Thomas Leiholt Johansen Dansk Systemudvikling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Thomas Leiholt Johansen Dansk Systemudvikling"

Transkript

1 Thomas Leiholt Johansen Direktør Dansk Systemudvikling Telegrafvej 5 B DK-2750 Ballerup Mobil Tlf.:

2 Professionelt Bookingsystem Funktionalitetsbeskrivelse Flot side med eget logo og egne farver I får adgang til jeres helt eget system, som sættes op ifølge jeres specifikationer. Logo og farver i toppen af siden tilpasses, så siden direkte afspejler jeres nuværende hjemmeside. Vores designere hjælper gerne med til at gøre systemet så flot og indbydende for jeres brugere som muligt. Brugerlogin og direkte booking/reservation I systemet er der mulighed for at brugerne kan oprette sig selv og derefter booke og reservere de enkelte ferieboliger, samt checke de bookinger og reservationer, der allerede er registreret. Hvis det ønskes, kan brugerne også overføres direkte fra jeres nuværende system. Det er muligt at definere specielle regler for pensionister eller andre typer af brugere og siden kan også vises på forskellige sprog. Brugerne har deres egen side, hvor de, når de er logget ind, kan følge med i, hvad de har reserveret eller booket, samt selv printe deres lejebevis inkl. evalueringsskema, brochure, kørselsvejledning eller forbrugsafregningsskema. Lodtrækning Systemet indeholder et komplet lodtrækningsmodul, hvor man som administrator definerer lodtrækningsperioder for de enkelte ferieboliger. Administrator trækker lod via et enkelt klik, hvorefter systemet automatisk udvælger vinderne. Der sendes besked til både vindere og tabere. Rapportmodul I rapportmodulet kan du generere og udskrive lejebeviser i forbindelse med den enkelte reservation. Udskriv diverse statistikker med information omkring udlejningsfrekvens, belægningsoversigt, forfaldslister, reservations-oversigt med bemærkninger eller f.eks. de samlede lejeindtægter over en given periode. Send også Nyhedsbreve direkte ud til dine brugere via mail omkring gode tilbud o.s.v. Betaling med Kreditkort Det er muligt at tilkoble kreditkort-betaling til systemet. Systemet sørger selv for at holde styr på betalingerne, refunderer ved sletning af reservationer og sender også automatisk lejebevis via mail, når der er indbetalt. Styr på indbetalinger/slettede reservationer. Systemet hjælper dig med at holde styr på, hvem som har indbetalt depositum/1. rate og leje, sender rykker via mail, samt fortæller dig hvis en bruger fortryder en reservation. Der er også mulighed for at give rabat eller forhøje priser.

3 El-afregning Dine brugere registrerer selv deres aflæsning af elmåleren i systemet, så du har styr på, hvad der skal betales for den enkeltes forbrug har du kreditkort-betaling aktiveret, betaler de med det samme det registrerede beløb. Styr på nøgler Ud over Nøglemodulet, hvor du kan registrere udleverede samt afleverede nøgler og udskrive nøglebreve, har du mulighed for fuldautomatisk styring af nøglekoder via vores integration med Flex-control. Bookhus giver besked direkte til ferieboligen i den periode hvor koden er gældende og skriver nøglekoden i lejebeviset. Administrator Som administrator af systemet kan du enkelt oprette nye brugere, booke for dem, samt slette dem igen. Du har mulighed for at låse perioder helt ned til en enkelt dag i forbindelse med, at der f.eks. kommer håndværkere og har generelt et godt overblik over alt, hvad der foregår i systemet via det omfattende administrationsmodul. Selve oprettelsen af nye huse, priser og redigering af de enkelte sider i hele systemet er meget enkelt og klares let af jer selv. Der kan uploades billeder, dokumenter, lyd og video til brug overalt på siden, hvor I syntes det passer ind. Minimal administration Systemet minimere generelt administrationen markant i kraft af, at brugerne nu selv får mulighed for at reservere og betale direkte, booke og prioritere deres ønsker i lodtrækningsperioder, samt ikke mindst selv checke hvornår der er ledigt. Ud over det kan systemet sættes op til mange forskellige automatiserede funktioner. Enkelt i brug Systemet er generelt meget enkelt i brug og er opbygget på en måde, så alle kan finde ud af det. Ud over at vi hjælper med selve opsætningen af systemet med hensyn til priser, tekster og billeder etc., får I ved opstart uddannelse og introduktion til hele systemet, så I er med på, hvordan alt fungerer fra begyndelsen af. Implementation, drift & backup Vi sørger for at systemet altid er tilgængeligt døgnet rundt, samt at der dagligt tages backup af alle registrerede data. Hele siden og alle data er krypterede og derfor underlagt den højeste sikkerhed. Systemet kører via internettet på vores servere og kræver derfor ingen installation hos jer! Pris (hos os er alle moduler inklusiv og med i prisen) Bookhus er Danmarks bedste og billigste professionelle løsning til styring af ferieboliger. Bookhus dækker stort set alle funktioner, og specielle ønsker tilpasses enkelt. Kontakt os og vi kommer gerne ud og giver jer en detaljeret demonstration før i beslutter jer for Bookhus.

4 Introduktion Bookhus er en tidsbesparende og professionel løsning, til brug for administration, præsentation og udlejning af organisationens ferieboliger direkte via Internettet. Bookhus anvendes af mere end 60 feriefonde og er let og overskueligt at anvende for både brugerne og administrator. Billeder og informationer Med Bookhus præsenterer I, jeres ferieboliger på en professionel og enkel måde med billeder og beskrivelser af den enkelte bolig. Minimer tidsforbruget Med Bookhus minimerer I tidsforbruget for administration i forbindelse med udlejning af ferieboliger, samt bookingprocessen for den enkelte bruger. Selvbetjening Med Bookhus kan brugerne selv søge informationer, reservere, booke og betale ferieboligerne uden at de først behøver at kontakte jer. Lave omkostninger Med Bookhus kan alt dette lade sig gøre direkte via Internettet, uden installation af dyrt software eller hardware? Sådan virker det Sådan booker en bruger: Brugeren logger ind og udvælger ferieboligen via Kataloget De går derefter til Book for at se hvad det præcist koster i den pågældende periode og accepterer lejebetingelserne og booker herefter den valgte feriebolig Betaler med kreditkort, giro, bankoverførsel eller via løntræk Kan se sin reservation under Min side Får tilsendt lejebevis og nøglebrev med div. Informationer via brev eller mail Administrator følger med under Håndter Reservationer og har et godt overblik. El- afregning foretages efter opholdet direkte af brugeren under Min Side Sådan håndteres lodtrækningen: Brugeren logger ind og udvælger ferieboligen via Kataloget De går derefter til Book for at se hvad det præcist koster og lægger derefter deres ønske ind med den valgte prioritet. Brugerne kan følge med i hvor mange som ud over dem selv har ønsket den samme periode. På Min side kan brugeren se de ønsker de har registreret. I foretager lodtrækningen via et enkelt klik. Efter lodtrækning gives besked til vindere og tabere via mail og der udsendes automatisk lejebeviser når betalingen modtages.

5 Login Brugeren opretter sig og får tilsendt password på mail før de kan gå videre med at booke. Under Instruktion kan brugeren læse om hvordan man logger på eller opretter sig. Det er muligt at aktivere forskellige grader af sikkerhedsniveauer afhængig af hvor åbent i ønsker systemet skal være, lige fra et overordnet password til at brugerne ikke selv kan oprettet sig, samt endelig godkendelse inden deres bookinger er gældende. Som alt andet i systemet er disse indstillinger dynamiske og kan på en enkelt måde vælges til og fra. Hele systemet er underlagt et SLL- certifikat som gør at alle data i systemet er krypterede. Om brugerne skal have mulighed for at oprette sig eller om de overføres fra jeres eget system er helt op til jer. Har brugeren glemt sit password klikkes på Glemt password og systemet sender dem en mail med info.

6 Katalog Kataloget giver brugeren et godt overblik over hvilke ferieboliger I tilbyder. De forskellige farver indikerer hvornår ferieboligen er ledig, og som noget helt unikt for vores system, kan brugeren her følge med i hvor mange der ud over dem selv, har lagt et ønske ind på netop den periode de også ønsker at vinde i forbindelse med lodtrækningen. Dette gør at brugerne får en idé om chancen for at vinde netop denne periode og derved også får mulighed for at ønske perioder hvor de kan se at der er større chance for at vinde. For jer betyder dette at langt flere brugere får opfyldt et ønske og giver en langt større udlejningsfrekvens. Ved klik på landkortet vises ferieboligens placering med mulighed for at zoome ind og se mere omkring området.

7 Ved klik på Kørevejledning vises den præcise rutebeskrivelse til ferieboligen med udgangspunkt i brugerens hjemmeadresse. Brugerne kan nemt finde frem til netop den feriebolig der passer til deres behov via den smarte søgefunktion. Klik blot på forstørrelsesglasset oppe til højre i Kataloget og filtrer listen så kun de ferieboliger der matcher, vises på listen. Vælg at vise de huse som er ledige i uge 31, eller dem hvor man må have husdyr med og klik på søg.

8 Vis Vis en detaljeret beskrivelse af den enkelte feriebolig så brugerne kan danne sig et godt indtryk af hvor de skal holde ferie næste gang. Som resten af systemet er denne side dynamisk opbygget hvilket gør det muligt for jer selv at bestemme hvordan de enkelte dele skal præsenteres for brugeren. Indsæt beskrivelser om ferieboligen, området, indretningen, faciliteter, seværdigheder og vælg mellem 50 forskellige ikoner så siden præsenterer ferieboligen på den mest optimale måde. Det er muligt at indsætte links til f.eks. turistbureaur etc. eller indsæt en brochure, inventarliste, husorden etc. som brugeren kan downloade direkte fra siden af.

9 Book Når brugeren har udvalgt en feriebolig har de mulighed for at se præcist hvad prisen er for den pågældende valgte perioder. Så snart brugeren klikker på en dag i kalenderen, vil systemet straks præsenterer de muligheder der er samt den nøjagtige pris, eksempelvis for weekend, miniferie, uge eller dynamisk periode, hvor brugeren selv vælger periodens start og slutdato. Klik på Reserver for den valgte periode og bookingprocessen påbegyndes. Brugeren skal nu accepterer lejebetingelserne før de kan fortsætte, hvorefter de eventuelt får mulighed for forskellige tilvalg så som rengøring, linnedpakke eller parkering samt indsætte en kommentar til deres booking. Derefter dirigeres de videre til betaling. Betaling kan være via løntræk, giroindbetaling, bankoverførsel eller kredikortbetaling. Ved kreditkortbetaling er der mulighed for indbetaling af 1. rate ved reservering samt efterfølgende indbetaling af den resterende del f.eks. 8 uger før lejeperiodens start. Alle regler omkring betaling og for den sags skyld alle andre regler i systemet opsættes og styres af jer selv via nogle få klik. Når bookingen er foretaget kan brugeren gå til Min side og se præcist hvad de har booket, printe deres lejebevis eller foretage indbetaling af den resterende leje.

10 Oversigt Oversigten er en af de mest benyttede funktioner i systemet hvor brugerne og ikke mindst administrator hurtigt får et overblik over ledige perioder i netop den feriebolig de ønsker at benytte. Ved klik på den ønskede periode kan brugeren gå direkte til book- siden og se hvad prisen er samt booke eller lægge et ønske ind hvis der er tale om en lodtrækningsperiode. Oversigten vises med skråmarkeringer og farver på de enkelte dage, så der ikke er tvivl om ledige eller bookede perioder. Du kan Springe direkte til Book eller Vis fra Oversigten via et enkelt klik

11 Min Side Brugeren har adgang til deres helt egen side hvor de kan se præcist hvad de har booket. De kan hente deres lejebeviser og printe dem ud via Mine dokumenter, de kan se en oversigt over de ønsker de har lagt ind med den ønskede prioritet eller rette deres stamdata hvis de har fået ny mail- adresse etc. El- afregning evt. med betaling via kreditkort direkte fra Min Side Der er mulighed for at opkræve El, direkte via systemet, som efterfølgende eventuelt betales med kreditkort. Brugeren går efter opholdet, ind og registrerer el- aflæsningen, hvorefter systemet beregner den samlede pris og dirigerer brugeren direkte over til betaling med kreditkort. Har brugeren glemt af afregne el, vil systemet sende en reminder på mail eksempelvis 3 dage efter opholdets afslutning med informationer om hvad brugeren skal gøre.

12 Lodtrækning I Bookhus foretager I lodtrækningen via et enkelt klik! Så snart I har oprettet lodtræknings- perioden kan brugerne gå ind og registrere deres ønsker i systemet. Brugerne vælger feriebolig samt periode og ikke mindst med hvilken prioritet deres ønsker lægges ind med. På Min side kan de følge med i hvilke ønsker de har registreret og eventuelt udskifte dem løbende.

13 Brugerne kan se hvor mange der har ønsket samme periode som dem selv. Som noget helt unikt har brugerne i Bookhus mulighed for at følge med i hvor mange der har lagt et ønske ind i den samme periode og den samme feriebolig som de selv har ønsket. Så snart en bruger har lagt et ønske ind vil perioden blive vist med en farve der indikere hvor mange der indtil videre har ønsket den samme periode som dem selv. Brugerne kan nu hele tiden følge med i hvor stor sandsynlighed der er for at vinde den pågældende periode/feriebolig og evt. skifte sit ønske til en anden periode hvor der er knap så mange ønsker, for på den måde at have en større chance for at vinde. Foretag lodtrækning. I bestemmer selv hvad reglerne omkring den enkelte lodtrækning skal være, eksempelvis antal ønsker brugerne kan lægge ind, kan Pensionister deltage i lodtrækningen, om man kan vinde hvis man vandt sidst o.s.v. Når I er klar til at trække lod klikker I blot på Træk lod og systemet udtrækker nu alle vindere og tabere på tværs af de enkelte ferieboliger i henhold til de af jer opsatte regler. I kan efterfølgende printe en komplet rapport som pr. feriebolig viser hvem som vandt og hvem som tabte og hvorfor de tabte og der sendes mail med besked til både vindere og tabere.

14 Venteliste I Bookhus er der indbygget et ventelistemodul som automatisk holder styr på de brugere som har sat sig på venteliste til en bestemt feriebolig en bestemt periode. Systemet sørger selv for at give besked til brugerne via mail så snart der bliver noget ledigt i forbindelse med afbestilling, så du skal intet gøre. Brugerne holder selv styr på de ønsker de har lagt ind på deres Venteliste under Min Side: Takk Systemet kan sættes op til at sende en takk til brugerne efter endt ophold, med info om hvor de evt. skal registrere eventuelle bemærkninger/evaluering af ferieboligen. Besked via SMS Som noget helt nyt er det nu muligt at sende besked til brugerne via SMS. For at give brugerne så god en oplevelse som muligt, er det vigtigt at kommunikationen er på plads. I tillæg til udsendelse af besked via mail er det nu muligt at give besked til brugerne via SMS. Du opsætter selv reglerne for hvornår der skal afsendes sms: Eksempler på muligheder med besked via sms: Send betalingspåmindelse omkring sidste rate, f.eks. 8 uger før lejeperiodens start Send besked med nøglekode f.eks. 3 dage før lejeperiodens start Send besked om manglende el- afregning Send besked om at nøglen skal afhentes og evt. hvor/hvornår den skal afhentes Send individuel besked direkte til en specifik bruger hvor du selv udfylder teksten

15 Gæstebog Bookhus har en smart Gæstebog indbygget hvor brugerne kan indsende indlæg med tekst/billeder etc. Mail sendes til administrator med info om nye indlæg som skal godkendes før de vises. Vedligeholdelsemodul Få styr på opgaverne samt vedligeholdelsesudgifterne så alle har et godt overblik hvad der skal foretages af indkøb/reparationer på de enkelte feriboliger og ikke mindst hvornår. Upload billeder af reparationen, tilbud, faktura etc. samt se hvad udgifterne har været en specifik periode.

16 Betaling med Kreditkort I bookhus er det muligt for brugerne at betale med de gængse betalingskort, så som Dankort, Visa, Mastercard, JCB, o.s.v. direkte i forbindelse med at brugerne reserverer det enkelte lejemål. Der er også mulighed for direkte overførsel via netbank. Med betalingsmodulet aktiveret, vil systemet automatisk dirigere brugeren igennem betalingsprocessen efter reservering af det enkelte lejemål: Kvittering på mail Efter godkendelse af betalingen, sender systemet automatisk kvittering til brugeren på mail med informationer om betalingen. Når indbetalingen er modtaget sendes automatisk lejebevis. Automatisk rykkerprocedure Hvis brugeren ikke betaler til tiden, vil systemet sende en reminder på mail. Systemet kan sættes op til automatisk at slette reservation hvis ikke der indbetales til tiden, i henhold til jeres regler. Automatisk afsendelse af lejebevis ved betaling I bestemmer hvornår lejebeviset automatisk skal genereres og afsendes, eksempelvis ved betaling af 1. rate eller depositum, eller først når hele lejen er indbetalt. Annulleres et lejemål tilbagebetales evt. en del af lejen direkte til kundens kreditkort og annulleringsgebyret tilbageholdes. Alle regler bestemmes og styres af jer via administrations- modulet. Det er også muligt at tilbagebetale en kundes udlæg direkte fra Bookhus til kreditkortet.

17 Mulighed for Adgangskontrol og fjernstyring af ferieboliger Flex- control giver jer muligheden for at fjernstyre Jeres udlejningsboliger og samtidig forbedre bundlinjen. Med en Flex- control/bookhus løsning bliver udleveringen af nøgler 100% automatiseret. Det betyder, at i som udlejere, vil kunne få flere frie hænder, da tiden ikke skal gå med udleveringen af nøgler. Løsningen er simpelt bygget op, alt der kræves er Internet i huset. Der findes mange nemme og meget billige løsninger med trådløst Internet - Kontakt Flex- control for at få et par forslag. I huset håndterer Flex- control montagen. Der monteres blot en kontrolboks i huset, en Flex- control Motorlås og et Tastatur på døren, og der er hermed adgangskontrol på døren og huset. Ønskes andre muligheder såsom varmestyring, aflæsning af målere til forbrugsafregning eller lignende, så klarer Flex- control og Bookhus også det. Systemet styres direkte af Bookhus som automatisk tildeler lejeperioden en kode, som skrives med i lejebeviset, nemmere kan det ikke være. Ud over det medfølger en simpel brugerflade, som kan bruges, hvis I ønsker det, til at tildele et hus en kode i eksempelvis en enkelt dag, fordi I skal have en håndværker ind eller huset skal gøres rent, og som styres fra en hvilken som helst computer med adgang til internettet. Der kan tildeles permanente koder, som kan gives til servicefolk eller tilsyn. Disse kan slettes og rettes med øjeblikkelig virkning fra din computer. Ikke mere håndtering af nøgler i omløb. Alt i alt vil der være tale om at jeres hverdag omkring udlejning vil blive lettet voldsomt, og i vil kunne skabe en roligere hverdag omkring udlejningen. Samtidig vil der spares personale timer og penge. Alt styres nemt og sikkert via Internettet. Flex Control A/S Tømmergade 15 DK Nørre Nebel Tlf.:

18 Administration Bookhus indeholder et omfattende administrationsmodul hvor I som administratorer har adgang til alle dele af systemet, som styres på en enkel og intuitiv måde. Der er mange indstillings- muligheder både med hensyn til regler og funktionalitet som I selv kan tilpasse alt efter jeres behov. Hold styr på brugerne, send Nyhedsbreve, lejebeviser og nøglebreve via mail, rediger opbygning af hele siden samt de enkelte ferieboliger med hensyn til tekster, billeder og priser. Under Administration finder du også alle rapporterne hvor du har mulighed for blandt andet at printe en belægningsoversigt, Revisor- rapport med alle infomationer omkring de enkelte reservationer, Forfaldslister, Lejeindtægter for en given periode o.s.v. I har adgang til det hele direkte via internettet og alt er så enkelt opbygget at alle kan finde ud af at bruge Bookhus J

19 Kontakt os Bookhus anvendes af mere end 60 feriefonde og vi er sikre på at systemet også kan opfylde alle jeres ønsker og krav. Ud over dette er Bookhus markedets billigste løsning, så ring til Thomas Leiholt Johansen på Tlf.: eller send en mail til hvis I har lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer. I har også mulighed for at booke os til et uforpligtende præsentationsmøde hvor vi kommer forbi og viser hvad systemet har af muligheder for at opfylde netop jeres behov. Thomas Leiholt Johansen Direktør Dansk Systemudvikling Telegrafvej 5 B DK-2750 Ballerup Mobil Tlf.:

20

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e InHouse Reservation V i g ø r d e t l e t t e r e CompuCamp InHouse Reservations System er udviklet i samarbejde med brugerne - den direkte årsag til produktets succes. 20 års tæt samarbejde med danske

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Kundekalender. 2010 Skovjuul Development

Kundekalender. 2010 Skovjuul Development Kundekalender 3 Indholdsfortegnelse Del I Introduktion 6 Del II Installation 8 1 Velkomst... 8 2 Licens... 9 3 Placering... 10 4 Første... bruger 11 5 Afslutning... 12 6 Fejlmeddelelser... 13 Del III

Læs mere

ForeningLet brugervejledning. ForeningLet

ForeningLet brugervejledning. ForeningLet ForeningLet brugervejledning ForeningLet 26. August, 2015 Indhold 1 Introduktion 1 2 Kom godt i gang 3 2.1 Opret forening.............................................. 3 2.2 Valg af moduler.............................................

Læs mere

Brugervejledning Vejledning i opsætning og brug af ForeningLet - samt tips og tricks

Brugervejledning Vejledning i opsætning og brug af ForeningLet - samt tips og tricks Brugervejledning Vejledning i opsætning og brug af ForeningLet - samt tips og tricks Forslag til ændringer eller tilføjelser sendes til kontakt@foreninglet.dk Sidst opdateret 19. dec. 2014 ForeningLet.dk

Læs mere

Spar tid på bestyrelsesarbejdet

Spar tid på bestyrelsesarbejdet Spar tid på bestyrelsesarbejdet Redaktørens manual til hjemmesiden Eksempler på forsiden af forskellige foreningers hjemmeside. Alle fotos og al tekst kan du som redaktør nemt ændre. version 02/12/2014

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Vejledning til projekterende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til projekterende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til projekterende Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 4 Log på... 5 Opret din bruger... 5 Personlige informationer... 5 Gem login... 6 Glemt password... 6 Brugerfladen

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Studio Manager Produktkatalog 2013

Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning.

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Omega EMS Manual. - Version 3.2.8.2 - Energy Management Systems. Vitani Energy Systems A/S, Vestermarksvej 3, 8800 Viborg, Tlf.

Omega EMS Manual. - Version 3.2.8.2 - Energy Management Systems. Vitani Energy Systems A/S, Vestermarksvej 3, 8800 Viborg, Tlf. Omega EMS Manual - Version 3.2.8.2 - Energy Management Systems Vitani Energy Systems A/S, Vestermarksvej 3, 8800 Viborg, Tlf. +45 7026 3606 Omega Web-bruger Manual Omega web-administrator Indhold 1 INTRODUKTION

Læs mere

Smart-ebizz ERP Manual Indhold Anvendelse af et ERP System... 3 Smart-ebizz ABC... 3 Bogføring... 3 Sådan kommer du i gang med dit ERP system.... 4 Vælg Kontoplan... 4 Opret Perioder...5 Opret Nummerserier...

Læs mere

EazyProject. Brugermanual. Version 2.4

EazyProject. Brugermanual. Version 2.4 EazyProject Brugermanual Version 2.4 Side 1 af 66 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 7 1.1 Om EazyProject... 7 1.2 Support... 7 1.3 Generel sikkerhed (ved en leje-løsning)... 7 1.4 Opret genvej til

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

Bruger Manual til C-Soft Webshop Version 2

Bruger Manual til C-Soft Webshop Version 2 Bruger Manual til C-Soft Webshop Version 2 1 1. Indhold 6 2. Log ind til administrationen 7 3. Administrationen forside 8 4. Menu Bjælke 9 4.1 Start 9 4.2 Varekatalog 9 4.2.1 Varegrupper 9 Indsæt ny varegruppe

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Funktionsliste til Flexintra

Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til flexintra systemet. Nedenfor er kort beskrevet funktionalitet i flexintras websystem. Det er en kort beskrivelse af hver funktionalitet, og vi er klar over

Læs mere

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE Kære læser I vores arbejde med at tiltrække mere erhvervsturisme til Aarhus og Herning, drøfter vi tit, hvordan vi skal arbejde mere strategisk med digitale

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Booking+ Brugervejledning

Booking+ Brugervejledning Booking+ Brugervejledning Booking+ er et webbaseret, brugervenligt lokaleadministrations- og mødebookingsystem, der kan håndtere lokalereservationer fra forskellige lejere og brugere af fælles mødelokaler,

Læs mere

Lectio. Lectio Bogdepotvejledning. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00. E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.

Lectio. Lectio Bogdepotvejledning. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00. E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom. Lectio Lectio Bogdepotvejledning 1992-2010 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Forord Forord

Læs mere

Miniguide Admin. version 2.0

Miniguide Admin. version 2.0 Miniguide Admin. version 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellness HOVEDMENU 2. Wellness hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE: Sælg behandling 7.

Læs mere

Administrator v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion til Rekvi-Skole... Side 3 Login og hjælp

Læs mere

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0 Det digitale bestyrelsesrum Vejledning Version 2.0 September 2012 2 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Om afdelingens eller organisationens hjemmeside... 4 Hvem har adgang til hvad?... 4 Hvad kan vi

Læs mere

Manual. Nye og afventende betalinger Nye Betalinger

Manual. Nye og afventende betalinger Nye Betalinger Manual Nye og afventende betalinger Nye Betalinger Nye Betalinger er en liste over er de betalinger, der er autoriseret af kortindløser, men hvor pengene endnu ikke er hævet på kundens konto. I listen

Læs mere