Nyheder HIA 2006 Arkiv

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyheder HIA 2006 Arkiv"

Transkript

1 27. november 2006 Jubel og skuffelse HFK s juniorer vandt fortjent DM i 2. division med en samlet 7-4 sejr over Herfølge sådan! Samtidig havde vores elever på SE s ynglinge hold spillet sig til et godt udgangspunkt mod HIK. Første kamp i Hellerup endte 1-2 og nu lå DM lige til højrebenet. Kampen på Haderslev Stadion blev en meget spændende affære, hvor stillingen var 2-2 et godt stykke ind i dommerens overtid. Som bekendt er festen ikke forbi før den fede dame har sunget for sidste gang i det 92. minut scorer HIK til 2-3 DM går til Hellerup. Selvfølgelig en stor skuffelse...men-men det har været en kanon sæson, alle målsætninger er kommet flot i hus og både for junior samt ynglinge holdet gælder, at de har udviklet sig særdeles positiv. Disse fornemme resultater bevirker imidlertid, at begge hold har fået divisions status fra kommende sæson. Et stort tillykke med en flot sæson til både elever samt trænerne. 24. november 2006 Turen går til Kina Vores to talentfulde piger på golf-linien, Anne Sofie M. Pedersen og Line Vedel Hansen, er begge inviteret til en af verdens største juniorgolfturneringer, Aron Baddley International Golf Championship, som afvikles den kommende uge i Guang Zhou i Kina. For pigerne er dette kulminationen på en forrygende sæson. Anne Sofie og Line har begge været med til at sikre Sønderjyske Eagles oprykningen til Nykredit Elite Divisionen for damer. Derudover er Line netop igen udtaget til junior landsholdet. Rigtig god og velfortjent tur til jer begge. Læs mere om drømmegolfturen på: 13. november 2006 På divisionsholdet som 15 årig Henriette Honoré har, som kun 15 årig, haft debut på 3. divisionsholdet i Haderslev Badminton Klub. Hun har til dato været med 3. divisionsholdet to gange og vundet samtlige kampe i double og mixdouble. Det er rigtig flot! Henriette er U17-elite spiller og har med en rigtig god og koncentreret indstilling til træning og kampe udviklet sig særdeles positiv i dette akademi-år.

2 12. november 2006 De gjorde det... En flot indsats/indstilling fra spillerne samt stor fokus på udviklingen af fodboldtalenterne, fra både trænere og ledere omkring holdene, har meget fortjent givet bonus. Stort tillykke herfra til både herre junior og ynglinge i fodbold, som på fornem vis har sikret sig sejren i deres respektive puljer i 2. division. Det er godt gået som nyoprykkere! Held og lykke med de spændende kampe om DM mod henholdsvis Herfølge og HIK 11. november 2006 Mange fine placeringer Vores elever på badmintonlinien har opnået mange fine resultater ved stævner rundt omkring i landet. Ved stævnet i Christiansfeld er opnået følgende placeringer: Mette Hviid Nielsen, U19M fik en 1. plads i damedouble med en udenbys makker. Henriette Honoré fik en 1. plads i damesingle i U17M-rækken. Nikolaj Jacobsen, U17A fik en 3. plads i single og en 2. plads i herredouble med Ole Friis. Anders Thomsen, U19M fik en 1 plads i single. Jacob Petersen, U19A fik en 1. plads i single og 2. plads i herredouble med Martin Kristensen. Martin Kristensen fik ligeledes en 2. plads i single. I Erritsø fik Jane Hansen, U17E en 1. plads i damedouble med Anne Schøn, Erritsø. I Thorsager Rønde gjorde Jacob Petersen det også godt, idet han vandt en 1. plads i både single og herredouble med Martin Kristensen. 23. oktober 2006 Debut til Jesper Jesper Jensen fik, i søndagens kamp mod Køge, debut på SønderjyskEs hold i Viasat Sport divisionen. Jespers debut er på ingen måde nogen tilfældighed. Til daglig spiller Jesper for SønderjyskEs ynglingehold, hvor han altid møder op med en rigtig god indstilling til træning og kamp og med den naturlige viljestyrke han er i besiddelse af, samtidig er en meget dynamisk "motor" for holdet. Godt gået af den kun 18 årige spiller, som allerede nu banker på hos seniorerne. Det er flot, at SønderjyskEs trænerteam Schwenne og Wael, giver de unge talenter chancen, her tænkes udover Jesper også på Malla og Anders Thomsen.

3 8. september 2006 Spændende foredrag med Thor Munkager. Der venter HIA-elever og trænere et spændende foredrag om idræts-psykologi, med den tidligere spiller og ass. træner for A-landsholdet i håndbold, Thor Munkager. Overskrifterne for foredraget er: at komme igen og at komme videre at finde sine kræfter når livet synes besværligt Foredraget foregår på Hotel Harmonien, onsdag den 20. september kl og afsluttes med fællesspisning for alle elever og trænere på HIA. Thor Munkager har med 103 A-landsholdskampe i håndbold deltaget ved 2 x A- VM (kåret som turneringens bedste stregspiller) og 2 x OL. Siden 1998 været elitevejleder for alle A- U- og Y landsholdsspillere i håndbold, hvor Thors hovedopgaven er at støtte enhver spiller i at have fokus på sin egen sociale- uddannelsesmæssige eller erhvervsmæssige retning, således at idræt og civil karriere kan gå hånd i hånd. Thor Munkager har ligeledes udgivet bogen "Thors Afdeling", som i dag er en integreret arbejdsform på alle håndboldlandshold. 6. september 2006 Grønlændervendinger Som optakt til akademi-året 2006/2007 har HIA-eleverne været på en spændende og udfordrende havkaj-tur på Haderslev fjord. Peter Rykjær sørgede for den fornødne instruktion, og havde mange spændende opgaver til det nye elevhold. Udfordringerne var bl.a. kaproning, bytte-bytte købmand, danne formationer, holdræs omkring Haderslevs nye strandpromenade, Australsk dobbelt sculler og sidst men ikke mindst de mange ufrivillige forsøg på at gennemføre en grønlændervending. Stor tak til Peter Rykjær for nogle rigtig gode oplevelser. Se de velvalgte billeder og du vil konstatere, at det findes mange måder at ro havkajak på! Se billeder 22. august 2006 Flotte resultater til klubmesterskaberne I weekendens klubmesterskab klarede akademi-eleverne sig rigtig flot Klubmester hos Damerne blev Line Vedel Hansen med 3 imponerende flotte runder: 65 slag 69 slag og 68 slag = samlet 5 slag under par!!! Runden i 65 slag er kun 1 slag fra tangering af banerekorden

4 Hos juniorer vandt Mads Aarup Hansen med 2 runder og hhv. 67 og 69 slag = 2 under par I herrerækken blev Mads Aarup Hansen nr. 2 i samlet ét slag over par. Mikkel Nielsen blev nr. 6 og Rasmus Martensen nr. 8. Mikkel imponerede i 1. runde med en runde i 67 slag = 2 under par. Rasmus spillede 2 runder i 70 slag (1 over par) men havde en uheldig 3. runde i 80 slag. Alle resultater og scores kan ses på 30. juli 2006 Så nærmer august måned sig med hastige skridt Vi er tilbage på kontoret efter veloverstået ferie, og er i fuld gang med de sidste forberedelser, som skal være færdige inden vi tager i mod elevholdet 2006/2007. I skrivende stund har vi, så godt som, rundet de 65 elever, og vi har nogle enkelte ansøgninger liggende, som venter på en afklaring. Foruden et flot elevantal, har vi også i år sat rekorden med hensyn til elever, som bosætter sig på Varbergvej. De 22 drenge og piger, som flytter ind, er repræsenteret fra alle idrætslinierne på idrætsakademiet, også den alternative linie. På den alternative linie har vi elever, som dyrker en anden idræt end de 4, som er på programmet for det kommende skoleår. De har søgt Haderslev Idrætsakademi primært fordi, vi kan tilbyde gode boligforhold, samt at de kan gøre brug af vores temadage, som henvender sig til alle unge eliteidrætsudøvere. Den store søgning af tilflyttere betyder, at vi får vores egen afdeling på Varbergvej. Det har ganske enkelt været nødvendigt, at beslaglægge samtlige 11 lejligheder i en opgang. I år er det også lykkedes for os, at få en kontaktperson tilknyttet eleverne på Varbergvej. Dennis Thygesen, som er træner på badminton-linien, flytter ind i en af lejligheden til august, og skal være elevernes kontaktperson. Selv om det er ferietid, er det ikke alle vores elever, som har kunnet nøjes med at være aktive på træningsbanen. Vores kommende 3.års elev, Line Vedel Hansen, har deltaget i The European Girls Championship 2006, som blev afviklet i Esbjerg. Danmark, og dermed også Line, fik en flot 3. plads, efter 5 dages intens og spændende spil. Et STORT tillykke til Line og Haderslev Golfklub med det super flotte resultat. Vi glæder os rigtig meget til, at skulle tage hul på endnu et spændende akademi-år, som byder på nye udfordringer. Der i blandt vores akademi-tur, som denne gang går til La Santa Sport. Vi glæder os til samarbejdet med vores nye sponsorer, Haderslev Kreditbank og SIGMA Farvecenter, og ikke mindst vore nye og gamle elever samt deres forældre.

5 Første træning er tirsdag den 8. august 2006, badminton starter dog først torsdag den 10. Vi ønsker alle en fortsat dejlig og varm sommer. 28. juni 2006 Sommerferien står for døren Selv om vi synes det netop forgange akademi-år, til tider, har været hektisk, så er det intet i mod den aktivitet, som fylder Haderslev Idrætscenter, ja faktisk hele byen i disse dage. Det summer af liv og glade, forventningsfulde mennesker, i alle aldre, alle vegne alle tripper for at komme rigtigt i gang. Selvfølgelig er Haderslev Idrætsakademi også en del af Landstævnet Vi har fået en stand i messeteltet, som ligger meget tæt på det store, flotte landsstævnestadion. Her vil vi give så mange deltagere og gæster som muligt, muligheden for at se og høre hvad HIA er. Foruden at besvare de spørgsmål der måtte være, kører vi også et live-show, som viser årets gang på Haderslev Idrætsakademi. Så er du i området, så kig forbi. Lige på falderebet inden sommerferien, kan vi næsten melde fuldt optaget på alle idrætslinierne til det kommende skoleår 2006/2007. Som det ser ud i skrivende stund har vi rundet et samlet elevtal på 64. Alle pladserne er optaget på håndbold, golf- og fodboldlinierne. Vi nærmer os udsolgt - på badmintonlinien er der plads til et par elever endnu. Vi glæder os rigtigt meget til, at skulle tage hul på akademiet-året 2006/2007, som byder på mange spændende udfordringer og nye tiltag, deriblandt vores akademi-tur, som går til La Santa, Lanzarote. Vi ønsker alle en rigtig dejlig, og forhåbentlig, solrig sommer. Kontoret er lukket i ugerne 27 og juni 2006 Fodbolddrengene i divisionen. SønderjyskE's ynglinge-hold vandt deres oprykningsfinale sikkert med hele 5-1 over TST Tilst - godt gået og fuldt fortjent. Derudover vandt HFK's bedste junior-hold en meget spændende oprykningsfinale over NV Esbjerg med 2-0. Stort tillykke med oprykningen til gutterne og deres trænere. Så står det atter division på kampkortet og nu gælder det om at "bide" sig fast i de respektive rækker, således at der fremadrettet er divisionsstatus fra turneringsstart.

6 Dermed lykkedes det alle tre hold i "fødekæden" til SønderjyskE's hold i Viasat Sport Divisionen at rykke op, efter at kval-række holdet i weekenden rykkede op i Danmarksserien med så lille en margin som ét mål til de nærmeste konkurrenter fra Skovbakken. 27. april 2006 Fællesspisning på HIA Der var lagt op til hyggeligt samvær, madlavning, underholdning og samarbejde på tværs af linjerne, da der var fællesspisning for Haderslev Idrætsakademi på Hertug Hans Skole. Arrangementet var tilrettelagt af praktikanten Thomas Hansen der læser Ernæring og Sundhed på CVU. De fire linjer var delt blandet ud på fire forskellige hold, der hver havde fået tildelt nogle arbejdsopgaver der skulle udføres i løbet af aftenen. Opgaverne bestod af en madlavningsopgave, før spisning opgave, efter spisning opgave og en underholdningsopgave. De fire hold gik til den med gejst og godt humør og samarbejdet så ud til at fungere godt. Eleverne var gode til at uddelegere opgaverne internt i grupperne, da meget skulle laves samtidigt. Da maden var færdig satte alle sig til rette ved de flot pyntede borde. Efter en kort intro af Calle og et par ord fra Thomas, kunne spisningen begynde. Forretten bestod af tunmousse med salat og flutes. Der var i løbet af aftenen arrangeret underholdning i form at taler og sange. Den første gruppe gik på under forretten med en tale om den bedste madpakke. Herefter blev der serveret majspandekage med kyllingefyld og pastasalat med dressing. Der skulle også have været kalkuncuvette men kvaliteten af kødet var simpelthen for dårlig. Gruppe 2 gik på scenen efter forretten med en sang om dagligdagen på HIC og HIA, mens der blev gjort klar til hovedretten. Efter hovedretten holdte den tredje gruppe en tale om hvorfor golf er bedre end fodbold, hvorfor fodbold er bedre end badminton, hvorfor badminton er bedre end håndbold og hvorfor håndbold er bedre end golf. Der var også dessert, men inden da skulle den sidste gruppe fremføre deres sang om "dagen i dag", men der var tilsyneladende ingen i gruppen der havde lyst til at synge. Først efter en del diskussion kom Søren Fuglsang på scenen, og sang i bedste "scenen er din stil" - godt gået. Stur-Stur 5-tal.. Desserten bestod af en rigtig god energidrik samt energibarer - tilført lidt for meget sirup. Oprydningen og opvasken forløb også uden problemer og alle var flinke til at hjælpe til. Så alt i alt var det et hyggeligt og vellykket arrangement. 12. april 2006 Markering fra badminton-pigerne Så har pigerne på badminton-linien for alvor gjort sig bemærket. Mette Hviid Nielsen, 2. års elev, har sikret sig titlen som dobbelt landsmester i U19A, både i single og double. Titlen er særdeles velfortjent for Mette, som gennem de seneste par år virkelig er gået til den både til akademi- og klubtræningen. Mette har haft en seriøs og viljestærk indstilling til sin sport. Samtidig fik Mette så mange point, at hun er rykket op i mesterrækken.

7 Et STORT tillykke til Mette og Haderslev Badminton Klub. I den netop forgangne weekend, var to af vores 1. års elever, Jane Hansen og Henriette Honoré, på banen i kvalifikationsspillet til eliterækken til næste sæson. Begge piger var med i både single, double og mixdouble. I single fik pigerne vist, at der er kamp om pladserne, det er marginalerne, som afgør til hvilken side bolden vipper. Begge piger kom, sammen med 6 andre spillere, på en samlet 9. plads, hvilket er rigtigt flot. I double blev Jane en sikker vinder, og Henriette kom ind på en samlet 9. plads. Også her var der kamp om pladserne, eftersom der var 7 hold, som delte denne plads. Henriette klarede sig også rigtig flot i mix-doublen, hvor hun placerede sig også på en samlet 9. plads, sammen med 7 andre par. Jane sluttede på en samlet 17. plads, sammen med 15 andre par. Et STORT tillykke til Jane, Henriette samt Haderslev Badminton Klub med de meget flotte resultater. 29. marts 2006 Vi ønsker en pige-fodboldlinie Der har gennem de seneste år på Haderslev Idrætsakademi altid været piger repræsenteret på vores fodboldlinie. Pigerne har virkelig taget træningen seriøs, og kæmpet sig frem i rækkerne, hvilket vi også kan se på resultaterne, blandt andet i HV 04. Men det er ikke det optimale, at piger og drenge træner sammen. Alle vil ganske enkelt blive bedre tilgodeset, hvis de har deres egen linie drenge og piger for sig. Med den talentmasse vi har her i regionen indenfor pigefodbold, så er der potentiale til, at vi burde kunne oprette en pigelinie på Haderslev Idrætsakademi. Vi har på nuværende tidspunkt allerede nogle stykker, som har søgt ind til kommende skoleår, men vi håber, og tror, der kommer flere til. Vi ved godt ansøgningsfristen er overskredet, men i denne her situation er vi meget fleksible, og vil arbejde med individuelle løsninger, hvis der er behov for det. Vi vil strække os meget langt, for at kunne få en ren pigelinie. 1. marts 2006 Til verdens-turnering i Kina I denne uge satte et af vores store golfttalenter kursen mod Kina. Line Vedel Hansen, som er i gang med sit andet år på Haderslev Idrætsakademi, er af Ecco inviteret til at deltage i den store verdens-turnering, Aaron Baddeley Int. Junior Championship. Der deltager ikke mindre end 90 ungdomsspillere fra Kina, Australien, USA, Canada, Japan, Frankrig, New Zealand og selvfølgelig Danmark, som deltager med 6 piger og drenge. Line vil med sit handicap på 2,5 - hvilket er meget flot, få kamp til stregen, af toppen af verdens absolutte bedste ungdoms-spillere. Line har gennem særdeles målrettet og intensiv træning nået dertil hvor hun, med rette, kan være stolt af at være i dag. Line har med sin seriøse og

8 viljestærke indsats, også opnået en plads på Dansk Golf Union s juniorlandshold. Vi følger Line i disse dage, og kan se, at ud af de 6 piger, som er i Line s gruppe, er der to, som tager føringen, der er én, som klart indtager sidstepladsen. Tilbage er så Line samt spillere fra Kina og USA, som følger hinanden tæt. Uanset resultatet, er vi stolte over, at Line er repræsenteret. Line er en god repræsentant for Haderslev Idrætsakademi, også ude i den store verden. 27. februar 2006 Debut på divisionsholdet Mette Hviid Nielsen, 2. års elev, samt Jane Hansen, 1. års elev på badmintonlinien, har begge haft deres debut på 3. divisionsholdet i Haderslev Badminton Klub. De klarede det begge to rigtig flot. Det er imponerende, at så unge spillere allerede kan gøre sig gældende så højt oppe i rækkerne. Pigerne har en god, positiv indstilling til deres sport, hvor de viser, ved en målrettet indsats kan man nå langt. En af Haderslev Idrætsakademis målsætninger er, at vi meget gerne vil være fødekæde til de bedste hold i klubberne, ikke kun lokalt, men gerne i hele regionen, og det må vi sige, er lykkedes ganske godt indtil videre. Der er jævnligt elever, som stille og roligt kravler et skridt højere op på ranglisterne. 9. januar 2006 Flotte badminton resultater Ved de netop afholdte Amtsmesterskaber i badminton, har elever fra Haderslev Idrætsakademi/Haderslev Badmintonklub opnået nogle særdeles flotte resultater. Jane Hansen, som er ny U17-elite spiller, gjorde rent bord og vandt alle tre titler i U17M. Derudover vandt: Anders Thomsen/U17M guld(ds+md) og sølv(hd) Mette Hvid Nielsen/U19A guld(ds) og sølv(dd) Majbritt Black/U17M sølv(dd) Malene W. Rohden/U17M sølv(dd) Steffan Lillholdt/U17A sølv(hs) bronce(md) Tillykke - flot gået.

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Informationsmøde Sæson U14, U16 og U18

Informationsmøde Sæson U14, U16 og U18 Informationsmøde Sæson 2016-2017 U14, U16 og U18 Lidt praktiske info Kaffe/te Sodavand/kildevand Kan købes. THV er alle ungdomshold U14 Vi satser på 2-3 drenge og 4 pige hold U16 Vi satser på 1-2 drenge

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST Klubm esterskaber 2011-2012 UNGDOM OG M OTIONIST LØRDAG den 24. MARTS 2012 Kl. 9:00 til ca. 18:00 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige klubmester indenfor de forskellige

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Din stemme din klub Bronzeholdet

Din stemme din klub Bronzeholdet Kære læser Velkommen til GSB Nyt nr. 2. Der er forår og en masse fjer i luften. Foråret byder som altid på masser af god badminton, og det gælder om at få det hele med, inden sæsonen går på hæld. Her kan

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde.

Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde. Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde. Lige lidt praktisk. Jeg vil først bruge små 20 minutter på et indlæg. Derefter er der kaffe/te sodavand og et stykke brødtorte, hvor I kan sidde og

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

Kære alle hermed august nyhedsbrev,

Kære alle hermed august nyhedsbrev, Kære alle hermed august nyhedsbrev, Inden sommerferien sluttede vi forårs sæsonen af med Sommer Camp. Igen i år gik det helt forrygende. Masser af træning, spil og sjov. på såvel som uden for banen. Det

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST Klubmesterskaber 2014-2015 UNGDOM OG MOTIONIST LØRDAG den 21. Marts 2015 Kl. 10:00 til ca. 17:30 bemærk ændret tid Spisning ca. kl. 18 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige

Læs mere

Nyheder HIA 2008 Arkiv

Nyheder HIA 2008 Arkiv 18. december 2008 Foredrag med Jan Paulsen Til akademiets elev-/forældremøde den 19. januar indledes aftenen med et foredrag af Jan Paulsen, som er tidligere landsholdsspiller og udlandsprofessionel. Foredraget

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2014

Nyhedsbrev efterår 2014 Nyhedsbrev efterår 2014 Inden sommerferien afholdte vi vores årlige Summer Camp. Igen i år blev det en stor succes. Vejret var med os. Kun en enkelt regnbyge under middagen blev det til. 27 deltagere hvor

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen VALBY OPEN 2016 1.-2. oktober i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2016 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 1.-2. OKTOBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

LBK Klubmesterskab 2013/2014

LBK Klubmesterskab 2013/2014 LBK Klubmesterskab 2013/2014 Mandag d. 5. maj Onsdag d. 7. maj Fredag d. 9.maj - efterfulgt af fællesspisning og kåring af de nye klubmestre. Spillere og forældre bydes velkommen til LBK's klubmesterskaber.

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere