Nyheder HIA 2006 Arkiv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyheder HIA 2006 Arkiv"

Transkript

1 27. november 2006 Jubel og skuffelse HFK s juniorer vandt fortjent DM i 2. division med en samlet 7-4 sejr over Herfølge sådan! Samtidig havde vores elever på SE s ynglinge hold spillet sig til et godt udgangspunkt mod HIK. Første kamp i Hellerup endte 1-2 og nu lå DM lige til højrebenet. Kampen på Haderslev Stadion blev en meget spændende affære, hvor stillingen var 2-2 et godt stykke ind i dommerens overtid. Som bekendt er festen ikke forbi før den fede dame har sunget for sidste gang i det 92. minut scorer HIK til 2-3 DM går til Hellerup. Selvfølgelig en stor skuffelse...men-men det har været en kanon sæson, alle målsætninger er kommet flot i hus og både for junior samt ynglinge holdet gælder, at de har udviklet sig særdeles positiv. Disse fornemme resultater bevirker imidlertid, at begge hold har fået divisions status fra kommende sæson. Et stort tillykke med en flot sæson til både elever samt trænerne. 24. november 2006 Turen går til Kina Vores to talentfulde piger på golf-linien, Anne Sofie M. Pedersen og Line Vedel Hansen, er begge inviteret til en af verdens største juniorgolfturneringer, Aron Baddley International Golf Championship, som afvikles den kommende uge i Guang Zhou i Kina. For pigerne er dette kulminationen på en forrygende sæson. Anne Sofie og Line har begge været med til at sikre Sønderjyske Eagles oprykningen til Nykredit Elite Divisionen for damer. Derudover er Line netop igen udtaget til junior landsholdet. Rigtig god og velfortjent tur til jer begge. Læs mere om drømmegolfturen på: 13. november 2006 På divisionsholdet som 15 årig Henriette Honoré har, som kun 15 årig, haft debut på 3. divisionsholdet i Haderslev Badminton Klub. Hun har til dato været med 3. divisionsholdet to gange og vundet samtlige kampe i double og mixdouble. Det er rigtig flot! Henriette er U17-elite spiller og har med en rigtig god og koncentreret indstilling til træning og kampe udviklet sig særdeles positiv i dette akademi-år.

2 12. november 2006 De gjorde det... En flot indsats/indstilling fra spillerne samt stor fokus på udviklingen af fodboldtalenterne, fra både trænere og ledere omkring holdene, har meget fortjent givet bonus. Stort tillykke herfra til både herre junior og ynglinge i fodbold, som på fornem vis har sikret sig sejren i deres respektive puljer i 2. division. Det er godt gået som nyoprykkere! Held og lykke med de spændende kampe om DM mod henholdsvis Herfølge og HIK 11. november 2006 Mange fine placeringer Vores elever på badmintonlinien har opnået mange fine resultater ved stævner rundt omkring i landet. Ved stævnet i Christiansfeld er opnået følgende placeringer: Mette Hviid Nielsen, U19M fik en 1. plads i damedouble med en udenbys makker. Henriette Honoré fik en 1. plads i damesingle i U17M-rækken. Nikolaj Jacobsen, U17A fik en 3. plads i single og en 2. plads i herredouble med Ole Friis. Anders Thomsen, U19M fik en 1 plads i single. Jacob Petersen, U19A fik en 1. plads i single og 2. plads i herredouble med Martin Kristensen. Martin Kristensen fik ligeledes en 2. plads i single. I Erritsø fik Jane Hansen, U17E en 1. plads i damedouble med Anne Schøn, Erritsø. I Thorsager Rønde gjorde Jacob Petersen det også godt, idet han vandt en 1. plads i både single og herredouble med Martin Kristensen. 23. oktober 2006 Debut til Jesper Jesper Jensen fik, i søndagens kamp mod Køge, debut på SønderjyskEs hold i Viasat Sport divisionen. Jespers debut er på ingen måde nogen tilfældighed. Til daglig spiller Jesper for SønderjyskEs ynglingehold, hvor han altid møder op med en rigtig god indstilling til træning og kamp og med den naturlige viljestyrke han er i besiddelse af, samtidig er en meget dynamisk "motor" for holdet. Godt gået af den kun 18 årige spiller, som allerede nu banker på hos seniorerne. Det er flot, at SønderjyskEs trænerteam Schwenne og Wael, giver de unge talenter chancen, her tænkes udover Jesper også på Malla og Anders Thomsen.

3 8. september 2006 Spændende foredrag med Thor Munkager. Der venter HIA-elever og trænere et spændende foredrag om idræts-psykologi, med den tidligere spiller og ass. træner for A-landsholdet i håndbold, Thor Munkager. Overskrifterne for foredraget er: at komme igen og at komme videre at finde sine kræfter når livet synes besværligt Foredraget foregår på Hotel Harmonien, onsdag den 20. september kl og afsluttes med fællesspisning for alle elever og trænere på HIA. Thor Munkager har med 103 A-landsholdskampe i håndbold deltaget ved 2 x A- VM (kåret som turneringens bedste stregspiller) og 2 x OL. Siden 1998 været elitevejleder for alle A- U- og Y landsholdsspillere i håndbold, hvor Thors hovedopgaven er at støtte enhver spiller i at have fokus på sin egen sociale- uddannelsesmæssige eller erhvervsmæssige retning, således at idræt og civil karriere kan gå hånd i hånd. Thor Munkager har ligeledes udgivet bogen "Thors Afdeling", som i dag er en integreret arbejdsform på alle håndboldlandshold. 6. september 2006 Grønlændervendinger Som optakt til akademi-året 2006/2007 har HIA-eleverne været på en spændende og udfordrende havkaj-tur på Haderslev fjord. Peter Rykjær sørgede for den fornødne instruktion, og havde mange spændende opgaver til det nye elevhold. Udfordringerne var bl.a. kaproning, bytte-bytte købmand, danne formationer, holdræs omkring Haderslevs nye strandpromenade, Australsk dobbelt sculler og sidst men ikke mindst de mange ufrivillige forsøg på at gennemføre en grønlændervending. Stor tak til Peter Rykjær for nogle rigtig gode oplevelser. Se de velvalgte billeder og du vil konstatere, at det findes mange måder at ro havkajak på! Se billeder 22. august 2006 Flotte resultater til klubmesterskaberne I weekendens klubmesterskab klarede akademi-eleverne sig rigtig flot Klubmester hos Damerne blev Line Vedel Hansen med 3 imponerende flotte runder: 65 slag 69 slag og 68 slag = samlet 5 slag under par!!! Runden i 65 slag er kun 1 slag fra tangering af banerekorden

4 Hos juniorer vandt Mads Aarup Hansen med 2 runder og hhv. 67 og 69 slag = 2 under par I herrerækken blev Mads Aarup Hansen nr. 2 i samlet ét slag over par. Mikkel Nielsen blev nr. 6 og Rasmus Martensen nr. 8. Mikkel imponerede i 1. runde med en runde i 67 slag = 2 under par. Rasmus spillede 2 runder i 70 slag (1 over par) men havde en uheldig 3. runde i 80 slag. Alle resultater og scores kan ses på 30. juli 2006 Så nærmer august måned sig med hastige skridt Vi er tilbage på kontoret efter veloverstået ferie, og er i fuld gang med de sidste forberedelser, som skal være færdige inden vi tager i mod elevholdet 2006/2007. I skrivende stund har vi, så godt som, rundet de 65 elever, og vi har nogle enkelte ansøgninger liggende, som venter på en afklaring. Foruden et flot elevantal, har vi også i år sat rekorden med hensyn til elever, som bosætter sig på Varbergvej. De 22 drenge og piger, som flytter ind, er repræsenteret fra alle idrætslinierne på idrætsakademiet, også den alternative linie. På den alternative linie har vi elever, som dyrker en anden idræt end de 4, som er på programmet for det kommende skoleår. De har søgt Haderslev Idrætsakademi primært fordi, vi kan tilbyde gode boligforhold, samt at de kan gøre brug af vores temadage, som henvender sig til alle unge eliteidrætsudøvere. Den store søgning af tilflyttere betyder, at vi får vores egen afdeling på Varbergvej. Det har ganske enkelt været nødvendigt, at beslaglægge samtlige 11 lejligheder i en opgang. I år er det også lykkedes for os, at få en kontaktperson tilknyttet eleverne på Varbergvej. Dennis Thygesen, som er træner på badminton-linien, flytter ind i en af lejligheden til august, og skal være elevernes kontaktperson. Selv om det er ferietid, er det ikke alle vores elever, som har kunnet nøjes med at være aktive på træningsbanen. Vores kommende 3.års elev, Line Vedel Hansen, har deltaget i The European Girls Championship 2006, som blev afviklet i Esbjerg. Danmark, og dermed også Line, fik en flot 3. plads, efter 5 dages intens og spændende spil. Et STORT tillykke til Line og Haderslev Golfklub med det super flotte resultat. Vi glæder os rigtig meget til, at skulle tage hul på endnu et spændende akademi-år, som byder på nye udfordringer. Der i blandt vores akademi-tur, som denne gang går til La Santa Sport. Vi glæder os til samarbejdet med vores nye sponsorer, Haderslev Kreditbank og SIGMA Farvecenter, og ikke mindst vore nye og gamle elever samt deres forældre.

5 Første træning er tirsdag den 8. august 2006, badminton starter dog først torsdag den 10. Vi ønsker alle en fortsat dejlig og varm sommer. 28. juni 2006 Sommerferien står for døren Selv om vi synes det netop forgange akademi-år, til tider, har været hektisk, så er det intet i mod den aktivitet, som fylder Haderslev Idrætscenter, ja faktisk hele byen i disse dage. Det summer af liv og glade, forventningsfulde mennesker, i alle aldre, alle vegne alle tripper for at komme rigtigt i gang. Selvfølgelig er Haderslev Idrætsakademi også en del af Landstævnet Vi har fået en stand i messeteltet, som ligger meget tæt på det store, flotte landsstævnestadion. Her vil vi give så mange deltagere og gæster som muligt, muligheden for at se og høre hvad HIA er. Foruden at besvare de spørgsmål der måtte være, kører vi også et live-show, som viser årets gang på Haderslev Idrætsakademi. Så er du i området, så kig forbi. Lige på falderebet inden sommerferien, kan vi næsten melde fuldt optaget på alle idrætslinierne til det kommende skoleår 2006/2007. Som det ser ud i skrivende stund har vi rundet et samlet elevtal på 64. Alle pladserne er optaget på håndbold, golf- og fodboldlinierne. Vi nærmer os udsolgt - på badmintonlinien er der plads til et par elever endnu. Vi glæder os rigtigt meget til, at skulle tage hul på akademiet-året 2006/2007, som byder på mange spændende udfordringer og nye tiltag, deriblandt vores akademi-tur, som går til La Santa, Lanzarote. Vi ønsker alle en rigtig dejlig, og forhåbentlig, solrig sommer. Kontoret er lukket i ugerne 27 og juni 2006 Fodbolddrengene i divisionen. SønderjyskE's ynglinge-hold vandt deres oprykningsfinale sikkert med hele 5-1 over TST Tilst - godt gået og fuldt fortjent. Derudover vandt HFK's bedste junior-hold en meget spændende oprykningsfinale over NV Esbjerg med 2-0. Stort tillykke med oprykningen til gutterne og deres trænere. Så står det atter division på kampkortet og nu gælder det om at "bide" sig fast i de respektive rækker, således at der fremadrettet er divisionsstatus fra turneringsstart.

6 Dermed lykkedes det alle tre hold i "fødekæden" til SønderjyskE's hold i Viasat Sport Divisionen at rykke op, efter at kval-række holdet i weekenden rykkede op i Danmarksserien med så lille en margin som ét mål til de nærmeste konkurrenter fra Skovbakken. 27. april 2006 Fællesspisning på HIA Der var lagt op til hyggeligt samvær, madlavning, underholdning og samarbejde på tværs af linjerne, da der var fællesspisning for Haderslev Idrætsakademi på Hertug Hans Skole. Arrangementet var tilrettelagt af praktikanten Thomas Hansen der læser Ernæring og Sundhed på CVU. De fire linjer var delt blandet ud på fire forskellige hold, der hver havde fået tildelt nogle arbejdsopgaver der skulle udføres i løbet af aftenen. Opgaverne bestod af en madlavningsopgave, før spisning opgave, efter spisning opgave og en underholdningsopgave. De fire hold gik til den med gejst og godt humør og samarbejdet så ud til at fungere godt. Eleverne var gode til at uddelegere opgaverne internt i grupperne, da meget skulle laves samtidigt. Da maden var færdig satte alle sig til rette ved de flot pyntede borde. Efter en kort intro af Calle og et par ord fra Thomas, kunne spisningen begynde. Forretten bestod af tunmousse med salat og flutes. Der var i løbet af aftenen arrangeret underholdning i form at taler og sange. Den første gruppe gik på under forretten med en tale om den bedste madpakke. Herefter blev der serveret majspandekage med kyllingefyld og pastasalat med dressing. Der skulle også have været kalkuncuvette men kvaliteten af kødet var simpelthen for dårlig. Gruppe 2 gik på scenen efter forretten med en sang om dagligdagen på HIC og HIA, mens der blev gjort klar til hovedretten. Efter hovedretten holdte den tredje gruppe en tale om hvorfor golf er bedre end fodbold, hvorfor fodbold er bedre end badminton, hvorfor badminton er bedre end håndbold og hvorfor håndbold er bedre end golf. Der var også dessert, men inden da skulle den sidste gruppe fremføre deres sang om "dagen i dag", men der var tilsyneladende ingen i gruppen der havde lyst til at synge. Først efter en del diskussion kom Søren Fuglsang på scenen, og sang i bedste "scenen er din stil" - godt gået. Stur-Stur 5-tal.. Desserten bestod af en rigtig god energidrik samt energibarer - tilført lidt for meget sirup. Oprydningen og opvasken forløb også uden problemer og alle var flinke til at hjælpe til. Så alt i alt var det et hyggeligt og vellykket arrangement. 12. april 2006 Markering fra badminton-pigerne Så har pigerne på badminton-linien for alvor gjort sig bemærket. Mette Hviid Nielsen, 2. års elev, har sikret sig titlen som dobbelt landsmester i U19A, både i single og double. Titlen er særdeles velfortjent for Mette, som gennem de seneste par år virkelig er gået til den både til akademi- og klubtræningen. Mette har haft en seriøs og viljestærk indstilling til sin sport. Samtidig fik Mette så mange point, at hun er rykket op i mesterrækken.

7 Et STORT tillykke til Mette og Haderslev Badminton Klub. I den netop forgangne weekend, var to af vores 1. års elever, Jane Hansen og Henriette Honoré, på banen i kvalifikationsspillet til eliterækken til næste sæson. Begge piger var med i både single, double og mixdouble. I single fik pigerne vist, at der er kamp om pladserne, det er marginalerne, som afgør til hvilken side bolden vipper. Begge piger kom, sammen med 6 andre spillere, på en samlet 9. plads, hvilket er rigtigt flot. I double blev Jane en sikker vinder, og Henriette kom ind på en samlet 9. plads. Også her var der kamp om pladserne, eftersom der var 7 hold, som delte denne plads. Henriette klarede sig også rigtig flot i mix-doublen, hvor hun placerede sig også på en samlet 9. plads, sammen med 7 andre par. Jane sluttede på en samlet 17. plads, sammen med 15 andre par. Et STORT tillykke til Jane, Henriette samt Haderslev Badminton Klub med de meget flotte resultater. 29. marts 2006 Vi ønsker en pige-fodboldlinie Der har gennem de seneste år på Haderslev Idrætsakademi altid været piger repræsenteret på vores fodboldlinie. Pigerne har virkelig taget træningen seriøs, og kæmpet sig frem i rækkerne, hvilket vi også kan se på resultaterne, blandt andet i HV 04. Men det er ikke det optimale, at piger og drenge træner sammen. Alle vil ganske enkelt blive bedre tilgodeset, hvis de har deres egen linie drenge og piger for sig. Med den talentmasse vi har her i regionen indenfor pigefodbold, så er der potentiale til, at vi burde kunne oprette en pigelinie på Haderslev Idrætsakademi. Vi har på nuværende tidspunkt allerede nogle stykker, som har søgt ind til kommende skoleår, men vi håber, og tror, der kommer flere til. Vi ved godt ansøgningsfristen er overskredet, men i denne her situation er vi meget fleksible, og vil arbejde med individuelle løsninger, hvis der er behov for det. Vi vil strække os meget langt, for at kunne få en ren pigelinie. 1. marts 2006 Til verdens-turnering i Kina I denne uge satte et af vores store golfttalenter kursen mod Kina. Line Vedel Hansen, som er i gang med sit andet år på Haderslev Idrætsakademi, er af Ecco inviteret til at deltage i den store verdens-turnering, Aaron Baddeley Int. Junior Championship. Der deltager ikke mindre end 90 ungdomsspillere fra Kina, Australien, USA, Canada, Japan, Frankrig, New Zealand og selvfølgelig Danmark, som deltager med 6 piger og drenge. Line vil med sit handicap på 2,5 - hvilket er meget flot, få kamp til stregen, af toppen af verdens absolutte bedste ungdoms-spillere. Line har gennem særdeles målrettet og intensiv træning nået dertil hvor hun, med rette, kan være stolt af at være i dag. Line har med sin seriøse og

8 viljestærke indsats, også opnået en plads på Dansk Golf Union s juniorlandshold. Vi følger Line i disse dage, og kan se, at ud af de 6 piger, som er i Line s gruppe, er der to, som tager føringen, der er én, som klart indtager sidstepladsen. Tilbage er så Line samt spillere fra Kina og USA, som følger hinanden tæt. Uanset resultatet, er vi stolte over, at Line er repræsenteret. Line er en god repræsentant for Haderslev Idrætsakademi, også ude i den store verden. 27. februar 2006 Debut på divisionsholdet Mette Hviid Nielsen, 2. års elev, samt Jane Hansen, 1. års elev på badmintonlinien, har begge haft deres debut på 3. divisionsholdet i Haderslev Badminton Klub. De klarede det begge to rigtig flot. Det er imponerende, at så unge spillere allerede kan gøre sig gældende så højt oppe i rækkerne. Pigerne har en god, positiv indstilling til deres sport, hvor de viser, ved en målrettet indsats kan man nå langt. En af Haderslev Idrætsakademis målsætninger er, at vi meget gerne vil være fødekæde til de bedste hold i klubberne, ikke kun lokalt, men gerne i hele regionen, og det må vi sige, er lykkedes ganske godt indtil videre. Der er jævnligt elever, som stille og roligt kravler et skridt højere op på ranglisterne. 9. januar 2006 Flotte badminton resultater Ved de netop afholdte Amtsmesterskaber i badminton, har elever fra Haderslev Idrætsakademi/Haderslev Badmintonklub opnået nogle særdeles flotte resultater. Jane Hansen, som er ny U17-elite spiller, gjorde rent bord og vandt alle tre titler i U17M. Derudover vandt: Anders Thomsen/U17M guld(ds+md) og sølv(hd) Mette Hvid Nielsen/U19A guld(ds) og sølv(dd) Majbritt Black/U17M sølv(dd) Malene W. Rohden/U17M sølv(dd) Steffan Lillholdt/U17A sølv(hs) bronce(md) Tillykke - flot gået.

09. november 2010. 02. november 2010. Nyheder HIA 2010 Arkiv

09. november 2010. 02. november 2010. Nyheder HIA 2010 Arkiv 09. november 2010 Ishockeyspillere udtaget til U18 landsholdet Fire akademispillere er udtaget til U18 landsholdet der spiller testturnering i Trnava i Slovakiet i dagene 11.-13. november. Der er tale

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

NR.1 JANUAR 2012 33. ÅRGANG

NR.1 JANUAR 2012 33. ÅRGANG NR.1 JANUAR 2012 33. ÅRGANG Forsidefotoet er denne gang U14 Fodbold pigerne der har fået nyt træningstøj i efteråret 2011, sponsoreret af Martin EGEHØJ. Læs mere om holdet på side 18 129 2 FORMANDEN HAR

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 9 // oktober 2013

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 9 // oktober 2013 Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær Nr. 9 // oktober 2013 Dette nummer 03/ Leder 04/ Introugen 06/ Livet på SINE 08/ Golf på sine 10/ HUS A-B-C 12/ Badmintonlinjen 16/ Nye lærere

Læs mere

Time Out Elitesport Nyhedsbrev - Haderslev Kommune Nr. 3 december. TimeOut

Time Out Elitesport Nyhedsbrev - Haderslev Kommune Nr. 3 december. TimeOut Time Out Elitesport Nyhedsbrev - Haderslev Kommune Nr. 3 december 2008 TimeOut s Eliteidræt og uddannelse stås sådan, at man kun fokuserer halvhjertet på sin uddannelse. Derimod skal det forstås sådan,

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang November 2011 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang November 2011 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang November 2011 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

ARBEJDERNES TENNIS KLUB

ARBEJDERNES TENNIS KLUB ARBEJDERNES TENNIS KLUB Genforeningspladsen 54 2400 København NV telefon 38 34 64 38 ATKs kontortid tirsdage mellem kl. 19 og 20 E-mail : atk@atk-tennis.dk Hjemmeside: www.atk-tennis.dk Giro: 7018614,

Læs mere

Udvalgsformænd Turneringsudvalg Lars Bjerring Husby lars@husby.dk 28 56 46 00. Juniorudvalg Jon Tybirk jon.tybirk@live.

Udvalgsformænd Turneringsudvalg Lars Bjerring Husby lars@husby.dk 28 56 46 00. Juniorudvalg Jon Tybirk jon.tybirk@live. Genforeningspladsen 54 2400 København NV telefon 38 34 64 38 ATKs kontortid tirsdage mellem kl. 19 og 20 E-mail : atk@atk-tennis.dk Hjemmeside: www.atk-tennis.dk Giro: 7018614, ATK, Lars Knudsen, Fortly

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Greve Golfklub Karlslunde Centervej 45 2690 Karlslunde info@grevegolfklub.dk http://www.grevegolfklub.dk Formand Allan B. Corfitsen allan@acpc.dk Næstformand Klaus

Læs mere

Tak til vores sponsorer i 2012. Ungdomsafdelingen. Beretning 2012. FA Sport. Zip It Up diskotek. Canal Digital Danmark. Emendo.

Tak til vores sponsorer i 2012. Ungdomsafdelingen. Beretning 2012. FA Sport. Zip It Up diskotek. Canal Digital Danmark. Emendo. Tak til vores sponsorer i 2012 FA Sport Zip It Up diskotek Canal Digital Danmark Emendo Falsing VVS Advokatfirmaet - Novilaw Niels Hald - Danbolig ERHVERVSKLUBBEN Støttegruppen Falkene Frederiksberg Boligfond

Læs mere

Breinholtgård Golf Klub 3. September 2008

Breinholtgård Golf Klub 3. September 2008 Breinholtgård Golf Klub 3 September 2008 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg V. E-mail: bgk@tiscali.dk www.breinholtgaardgolfklub.dk Klubbladet: Ansvarsh./ Jakob Kristensen...40 29 47

Læs mere

Klubblad B77-Bordtennis, april 2015. Nr. 39. B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden. Rekorddeltagelse

Klubblad B77-Bordtennis, april 2015. Nr. 39. B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden. Rekorddeltagelse B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden Rekorddeltagelse B77 Bordtennis havde tilmeldingsrekord til årets junior/senior-mesterskab. OG VI ER STADIG AKTIVE PÅ FACEBOOK Foto: Orientering

Læs mere

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab.

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. &DECEMBER 2004 33 Blåt hvidt B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. 2 BLÅT OG HVIDT DECEMBER 2004 INDHOLD Formandens

Læs mere

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Hvad kan B65 tilbyde dig...2 Håndbold U10 Piger...4 Håndbold U14 Piger...6 Håndbold Serie

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

I veteran 45 + damedouble var det meget tæt på at Lisbeth Groes og makker Sidse Trier løb med guldet men de tabte 12-10 i 3 sæt.

I veteran 45 + damedouble var det meget tæt på at Lisbeth Groes og makker Sidse Trier løb med guldet men de tabte 12-10 i 3 sæt. Sidst opdateret 10. juni 2013 Cafeen / TE turnering i Birkerød Tennis Klub. Turneringen foregår i uge 25, og i den anledning vil Cafeen selvfølgelig være åben således at spillere, trænere, forældre, familie,

Læs mere

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 1 // november 2014

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 1 // november 2014 Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær Nr. 1 // november 2014 Du kan blandt andet læse om: De første dage på SINE, Introugen, opdatering fra alle linjerne, artikel fra den nye golflinje,

Læs mere

32. årgang Nr. 2 maj 2009. Kommende topgymnaster klar til indmarch ved gymnastikafslutningen i Brabrand-Hallen lørdag den 18. april.

32. årgang Nr. 2 maj 2009. Kommende topgymnaster klar til indmarch ved gymnastikafslutningen i Brabrand-Hallen lørdag den 18. april. BIF nr.2 2009.qxd 23-05-2009 14:39 Side 1 32. årgang Nr. 2 maj 2009 Kommende topgymnaster klar til indmarch ved gymnastikafslutningen i Brabrand-Hallen lørdag den 18. april. B r a b r a n d I d r æ t s

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN August- Nr. 6 FORMANDEN HAR ORDET Håber I alle har haft en god sommer og nydt friheden fra fodbolden i nogle dage. Opstarten til den nye sæson er i fuldt gang

Læs mere

Sådan! FCKG tilbage. i Serie 3. Læs også:

Sådan! FCKG tilbage. i Serie 3. Læs også: Sådan! 1. årgang nr. 3 oktober 2006 FCKG tilbage i Serie 3 Læs også: Serie 5 s sæson ikke som forventet Lilleputter på vej frem Passivt medlemsskab Netauktion over kørekort Spillerprofil: Kristian Hansen

Læs mere

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet.

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet. Generalforsamling den 5 marts 2013 i Odense Eventyr Golf Klub. Formanden bøde velkommen og særlig velkommen til vore æresmedlemmer: Erik Laubel og Niels Ibsen. Også velkommen til Ulla Vahl-Møller fra OEGC

Læs mere

Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur..

Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur.. Nr. 1 2013 45. årgang Så er det sommer! Grøntsagsvognen på tur.. Kontaktlinsen Så er hovedgeneralforsamlingen overstået og vi må desværre endnu engang konstatere at der er mangel på arbejdskraft i foreningen.

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

Time Out. I dette nummer kan du læse om: Talent 2016. Idrætsfagets historie. Kenneth Hansen, Haderslev Idrætsakademi, Idrætsklasserne og meget mere...

Time Out. I dette nummer kan du læse om: Talent 2016. Idrætsfagets historie. Kenneth Hansen, Haderslev Idrætsakademi, Idrætsklasserne og meget mere... Time Out I dette nummer kan du læse om: Talent 2016 Idrætsfagets historie Kenneth Hansen, Haderslev Idrætsakademi, Idrætsklasserne og meget mere... En dag uden træning, er en dag længere fra målet www.elitesport.haderslev.dk

Læs mere

Søften Gymnastikforening

Søften Gymnastikforening Søften Gymnastikforening NR. 115. JUNI 2014 Team Favrskov Badminton rykkede op i Danmarksserien Læs mere side 21-26 FODBOLDFITNESS FOR KVINDER Vi træner hver mandag mellem 19 og 20 på lysbanen. Vi nærmere

Læs mere