HAVELEJLIGHEDER. - en ny boligtype. version 3.2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAVELEJLIGHEDER. - en ny boligtype. version 3.2"

Transkript

1 HAVELEJLIGHEDER - en ny boligtype version 3.2 UiD 2004

2 Hvilke boligtyper imødekommer nutidens krav?

3 Parcelhuset kan indrettes individuelt, adgangsforholdene er private og haven er ens egen... men det er normalt ikke en mulighed hvis man vil bo i byen.

4 Lejligheden i et etagebyggeri er ofte den eneste mulighed, hvis man vil bo i byen men lejligheden tilbyder normalt ikke meget privathed eller individualitet.

5 Kan man forestille sig en lejlighed i byen med parcelhusets kvaliteter?

6 Havelejligheden kan indrettes personligt.

7 Havelejligheden har egen have, som kan anlægges individuelt.

8 Havelejligheden har privat indkørsel, parkering og boligadgang.

9 Havelejlighederne kombinerer etagebyggeriets effektive arealudnyttelse med parcelhusets kvaliteter i form af individuelle boliger med privat parkering, adgangsforhold og have. + = parcelhuse etagelejligheder havelejligheder

10 Bebyggelserne er varierede, opført som et simpelt og standardiseret byggeri, der kan tilpasses individuelle beboergrupper og placeringer.

11 Bebyggelseerne er opdelt i en privat og en offentlig side. Dette giver beboerne mulighed for at være sig selv og for at møde andre.

12 Bebyggelserne kan have åbne og ensartede facader mod den private side... og mere lukkede og forskelligartede facader mod den offentlige side.

13 Alle havelejligheder er udformet efter de samme principper i et begrænset antal typer. De forskellige placeringer af de enkelte typer og forskellige kombinationer af have og lejlighed gør, at alle havelejligheder er unikke.

14 Havelejlighederne kan variere i størrelse fra den lille singlelejlighed med en lille have til den store familiebolig med en stor have. 180 m2 bolig 150 m2 have 84 m2 p 150 m2 bolig 48 m2 have 108 m2 p 120 m2 bolig 126 m2 have 45 m2 p 108 m2 bolig 60 m2 have 54 m2 p 90 m2 bolig 72 m2 have 45 m2 p 96 m2 bolig 42 m2 have 54 m2 p 60 m2 bolig 60 m2 have 51 m2 p 84 m2 bolig 48 m2 have 57 m2 p 144 m2 bolig 96 m2 have 51 m2 p 102 m2 bolig 66 m2 have 57 m2 p 162 m2 bolig 126 m2 have 102 m2 p 48 m2 bolig 24 m2 have 60 m2 p 72 m2 bolig 36 m2 have 60 m2 p 174 m2 bolig 120 m2 have 111 m2 p 114 m2 bolig 72 m2 have 60 m2 p 54 m2 bolig 30 m2 have 51 m2 p

15 Med størrelser og ejerforhold som kan varieres indenfor den samme bebyggelse eller mellem forskellige bebyggelser, kan man skabe enten mere ensartede eller mere forskelligartede beboersammensætninger.

16 Bebyggelserne kan opføres i varierende størrelser og udformningen af den enkelte bebyggelse kan tilpasses mange forskellige situationer. De kan med fordel placeres hvor f.eks. havnearealer eller grøn natur danner baggrundsscene for haverne.

17 Der er adgang til den enkelte havelejlighed via elevator, som deles af 3-5 lejligheder, privat trappe eller direkte fra egen indkørsel.

18 Til hver havelejlighed er der egen indkørsel og parkeringsplads. Indkørslen kan desuden indeholde cykelskur, carport eller lignende.

19 Haverne anlægges i betonkar, som kan fyldes med jord til græsplæne og blomster, grus, sand, asfalt eller kunstgræs.

20 I haverne kan der indrettes lukkede eller overdækkede opholdsrum under udhæng og der kan opstilles fritstående redskabsskur eller drivhus. Omkring haverne opsættes skærme, plankeværk eller hæk.

21 Lejlighederne leveres som råhuse. Beboerne kan enten bestille færdiggørelse inden indflytning eller selv færdiggøre efterhånden som de får råd.

22 Det indvendige gulv i lejligheden er hævet så det er i niveau med det ydre terræn. Den ekstra gulvhøjde udnyttes til installationsføringer. Dette giver stor fremtidig fleksibilitet og valgfrihed mht ruminddeling og placering af elementer.

23 Serviceskakt Elevatorskakt Indretningseksempel 1: m2 bolig - version A

24 Serviceskakt Elevatorskakt Indretningseksempel 1: m2 bolig - version B

25 Serviceskakt Elevatorskakt Indretningseksempel 1: m2 bolig - version C

26 Konstruktion Bygningen er baseret på kendte og velafprøvede konstruktive principper. Dens variation fremkommer ved at benytte helvægselementer. Der er udarbejdet spilleregler, der sikrer at de statiske og byggetekniske konsekvenser af variationen holder sig indenfor rimelige grænser, og derfor ikke belaster råhusprisen væsentlig. Bygningerne er opbygget over et enkelt tværskillevægssystem med en fast afstand mellem tværvæggene indenfor normale enkelspændte dækelementers økonomiske spændvidde. Bygningens variation opstår ved vandrette forskydninger af planerne, hvorfor tværvæggene ikke kun skal virke i tryk, men også skal virke som skiver. I en del tilfælde er underliggende etager ophængt i overliggende etagers vægge som bærer med en udkragning. Udføres tværvægsskiverne som etagehøje helvægselementer, vil udkragningerne kunne udføres uden væsentlige omkostningsforøgelser for råhuset. Der er opstillet designprincipper, der sikrer, at skivekræfterne i væggene holder sig indenfor rimelige grænser.

27 Tværvæggen kan som nævnt udføres som helvægselementer, eller som filigran vægge. Det er endvidere muligt at de kan udføres som armerede murede væg-elementer. En undersøgelse heraf er igangsat. Bygningens stabilitet er sikret på almindelig vis ved langsgående helvægselementer, der virker som skiver. Disse vægge sikrer bygningens længdeafstivning etage for etage mellem tværvæggene. De behøver derfor ikke at være anbragt lodret over hinanden, hvorved bygningens variabilitet bevares. Ved at benytte de bærende og afstivende vægges evne til at fungere som skiver udnyttes statiske ressourcer i bygningen, som normalt ikke tages i anvendelse. Formålet er at skabe et mere variabelt råhus uden at gå på kompromis med den statiske effektivitet og økonomien.

28 Byggeteknik Projektets grundide, at etablere etageboliger med haver, indebærer en særlig fokus på de byggetekniske forhold omkring tætheden af terrassebelægninger mv. Store udgifter til renovering af terrasseområder i tidligere tiders etagebyggeri, nødvendiggør en særlig hensyntagen til dette område. Terrasserne opbygges på kar, der fremstilles industrielt, og under skærpet fabriksmæssig kontrol, ligesom materialevalg og konstruktiv udformning vil blive gjort til genstand for omhyggelig projektmæssig bearbejdning. Ved at etablere den primære vandtætning i selvstændige enheder, vil samlingerne mellem disse og bygningens øvrige komponenter kunne foregå let tilgængeligt og hævet fra det niveau hvor der konstant står vand.

29 Bevægelserne mellem karrene og omgivelserne bliver simple forskydninger og dilatationer. Den konstruktive udformning kan her udføres således, at der ikke opstår en kompliceret spændingstilstand, som kan forårsage lokale spændingskoncentraioner, og medfølgende brud med mulighed for lækager. Det overvejes, om man yderligere kan udvikle et elektronisk kontrolsystem, som med små anlægsomkostninger, kan indicere og følge fugtforholdene i de utilgængelige områder under vandtætningen. Terrassekonstruktionens bygningsfysiske sikkerhed søges derved opnået gennem udvikling og kontrol af industrielle produkter, gennem en simpel og tilgængelig samling mellem komponenterne, og evt. gennem en udnyttelse af IT overvågning.

30 VVS Vand og EL føres i skakt bag elevatortårne, med let adgang for teknikere. I lejlighederne er gulvene hævet, så de er i niveau med udendørs terræn. Det hævede gulv udnyttes til gulvvarme og installationsføringer. Dette giver stor fleksibilitet mht placering af køkken, toilet og bad. Gulvene anlægges i felter af f.eks. krydfinérplader, som giver let adgang til installationsføringer. Ved at placere installationerne i en bestemt orden, kan gulvhøjden i en del felter anvendes til andre forsænkede elementer.

31 Byggeproces Byggeriet leveres som råhus, der kan opføres i etaper, med simple og standardiserede byggesystemer. Anlæg af haver, etablering af afskærmning omkring haver, eventuel etablering af opholdsrum i haver og carport/cykelskur i indkørsel, beklædning af udvendige facader, indvendige vægge, gulve og lofter i boligen, opsætning af køkkenelementer kan enten bestilles inden indflytning eller efterhånden som man får råd.

32 Pris Havelejlighederne kombinerer parcelhusets kvaliteter med etagebyggeriets fordele i tættere byområder. Det er hensigten, at prisen for havelejligheder skal ligge et sted imellem prisen for en lejlighed i et almindeligt etagebyggeri og prisen for et parcelhus med grund. Det forventes, at prisen for råhus versionen af havelejlighed vil svare nogenlunde til prisen for en fuldt apteret lejlighed i et almindeligt etagebyggeri. Udgifterne til aptering er i høj grad variable og kan tilpasses beboerens egne muligheder og behov. Tilgengæld for en relativ høj pris for en lejlighed uden aptering tilbydes personlige boliger med mulighed for individuel indretning, privathed og egen have, i et byggeri med stor indbygget fleksibilitet, placeret i et byområde.

33 Målgruppe Havelejlighederne henvender sig til den store - og voksende - gruppe af mennesker, som ønsker en individuel bolig med privathed og egen have. Og som samtidig gerne vil bo i byområder. Noget som det idag er næsten umuligt at finde. Lejlighederne kan udbydes enten som ejer-, andels- eller lejeboliger... eller som kombinationer heraf.

34 Havelejligheder UiD UiD / Henrik Valeur, Fredrik Fritzson og Søren Christian Madsen i samarbejde med rådgivende ingeniører Ole Vanggaard, Henrik Elmegaard (konstruktion og byggeteknik) og Bo Andersen (VVS).

Havelejligheder i Lyngby-Taarbæk. 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder. 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder

Havelejligheder i Lyngby-Taarbæk. 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder. 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder Havelejligheder i Lyngby-Taarbæk 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder 176 parcelhuse 176 etagelejligheder 176 havelejligheder + = + = Parcelhuse 176 parcelhuse med egen have og private

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Statisk analyse ETAGEBOLIGER BORGERGADE

Statisk analyse ETAGEBOLIGER BORGERGADE Indhold BESKRIVELSE AF BYGGERIET... 2 BESKRIVELSE AF DET STATISKE SYSTEM... 2 LODRETTE LASTER:... 2 VANDRETTE LASTER:... 2 OMFANG AF STATISKE BEREGNINGER:... 2 KRÆFTERNES GENNEMGANG IGENNEM BYGGERIET...

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING DISPOSITIONSFORSLAG 09.03.2015 - REV. 16.06.2016 BOLIGSTRUKTUR AFDELING 305 Renoveringen af afdeling 305 er omfattende. På boligetagerne

Læs mere

Råderetskatalog afd. 10

Råderetskatalog afd. 10 1 Råderetskatalog afd. 10 Vedtaget på afdelingsmødet den 27. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC. Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55

HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC. Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55 HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55 BESKRIVELSE Idegrundlaget Projektet tager udgangspunkt i at skabe funktionalitet såvel som fleksibilitet,

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage.

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage. -HUS KONCEPT MED TTS-ELEMENTER 2 ELEMENTER DER MATCHER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS Nyt koncept med TTS-elementer Nogle af de væsentligste krav til et parkeringshus er en hensigtsmæssig indretning, lavt

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG ARKADERNE 45 ALMENE BOLIER I TINBJER 2 INDHOLDSFORTENELSE Side 3 Oversigt og beskrivelse Side 4 Oversigt blok 19 Side 5 Oversigt blok 20 Side6 Oversigt blok 21 Side 7 Lejlighedsplan type E Side 8 Lejlighedsplan

Læs mere

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 1 I Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 2 I Bebyggelsen Skovkvarteret kommer til at ligge blandt andre nybyggede boligejendomme i Københavns Ørestad. Afdelingen ligger nær det store rekreative

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

Arealvejledning til BBR

Arealvejledning til BBR Arealvejledning til BBR Er du i tvivl om arealerne på BBR-meddelelsen for dit hus er korrekte, kan arealerne kontrolleres ved hjælp af denne arealvejledning for enfamiliehuse. Vejledningen er vejledende

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN 1-11-2017 STARTBO STARTBO STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 AFDELING 1 A R K I N O R D Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 S. 2 INDHOLD VISION s. 4 PROJEKTBESKRIVELSE s. 5 SITUATIONSPLAN s. 6 LØSNINGEN PETER MØLLERS GADE s. 7-15 LØSNINGEN VINKELVEJ

Læs mere

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje 2 Se detaljer om materialevalg og plantegninger på side 10-11 Velkommen

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN DEMONSTRATIONSPROJEKT FOR FREMTIDENS ENERGIRENOVERING

HØJSTRUPPARKEN DEMONSTRATIONSPROJEKT FOR FREMTIDENS ENERGIRENOVERING HØJSTRUPPARKEN DEMONSTRATIONSPROJEKT FOR FREMTIDENS ENERGIRENOVERING ERIK MØLLER ARKITEKTER / KPF ARKITEKTER DANAKON RÅDGIVENDE INGENIØRER / INGENIØRFIRMAET VIGGO MADSEN Beboernes velfærd Totaløkonomisk

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

Råderetskatalog afd. 01

Råderetskatalog afd. 01 1 Råderetskatalog afd. 01 Vedtaget på afdelingsmødet den 26. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008

Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008 Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008 Fremtidssikring Hvad vil det sige at fremtidssikre??? Udviklingsprojekter i AlmenNet Generelle fremtidstendenser Hvorfor fremtidssikre? Boliger er

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI DEN INTELLIGENTE LØSNING TIL MODERNE LANDBRUGSBYGGERI ENKLE OG ANERKENDTE PRODUKTER EXPAN Byggesystem består af skræddersyede væg- og facadeelementer, der er støbt

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen 71-108 m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Læs mere om boligerne på www.domea.dk/falbe-parken Boligselskabet Domea Randers

Læs mere

Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri

Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri Indledning: Afdeling Byg oplever ofte i kontakten med sommerhusejere, der i en eller anden anledning har et ærinde hos bygningsmyndigheden, at der findes vidt

Læs mere

Myndigheds dokumentation Brand og statik forhold ETAGEBOLIGER BORGERGADE

Myndigheds dokumentation Brand og statik forhold ETAGEBOLIGER BORGERGADE Myndigheds dokumentation Brand og statik forhold Indhold INDLEDNING... 2 BYGNINGSBESKRIVELSE... 2 BRANDSEKTIONER... 4 BRANDCELLEVÆGGE... 4 BYGNINGENS INDRETNING... 4 BYGNINGSDEL KLASSER... 4 BYGNINGENS

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen 13.02.2017 Boligselet Futura Fredericia, Kanalbyen 41 almene boliger med attraktiv beliggenhed i forbindelse med kanalen i Oldenborggade Boligselet Futura Fredericia BEBYGGELSEN Futuras41 almene familieboliger

Læs mere

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel INDLEDNING Struer Kommune udbyder et areal, som er beliggende i Bremdal, som ligger i tæt forbindelse med Struer. Området ligger i et kuperet landskab med udsigt over

Læs mere

Fremtidsanalyse 11. november 2013. Ved kundechef Jonas M. Cohen

Fremtidsanalyse 11. november 2013. Ved kundechef Jonas M. Cohen Fremtidsanalyse 11. november 2013 Ved kundechef Jonas M. Cohen Program Introduktion hvad gør et boligområde attraktivt? Udfordringer og tendenser Et eksempel på hvad en fremtidssikringsanalyse kan indeholde

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

Orientering om helhedsplan

Orientering om helhedsplan Orientering om helhedsplan Askerødbebyggelsen september 2008 Til beboerne i Askerød På beboermødet den 9. marts 2008 blev der nedsat følgende tre fokusgrupper med følgende emner 1. Stamhus og institutioner

Læs mere

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon Ryesgade II Familieboliger centralt i Horsens 33 lækre boliger med både private altaner eller terrasser og store, fælles tagaltaner. Afdeling 952-1 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet 4

Læs mere

ETAGEBOLIGER BORGERGADE

ETAGEBOLIGER BORGERGADE (1.) BYGNINGSBASIS (10) Bygningsbasis, terræn (12) Fundamenter Yder fundament 750mm beton (12)001 Trykstyrke: 30 Mpa Yder fundament 400mm beton (12)002 Trykstyrke: 30 Mpa Inder fundament 350mm beton (12)003

Læs mere

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag.

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. køkken eksisterende bade Eksisterende indretning, med lang gang bevares. Nye lofter

Læs mere

En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08

En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08 Bilag 5 En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08 Vedrørende 5.1 Generelt I bilaget er angivet en række mulige opbygninger af enfamiliehuse,

Læs mere

ODENSE FRIPLEJEHJEM. Dispositionsforslag. Odense. Tornbjerg

ODENSE FRIPLEJEHJEM. Dispositionsforslag. Odense. Tornbjerg ODENSE FRIPLEJEHJEM Dispositionsforslag Odense Tornbjerg Dato 1.3.2017 Odense kongrescenter Parcelhuskvarter Tornbjerg kirke Tornbjerggård botilbud Kollegie Tornbjerg Gymnasium Tornbjerg Plejecenter Svovlhatten

Læs mere

Råderetskatalog afd. 65

Råderetskatalog afd. 65 1 Råderetskatalog afd. 65 Vedtaget på afdelingsmødet den 29. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

Når jeg skal opføre et udhus. eller lignende bygning. på højst 10 m²

Når jeg skal opføre et udhus. eller lignende bygning. på højst 10 m² Når jeg skal opføre et udhus eller lignende bygning på højst 10 m² -billede af et udhus på op til 10 m²- Kontaktoplysninger til Guldborgsund Kommune Byggeri: Tlf.: 5473 2500 Mailadresse: byggeri@guldborgsund.dk

Læs mere

AFD. 05, Kastanievej 2A-C. Part of Sweco

AFD. 05, Kastanievej 2A-C. Part of Sweco AFD. 05, Kastanievej 2A-C INDHOLDSFORTEGNELSE Områdebeskrivelse 4 LEJLIGHEDSTYPER Arkitekturbeskrivelse 6 PLANTEGNINGER Kælderplan Eksisterende 8 Frem dig 9 Stueplan & 1. salsplan Eksisterende 10 Frem

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

BBR OPMÅLINGSVEJLEDNING

BBR OPMÅLINGSVEJLEDNING BBR OPMÅLINGSVEJLEDNING Vejledningen giver overblik over, hvordan man som ejendomsejer kan undersøge, om det er de rigtige oplysninger, der er registreret på BBR-ejermeddelelsen, og hvordan eventuelle

Læs mere

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger Stenløse Syd 65 lavenergiboliger Velkommen til Stenløse Syd nye, moderne lavenergiboliger Stenløse Syd er Stenløse-Ølstykke Boligforenings seneste boligafdeling i en helt ny bydel af samme navn. Boligerne

Læs mere

Visualisering Rækkehuse Skitseforslag 2.0 Boligselskabet Holstebro, Thorsvej 96, 7500 Holstebro,

Visualisering Rækkehuse Skitseforslag 2.0 Boligselskabet Holstebro, Thorsvej 96, 7500 Holstebro, Visualisering 1 Boligerne: N Rækkehusene henvender sig til en bred målgruppe af mennesker, der ønsker at bo i et intimt gademiljø og med tilknytning til Mejrup/Hornshøj området i Holstebro. Målgruppen

Læs mere

Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE

Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE Så er den længe ventede renovering af Galgebakken rykket endnu et skridt nærmere!. Som mange sikkert har set, er der ankommet 2 store

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Teknik- og Miljøforvaltningen 29. november 2017 NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Vi skriver til dig, fordi du er beboer, ejer, lejer eller repræsentant for en virksomhed, der kan blive berørt af et byggeprojekt

Læs mere

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen.

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. 1 Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. er en rækkehusbebyggelse med 4431 boliger, opført 1977-1979. Bebyggelsesplanen er fastlagt i byplanvedtægt nr. 11. endvidere er området

Læs mere

Grunden (matr. nr. 123 og 950 Utterslev) er beliggende ved Hillerødgade, Grøndalsvænge Allé og S-togsbanen (Frederiksberg linien)

Grunden (matr. nr. 123 og 950 Utterslev) er beliggende ved Hillerødgade, Grøndalsvænge Allé og S-togsbanen (Frederiksberg linien) 3. september 2009 Bilag 1 til indstilling Boligpakke 1 - Støtte til nybyggeri af almene familie- og plejeboliger på Grøndalsvænge Allé - Redegørelse for projekt, arkitektur og planlægning. Sagsnr. 2009-291147

Læs mere

Potentialet for tagboliger - muligheder og gennemførelse. Søren Dyck-Madsen Det Økologiske Råd

Potentialet for tagboliger - muligheder og gennemførelse. Søren Dyck-Madsen Det Økologiske Råd Potentialet for tagboliger - muligheder og gennemførelse Søren Dyck-Madsen Det Økologiske Råd Kommunens fordele ved flere tagboliger Den eksisterende by behøver ikke ny dyr infrastruktur Nye tagboliger

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej 24 eksklusive lejligheder fra 113-219 m 2 Velkommen til Solrød Strandvej Vejledende tegning med forbehold for ændringer 24 attraktive ejerlejligheder centralt placeret ved Solrød Centret, togstation og

Læs mere

inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk

inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk OM INOVENIT Invenit er latin for han/hun har formet, arrangeret det, designet/planlagt

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Skovlunden

Skovlunden Skovlunden 19.03.18 18 Skoven vil sammen med en allerede eksisterende skovsø, skabe en helt unik stemning i området SKOVBRYNET Slagelse Boligselskabs 22 nye seniorboliger er beliggende som den første etape

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8

Indholdsfortegnelse. Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8 Kommuneplan 2017 Indholdsfortegnelse Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8 2 Tillæg 2 - Sløjfen Vedtaget Kommunalbestyrelsen har den 11. december 2017 vedtaget tillæg 2 til

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag.

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. køkken eksisterende bade Eksisterende indretning, med lang gang bevares. Nye lofter

Læs mere

Brandklasse. BR18 vejledning om indplacering i. Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner

Brandklasse. BR18 vejledning om indplacering i. Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner BR18 vejledning om indplacering i Brandklasse Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner Til såvel intern som ekstern anvendelse (efter den enkelte kommunes ønske og skøn) Version 1.0, versionsdato

Læs mere

Snerydning AAB har ansvaret for snerydningen og konsekvenserne hvis det ikke er ordnet efter loven om glatføre bekæmpelse og nogen kommer til skade.

Snerydning AAB har ansvaret for snerydningen og konsekvenserne hvis det ikke er ordnet efter loven om glatføre bekæmpelse og nogen kommer til skade. Beretning Radon Status, Service center vest trak 5 hus fordelt tilfældigt. De er sendt ind. Maling af døre Gammel bestyrelse har vedtaget at Udhæng og tagrender ved Indgang skal males og reparerer tagrender.

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

Flere billige boliger og fleksible boligløsninger

Flere billige boliger og fleksible boligløsninger ANSØGNING NOTAT Frikommunenetværk om billige boliger og fleksible boligløsninger 01-12-2016 Ansøgning om forsøg om billigt nybyggeri Frikommunenetv ærk Flere billige boliger og fleksible boligløsninger

Læs mere

10 Ventilation. 11 El-installation. Problem

10 Ventilation. 11 El-installation. Problem 10 Ventilation Ventilation af badeværelser i afd. 1 sker via naturligt aftræk og oplukkeligt vindue, og opfylder hermed ikke krav i BR. Ventilation af boliger afd. 2-3 sker via centralt udsugningsanlæg.

Læs mere

Skademosen. Klimavenlige træboliger i Roskilde. Røgfrie boliger

Skademosen. Klimavenlige træboliger i Roskilde. Røgfrie boliger Skademosen 44 Klimavenlige træboliger i Roskilde Røgfrie boliger Velkommen til I den østlige del af Trekroner bygger vi 44 attraktive og energivenlige træboliger i ét og to plan. Boligerne i to plan er

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Tegningsnummer Emne Tegningsdato Målestok Tegnet af Godkendt af Rev. Rev. dato

Tegningsnummer Emne Tegningsdato Målestok Tegnet af Godkendt af Rev. Rev. dato 2.00.0. Træhuse - pladsbyggeri Dato: 2015-07-01 100 Ydervæg - 195 mm massive stolper - vandret vægbeklædning - principsnit 2009-09-01 1:5 MBS Træinfo 110 Ydervæg - 195 mm massive stolper - lodret vægbeklædning

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

STARTBO STARTBO NÆSTVED

STARTBO STARTBO NÆSTVED STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ 19-05-2017 BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet er

Læs mere

RÅDERETTEN. Boligindretning optager mange lejere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

RÅDERETTEN. Boligindretning optager mange lejere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Principperne bag råderetten. RÅDERETTEN Boligindretning optager mange lejere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har lyst til at forbedre eller

Læs mere

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning MØLLEMOSEPARKEN 34 villagrunde i Allerød - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning Møllemoseparken Lind & Risør A/S udbyder nu den 1. etape af den længe ventede udstykning i Allerød ved

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN

1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN 1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN PROJEKTUDVIKLING Gl. Havn 12 7100 Vejle PROJEKTIDE VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN Projektgrunden er beliggende langs Vejle Ådal i Skibet, ved den oprindelige indfaldsvej Vardevej,

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER

2. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER Lar / vision Lokal afledning af regnvand En metode til at håndtere overfladevand fra bygninger, pladser og veje Hvordan kan det gøres

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af

Læs mere

NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER

NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER på 84-114 m² BOLIGSELSKABET AF 1964 I HJØRRING S 2 SVANEHUSENE 52 NYE LEJEBOLIGER PÅ BISPETORVET SVANEHUSENE I HJØRRING FREMTIDENS ENERGIRIGTIGE BOLIGER Svanehusene opføres

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Levetidsomkostninger. Levetidsomkostninger. Fleksibilitet. Fleksibilitet. Økonomi. Økonomi. Økonomi. Økonomi. Holdbare byggematerialer.

Levetidsomkostninger. Levetidsomkostninger. Fleksibilitet. Fleksibilitet. Økonomi. Økonomi. Økonomi. Økonomi. Holdbare byggematerialer. Levetidsomkostninger Holdbare byggematerialer Holdbarheden af de anvendte byggematerialer har betydning for både totaløkonomien og den samlede miljøbelastning for byggeriet. Jo længere levetid byggematerialerne

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen

Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen Dødningebakken 33, 9990 Skagen, Ejerlav Starholm, Matrikel 3n - Ejendom 178705 Februar 2011 1 Disponering og arkitektoniske ideer Huset har to udtryk

Læs mere

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision:

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision: SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP dato: 18.03.2014 sagsnr.: 1723-300 revision: A GRUNDEN Høje Kejlstrup hører til de nordligst beliggende boligområder i Silkeborg inden det

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD. Afdeling 2. Råderetskatalog

Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD. Afdeling 2. Råderetskatalog Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD Afdeling 2 Råderetskatalog 1 RÅDERETSKATALOG Ll. Blovstrødvej 21-45, afd. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE A. Maling og anden overfladebehandling Side 4 B. Bygningsændringer og tekniske

Læs mere

Fremtidssikring 11. juni 2012 Ved teknisk chef Torben Trampe

Fremtidssikring 11. juni 2012 Ved teknisk chef Torben Trampe Fremtidssikring 11. juni 2012 Ved teknisk chef Torben Trampe Program Introduktion hvad gør et boligområde attraktivt? Udfordringer og tendenser Et eksempel på hvad en fremtidssikringsanalyse kan indeholde

Læs mere