1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt."

Transkript

1 Gjøl, den 14. maj 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 1/ Dato: 8. maj 2010 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE) Knud Pinholt (KPI) Henning Romme (HRO) Paul Harrison (PHA) Suppleant Louis Rovs Hansen (LRH) Ivan Svendsen (ISV) Referent Merete Strandberg (MST) 0. Registrering Ingen afbud. 1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde Seneste referat blev godkendt. 3. Valg af skribent til orientering i FLYV MST laver et kort indlæg om bestyrelsesmødet til FLYV. 4. Formandens Orientering Benzinkort KNI laver et skrift som udsendes til pladserne og så vil der efterfølgende blive holdt et møde. EPFU EAS mødet lørdag/søndag blev aflyst pga. askeskyen. Man vurderede at der ikke kunne komme nok frem til at der var 50 % repræsenteret. EPFU blev gennemført uden deltagelse af svenskerne, nordmændene og finnerne. Der er ret stor aktivitet i EPFU, man deltager i høringer og workshops. Der kommer et officielt referat fra EPFU. KNI deltog i Midtsjællands jubilæum 30. april, desværre var det ikke flyvevejr. KNI overrakte et KDA ur i gave fra DMU. Der var et stort fremmøde til trods for vejret.

2 2 5. Konstituering og besættelse af udvalgsposter Jævnfør UH 220 Bestyrelsen 6. Fastsættelse af mødedatoer for 2010/11 28/6 kl Aalborg Lufthavn 13/9 kl Lolland-Falster 9/10 kl. 10 DMU formandsmøde, Odense 13/11 kl Vamdrup Flyveklub 26/2 kl Odense, Fyns Flyveklub 30/4 kl DMU repræsentantskabsmøde, Odense 7. Opfølgning på repræsentantskabsmødet KNI, jeg har aldrig oplevet så positiv en stemning på et repræsentantskabsmøde. Vi fik også en meget positiv tilkendegivelse på mail fra Politiets Flyveklub. KJE, informationsniveauet er blevet forbedret og der er kommet nogle synlige brugbare resultater, sprogtest, kontrollant virksomhed. HRO, vi skal anskueliggøre at det betyder at være med i fællesskabet så vi kan opponere mod de tiltag der sker fra myndighedernes side, f.eks. flyseler. JBM vi bør informere om vores succes historier, f.eks. sprogtests, skilltests. ISV, den dag vi laver den første DMU skill test skal der virkelig laves noget PR. PHA, jeg kunne godt tænkte mig at vi kan få stilstanden ned til 4. mdr. på forsikringsaftalen. KJE, QBE siger at der er meget få som bruger stilstanden, da det koster administrationen. KJE, stilstanden er 0,6% pt. Vores indgangsvinkel er at vi gerne vil have at vores medlemmer flyver så meget som muligt. 8. Nyt fra KDA s bestyrelse og udvalg MelWin KNI, vi er nået så langt at serveren kører. Programmet er installeret og der er lavet en testoverførsel af medlemmer. Der køres tests og vi skal i gang med at oversætte siden til dansk. KNI, er der nogle prøveklubber linet op. Det bliver i første omgang hele DMU og derefter skal vi ud at fortælle klubberne hvordan man bruger systemet. World Air Games Herning er gået positivt ind i det. De vil ikke betale penge til FAI for at afholde WAG og FAI tager stilling her til den 23. maj. Sport Event Fyn tager endelig stilling den 4. juni. PHA, hvor meget arbejdsbelastning giver det til os...kje, man har ikke ressourcer i KDA til at tage opgave, men der er sat af til at man ansætter en. DFU Faldskærmene har i et par år truet med at melde sig ud af KDA hvis kontingentet ikke sættes ned. Havsager er inviteret til møde hos DFU i juni for videre forhandling. Økonomi KDA Pilotshop går ikke som ønsket, men har også haft en længere periode på nedsat kraft. Momsen gør det også vanskeligt. Vi har drøftet et samarbejde med nogle af de udenlandske butikker, da det er for stor en opgave at vedligeholde webshoppen.

3 PHA, i mine øjne har Pilot Shoppen ingen chance, portomæssigt er det billigere at handle i f.eks. UK. Uddannelsesudvalg Vi har ventet på et udspil fra Ole Spange om at lægge flyvehåndbogen ud elektronisk, jeg tror sagen er gået lidt i stå. Ungdomsudvalget HRO har foreslået et emne fra Lolland-Falster. En ung mand på 15, der er svæveflyver og i gang med at læse PPL. Flyselesagen Jeg skal have fulgt op på sagen med John, Liteflite. 9. Nyt fra KDA s luftrumsudvalg På grund af luftrumstrukturen mellem Roskilde og København vil man gerne flytte svæveflyverområderne på sydsjælland. Roskilde har været imødekommen og der er kommet en tilfredsstillende løsning. SLV kan ikke levere VFR kortet fordi de har overdraget opgaven til Kort- og Martikel styrelsen. Kortene udkommer først i okt/nov. Billund ønskede at lave deres svæveflyveområder om, men der har været meget protest mod det sagen er lidt på standby. Hvis ønskerne bliver realiseret, vil de have TMA en lavet om til C og udvidet, hvilket vil besværliggøre svæveflyvene i at krydse fra nord til syd. ISV, VIP områder - vi bør som organisation gøre opmærksom på at det er en bekymrende tendens at man begynder at lukke områder hele tiden det er et spørgsmål om tid før en af os kommer til at flyve ind i området. 10. Økonomi Der er ingen restancer fra klubberne. 11. KZ & Veteranflyklubben KNI, vi er i gang med at forsøge at få et møde sat i stand i den nedsatte gruppe. Der har været en del diskussion på om sagen. DMU s bestyrelse ønsker ikke at involvere sig i diskussionen på da det er et meget lille forum der skriver på pilots og de er ikke altid korrekt informeret om sagen. KNI har skrevet nogle meget korte fakta. JBM, da jeg læste Jane Hermansens indlæg synes jeg at budskabet fra Jane lå lidt langt fra den aftale der blev lavet på mødet i Middelfart i januar. KJE, KDA s formand har skrevet et brev til DMU og KZ & Veteranflyklubben for at følge op på sagen og det har resulteret at der nu er taget fat på at få etableret et møde i arbejdsgruppen. HRO, det er væsentligt at vi på et møde er meget forberedte med nogle gode argumenter om en sammenlægning af KZ&V og DMU. F.eks. er argumentet for at samles i en organisation de kommende EASA certifikater, samt at vi har varetaget KZ&V s interesser i EASA høringer. Jeg opfordrer til, at vi i bestyrelsen samler nogle gode argumenter for hvorfor vi skal stå sammen. PHA, det kan tænkes at det bliver meget dyrt for KZ&V erne hvis det bliver til at det kun er Anneks II fly, som SLV skal håndtere. 3

4 4 12. Optagelse af Brædstrup Flyveklub DMU s bestyrelse godkendte indmeldelsen af Brædstrup Flyveklub. 12a.Optagelse af Herning Flyveklub Herning Flyveklub har anmodet om optagelse i DMU. Bestyrelsen gennemlæser vedtægterne og der vil blive rettet henvendelse til Herning Flyveklub, såfremt der er bemærkninger til vedtægterne. Bestyrelsen mener, at navnet Herning Flyveklub er et uheldigt navn, da det kan skabe forvirring i forhold til Herning Motorflyveklub. 13. Nedsættelse af vedtægts- og medlemskategori udvalg KJE, vores egne vedtægter og vores eksempel på klubvedtægter trænger til revidering. Der skal også arbejdes med vores medlemskategorier. KNI, vi skal kigge nærmere på vores direkte medlemskab. Bestyrelsen besluttede ikke at ændre på kontingentet for direkte medlemmer. Efter som der ikke blev taget beslutning herom på repræsentantskabsmødet. MST kontakter de direkte medlemmer som er begrænset til den 30/6 og informerer om at der ikke bliver ændret på medlemskabet til og med 1. halvår DMU s vedtægter bliver taget op til revision på næste repræsentantskabsmøde, april Det kan tænkes at der kommer ændringer til den tid. KNI, jeg er principielt imod direkte medlemmer både i DMU og KDA. Det blev besluttet at nedsætte et vedtægtsudvalg med følgende personer fra bestyrelsen: Knud Pinholt Kim Jensen Knud Nielsen 14. Samarbejde med DULFU Der er sendt miniguides til DULFU. Der tales lidt i DULFU om en fremtidsvision om at DMU og DULFU sammenlægges. KJE, jeg forslår, at DMU tager initiativ til igen at holde et fælles møde med DULFU for at tale om fremtidsvisionerne. Bestyrelsen besluttede at rette en henvendelse til Hans Havsager med forslag om at man igen holder et fælles bestyrelsesmøde for at tale videre om mulighederne for udbygning af samarbejdet. 15. DMU s unionshåndbog Der blev nedsat en arbejdsgruppe som står for opdatering af unionshåndbogen: Henning Romme Louis Rovs Hansen Merete Strandberg Når unionshåndbogen er opdateret, skal den fremover være elektronisk og lægges på hjemmesiden. 16. Justering af rejsegodtgørelse i eget fly ved mødedeltagelse HRO, prisen for at leje en PA28, i f.eks., Roskilde er kr. inkl. Moms. Vi må erkende, at der er kommet moms på, hvis jeg skal flyve min Cessna 150 til møde i f.eks. Odense skal jeg selv betale 500 kr. oveni.

5 5 Bestyrelsen besluttede at godtgørelse for flyvning hæves til kr. pr. tachotime, dog max kr i alt. gældende pr. 1. juni Orientering om status på teorilokaler, Avgas 100LL som speciel brændstof, DMU Skilltest ordning og Bornholms Lufthavn HRO orienterede: Teorilokaler Vi har spurgt i DMU flyveklubber og UL klubberne. MST har lavet en oversigt. Vi mangler lidt dækning i Sønderjylland. KNI kontakter Hans Møller, Haderslev. Agvas 100LL MST har kontaktet til Jacob Pedersen, formand fo AOPA som har modtaget høringssvar fra UK og har lovet at sende det til DMU. Så snart MST har modtaget høringssvaret videresendes det til KJE, som er formand for KDA s brændstofudvalg. DMU skilltest ordning HRO har rykket Ole Lynggaard flere gange for det endelige arbejdspapir, det ligger i HR afdelingen, SLV hvor de vurderer på hvordan DMU kontrollanteerne kan ansættes uden aflønning. Det blev besluttet at DMU pålægger PPL eleven et administrationsgebyr på 300 kr. til at dækning af administration på DMU kontoret. Det blev endvidere besluttet at Reg. Facility afregner kørselspenge til kontrollanten efter Statens højeste kørselstakst med evt. tillæg af færge- og broafgift. Bornholms Lufthavn Vi er af den opfattelse at vi ikke kommer meget videre med sagen, da viljen ikke er til stede, men vi har besluttet at holde et mødet med Bornholms Lufthavn den 29. maj. DsvU har opgivet alt svæveflyvning på Bornholm Lufthavn pga. de ringe adgangsforhold og DFU har også udtrykt problemer med adgangsforholdene. I forhold til Naviair er der ikke problemer med at lave en aftale med flyvning udenfor lukketid, men så længe vi ikke kan skabe mulighed for at de får adgang til lufthavnen er vi lige vidt. 18. Eventuelt HRO, fugle restriktionsområder kommer til overfladen igen, jeg foreslår at man laver et udvalg som dækker både flyvesikkerhed og miljø. Vi skal tage kontakt til Sammenslutningen af danske småøer for at gøre dem opmærksom på, at der er noget under opsejling som kan lukke for flyvning til-/fra de små øer. KPI jeg har skrevet ud til 350 flyejere og ca. 20 flyvelæger, lufthavne og flyveskoler i forbindelse med vores hvervekampagne. Opfølgning KJE - kontakter John, Liteflite for status MST - Kontakter Søren Pedersen vedr. DMU repræsentant til KDA s ungdomsudvalg. - Videresender UK materiale fra AOPA vedr. Avgas 100LL til KJE (Brændstofudvalget) - Kontakter Sammenslutning af Danske Småøer vedr. BL 7-16.

6 KNI - Laver skriv om benzinkort model til flyvepladser - Kontakter ATZ net vedr. muligheden for RSS - Kontakter Hans Havsager med forslag om et fælles DULFU/DMU bestyrelsesmøde. - Kontakter Hans Møller, Haderslev for at høre om der er mulighed for afholdelse af PPL teoriprøver. 6

Gjøl, den 19. marts Referat. DMU bestyrelsesmøde 5/ Dato: 15. marts 2010 Sted: Randers Flyveklub

Gjøl, den 19. marts Referat. DMU bestyrelsesmøde 5/ Dato: 15. marts 2010 Sted: Randers Flyveklub Gjøl, den 19. marts 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 5/2009-2010 Dato: 15. marts 2010 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE) Knud

Læs mere

Gjøl, den 30. juni Referat. DMU bestyrelsesmøde 2/ Dato: 28. juni 2010 Sted: Aalborg Lufthavn

Gjøl, den 30. juni Referat. DMU bestyrelsesmøde 2/ Dato: 28. juni 2010 Sted: Aalborg Lufthavn Gjøl, den 30. juni 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 2/2010-2011 Dato: 28. juni 2010 Sted: Aalborg Lufthavn Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE) Knud

Læs mere

Generelt fungerer hjemmesiden godt, men download har ikke virket i noget tid, der arbejdes på sagen med ATZnet.

Generelt fungerer hjemmesiden godt, men download har ikke virket i noget tid, der arbejdes på sagen med ATZnet. Gjøl, den 20. januar 2009 Referat DMU bestyrelsesmøde 4/2009-2010 Dato: 17. januar 2009 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE)

Læs mere

0. Registrering Afbud fra HNI og JBM. Ole Lynggaard og Henrik Michelsen, Trafikstyrelsen deltog under pkt. 6 og 7, som blev behandlet først.

0. Registrering Afbud fra HNI og JBM. Ole Lynggaard og Henrik Michelsen, Trafikstyrelsen deltog under pkt. 6 og 7, som blev behandlet først. Gjøl, den 19. november 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 4/2010-2011 Dato: 13. november 2010 Sted: KDA-Huset, Roskilde Lufthavn Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim

Læs mere

Gjøl, den 15. juni 2009

Gjøl, den 15. juni 2009 Gjøl, den 15. juni 2009 Referat DMU bestyrelsesmøde 1/2009-2010 Dato: 18. maj 2009 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Suppleant Referent Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1. Forslag til vedtægtsændringer, jf. vedlagte bilag 1. 2. Forslag fra DMU s bestyrelse: Repræsentantskabet

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Ivan Svendsen Paul Harrison Louis Rovs Hansen

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Kim Jensen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Louis Rovs Hansen Flyveklubber:

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Hans Havsager, formand (HH) Helge Hald (HE)

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 7. december 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn. -1 bestyrelsesmedlem (1 år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn. -1 bestyrelsesmedlem (1 år) Side nr.: 1 (12) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Gjøl, den 30. september 2009. Referat. DMU bestyrelsesmøde 3/2009-2010. Dato: 26. september 2009 Sted: Sindal Flyveklub

Gjøl, den 30. september 2009. Referat. DMU bestyrelsesmøde 3/2009-2010. Dato: 26. september 2009 Sted: Sindal Flyveklub Gjøl, den 30. september 2009 Referat DMU bestyrelsesmøde 3/2009-2010 Dato: 26. september 2009 Sted: Sindal Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) Inden mødet

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Hjalmar Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen Paul Harrison Rasmus Nielsen Jacob Pedersen Flyveklubber: Alssund

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Orientering om forhandlingsforløbet mellem Kongelig

Læs mere

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Dato 12. marts 2o16, klokken 1ooo 13oo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Palle J. Christensen (PJC) Henning Romme

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU Dato: 11. februar 2012 Sted: Philip Nathansen, Aarhus Deltagere: Brian Mollerup, Mikkel Palmbo, Philip Nathansen, Carsten Svendsen, Peter Palmbo,

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) HH redegjorde

Læs mere

Den 14. maj 2011 modtog KDA pr. e mail et forslag fra KZ&V til en fælles allonge til overenskomsterne

Den 14. maj 2011 modtog KDA pr. e mail et forslag fra KZ&V til en fælles allonge til overenskomsterne Til Unionsformænd samt modtagere af KDA s nyhedsmails. Karup, den 28. juli 2011 Den 26. april 2011 redegjorde jeg for sagsforløbet i forbindelse med forhandlingerne om DMU s overenskomst med KDA, og jeg

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE ÅRSBERETNING 2008 og indkaldelse til 26. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 25. april 2009 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2008 Bilag 3: Indkaldelse til DMU Sport repræsentantskabsmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Dato 21. januar 2o16, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Palle J. Christensen (PJC) Henning

Læs mere

ÅRSBERETNING 2009 27. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING 2009 27. REPRÆSENTANTSKABSMØDE -tilsluttet Kongelig Dansk Aeroklub ÅRSBERETNING 2009 og indkaldelse til 27. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 24. april 2010 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2009 Elev den 18. marts 2010

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads Side nr.: 1 (11) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Dato : Torsdag, den 26. marts 2o15, klokken 17:oo 2o:oo Sted : KDA-huset, Roskilde Fremmødt : Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Jørgen Mouritzen (MOU)

Læs mere

Københavns Lufthavne A/S, som udlejer grunden til KDA, har accepteret en

Københavns Lufthavne A/S, som udlejer grunden til KDA, har accepteret en Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Lisette Bertelsen (LSB) Ingen Anders Madsen (AM)

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING 2011 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE ÅRSBERETNING 2011 og indkaldelse til 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 21. April 2012 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2011 Elev den 15. marts 2012 2 Til medlemsklubberne 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for AOPA DMU

Vedtægter for AOPA DMU Vedtægter for AOPA DMU 1 Navn Unionens navn er AOPA DMU. Navnet afspejler unionens ophav som en fusion af Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) samt Dansk Motorflyver Union (DMU). AOPA DMU er ved

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE ÅRSBERETNING 2010 og indkaldelse til 28. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 30. April 2011 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2010 Elev den 30. marts 2011 Til medlemsklubberne 2 28. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere.

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere. Den 1. november 2016 Referat DMU formandsmøde, den 30. oktober 2016 Sted: Klubhuset, Billund Motorflyveklub Referent: Merete Strandberg Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen

Læs mere

Bilag 1A - DMU bestyrelsesmøde 5/ Strategi for hvervekampagne Oplæg fra Knud Pinholt

Bilag 1A - DMU bestyrelsesmøde 5/ Strategi for hvervekampagne Oplæg fra Knud Pinholt - Strategi for hvervekampagne 2010-2010 Oplæg fra Knud Pinholt Fra: "Pinholt Knud" Til: "Merete Strandberg" ; "Helikopterudvalget - Ivan Svendsen" ;

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15 Dato 22. oktober 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Michael Olesen

Læs mere

Referatet var blevet fordelt til medlemsorganisationerne og publiceret på hjemmesiden tidligere. Referatet blev underskrevet.

Referatet var blevet fordelt til medlemsorganisationerne og publiceret på hjemmesiden tidligere. Referatet blev underskrevet. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Ole Kobberup (OKO) Anders Madsen (AM) Referatet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Valg af dirigent: Christian Gravesen Valg af referent: Frank Nielsen Ingen indsigelser. Lovlig varslet Bestyrelsens Beretning for 2014 Viborg Flyveklub Lør.

Læs mere

DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale.

DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale. Formand Per Horn Gyvelvej 8, 7700 Thisted Tlf: +45 97923243 / Mobil: +45 23720044 Email: perhorn@hotmail.com Dato: 19.11.2014 DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale.

Læs mere

2. Formanden a) Forslag om informationsmøder i klubberne.

2. Formanden a) Forslag om informationsmøder i klubberne. Referat DULFU Bestyrelsesmøde Dato: Lørdag den 19. november 2016 Sted: Deltagere: Viborg Flyveklub Per Horn (PH) Hans Havsager (HH) Preben Bruhn Jensen (PJ) Anders Jørgensen (AJ) Jørgen Gram (JG) Helge

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Onsdag den 10. april 2013, kl. 17.30-21.30 KDA-huset, Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

ÅRSBERETNING 2007 25. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING 2007 25. REPRÆSENTANTSKABSMØDE ÅRSBERETNING 2007 og indkaldelse til 25. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 26. april 2008 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2007 Bilag 3: Indkaldelse til DMU Sport repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

ÅRSBERETNING 2012. 30. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 20. April 2013

ÅRSBERETNING 2012. 30. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 20. April 2013 ÅRSBERETNING 2012 og indkaldelse til 30. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 20. April 2013 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2012 Elev den 15. marts 2013 2 Til medlemsklubberne 30. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

ÅRSBERETNING og indkaldelse til

ÅRSBERETNING og indkaldelse til ÅRSBERETNING 2018 og indkaldelse til 36. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 27. april 2019 2 Elev den 20. marts 2018 Til medlemsklubberne og direkte medlemmer Der indkaldes herved til: Vi håber på flyvevejr,

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Bent Holgersen - Formand Claus Rose Andresen Peter Andersen Jørn Vinther

Læs mere

BESTYRELSESMØDE_2013_08_03_ROSKILDE_REFERATV5 Side 1 af 7

BESTYRELSESMØDE_2013_08_03_ROSKILDE_REFERATV5 Side 1 af 7 Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HJN) Per Wistisen (PEW) Palle J. Christensen (PJC) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Michael Olesen (MIO) Jacques Johsman (JAJ) Anders

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Status over de kommende EASA Part FCL regler m.m.

Status over de kommende EASA Part FCL regler m.m. Referat DMU Seminar for Registered Facilities Tid/sted: Deltagere: Ordstyrer: Referent: Den 5. november 2011, Odense Lufthavn. Trafikstyrelsen, Registered Facilities, DMU Flight Examiners og DMU bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg. Revideret 29.04.17 NordAls Flyveklub 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK- 6430 Nordborg. 2 Klubbens formål er at fremme enhver form for privatflyvning. 3 Klubben

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat af KDA s ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 22. september 2012.

Referat af KDA s ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 22. september 2012. Referat af KDA s ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 22. september 2012. KDA s formand, Helge Hald, bød velkommen til mødets deltagere og gav ordet til generalsekretæren, Anders Madsen, for nogle

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013. 31. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 12. April 2014

ÅRSBERETNING 2013. 31. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 12. April 2014 ÅRSBERETNING 2013 og indkaldelse til 31. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 12. April 2014 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: Forslag til vedtægtsændring fra DMU s bestyrelse Bilag 3: DMU s regnskab 2013

Læs mere

Elev, mandag den 13. august 2007. Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder.

Elev, mandag den 13. august 2007. Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder. Statens Luftfartsvæsen Ellebjergvej 50 2450 København SV Elev, mandag den 13. august 2007 Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder. Dansk Motorflyver (DMU) har følgende

Læs mere

- KZ&V har i årets løb tilbudt, at vi kan købe deres klubhus. Vi har dog takket nej af flere årsager - primært økonomi.

- KZ&V har i årets løb tilbudt, at vi kan købe deres klubhus. Vi har dog takket nej af flere årsager - primært økonomi. Referat af generalforsamling i Vestjyllands UL Flyveklub (VULF) Tirsdag den 20. marts kl. 19.00 i klublokalet i hangaren, Stauning Lufthavn. Til stede: Henrik Schäfler, Lasse Vestergaard, Richard Slot

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Dato Sted Fremmødte Afbud Referent Referat: Tonny Henriksen : Onsdag, den 8. marts 2o17, klokken 18:oo : KDA-huset, Roskilde : Dansk Ballonunion

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017 ÅRSBERETNING 2016 og indkaldelse til 34. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2016 Bilag 2: Bestyrelsens forslag til vedtægtsændring Elev den

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2013

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2013 Danmarks Luftsports-Forbund Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2013 Protektor: H. K. H. Prinsgemalen Tilstede: Lisette Bertelsen (LB) Helge Hald (HH) Søren Pedersen (SP) Palle Christensen (PC)

Læs mere

Som led i det samarbejde mellem de to unioner, som begge unioner ønsker, er der indgået følgende. Samarbejdsaftale

Som led i det samarbejde mellem de to unioner, som begge unioner ønsker, er der indgået følgende. Samarbejdsaftale Som led i det samarbejde mellem de to unioner, som begge unioner ønsker, er der indgået følgende Samarbejdsaftale mellem Dansk Svæveflyver Union (DSvU) og Dansk UL-flyver Union (DULFU). Dækningsområde.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af DULFU-bestyrelsesmøde 21. maj 2017 På Ringsted Flyveplads

Referat af DULFU-bestyrelsesmøde 21. maj 2017 På Ringsted Flyveplads Referat af DULFU-bestyrelsesmøde 21. maj 2017 På Ringsted Flyveplads Hele bestyrelsen var til stede: Per Horn (PH) Hans Havsager (HH) Helge Hald (HHA) Jørgen Gram (JG) Preben Bruhn Jensen (PBJ) Frank Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Klubbens navn, bomærke, hjemsted og tilhørsforhold.

VEDTÆGTER. 1. Klubbens navn, bomærke, hjemsted og tilhørsforhold. Vedtægter Side: 1 af 9 VEDTÆGTER 1. Klubbens navn, bomærke, hjemsted og tilhørsforhold. 1.1. Klubbens navn er Nordsjællands Svæveflyveklub. 1.2. Klubbens bomærke er som beskrevet i klubhåndbogen og som

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2010/2011) Mødedato: Den 10. maj 2010 Mødested: Arnborg kl. 18:00 Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 ÅRSBERETNING 2017 og indkaldelse til 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2017 Elev den 20. marts 2018 Til medlemsklubberne 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

Hermed fremsender DMU forslag til KDA repræsentantskabet, henholdsvis ændringer til vedtægter og regulativ.

Hermed fremsender DMU forslag til KDA repræsentantskabet, henholdsvis ændringer til vedtægter og regulativ. Kongelig Dansk Aeroklub Lufthavnsvej 28 4000 Roskilde Sendt pr. e mail til: kda@kda.dk formand@kda.dk Torsdag den 6. juni 2013 Forslag til behandling på KDA s repræsentantskabsmøde Hermed fremsender DMU

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

UNGE FLYVNING. Udbytte fra KDAs Ungdomsgruppes

UNGE FLYVNING. Udbytte fra KDAs Ungdomsgruppes UNGE & FLYVNING Udbytte fra KDAs Ungdomsgruppes Møde 18/1 2011 Hvorfor er det så vigtigt at støtte ungdomsarbejdet!!! Arbejdekan give flere medlemmer og grundstof til fremtidens eliteudøver, instruktører

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Klubbens navn, hjemsted og tilhørsforhold 1. Stk. 1. Klubbens navn er VULF - Vestjyllands UL Flyveklub (herefter VULF) Stk. 2. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Forslag til klub vedtægter

Forslag til klub vedtægter Forslag til klub vedtægter Nuværende vedtægter Forslag til ændringer Begrundelse 1. Klubbens navn er XX Flyveklub. Dens hjemsted er XX Flyveplads. Klubbens formål 2. Klubben har til formål at fremme motorflyvningen

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk 13..februar 2012 REFERAT Bestyrelsesmøde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 20 ORGANISATION NR. 09 DATO: 04.05.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2008/2009)

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers

Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter for Modelflyvning DK 1 Navn, formål og fundering Foreningens navn er Modelflyvning Danmark. Foreningens navn må forkortes til Modelflyvning DK og i interne sammenhænge til MDK. MDK s formål er

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Referat af Formandsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub

Referat af Formandsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Referat af Formandsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub 3. oktober 2009 KDA-Huset, Roskilde Referat af KDA Formandsmøde afholdt i KDA-huset, Roskilde lørdag den 3. oktober 2009, kl. 11.00 Tilstede var følgende:

Læs mere