BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol"

Transkript

1 BESTYRELSESMØDE 24. SEPTEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: Regnskab for 2. kvartal Forslag til affaldsplan indkomne høringssvar Fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne Lukket dagsordenpunkt: Oprensning af skyllehuller Plan for etablering af deponeringsanlæggets etape III Revurdering af budget Ændring af reguliver for erhvervsaffald og husholdningsaffald Orienterings-/efterretningssager Evt.

2 2 Sag nr Regnskab for 2. kvartal 2014 Bilag 23: Resumé af regnskab for 2. kvartal 2014 Resumé: Der foreligger regnskab for 2. kvartal Der foreligger regnskab for perioden 1. januar 30. juni 2014 for Reno Djurs Basisydelser Dagrenovion Genbrugsstioner Tømningsordning for bundfældningstanke Kvartalsregnskabet, som direktionen anser for tilfredsstillende, giver ikke anledning til særlige bemærkninger eller korrigerende handlinger. regnskabet for 2. kvartal 2014 tages til efterretning. Indstillingen fulgtes.

3 3 Sag nr Forslag til affaldsplan indkomne høringssvar Bilag 24.1: Høringsnot med indkomne bemærkninger Bilag 24.2: Høringsudgave af forslag til Affaldsplan Resumé: Der er indkommet 4 høringssvar til forslaget til affaldsplan, og bestyrelsen skal tage stilling til, om høringssvarene skal give anledning til ændringer i affaldsplanen. Efter vedtagelse i de to interessentkommuner har forslag til affaldsplan været i offentlig høring i perioden 27. juni 25. august Der er indkommet 4 høringssvar. Høringssvarene tillige med administrionens bemærkninger til disse er indeholdt i et særskilt høringsnot, som er vedlagt dagsordenen. Administrionen ønsker knytte følgende overordnede synspunkter til affaldsplanen og de indkomne bemærkninger: - De i planforslaget fastste mål og tidsfrister afspejler administrionens opftelse af, der bør tilvejebringes nærmere beslutningsgrundlag med vurderinger af blandt andet teknologi, afsætningsmuligheder, miljøeffekter og økonomi, før der fastsættes bindende mål om fremtidige affaldsløsningers tilrettelæggelse. - Affaldsplanen i den foreliggende form er ikke en begrænsning for, der i planperioden iværksættes aktiviteter ud over de i planen beskrevne. bestyrelsen tager stilling til, om høringssvarene skal give anledning til ændringer i affaldsplanen, samt affaldsplanen med de ændringer, bestyrelsen eventuelt måtte beslutte, fremsendes til endelig godkendelse i kommunalbestyrelserne. Bestyrelsen anbefaler, affaldsplanen fremsendes til godkendelse i kommunerne. Mads Nikolajsen og Kim Lykke Jensen foreslår obligorisk husstandsindsamling af metal og plast (9 x/år) fra 2015 i en særskilt beholder.

4 4 Sag nr Fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne Bilag 25.1: Not: Optimering af klunserordning på genbrugsstionerne Bilag 25.2: Not: Genbrugsbutik i regi af Reno Djurs Resumé: Der foreligger forslag til optimering af direkte genbrug på genbrugsstionerne samt overvejelser om etablering af genbrugsbutik. Bestyrelsen behandlede på bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 principper for fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne (sag nr. 9-14). Det besluttedes ved den lejlighed, Der fremlægges på næste møde oplæg til optimering af den nuværende klunserordning. Bilag 25.1 indeholder forslag til aktiviteter, der har til formål optimere den nuværende klunserordning. Bilag 25.2 indeholder overvejelser om etablering af en genbrugsbutik. bestyrelsen tager stilling til, under hvilke principper direkte genbrug ønskes fremmet. Klunsning på genbrugsstionerne fremmes i overensstemmelse med principperne beskrevet i bilag 25.1.

5 5 Sag nr Lukket dagsordenpunkt: Oprensning af skyllehuller

6 6 Sag nr Tids- og aktivitetsplan for etablering af deponeringsanlæggets etape III Bilag 27.1: Not: Deponeringsanlæggets etape III Bilag 27.2: Formidlingsbygning illustrion Bilag 27.3: Formidlingsbygning plan og snit Resumé: Der foreligger tids- og aktivitetsplan for etablering af deponeringsanlæggets etape III. Norddjurs Kommune har den 30. juni 2014 meddelt endelig godkendelse til etablering af en ny etape III på Reno Djurs deponeringsanlæg. Der foreligger en redegørelse for sagens hidtidige forløb samt tids- og aktivitetsplan for projektets videre forløb. bestyrelsen godkender tids- og aktivitetsplanen for udbud og etablering af 1. deletape af etape III, idet endeligt anlægsbudget fremlægges til bestyrelsens godkendelse efter udbud er gennemført, Reno Djurs som foruds i VVM-redegørelsen bekoster etablering af vandforsyning fra Aalsrode Vandværk til Glved Strandvej Vandværk, idet der til denne aktivitet bevilges kroner (ekskl. moms), bestyrelsen tager stilling til det i notet beskrevne forslag om, der i tilknytning til deponeringsanlæggets tekniske anlæg etableres et møde- og formidlingslokale. Indstillingen fulgtes for hvad angår 1. og 2.. For hvad angår 3. arbejdes der videre med henblik på option ved udbud, idet der tages endelig stilling på grundlag af resultet af udbuddet.

7 7 Sag nr Revurdering af budget 2015 Resumé: Kim Lykke Jensen og Mads Nikolajsen ønsker budget 2015 revurderet, når den nye affaldsplan og behandlet og når en øget formidling på genbrugspladserne er drøftet i bestyrelsen. Bestyrelsen vedtog på møde den 19. marts 2014 Reno Djurs budget 2015 (sag nr. 5-14). I beslutningen indgår følgende: Kim Lykke Jensen og Mads Nikolajsen ønsker budget 2015 revurderet, når den nye affaldsplan er behandlet og når en øget formidling på genbrugspladserne er drøftet i bestyrelsen. Nærværende dagsorden indeholder forslag til endelig vedtagelse af affaldsplan såvel som forslag til fremme af direkte genbrug på genbrugsstionerne. På det grundlag kan der tages stilling til, om budget 2015 skal revurderes. Administrionen bemærker i den forbindelse følgende: Affaldsplanen er tænkt som en overordnet proces- og aktivitetsplan, der skal udmøntes med konkrete initiiver i planperioden. Planen indeholder ikke budget for de enkelte aktiviteter i planperioden, idet det forudsættes, kommende beslutningsgrundlag for nye initiiver indeholder budget- og gebyrforslag. I det omfang, en budgetrevision indebærer gebyrændringer, skal et nyt gebyrblad godkendes af kommunalbestyrelserne. Gebyrblad 2015 er godkendt af byrådet i Syddjurs den 21. maj 2014 og af kommunalbestyrelsen i Norddjurs den 19. august Da der ikke foreligger nye budget- og gebyrforudsætninger, anbefaler administrionen, budget 2015 fastholdes. budget 2015 fastholdes som vedtaget af bestyrelsen. Indstillingen fulgtes.

8 8 Sag nr Ændring af reguliver for erhvervsaffald og husholdningsaffald Bilag 29.1: Reguliv for erhvervsaffald, høringsudgave Bilag 29.2: Reguliv for husholdningsaffald, høringsudgave Resumé: Der foreligger forslag til ændring af reguliver for erhvervsaffald og husholdningsaffald, der før endelig vedtagelse af de to kommunalbestyrelser skal sendes i 4 ugers offentlig høring. Der foreligger forslag til ændring af kommunernes reguliver for erhvervsaffald og husholdningsaffald. Ændringerne vedrører følgende: Tømningsordning for olie- og benzinudskilleranlæg I forbindelse med udliciteringen af tømningsordningen for olie- og benzinudskilleranlæg, blev det aftalt med kommunerne, tømningsordningen skulle ændres, således alle udskilleranlæg fremadrettet bundtømmes hvert andet år og toptømmes i mellemliggende år, hvilket giver en besparelse i forhold til tidligere, hvor alle anlæg skulle bundtømmes hvert år. Forslaget til reguliver er konsekvensrettet, så det beskriver ordningen, som den er udbudt. Regulivbestemmelser for jord Det er aftalt med Norddjurs og Syddjurs kommuner, regulivbestemmelser for jord, der er affald, udgår, idet dette nu i overensstemmelse med lovgivningen indgår i selvstændige kommunale jordstyringsreguliver. Redaktionelle justeringer Reguliverne er desuden justeret redaktionelt, bl.a. som følge af udfasningen af sækkestiver. Reguliverne er som hidtil udarbejdet som et fælles reguliv for Norddjurs og Syddjurs kommuner. Efter kommunalbestyrelsernes godkendelse skal reguliverne offentliggøres ved indrapportering til den nionale regulivdabase (NSTAR) for hver af kommunerne. Redaktionelt vil de endelige offentliggjorte reguliver således adskille sig fra nærværende forslag ved kun omfte én kommune (henholdsvis Norddjurs og Syddjurs). forslag til ændrede reguliver for henholdsvis husholdningsaffald og erhvervsaffald sendes til kommunerne med anbefaling, disse sendes i 4 ugers offentlig høring. Sagen udsættes.

9 9 Sag nr Til orientering/efterretning Bilag 30.1: Not med orienterings- og efterretningssager Bilag 30.2: Not: Samarbejdsaftaler om affaldsforbrænding Bilag 30.3: Samarbejdsaftale mellem Århus Kommune og Reno Djurs Bilag 30.4: Not med ændringer til ressourceplanen Der foreligger not med orienterings- og efterretningssager. Notet toges til efterretning.

10 10 Sag nr Evt. Mads Nikolajsen orienterede om beslutning i DUR. Underskrevet: Mads Nikolajsen Jens Meilvang Kai Pedersen Kim Lykke Jensen Niels Ole Birk Per Dalgaard

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. SEPTEMBER 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-17 Regnskab 1. halvår 2017 24-17 Opdering af genbrugsstioner (lukket dagsordenpunkt) 25-17 Erhverv på genbrugsstioner Business

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 21. MARTS 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 9- Årsregnskab 2017 10- Revisionsprotokol 11- Valg af revisor for 20 12- Budget 20 13- Udbud af afsætning af flasker, glas og dåser

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MAJ 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 23. MAJ 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-18 Regnskab for 1. kvartal 2018 20-18 Affaldsplan 21-18 Bestyrelsesseminar 22-18 Udbud af indsamling af dagrenovion 23-18 Henlæggelser

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. MARTS 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-16 Årsregnskab 2015 2-16 Revisionsprotokol 3-16 Valg af revisor for 2016 4-16 Budget 2017 5-16 Reguliv for tømningsordning for

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. AUGUST 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-18 Temadrøftelse 33-18 Regnskab for 1. halvår 2018 34-18 Proces for affaldsplan 35-18 Henlæggelser til fremtidige investeringer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 18. MARTS 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-15 Årsregnskab 2014 2-15 Revisionsprotokol 3-15 Valg af revisor for 2015 4-15 Budget 2016 5-15 Udbud af anlæg af deponeringsanlæggets

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 10. DECEMBER 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 32-14 Regnskab for 3. kvartal 2014 33-14 Mødeplan 2015 34-14 Anlægsbudget for deponeringsanlæggets etape III 35-14 Genbrugsstionernes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 13. juni 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 12-12 13-12 14-12 15-12 16-12 17-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 1. kvartal 2012 Arbejdsmiljø ved håndtering af

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 15. maj 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 14-14 Regnskab for 1. kvartal 2014 15-14 Optagelse af anlægslån 16-14 Håndtering af shredderaffald nu og i fremtiden 17-14 Samarbejdsaftale

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 16. maj 2016 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE. maj 20 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 12- Regnskab for 1. kvartal 20 13- Interessenternes ejerstregi for Reno Djurs 14- Stus for gennemførelse af affaldsplanen 15- Effektivisering

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-18 Orientering om Reno Djurs 2-18 Mødeplan 2018 3-18 Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse 4-18 Affaldsplan 2019-2024 5-18

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 14. DECEMBER 2016 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 33-16 Regnskab for 3. kvartal 2016 34-16 Mødeplan 2017 35-16 Indkaldelse af idéer til offentligt/priv samarbejde 36-16 Dialogmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 13. MARTS 2019 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-19 Årsregnskab 2018 2-19 Revisionsprotokol 3-19 Henlæggelser til fremtidige investeringer 4-19 Udbud af indsamling af dagrenovion

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 15. MARTS 2017 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-17 Årsregnskab 2016 2-17 Revisionsprotokol 3-17 Valg af revisor for 2017 4-17 Personalemæssig normering af genbrugsstionerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 18. september 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 19-13 Til orientering/efterretning 20-13 Regnskab for 2. kvartal 2013 21-13 Udbud af indkøb af renovationsbeholdere 22-13

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-13 Til orientering/efterretning 2-13 Årsregnskab for 2012 3-13 Revisionsprotokol 4-13 Administrionsgebyr for virksomheder

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. marts 2014 kl. 9.00 Dagsorden: 1-14 Mødeplan 2014 2-14 Årsrapport 2013 3-14 Revisionsprotokol 4-14 Valg af revisor for 2014 5-14 Budget 2015 6-14 Udpegning af repræsentanter

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016

BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 BESTYRELSESMØDE 14. SEPTEMBER 2016 Dagsorden: 20-16 Stus for affaldsforebyggelse og skoletjeneste 21-16 Regnskab for 2. kvartal 2016 22-16 Fremtidens dagrenovionssystem nyt udbud? 23-16 Opfølgning på ejerstregi

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 12. december 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 26-12 27-12 28-12 29-12 30-12 31-12 32-12 33-12 34-12 35-12 36-12 37-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 3. kvartal

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 9. DECEMBER 2015 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 23-15 Regnskab for 3. kvartal 2015 24-16 Mødeplan 2016 25-15 Prisstigning på affaldsforbrænding 26-15 Kommunal ejerstregi for

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S

Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl hos Reno Djurs I/S Dagsorden for bestyrelsesmøde den 19. september 2012 kl. 9.00 hos Reno Djurs I/S Dagsorden: 18-12 19-12 20-12 21-12 22-12 23-12 24-12 25-12 Til orientering/efterretning Regnskab for 2. kvartal 2012 Påbud

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 12. december 2018 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 39-18 Oplæg fra DTU 40-18 Regnskab for 3. kvartal 2018 41-18 Mødeplan 2019 42-18 Fælleskommunalt udbud af genanvendelse

Læs mere

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer

Notat. Henlæggelser til fremtidige investeringer Not Do: 18. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrionen Henlæggelser til fremtidige investeringer Formål Bestyrelsen besluttede på møde den 23. maj 2018 (sag nr. 23-18), der skal fremlægges konkret

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol

estyrelsesmøde den 21. marts 2012 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde estyrelsesmøde den 21. marts 2012 20 Udskrift af beslutningsprotokol beslutning Dagsorden: 1-12 2-12 3-12 4-12 5-12 6-12 7-12 8-12 9-12 10-12 11-12 Til orientering/efterretning Årsregnskab

Læs mere

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland.

Reno Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune sætter gang i arbejdet med at udvikle en ny, fælles og ambitiøs affaldsplan for Djursland. Notat Dato: 16. juli 2018 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesbeskrivelse for Affaldsplan 2020-2026 Indledning Reno Djurs bestyrelse besluttede på møde den 23. maj 2018, at Der iværksættes affaldsplanproces

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S Mødedato: 6. april 2017, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6 Dagsorden Handicapråd Mødedo: 26. februar 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 2, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Præsention af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. april 2009 kl. 12:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Aleksander Aagaard (Region Midtjylland) var forhindret i deltage, suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 27. juni 2014 kl. 09.30 Busselskabet Aarhus Sporveje, Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Busselskabet

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. september 2007 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Bestyrelsesmødet blev afholdt kl. 10.00-12.10. Der var afbud fra Finn Stengel

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2016 2 3 Godkendelse

Læs mere

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S

Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S Revideret fælles ejerstrategi for Reno Djurs I/S 1. Baggrund Reno Djurs I/S (herefter "Reno Djurs") blev stiftet den 1. juli 1996 som et interessentskab mellem de daværende 8 kommuner på Djursland. Efter

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 12.15 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Indstilling vedrørende sammenlægning

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Sundheds- og Omsorgsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Sundheds- og Omsorgsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åben dagsorden til Sundheds- og Omsorgsudvalget Mødedato: Mandag den 3. marts 2014 Mødetidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Camilla Schwalbe, Allan S. Andersen, Anders

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013 Mødereferat Dato: 17. september 2013 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Finn Stengel Petersen Christen Dam Larsen Kent Falkenvig Gert N. S. Jensen Inger Vejlgaard Jess Jan K. Pedersen Niels

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik

Læs mere

10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen

10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen Åbent punkt 10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen 01.02.05P16-0168 Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt Økonomi- og Planudvalget 20-06-2017 10 Hvem beslutter Økonomi-

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Kultur- og udviklingsudvalget REFERAT

Kultur- og udviklingsudvalget REFERAT Sted: Mødelokale 250 Rådhuset, Grenaa Dato: Fredag den 29. april 2016 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 17:15 REFERAT Medlemmer: Fraværende: Else Søjmark (A) Olaf Krogh Madsen (L) Bente Hedegaard (A) Allan Gjersbøl

Læs mere

Anbefaling: Aalborg uden affald

Anbefaling: Aalborg uden affald Punkt 3. Anbefaling: Aalborg uden affald 2014-2025. 2011-41668. Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til Aalborg uden affald 2014-2025 med henblik på en 8-ugers offentlighedsperiode,

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel

Bilag. Region Midtjylland. 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel Region Midtjylland 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 4 Notat: Fordeling af indtægter på kommuner

Læs mere

132 Evaluering af orienteringsmøderne om folkepension den 10. november 2011

132 Evaluering af orienteringsmøderne om folkepension den 10. november 2011 Dagsorden til mødet i Seniorrådet den 22. november 2011 kl. 09:00 i Teglgården, Kirkevej 9, Als Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 124 Godkendelse af dagsorden 125 Godkendelse af referat fra seneste møde

Læs mere

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189 Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt 14.30 Mødelokale 189 Teknisk udvalg den 17. februar 2009 kl. 14.30 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Åben del 3 1. Endelig

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 11. september 2009 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Petersen, Jørgen

Læs mere

Affaldsplanlægning - Aalborg uden affald (1. behandling)

Affaldsplanlægning - Aalborg uden affald (1. behandling) Punkt 4. Affaldsplanlægning - Aalborg uden affald (1. behandling) 2011-41668 Miljø- og Energiudvalget indstiller, at byrådet godkender forslag til Aalborg uden affald 2014-2025 med henblik på en 8-ugers

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 21/2008 Sted : Administrationsbygningen Allingåbro Dato : 18. juni 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 21/2008 Sted : Administrationsbygningen Allingåbro Dato : 18. juni 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12. Direktionen DAGSORDEN Møde nr. : 21/2008 Sted : Administrationsbygningen Allingåbro Dato : 18. juni 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.40 Medlemmer Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (Formand) Vicekommunaldirektør

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 27.10.2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Referat Økonomiudvalget onsdag den 21. december 2011

Referat Økonomiudvalget onsdag den 21. december 2011 Referat onsdag den 21. december 2011 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Afbud: Grethe N. Saabye (C) Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Budgettildelingsmodeller til skoleområdet...2

Læs mere

Handleplan for implementering af Affaldsplan

Handleplan for implementering af Affaldsplan Handleplan for implementering af Affaldsplan 2014-2018 25. september 2015 1. Affaldsplan 2014-2018 Kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune har godkendt Affaldsplan 2014-2024 den 30. marts 2015. Forinden vedtagelse

Læs mere

Status for gennemførelse af Affaldsplan

Status for gennemførelse af Affaldsplan Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Dato: 28. april 2016 Status for gennemførelse af Affaldsplan 2014-2024 Reno Djurs ejerkommuner godkendte i efteråret 2014 1 den fælles Affaldsplan 2014-2024. I henhold

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke REFERAT Torsdag den 17. marts 2016 kl. 08.00 Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

I henhold til 22 i Lov om kommunernes styrelse vælger udvalgene selv deres formand.

I henhold til 22 i Lov om kommunernes styrelse vælger udvalgene selv deres formand. Dagsorden Dato: 07-01-2014 15:00:00 Udvalg: Miljø- og Planudvalget Sted: Mødelokale 8, Skanderborg 1 Valg af formand Sagsnr.: 14/32 Miljø- og Planudvalget er nedsat i henhold til Styrelsesvedtægten for

Læs mere

Referat. Djurs Mad I/S. Møde nr. : 05/2011 Sted : Industrivej 27 i Auning Dato : 31. august 2011 Start kl. : 14:00 Slut kl.

Referat. Djurs Mad I/S. Møde nr. : 05/2011 Sted : Industrivej 27 i Auning Dato : 31. august 2011 Start kl. : 14:00 Slut kl. Djurs Mad I/S Referat Møde nr. : 05/2011 Sted : Industrivej 27 i Auning Dato : 31. august 2011 Start kl. : 14:00 Slut kl. : 16:20 Medlemmer Ninna Thomsen (Syddjurs Kommune) (næstformand) Marianne Kirkegaard

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. juni 2007 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: 13.00 16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/57 Indledende drøftelser vedrørende

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Takst Vest 1 2 Ændring af budgetforløb

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Ungdomsskolebestyrelsen

BESLUTNINGSREFERAT. Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 2/2011 Sted : Ungnorddjurs, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa (Juniorklubben) Dato : 31. marts 2011. Start kl. : 17.30 Slut kl. : 20.30 Medlemmer Niels

Læs mere

Dagsorden. Udvalget for Miljø og Natur. Mødedato 19. november 2009 kl. 18.00 (i umiddelbar forlængelse af fællesmødet) Mødelokale

Dagsorden. Udvalget for Miljø og Natur. Mødedato 19. november 2009 kl. 18.00 (i umiddelbar forlængelse af fællesmødet) Mødelokale Dagsorden Udvalget for Miljø og Natur Mødedato 19. november 2009 kl. 18.00 Mødelokale Korsør Renseanlæg, Slagelse Landevej 30, Korsør Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 1. marts 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst 7 Konstituering af ny formand for Havnebestyrelsen 8 Orientering - økonomisk opfølgning

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den 9. januar 2012 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Bertil Nyenstad (A) formand Kirsten A. Lauritsen (A) næstformand Hans Jørgen

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 04-05-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 04-05-2017 17:00 1 (Åben) Lokalplan 397 for bygningerne

Læs mere

Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN

Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN Notat HØRING AF ODDER OG SKANDERBORG KOMMUNERS FORSLAG TIL AFFALDSPLAN 2014 2018 Dato 30. oktober 2014 Til Fra Opsamling og anbefalinger Odder og Skanderborg Kommuner har fremlagt et forslag til affaldsplan

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden sprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 13:00 Regionshuset, mødelokale F9, Skottenborg 26, 8800 Viborg Mødet blev afholdt kl. 12.45-15.30

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl 16. oktober 2017 2122 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 Mødested: AVVs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4

Læs mere

NOTAT TIL POLITISKE UDVALG

NOTAT TIL POLITISKE UDVALG NOTAT TIL POLITISKE UDVALG 5. november 2014 ML Ver. 7 Høring af Affaldsplan 2014 Resume I forbindelse med høring af Affaldsplan 2014 er der indkommet 15 høringssvar fra borgere, boligforeninger, interesseorganisationer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 09/2007 Sted : Rådhuset Grenaa Dato : 28. marts 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.05

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 09/2007 Sted : Rådhuset Grenaa Dato : 28. marts 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.05 Direktionen DAGSORDEN Møde nr. : 09/2007 Sted : Rådhuset Grenaa Dato : 28. marts 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.05 Direktionen Kommunaldirektør Keld Overgaard Jensen (formand) Børne- og Ungedirektør

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere:

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Folkeoplysningsudvalget Referat Mødedato: Søndag den 25-09-2011 Starttidspunkt for møde: 13:30 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: Afbud: Ebbe Christensen, Egon Knudsen, Karin

Læs mere

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Børn og Familie den 9. august 2011 kl. 17:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 66 Månedlig økonomirapport pr. 31.

Læs mere

Mødet afholdes i Allingåbro og kombineres med en besigtigelse af selskabets vandforsyningsanlæg.

Mødet afholdes i Allingåbro og kombineres med en besigtigelse af selskabets vandforsyningsanlæg. Referat Bestyrelsesmøde, nr. 04/2014 Mødedato: Tirsdag den 17. juni 2014, kl. 9.00. Mødested: Rådhuset Allingåbro m.v. Mødedeltagere: Bestyrelse - Frede Ejler Frandsen, FF (formand) - Jørgen Vest Rasmussen,

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2005.

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2005. Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2005. 16-09- 2008 Statsforvaltningen har den 21. januar 2008 modtaget årsregnskab

Læs mere

Indstilling. Høring - Regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Høring - Regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 3. februar 2014 Høring - Regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald Offentlig høring af regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald

Læs mere

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281

NOTAT. Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur. Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.: 10-22281 SOLRØD KOMMUNE PÆDAGOGISK UDVIKLING NOTAT Emne: Til: Forslag til tidsplan for Arbejdsgruppe 2 om ny skolestruktur Familie og Uddannelsesudvalget Dato: 10. november 2010 Sagsbeh.: Peter Krog Journalnr.:

Læs mere