433) Fraværende: Jakob (348), Martin (847) 1. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren.

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren. Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Phillip 16-2 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika 15-8 og Ali 21-76 4) Godkendelse

Læs mere

2. Fratrædende/tiltrædende bestyrelsesmedlemmer Carina 108 og Lene 202 fratræder

2. Fratrædende/tiltrædende bestyrelsesmedlemmer Carina 108 og Lene 202 fratræder 1. Formalia- velkomst og deltager Fremmødte: Anders 119, Martin 104, Søren 111, Lene (tidl. 202), samt suppleanter Ole 114 og Randi 219. Fraværende: Carina (tidl. 108), Jeanet (suppleant, 002). 2. Fratrædende/tiltrædende

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 12.01.2014 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: NS Tegnstyrer: Kvaje

Læs mere

Referat af beboermøde 14. november 2012

Referat af beboermøde 14. november 2012 Referat af beboermøde 14. november 2012 1. Valg af dirigent Troels 2. Valg af referent Helene Sloth Hansen 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse Rettidig indkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af Beboermøde & Ekstraordinær Generalforsamling Søndag d. 07/04 2013 Kl. 15.30 i aktivitetszonen

Referat af Beboermøde & Ekstraordinær Generalforsamling Søndag d. 07/04 2013 Kl. 15.30 i aktivitetszonen Referat af Beboermøde & Ekstraordinær Generalforsamling Søndag d. 07/04 2013 Kl. 15.30 i aktivitetszonen ~ 1 ~ Beboermøde Valg af dirigent og referent Formand for BrKr, Thomas Ehlers: Indstilling af Cæcilie

Læs mere

Velkommen på Herlev Kollegiet

Velkommen på Herlev Kollegiet Velkommen på Herlev Kollegiet Som nyindflytter har du garanteret en masse spørgsmål. Denne folder kan måske klare nogle af dem, men hvis der er spørgsmål ud over dette er du mere end velkommen til at spørge

Læs mere

HESTHOLM ORIENTERING. April 2014 Nr. 2

HESTHOLM ORIENTERING. April 2014 Nr. 2 HESTHOLM ORIENTERING April 2014 Nr. 2 Kalenderen 2014 Søndag den 13. april kl. 10.00: Fællesarbejde Søndag den 4. maj kl. 10.00: Fællesarbejde Søndag den 18. maj kl. 10.00: Fællesarbejde Søndag den 1.

Læs mere

Beboer nyt LATHYRUS 1

Beboer nyt LATHYRUS 1 1 Beboer nyt Indholdsfortegnelse: Side 2: Side 3: Side 4: Side 4: Side 5: Side 6 og 7: Side 8: Side 9: Side 10 og 11: Side 12: Facebook. Bjarne Nederby Jessen. Nye beboer. Legepladsudvalget. Storskraldsordningen.

Læs mere

NybroTidende. Nybrogård Kollegiets Interne Blad

NybroTidende. Nybrogård Kollegiets Interne Blad NybroTidende Nybrogård Kollegiets Interne Blad Årgang 39. Nr. 9. Nyt fra Beboerrådet December 2012 Eksamens perioderne nærmer sig hastigt og det betyder at der skal tages hensyn til ens naboer Der er brug

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Jakob Becker Kirkegaard Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Anne-Sofie A. Hansen Kenneth H.

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

Vi har nu fået vores hovedbyggetilladelse til Altanprojektet på Langelandsvej.

Vi har nu fået vores hovedbyggetilladelse til Altanprojektet på Langelandsvej. Bestyrelsesmøde den 8. december 2014 Til stede var: Mads Lotte, Helge, Tonny, Kirsten, Lone og Tommy. Meddelelser fra formanden. Lidt nyt fra Altan DK. Vi har nu fået vores hovedbyggetilladelse til Altanprojektet

Læs mere

REFERATER 2003 Referat af KF-møde Onsdag d. 17/12 2003 Tilstede: Mette, Remi, Rasmus, Mads, 1. Dirigent: Mette 2. Referent: Mette 3.

REFERATER 2003 Referat af KF-møde Onsdag d. 17/12 2003 Tilstede: Mette, Remi, Rasmus, Mads, 1. Dirigent: Mette 2. Referent: Mette 3. REFERATER 2003 Referat af KF-møde Onsdag d. 17/12 2003 Tilstede: Mette, Remi, Rasmus, Mads, 1. Dirigent: Mette 2. Referent: Mette 3. Sidste referat: Godkendt 4. Post: ingen 5. KF-julefrokost: årets julefrokost

Læs mere

REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 5/11 2012. 1. GODKENDELSE AF REFERAT FRA 3/10 2012. 2. BEBOER HENVENDELSER: 3. SIDEN SIDST:

REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 5/11 2012. 1. GODKENDELSE AF REFERAT FRA 3/10 2012. 2. BEBOER HENVENDELSER: 3. SIDEN SIDST: REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 5/11 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Nina Jensen (nr. 117), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne:

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat generalforsamling 16-02-2013

Referat generalforsamling 16-02-2013 Referat generalforsamling 16-02-2013 Tilstede er: Beatrix M.G. Nielsen, Andreas Markert, Sari Arent, Otilia Leschly, Jacob Nøddeskov, Bjarke Sølverbæk, Maya Stolbjerg Drud Salonin, Marie Oscilowski, Camilla

Læs mere

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere