Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl"

Transkript

1 29. april 2015 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs medlemmer velkommen til en spændende og anderledes aften i Portvinsdruernes tegn, og takkede Spar Nord og Mogens Sørensen for lån af de dejlige lokaler, Helle og Jette i køkkenet for tryllerierne med maden og Pia, Egeris Blomster for fin fin blomsterpyntning af bordene. Helge kunne oplyse at der som sædvanlig fristes man til at sige var flotte 80 personer mødt op. Derudover blev aftenens program oplyst som følger: - Kl : Velkomst med velkomstdrik kold Maynards White Colheita Kl : Kort aktuelt indlæg fra Spar Nord v/peter Damgaard - Kl : Generalforsamling. - Ca. kl : 3 retters menu med diverse portvine i rigelige mængder. Indlæg v/peter Damgaard, SparNord Peter Damgaard fra Spar Nord kom med et kort og interessant indlæg omkring investeringsmuligheder og dertil hørende risikoprofil. Ikke så dårligt at lære hvordan man plejer sine investeringer på bedste vis, samtidig med at man smager på et godt glas portvin. Og så til generalforsamlingen. 1.Valg af dirigent Max Laigaard blev valgt til dirigent og styrede slagets gang med en god og sikker hånd, og kunne meddele at generalforsamling var lovligt varslet. 2. Formandens beretning Formanden kunne med stolthed berette at vi på dagen havde rundet 121 medlemmer og takkede for den store interesse og opbakning der er hver gang Skive Portvinsklub inviterer til en aktivitet. Derefter tog han os med på et lille tilbageblik med følgende overskrifter: november 2013 blev der afholdt en åben portvinssmagning i KCL. - Uden annoncering og kun ved at prikke nogle af de der tidligere havde udvist interesse, blev der overraskende 71 personer, der blev spurgt til om de var interesserede i at der blev oprettet en

2 portvinsklub og det var der mange der var og de tilkendegav samtidig at de gerne ville møde op til en stiftende generalforsamling Den aften fik vi et oplæg om portvinens historie + en Kopke/Maynards portvinssmagning - Stiftende generalforsamling blev afholdt den 5. februar 2014, på Aktivitetscentret, med 59 fremmødte, forslag til vedtægter blev fremlagt og diskuteret, det blev besluttet at afholde en ekstraordinær generalforsamling, og den nuværende bestyrelse blev valgt samt øvrige poster besat. Denne aften fik vi et oplæg om de visioner som initiativtangerne havde for en portvinsklub i Skive - bare lige at nævne den vigtigste: En hyggelig klub, hvor vi i fællesskab kan nyde og udbrede kendskabet til Portvin og herefter en mindre smagning af Portvin fra Quinta Kopke. - Ekstraordinær generalforsamling den 8. maj 2014 på Aktivitetscentret Ny Skivehus med en stor Maynards smagning. Her skulle vi stadig selv medbringe glas (gerne store tulipanformede) - hvilket var et blandet syn :o) - Torsdag den 9. oktober 2014 portvinssmagning i Vinde Forsamlingshus med 60 deltagere, med Søegaards Vinhus der stod for smagningen og de havde allieret sig med Allan Faurskov som præsenterede os for portvine fra to forskellige Quintaer: Quinta Martinez og Quinta Roriz. - tak til Søegaards Vinhus for en god aften. Her var det første gang vi havde vore vintasker og glas med. Praktisk og et sjovt syn når vi alle møder op med vores ens håndbagage. I øvrigt en stor tak og ros til Lene, Vinde Forsamlingshus for den venlighed og service vi altid møder når vi gæster Vinde Forsamlingshus. - Portvinssmagning på Børsen i København i november 2014, med rundvisning på Christiansborg af Inger Støjberg, frokost i Snapstinget afsluttende med Portvinsfestival på Børsen og derefter retur i Skive hvor vi var ca personer deltog i smagningen på Børsen. - Tirsdag den 25. november 2014 julesmagning i Vinde Forsamlingshus over temaet Portvin som egner sig til Julens fristelser. Det blev til LBV fra Kopke & Maynards samt Colheita fra samme Quintaer afsluttende med Lenes risalamande og kirsebærsauce med tilhørende Colheita fra Torsdag den 5. marts 2015 havde vi 2015 s første smagning i Spar Nords kantine, med Søren fra Strøgets Vinhandel, vine fra Quinta Ramos Pinto og Johannes Odgaard fra Østjysk Vinforsyning der kommenterede smagningen en rigtig god aften. En tak til Spar Nord for lån af lokaler og stor tak til Helle & Jette for lækker tapas. Opsummering: - Vi har en velfungerende hjemmeside. - Et velfungerende system for oprettelse af medlemskab. - Et velfungerende system for tilmelding til aktiviteter. - Vi er på Facebook. - Vi kan findes på: Vinavisen.dk og Portvin.nu. Men, vi savner at I benytter jeres mulighed for input på vores hjemmeside. Fremtiden: Vi er selvfølgelig spændte på hvor mange der fornyer medlemskabet.

3 Vi planlægger 2 smagninger i efteråret 2015: - den første er planlagt til torsdag den 17. september her bliver det Kvickly der kommer på banen i Vinde Forsamlingshus. - den anden smagning bliver torsdag den 19. november Vi vil gerne høre om hvilken form I helst ser smagningerne afholdt under: - Smagning med flutes? - Smagning med efterfølgende let anretning? - Smagning med menu? - Eller? Vi forsøger i størst mulig omfang at benytte lokale leverandører. Vi forsøger at fremskaffe gode priser til jer ved smagningerne. Vi havde også planlagt at sende en mail når vi så gode tilbud, men det har vi ikke opfyldt. Der er meget små mængder i butikkerne når der annonceres med en god pris, så vi når simpelt hen ikke at sende en mail, før der er udsolgt - så kig selv efter i diverse annoncer. Vi vil også godt vide om der er ønske/behov for: En gentagelse af portvinens historie (grundviden/smagning): Hvad er portvin? Hvem har opfundet portvinen? Douro Regionen Vingårdene Vinhøsten Forarbejdning Transport / lagring Kontrol og kvalitet Vi vil også gerne vide, om der er interesse for en portvinssmagning, hvor vi kommer op at flyve med f.eks. gamle Colheita eller gamle Vintage. Her bliver det nødvendigt at samle i fold af 10 til 12 personer, og det vil blive til en anden pris end den vi kender fra de smagninger, vi indtil nu har afholdt. I kan med rette spørge, hvad prisen vil blive. Det er svært at sige, det kommer helt og holdent an på hvad vi vælger, men det kunne nemt blive 400,- til 600,- kr. inkl. flutes. I det hele taget vil vi meget gerne løbende have jeres spørgsmål, forslag og tilkendegivelser brug klubbens hjemmeside eller bestyrelsens mailadresser. Hvis I undrer jer over den billige pris på aftenens menu og smagning skal I vide, at vi har passet rigtig på jeres penge.

4 Vi har et overskud fra jeres indmeldelsesgebyr og på kontingent. Smagningerne har alle været i økonomisk balance. Da det er medlemmernes penge og der ikke skal være et større overskud i klubkassen har bestyrelsen valgt at bruge nogle af pengene: En billig pris til medlemmer for deltagelse i generalforsamlingen og fuld pris for gæster. Ligeledes har medlemmerne mulighed for køb af vintermometre til en god pris på 50,- kr. (v.u pris er ca. 135,- kr.) Vi har ikke tømt kassen helt, det vil kasserer Poul komme tilbage til ved fremlæggelse af regnskabet. Tak til mine bestyrelseskollegaer for godt arbejde og samarbejde. Formanden afsluttede sin beretning med endnu engang at takke for den store opbakning der havde været til Skive Portvinsklub med dertil hørende stor applaus fra de fremmødte. Indlæg fra salen Et medlem pointerede at formanden vist havde glemt at det første år også havde resulteret i at Skive Portvinsklub 2 gange var blevet omtalt og vist på TV MidtVest. 3. Regnskab Kasserer Poul fremlagde regnskabet der bød på sorte tal på bundlinien, som jo er fremkommet ved medlemskontingent fra 116 medl., indtægter fra 5 smagninger/arrangementer fratrukket udgifter til de selvsamme medlemmer og smagninger; i alt et overskud på godt kr ,- dejligt.. ;o) Regnskabet er revideret og godkendt af revisor Leif Erik Jensen. Fra salen blev bestyrelsen opfordret til at afholde eet årligt betalt arrangement for bestyrelsens medlemmer. 4. Indkomne forslag Der stilles følgende ændringsforslag til vedtægter for Skive Portvinsklub af 5. februar Ændring af vedtægt 4 A Nuværende ordlyd slettes: 4 A: Der er mulighed for, at der kan tegnes et passivt medlemskab. Enhver, der ønsker passivt medlemskab, betaler et reduceret årskontingent, der opkræves årligt pr. 1. juni, dækkende perioden fra 1. juni til 31. maj det efterfølgende år. Det årlige reducerede kontingent fastsættes på generalforsamlingen.

5 Passivt medlemskab giver taleret uden stemmeret ved generalforsamlinger og ret til at modtage elektronisk kommunikation fra klubben (f.eks. om indbydelser til smagninger, tilbud eller arrangementer). Passive medlemmer kan deltage ved smagninger til gæstepris. Ny ordlyd 4 A: Ikke medlemmer kan deltage i smagninger til gæstepris, som fastsættes af bestyrelsen for hver enkelt aktivitet. Forslaget er stillet af bestyrelsen for Skive Portvinsklub. Med fuld opbakning fra de fremmødte medlemmer blev dette forslag vedtaget. 5.Kontingentfastsættelse Det eksisterende beløb på kr. 100,- blev besluttet fortsat at være gældende. 6.Valg af bestyrelse På valg var: - Michael Madsen - Poul Vestergaard - Nina Vestergaard Der blev ikke foreslået andre og de 3 blev genvalgt. 7.Valg af revisor og revisorsuppleant - Leif Erik Jensen, Revisor - Max Laigaard, Revisorsuppleant Der blev ikke foreslået andre og de 2 blev genvalgt. 8.Valg af bestyrelsessuppleanter - Nuværende bestyrelsessuppleant Tommy Madsen, Skive - Nuværende bestyrelsessuppleant Niels Jørgen Riis Søndergaard, Skive Der blev ikke foreslået andre og de 2 blev genvalgt.

6 9.Eventuelt Ingenting. Dirigent Max kunne herefter med ordene Det var en nem omgang afslutte generalforsamlingen, og formand Helge kunne takke Max for indsatsen og samtidig meddele at generalforsamlingen var gået nemmere og hurtigere end forventet med det ikke så kedelige resultat at vi nu havde 45 min. ekstra til at nyde et glas portvin eller 2 inden maden blev serveret. Portwine Dinner Så til det der, nok trods alt nok var aftenens hovedpunkt for de fleste, nemlig aftenens Portwine Dinner menu, der bød på både nye portvine og gengangere i forhold til tidligere smagninger, men menuen som følger: Portwine Dinner Velkomst: Maynards White Colheita 2004 Menu: Parmaskinke, soltørrede tomater, oliven, feta, pesto og frisk salat m/flutes Hertil serveres : Kopke LBV Oksefilet, petit kartofler, sauce, rodfrugter m/timian og svampestuvning med hakket tomat Hertil serveres: Maynards Vintage 2012 Marcipankage m/bl. nødder og ostecreme Hertil serveres: Kopke Colheita 1985 Kaffe/the - Spar Nord er vært Det blev en god og virkelig spændende oplevelse, og for de fleste også en ny oplevelse at drikke portvin til en 3-retters menu. Der blev smagt på maden og portvinen både hver for sig og sammen og livligt kommenteret og debatteret bordene rundt. At dømme efter snakken og folks kommentarer var det en stor og anderledes oplevelse. På gensyn til næste smagning 19. september 2015 og med portvinlig hilsen

7 Allan Riis Søndergaard Sekretær, Skive Portvinsklub

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl. 18.00. I Spar Nord Velkomst v/formanden Formand Helge Pedersen bød velkommen og kunne med stolthed berette at vi afholder ordinær

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl 17. maj 2017 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/5 2017 kl. 18.00. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs fremmødte medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup.

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner 3577-002 JL/LIS VEDTÆGTER FOR De Hjemløses Venner cvr-nr. 30 47 91 65 1. Navn. 1.1. Foreningens navn er De Hjemløses Venner. 1.2. Foreningen har hjemsted i Esbjerg. 2. Formål. 2.1. Foreningens primære

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Tirsdag den 30. oktober 2018 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Tirsdag den 30. oktober 2018 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Generalforsamling Tid og sted Fordeler Tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Midtjysk Knallert Klub

Midtjysk Knallert Klub Midtjysk Knallert Klub PALLE GULDBRANDSEN LØRDAG DEN 17. FEBRUAR 2018 Vedtægter for Midtjysk Knallert Klub 1. NAVN OG STIFTELSE 1. Klubbens navn er - Midtjysk Knallert Klub (MFF ) Aktiv og er stiftet den

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere