Thomas Leiholt Johansen Dansk Systemudvikling

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Thomas Leiholt Johansen Dansk Systemudvikling"

Transkript

1 Thomas Leiholt Johansen Direktør Dansk Systemudvikling Telegrafvej 5 B DK-2750 Ballerup Mobil Tlf.:

2 Professionelt Bookingsystem Funktionalitetsbeskrivelse Flot side med eget logo og egne farver I får adgang til jeres helt eget system, som sættes op ifølge jeres specifikationer. Logo og farver i toppen af siden tilpasses, så siden direkte afspejler jeres nuværende hjemmeside. Vores designere hjælper gerne med til at gøre systemet så flot og indbydende for jeres brugere som muligt. Brugerlogin og direkte booking/reservation I systemet er der mulighed for at brugerne kan oprette sig selv og derefter booke og reservere de enkelte ferieboliger, samt checke de bookinger og reservationer, der allerede er registreret. Hvis det ønskes, kan brugerne også overføres direkte fra jeres nuværende system. Det er muligt at definere specielle regler for pensionister eller andre typer af brugere og siden kan også vises på forskellige sprog. Brugerne har deres egen side, hvor de, når de er logget ind, kan følge med i, hvad de har reserveret eller booket, samt selv printe deres lejebevis inkl. evalueringsskema, brochure, kørselsvejledning eller forbrugsafregningsskema. Lodtrækning Systemet indeholder et komplet lodtrækningsmodul, hvor man som administrator definerer lodtrækningsperioder for de enkelte ferieboliger. Administrator trækker lod via et enkelt klik, hvorefter systemet automatisk udvælger vinderne. Der sendes besked til både vindere og tabere. Rapportmodul I rapportmodulet kan du generere og udskrive lejebeviser i forbindelse med den enkelte reservation. Udskriv diverse statistikker med information omkring udlejningsfrekvens, belægningsoversigt, forfaldslister, reservations-oversigt med bemærkninger eller f.eks. de samlede lejeindtægter over en given periode. Send også Nyhedsbreve direkte ud til dine brugere via mail omkring gode tilbud o.s.v. Betaling med Kreditkort Det er muligt at tilkoble kreditkort-betaling til systemet. Systemet sørger selv for at holde styr på betalingerne, refunderer ved sletning af reservationer og sender også automatisk lejebevis via mail, når der er indbetalt. Styr på indbetalinger/slettede reservationer. Systemet hjælper dig med at holde styr på, hvem som har indbetalt depositum/1. rate og leje, sender rykker via mail, samt fortæller dig hvis en bruger fortryder en reservation. Der er også mulighed for at give rabat eller forhøje priser.

3 El-afregning Dine brugere registrerer selv deres aflæsning af elmåleren i systemet, så du har styr på, hvad der skal betales for den enkeltes forbrug har du kreditkort-betaling aktiveret, betaler de med det samme det registrerede beløb. Styr på nøgler Ud over Nøglemodulet, hvor du kan registrere udleverede samt afleverede nøgler og udskrive nøglebreve, har du mulighed for fuldautomatisk styring af nøglekoder via vores integration med Flex-control. Bookhus giver besked direkte til ferieboligen i den periode hvor koden er gældende og skriver nøglekoden i lejebeviset. Administrator Som administrator af systemet kan du enkelt oprette nye brugere, booke for dem, samt slette dem igen. Du har mulighed for at låse perioder helt ned til en enkelt dag i forbindelse med, at der f.eks. kommer håndværkere og har generelt et godt overblik over alt, hvad der foregår i systemet via det omfattende administrationsmodul. Selve oprettelsen af nye huse, priser og redigering af de enkelte sider i hele systemet er meget enkelt og klares let af jer selv. Der kan uploades billeder, dokumenter, lyd og video til brug overalt på siden, hvor I syntes det passer ind. Minimal administration Systemet minimere generelt administrationen markant i kraft af, at brugerne nu selv får mulighed for at reservere og betale direkte, booke og prioritere deres ønsker i lodtrækningsperioder, samt ikke mindst selv checke hvornår der er ledigt. Ud over det kan systemet sættes op til mange forskellige automatiserede funktioner. Enkelt i brug Systemet er generelt meget enkelt i brug og er opbygget på en måde, så alle kan finde ud af det. Ud over at vi hjælper med selve opsætningen af systemet med hensyn til priser, tekster og billeder etc., får I ved opstart uddannelse og introduktion til hele systemet, så I er med på, hvordan alt fungerer fra begyndelsen af. Implementation, drift & backup Vi sørger for at systemet altid er tilgængeligt døgnet rundt, samt at der dagligt tages backup af alle registrerede data. Hele siden og alle data er krypterede og derfor underlagt den højeste sikkerhed. Systemet kører via internettet på vores servere og kræver derfor ingen installation hos jer! Pris (hos os er alle moduler inklusiv og med i prisen) Bookhus er Danmarks bedste og billigste professionelle løsning til styring af ferieboliger. Bookhus dækker stort set alle funktioner, og specielle ønsker tilpasses enkelt. Kontakt os og vi kommer gerne ud og giver jer en detaljeret demonstration før i beslutter jer for Bookhus.

4 Introduktion Bookhus er en tidsbesparende og professionel løsning, til brug for administration, præsentation og udlejning af organisationens ferieboliger direkte via Internettet. Bookhus anvendes af mere end 60 feriefonde og er let og overskueligt at anvende for både brugerne og administrator. Billeder og informationer Med Bookhus præsenterer I, jeres ferieboliger på en professionel og enkel måde med billeder og beskrivelser af den enkelte bolig. Minimer tidsforbruget Med Bookhus minimerer I tidsforbruget for administration i forbindelse med udlejning af ferieboliger, samt bookingprocessen for den enkelte bruger. Selvbetjening Med Bookhus kan brugerne selv søge informationer, reservere, booke og betale ferieboligerne uden at de først behøver at kontakte jer. Lave omkostninger Med Bookhus kan alt dette lade sig gøre direkte via Internettet, uden installation af dyrt software eller hardware? Sådan virker det Sådan booker en bruger: Brugeren logger ind og udvælger ferieboligen via Kataloget De går derefter til Book for at se hvad det præcist koster i den pågældende periode og accepterer lejebetingelserne og booker herefter den valgte feriebolig Betaler med kreditkort, giro, bankoverførsel eller via løntræk Kan se sin reservation under Min side Får tilsendt lejebevis og nøglebrev med div. Informationer via brev eller mail Administrator følger med under Håndter Reservationer og har et godt overblik. El- afregning foretages efter opholdet direkte af brugeren under Min Side Sådan håndteres lodtrækningen: Brugeren logger ind og udvælger ferieboligen via Kataloget De går derefter til Book for at se hvad det præcist koster og lægger derefter deres ønske ind med den valgte prioritet. Brugerne kan følge med i hvor mange som ud over dem selv har ønsket den samme periode. På Min side kan brugeren se de ønsker de har registreret. I foretager lodtrækningen via et enkelt klik. Efter lodtrækning gives besked til vindere og tabere via mail og der udsendes automatisk lejebeviser når betalingen modtages.

5 Login Brugeren opretter sig og får tilsendt password på mail før de kan gå videre med at booke. Under Instruktion kan brugeren læse om hvordan man logger på eller opretter sig. Det er muligt at aktivere forskellige grader af sikkerhedsniveauer afhængig af hvor åbent i ønsker systemet skal være, lige fra et overordnet password til at brugerne ikke selv kan oprettet sig, samt endelig godkendelse inden deres bookinger er gældende. Som alt andet i systemet er disse indstillinger dynamiske og kan på en enkelt måde vælges til og fra. Hele systemet er underlagt et SLL- certifikat som gør at alle data i systemet er krypterede. Om brugerne skal have mulighed for at oprette sig eller om de overføres fra jeres eget system er helt op til jer. Har brugeren glemt sit password klikkes på Glemt password og systemet sender dem en mail med info.

6 Katalog Kataloget giver brugeren et godt overblik over hvilke ferieboliger I tilbyder. De forskellige farver indikerer hvornår ferieboligen er ledig, og som noget helt unikt for vores system, kan brugeren her følge med i hvor mange der ud over dem selv, har lagt et ønske ind på netop den periode de også ønsker at vinde i forbindelse med lodtrækningen. Dette gør at brugerne får en idé om chancen for at vinde netop denne periode og derved også får mulighed for at ønske perioder hvor de kan se at der er større chance for at vinde. For jer betyder dette at langt flere brugere får opfyldt et ønske og giver en langt større udlejningsfrekvens. Ved klik på landkortet vises ferieboligens placering med mulighed for at zoome ind og se mere omkring området.

7 Ved klik på Kørevejledning vises den præcise rutebeskrivelse til ferieboligen med udgangspunkt i brugerens hjemmeadresse. Brugerne kan nemt finde frem til netop den feriebolig der passer til deres behov via den smarte søgefunktion. Klik blot på forstørrelsesglasset oppe til højre i Kataloget og filtrer listen så kun de ferieboliger der matcher, vises på listen. Vælg at vise de huse som er ledige i uge 31, eller dem hvor man må have husdyr med og klik på søg.

8 Vis Vis en detaljeret beskrivelse af den enkelte feriebolig så brugerne kan danne sig et godt indtryk af hvor de skal holde ferie næste gang. Som resten af systemet er denne side dynamisk opbygget hvilket gør det muligt for jer selv at bestemme hvordan de enkelte dele skal præsenteres for brugeren. Indsæt beskrivelser om ferieboligen, området, indretningen, faciliteter, seværdigheder og vælg mellem 50 forskellige ikoner så siden præsenterer ferieboligen på den mest optimale måde. Det er muligt at indsætte links til f.eks. turistbureaur etc. eller indsæt en brochure, inventarliste, husorden etc. som brugeren kan downloade direkte fra siden af.

9 Book Når brugeren har udvalgt en feriebolig har de mulighed for at se præcist hvad prisen er for den pågældende valgte perioder. Så snart brugeren klikker på en dag i kalenderen, vil systemet straks præsenterer de muligheder der er samt den nøjagtige pris, eksempelvis for weekend, miniferie, uge eller dynamisk periode, hvor brugeren selv vælger periodens start og slutdato. Klik på Reserver for den valgte periode og bookingprocessen påbegyndes. Brugeren skal nu accepterer lejebetingelserne før de kan fortsætte, hvorefter de eventuelt får mulighed for forskellige tilvalg så som rengøring, linnedpakke eller parkering samt indsætte en kommentar til deres booking. Derefter dirigeres de videre til betaling. Betaling kan være via løntræk, giroindbetaling, bankoverførsel eller kredikortbetaling. Ved kreditkortbetaling er der mulighed for indbetaling af 1. rate ved reservering samt efterfølgende indbetaling af den resterende del f.eks. 8 uger før lejeperiodens start. Alle regler omkring betaling og for den sags skyld alle andre regler i systemet opsættes og styres af jer selv via nogle få klik. Når bookingen er foretaget kan brugeren gå til Min side og se præcist hvad de har booket, printe deres lejebevis eller foretage indbetaling af den resterende leje.

10 Oversigt Oversigten er en af de mest benyttede funktioner i systemet hvor brugerne og ikke mindst administrator hurtigt får et overblik over ledige perioder i netop den feriebolig de ønsker at benytte. Ved klik på den ønskede periode kan brugeren gå direkte til book- siden og se hvad prisen er samt booke eller lægge et ønske ind hvis der er tale om en lodtrækningsperiode. Oversigten vises med skråmarkeringer og farver på de enkelte dage, så der ikke er tvivl om ledige eller bookede perioder. Du kan Springe direkte til Book eller Vis fra Oversigten via et enkelt klik

11 Min Side Brugeren har adgang til deres helt egen side hvor de kan se præcist hvad de har booket. De kan hente deres lejebeviser og printe dem ud via Mine dokumenter, de kan se en oversigt over de ønsker de har lagt ind med den ønskede prioritet eller rette deres stamdata hvis de har fået ny mail- adresse etc. El- afregning evt. med betaling via kreditkort direkte fra Min Side Der er mulighed for at opkræve El, direkte via systemet, som efterfølgende eventuelt betales med kreditkort. Brugeren går efter opholdet, ind og registrerer el- aflæsningen, hvorefter systemet beregner den samlede pris og dirigerer brugeren direkte over til betaling med kreditkort. Har brugeren glemt af afregne el, vil systemet sende en reminder på mail eksempelvis 3 dage efter opholdets afslutning med informationer om hvad brugeren skal gøre.

12 Lodtrækning I Bookhus foretager I lodtrækningen via et enkelt klik! Så snart I har oprettet lodtræknings- perioden kan brugerne gå ind og registrere deres ønsker i systemet. Brugerne vælger feriebolig samt periode og ikke mindst med hvilken prioritet deres ønsker lægges ind med. På Min side kan de følge med i hvilke ønsker de har registreret og eventuelt udskifte dem løbende.

13 Brugerne kan se hvor mange der har ønsket samme periode som dem selv. Som noget helt unikt har brugerne i Bookhus mulighed for at følge med i hvor mange der har lagt et ønske ind i den samme periode og den samme feriebolig som de selv har ønsket. Så snart en bruger har lagt et ønske ind vil perioden blive vist med en farve der indikere hvor mange der indtil videre har ønsket den samme periode som dem selv. Brugerne kan nu hele tiden følge med i hvor stor sandsynlighed der er for at vinde den pågældende periode/feriebolig og evt. skifte sit ønske til en anden periode hvor der er knap så mange ønsker, for på den måde at have en større chance for at vinde. Foretag lodtrækning. I bestemmer selv hvad reglerne omkring den enkelte lodtrækning skal være, eksempelvis antal ønsker brugerne kan lægge ind, kan Pensionister deltage i lodtrækningen, om man kan vinde hvis man vandt sidst o.s.v. Når I er klar til at trække lod klikker I blot på Træk lod og systemet udtrækker nu alle vindere og tabere på tværs af de enkelte ferieboliger i henhold til de af jer opsatte regler. I kan efterfølgende printe en komplet rapport som pr. feriebolig viser hvem som vandt og hvem som tabte og hvorfor de tabte og der sendes mail med besked til både vindere og tabere.

14 Venteliste I Bookhus er der indbygget et ventelistemodul som automatisk holder styr på de brugere som har sat sig på venteliste til en bestemt feriebolig en bestemt periode. Systemet sørger selv for at give besked til brugerne via mail så snart der bliver noget ledigt i forbindelse med afbestilling, så du skal intet gøre. Brugerne holder selv styr på de ønsker de har lagt ind på deres Venteliste under Min Side: Takk Systemet kan sættes op til at sende en takk til brugerne efter endt ophold, med info om hvor de evt. skal registrere eventuelle bemærkninger/evaluering af ferieboligen. Besked via SMS Som noget helt nyt er det nu muligt at sende besked til brugerne via SMS. For at give brugerne så god en oplevelse som muligt, er det vigtigt at kommunikationen er på plads. I tillæg til udsendelse af besked via mail er det nu muligt at give besked til brugerne via SMS. Du opsætter selv reglerne for hvornår der skal afsendes sms: Eksempler på muligheder med besked via sms: Send betalingspåmindelse omkring sidste rate, f.eks. 8 uger før lejeperiodens start Send besked med nøglekode f.eks. 3 dage før lejeperiodens start Send besked om manglende el- afregning Send besked om at nøglen skal afhentes og evt. hvor/hvornår den skal afhentes Send individuel besked direkte til en specifik bruger hvor du selv udfylder teksten

15 Gæstebog Bookhus har en smart Gæstebog indbygget hvor brugerne kan indsende indlæg med tekst/billeder etc. Mail sendes til administrator med info om nye indlæg som skal godkendes før de vises. Vedligeholdelsemodul Få styr på opgaverne samt vedligeholdelsesudgifterne så alle har et godt overblik hvad der skal foretages af indkøb/reparationer på de enkelte feriboliger og ikke mindst hvornår. Upload billeder af reparationen, tilbud, faktura etc. samt se hvad udgifterne har været en specifik periode.

16 Betaling med Kreditkort I bookhus er det muligt for brugerne at betale med de gængse betalingskort, så som Dankort, Visa, Mastercard, JCB, o.s.v. direkte i forbindelse med at brugerne reserverer det enkelte lejemål. Der er også mulighed for direkte overførsel via netbank. Med betalingsmodulet aktiveret, vil systemet automatisk dirigere brugeren igennem betalingsprocessen efter reservering af det enkelte lejemål: Kvittering på mail Efter godkendelse af betalingen, sender systemet automatisk kvittering til brugeren på mail med informationer om betalingen. Når indbetalingen er modtaget sendes automatisk lejebevis. Automatisk rykkerprocedure Hvis brugeren ikke betaler til tiden, vil systemet sende en reminder på mail. Systemet kan sættes op til automatisk at slette reservation hvis ikke der indbetales til tiden, i henhold til jeres regler. Automatisk afsendelse af lejebevis ved betaling I bestemmer hvornår lejebeviset automatisk skal genereres og afsendes, eksempelvis ved betaling af 1. rate eller depositum, eller først når hele lejen er indbetalt. Annulleres et lejemål tilbagebetales evt. en del af lejen direkte til kundens kreditkort og annulleringsgebyret tilbageholdes. Alle regler bestemmes og styres af jer via administrations- modulet. Det er også muligt at tilbagebetale en kundes udlæg direkte fra Bookhus til kreditkortet.

17 Mulighed for Adgangskontrol og fjernstyring af ferieboliger Flex- control giver jer muligheden for at fjernstyre Jeres udlejningsboliger og samtidig forbedre bundlinjen. Med en Flex- control/bookhus løsning bliver udleveringen af nøgler 100% automatiseret. Det betyder, at i som udlejere, vil kunne få flere frie hænder, da tiden ikke skal gå med udleveringen af nøgler. Løsningen er simpelt bygget op, alt der kræves er Internet i huset. Der findes mange nemme og meget billige løsninger med trådløst Internet - Kontakt Flex- control for at få et par forslag. I huset håndterer Flex- control montagen. Der monteres blot en kontrolboks i huset, en Flex- control Motorlås og et Tastatur på døren, og der er hermed adgangskontrol på døren og huset. Ønskes andre muligheder såsom varmestyring, aflæsning af målere til forbrugsafregning eller lignende, så klarer Flex- control og Bookhus også det. Systemet styres direkte af Bookhus som automatisk tildeler lejeperioden en kode, som skrives med i lejebeviset, nemmere kan det ikke være. Ud over det medfølger en simpel brugerflade, som kan bruges, hvis I ønsker det, til at tildele et hus en kode i eksempelvis en enkelt dag, fordi I skal have en håndværker ind eller huset skal gøres rent, og som styres fra en hvilken som helst computer med adgang til internettet. Der kan tildeles permanente koder, som kan gives til servicefolk eller tilsyn. Disse kan slettes og rettes med øjeblikkelig virkning fra din computer. Ikke mere håndtering af nøgler i omløb. Alt i alt vil der være tale om at jeres hverdag omkring udlejning vil blive lettet voldsomt, og i vil kunne skabe en roligere hverdag omkring udlejningen. Samtidig vil der spares personale timer og penge. Alt styres nemt og sikkert via Internettet. Flex Control A/S Tømmergade 15 DK Nørre Nebel Tlf.:

18 Administration Bookhus indeholder et omfattende administrationsmodul hvor I som administratorer har adgang til alle dele af systemet, som styres på en enkel og intuitiv måde. Der er mange indstillings- muligheder både med hensyn til regler og funktionalitet som I selv kan tilpasse alt efter jeres behov. Hold styr på brugerne, send Nyhedsbreve, lejebeviser og nøglebreve via mail, rediger opbygning af hele siden samt de enkelte ferieboliger med hensyn til tekster, billeder og priser. Under Administration finder du også alle rapporterne hvor du har mulighed for blandt andet at printe en belægningsoversigt, Revisor- rapport med alle infomationer omkring de enkelte reservationer, Forfaldslister, Lejeindtægter for en given periode o.s.v. I har adgang til det hele direkte via internettet og alt er så enkelt opbygget at alle kan finde ud af at bruge Bookhus J

19 Kontakt os Bookhus anvendes af mere end 60 feriefonde og vi er sikre på at systemet også kan opfylde alle jeres ønsker og krav. Ud over dette er Bookhus markedets billigste løsning, så ring til Thomas Leiholt Johansen på Tlf.: eller send en mail til hvis I har lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer. I har også mulighed for at booke os til et uforpligtende præsentationsmøde hvor vi kommer forbi og viser hvad systemet har af muligheder for at opfylde netop jeres behov. Thomas Leiholt Johansen Direktør Dansk Systemudvikling Telegrafvej 5 B DK-2750 Ballerup Mobil Tlf.:

20

Behov for et nyt smart booking system, som automatisk tilpasser sig alle typer browsere på PC, Tablets og Smartphones? Velko. mmen til! !!! !!!!!!

Behov for et nyt smart booking system, som automatisk tilpasser sig alle typer browsere på PC, Tablets og Smartphones? Velko. mmen til! !!! !!!!!! Behov for et nyt smart booking system, som automatisk tilpasser sig alle typer browsere på PC, Tablets og Smartphones? Velko mmen til Professionelt Bookingsystem Hvorfor vælge Bookhus Har du behov for

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 EASY 3000/ EASY 4000 BRUGER Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 3. Brugerfladen på Internettet side

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Instruktion til Ungdomsskoleweb

Instruktion til Ungdomsskoleweb Instruktion til Ungdomsskoleweb SMS modul Version 1.02 2 Indholdsfortegnelse SMS-MODUL... 4 VÆLG HOLD... 4 Send SMS til hold... 5 SEND SMS TIL ALLE HOLDELEVER (NYT I VERSION 1.02)... 6 Administrere SMS

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM informationstavle: trapperegister, to-vejskommunikation og vaskeristyring Elektronisk to-vejskommunikation med beboerne Med

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04 Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER Version 1.04 Indholdsfortegnelse BETALINGSMODULER... 3 OVERSIGT OVER TILMELDINGER... 3 Status for tilmelding... 3 INDBETALINGER... 4 Åben FI-ordre/uafsluttede

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle SPORTI foreningsløsning Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle Agenda 1. Medlemsregistrering 2. Kontingentopkrævninger 3. Tilmelding til stævner, kåringer, kurser

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Klubhåndbog Side: 1 af 9 DIMONA OY-NFX BOOKING SYSTEM Klubhåndbog Side: 2 af 9 1. Velkomstsiden 1.1. Af side 1 s velkomstside fremgår diverse bookinger som følger: 1.1.1. 08:00 10:00: Farve irgrøn. Her

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 3. Brugerfladen på Internettet side 7

Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 3. Brugerfladen på Internettet side 7 EASY 600/ EASY 3000/ EASY 4000 BRUGER Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 3. Brugerfladen på Internettet

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Instruktion til Ungdomsskoleweb

Instruktion til Ungdomsskoleweb Instruktion til Ungdomsskoleweb SMS modul Version 1.00 2 Indholdsfortegnelse SMS-MODUL... 4 VÆLG HOLD... 4 Send SMS til hold... 5 Administrere SMS gruppe... 6 SEND SMS TIL MEDARBEJDER... 7 SMS LOG... 8

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Indholdsfortegnelse. Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 SaniCom vaskeprogramvalg side 6 SaniDos sæbevalg side 7 3. Brugerfladen på Internettet

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Easy Payment Internetvejledning

Easy Payment Internetvejledning Easy Payment Internetvejledning Hassellunden 4A, 2765 Smørum 4491 3451 CVR-nr. 4110 4112 saniva@saniva.dk www.saniva.dk JS - 10.2017 Ret til ændringer forbeholdes Saniva - EasyPayment Internet guide.docx

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål Vejledning til Køreprøvebooking FAQ Ofte stillede spørgsmål Indhold 1 Indledning... 3 2 Generelle spørgsmål... 3 3 Kørelærer... 4 4 Borgerservice... 6 5 Politiadministrator... 10 6 Køreprøvesagkyndig...

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år.

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år. HERTZ: LEJEBETINGELSER Enhver udlejning, du foretager på grundlag af denne booking, sker på grundlag af de lejebetingelser, der gælder på det Hertz-kontor, hvor bilen afhentes. KØREKORT Alle førere (også

Læs mere

Vejledning for BTK s banebookingsystem

Vejledning for BTK s banebookingsystem Vejledning for BTK s banebookingsystem Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Tegningsregler... 2 Banebooking i klubhuset... 3 Banebooking på Internettet... 9 Udfordringskampe... 12 Reservering af en double

Læs mere

Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin

Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin Side 1 af 8 Booking af enkeltarrangement Trin for Trin Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin Booking af ét tidsrum i ét lokale. 1. Gå ind på web-adressen: bibbook.dk 2. Indtast kunde-id og kodeord

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Sæsonbooking - Trin for Trin

Sæsonbooking - Trin for Trin Side 1 af 8 Sæsonbooking Trin for Trin Sæsonbooking - Trin for Trin Booking af to eller flere tidsrum i ét lokale af gangen. Ved sæsonbooking skal I tage udgangspunkt i startdatoen for hver enkelt booking.

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

STREMA EDUCATION. Introduktion

STREMA EDUCATION. Introduktion STREMA EDUCATION Introduktion Indhold Hvad er Strema Education?... 2 Sådan tilgår du Strema Education... 2 Strema Education opbygning... 3 Administrations overblik:... 4 Beskrivelse af SRM Modul... 5 Beskrivelse

Læs mere

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Lars. Lars er regnskabschef på et forlag. Lige nu opkræver han abonnement fra 76.000 husstande Betalingsservice er det

Læs mere

Mobil timeregistrering

Mobil timeregistrering Mobil timeregistrering Indhold UDLÆSNING AF TIMESEDLER... 2 Administrator... 2 Udlæsning af timesedler (Rapportering)... 2 MEDARBEJDER ADMINISTRATION... 3 SMS FORBRUG... 3 INDRAPPORTERING AF TIMESEDLER....

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem...

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Vaskerimaskiner Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Badminton

Vejledning i online system Conventus - Badminton Benløse IF Floorball afdeling har med virkning fra 1. juli 2011 overtaget den administrative del af Benløse IF Badminton/Bordtennis afdeling. Det betyder, at vi laver lidt om på, hvordan du sikrer dig

Læs mere

Pronestor Room. Modul 4. At bruge Pronestor Room Side 4.0 4.8. Booker / Sekretær Mine indstillinger Side 4.4

Pronestor Room. Modul 4. At bruge Pronestor Room Side 4.0 4.8. Booker / Sekretær Mine indstillinger Side 4.4 Modul 4 At bruge Pronestor Room Side 4.0 4.8 Facility manager / Administrator Bookings (Facility manager) Side 4.1 o Opret møder og bookinger o Redigér møder o Lås møder o Ordresøgning og historik o Rapporter

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Login 2 Udsendelse af besked Udsendelsesmetoder 3 Udsendelse via vejeudvælgelse 4 Udsendelse Send via niveau opdeling (afhængig af abonnementsform) 11 Udsendelse søg på tværs af postnummer 12 Udsendelse

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio IT-Brugerkursus Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC Printvenligt format Indholdsfortegnelse Formål og opbygning Opgave Vejledning til intranettet Åbne

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0 Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline Manual 2010 - version 2.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDENDE FORKLARING...3 2. SÅDAN STARTER DU!...3 3. ADGANG

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Velkommen til MIELE A/S. I shop

Velkommen til MIELE A/S. I shop Velkommen til MIELE A/S I shop EBF seminar - Onsdag den 3. maj 2017 Agenda for dagens I-shop MieleLogic webportal MieleLogic.com Integration på jeres hjemmeside Debetoptankning Mobilepay løsning MieleVision

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma?

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma? Værdiskabende MUS Webbaseret MUS-koncept Systematiserer hele dit MUS-forløb Støtter udvikling og forbedring af performance Skaber sammenhængskraft i hele organisationen Kort fortalt 1. Hvad får du ud af

Læs mere

Online Butik. Vejledning for indkøb i Pergamano Online butik

Online Butik. Vejledning for indkøb i Pergamano Online butik O Online Butik N Vejledning for indkøb i Pergamano Online butik Indhold: Trin 1: Pergamano Online Butik p. 2 Trin 2: Registrering ved første besøg p. 3 Trin 3: Udfyldelse af registreringsformular p. 4

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Partnerhjemmeside OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Indholdsfortegnelse 1. Opbygning... 3 1.1. Hvordan får jeg opbygget min egen hjemmeside?... 3 1.2. Hvordan ser min egen hjemmeside ud?... 3 1.3. Hvilken adresse

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring.

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring. Kom godt i gang BCpro / Projektstyring En simpel brugerflade med avancerede funktioner Byggecentrum Introduktion Formålet med denne vejledning Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig

Læs mere

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED SIDE 2/6 INTRODUKTION AVIOR Identity Security Manager (ISM) er en omfattende løsning og koncept til håndtering af identiteter og integration til eksisterende bruger-

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.01

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.01 Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER Version 1.01 Indholdsfortegnelse BETALINGSMODULER... 3 OVERSIGT OVER TILMELDINGER... 3 Status for tilmelding... 3 INDBETALINGER... 4 Åben FI-ordre/uafsluttede

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3. Tag backup med UpDraft Side 4. Tag manuelt backup Side 8 - 2 -

Indholdsfortegnelse. Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3. Tag backup med UpDraft Side 4. Tag manuelt backup Side 8 - 2 - - 1 - Indholdsfortegnelse Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3 Tag backup med UpDraft Side 4 Tag manuelt backup Side 8-2 - Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Lige meget om du har opbygget

Læs mere

Brugermanual. Energy10 Mobile til Windows. Sådan kommer du i gang. Version 1.1 februar 2014

Brugermanual. Energy10 Mobile til Windows. Sådan kommer du i gang. Version 1.1 februar 2014 Brugermanual Energy10 Mobile til Windows Sådan kommer du i gang Version 1.1 februar 2014 Energy Systems A/S - Silkeborgvej 53-8000 Århus C - CVR-nr.: 30925815 - Tlf.: 70229310 Mail: support@energysystems.dk

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem...

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Professionelle vaskeriløsninger Elegant administrations fri løsning med MobilePay betaling Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs

Læs mere

Vejledning af Økonomi opsætning

Vejledning af Økonomi opsætning Vejledning af Økonomi opsætning 1. Økonomi Integration 2. Debitorindstillinger 3. Varekatalog 4. Betalingsskabeloner 5. Betalinger 6. Eksportér 7. Debitornumre og ventelistemedlemmer Økonomi Integration

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: /JET. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: /JET. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2013-12-02 /JET Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Første login... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 6 Glemt password... 6 Brugerfladen

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Vejledning Webbetaling

Vejledning Webbetaling Vejledning Webbetaling Opdateret 6. marts 2012 Indhold Indledning... 4 Oprettelse af licens... 4 Tilføjelser til Lara... 5 Handelsbetingelser... 6 Generelle handelsbetingelser... 6 Skabeloner... 7 Holdvinduet...

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Conventus brugermanual

Conventus brugermanual Conventus brugermanual En hjælp til den nye bruger Annette Sperling 13 Indhold 1. Indledning... 4 1.1. Arkiv... 4 1.2. Adressebogen... 4 1.3. Finans... 4 1.4. Administration... 4 2. Oprettelse af foreningen...

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

DVI SMART CONTROL. Installationsguide og vejledning

DVI SMART CONTROL. Installationsguide og vejledning DVI SMART CONTROL Installationsguide og vejledning DVI energi Industrimarken 2C DK-9530 Støvring Tlf. +45 9835 5244 info@dvienergi.com www.dvienergi.com Sådan virker DVI Smart Control En server hos DVI

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere