Afgørelse om økonomiske rammer for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgørelse om økonomiske rammer for"

Transkript

1 HOFOR VAND DRAGØR A/S Att.: David Salem Ørestads Boulevard København S. Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00139 Afgørelse om økonomiske rammer for Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber, der er omfattet af vandsektorloven. Driver I et vandselskab med både vandforsyningsaktiviteter og spildevandsforsyningsaktiviteter, fastsætter vi en økonomisk ramme for hver forsyningsart. Den økonomiske ramme udmeldes som en samlet regnskabsmæssig kontrolramme. Afgørelse I er omfattet af vandsektorloven (vandsektorlovens 2, stk. 1), og vi har derfor fastsat en økonomisk ramme, der udgør de samlede, årlige indtægter, som I må opkræve i 2017, 2018, 2019 og 2020 (vandsektorlovens 6a, stk. 1). KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Carl Jacobsens Vej Valby Tlf Fax CVR-nr vand@kfst.dk FORSYNINGSSEKRETARIATET I 2017 udgør jeres regnskabsmæssige kontrolramme: kr. I 2018 udgør jeres regnskabsmæssige kontrolramme: kr. I 2019 udgør jeres regnskabsmæssige kontrolramme: kr. I 2020 udgør jeres regnskabsmæssige kontrolramme: kr. Den regnskabsmæssige kontrolramme er opgjort inklusive afgifter men eksklusive moms. Begrundelsen finder I på de følgende sider. Forsyningssekretariatet er en del af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

2 2/12 Indhold Sagsfremstilling... 3 Begrundelse... 4 Oversigt over den økonomiske ramme for Oversigt over den økonomiske ramme for 2018, 2019 og Grundlag... 7 Generelt effektiviseringskrav... 8 Historisk over- eller underdækning... 9 Korrektion af prisloft Kontrol af prisloft Klagevejledning... 12

3 3/12 Sagsfremstilling I har i indberetningsperioden den 1. april maj 2016 indberettet en række oplysninger til brug for fastsættelsen af økonomiske rammer for 2017, 2018, 2019 og 2020 (ØR-bekendtgørelsens 18, stk. 1). Vi har på baggrund af de indsendte oplysninger udarbejdet et udkast til afgørelse. Udkastet til afgørelsen er sendt i høring den 18. oktober 2016 med to ugers høringsfrist. I har afgivet høringssvar inden for fristen. I har oplyst, at I ikke har bemærkninger til det fremsendte udkast. Vi har derfor truffet afgørelse i overensstemmelse med udkastet. Eventuelle ændringer er alene af sproglig/grammatisk karakter eller uddybende i forhold til det allerede afgivne.

4 4/12 Begrundelse Vi har fastsat jeres økonomiske ramme med hjemmel i vandsektorloven 1 samt bekendtgørelse om økonomiske rammer for vandselskaber (herefter ØR-bekendtgørelsen). 2 I har indberettet en årlig debiteret vandmængde på under m3. Det betyder, at vi skal fastsætte en regnskabsmæssig kontrolramme for jer (ØR-bekendtgørelsens 5). Den regnskabsmæssige kontrolramme udgør en beløbsmæssig grænse for jeres samlede indtægter og er opgjort på baggrund af jeres samlede omkostninger til drift og anlæg til indvinding, behandling, transport og levering af vand mod betaling, herunder salg af vand til andre vandselskaber (ØR-bekendtgørelsens 1, stk. 2). Afgørelsen om jeres regnskabsmæssige kontrolramme for 2017, 2018, 2019 og 2020 er delt op, således at begrundelsen for de fastsatte beløb fremgår af de følgende afsnit, mens selve beregningen af den regnskabsmæssige kontrolramme fremgår af bilag A. 1 Lov nr. 469 af 12/06/2009 med senere ændringer 2 Bkg. nr af 10/10/2016

5 5/12 Oversigt over den økonomiske ramme for 2017 Oversigt over den økonomiske ramme Grundlag til brug for fastsættelsen af den økonomiske ramme for kr. - heraf ikke-påvirkelige omkostninger kr. Generelt effektiviseringskrav kr. Samlede omkostninger i alt kr kr. Historisk over- eller underdækning Tillæg/fradrag for historisk over- eller underdækning kr kr. Korrektion af prisloft 2015 Korrektion af faktiske 1:1 omkostninger i 2015 Korrektion af faktiske nettofinansielle poster i 2015 Korrektion af faktiske driftsomkostninger til miljø- og servicemål i 2015 Korrektion af tillæg for planlagte investeringer vedrørende kr kr kr kr. Samlet korrektion af budgetterede omkostninger i kr kr. Korrektion i forhold til tidligere indtægtsramme Korrektion for overholdelse af indtægtsrammen i prisloft kr kr. Økonomisk ramme for kr.

6 6/12 Oversigt over den økonomiske ramme for 2018, 2019 og 2020 Oversigt over den økonomiske ramme Omkostninger i den økonomiske ramme for kr. - heraf ikke-påvirkelige omkostninger kr. Prisudvikling kr. Generelt effektiviseringskrav kr. Samlede omkostninger i alt kr kr. Historisk over- eller underdækning Tillæg/fradrag for historisk over- eller underdækning kr kr. Økonomisk ramme for kr. Oversigt over den økonomiske ramme Omkostninger i den økonomiske ramme for kr. - heraf ikke-påvirkelige omkostninger kr. Prisudvikling kr. Generelt effektiviseringskrav kr. Samlede omkostninger i alt kr kr. Historisk over- eller underdækning Tillæg/fradrag for historisk over- eller underdækning kr kr. Økonomisk ramme for kr. Oversigt over den økonomiske ramme Omkostninger i den økonomiske ramme for kr. - heraf ikke-påvirkelige omkostninger kr. Prisudvikling kr. Generelt effektiviseringskrav kr. Samlede omkostninger i alt kr kr. Historisk over- eller underdækning Tillæg/fradrag for historisk over- eller underdækning kr kr. Økonomisk ramme for kr.

7 7/12 Grundlag Jeres økonomiske rammer for 2017, 2018, 2019 og 2020 er fastsat med udgangspunkt i jeres indberettede faktiske driftsomkostninger i suppleret med oplysninger fra jeres tidligere fastsatte prislofter eller regnskabsmæssige kontrolrammer (ØR-bekendtgørelsens 18, stk. 2). Vi har endvidere indregnet det historiske investeringstillæg og tillægget for gennemførte investeringer i perioden (ØRbekendtgørelsens 18, stk. 2). Den økonomiske ramme er endelig tilpasset jeres eventuelle tilknyttede aktiviteter, som fra 1. januar 2017 udføres inden for jeres vandselskab (ØR-bekendtgørelsens 18, stk. 3). Vi offentliggør hvert år senest den 1. juli den beregnede pristalsregulering og produktivitetsudvikling. Resultatet er offentliggjort på 3 Jeres økonomiske ramme er fastlagt ud fra de principper, der fremgår af notatet Metode til at fastlægge et nyt økonomisk grundlag for vandselskaber, som er offentliggjort på 4 Opgørelsen af jeres grundlag fremgår af bilag B samt fane 3 i bilag A. Jeres investeringsoverblik fremgår af bilag C

8 8/12 Generelt effektiviseringskrav Vi har korrigeret jeres økonomiske ramme med et generelt effektiviseringskrav på jeres drifts- og anlægsomkostninger. Det generelle effektiviseringskrav udgør 1,7 pct. af de drifts- og anlægsomkostninger, der indgår i jeres regnskabsmæssige kontrolramme for 2017 (ØR-bekendtgørelsens 9, stk. 3). Opgørelsen af jeres generelle effektiviseringskrav fremgår af fane 4 i bilag A.

9 9/12 Historisk over- eller underdækning Ved overgangen til den nye regulering bevarer det tidligere udmeldte prisloft for 2015 sin gyldighed (ØR-bekendtgørelsen 27, stk. 3). Vi har derfor indregnet en eventuel resterende historisk over- eller underdækning frem til og med Opgørelsen af jeres historiske over- eller underdækning fremgår af fane 5 i bilag A.

10 10/12 Korrektion af prisloft 2015 Ved overgangen til den nye regulering bevarer det tidligere udmeldte prisloft for 2015 sin gyldighed (ØR-bekendtgørelsen 27, stk. 3). Vi har derfor foretaget en korrektion af de budgetterede omkostninger i jeres prisloft for :1 omkostninger Vi foretager alene korrektioner for godkendte 1:1 omkostninger (ØRbekendtgørelsen 27, stk. 2). I kan derfor kun blive korrigeret for udgifter og tillæg, som vi har godkendt i prisloftet for I har indberettet omkostninger til selskabsskatter. I har imidlertid ikke fået godkendt tillæg hertil i prisloftet for Der var i 2015 tvivl om, hvorvidt SKAT var berettiget til at opkræve selskabsskatter fra vandselskaber, og det er derfor vores vurdering, at det ikke var muligt for jer at budgettere udgifter hertil. På denne baggrund har vi besluttet at korrigere for jeres omkostninger til selskabsskatter, selvom I i prisloftet for 2015 ikke har fået godkendt tillæg hertil. Vi har på baggrund af jeres indberettede reguleringsregnskab for året 2015 samt den tilhørende underskrevne revisorerklæring af 13. maj 2016 godkendt jeres faktiske 1:1 omkostninger i Opgørelsen af korrektionerne fremgår af fane 7 i bilag A. Nettofinansielle poster Vi har på baggrund af jeres indberettede reguleringsregnskab for året 2015 samt den tilhørende underskrevne revisorerklæring af 13. maj 2016 godkendt jeres faktiske nettofinansielle poster i Opgørelsen af korrektionerne fremgår af fane 7 i bilag A. Driftsomkostninger til miljø- og servicemål Vi har på baggrund af jeres indberettede reguleringsregnskab for året 2015 samt den tilhørende underskrevne revisorerklæring af 13. maj 2016 godkendt jeres faktiske omkostninger til miljø- og servicemål i Opgørelsen af korrektionerne fremgår af fane 7 i bilag A. Planlagte investeringer Vi har på baggrund af jeres indberettede investeringsregnskab for året 2015 samt den tilhørende underskrevne revisorerklæring af 13. maj 2016 vurderet, at de indberettede gennemførte investeringer er tillægsberettigede. Opgørelsen af jeres gennemførte investeringer i 2015 fremgår af fane 6 i bilag A. Opgørelsen af korrektionerne fremgår af fane 7 i bilag A.

11 11/12 Kontrol af prisloft 2015 Ved overgangen til den nye regulering bevarer det tidligere udmeldte prisloft for 2015 sin gyldighed (ØR-bekendtgørelsen 27, stk. 3). Vi har derfor kontrolleret, om I har overholdt indtægtsrammen i jeres prisloft for Ikke anvendt likviditet vedrørende investeringer Jeres likviditet til investeringer består af jeres samlede investeringstillæg for 2015 samt indtægter fra tilslutningsbidrag, erstatninger vedr. anlægsinvesteringer og salg af anlægsaktiver. Det er vores vurdering, at jeres udgifter til investeringer ikke må overstige jeres likviditet til investeringer. Idet jeres investeringsudgifter overstiger jeres likviditet til investeringer for 2015, har vi fastsat jeres ikke anvendte likviditet vedrørende investeringer til 0 kr. Korrektion af ikke opkrævet tillæg fra 2013 i prisloft 2015 I prisloftet for 2015 fik I et tillæg for overholdelsen af indtægtsrammen for Da I ikke har opkrævet hele dette tillæg i 2015, nedsætter vi jeres økonomiske ramme for 2017 med et tilsvarende beløb. Opgørelsen af, om I har overholdt indtægtsrammen i prisloft 2015, fremgår af fane 8 i bilag A. Med venlig hilsen Forsyningssekretariatet v/ Eske Benn Thomsen

12 12/12 Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Konkurrenceankenævnet (vandsektorlovens 26, stk. 2) efter bestemmelserne i vandsektorlovens kapitel 9. En klage til Konkurrenceankenævnet skal indgives skriftligt af de klageberettigede til Forsyningssekretariatet (vandsektorlovens 27). Forsyningssekretariatet sender umiddelbart efter klagefristens udløb klagen til Konkurrenceankenævnet ledsaget af den påklagede afgørelse og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Klagefristen er 4 uger fra den dag, afgørelsen er meddelt. De klageberettigede er adressaten for afgørelsen (vandsektorlovens 27). For så vidt angår spørgsmål om natur og miljø er endvidere følgende klageberettigede: 1) offentlige myndigheder, 2) lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen, og 3) landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø. Konkurrenceankenævnet opkræver et gebyr på kr. for at behandle en klage og fastsætter frist for dets indbetaling. Betalingen sker direkte til Konkurrenceankenævnet. Forsyningssekretariatets afgørelser efter vandsektorloven eller de regler, der fastsættes i medfør heraf, kan ikke indbringes for domstolene, før Konkurrenceankenævnets endelige afgørelse foreligger (vandsektorlovens 29, stk. 2).

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Vandværket Lyngen Att.: Jan R. Jensen Snogebækvej 3 4600 Køge Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00294 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Udsholt Vandværk A.m.b.a. Att.: Birgith Andersen Udsholtvej 71 3230 Græsted Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00283 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Aars Vand Att.: Per Stenberg Havbro Industrivej 44 9600 Aars Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00322 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Mørkøv Vandværk Att.: Gert Jensen Ringstedvej 7C 4440 Mørkøv Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00204 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Børkop Vandværk A.m.b.A. Att.: Per Møller Børkop Skovvej 130 7080 Børkop Den 9. november 2016 Sag nr. 16/00061 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for REBILD VAND & SPILDEVAND A/S Att.: Ulla Tommerup Sørensen Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Den 5. december 2016 Sag nr. 16/00326 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Tarup Vandværk Att.: Djinnie Jensen Pilevangen 2 D 5210 Odense NV Den 9. november 2016 Sag nr. 16/00270 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Baunehøj Vandværk A.m.b.A. Att.: Lone Maack Frederiksværkvej 59, Skærød 3200 Helsinge Den 27. oktober 2016 Sag nr. 16/00038 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Spildevand Dragør A/S Att.: David Salem Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 7. december 2016 Sag nr. 16/00132 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Hinnerup Vandværk A.m.b.a. Att.: Bjarne Wiese Samsøvej 30 8382 Hinnerup Den 7. december 2016 Sag nr. 16/00127 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for NK-Vand A/S Att.: Peter Hougaard Ved Fjorden 18 4700 Næstved Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00209 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Gl. Hørning Vandværk Att.: Steffen Dall Kristensen Møllevænget 45 8362 Hørning Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00100 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HEDENSTED VANDVÆRK Att.: Gitte Markussen Årupvej 16 8722 Hedensted Den 1. december 2016 Sag nr. 16/00120 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Snejbjerg Vandværk A.m.b.a. Att.: Leif Nielsen Sigkvarteret 11 Snejbjerg 7400 Herning Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00251 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Svendborg Vand A/S Att.: Michael Jørgensen Ryttermarken 21 5700 Svendborg Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00263 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 HOFOR Spildevand Hvidovre A/S Att.: David Salem Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00134 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Ulsted-Ålebæk Vandværk A.m.b.a. Att.: Charlotte Østergaard Skovsgårdsvej 31 9370 Hals Den 8. december 2016 Sag nr. 16/00284 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 HORSENS VAND A/S Att.: Jacob Knudsen Alrøvej 11 8700 Horsens Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00008 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Assens Vandværk A/S Att.: Marianne Lyngsø Hansen Skovvej 2B 5610 Assens Den 12. december 2016 Sag nr. 16/00036 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Frederiksberg Vand A/S Att.: Frank Steen Pedersen Stæhr Johansens Vej 38 2000 Frederiksberg Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00088 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for MARIELYST VANDVÆRK Att.: Anne-Mette Breiting Cypresvej 20 4873 Væggerløse Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00010 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Samsø Spildevand A/S Att.: Bente Spanggaard Holm Slagterivej 28 Brundby Mark 8305 Samsø Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00238 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Bornholms Spildevand A/S Att.: Tommy Jensen Industrivej 1 3700 Rønne Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00048 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Egå vandværk a.m.b.a Att.: Dorthe Rubin Egå Havvej 3 8250 Egå Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00066 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Langeland Spildevand ApS Att.: Jørgen Ahlman Jensen Nørrebro 207A 5900 Rudkøbing Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00176 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Vand København A/S Att.: David Salem Ørestads Boulevard 35 2300 København S Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00142 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Revideret afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion

Revideret afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion Hadsten Vandværk A.M.B.A Att.: Bjarne Larsen Granvej 12a 8370 Hadsten Den 17. april 2018 Sag nr. 18/06671 Revideret afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 efter fusion Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Silkeborg Spildevand A/S Att.: Anders Mosegaard Jensen Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00239 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 NK-Spildevand A/S Att.: Peter Hougaard Ved Fjorden 18 4700 Næstved Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00208 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Vand Albertslund A/S Att.: Lisbeth Nybro Christensen Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00137 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 HOFOR SPILDEVAND BRØNDBY A/S Att.: Lisbeth Nybro Christensen Park Allé 160 2605 Brøndby Den 14. juli 2017 Sag nr. 16/00057 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Hadsund Vandværk a.m.b.a. Att.: Dorthe R. Bonde Vandværksvej 17 9560 Hadsund Den 15. december 2016 Sag nr. 16/01081 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Frederikssund Spildevand A/S Att.: Jørgen Skaarup Marbækvej 2 3600 Frederikssund Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00092 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Greve Vandværk A.m.b.a. Att.: Lene V. Ravn Håndværkerbyen 1 2670 Greve Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00107 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for NFS Vand A/S Att.: Erik Hansen Gasværksvej 2 5800 Nyborg Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00207 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Birkerød Vandforsyning Amba Att.: Irene Weithaler Biskop Svanes vej 16 3460 Birkerød Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00043 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 FFV Spildevand A/S Att.: Dennis Pedersen Korsvangen 6A 5750 Ringe Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00078 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 BlueKolding Spildevand A/S Att.: Niels Mandøe Kolding Åpark 3 6000 Kolding Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00172 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18 C 3230 Græsted Den 14. september 2018 Sag nr. 18/13889 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Verdo Vand A/S Att.: Jesper S. Sahl Agerskellet 7 8920 Randers NV Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00301 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 MÅLØV RENS A/S Att.: Frank Bennetsen Brydegårdsvej 41 Ågerupvej 84-86 2760 Måløv Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00205 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 FORS Spildevand Holbæk A/S Att.: Mette Hauge Tåstrup Møllevej 5 4300 Holbæk Den 15. november 2016 Sag nr. 16/00145 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 NFS Spildevand A/S Att.: Connie Dorby Ersing Gasværksvej 2 5800 Nyborg Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00206 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Middelfart Spildevand A/S Att.: Jacob Støving Strandvejen 100 5500 Middelfart Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00199 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Odsherred Spildevand A/S Att.: Trine Gaarde Hovedgaden 39 4571 Grevinge Den 9. oktober 2017 Sag nr. 17/00271 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Frederikssund Vand A/S Att.: Jørgen Skaarup Marbækvej 2 3600 Frederikssund Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00093 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S Att.: Kristian Niedoborski Thøgersen Døjsøvej 1 8660 Skanderborg Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00246 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Faxe Spildevand A/S Att.: Rasmus Byskov Kappel Jens Chr. Skous Vej 1 4690 Haslev Den 15. november 2016 Sag nr. 16/00074 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Vand Rødovre A/S Att.: David Salem Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00143 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Ringkøbing-Skjern Spildevand A/S Ånumvej 28 6900 Skjern Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13935 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Vester Skerninge Vandværk Att.: Steen Gundertofte Kærvej 15 5762 Vester Skerninge Den 15. december Sag nr. 16/03596 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2020 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Glostrup Vand a/s Att.: Julie Maaløe Ørnebjergvej 7 2600 Glostrup Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00105 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 AALBORG KLOAK A/S Att.: Martin Christian Bitsch Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00317 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Silkeborg Spildevand A/S Att.: Anders Mosegaard Jensen Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00299 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2021 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for TÅRNBYFORSYNING Vand Att.: Jørn Leth-Espensen Gemmas Alle 39 2770 Kastrup Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00281 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Svendborg Spildevand A/S Att.: Michael Jørgensen Ryttermarken 21 5700 Svendborg Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00262 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 BIOFOS Lynettefællesskabet A/S Att.: Dorte Olsen Refshalevej 250 1432 København K Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00041 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for RINGKØBING-SKJERN RENSEANLÆG A/S Att.: Mads Kjærstrup Østergade 130 6900 Skjern Den 9. oktober 2017 Sag nr. 17/00415 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Favrskov Spildevand A/S Att.: Jakob Roland Juhl Torvegade 7 8450 Hammel Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00073 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Gladsaxe Vand A/S Att.: Morten Serup Ørnegårdsvej 17 2820 Gentofte Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00102 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Faxe Spildevandscenter A/S Att.: Rasmus Byskov Kappel Jens Chr. Skous Vej 1 4690 Haslev Den 11. november 2016 Sag nr. 16/00075 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Guldborgsund Spildevand A/S Att.: Anette Krøll Rasmussen Gaabensevej 116 4800 Nykøbing Falster Den 13. oktober 2017 Sag nr. 16/00110 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Svendborg Spildevand A/S Att.: Michael Jørgensen Ryttermarken 21 5700 Svendborg Den 15. november 2016 Sag nr. 16/00262 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Aarhus Vand A/S Att.: Asbjørn Vagner Rasmussen Bautavej 1 8210 Aarhus V Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00320 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Karen Stadsgaard Nielsen Europavej 2 7430 Ikast Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00158 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Afløb Ballerup A/S Att.: Frank Bennetsen Ågerupvej 84-86 2750 Ballerup Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00015 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HOFOR Spildevand Albertslund A/S Att.: Dennis Erboe Nielsen Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00161 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Frederiksberg Kloak A/S Att.: Frank steen Pedersen Stæhr Johansens Vej 38 2000 Frederiksberg Den 13.oktober 2017 Sag nr. 17/00103 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for Ishøj Vand A/S Baldersbækvej 6 2635 Ishøj Den 10. august 2018 Sag nr. 18/13969 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber, der

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Syddjurs Spildevand A/S Att.: Torben Grønlund Andersen Tyrrisvej 14 8410 Rønde Den 9. oktober 2017 Sag nr. 17/00334 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for FORS Spildevand Holbæk A/S Tåstrup Møllevej 5 4300 Holbæk Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13891 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Tønder Spildevand A/S Att.: Anita Jensen Kræmer Håndværkervej 4 6261 Bredebro Den 27. marts 2017 Sag nr. 16/00278 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 HOFOR Spildevand Herlev A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 10. august 2018 Sag nr. 18/13923 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Vand Ballerup A/S Att.: Frank Bennetsen Ågerupvej 84-86 2750 Ballerup Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00287 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for Frederiksberg Kloak A/S Stæhr Johansens Vej 38 2000 Frederiksberg Den 13. august 2018 Sag nr. 18/13920 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for Kalundborg Vandforsyning A/S Dokhavnsvej 15 4400 Kalundborg Den 29. august 2018 Sag nr. 18/13970 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Gladsaxe Spildevand A/S Att.: Morten Serup Rådhus Alle 1 2860 Søborg Den 9. januar 2017 Sag nr. 16/00101 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HORSENS VAND A/S Alrøvej 11 8700 Horsens Den 27. september 2018 Sag nr. 18/07014 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 Indledning I er omfattet af vandsektorloven 1, og derfor skal I have fastsat

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Vestforsyning Spildevand A/S Att.: Jette Fleng Christensen Nupark 51 7500 Holstebro Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00302 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Tønder Vand A/S Håndværkervej 4 6261 Bredebro Den 2. oktober 2018 Sag nr. 18/07289 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 Indledning I er omfattet af vandsektorloven 1, og derfor skal I have fastsat

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for FORS Vand Holbæk A/S Tåstrup Møllevej 5 4300 Holbæk Den 27. september 2018 Sag nr. 18/07154 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 Indledning I er omfattet af vandsektorloven 1, og derfor skal I

Læs mere

KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN 4 ------ ----- KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Brønderslev Vand A/S Virksomhedsvej 20 Den 2. oktober 2018 9700 Brønderslev Sag nr. 18/07065 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 Indledning I

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 TÅRNBYFORSYNING Spildevand Gemmas Alle 39 2770 Kastrup Den 13. august 2018 Sag nr. 18/14231 Korrigeret afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Guldborgsund Spildevand A/S Att.: Anette Krøll Rasmussen Gaabensevej 116 4800 Nykøbing Falster Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/04999 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter

Læs mere

Revideret afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion

Revideret afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion Verdo Vand A/S Att.: Jesper S. Sahl Agerskellet 7 8920 Randers NV Den 18. april 2018 Sag nr. 18/06416 Revideret afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 efter fusion Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for KERTEMINDE FORSYNING - SPILDEVAND A/S Att.: Lisa Larsen Kohaven 12 5300 Kerteminde Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00212 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Forsyning Helsingør Spildevand A/S Att.: Annette Christensen Haderslevvej 25 3000 Helsingør Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00082 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 KALUNDBORG RENSEANLÆG A/S Att.: Susanne Lüthgens Dokhavnsvej 15 4400 Kalundborg Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00166 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Fors Spildevand Roskilde A/S Att.: Lisbeth Riis Hygom Betonvej 12 4000 Roskilde Den 13. oktober 2017 Sag nr. 17/00287 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for HILLERØD VAND A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Den 10. oktober 2018 Sag nr. 18/07133 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 Indledning I er omfattet af vandsektorloven 1, og derfor skal I have fastsat

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion

Afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion Thisted Drikkevand A/S Silstrupvej 12 7700 Thisted Den 20. december 2018 Sag nr. 18/19599 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 efter fusion KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Carl Jacobsens Vej

Læs mere

Korrigeret afgørelse om økonomiske ramme for 2018 efter fusion

Korrigeret afgørelse om økonomiske ramme for 2018 efter fusion Din Forsyning Vand A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Den 7. juni 2018 Sag nr. 18/06947 Korrigeret afgørelse om økonomiske ramme for 2018 efter fusion Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Bornholms Spildevand A/S Att.: Tommy Jensen Industrivej 1 3700 Rønne Den 9. oktober 2017 Sag nr. 17/00056 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Energi Viborg Vand A/S Att.: Henrik Juel Poulsen Bøssemagervej 8 8800 Viborg Den 14. december 2016 Sag nr. 16/00068 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for FFV Spildevand A/S Att.: Dennis Pedersen Korsvangen 6A 5750 Ringe Den 12. oktober 2017 Sag nr. 17/00092 Afgørelse om økonomiske rammer for 2018-2019 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017

Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Esbjerg Spildevand A/S Att.: Flemming Andersen Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00069 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de

Læs mere

(!'(}:, KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN. I er omfattet af vandsektorloven, og derfor skal I have fastsat en økonomisk

(!'(}:, KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN. I er omfattet af vandsektorloven, og derfor skal I have fastsat en økonomisk i (!'(}:, ------- ----- KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN ARWOS VAND A/S Forsyningsvejen 2 Den 10. oktober 2018 6200 Aabenraa Sag nr. 18/07038 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 KONKURRENCE-

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for

Afgørelse om økonomiske rammer for Hillerød Vand A/S Att.: David Rex Ipsen Ægirsvej 4 3400 Hillerød Den 15. december 2016 Sag nr. 16/00126 Afgørelse om økonomiske rammer for 2017-2018 Indledning Vi fastsætter økonomiske rammer for de vandselskaber,

Læs mere

Vi har på baggrund af de indsendte oplysninger udarbejdet følgende statusmeddelelse.

Vi har på baggrund af de indsendte oplysninger udarbejdet følgende statusmeddelelse. HOFOR VAND DRAGØR A/S Att.: Dennis Erboe Nielsen Ørestads Boulevard 35 2300 København S. Den 12. oktober 2017 Sag nr. 17/00171 Statusmeddelelse I har i år indberettet en række oplysninger i VandData. Da

Læs mere

Afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion

Afgørelse om økonomiske rammer for efter fusion Brønderslev Vand A/S Virksomhedsvej 20 9700 Brønderslev Den 19. november 2018 Sag nr. 18/14295 Afgørelse om økonomiske rammer for 2019-2020 efter fusion Indledning I er omfattet af vandsektorloven 1, og

Læs mere