Naturvejleder Faxe Kom med på tur!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Naturvejleder Faxe 2013. Kom med på tur!"

Transkript

1 Naturvejleder Faxe 2013 Kom med på tur!

2 I Kalkens rige 28. april, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj. Skovens Dag - åbning af bålhytten i Standparken 5. maj, kl Mødested: Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads I dag på Skovens dag inviterer Naturvejleder Faxe til åbning af den ny bålhytte og naturbase i Strandparken. Strandparken er et kommunalt ejet naturområde, lige syd for Faxehus Efterskole i Faxe Ladeplads. Vi skal gå på opdagelse, høre små historier og lave sjove naturaktiviteter i området. Bagefter samles vi ved bålhytten, hvor man kan spise sin madpakke og hygge sig omkring bålet. Alle er velkomne, aktiviteter og historier henvender sig især til børn i børnehavealder og deres søskende. - medbring gerne madpakke og børneinstitutionen Mælkevejen Cykeltur til Hesede Skov 11. maj, kl Mødested: Fugletårnet i Skoleparken, Vestre Ringvej, 4690 Haslev Deltag sammen med Danmarks Naturfredningsforening i en cykeltur der starter ved Skoleparken, kører omkring Mølleskoven til Bråby, over Susåen ved Pindsobro i Rødemose. Derefter gennem Nygårds Vænge til Hesede Skov, forbi både Villa Gallina og Gisselfeld, og derfra retur til Haslev. Turen er 17 km lang med indlagte pauser hvor der bliver fortalt om stederne og naturen netop nu. Medbring egen cykel og en forfriskning til kaffepausen Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe I Kalkens rige 26. maj, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj.

3 Vandretur langs stranden - det Blå Flag hejses 4. juni, kl Mødested: Ved flagstangen på badestranden ved Feddet Camping Arrangementet begynder med en festlig åbning af Blå Flag badesæsonen, med tale ved formanden for Teknik og Miljøudvalget, Rene Tuekær. Derefter leder naturvejlederen en vandretur langs vandkanten. Der bliver fortællinger til både børn og voksne, hvordan er standen dannet, hvilke spændende dyr og planter finder vi på vejen. Turen slutter med at vi går gennem skoven omkring Fed Havn på vej tilbage til campingpladsen. og Faxe Kommune De vilde blomsters dag 16. juni, kl Mødested: Offentlig P-plads ved sti til Paradishaven, Hesede Skov (1,4 km vest for restaurant Villa Gallina) Deltag i en skovvandring i Hesede Skov. Turen går omkring både Paradishaven og Svenskekløften. Turen ledes som vanligt af Niels Fauerholt, der vil fortælle om de træer, buske og planter vi møder undervejs. Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Dansk Botanisk Forening Åbning af ny udstilling i Fiskerhuset 22. juni, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Det smukke lille Fiskerhus har fået en ny kunstudstilling malet af kunstnere fra Fiskerhusgruppen. Dagen vil byde på åbningstale, fremvisning af de originale kunstværker, lidt til ganen og en kort gåtur med naturvejlederen. Arrangør: Fiskerhusgruppen og Naturvejleder Faxe Kalkmaleri for børn og voksne 30. juni, kl På dette arrangement vil naturvejlederen fortælle spændende historier om kalkmalerier. Vi skal høre om riddere, drager og prinsesser, kalk fra kalkbruddet og middelalderens farver. Imens får alle lov til at male deres eget kalkmaleri af gammeldags pigmenter rørt op med æggehvide. Pris: Adgangsbillet til museet Husk tøj der kan tåle en malerklat Krible-krabledyr på stranden 1 5. juli, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en hyggelig tur til stranden med naturvejlederen og oplev det vrimlende dyreliv i vandkanten. Der er fiskenet, waders og vandkikkerter til dem, der vil låne. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen!

4 Sten for hele familien 10. juli, kl Mødested: Foran informationen ved Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en rundtur i geologiens verden. Vi skal finde sten langs stranden, og høre historien om hvordan jordens dramatiske kræfter har skabt de flotte sten på stranden. Cykeltur på Feddet 12. juli, kl Mødested: P-pladsen Feddet Camping Naturvejleder Faxe viser vejen på dagens cykeltur Feddet Rundt! Vi skal besøge heden, fugletårnet og Fed Havn med den særegne betonbåd. Cykelturen foregår på grus og asfaltveje. Vi holder en pause til at spise madpakken undervejs. - cykel kan evt. lejes ved Feddet Camping ring på tlf og hør om der er ledige cykler. Smådyr i vandhullet - Skoleengen 15. juli, kl Mødested: Broen ved Skoleengens nordside. Fra parkeringspladsen ved Haslev Gymnasium, Skolegade 31, 4690 Haslev: Følg grusstien på højre side af bygningerne, kryds boldbanen og I er fremme ved broen. Kom med på en spændende vandhulstur på skoleengen. Vi skal prøve at bruge forskellige fangstredskaber, og undervejs kigger vi på alt det vi fanger. Naturvejlederen medbringer masser af net, forstørrelsesglas og akvarier. Pris: 20 kr. pr. pers. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen! Familietur i parken ved Gisselfeld 17. juli, kl Mødested: Gisselfeld, lige efter indgangen til parken ved Cafeen og parkeringspladsen Deltag i en hyggelig familietur i Gisselfeld park. Her vil turguiden fortælle om parken, om buske og træer, og om det karpehold, som i århundrede har været drevet i damme og søer. Naturvejlederen står for smådyrsfiskeri for børn ved Bredesø. Pris inkl. adgang til parken, voksne 25 kr, børn under 12 år gratis Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Naturvejleder Faxe Kriblekrabledyr på stranden 19. juli, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en hyggelig tur til stranden med naturvejlederen og oplev det vrimlende dyreliv i vandkanten. Der er fiskenet, waders og vandkikkerter til dem, der vil låne. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen!

5 Naturfotografi i Kalkbruddet 24. august, kl Faxe Kalkbrud er en æstetisk oplevelse, her er helt særlige farver og masser af lys. Vi går en tur, oplever det særlige landskab og går på jagt efter de gode motiver i naturen. Bagefter samles vi på museet hvor der vil være mulighed for at dele tips og triks, og snakke om dagens billeder. Medbring eget kamera og evt. kortlæser. Arrangør: Geomuseum Faxe, Naturvejleder Faxe og kunstner Lotte Tauber Lassen GPS løb i Nordskoven - Vandrefestival 31. august, kl Mødested: Nordskoven, mødested ved indgangen til skoven bag Sklerosehospitalet. Der kan parkeres ved p-pladsen på Ringstedvej 106D, 4690 Haslev På denne familievenlige tur kan du og din familie prøve at komme på GPStur i skoven? Der gives instruktion i brug af GPS og derefter sendes I ud på egen hånd til en række poster i skoven. Posterne indeholder lette spørgsmål eller børnevenlige aktiviteter. Ved bålpladsen kan medbragt mad nydes. Turens længde er ca. 2 km. Arrangør: Faxe Kommune, Vandrefestival I Kalkens rige 1. september, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj.

6 Naturens dag - vild med natur 8. september, kl Mødested: Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads På Naturens dag kan man opleve naturen sammen med en flok mennesker der er vilde med natur. Vi mødes i Strandparkens bålhytte. Herfra går vi på opdagelse i naturen, hvor vores turledere vil fortælle om naturen netop nu. Naturhistorierne krydres med børnevenlige aktiviteter. - medbring gerne madpakke Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Naturvejleder Faxe I Kalkens rige 28. september, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj. Svampetur i Sibirien 29. september, kl Mødested: Gl. Strandskov (Sibirien), skovparkeringspladsen på Vemmetoftevej, Faxe Ladeplads På turen skal vi samle og bestemme svampe. Der er kyndig hjælp fra vores turleder Jørgen Albertsen, som også giver gode råd om gode og mindre gode egenskaber ved vore fund. - medbring egen kurv, børste og proviant Arrangør: DK s Naturfredningsfor. Faxe og Foreningen til Svampekundskabens Fremme Vibeengskolen - naturoplevelser for alle Weekenddag i november - se for nærmere beskrivelse Mødested: Vibeengskolen, Haslev Efter skoletid kan alle borgere nyde godt af de nye muligheder for naturoplevelser, der er i området omkring Vibeengskolen. Det vil dagens arrangement sætte fokus på med en fælles velkomst og naturaktiviteter i området. og Fællesrådet/de uniformerede korps

7 Naturvejleder Faxe Naturvejleder Faxe er et treårigt projekt der er oprettet i et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Friluftsrådet og Faxe Kommunes forvaltninger for kultur-, natur- og skoleområdet. Naturvejlederen er ansat ved Østsjællands Museum og har kontor på Geomuseum Faxe. Ture for alle Naturvejleder Faxe laver ture for skoler, institutioner og private grupper. På hverdage er det gratis for skoler og institutioner fra Faxe Kommune at booke en tur med naturvejlederen. Læs mere om Naturvejleder Faxe på hjemmesiden

8 Naturrum Fiskerhuset Naturrum Fiskerhuset ligger på Feddet, og står altid åbent for publikum. Her er der: Naturbase som skoler kan låne grej i Kunstudstilling af naturmotiver fra Præstø Fjord Udstilling om husets og fjordens liv Thekøkken og læsekrog med naturbøger Borde og stole hvor man kan spise sin madpakke Kontakt Naturvejleder Sara Gelskov Naturvejleder Faxe Geomuseum Faxe Østervej 2, 4640 Faxe Tlf.: Fotos: Anja Gaard Olsen, Casper Vildrik Justesen, Bjørn Bensby Tryk: Faxe Bogtryk / Grafisk

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2015 Kom med på tur! Den levende natur i Faxe Kalkbrud 30. maj kl. 14-16 Mødested: Geomuseum Faxe, Østervej 2, 4640 Faxe Deltag i dagens arrangement hvor Naturvejleder Faxe og Danmarks

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2014 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og Natur- og Kulturskolen ved Sønderskov Udgivet: Maj 2014 Oplag: 2.400 stk. Ordrenr.: 584 Velkommen til

Læs mere

UD PÅ TUR. i 6 kommuner

UD PÅ TUR. i 6 kommuner UD PÅ TUR i 6 kommuner Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Struer, Lemvig Kommuner 2. halvdel 2010 juli december VELKOMMEN JULI I denne kalender kan I finde forslag til ture med vejleder.

Læs mere

OPLEV NATUREN I BALLERUP

OPLEV NATUREN I BALLERUP Me at v Kra 01 OPLEV NATUREN I BALLERUP Naturvejlederen forår 2015 Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejlederen. Arrangementerne er gratis, men enkelte kræver tilmelding.

Læs mere

SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD. Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser

SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD. Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser Vilde oplevelser og action for krop og hjerne BLIV KLOGERE Brug naturen i undervisningen Et besøg

Læs mere

Ud i naturen. Sommer/Vinter 2013-14

Ud i naturen. Sommer/Vinter 2013-14 Ud i naturen Sommer/Vinter 2013-14 SOMMER/VINTER 2013-14 236 ture i naturen på Viborg-Skive-egnen Gentagelser af ture 1 2 3 7 21 35 80 16 20 23-29 31-34 36-46 49-67 69-76 78-79 81-83 85-89 91 94-98 101-103

Læs mere

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg Ud i naturen Ture omkring Silkeborg Forår - sommer 2014 Marts Hugormetur Lørdag 22. marts kl. 14.00 til ca. 16 Vandløbsrestaurering Haller å Søndag den 23. marts kl 09.30 11.00 April Dyr og dyrespor i

Læs mere

UD PÅ TUR. i 6 kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer. 1. halvdel 2012 januar-juni

UD PÅ TUR. i 6 kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer. 1. halvdel 2012 januar-juni UD PÅ TUR i 6 kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer 1. halvdel 2012 januar-juni 2 Velkommen januar I denne kalender kan du finde forslag til ture med vejleder. Når

Læs mere

30 år VALLENSBÆKNU. Gymnastik i. Sommeravis TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN. tag ud og gem VALLENSBÆK STATIONSCENTER. Henrik SÆTTER KURSEN 3

30 år VALLENSBÆKNU. Gymnastik i. Sommeravis TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN. tag ud og gem VALLENSBÆK STATIONSCENTER. Henrik SÆTTER KURSEN 3 VALLENSBÆKNU NUMMER 4 14. MAJ 2013 VALLENSBAEK.DK 04 Sommeravis tag ud og gem Gymnastik i 30 år VALLENSBÆK STATIONSCENTER NORD Bagsiden TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN Henrik SÆTTER KURSEN 3 Sommerferie- AKTIVITETER

Læs mere

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Nyhedsbrev 2014 Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Velkommen i Nationalpark Vadehavet SAFARI i verdensklasse ægte naturoplevelser Velkommen hos Sort Safari altid autentisk og original Foto og tekst Sort

Læs mere

Bårse Søerne et rekreativt område

Bårse Søerne et rekreativt område Bårse Søerne et rekreativt område Introduktion til området I Bårse har vi et vidunderligt sted, et grønt område med to store søer. Søerne skulle egentligt havde været til brug af vandski, og derfor har

Læs mere

Find nye veje FJORDENS DAG

Find nye veje FJORDENS DAG Find nye veje FJORDENS DAG 14. september 2014 Find nye veje ved fjorden! Medbring kontanter Velkommen Til Fjordens Dag I år håber vi på, at I er eventyrlystne og vil gå på opdagelse i naturen på steder

Læs mere

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Onsdag d. 1. april Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Kl. 13.00-13.30: Månedens historie på Kystmuseet Skagen. Den tilsandede Kirke/Sct. Laurentii kirke - Den 5. juni 1795 var det slut; den store og

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever?

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Af Lars Jensen, Lars Kjær, Jacob Svarre, Mie Hersted, lærere og pædagoger på Ådalsskolen i Ringsted. Flere klasser på specialskolen Ådalskolen

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere

Program for NATURENS DAG. - 14. september 2014 fra kl. 09.30 NATURENS DAG. i Middelfart Kommune

Program for NATURENS DAG. - 14. september 2014 fra kl. 09.30 NATURENS DAG. i Middelfart Kommune Program for NATURENS DAG - 14. september 2014 fra kl. 09.30 NATURENS DAG i Middelfart Kommune Velkommen til Naturens Dag 2014 Det er mig en stor fornøjelse igen i år at byde dig og din familie velkommen

Læs mere

Velkommen til Præstø Fjord

Velkommen til Præstø Fjord Velkommen til Præstø Fjord Naturrum Præstø Fjord er et samarbejde mellem Faxe, Næstved og Vordingborg kommuner med det formål at åbne Præstø Fjord for et større og bredere publikum. Rundt langs Præstø

Læs mere

KULTUR TJENESTE KØGE AKTIVITETER TIL DAGTILBUD INDSKOLING MELLEMTRIN OG UDSKOLING SKOLEÅRET 2015-16

KULTUR TJENESTE KØGE AKTIVITETER TIL DAGTILBUD INDSKOLING MELLEMTRIN OG UDSKOLING SKOLEÅRET 2015-16 KULTUR TJENESTE KØGE AKTIVITETER TIL DAGTILBUD OG SKOLEÅRET 2015-16 KULTURTJENESTE Kære lærer og pædagog i Køge Kommune Kataloget KULTURTJENESTE KØGE indeholder en let tilgængelig oversigt over det manfoldige

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Find vej ud i naturen året rundt. Inspirationshæfte med oplevelser og aktiviteter

Find vej ud i naturen året rundt. Inspirationshæfte med oplevelser og aktiviteter Find vej ud i naturen året rundt Inspirationshæfte med oplevelser og aktiviteter 2 Indhold Find vej ud i naturen året rundt 3 Mere natur i de små børns hverdag 4 God praksis i naturen 6 Januar-februar

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

TILBUD OM AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN Efterars feriepas

TILBUD OM AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN Efterars feriepas TILBUD OM AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN Efterars feriepas VELKOMMEN OG GOD FORNØJELSE Vejle Kommune, Kultur & Udvikling, arrangerer i samarbejde med en række foreninger, institutioner og enkelt personer

Læs mere

I denne bog står næsten ALT OM SKOVEN. (og hvis det ikke står der, står der, hvor det står)

I denne bog står næsten ALT OM SKOVEN. (og hvis det ikke står der, står der, hvor det står) I denne bog står næsten ALT OM SKOVEN (og hvis det ikke står der, står der, hvor det står) Udgivet af Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen og Dansk Skovforening, 2004 Tekst: Thorstein Thomsen, Stephan

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Gent fte. Ren By Hver Dag LIGE NU. > Side 4-5. Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig.

Gent fte. Ren By Hver Dag LIGE NU. > Side 4-5. Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig. Engagerede unge Årets streetfestival finder sted den 29. april kl.14-18. Unge drivkræfter står bag. > Side 6 Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig. > Side 13 Bliv

Læs mere

DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN

DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN POTENTIALEPLAN FOR NIVÅ - BØRNEFAMILIERNES BADEBY AB SO LUTLA NDS KAB HUMLEBÆK-NIVÅ HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN

Læs mere

Ud med børnene. - 24 naturbørnehaver fortæller. Læs om:

Ud med børnene. - 24 naturbørnehaver fortæller. Læs om: Ud med børnene - 24 naturbørnehaver fortæller Læs om: Drømmefangeren fra Ærøskøbing, Haletudsesøen fra Læsø, græsdukkerne fra Frederikshavn, urtesaltet fra Outrup, dyresporene fra Haderslev, sommerlegene

Læs mere

VHM Nyt. Æblelund i Mosbjerg Af Per V. Nielsen, Skoletjenesten. ...vi har den gode historie!

VHM Nyt. Æblelund i Mosbjerg Af Per V. Nielsen, Skoletjenesten. ...vi har den gode historie! VHM Nyt...vi har den gode historie! Nr. 8 april 2007 Æblelund i Mosbjerg Af Per V. Nielsen, Skoletjenesten I efteråret beskrev vi planerne for etablering af en æblelund i Mosbjerg. Ønsket var at få et

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere