Naturvejleder Faxe Kom med på tur!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Naturvejleder Faxe 2013. Kom med på tur!"

Transkript

1 Naturvejleder Faxe 2013 Kom med på tur!

2 I Kalkens rige 28. april, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj. Skovens Dag - åbning af bålhytten i Standparken 5. maj, kl Mødested: Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads I dag på Skovens dag inviterer Naturvejleder Faxe til åbning af den ny bålhytte og naturbase i Strandparken. Strandparken er et kommunalt ejet naturområde, lige syd for Faxehus Efterskole i Faxe Ladeplads. Vi skal gå på opdagelse, høre små historier og lave sjove naturaktiviteter i området. Bagefter samles vi ved bålhytten, hvor man kan spise sin madpakke og hygge sig omkring bålet. Alle er velkomne, aktiviteter og historier henvender sig især til børn i børnehavealder og deres søskende. - medbring gerne madpakke og børneinstitutionen Mælkevejen Cykeltur til Hesede Skov 11. maj, kl Mødested: Fugletårnet i Skoleparken, Vestre Ringvej, 4690 Haslev Deltag sammen med Danmarks Naturfredningsforening i en cykeltur der starter ved Skoleparken, kører omkring Mølleskoven til Bråby, over Susåen ved Pindsobro i Rødemose. Derefter gennem Nygårds Vænge til Hesede Skov, forbi både Villa Gallina og Gisselfeld, og derfra retur til Haslev. Turen er 17 km lang med indlagte pauser hvor der bliver fortalt om stederne og naturen netop nu. Medbring egen cykel og en forfriskning til kaffepausen Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe I Kalkens rige 26. maj, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj.

3 Vandretur langs stranden - det Blå Flag hejses 4. juni, kl Mødested: Ved flagstangen på badestranden ved Feddet Camping Arrangementet begynder med en festlig åbning af Blå Flag badesæsonen, med tale ved formanden for Teknik og Miljøudvalget, Rene Tuekær. Derefter leder naturvejlederen en vandretur langs vandkanten. Der bliver fortællinger til både børn og voksne, hvordan er standen dannet, hvilke spændende dyr og planter finder vi på vejen. Turen slutter med at vi går gennem skoven omkring Fed Havn på vej tilbage til campingpladsen. og Faxe Kommune De vilde blomsters dag 16. juni, kl Mødested: Offentlig P-plads ved sti til Paradishaven, Hesede Skov (1,4 km vest for restaurant Villa Gallina) Deltag i en skovvandring i Hesede Skov. Turen går omkring både Paradishaven og Svenskekløften. Turen ledes som vanligt af Niels Fauerholt, der vil fortælle om de træer, buske og planter vi møder undervejs. Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Dansk Botanisk Forening Åbning af ny udstilling i Fiskerhuset 22. juni, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Det smukke lille Fiskerhus har fået en ny kunstudstilling malet af kunstnere fra Fiskerhusgruppen. Dagen vil byde på åbningstale, fremvisning af de originale kunstværker, lidt til ganen og en kort gåtur med naturvejlederen. Arrangør: Fiskerhusgruppen og Naturvejleder Faxe Kalkmaleri for børn og voksne 30. juni, kl På dette arrangement vil naturvejlederen fortælle spændende historier om kalkmalerier. Vi skal høre om riddere, drager og prinsesser, kalk fra kalkbruddet og middelalderens farver. Imens får alle lov til at male deres eget kalkmaleri af gammeldags pigmenter rørt op med æggehvide. Pris: Adgangsbillet til museet Husk tøj der kan tåle en malerklat Krible-krabledyr på stranden 1 5. juli, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en hyggelig tur til stranden med naturvejlederen og oplev det vrimlende dyreliv i vandkanten. Der er fiskenet, waders og vandkikkerter til dem, der vil låne. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen!

4 Sten for hele familien 10. juli, kl Mødested: Foran informationen ved Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en rundtur i geologiens verden. Vi skal finde sten langs stranden, og høre historien om hvordan jordens dramatiske kræfter har skabt de flotte sten på stranden. Cykeltur på Feddet 12. juli, kl Mødested: P-pladsen Feddet Camping Naturvejleder Faxe viser vejen på dagens cykeltur Feddet Rundt! Vi skal besøge heden, fugletårnet og Fed Havn med den særegne betonbåd. Cykelturen foregår på grus og asfaltveje. Vi holder en pause til at spise madpakken undervejs. - cykel kan evt. lejes ved Feddet Camping ring på tlf og hør om der er ledige cykler. Smådyr i vandhullet - Skoleengen 15. juli, kl Mødested: Broen ved Skoleengens nordside. Fra parkeringspladsen ved Haslev Gymnasium, Skolegade 31, 4690 Haslev: Følg grusstien på højre side af bygningerne, kryds boldbanen og I er fremme ved broen. Kom med på en spændende vandhulstur på skoleengen. Vi skal prøve at bruge forskellige fangstredskaber, og undervejs kigger vi på alt det vi fanger. Naturvejlederen medbringer masser af net, forstørrelsesglas og akvarier. Pris: 20 kr. pr. pers. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen! Familietur i parken ved Gisselfeld 17. juli, kl Mødested: Gisselfeld, lige efter indgangen til parken ved Cafeen og parkeringspladsen Deltag i en hyggelig familietur i Gisselfeld park. Her vil turguiden fortælle om parken, om buske og træer, og om det karpehold, som i århundrede har været drevet i damme og søer. Naturvejlederen står for smådyrsfiskeri for børn ved Bredesø. Pris inkl. adgang til parken, voksne 25 kr, børn under 12 år gratis Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Naturvejleder Faxe Kriblekrabledyr på stranden 19. juli, kl Mødested: Fiskerhuset, Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe Kom med på en hyggelig tur til stranden med naturvejlederen og oplev det vrimlende dyreliv i vandkanten. Der er fiskenet, waders og vandkikkerter til dem, der vil låne. - husk skiftetøj - at få våde ærmer og sokker er en del af oplevelsen!

5 Naturfotografi i Kalkbruddet 24. august, kl Faxe Kalkbrud er en æstetisk oplevelse, her er helt særlige farver og masser af lys. Vi går en tur, oplever det særlige landskab og går på jagt efter de gode motiver i naturen. Bagefter samles vi på museet hvor der vil være mulighed for at dele tips og triks, og snakke om dagens billeder. Medbring eget kamera og evt. kortlæser. Arrangør: Geomuseum Faxe, Naturvejleder Faxe og kunstner Lotte Tauber Lassen GPS løb i Nordskoven - Vandrefestival 31. august, kl Mødested: Nordskoven, mødested ved indgangen til skoven bag Sklerosehospitalet. Der kan parkeres ved p-pladsen på Ringstedvej 106D, 4690 Haslev På denne familievenlige tur kan du og din familie prøve at komme på GPStur i skoven? Der gives instruktion i brug af GPS og derefter sendes I ud på egen hånd til en række poster i skoven. Posterne indeholder lette spørgsmål eller børnevenlige aktiviteter. Ved bålpladsen kan medbragt mad nydes. Turens længde er ca. 2 km. Arrangør: Faxe Kommune, Vandrefestival I Kalkens rige 1. september, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj.

6 Naturens dag - vild med natur 8. september, kl Mødested: Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads På Naturens dag kan man opleve naturen sammen med en flok mennesker der er vilde med natur. Vi mødes i Strandparkens bålhytte. Herfra går vi på opdagelse i naturen, hvor vores turledere vil fortælle om naturen netop nu. Naturhistorierne krydres med børnevenlige aktiviteter. - medbring gerne madpakke Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening Faxe og Naturvejleder Faxe I Kalkens rige 28. september, kl Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går vi ud i kalkbruddet. Her skal vi fordybe os i det særprægede landskab og høre en masse om hvorfor der ser ud som der gør. Hvordan er kalken dannet? Hvornår begyndte man at bryde kalken? Er der noget der hedder Faxemarmor? og hvad er historien bag de smukke søer. Turens længde er 3-4 km, husk godt fodtøj. Svampetur i Sibirien 29. september, kl Mødested: Gl. Strandskov (Sibirien), skovparkeringspladsen på Vemmetoftevej, Faxe Ladeplads På turen skal vi samle og bestemme svampe. Der er kyndig hjælp fra vores turleder Jørgen Albertsen, som også giver gode råd om gode og mindre gode egenskaber ved vore fund. - medbring egen kurv, børste og proviant Arrangør: DK s Naturfredningsfor. Faxe og Foreningen til Svampekundskabens Fremme Vibeengskolen - naturoplevelser for alle Weekenddag i november - se for nærmere beskrivelse Mødested: Vibeengskolen, Haslev Efter skoletid kan alle borgere nyde godt af de nye muligheder for naturoplevelser, der er i området omkring Vibeengskolen. Det vil dagens arrangement sætte fokus på med en fælles velkomst og naturaktiviteter i området. og Fællesrådet/de uniformerede korps

7 Naturvejleder Faxe Naturvejleder Faxe er et treårigt projekt der er oprettet i et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Friluftsrådet og Faxe Kommunes forvaltninger for kultur-, natur- og skoleområdet. Naturvejlederen er ansat ved Østsjællands Museum og har kontor på Geomuseum Faxe. Ture for alle Naturvejleder Faxe laver ture for skoler, institutioner og private grupper. På hverdage er det gratis for skoler og institutioner fra Faxe Kommune at booke en tur med naturvejlederen. Læs mere om Naturvejleder Faxe på hjemmesiden

8 Naturrum Fiskerhuset Naturrum Fiskerhuset ligger på Feddet, og står altid åbent for publikum. Her er der: Naturbase som skoler kan låne grej i Kunstudstilling af naturmotiver fra Præstø Fjord Udstilling om husets og fjordens liv Thekøkken og læsekrog med naturbøger Borde og stole hvor man kan spise sin madpakke Kontakt Naturvejleder Sara Gelskov Naturvejleder Faxe Geomuseum Faxe Østervej 2, 4640 Faxe Tlf.: naturvejleder@oesm.dk Fotos: Anja Gaard Olsen, Casper Vildrik Justesen, Bjørn Bensby Tryk: Faxe Bogtryk / Grafisk

Naturvejleder Faxe 2012. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2012. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2012 Kom med på tur! Skovens Dag - Skovtur for hele familien 29. april, kl. 11.00-13.00 Mødested: P-pladsen ved Strandegård Dyrehave. Fra Faxe Ladeplads køres mod syd og ca. 500 m efter

Læs mere

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2015 Kom med på tur! Den levende natur i Faxe Kalkbrud 30. maj kl. 14-16 Mødested: Geomuseum Faxe, Østervej 2, 4640 Faxe Deltag i dagens arrangement hvor Naturvejleder Faxe og Danmarks

Læs mere

Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev

Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev Danmarks Naturfredningsforening, september 2016 Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev Nyhedsbrevet omtaler nedenfor 2 planlagte ture her i efteråret, - men også vores årsmøde d. 29. september. Til årsmødet

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2011

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2011 Naturvejlederløntilskud Årsplan 2011 Naturvejleder: Marie Roland (barselsvikar for Sara Gelskov maj-december 2010) Arbejdssted: Geomuseum Faxe Adresse: Østervej 2 Postnummer/By: 4640 Faxe Delmål: (Planlagte

Læs mere

Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev

Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev Danmarks Naturfredningsforening, september 2014 Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev Fremover vil vi udsende nyhedsbreve til vore medlemmer og andre interesserede. Dette nyhedsbrev er sendt til alle

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Referencenummer: Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn arbejdsgiver: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By: 4660

Læs mere

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Hvert år afholder kommunen en række naturvejlederarrangementer ud i vores skønne natur. På turene bliver der fortalt om dyr og planter og om de store

Læs mere

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 JUNI Lillebælts kyster Kystvandring på Trelde Næs Tirsdag d. 13. juni 2017, 18.30-20 Mødested: P-pladsen Treldenæsvej 290, 7000 Fredericia En kystvandring

Læs mere

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017 Foto: Ole Klottrup Ørnens Dag ved Rands Fjord Søndag den 26. februar kl. 10-14 Vi står klar med teleskoper i og ved tårnet og vil fortælle om ørnenes spændende adfærd og biologi. Reden kan ses fra fugletårnet

Læs mere

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016 Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016 Hvert år afholder kommunen en række naturvejlederarrangementer ud i vores skønne natur. På turene bliver der fortalt om dyr og planter og om de store

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Referencenummer: 20667 Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn arbejdsgiver: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By:

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2014

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2014 Naturvejlederløntilskud Årsplan 2014 Referencenummer: 20667 Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn arbejdsgiver: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By: 4660

Læs mere

Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet

Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet Mødesteder Hesnæs Havn Bønnetvej, kør til havneområdet og parker på arealet ved den sorte toiletbygning. Ulslev Strand Østersøvej, kør til P-pladsen

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2013

Naturvejlederløntilskud Årsplan 2013 Naturvejlederløntilskud Årsplan 2013 Referencenummer: 20667 Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn arbejdsgiver: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By: 4660

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2013

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2013 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2013 Referencenummer: 20667 Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn nærmeste leder: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By:

Læs mere

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Juni - august 2016 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2016 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og arrangører Udgivet: Juni 2016 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 655-16 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturens dag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

ET HAV AF OPLEVELSER... BLÅ FLAG ARRANGEMENTER - SOMMER 2016

ET HAV AF OPLEVELSER... BLÅ FLAG ARRANGEMENTER - SOMMER 2016 ET HAV AF OPLEVELSER... BLÅ FLAG ARRANGEMENTER - SOMMER 2016 HER FINDER DU VORES BLÅ FLAG ARRANGEMENTER 2 1113 1 3 6 8 7 4 14 12 5 10 9 1. Skærbæk Strandpark 2. Trelde Næs 3. Lyngsoddevej, Fredericia

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2015 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: Juni 2015 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 607 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på tur-folder. Her

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturensdag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

SOMMERPROGRAM. FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli. Program for sommerugerne 29 og 30.

SOMMERPROGRAM. FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli. Program for sommerugerne 29 og 30. SOMMERPROGRAM FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli Program for sommerugerne 29 og 30. Kolding kommune har besluttet at der skal laves et sommerprogram for dig som har familie og børn. Man vil give Jer mulighed

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter Juni - august 2015 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra:

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Fredensborg Kom med ud i naturen - vi inviterer og viser vej! En række foreninger er gået sammen

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2014 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og Natur- og Kulturskolen ved Sønderskov Udgivet: Maj 2014 Oplag: 2.400 stk. Ordrenr.: 584 Velkommen til

Læs mere

Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER. Miraklet ved Filsø eftermiddagstur. Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens

Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER. Miraklet ved Filsø eftermiddagstur. Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER Miraklet ved Filsø eftermiddagstur Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens største naturgenopretningsprojekter. Fuglene er indvandret,

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Årsrapport 2008 Naturvejlederen ved Præstø Fjord

Årsrapport 2008 Naturvejlederen ved Præstø Fjord Årsrapport 2008 Naturvejlederen ved Præstø Fjord Årsrapport for Naturvejlederen ved Præstø Fjord Dette er en årsrapport for naturvejlederprojektet ved Præstø Fjord. Beskrivelsen af årets arbejdsopgaver

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Maj - august, 2018 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 www.samsonaturskole.dk Samsø Kommunes Naturafdeling

Læs mere

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 MEGET I VENTE! Du modtager denne oversigt over de kommende arrangementer i Naturpark Åmosen, fordi du har skrevet dig på vores nyhedsliste under et

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juli - august 2014. Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juli - august 2014. Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter Juli - august 2014 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø Tlf.: 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Lør. 12. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på ca. 5 eller 10 km. Sted: Culthus / Kulturforsyningen, Voldgade 1, Nykøbing F. Søn. 20. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på 5 eller 10 km. Sted: Bagergade, Bagergade/Asylvej,

Læs mere

2016 Blå Flag programmet

2016 Blå Flag programmet 2016 Blå Flag programmet 1. juni - 1. september Flaget tages ned i tilfælde af, at Blå Flag-kravene ikke opfyldes Oplevelser og sjov ved vandet Adventures and fun at the water Vil du med på tur? Vil du

Læs mere

OPLEV NATUREN I BALLERUP

OPLEV NATUREN I BALLERUP Me at v Kra 01 OPLEV NATUREN I BALLERUP Naturvejlederen forår 2015 Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejlederen. Arrangementerne er gratis, men enkelte kræver tilmelding.

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Grati færg

Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Grati færg Særnummer - marts 2018 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Grati s færg e 25. marts 2. april 2018 1 Søndag den 25. marts 09:00 12:00 "Åben dør" hos Venøsund Fisk og Skaldyr og Venø

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg Ud i naturen Ture omkring Silkeborg Ture oktober 2018 april 2019 Søndag 7. oktober kl. 10.30 til ca. 12. Den Skæve bane og Funder ådal Kom med på en gåtur på den nedlagte jernbane, der nu er gang- og cykelsti

Læs mere

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 Villa Gallina, kl. 12.30 3 4 FREDAGS CAFÉ Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 7 8 9 Vemmetofte skov, kl. 12.30 10 11 Pårørendeskole Faxe,

Læs mere

Sommer Juni, Juli, August

Sommer Juni, Juli, August Sommer 2018 - Juni, Juli, August Tur ud til Bondemand Jens - Grønne Spirer Så er vi taget på en tur ud til Bondemand Jens, denne gang er vi alle sammen gået der ud i det dejlige sommervejr, glade børn

Læs mere

Blå Flag program 2019

Blå Flag program 2019 Blå Flag program 2019 Mød os på Facebook og Instagram under navnet Blå Flag Center Sønderborg. Her kan du følge med i hvad der sker på centeret og få oplysninger om de enkelte aktiviteter. Aktivitetskalender

Læs mere

www.hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98 www.hanstholm-camping.dk Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Referencenummer: Navn naturvejleder: Sara Gelskov Navn arbejdsgiver: Tove Damholt Arbejdssted: Østsjællands Museum Adresse: Højerup Bygade 38 Postnummer/By: 4660

Læs mere

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk NATURAKTIVITETER som gør dine børn både gladere, klogere og kommer i god kondition I denne folder omtales tid og sted for offentlige arrangementer for børnefamilier i hovedstadsområdet. Arrangørerne er

Læs mere

kys frøen Hvem kan deltage Alle

kys frøen Hvem kan deltage Alle kys frøen OG KOM TÆTTERE PÅ NATUREN Velkommen til oplevelsescentrene Kys Frøen, Find Haletudsen og Kram Krabben i Det Sydfynske Øhav. De giver ingen eventyrgaranti, men du risikerer at finde en skat og

Læs mere

Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper. Mariehønsene & Bamserne

Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper. Mariehønsene & Bamserne Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper Mariehønsene & Bamserne Fleksafdelingen består af 2 grupper: Mariehønsene og Bamserne. Begge grupper er normeret til max. 20 børn mellem 2 og 5 år. Der er to pædagoger

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Hvornår er turen: Fredag den 4. juli kl. 14.00- søndag den 6. juli kl. 15.00 eller kl. 17.00 (2 færgeafgange)

Hvornår er turen: Fredag den 4. juli kl. 14.00- søndag den 6. juli kl. 15.00 eller kl. 17.00 (2 færgeafgange) Vil du have en skøn oplevelse med familien? Så er chancen der nu. Museum Sydøstdanmark er, i samarbejde med Vordingborg Kommune, i gang med at udvikle en ny oplevelsesrute på Møn, Nyord og Bogø; Camønoen

Læs mere

Offentlige ture og arrangementer 2010

Offentlige ture og arrangementer 2010 Offentlige ture og arrangementer 2010 GeoCenter Møns Klint arrangerer en lang række af udendørs ture, aktiviteter og oplevelser i 2010. Vi spreder os over forskellige emner og steder og alle er velkomne.

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk Naturaktiviteter som gør dine børn både gladere, klogere og kommer i god kondition I denne folder omtales tid og sted for offentlige arrangementer for børnefamilier i Nordsjælland. Arrangørerne er lokale

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse Engang var børn ikke inde. Kun hvis de skulle i skole eller spise eller sove. Det gælder så ikke længere - for PC, ipad og mobil

Læs mere

Nærværende notat præsenterer resultatet af Naturgruppens første møde.

Nærværende notat præsenterer resultatet af Naturgruppens første møde. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 11-09-2012 ODDESUND-PROJEKTET Natur-arbejdsgruppen JOURNALNUMMER 01.00.00-P20-2-12 NATUR- OG

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Ny Naturvejlederordning fra 2016

Ny Naturvejlederordning fra 2016 Ny Naturvejlederordning fra 2016 Samarbejdspartnere Center for Børn og Undervisning Center for Kultur, Frivillighed og Borgerservice Center for Teknik og Miljø Østsjællands Museum Stillingen er normeret

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2012 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse.

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Ud med kunsten landart for børn (hele året) Fag: Billedkunst, dansk og natur/teknik

Læs mere

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små Vuggestue området Vi har i år lavet et separat område kun for vuggestuer, så alle vuggestueaktiviteter r samlet et sted og de små ben ikke skal bruge al deres energi på at gå mellem de sjove aktiviteter.

Læs mere

DEMENS UGE SEPTEMBER

DEMENS UGE SEPTEMBER 2019 DEMENS 16. - 22. UGE SEPTEMBER Randers kommune ønsker at bakke op om den internationale Alzheimersdag lørdag den 21. september. Det gør vi igen i år ved at invitere borgere i Randers til en uge med

Læs mere

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt Malerier af kunstner Michael Lønfeldt Her i kataloget viser jeg fotos med et udvalg af de seneste malerier jeg har lavet. Med lidt tekst om

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Dykning. Danmarks sjoveste

Dykning. Danmarks sjoveste Dykning Danmarks sjoveste Lyst til at opleve verden under overfladen? Så kom til Camp Hverringe og dyk med børnene, med din partner eller de andre i klubben. Her er noget for alle, der elsker vand... Danmarks

Læs mere

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE DET ER HELT NATURLIGT at bidrage til Fjordens Dag Siden 1991 har Fjordens Dag sat fokus på miljøet i de fynske fjordområder. I dag er Fjordens Dag et af Danmarks største

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 2. juli 12. juli

Naturoplevelser på Djursland 2. juli 12. juli Onsdag den 1. juli til onsdag den 5. august kl. 09.45-12 VANDRETUR MED GUIDE - MODERAT AKTIVITETSNIVEAU Sommervandretur: Juli/august uge 27-28-29-30-31-32. Onsdage. Vandretur krydret med den "gode historie"

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 25. juni 5. juli

Naturoplevelser på Djursland 25. juni 5. juli Torsdag den 25. juni kl. 09.30 FJORDENS FRISKE FISK Kom og vær med til at røgte garn. Sted: Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123. Torsdag den 25. juni kl. 18-21 MOTIONSBANKO - FOR HELE FAMILIEN I denne

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Børnehuset Elverhøjen

Børnehuset Elverhøjen Børnehuset Elverhøjen Man finder ud af med sit hjerte, hvem der er ens bedste ven hørt i Elverhøjen Børnehuset Elverhøjen Hestehaven 104 D 5260 Odense S FB-elverhoejen@odense.dk Tlf. 29 39 53 34/Bus mobil

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2015 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR LOUISIANA LEJRSKOLE EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR 19.8-23.8.2019 VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Frederik Højfeldt Nielsen Med Louisiana Lejrskole

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

1. Faxe Enkeltrettede fællesstier på Rådhusvej mellem Præstøvej og Ny Strandvej

1. Faxe Enkeltrettede fællesstier på Rådhusvej mellem Præstøvej og Ny Strandvej 1. Faxe Enkeltrettede fællesstier på Rådhusvej mellem Præstøvej og Ny Strandvej F1 - Nye enkeltrettede stier / cykelbaner (evt. fællesstier/ delte stier) Fortov på begge sider af Rådhusvej øst for Præstøvej

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 32 Januar - april 2015 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2015 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen Oplev naturen i Ballerup Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejleder

Læs mere

DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov

DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov 12. juni 2017 Foto: Deltager i jagtsti skal fortælle hvilke fugle, som de 5 forskellige sæt fødderne stammer fra DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov Invitation til DM

Læs mere

Sommerskole Kulturelt Netværk Kerteminde 2018

Sommerskole Kulturelt Netværk Kerteminde 2018 Sommerskole Kulturelt Netværk Kerteminde 2018 Når sommerferien går på hæld, og skolen lurer lige om hjørnet, kan det være svært at bestemme hvad man skal bruge sin sidste sommerferieuge på. Især hvis mor

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Morhagen Fäbodhotell. Tæt på skove og søer i Dalarna. Morhagen Fäbodhotell. Hotellet tilbyder

Morhagen Fäbodhotell. Tæt på skove og søer i Dalarna. Morhagen Fäbodhotell. Hotellet tilbyder Morhagen Fäbodhotell Morhagen Fäbodhotell ligger i det flotte landskab i Dalarna og Bergslagen, i Sunnansjö nær Ludvika. Her kan I slappe af og nyde den svenske natur og kulturhistorie. I nærheden ligger

Læs mere

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt Malerier af kunstner Michael Lønfeldt Her i kataloget viser jeg fotos med et udvalg af de seneste malerier jeg har lavet. Med lidt tekst om

Læs mere

GÅ I GANG Program 2014-2015

GÅ I GANG Program 2014-2015 GÅ I GANG Program 2014-2015 Oversigt over arrangementer FASTE ARRANGEMENTER På hjertestierne i Billund Kommune ---------------------------------------- 4-6 Ældre Sagens gymnastikhold primært for ældre

Læs mere