Samlet liste over ansøgninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samlet liste over ansøgninger"

Transkript

1 1 of 7 Samlet liste over ansøgninger Nr Geografisk placering Antal Møllehøjde Cirkulære & vejledning Landskabelige bindinger Planstrategi Andi/Bendstrup m Skygge: kravet på max. 10 timers skygge pr. år er overskredet Støj: opstilling af møllerne er kun muligt såfremt møllerne støjreduceres. 2 Skaføgaard m Afstand til infrastruktur: afstand til overordnet infrastruktur vurderes at kunne overholde en afstand på 4 x møllens totalhøjde, dog løber en højspændingsledning (luftledning på 70kV) gennem området. 3 Høgholm/Attrup Afstand mellem møller: ansøgers oplyser at afstanden mellem møllerne er 250 m, hvilket ikke opfylder kravet om en afstand mellem møllerne på 3 4 gange møllens rotordiameter. : møllernes totalhøjde på 130m kan udgøre et problem i forhold til indflyvningshøjde til Århus Lufthavn. m (ved Trustrup i Norddjurs Kommune) 4 Kelstrup 3 80 m Afstand til infrastruktur: afstand til Nødagervej og Kelstrupvej vurderes ikke at kunne overholde en afstand på 4 x møllens totalhøjde Afstand til nærmeste nabo: svært at vurdere på det, men afstand til ejendommen Kelstrupvej 3 er meget kort Skygge: ikke muligt at vurdere om skyggekravet er overholdt i forhold til Nødager Camping. Ved telefonisk er regnet på skygge i forhold til Nødager Camping. Støj: ikke muligt at vurdere om støjkravene er overholdt i forhold til Nødager Camping, der er støjfølsomt område. Ved telefonisk Området er udpeget som muligt naturområde. Område af særlig landskabelig interesse, hvis området udlægges skal den områdets status som særligt landskabeligt interesseområde revurderes! Området udgør en del af smeltevandsdalen Kolindsund Den vestligste mølle er beliggende indenfor skovbyggelinien Møllerne er i øvrigt beliggende indenfor: Geologisk interesseområde Område med bevaringsværdige kulturværdier(herregårdsmiljø) planter I den nordlige del af kommunen udgør dalstrøget i Kolindsund-lavningen og de tilløbende vandløbssystemer et stort naturpotentiale, hvis de bliver genoprettet. En eventuel kommende naturgenopretning af Kolindsund rummer desuden særdeles interessante elementer omkring bosætning samt udvikling af friluftsliv og turisme.

2 2 of 7 er regnet på støj i forhold til Nødager Camping. Ansøger oplyser at det er muligt at støjreducere vindmøller, så kravene kan opfyldes. Afstand til nærmeste vindmøllepark ~ omkring 4,5 km (ved Søby i Norddjurs Kommune) 5 Kærende/Attrup (erstatter 08//43783) m Afstand mellem møller: vurderes ikke at kunne opfylde kravet om en afstand på 3 4 gange møllens rotordiameter. t Støj: vurderes at kunne overholde vejledningens krav. Afstand til Århus Lufthavn: > 4,5 km Afstand til nærmeste vindmølle(husstandsmølle) <4,5 km 6 Villendrup 3 80 m Skygge: ikke muligt at vurdere Støj: ikke muligt at vurdere Afstand til Århus Lufthavn: > 4,5 km Afstand til nærmeste vindmøllepark (ved Hornslet) < 4,5 km 7 Skiffard m Afstand mellem møller: vurderes ikke at kunne opfylde kravet om en afstand på 3 4 gange møllens rotor diameter. overholdt. I beregningen er der ikke taget højde for at Skiffard (med samlet ca. 25 boliger) karakteriseres som område til åben og lav, dog ser det ud som om støjkravene til støjfølsomme områder kan overholdes. Afstand til Århus Lufthavn: > 4,5 km km (ved Søby i Norddjurs Kommune) 8 Elsegårde 3 75 m Afstand til infrastruktur: ikke muligt at vurdere på de overholdt, men jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen Elsegårde, med campingpladsen og en samlet bebyggelse på mere end seks boliger område til støjfølsom anvendelse. Det er derfor ikke muligt på de foreliggende oplysninger at afgøre om støjkravet kan overholdes. Den nordligste mølle er beliggende indenfor en skovbyggelinie og i bufferzone I omkring en beskyttet naturtype og meget tæt på fredningen af Gjerrild banestien Ingen landskabelige interesser Geologisk interesseområde Alle tre møller er beliggende indenfor bufferzone II omkring en beskyttet naturtype Alle tre møller er beliggende indenfor skovbyggelinien, kystnærhedszonen, bufferzone II omkring en beskyttet naturtype (hede),. Område af særlig landskabelig interesse planter.

3 3 of 7 km (vindmøllepark mellem Elsegårde og Boeslum) 9 Andi?? max. 75 m muligt Afstand til infrastruktur: afstand til Randersvej vurderes at være mindre en 500m, hvilket medfører en maks. Møllehøjde på 125m. Afstand til nærmeste nabo: afstand til nærmeste nabo vurderes til at være omkring 300m, hvilket medfører en maksimal møllehøjde på 75m, hvis kravet om en afstand til nærmeste nabo ikke må være mindre end 4 x møllens totalhøjde. Afstand mellem møller: ikke muligt at vurdere på de., men jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Andi med mere en 6 boliger samlet karakteriseres som område til åben og lav boligbebyggelse og dermed støjfølsom anvendelse. Med henvisning til ansøgninger på tilstødende arealer er der en overvejende sandsynlighed for at støjkravene ikke kan overholdes. 10 Høgholm/Attrup (alternativ til nr. 3) m m (ved Trustrup i Norddjurs Kommune) 11 Kelstrup (alternativ til nr. 4) m Afstand til infrastruktur: afstand til Nødagervej og Kelstrupvej vurderes ikke at kunne overholde en afstand på 4 x møllens totalhøjde Skygge: ikke muligt at vurdere om skyggekravet er overholdt i forhold til Nødager Camping.. Ved telefonisk er regnet på skygge i forhold til Nødager Camping. Støj: ikke muligt at vurdere om støjkravene er overholdt i forhold til Nødager Camping, der er støjfølsomt område. Ved telefonisk er regnet på støj i forhold til Nødager Camping. Ansøger oplyser at det er muligt at støjreducere vindmøller, så kravene kan opfyldes. Potentielt vådområde til kommuneplanen Område af særlig landskabelig interesse planter.

4 4 of 7 Afstand til nærmeste vindmøllepark ca. 4,5 km (ved Søby i Norddjurs Kommune) 12 Nimtofte m t t 13 Attrup m Afstand til overordnet infrastruktur ikke oplyst, men alle afstandskrav oplyses i ansøgningen overholdt. Afstand til naboer er ikke oplyst, men vurderes overholdt.. Støj: jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Attrup, med en samlet bebyggelse på mere end seks boliger, karakteriseres som krav til støj er derfor jf. støjberegningen ikke overholdt 14 Ebeltoft færgehavn m Afstand mellem møller: ikke muligt at vurdere på de. Afstand til overordnet infrastruktur: ikke muligt at vurdere på de foreliggende oplysninger. Afstand til nærmeste nabo: ikke muligt at vurdere på de Skygge. ikke muligt at vurdere på de Afstand til nærmeste vindmølleområde <4,5 km 15 Marienholt/Ryomgård m Afstand mellem møller: ikke muligt at vurdere på de. Afstand til overordnet infrastruktur ikke oplyst, men en afstandskravet vurderes at være overholdt. Afstand til nærmeste nabo: ikke muligt at vurdere på de Skygge. ikke muligt at vurdere på de Der vurderes det ansøgte område er beliggende i udkanten af et område udpeget som særligt kulturmiljø. Vindmøllens placering vurderes ligeledes at ligge indenfor en fortidsmindebeskyttelseszone, det vurderes ikke at være muligt at trække vindmølleplaceringen væk fra de landskabelige bindinger og samtidig overholde den nødvendige afstand til nabo. Den vestlige mølle er beliggende indenfor et område af særlig landskabelig interesse, et potentielt vådområde, en bufferzone om et beskyttet naturområde og et 3 engområde i henhold til naturbeskyttelsesloven. Den østligste mølle er beliggende indenfor en skovbyggelinie

5 5 of 7 16 Lime m Afstand mellem møller: opfylder kravet om en afstand på 3 4 x rotordiameteren Afstand til overordnet infrastruktur: ikke oplyst, men en afstandskravet på 4 x møllens totalhøjde vurderes at være overholdt. Afstand til nærmeste nabo: ikke muligt at vurdere på det. t. overholdt., men jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Lime, med en samlet bebyggelse på mere end seks boliger, karakteriseres som område til åben og lav boligbebyggelse og dermed støjfølsom anvendelse. Gældende krav til støj er derfor jf. støjberegningen ikke overholdt 17 Koed m Afstand til overordnet infrastruktur: ikke muligt at vurdere på det foreliggende grundlag Afstand til naboer: vurderes at overholde kravet om en afstand på 4 x møllens totalhøjde. t overholdt, men jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Sivested, med en samlet bebyggelse på mere end seks boliger, karakteriseres som krav til støj er derfor jf. støjberegningen ikke overholdt 18 Ørup m Afstand mellem møller: ikke mulig at vurdere på de Afstand til overordnet infrastruktur: en afstand til Lunbakkevej på 540 m vurderes ikke at kunne overholdes. Afstand til naboer: Det vurderes afstandskravet på 4 gange møllens totalhøjde ikke kan overholdes til ejendommene beliggende Lunbakkevej 12 og Bækkevej 8. Skygge: skyggeberegningen viser at vejledningens krav om maksimalt 10 timers skyggekast pr. år ikke kan overholdes på ejendommen beliggende Lunbakkevej 12 Området er udpeget som bevaringsværdigt kulturmiljø 4 af møller vurderes på det foreliggende grundlag at være placeret på beskyttede jorddiger. Der er på det ikke muligt at vurdere om møllerne er placeret indenfor beskyttelseszonen omkring de mange fortidsminder i området. De østligste to møller er beliggende indenfor et område af særlig landskabelig interesse. Alle møllerne er beliggende indenfor et område af særlig bevaringsværdigt kulturværdi.

6 6 of 7 overholdt, men jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Rosmus, med en samlet bebyggelse på mere end seks boliger, karakteriseres som krav til støj er derfor jf. støjberegningen ikke overholdt. km 19 Koed m Afstand til overordnet infrastruktur: ikke oplyst, men en afstand til Skalhøjvej på 600 m (4 x møllens totalhøjde) vurderes ikke at kunne overholdes. Skalhøjvej er meget trafikeret idet vejen er anvendes som forbindelsesvej fra Frellingvejen ved Kolind til de store turistattraktioner Djurs Sommerland og Lübker Golfresort ved Nimtofte. (årsdøgnstrafikken på Skalhøjvej ved Koed er på 791 biler) Afstand til nærmeste nabo: vurderes at kunne overholde kravet om en afstand på 4 x møllens totalhøjde Støj: jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Koed og Attrup med en samlet bebyggelse på mere end seks boliger karakteriseres som krav til støj er jf. støjberegningen ikke overholdt. 20 Bendstrup m Afstand til overordnet infrastruktur: afstandskrav til overordnet infrastruktur er 508 m (4 x møllens totalhøjde), vurderes at kunne overholdes Afstand til nærmeste nabo: opfylder kravet om en afstand på 4 x møllens totalhøjde Afstand mellem møller: opfylder kravet om en afstand mellem møllerne på 3 4 gange møllens rotordiameter. Skygge: kravet på max. 10 timers skygge pr. år er jf. ansøger overholdt Støj: jf. afgørelsen i Miljøstyrelsen må Bendstrup (med samlet ca. 25 boliger) karakteriseres som område til åben og lav boligbebyggelse og dermed støjfølsom anvendelse. Gældende krav til støj vurderes jf. støjberegningen ikke overholdt. 21 Bale 1 60 m Afstand til overordnet infrastruktur: afstandskrav til overordnet infrastruktur er 240 m (4 x møllens totalhøjde), vurderes at kunne overholdes Sydligste mølle ligger indenfor åbeskyttelseslinjen. Området er udpeget som muligt naturområde. Område af særlig landskabelig interesse Området er beliggende indenfor kystnærhedszonen. Området er udpeget som bufferzone II til et naturområde. planter

7 7 of 7 Afstand til nærmeste nabo: vurderes at kunne opfylde kravet om en afstand på 4 x møllens totalhøjde Område af særlig geologisk interesse Afstand mellem møller: kun én mølle Skygge: ikke muligt at vurdere Støj: ikke muligt at vurdere km

Skema til forundersøgelse af miljø- og planforhold: Sindrup

Skema til forundersøgelse af miljø- og planforhold: Sindrup Skema til forundersøgelse af miljø- og planforhold: Sindrup Projektbeskrivelse Antal møller: 6 Højde på møller: 130 m Produktion/ effekt: 3,2 MW Der nedtages 7 eksisterende møller. Der er i ansøgningen

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere

Ansøgning vedr. vindmølleområde 1

Ansøgning vedr. vindmølleområde 1 Ansøgning vedr. vindmølleområde 1 Sagsnummer: Lokalitet: Ansøger: Konsulent: 01.02.20-G01-7-12 sydvest for Sæsing eksisterende vindmølleområde med 6 stk. 660 kw 4 eksisterende mølleejere bl.a. Niels Jørgen

Læs mere

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm NOTAT Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Ansøgers oplysninger:

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 29. september 2015 8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet 15-023871 Sagsfremstilling Baggrund

Læs mere

Anmeldelse af en stk. 10 kw husstandsvindmølle fra KVA Diesel. Søren og Lene Nielsen, Horsmarkvej 3, 9230 Svenstrup.

Anmeldelse af en stk. 10 kw husstandsvindmølle fra KVA Diesel. Søren og Lene Nielsen, Horsmarkvej 3, 9230 Svenstrup. Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-14-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 11-11 2015 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Læs mere

DEBATOPLÆG. Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby

DEBATOPLÆG. Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby DEBATOPLÆG Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby November 2010 Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby I planstrategien for Lolland Kommune fremhæves, at Lolland er det sted i verden, hvor

Læs mere

Afrapportering fra arbejdsgruppen om fremtidens vindmølleplanlægning. Kommuneplan 2013. Nyt vejledningsnotat om husstandsvindmøller.

Afrapportering fra arbejdsgruppen om fremtidens vindmølleplanlægning. Kommuneplan 2013. Nyt vejledningsnotat om husstandsvindmøller. Afrapportering fra arbejdsgruppen om fremtidens vindmølleplanlægning. Kommuneplan 2013 Nyt vejledningsnotat om husstandsvindmøller Eksempelsamling Kontorchef Niels Bjørkbom Naturstyrelsen Arbejdsgruppe

Læs mere

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, ,

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, , Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-19-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 13. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en SWP 10

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Projektændring af vindmøller ved Skiffard

Notat om VVM Screening af. Projektændring af vindmøller ved Skiffard 1 of 17 Notat om VVM Screening af Projektændring af vindmøller ved Skiffard Side 1 2 of 17 INDHOLDSFORTEGNELSE Projektet...3 Sagens dokumenter...4 Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen...5 1. Anlæggets

Læs mere

VVM-anmeldelse for vindmøller vest for Stadil Ringkjøbing-Skjern Kommune - Side 2

VVM-anmeldelse for vindmøller vest for Stadil Ringkjøbing-Skjern Kommune - Side 2 23. januar 2013 Anmodning om igangsættelse af VVM-behandling for et nyt vindmølleområde i Ringkjøbing-Skjern Kommune indsendt af lodsejer Jørgen Thesbjerg Halkærvej 1, 6980 Tim VVM-anmeldelse for vindmøller

Læs mere

Side 1 af 12. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 11. november Basis oplysninger

Side 1 af 12. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 11. november Basis oplysninger Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-9-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 11. november 2015 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af en 10 kw

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 Varde Kommune September 2007 Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 2004-2016, Gl. Varde Kommune Baggrund Baggrunden for kommuneplantillægget er et ønske om at

Læs mere

vindmøller Debatoplæg om Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune

vindmøller Debatoplæg om Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune Debatoplæg om vindmøller Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune 1 Debatoplæg om vindmøller Hvorfor ny planlægning? Foroffentlighed for vindmølleplanlægning

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune 7. oktober 2015 Side 1. Mødedato: 7. oktober 2015 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested:

Læs mere

Kan din virksomhed få egen vindmølle?

Kan din virksomhed få egen vindmølle? Kan din virksomhed få egen vindmølle? Peter Serup, landinspektør, Aalborg Kommune Overordnet om lovgivning Store vindmøller Husstandsmøller Mini- og micromøller Forskellige muligheder og begrænsninger

Læs mere

Vindmølleopstilling ved Næsvej. 2 stk. Siemens 2,3 MW, 126,5 m totalhøjde. Rød cirkel: Afstand til mølle = 4 x totalhøjden

Vindmølleopstilling ved Næsvej. 2 stk. Siemens 2,3 MW, 126,5 m totalhøjde. Rød cirkel: Afstand til mølle = 4 x totalhøjden Vindmølleopstilling ved Næsvej. 2 stk. Siemens 2,3 MW, 126,5 m totalhøjde. Rød cirkel: Afstand til mølle = 4 x totalhøjden Blå cirkel: Vingelængde + 2,5 m Projekt: Næsvej DECIBEL - Hovedresultat Beregning:

Læs mere

Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig

Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig 30. april 2013 Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig På lokaliteten Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig Indsendt til: Lemvig

Læs mere

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN Energipark ved St. Soels - vindmølle- og solcelleanlæg Fem af de i alt syv vindmøller set fra Lundby syd for vindmølleområdet. Vindmøllerne er visualiseret med en rotor på 126 meter i diameter. PLANAFDELINGEN

Læs mere

Ansøgning og projektbeskrivelse. Vindmøller og solceller ved Marsvinslund

Ansøgning og projektbeskrivelse. Vindmøller og solceller ved Marsvinslund Ansøgning og projektbeskrivelse Vindmøller og solceller ved Marsvinslund August 2018 1 Projektansøger: SFP Wind Denmark ApS Nordmandshave 2 8700 Horsens Peter Nielsen Telefon: 25397972 og Vindpark Marsvinslund

Læs mere

Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo

Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo Anmeldelse af Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo Eksempel på visualisering af projektet set fra sydsydvest (EMD) Projektansøger Energi Fyn Holding A/S Att: Jette I. Kjær Sanderumvej 16 5250

Læs mere

Vindmøller ved Elløv Enge i Syddjurs kommune Input til Kommuneplanrevision 2013 projektforslag

Vindmøller ved Elløv Enge i Syddjurs kommune Input til Kommuneplanrevision 2013 projektforslag Vindmøller ved Elløv Enge i Syddjurs kommune Input til Kommuneplanrevision 2013 projektforslag August 2012 // Vindmøller ved Elløv Enge Syddjurs Kommune // KE Vind A/S Side 2 0 INDLEDNING... 3 1 VINDMØLLEOMRÅDET...

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 543

Forslag til Lokalplan nr. 543 PLAN, BYG OG MILJØ Forslag til Lokalplan nr. 543 For vindmøller ved St. Løgtvedgård Forslag til Tillæg nr. 9 til Kalundborg Kommuneplan 2009-2021 Forslaget er fremlagt fra den til den Indholdsfortegnelse

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Remshøjevej 8, 8444 Balle

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Remshøjevej 8, 8444 Balle Notat om VVM Screening af Hustandsvindmølle på Remshøjevej 8, 8444 Balle Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Projektet...3 Sagens dokumenter...3 Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen...4 1. Anlæggets karakteristika...5

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021 FORSLAG Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleområde 8 kommuneplanområde

Læs mere

VINDMØLLER I VARDE KOMMUNE V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune

VINDMØLLER I VARDE KOMMUNE V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune I V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune Varde Kommune sigter mod en CO2 neutral energiproduktion Vision Varde Byråd ønsker at medvirke til, at de nationale mål for udnyttelse af alternative energikilder

Læs mere

Projektbeskrivelse. Vindmøller ved Broholm

Projektbeskrivelse. Vindmøller ved Broholm Projektbeskrivelse Vindmøller ved Broholm Maj 2018 1 Projektansøger: Lars Kronshage Ødemark Gods 4190 Munke Bjergby Tlf. 40 75 35 35 www.oedemark.dk På vegne af lodsejer: Anders Sehested Broholm Gods Broholmsvej

Læs mere

Herning Kommune Byplanudvalget

Herning Kommune Byplanudvalget 3 41. Ny planlægning for vindmøller ved St. Soels i Herning og Holstebro Kommuner Sagsnr.: 01.16.06-P19-1-17 Sagsbehandler: Louise Kruse Hansen Forventet behandlingsforløb DIR FOU BFU SOS BSK KFU BYP TMU

Læs mere

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri Notat VVM-screening i henhold til bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1510 af 15. december 2010 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Den

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af husstandsmølle (Gaia-Wind

Læs mere

På vegne af Eurowind Project A/S fremsendes hermed VVM anmeldelse af et vindmølleprojekt ved Batum

På vegne af Eurowind Project A/S fremsendes hermed VVM anmeldelse af et vindmølleprojekt ved Batum Viborg Kommune Teknik og Miljø Plan Att: Nina Bødker Prinsens Alle 5 8800 Viborg ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 22. november

Læs mere

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven Negativ påvirkning Neutral påvirkning Positiv påvirkning Ikke relevant Udkast til screening efter miljøvurderingsloven (Lovbekendtgørelse nr. 316 af 5. maj 2004 om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Scopingsnotat. Hjørring Kommune

Scopingsnotat. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Scopingsnotat 10-12-2014 Sag nr. 01.02.05-P16-18-14 Side 1. Opstilling af vindmøller ved Gårestrup I forbindelse med planlægningen for opstilling af 3 vindmøller ved Gårestrup skal der

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 02. juli 2012 J.nr.: NMK-31-00545 Ref.: Susanne Spangsberg AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at

Læs mere

OPSTILLING AF EN GAIA-WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER:

OPSTILLING AF EN GAIA-WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA-WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: VAGN PEDERSEN CE1907 20150806/KLA KROGSTRUPVEJ 20 7400 HERNING Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Skovbakkevej 50, 8544 Mørke

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Skovbakkevej 50, 8544 Mørke Notat om VVM Screening af Hustandsvindmølle på Skovbakkevej 50, 8544 Mørke Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Projektet...3 Sagens dokumenter...3 Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen...4 1. Anlæggets

Læs mere

Lokalplan 245. Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan 245. Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING Lokalplan 245 Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING Juni 2007 Lokalplan 245 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen 4 Området i dag 4 Lokalplanens

Læs mere

Forudgående offentlighed 29. okt. til 26. nov Debatoplæg. Vindmøller ved Gårestrup. Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Forudgående offentlighed 29. okt. til 26. nov Debatoplæg. Vindmøller ved Gårestrup. Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed 29. okt. til 26. nov. 2014 Debatoplæg Vindmøller ved Gårestrup Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet FORUDGÅENDE INDLEDNING OFFENTLIGHED Ideer, forslag og synspunkter ønskes

Læs mere

Vindmøller ved Hallendrup

Vindmøller ved Hallendrup Debatopl æg Vindmøller ved Hallendrup Indkaldelse af ideer og forslag Vindmølle Område for vindmøller fra 50-80 meter i total højde Område for Vindmøller fra 100 meter i total højde Voldum Vissing erg

Læs mere

Anmeldelse om Vindmølleprojekt

Anmeldelse om Vindmølleprojekt Marts 2015 Side 1 Anmeldelse om Vindmølleprojekt Projekt Stakroge Vindmølleområde T22 ved Stakroge i Herning Kommune Tre af de nye møller med de eksisterende vindmøller i baggrunden set fra Pension Lyng

Læs mere

OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT

OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT Dato: Oprindelig 07.08.2013, opdateret 17. februar 2014 Projekt: 4 prototypemøller og en målemast i Velling Mærsk i Ringkøbing-Skjern Kommune Projektopstiller:

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med borgermøde om vindmøller ved Binderup, den 4. juni 2014.

Spørgsmål og svar i forbindelse med borgermøde om vindmøller ved Binderup, den 4. juni 2014. Spørgsmål og svar i forbindelse med borgermøde om vindmøller ved Binderup, den 4. juni 2014. Omkring 200 borgere fra lokalområdet deltog i mødet sammen med både politikere, embedsmænd fra kommunen, eksperter

Læs mere

Vindmøller ved Hollandsbjerg

Vindmøller ved Hollandsbjerg Projekt forslag Vindmøller ved Hollandsbjerg Projekt holder: Vattenfall Vindkraft A/S Jupitervej 6 6000 Kolding Att.: Jan Vindahl Hermann Tlf.: 27 87 59 80 E-mail: janvindahl.hermann@vattenfall.com Indhold

Læs mere

NOTAT. Høring for fastsættelse af indhold i VVMredegørelse/miljøvurdering. Notat - scoping. Dato: 17-09-2014

NOTAT. Høring for fastsættelse af indhold i VVMredegørelse/miljøvurdering. Notat - scoping. Dato: 17-09-2014 Side 1/6 NOTAT Til: Sagsnr.: Vedr.: Høring for fastsættelse af indhold i VVMredegørelse/miljøvurdering 01.02.00-K04-1-14 Notat - scoping Dato: 17-09-2014 Afgrænsning af hvilke miljømæssige forhold der

Læs mere

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende Projektbeskrivelse Vindmøller vest for Birkende Februar 2014 1 Projektansøger: Wind1 A/S Jesper Houe Projektleder Holgersgade 1 7900 Nykøbing Mors Mobil: 22 52 30 11 E-mail: jh@wind1.dk På vegne af lodsejeren

Læs mere

Potentielle vindmølleområder (område 1 13) og ansøgninger indenfor

Potentielle vindmølleområder (område 1 13) og ansøgninger indenfor Bilag nr. 3 til KMU den 12. august 2010. Områdebeskrivelser Indholdsfortegnelse Oversigtskort s. 3 Potentielle vindmølleområder (område 1 13) og ansøgninger indenfor Område 1 Gørup. s. 4 Område 2 /Ansøgning

Læs mere

Vindmølleprojekt øst for Tolstrup. Borgermøde onsdag den 31. oktober 2018

Vindmølleprojekt øst for Tolstrup. Borgermøde onsdag den 31. oktober 2018 Vindmølleprojekt øst for Tolstrup Borgermøde onsdag den 31. oktober 2018 Vindmølleprojektet Projektforslag o o o o o Vindmølleområdet Placering af møllerne Møllestørrelser i projektforslag Afstande til

Læs mere

Foto: Fyns Amt. Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg Naturgasanlæg

Foto: Fyns Amt. Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg Naturgasanlæg 19-12-2005 19:23 Side 1 Foto: Fyns Amt 6.1 Vindmłller.qxd Kapitel 6 - Tekniske anlæg 6.1 6.2 6.3 6.4 6.5 6.6 6.7 Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg

Læs mere

Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven ved Knaplundvej, Hejmdal/Påbøl og Barslund Mose

Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven ved Knaplundvej, Hejmdal/Påbøl og Barslund Mose Returadresse Land, By og Kultur Planlægning Smed Sørensenvej 1, 6950 Ringkøbing Dato 21. september 2015 Sagsnummer 15-007089 Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 17 - Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby 3 Beskrivelse 4 Rammer 8 900.8111.95 - Vindmølleområde mellem Sdr.

Læs mere

VINDMØLLER PÅ THYHOLM DEBATOPLÆG DECEMBER 2014

VINDMØLLER PÅ THYHOLM DEBATOPLÆG DECEMBER 2014 DEBATOPLÆG VINDMØLLER PÅ THYHOLM DECEMBER 2014 Struer Kommune har modtaget tre projektforslag for opstilling af vindmøller på Thyholm. Vindmøllerne er 100 140 m høje og ønskes opstillet ved henholdsvis

Læs mere

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk Vindmøller nord for Krejbjerg November 2014 sammenfattende redegørelse Indhold Indledning og baggrund 3 Planvedtagelse 4 Integrering af miljøhensyn i planerne 4 Miljørapportens betydning og udtalelser

Læs mere

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Fiskegårdevej 9, 8400 Ebeltoft

Notat om VVM Screening af. Hustandsvindmølle på Fiskegårdevej 9, 8400 Ebeltoft Notat om VVM Screening af Hustandsvindmølle på Fiskegårdevej 9, 8400 Ebeltoft Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Projektet...3 Sagens dokumenter...3 Screening efter bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen...4 1. Anlæggets

Læs mere

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg.

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg. Rentemestervej 8, 2400 København NV Tlf.: 7254 1000 Fax: 7254 1001 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 11. november 2009 J.nr. NKN-31-01632 marma Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle

Læs mere

Scoping - VVM og miljørapport for et område til vindmøller ved Knaplund, Ringkøbing-Skjern Kommune

Scoping - VVM og miljørapport for et område til vindmøller ved Knaplund, Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Land, By og Kultur Planlægning Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Jeanette Jeppesen Direkte telefon 99741256 E-post jeanette.jeppesen@rksk.dk Dato 14. september 2016 Sagsnummer

Læs mere

Kommuneplanlægning for nye store husdyrbrug (over 500 DE)

Kommuneplanlægning for nye store husdyrbrug (over 500 DE) Kommuneplanlægning for nye store husdyrbrug (over 500 DE) Grundlag for arbejdet vedrørende landbruget i kommunenplan 2013 Debatmøde torsdag d. 7. marts kl. 17.00 Nye store husdyrbrug Grøn Vækst-planen

Læs mere

Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13

Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13 Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13 Sanering og udskiftning af vindmøller ved Ebeltoft Færgehavn Redegørelse Baggrund På Ebeltoft Færgehavn står der i dag 18 vindmøller, 16 på havnens nordlige mole og 2 på

Læs mere

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for UDVIKLINGSOMRÅDER Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for 2019-2023 Indhold Baggrund 3 Udlæg af udviklingsområder 4 Gerlev Skalleværk 5 Jægerspris 6 Skibby 7 Skuldelev

Læs mere

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs. DEBATOPLÆG Vindmøller ved Ålsrode Norddjurs Kommune april 2015 UDVIKL INGSFOR V A L T NINGE N Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Visualisering af 150 meter høje vindmøller,

Læs mere

Bilag 2: Tjekliste til MV-screening

Bilag 2: Tjekliste til MV-screening Bilag 2: Tjekliste til MV-screening Titel: Kommuneplantillæg nr. 6 Til Fae Kommuneplan 2009 Rammeområde Å-T12 Stenknuseri ved Fae Kalkbrud Sagsbehandler: ANFR Dato: 12.10.2011 Sagsnr: 09/25495 Beskrivelse

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA-WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE

PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA-WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA-WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: HONUM EL A/S EJNAR KJÆR MØLLER CE1936 20151022/KLA SKOVHUSVEJ 25 8763 RASK MØLLE Indholdsfortegnelse:

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA- WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE

PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA- WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA- WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: Horsens Hedegårdsvej 2 CE- 0838 20140812/KAB 9520 Skørping Side: 1 af 10 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Konfliktsøgnings detaljer:

Konfliktsøgnings detaljer: KortInfo Konfliktsøgning Rapport Navn Udvidet konfliktsøgning Dato : 04-03-2015 Middelfart kommune KortInfo Konfliktsøgning - Udvidet konfliktsøgning 1 af 32 Konfliktsøgnings detaljer: Konfliktsøgning

Læs mere

Kommuneplan

Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2009-2021 Miljøscreening Januar 2013 Miljøscreening Indledning 58 Metode 58 Skema 59 Screeningsskemaer 60 TILLÆG NR. 9 TIL Kommuneplan 2009-2021 57 Indledning I henhold

Læs mere

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for UDVIKLINGSOMRÅDER Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for 2019-2023 Indhold Baggrund 3 Udlæg af udviklingsområder 4 Gerlev Skalleværk 5 Jægerspris 6 Skibby 7 Skuldelev

Læs mere

Vindmølle Projekt. Barløse Mark

Vindmølle Projekt. Barløse Mark Vindmølle Projekt Barløse Mark 1 Assens Kommune Plan og Byg Willemoesgade 15 5610 Assens Att.: Ann-Mett Rønsholt Dato: 22.03.2010 Ansøgning om opsætning af vindmøller på Barløse Mark Vedlagt følger ansøgning

Læs mere

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre retningslinjerne for afgrænsningen af og antallet af samt højden på vindmøller i det

Læs mere

Anmeldelse af projektændring for vindmøller ved Skiffard

Anmeldelse af projektændring for vindmøller ved Skiffard Anmeldelse af projektændring for vindmøller ved Skiffard Mølle 3 Mølle 1 Mølle 2 Ændret mølleplacering og afstandskrav på 4 x møllehøjde ( meter). Oprindelig mølleplacering og afstandskrav på 4 x møllehøjde

Læs mere

Opstilling af husstandsmøller. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Opstilling af husstandsmøller. i Ringkøbing-Skjern Kommune Opstilling af husstandsmøller i Ringkøbing-Skjern Kommune 1. Bevaringsværdige landskaber Natur- og Miljøklagenævnet: Natur- og Miljøklagenævnets praksis for hustandsvindmøller indenfor Bevaringsværdige

Læs mere

Regionplanretninglinjer der ønskes ophævet for Silkeborg Kommune

Regionplanretninglinjer der ønskes ophævet for Silkeborg Kommune Regionplanretninglinjer der ønskes ophævet for Silkeborg Kommune Regionplan Retningslinje Tekst Regionplan for 1.1 Centerstruktur Regionplan for 1.7 Detailhandel Regionplan for 1.2 Mulige byvækstområder

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed til den 28. marts 2018 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Visualisering nr. 1. Projektets fi re 125 meter høje vindmøller

Læs mere

til Kommuneplan Område til udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II)

til Kommuneplan Område til udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II) Forslag til Tillæg nr. 59B til Område til udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II) Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Vindmøllepark ved Lønborg Hede visualiseret øst for området

Læs mere

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle Side 1/6 Benny Olsen torpvej@hotmail.com Torpvej 6 7500 Holstebro Dato: 04-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-101-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Randers 46 nye vindmøller ved Overgaard

Randers 46 nye vindmøller ved Overgaard I 4 ugers offentlig høring fra den 05.04.2017 til den 03.05.2017 Havndal Dalbyover Udbyhøj 46 nye vindmøller ved Overgaard Forudgående offentlig høring om kommende kommuneplantillæg og indkaldelse af idéer

Læs mere

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Solenergi Danmark Att. Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 13. marts 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Vestre Skivevej 93, 7800 Skive.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 13. marts 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Vestre Skivevej 93, 7800 Skive. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Vestre Skivevej 93, 7800 Skive, matrikel nr. 7t, Vester Børsting By som følge af opstilling af vindmøller ved Øster Børsting i henhold til

Læs mere

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde 1 MØLLE SKJULT AF BEPLANTNING Vindmøller øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller øst for Rendbæk. Det nye vindmølleområde forventes

Læs mere

OPSTILLING AF EN GAIA- WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER:

OPSTILLING AF EN GAIA- WIND KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: PROJEKTBESKRIVELSE OPSTILLING AF EN GAIA- WIND 133 10 KW HUSSTANDSVINDMØLLE PLACERING: SAGS NUMMER: DATO OG INITIALER: Rykkumvej 19 CE- 0797 20150310/KBI/KAB 9541 Suldrup Indholdsfortegnelse: Side: 1 af

Læs mere

Opførelse af en husstandsvindmølle, KVA 6, 10m kw. Bygherre rådgiver Urhøj Smedje ApS, Heidi Johansen, telefon

Opførelse af en husstandsvindmølle, KVA 6, 10m kw. Bygherre rådgiver Urhøj Smedje ApS, Heidi Johansen, telefon VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Opførelse af en husstandsvindmølle, KVA 6, 10m kw Sags nr. 2013/0011625 Navn og adresse på bygherre Bygherrens kontaktperson og tlf. Lars

Læs mere

Projektansøgning på vindmølleprojekt ved Nybro

Projektansøgning på vindmølleprojekt ved Nybro Projektansøgning på vindmølleprojekt ved Nybro På vegne af SFP Wind Denmark ApS fremsendes hermed ansøgning om opstilling af 5 møller med en totalhøjde på 107 meter i området øst for Nybro i den nordlige

Læs mere

Debatfase. den 6. december 2018 til den 14. januar Debatoplæg: Nye vindmøller og solceller ved Veddum Kær

Debatfase. den 6. december 2018 til den 14. januar Debatoplæg: Nye vindmøller og solceller ved Veddum Kær Debatfase den 6. december 2018 til den 14. januar 2019 Debatoplæg: Nye vindmøller og solceller ved Veddum Kær Kort over området ved Veddum Kær, hvor 8 eksisterende møller nedtages og erstattes af 9 nye

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II) Tillæg nr. 59 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1.

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1. Punkt 2. Godkendelse af kommuneplantillæg 10.014 og Lokalplan 10-7-103 (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1. forelæggelse) 2014-2818 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Randers Kommune. SIDE 1 MTU-møde Vindmølleplanlægning. Hørning. Tustrup. Årslev. Inden for det gældende rammeområde

Randers Kommune. SIDE 1 MTU-møde Vindmølleplanlægning. Hørning. Tustrup. Årslev. Inden for det gældende rammeområde SIDE 1 Hørning Ved en min. afstand på 7 x møllehøjden, vil det potentielle vindmølleområde blive mindre. Der kan dog fortsat opstilles 3 stk. Der er ikke plads til, at der kan opstilles 125 m høje møller

Læs mere

N O T A T. Indhold i miljørapport scoping for:

N O T A T. Indhold i miljørapport scoping for: N O T A T Afdeling Planlægning Direkte telefon 99741392 E-post tine.reimer@rksk.dk Dato 15. august 2016 Sagsnummer 16-018874 Indhold i miljørapport scoping for: Tillæg nr. 62 til Kommuneplan 2013-2025,

Læs mere

Esbjerg Kommune. Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune

Esbjerg Kommune. Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune Esbjerg Kommune Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune Området er karakteriseret ved et fladt storskalalandskab; landbrugsjord bestående af store markarealer i omdrift med læhegn og anden bevoksning.

Læs mere

a. at der kan placeres vindmøller i det åbne land. d. at der opnås bedst mulig udnyttelse af områdets vindressourcer.

a. at der kan placeres vindmøller i det åbne land. d. at der opnås bedst mulig udnyttelse af områdets vindressourcer. SUSÅ KOMMUNE Lokalplan nr.l.z.6 - vindmøllegruppe Viborggård. REDEGØRELSE INDLEDNING Lokalplanen er udarbejdet med henblik på udnyttelse af det i tillæg nr.1 til Suså Kommunes Kommuneplan udlagde vindmølleområde

Læs mere

Notat om VVM-screening af. Husstandsmølle på Svanfolkvej Kongerslev

Notat om VVM-screening af. Husstandsmølle på Svanfolkvej Kongerslev Center Natur og Miljø Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.16.00-P19-6-13 Ref.: Dorte Schmieg Toft E-mail: cnm@rebild.dk Dato: 07-10-2013 Notat om

Læs mere

NOTAT. Afgrænsning af hvilke miljømæssige forhold, der forventes påvirket ved opstilling af vindmøller sydvest for Hogager - scoping

NOTAT. Afgrænsning af hvilke miljømæssige forhold, der forventes påvirket ved opstilling af vindmøller sydvest for Hogager - scoping Side 1/6 NOTAT Til: Sagsnr.: Vedr.: Høring for fastsættelse af indhold i VVMredegørelse/miljøvurdering 01.16.06-P05-3-13/01.02.00-K04-1-13 Scoping Dato: 28-08-2014 Afgrænsning af hvilke miljømæssige forhold,

Læs mere

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan Tillæg 33 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 21. december 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 33 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 21. december 2015

Læs mere

BILAG TIL VVM REDEGØRELSE OMØ SYD STØJ 1 KUMULATIVE EFFEKTER. 1.1 Boliger tættest på eksisterende landvindmøller

BILAG TIL VVM REDEGØRELSE OMØ SYD STØJ 1 KUMULATIVE EFFEKTER. 1.1 Boliger tættest på eksisterende landvindmøller BILAG TIL VVM REDEGØRELSE OMØ SYD STØJ 1 KUMULATIVE EFFEKTER 1.1 Boliger tættest på eksisterende landvindmøller De kumulative effekter ved etablering af den kystnære havmøllepark Omø Syd er nedenfor vurderet

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted DEBATOPLÆG 6. februar 2013 til den 6. marts 2013 Visualisering af 4 nye vindmøller på 130 meter, set fra Hyttenvej Skagen Frederikshavn Sæby Debatoplæg Vindmøller ved Donsted rojekt: Baggrund Frederikshavn

Læs mere

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer #BREVFLET# Aalborg Kommune, Plan og Udvikling Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby 14. november 2014 Deltag i debatten Nye vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune har modtaget en ansøgning om

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 17. januar 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Damhusvej 46.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 17. januar 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Damhusvej 46. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Damhusvej 46, 7570 Vemb som følge af opstilling af vindmøller ved Kikkenborg i henhold til lokalplan nr. 164 for Lemvig Kommune sagsnr. 12/959

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2013 for Lemvig Kommune Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: - At ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleormåde

Læs mere

Vindmøller Grønkærvej

Vindmøller Grønkærvej Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2013 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At tilpasse afgrænsningen af de tre vindmøllezoner

Læs mere

VVM-screening af opstilling af en SWP 25kW husstandsvindmølle ved ejendommen Søen 6, 6470 Sydals

VVM-screening af opstilling af en SWP 25kW husstandsvindmølle ved ejendommen Søen 6, 6470 Sydals VVM-screening af opstilling af en SWP 25kW husstandsvindmølle ved ejendommen Søen 6, 6470 Sydals VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Opstilling ag en 25 kw husstandsvindmølle af typen Solid

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere