Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen dansk aften

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen dansk aften"

Transkript

1 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen dansk aften admin 27. september 2010 It s Been A Hard Days Night. Men hvilken aften. Og hvilket bedre set-up for en succesfuld musikalsk aften end scenen, hvor Beatles startede deres Hamburgeventyr i The Rumour Said Fires ny-folk var første indslag på den danske aften. Stedet er Indra, en gammel spilleklub som ligger mellem stripbarer, bordeller og sexbutikker i en sidegade til den berømte og berygtede Reeperbahn i Hamburg. Den evigt aktive og neonoplyste boulevard med et inferno af letpåklædte gadepiger, turister og sultne mænd, som cruiser frem og tilbage for at kigge på aftenens menukort. Begrebet sex, drugs and rock n roll kan opleves her i sin reneste form. Og selvom scenen på Klub Indra er lille med begrænsede udfoldelsesmuligheder, emmer den af nostalgi og historie. Den intime atmosfære i lokalet sætter prikken over i et for en vaskeægte autentisk musikoplevelse for både musikere og publikum. De fire udvalgte bands til Reeperbahn Festivalens SPOT On Denmark-fremstød er en god blanding af forskellige musikgenrer spændende fra klassisk 60 er rock over electro-pop til folk-rock og dyster metal. En musikalsk sammensætning af stilarter som burde kunne tilfredsstille selv et kræsent publikum. Og det lykkes til fulde. Igennem hele aftenen er der stor cirkulation af gæster og branchefolk, som har udvalgt et eller flere af de danske bands som deres favoritter denne lørdag aften, og der er fuldt hus til samtlige danske showcases. Med en kapacitet på mennesker, må det anslås, at der har været gæster inde i løbet af hele aftenen.

2 The Rumour Said Fire klar med et helt album Første band på scenen er The Rumour Said Fire, som har to ekstra mand med på scenen på keyboard og guitar. Og det fungerer upåklageligt på trods af scenens størrelse. Det er kun anden gang, at bandet spiller en koncert i udlandet, men de formår i den grad at få det tyske publikum med. Der bliver lyttet intenst, mens stemningen stiger, og det er yderst velvalgt at sætte det mindst tempofyldte band på først. En fin start på aftenens show. The Rumour Said Fires første fuldlængde album The Arrogant udkommer 18. oktober, og publikum fik selvfølgelig nogle smagsprøver bl.a. deres første single Sentimentally Falling, som netop i samme uge som Reeperbahn Festivalen har været P3 s uundgåelige. Efter en times optræden slutter bandet en stemningsfuld koncert af med The Balcony. Godt instrumentalt samspil og godt kor-arbejde er dele af The Rumour Said Fires forcer. Det var et fantastisk publikum. Super lækkert at folk bare lyttede til vores musik. Det er første gang vi er med til SPOT On Denmark, og i første omgang ville vi bare spille en god koncert, men det vil jo være fantastisk, hvis der kommer noget konkret ud af det, udtalte Kasper Nissen efter koncerten. Selv om det er første gang The Rumour Said Fire er med til et SPOT On Denmark-fremstød, så har de spillet til andre branchefestivaler før, bl.a. by:larm. Efter deres store gennembrud i Danmark med The Balcony, har mange syntes, det var oplagt at satse på udlandet med det samme. Men det har været vigtigt for bandet, at de havde et helt album til at bakke den danske succes op med. SPOT On Denmark er den første branchefestival, hvor vi har kunnet sende et fuldlængde album ud i forvejen (promoudgaver, red.), og som kan repræsentere en enhed og ikke kun en enkelt sang. I aften kommer der en del branchefolk fra Tyskland, som nok er det land, der har vist mest interesse. Vi regner med, at der kommer en del repræsentanter fra major labels, forklarer Nikolaj Thorenfeldt fra gruppens pladeselskab Smash!Bang!Pow!:. Men det er super fedt at være en del af en dansk showcase. Det er måske en lidt spøjs konstellation med de tre andre bands, da de er meget forskellige, men det viser en stor alsidighed. Og så er det nogle rigtig gode live-bands. Nikolaj Thorenfeldt fortæller videre, at The Rumour Said Fire netop har indgået en publishing-aftale med EMI worldwide via deres svenske hovedkontor: Og EMI er super tændte. Vi har haft et bud fra dem længe, men vi ville ikke lave nogen aftale, før de havde det nye materiale at forholde sig til. Man bliver nødt til at håndtere den

3 ulempe det er at have haft et hit som The Balcony. Og så får vi lavet en strategi, som fungerer for begge parter. Ja, det tegner rigtigt lovende, og forhåbentligt kommer der også snart andre konkrete tilbud på bordet. Lige nu har vi rigtigt travlt med at få den nye plade ud i Danmark, og så i udlandet kort efter. Og så følger vi op i forbindelse med Eurosonic i Holland og South By Southwest i USA. Thee Attacks next stop Germany Næste band på scenen er Thee Attacks, som efter en lidt afdæmpet start snart får sat tempoet i klubben gevaldigt op. Det nye hold gæster fanger straks energien, og Jimmy Attack har fuld kontakt med publikum resten af koncerten med sin flirtende og charmerende superstjerneattitude. Bandet leverer en super god stage-performance, og man bliver aldrig træt af at kigge på drengenes energifyldte sammenspil. Flere af de fremmødte gæster er dresset op i klassisk Beatles-outfits, hvilket gør stemningen mere autentisk. Jimmy Attack altid god for et lille hoftevrid Det var bedre end vi havde forventet. Jeg undrer mig over, hvordan folk finder frem til det her spillested ud af alle de mange fede klubber og steder, der er på festivalen. Men det er fedt, at de har valgt at komme til vores koncert, siger Ritchie Attack og fortsætter: Publikum er meget forskellige fra land til land, og vi har spillet på både små og store steder. Det går rigtigt godt i Tyskland og Benelux lige nu, og vi har en rigtig god booker, som har arrangeret vores kommende Tysklandsturné. Efter SPOT Festival i år var der faktisk to tyske bookingbureauer som bejlede til os. Vi valgte at gå med det mindre, Headquarter, fordi de var så engagerede og professionelle. Før har vi stået for alt selv via MySpace og Facebook.

4 Mananager Mads Mulvad fortæller: Der er en del udenlandsk opmærksomhed omkring bandet lige nu både i Europa og USA men vi må vente og se, om der kommer noget reelt ud af det. I aften håber jeg, at vi får lavet kontakter til nogle af de europæiske branchefolk. Crunchy Frog har et godt netværk her i Tyskland, så det håber jeg giver afkast. I forbindelse med udgivelsen af deres album It s Mister Attack to You, som udkom i Tyskland, Schweiz og Østrig i august, tager bandet på tour i de pågældende lande i oktober og november. Thee Attacks blev interviewet af kulturkanalen Arte TV inden koncerten. (Foto: René Wiborg). Ydermere skal vi også arbejde videre med det japanske marked efter deres album blev udgivet i august. Det er en stor mulighed, de har fået efter, at et af Japans største rockbands, The Bawdies, opdagede dem på nettet og fik deres eget pladeselskab, Fabtone Records, til at lytte til dem, slutter Mads. Henrik Hamilton altid en sikker frontfigur hos Ginger Ninja. Ginger Ninja en succes i Holland Endnu et sceneskift og drengene fra Ginger Ninja indtager rummet og scenen. Tempoet er stadigt højt, og det nye publikum har svært ved ikke at komme i godt humør. De fleste af sangene fra albummet Wicked Map bliver spillet, og bandets egen energi afspejles i publikums reaktion og den er god. Et af højdepunkterne er nummeret Sunshine, som de fleste kan relatere positivt til, uanset om de kender sangen eller ej. Rasmus Søby Andersen fortæller efter koncerten: Til denne her slags festivaler kommer folk jo for at høre noget nyt og ikke det musik de i forvejen kender, og det skal man jo lige huske på. Vi skal lige omstille os fra vores 4-dages tour i Holland, hvor vi næsten har spillet for fulde huse, og alle folk kendte vores musik. Det er en super privilegeret oplevelse, men det tyske publikum var også rigtig fede. Det går rigtigt godt i Holland og også i Finland, hvor vi lige har spillet til en stor festival. Vi er rigtig glade for endnu engang at være en del af SPOT On Denmark, da det har givet os flere konkrete jobs i udlandet.

5 Det er jo tredje gang Ginger Ninja er med på SPOT On Denmark. Jeg synes, at SPOTarrangementet i Wien var en øjenåbner, og idéen om at samle et netværk af mennesker omkring dansk musik er genial. Til festivalen fik vi konkret et bookingbureau som hedder Ink Music, og vi fik et territorium, som blev interesseret i bandet. Det var rigtigt godt, og det har medført en networking, som vi bliver stadig bedre til at følge op på, fortæller Thomas Nordquist fra PDH. Siden da er netværket blevet større, og Ginger Ninja har haft stor succes i Holland bl.a. pga. nummeret Sunshine som er blevet brugt i forbindelse med det hollandske fodboldlandshold, og så har de spillet til Lowlands Festival, som er en af Hollands største festivaler. Det har givet interesse for bandet i andre europæiske lande. Sony musik er dem vi satser på i Tyskland det som er vigtigt nu, er at se om Sony Tyskland gør noget. Det var tredje gang Ginger NInja var valgt til et SPOT On Denmark-arrangement. Lige nu har vi bookingbureauer i Østrig, Schweiz og Holland, men ingen i Tyskland, og der er ingen grund til at forhaste det. Der kommer to repræsentanter i aften, og for Ginger Ninja er det et perfekt tidspunkt. Der kommer også et tysk tv-hold og filmer i aften, afslutter Thomas.

6 Kellermensch klar til udlandet Aftenens sidste band er velvalgt til at slutte en succesfuld aften med dansk musik. Fra Ginger Ninjas glade solskinsange går vi direkte over i Kellermenschs dystre univers. Og når Kellermenschs frontfigur, Sebastian Wolff, indtræder scenen, skifter han, som en kamæleon: Fra en stille mand til en dyster og fandenivoldsk poet. Han evner at indleve sig i alle de sange han fortolker, og formidler dem til publikum på en måde, så ingen er i tvivl om, at han mener, hvad hans synger. Sammen med resten af bandet fik han i den grad formidlet budskabet til den proppede klub. Sebastian Wolff en mesterlig iscenesætter af Kellermensch musik. Vi har arbejdet længe med at få bandet frem i Danmark og skabt en profil. Samtidig har vi jo startet vores pladeselskab, Persona Non Grata, og det har været lidt af en kamp med at få det hele til at køre rent praktisk, men det er heldigvis lykkes, fortæller Michael Iversen, manager for Kellermensch. Nu er tiden så kommet til, at vi vil forsøge at komme videre i udlandet. Vi har altid haft en ambition om, at komme ud over landets grænser, og det tror jeg mange er enige i. Efter SPOT Festival 2009, hvor vi mødte vores engelske manager, Tim Hole, kom der hurtigt showcases i London. De medførte, at der var folk fra engelske radiostationer, der hørte om bandet. Og vi fik så en invitation til at kommer over og spille en session på BBC One og siden XFM i London, og dér fik vi troen på, at vi rent faktisk kan lave noget, som er brugbart internationalt.

7 Lige nu prøver vi at gøre det samme her i Tyskland. Vi startede på Popkomm i Berlin og nu Reeperbahn. Og det har vist sig at gå over al forventning. Super respons. Der er en masse folk, som gerne vil snakke med os, og en masse vi gerne vil snakke med, så jeg er bare rigtig glad. Lige nu har vi en bookingaftale med X-Ray Touring i UK og en aftale med Creative Talent i Tyskland. Mht. i aften har jeg en idé om, at der kommer repræsentanter fra Universel, Sony og Warner Brothers, fortsætter Michael. Vores album er ude nu i Danmark, Sverige samt UK, hvor vi også skal på turné fra 22. oktober i Manchester. Vi slutter ugen efter i London, siger Michael Iversen. Kellermensch får som regel rigtigt flotte anmeldelser. De har en fantastisk statistik, når man ser tilbage på de seneste tre festivaler, SPOT, Roskilde og Sonisphere, hvor der er givet max antal stjerner hver gang. Kellermensch har nu også fokus på det tyske marked. Og det tyske marked har fokus på Kellermensch I aften var der stort fremmøde, og der var en del danskere. Vi kunne se, at folk kendte nogle af vores sange især Army Ants fra vores ep Narcissus, sagde den anden af gruppens sangere, Christian Sindermann efter koncerten. I det hele taget synes vi, at SPOT On Denmark er et fedt initiativ, som giver mulighed for at spille for branche-folk. Og det er jo en stor cadeau, at være blandt de fire udvalgte bands her på Reeperbahn, siger Christian, som godt ved der er lang vej endnu før gruppen for alvor er slået igennem, men som dels glæder sig over den kommende mini-tur til England dels har noteret sig at der er interesse i det tyske for at udgive gruppens cd efter koncerterne i Berlin og nu Hamburg.

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2016/intro-tysklands-stoerste-musikmagasin-hylder-dansk-kunst-musikog-mode-i-september-udgaven/ Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder

Læs mere

18 år med. Magtens Korridorer1

18 år med. Magtens Korridorer1 18 år med Magtens Korridorer1 Fotograf: Flemming Mechlenborg Kristensen Magtens Korridorer er dannet i København i 1995 og er i dag bestående af: Anders Ramhede på trommer, Niklas Schneidermann med sin

Læs mere

[Video-reportage + de første resultater] fra den danske aften på Reeperbahn Festival 2017

[Video-reportage + de første resultater] fra den danske aften på Reeperbahn Festival 2017 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/video-reportage-de-foerste-resultater-fra-den-danske-aften-paa-ree perbahn-festival-2017/ [Video-reportage + de første resultater] fra den

Læs mere

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/lowly-har-haft-blikket-fast-rettet-mod-udlandet-fra-start/ Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Henrik Friis 26. marts 2015

Læs mere

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Eventyrlyst har bragt den danske sangerinde SØS FENGER og elektro- duoen NORDSTRØM sammen i ny overraskende konstellation FENGER//NORDSTRØM Gnister udkom

Læs mere

Karriereindblik: Sekuoia Jagten på de rigtige match

Karriereindblik: Sekuoia Jagten på de rigtige match Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//mxd-viden/karriereindblik-sekuoia-jagten-paa-de-rigtige-match/ Karriereindblik: Sekuoia Jagten på de rigtige match Henrik Friis 5. januar 2015 Karriere-indblik:

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/denmark-blooms-at-eurosonic/esns-dag-2-stor-interesse-i-dansk-musik-f ra-internationale-delegates/ ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Danish invasion: Berlin Music Week

Danish invasion: Berlin Music Week Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/danish-ivvasion-berlin-music-wee/ Danish invasion: Berlin Music Week admin 11. september 2012 For fjerde år i træk var DMF s showcase Danish Invasion

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem?

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem? Efter deres panel om lørdagen fangede pressefrivillig Louise Borum Bech YouTuberne LasseMedHatten, SofiNekoDesu og Son-Michael til et interview omkring at lave YouTubevideoer, passion og at møde følgere.

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra. H.C. Andersen. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0

Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra. H.C. Andersen. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0 Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra H.C. Andersen 90 91 Musikmesser/Showcase-festivaler Der findes et utal af internationale musikmesser, -konferencer, -seminarer, -festivaler og kombinationer

Læs mere

Tredje trin op ad den franske stige

Tredje trin op ad den franske stige Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/spot-on-denmark/tredje-trin-op-ad-den-franske-stige/ Tredje trin op ad den franske stige admin 28. januar 2009 Vincent Van Go Go fik (som

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Transskribering af interview 5

Transskribering af interview 5 Transskribering af interview Interviewguiden er udarbejdet med udgangspunkt i de af Bryman (0) opstillede guidelines til kvalitative semistrukturerede dybdeinterviews. Spørgsmålene i interviewguiden inddeles

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Alle kan synge. - evaluering

Alle kan synge. - evaluering Alle kan synge - evaluering Forord I vinteren 2017 bad Sangkraft Aarhus dirigent Jonas Rasmussen lave to korsangs-arrangementer under navnet Alle kan synge. Arrangementerne var rettet mod voksne, som gerne

Læs mere

En»magisk aften«i Vancouver

En»magisk aften«i Vancouver Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2007/en-magisk-aften-i-vancouver/ En»magisk aften«i Vancouver admin 7. maj 2007 Outlandish før deres radiooptræden. Fredagen i Vancouver startede

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Onsdag d. 2. april Fantastiske idéer

Nr. Lyndelse friskole Onsdag d. 2. april Fantastiske idéer Fantastiske idéer Smil og glade dage ser man hvis man går ned til Lars og Bettinas Dukkeværksted. Børnene har masser af ideer og fantasi. Der er blevet fortalt om de forskellige forfattere, karaktere og

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

CLASSIC ROCK Historierne bag billederne

CLASSIC ROCK Historierne bag billederne Pressebilleder til CLASSIC ROCK Historierne bag billederne Et billedforedrag af Jørgen Angel 24 pressebilleder. ID#: HendrixB_37 Jimi Hendrix, 3. September 1970. Efter sigende en af guitaristens bedste

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7 10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; 300-332; 192(alterg.); 7 Lad os alle bede: Kære hellige ånd, vi beder dig tale til vores hjerte, så vi ser, hvad der rummes

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Om kun fire uger er det igen tid til den internationale designmesse blickfang, der både er designscenens hot spot og årets design-shopping-event

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 13 Mar Nicotine Nerves Alive

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 13 Mar Nicotine Nerves Alive CEM MusicTest Voxmeter Nicotine Nerves Alive 13 Mar 2019 1 CEM MusicTest Map 352.504 potentielle fans i svarende til 6 % 4.169.816 semi fans svarende til 73 % Denne del af publikum er begejstret for din

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/andet-faellesnordiske-fremstod-pa-et-japansk-marked-som-er-svaert-me n-ogsa-sa-stort-at-det-stadig-er-okonomisk-attraktivt/ Kræsne japanere tog

Læs mere

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985.

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985. Personale! Pia K. Jensen Leder Startede i huset i 1985. Uden forkundskaber røg jeg lige på køkkenet, og bagte hver dag til 150 børn. Siden fik jeg flere timer, og tog til sidst klubuddannelsen hvorefter

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Komponisten Gustav Mahler

Komponisten Gustav Mahler Mahlers 8. symfoni På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Gustav Mahler Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-tim-schou-om-at-skrive-musik-til-det-japans ke-marked/ [Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du?

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Interview med Ketil Forsé Staal del 1. Sted: The Bleak House Dato: 13/04/2014 Jeppe=J Simon=S Informant=I S: Først

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Musikforløb for 4. klasse

Musikforløb for 4. klasse Sønderjyllands Symfoniorkester Musikforløb for 4. klasse TEMA 2019: Carl Nielsen eller... LÆRERMATERIALE Carl Nielsen-illustrationer tegnet af Kasper Lundsfryd KÆRE LÆRERE Nu er det snart tid til, at vi

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper Slangetræf på Samsø Skrevet af Lonni Andersen www.la-music.dk Det er morgen, og solens stråler falder ind af vinduerne i restauranten på Brundby hotel, hvor jeg sidder og forsøger ruste mig til mit kommende

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2012 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - april 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juni 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: april

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev maj 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev maj 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev maj 2017 Rethink dyder fernisering på Fortegården Torsdag d. 18. maj var Fortegårdens kunstforening vært ved en stor fernisering på Fortegården.

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: + oplæring Ansøgt om Bevilget apr. 2014 mv. Bevilget sep. 2014 mv. Bevilget apr. 2015 mv. Bevilget sep. 2015 Bevilget apr. 2016

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 IKKE ALLE HAR DET NEMT Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været dér. Vist vejen. Tydeligt defineret

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juli 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: maj 2017

Læs mere

Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen Kenneth Bøgh Andersen Kenneth er født d. 29 november 1976, han blev født i Henne og nu bord han i Valby. Han er en dansk børne- og ungdomsforfatter. Hans første bog er Nidhugs Slaver. Han skrev den i 10

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus

Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus Tekst: Stefan Rasmussen Udgiver: Arrangørgruppen Aarhus / Promus Foto: Bertand Ønsker du yderligere oplysninger om undersøgelsen kontakt: info@promus.dk 1 0.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing.

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. 5 Først må du gerne lige fortælle dig navn, din alder, hvilken klasse du går i, og hvor du bor. Ja. Jeg hedder Line, og

Læs mere

Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde. Leonard Rossiter. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.

Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde. Leonard Rossiter. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2. Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde sig selv. Leonard Rossiter 184 185 Medierne Ordet medie stammer fra det latinske medium, der har betydningen at stå midt imellem

Læs mere

Musikmuseet Musikkens Magi

Musikmuseet Musikkens Magi Nyhedsbrev no 1 Musikmuseet Musikmuseet Musikkens Magi Musikkens Magi Vi løfter os, så vi kan løfte dig. Musikmuseet skal fremover handle om at formidle Musikkens Magi. Som Nationalmuseets musik-afsnit

Læs mere

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan Bilag 7. Transskription af interview. Interview gennemført d. 8. Maj 2014, via Skype Beskrivelse af interview med Jonathan Interviewet med Jonathan blev udført den 09. Maj 2014, som et Skype-interview.

Læs mere

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Musikaktiviteter påvirker folk positivt, både fysisk og psykisk, i overraskende grad! Musik er samtidig en intens

Læs mere

Rigtig Godt Nytår til alle

Rigtig Godt Nytår til alle Fredagsnyt d. 6/1 2017 Rigtig Godt Nytår til alle Et nyt kalenderår er begyndt, solen er langsomt på vej tilbage og forventningerne til et nyt og spændende år er høje. Dette år er startet op med en ny

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Indledning Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2014, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 153 deltagere har

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse Årsplan Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse 1 Årsplan for Linjefag musik FAG: Musik KLASSE: 7-9 klasse ÅR: 14/15 Lærer: MG August Oktober Opbygning af et fælles repertoire til Spil Dansk Dagen samt

Læs mere

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen I september 2015 mødtes knap 150 mennesker i København og Aarhus under overskriften Idea Factory Jazz : To kæmpe kollektive brainstorms, hvor musikere,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe Local Identity Forming Europe L.I.F.E. Information om projektet Comeniusprojekt 2013-2015 Et fantastisk projekt For knap et halvt år siden var to af skolens lærere i Tyskland for at søsætte et nyt internationalt

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst 15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst Når vi ser en film eller læser en rigtig god bog, sker der tit det, at vi kommer til at identificere os med en af figurerne. Det er som regel den, vi synes

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni

Læs mere

Håber på gevinst til klyngen

Håber på gevinst til klyngen 27-09-2016, Fyens Stiftstidende, Sektion 0 (Business-Fyn), Side 8, Knud Raasthøj raast@fyens.dk, 746 ord Håber på gevinst til klyngen For administrerende direktør i den velfærdsteknologiske klynge Welfare

Læs mere