Produktionsskolen Nordvestjylland. Revisionsprotokollat af 13. april 2016 Side

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktionsskolen Nordvestjylland. Revisionsprotokollat af 13. april 2016 Side"

Transkript

1 Produktionsskolen Nordvestjylland Revisionsprotokollat af 13. april 2016 Side Årsrapporten for 2015

2 Revision af årsregnskab og ledelsesberetning for 2015 Som institutionens valgte revisor har vi foretaget den lovkrævede revision af årsregnskabet for den selvejende institution Produktionsskolen Nordvestjylland for Vi har i tilknytning til revisionen gennemlæst ledelsesberetningen og målrapporteringen. Revisionen er udført i overensstemmelse med internationale standarder om revision og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning, god offentlig revisionsskik samt Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr af 14. december 2015 om revision og tilskudskontrol m.m. ved institutioner for produktionsskoler. Årsregnskabet viser følgende hovedtal: tkr Resultat Egenkapital Balancesum Den udførte revision har ikke givet anledning til forbehold eller supplerende oplysninger i revisionspåtegningen. Såfremt produktionsskolens ledelse godkender årsregnskab og ledelsesberetning i den foreliggende form, vil vi forsyne dette med sædvanlig revisionspåtegning uden forbehold eller supplerende oplysninger Revisionens formål, tilrettelæggelse og udførelse I vort revisionsprotokollat af 28. august 2009 har vi redegjort for revisionens formål. I tilknytning hertil er endvidere redegjort for ansvarsfordelingen mellem produktionsskolens ledelse og os. Revisionen har været tilrettelagt og udført i overensstemmelse med internationale revisionsstandarder og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning. Revisionen skal sikre, at årsregnskabet ikke indeholder væsentlig fejlinformation og har primært omfattet væsentlige regnskabsposter og områder, hvor der er risiko for væsentlige fejl, herunder fejl vedrørende foretagne regnskabsmæssige skøn. Som forberedelse til revisionen for 2015 har vi vurderet forventningerne til den økonomiske udvikling for 2015, herunder risici relateret til produktionsskolens aktiviteter. Vi har endvidere vurderet risici forbundet med regnskabsaflæggelsen. Vi har på baggrund heraf udarbejdet en strategi for revisionen med henblik på at målrette vort arbejde mod risikofyldte områder. Vi har ikke identificeret regnskabsposter og områder, hvortil der efter vor opfattelse knytter sig særlige risici for væsentlige fejl og mangler i årsregnskabet. Revisionen er udført ved stikprøver med henblik på at efterprøve, hvorvidt årsregnskabets oplysninger og beløbsangivelser er korrekte. Der er foretaget gennemgang og vurdering af bogholderiposteringer og dokumentation herfor. Revisionen har tillige omfattet en vurdering af, hvorvidt det udarbejdede årsregnskab opfylder lovgivningens og vedtægternes regnskabsbestemmelser. I forbindelse hermed har vi vurderet den valgte regnskabspraksis, ledelsens regnskabsmæssige skøn samt ledelsens afgivne oplysninger i øvrigt.

3 121 Revisionen har blandt andet omfattet en analyse af resultatopgørelsens poster samt en sammenligning af resultatopgørelsen med tidligere års resultatopgørelser. Ved gennemgangen af balancen har vi overbevist os om de opførte aktivers tilhørsforhold til produktionsskolen, om deres tilstedeværelse samt om deres forsvarlige værdiansættelse. Vi har påset, at de forpligtelser, der os bekendt påhviler produktionsskolen, er rigtigt udtrykt i årsregnskabet. Vi har endvidere påset, at almindelig anerkendt regnskabspraksis er fulgt, samt at årsregnskabet giver et retvisende billede af produktionsskolens aktiver, passiver og finansielle stilling samt af resultatet af produktionsskolens aktiviteter for regnskabsåret. I overensstemmelse med internationale revisionsstandarder har vi revideret begivenheder indtruffet efter regnskabsårets udløb. Formålet med revisionsarbejdet på dette område er at kontrollere, om væsentlige begivenheder efter regnskabsårets udløb er kommet til udtryk enten i selve regnskabsposterne eller i form af oplysninger i noter til årsregnskabet. Under revisionen har vi efterprøvet om årsregnskabet er udarbejdet i overensstemmelse med bogføringen og finansministeriets bekendtgørelse nr af 16. december 2014 om regnskab og de nærmere retningslinjer i finansministeriets Økonomiske Administrative vejledninger og Kvalitets- og Tilsynsstyrelsens paradigme for årsrapporten 2015 med tilhørende vejledning. Der er foretaget uanmeldt beholdningseftersyn den 23. november 2015 i Lemvig afdelingen og den 15. december 2015 i Holstebro afdelingen. Eftersynet gav ikke anledning til bemærkninger. 1.2 Opfølgning på bemærkninger og anbefalinger fra sidste års revisionsprotokollat Der var ikke væsentlige bemærkninger eller anbefalinger i sidste års revisionsprotokollat. 1.3 Forhold af væsentlig betydning for vurdering af årsregnskabet og forvaltningen I henhold til lovgivningen skal vi i revisionsprotokollen omtale væsentlige forhold som væsentlige usikkerheder, væsentlige fejl eller mangler vedrørende produktionsskolens bogholderi, regnskabsvæsen eller interne kontrol. Revisionen har ikke givet anledning til bemærkninger vedrørende årsregnskabet og ledelsesberetningen eller de omtalte forhold. Vi henviser til vores yderligere kommentarer til årsregnskabet i afsnit 1 og 3 samt i vurderingen af forvaltningen i afsnit Tilsynssager hos Rigsrevisionen, styrelsen mv. Vi har forespurgt produktionsskolen, om der har været eller er igangværende tilsynssager. Produktionsskolen har oplyst, at der ikke har været tilsynssager i regnskabsåret eller er igangværende tilsynssager hos hverken Rigsrevisionen eller styrelsen. 2 Finansiel revision 2.1 Juridisk-kritisk revision Produktionsskolens formål Vi har ved vores revision ikke konstateret forhold, der giver os anledning til at formode, at produktionsskolen i sit virke ikke er uafhængig, og at produktionsskolens midler ikke anvendes i overensstemmelse med de givne vilkår og institutionens formål.

4 Forretningsgange, registreringssystemer og intern kontrol Produktionsskolens regnskabsmæssige organisation samt forretningsgange, bemyndigelser m.v. er beskrevet i Regnskabsinstruks for Produktionsskolen Nordvestjylland. Vi har som led i revisionen gennemgået registreringssystemer og interne kontroller af betydning for produktionsskolens bogføring og regnskabsgrundlag. Produktionsskolen har på grund af administrationens begrænsede størrelse, følgende overordnede kontroller af betydning for funktionsadskillesen: Fuldmagtsforhold til produktionsskolens bankkonti er organiseret således at disponeringen foretages af produktionsskolens ledelse på baggrund af betalingsforslag som stilles af produktionsskolens administrative medarbejdere. Der er således etableret den krævede adskillelse mellem registrering og frigivelsesfunktionen. Ligesom der er fastsat beløbsgrænser for foretagelse af betalinger med produktionsskolens Dankort. Produktionsskolens leder attesterer de månedlige lønkørsler. Omkostningsbilag godkendes og attesteres af forstander eller afdelingsleder, samt den på gældende lærer. Vi anser, produktionsskolens forretningsgange på området som betryggende set i forhold til produktionsskolens størrelse og organisation. Gennemgangen af produktionsskolens registreringssystemer gav ikke anledning til bemærkninger Den generelle it-sikkerhed på det administrative område I forbindelse med vores revision har vi sammen med bogholderen foretaget en vurdering af de generelle administrative it-kontroller på produktionsskolen. Produktionsskolen har outsourcet væsentlige områder af de generelle it-kontroller til Timer (elevsystem for tidsregistrering), Nordplaner (elevregistrering) og DataLøn, som både bruges til elev- og lærerlønninger. Herudover afvikler produktionsskolen selv bogholderifunktion ved en hosting løsning af C5. Det er vores opfattelse, at institutionens it-miljø er tilrettelagt på betryggende vis og kan danne grundlag for et retvisende regnskab. 3. Kommentarer til årsregnskabet Årsregnskabet og den udførte revision suppleres med følgende kommentarer og oplysninger. Årets resultat på kr efter afskrivninger skal ses i forhold til et forventet budgetmål på kr efter afskrivninger. Resultatet er bedre end forventet set i lyset af en nedgang på ca. 6 ordinære årselever i f.h.t. sidste år. Årsagen til at resultatet ikke blev mere negativt, skyldes især opstarten af KUU.

5 Statstilskud Statstilskuddet er afstemt med Undervisningsministeriets udbetalinger. I årets løb har vi attesteret produktionsskolens indberetninger af elevgrundlag m.v. som lægges til grund for beregning og udbetaling af elevtilskuddet. Det er vor opfattelse, at indberetningerne er rigtige og foretaget på et pålideligt grundlag. Der har været en stigning i statstilskud, samlet set. Stigningen kan primært henføres til opstarten af uddannelsen Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) med en et tilskud på 860 tkr.. For til de andre statstilskud, har der været et samlet fald i tilskuddet i forhold til sidste år, der kan henføres til det faldende elevtal. 3.2 Deltagerbetaling og andre indtægter Andre indtægter er afstemt til bogføringen. Indtægterne og andre tilskud m.v. er stikprøvevis kontrolleret til underliggende kontrakter og bilag. Stigningen i andre indtægter, kan henføres til en stigning af PBE elever, hvor tilskuddet er steget fra 365 tkr. i 2014 til 582 tkr. i Herudover ligger de resterende indtægter på samme niveau som sidste år. 3.3 Personaleudgifter Lønninger og gager er påset afstemt med opgørelse fra Dataløn over udbetalt løn og løn indberettet til SKAT. Revisionen af lønudgifter har bl.a. omfattet en gennemgang af produktionsskolens forretningsgang på lønområdet ligesom vi har foretaget stikprøvevis gennemgang af enkeltsager omfattende ansættelsesaftaler, indplaceringer og aflønning herunder variable ydelser m.v. Stigningen i personaleudgifter kan primært henføres til et fald på 213 tkr. i modtaget lønrefusion. De samlede lønrefusioner er faldet fra 728 tkr. i 2014 til 515 tkr. i Materielle anlægsaktiver Materielle anlægsaktiver er afstemt med produktionsskolens anlægskartotek. Til- og afgang samt beregnede afskrivninger er stikprøvevis efterprøvet bl.a. ved sammenholdelse med eksterne regnskabsbilag. Afskrivninger er påset foretaget i overensstemmelse med anvendt regnskabspraksis som beskrevet i årsregnskabet. Tilgang på anlægsaktiver udgør 651 tkr., hvor de væsentligste poster vedrører ombygning af Havnen 72 og 74 med henholdsvis 95 tkr. og 122 tkr., og 134 tkr. vedrørende ombygning af lejede lokaler i Holstebro afdelingen, samt 301 tkr. vedrørende inventar, edb og maskiner, herunder 112 tkr. til edb og 132 tkr. til materiel til værksteder herunder dykkerkompressor og nye snedkermaskiner.

6 Tilgodehavender Tilgodehavender er afstemt med bogføringen og foreliggende specifikationer af de enkelte tilgodehavender. Vi har endvidere påset, at alle væsentlige tilgodehavender er indbetalt efter regnskabsårets udløb. Der har været en væsentlig stigning i tilgodehavende i forhold til sidste fra 876 tkr. i 2014 til tkr. i Stigningen kan henføres til et tilgodehavende vedr. KUU uddannelsen på 637 tkr., som er indbetalt i starten af Revisionen gav ikke anledning til bemærkninger 3.6 Likvide beholdninger Likvide beholdninger er påset til stede ved afstemning med foreliggende kasseopgørelse samt årsopgørelse fra skolens pengeinstitutter. 3.7 Langfristet gæld Gælden til realkreditinstitutter tkr. er afstemt med årsopgørelse fra Nykredit, og markedsværdi af rentemax på -676 tkr. er afstemt til markedsværdiopgørelse fra Nykredit. Produktionsskolen har pr. 31. december 2015 fortsat deponeret 199 tkr. hos Nykredit til sikkerhed for den negative markedsværdi af renteswap aftalen. 3.8 Kortfristede gældsforpligtelser Kortfristede gældsforpligtelser er afstemt med bogføringen. Produktionsskolens opgørelse af feriepengeforpligtelser er gennemgået og efterprøvet ved stikprøver. Øvrige kortfristede gældsforpligtelser er ved stikprøver sammenholdt med foreliggende eksterne regnskabsbilag. Under kortfristet gæld indgår mellemregning med Undervisningsministeriet med tkr, bestående af tkr. forudmodtaget statstilskud samt regulering af for meget modtaget statstilskud på 106 tkr. Under kortfristet gæld er medtaget feriepengeforpligtelse med tkr. og leverandørgæld med 771 tkr. 4. Andre forhold 4.1 Ledelsens regnskabserklæring I forbindelse med revisionen af årsregnskab og ledelsesberetning har vi indhentet en skriftlig erklæring fra produktionsskolens ledelse om forhold, der indgår i den løbende bogføring f. eks. mulige eventualforpligtelser, retssager, sikkerhedsstillelser, besvigelser eller mistanke herom m.v. I erklæringen bekræfter ledelsen endvidere årsrapportens fuldstændighed. Den modtagne regnskabserklæring har ikke givet anledning til bemærkninger.

7 Bestyrelsens forhandlingsprotokol Vi har gennemlæst bestyrelsens forhandlingsprotokol. 4.3 Forsikringer Produktionsskolens forsikringsforhold er ikke omfattet af vor revision. Produktionsskolens ledelse har oplyst, at produktionsskolens forsikringer gennemgås periodisk og at produktionsskolen har tegnet forsikringer i et sådant omfang, at produktionsskolens aktiver og aktivitet skønnes rimeligt forsikringsdækket i skadessituationer. Vi har ikke efterprøvet ledelsens skøn. 4.4 Undervisningsmiljø Vi har påset, at produktionsskolen har udarbejdet en undervisningsmiljøvurdering og at den revideres løbende jfr. Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø. 4.5 Sociale klausuler Vi har påset, at produktionsskolen har udarbejdet en handlingsplan, der beskriver hvordan produktionsskolen vil bidrage til målsætningen om det rummelige arbejdsmarked, herunder hvordan produktionsskolen vil beskæftige medarbejdere ansat på særlige vilkår. Produktionsskolen har i 2015 haft 2,24 årsværk i flexjob og jobtræning, hvilket udgør 11,43% af det samlede årsværk. Dette skal ses i forhold til en målsætning på at kunne beskæftige 2 personer adgangen. 4.6 Indtægsdækket virksomhed Under revisionen har vi påset, at produktionsskolens aktiviteter vedrørende indtægtsdækket virksomhed indenfor de sidste fire år har givet overskud samlet set. Vi har således ikke formodning om, at produktionsskolen har et uberettiget forbrug af statsmidler til gennemførelse af indtægtsdækket virksomhed. 4.7 Assistance udover lovpligtig revision Udover den lovpligtige revision har vi ydet assistance og rådgivning vedrørende bl.a. udarbejdelse af årsrapporten, samt assistance med den løbende momsopgørelse og indberetning. 4.8 Ikke korrigerede forhold I henhold til internationale revisionsstandarder skal vi informere bestyrelsen om forhold, som ikke er korrigeret i årsregnskabet i den foreliggende form, fordi ledelsen vurderer dem som værende uvæsentlige både enkeltvis og sammenlagt for årsregnskabet som helhed. Der er ikke konstateret forhold, som ikke er indarbejdet i årsregnskabet i den foreliggende form. 4.9 Risiko for besvigelser I forbindelse med revisionen har vi forespurgt produktionsskolens ledelse om risikoen for at årsregnskabet kan indeholde væsentlige fejl som følge af besvigelser, samt hvorvidt forstander har kendskab til konstaterede eller formodede besvigelser. Ledelsen har oplyst, at der ikke er særlig risiko for besvigelser, og at produktionsskolen har et kontrolmiljø, der afdækker risikoen for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet, herunder fejlinformation forårsaget af besvigelser.

8 126 Lederen har endvidere oplyst, at han ikke har kendskab til at besvigelser er forekommet eller formodning herom. I forbindelse med vores revision er vi ikke blevet bekendt med forhold, der indikerer eller vækker mistanke om besvigelser af betydning for årsregnskabet. 5. Forvaltningsrevision I henhold til revisionsbekendtgørelsen skal der i forbindelse med revisionen foretages en vurdering af, om produktionsskolens midler forvaltes under skyldig økonomiske hensyn. Denne del af revisionen skal bl.a. omfatte en vurdering af om produktionsskolen udviser sparsommelighed og om produktionsskolens aktiviteter gennemføres med den fornødne produktivitet og effektivitet. Forvaltningsrevisionen baseres hovedsagelig på de informationer og indtryk vi modtager i forbindelse med den ordinære finansielle revision samt på de nøgletal der indgår i produktionsskolens årsrapport herunder udviklingen i nøgletallene. Resultatet af forvaltningsrevisionen omtales i det følgende. 5.1 Sparsommelighed Under vor revision har vi såvel i årets løb som ved regnskabsaflæggelsen vurderet, hvorvidt produktionsskolens dispositioner er i overensstemmelse med almindelige normer for, hvad der kræves af en hensigtsmæssig og sparsommelig forvaltning af offentlige midler, når der tages hensyn til produktionsskolens placering, art og størrelse samt ønske om at være konkurrencedygtig på længere sigt. Produktionsskolens ledelse oplyser, at man også i 2015 har været omhyggelig med alene at disponere nødvendige udgifter til såvel løn som til udstyr og inventar m.v. Revisionen har ikke givet anledning til formodninger om, at der ikke udvises sparsommelighed ved disponering af produktionsskolens midler. 5.2 Produktivitet Udviklingen i produktionsskolens produktivitet kan belyses ved følgende nøgletal m.v.: Udvikling i antal årsværk pr. årselev m.v Forskel Antal årselever 107,3 102,8 4,5 Antal årsværk til undervisningens gennemførelse 16,2 16,0 0,2 Årselever pr. årsværk ved undervisning 6,6 6,4 0,2 Antal årsværk, ledelse og administration m.v. 3,4 3,0 0,4 Produktiviteten vedrørende undervisningens gennemførelse viser en stigning på 4,5 årselever. Stigningen kan delvis henføres til opstarten af KUU og Kamoon projektet Grøn Trekant. Produktiviteten vedrørende ledelse og administration udviser samme niveau som tidligere år. Revision af produktionsskolens produktivitet har ikke givet anledning til bemærkninger. 5.3 Økonomistyring Produktionsskolens økonomistyring baseres på årsbudgettet, som udarbejdes af produktionsskolens ledelse og godkendes af bestyrelsen forud for regnskabsårets begyndelse. I forbindelse med udarbejdelse af budgettet involveres de ansvarlige for de forskellige aktivitetsområder. Ligeledes i forbindelse med udarbejdelse af budgettet, planlægges større dispositioner, som investeringer i bygninger og undervisningsudstyr samt andet udstyr og inventar.

9 127 Budgettet udarbejdes, så det kan danne grundlag for periodisk opfølgning ved sammenholdelse med det løbende regnskab, og der udarbejdes løbende budgetopfølgninger, som kan danne grundlag for bestyrelsens opfølgning. Det er vores anbefaling, at der ved udarbejdelsen af kvartalsopgørelse, til brug for budgetopfølgningerne, bliver udarbejdet en mere omhyggelig afstemning af tilgodehavende, periodiseringer og kortfristet gæld, samt at opfølgning på eventuelle manglende omkostninger kontrolleres. Dette vil sikre et mere nøjagtigt grundlag for den løbende budgetopfølgning og vurderinger af udviklingen i produktionsskolens økonomi. Skolens økonomistyring giver herudover ikke anledning til bemærkninger. 5.4 Effektivitet Produktionsskolens effektivitet kan belyses ved nøgletal for omkostninger ved undervisningen gennemførelse pr. årselev: tkr Forskel Lønomkostning ved undervisningen Lærerlønomkostninger pr. årselev 60,8 61,5-0,7 Lønomkostningen ved undervisningen målt pr. årselev er faldet i 2015, som følge af en stigning i elevtallet. Revisionen af produktionsskolens effektivitet har ikke givet anledning til bemærkninger Konklusion På baggrund af vore undersøgelser samt revisionen af årsrapporten mener vi, at produktionsskolen arbejder sparsommeligt, produktivt og effektivt samt har udvist skyldige økonomiske hensyn ved forvaltning af de modtagne offentlige midler. Vi skal anbefale, at skolens løbende økonomistyring og budgetopfølgning fortsat gives en høj prioritet i det kommende år. Forvaltningsrevisionen har ikke givet anledning til bemærkninger.

10 Revisortjeklisten I henhold til revisionsbekendtgørelsen 8 stk 2 skal vi i forbindelse med revisionen udfylde nedenstående revisortjekliste, som skal indarbejdes i revisionsprotokollen. 6.1 Oplysning om revisors påtegning på regnskabet X Revisors påtegning Uden forbehold og supplerende oplysninger Forbehold om fortsat drift (going concern) Forbehold om øvrige forhold Supplerende oplysninger om fortsat drift (going concern) Supplerende oplysninger om, at sammenligningstal i resultatopgørelsen i form af resultatbudget, ikke er underlagt revision Supplerende oplysninger om øvrige forhold Punkt Revisortjekliste Afsnit i protokollat Kritiske bemærkninger Væsentlige anbefalinger Ingen kritiske bemærkninger Udskudt, jf. revisionsplanlægning Ikke relevant Har revisionen givet anledning til kritiske bemærkninger eller væsentlige anbefalinger vedrørende Overordnede kommentarer og risikofaktorer 1. Opfølgning på bemærkninger og anbefalinger 1.2 X fra sidste års revisionsprotokol- lat 2. Forhold af væsentlig betydning for vurdering 1.3 X af årsregnskabet og/eller forvalt- ningen 3. Tilsynssager hos Rigsrevisionen, styrelsen X mv. Finansiel revision 4. Juridisk-kritisk revision 2.1 X 5. Forretningsgange og interne kontroller, 2.2 X dispositioner, registreringer og regnskabsaflæggelse 6. Den generelle it-sikkerhed på det administrative X område 7. Statstilskud 3.1 X 8. Løn 3.3 X 9. Indtægtsdækket virksomhed (IDV) 4.6 X 10. Andre væsentlige områder 3 X Forvaltningsrevision 11. Økonomistyring 5.3 X 12. Sparsommelighed 5.1 X 13. Produktivitet 5.2 X 14. Effektivitet 5.4 X

11 Revisors erklæring I henhold til lov om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder samt Bekendtgørelse nr af 14. december 2015 skal vi oplyse, at vi opfylder lovgivningens habilitetsbestemmelser, at vi under revisionen har modtaget alle de oplysninger, vi har anmodet om, at revisionen af statstilskuddet ikke har givet anledning til bemærkninger vedrørende anvendelse i overensstemmelse med de givne vilkår, og at revisionen af refusion og tilskudsgrundlag ikke har givet anledning til bemærkninger vedrørende overensstemmelse med gældende regler. Lemvig, den 13. april 2016 VESTJYSK REVISION Statsautoriseret revisionsaktieselskab Richard Hansen statsautoriseret revisor Forelagt for bestyrelsen, den 13. april 2016 Kenneth Bro Torben Jensen Per Andreasen Formand Næstformand Claus Hansen Claus Bjerg Pedersen Dorthe Pia Hansen Hanne Ebbesen

PEDERSEN. Den selvejende institution Hyttefadet

PEDERSEN. Den selvejende institution Hyttefadet Kb. - p o(p- i-ol KRØYER statsautoriserede revisorer Den selvejende institution Hyttefadet Revisionsprotokollat af 29. januar 2014 (side 45-47) vedrørende årsregnskabet for 2013 Hostrupsvej 4 7500 Holstebro

Læs mere

Produktionsskolen Nordvestjylland. (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 20. april 2015 Side 106-118

Produktionsskolen Nordvestjylland. (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 20. april 2015 Side 106-118 Produktionsskolen Nordvestjylland (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 20. april 2015 Side 106-118 Årsrapporten for 2014 106 1. Revision af årsregnskabet for 2014 Som skolens valgte revisor

Læs mere

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13 Revisionsprotokollat af 21. februar 2014 (side 40-43) vedrørende årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet

Læs mere

E/F Lindebakken. Revisionsprotokollat af 23. marts (side ) vedrørende årsregnskabet for 2017

E/F Lindebakken. Revisionsprotokollat af 23. marts (side ) vedrørende årsregnskabet for 2017 Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk E/F Lindebakken Revisionsprotokollat af 23. marts 2018

Læs mere

AB Strandparken 1. Revisionsprotokollat af 10. januar (side 11-14)

AB Strandparken 1. Revisionsprotokollat af 10. januar (side 11-14) AB Strandparken 1 Revisionsprotokollat af 10. januar 2019 (side 11-14) vedrørende årsregnskabet for 2018 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2018 11 2. Konklusion på det udførte revisionsarbejde

Læs mere

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Revisionsprotokollat af 22. februar (side 48-51)

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Revisionsprotokollat af 22. februar (side 48-51) Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Ejerforeningen SeaWest Delområde A Revisionsprotokollat af 22. februar 2018 (side 48-51) vedrørende

Læs mere

Roskilde Golfklub. Revisionsprotokollat af 10. februar 2015. (side 61-67)

Roskilde Golfklub. Revisionsprotokollat af 10. februar 2015. (side 61-67) Roskilde Golfklub Revisionsprotokollat af 10. februar 2015 (side 61-67) vedrørende årsregnskabet for 2014 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2014 61 2. Konklusion på det udførte

Læs mere

Produktionsskolen Nordvestjylland. (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 23. april 2014 Side 94-105. Årsrapporten for 2013

Produktionsskolen Nordvestjylland. (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 23. april 2014 Side 94-105. Årsrapporten for 2013 VESTJ'YSK klaffhbtsi Statsautoriseret revisionsaktieselskab Produktionsskolen Nordvestjylland (Lemvig Produktionsskole) Revisionsprotokollat af 23. april 2014 Side 94-105 Årsrapporten for 2013 Meaiemaf:

Læs mere

Socialpolitisk Forening

Socialpolitisk Forening Socialpolitisk Forening Revisionsprotokollat af 16. februar 2015 (side 155-161) vedrørende årsregnskabet for 2014 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2014 155 2. Konklusion på det

Læs mere

Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B

Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B Revisionsprotokollat af 26. april 2016 Indholdsfortegnelse Side 1 Revision af årsregnskabet 31 1.1 Indledning 31 1.2 Konklusion på det udførte revisionsarbejde

Læs mere

Revisionsprotokollat af 27. marts 2011

Revisionsprotokollat af 27. marts 2011 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Revisionsprotokollat af 27. marts 2011 til årsrapporten

Læs mere

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen

Læs mere

Andelsselskabet Stenløse Vandværk

Andelsselskabet Stenløse Vandværk Andelsselskabet Stenløse Vandværk Revisionsprotokollat af 20. april 2017 (side 165-168) vedrørende årsregnskabet for 2016 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T: 4636 6000 F:

Læs mere

Dansk Squash Forbund. Revisionsprotokollat

Dansk Squash Forbund. Revisionsprotokollat Revisionsprotokollat af 24. april 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 2 2 Konklusion på den udførte revision 2 3 Betydelige forhold vedrørende revisionen 2 3.1 Forbundets forretningsgange

Læs mere

Socialpolitisk Forening

Socialpolitisk Forening Socialpolitisk Forening Revisionsprotokollat af 9. februar 2016 (side 162-169) vedrørende årsregnskabet for 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2015 162 2. Konklusion på det

Læs mere

Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde Revisionsprotokollat af 7. april 2014 (side 253-259) vedrørende årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse 1. Revision af årsregnskabet for 2013

Læs mere

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 CVR-NR. 37 24 29 85 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB FOR 2016... 1

Læs mere

Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B

Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat, afd. B

Læs mere

Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved produktionsskoler

Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved produktionsskoler BEK nr 1187 af 08/12/2008 (Historisk) Udskriftsdato: 14. marts 2017 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Undervisningsmin., Institutionsstyrelsen, j.nr. 148.31C.031

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund CVR-nr. 17 49 82 74 Revisionsprotokollat af 2. april 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 127 2 Konklusion på den udførte revision 127 3 Betydelige forhold vedrørende revisionen 127 3.1

Læs mere

Optikerforeningen. CVR-nummer

Optikerforeningen. CVR-nummer Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: DK 31 77 85

Læs mere

REVISIONSFIRMAET NIELS HARDER A1S STATSAUTORISERET REVISOR

REVISIONSFIRMAET NIELS HARDER A1S STATSAUTORISERET REVISOR REVSONSFRMAET NELS HARDER A1S STATSAUTORSERET REVSOR ØSTBANEGADE 3 PARTERRE 21OO KØBENHAVN Ø TELEFON 35 47 40 OO FAX 35 43 AO 30 MAL@REVSORHARDER.DK EÆ Kastaniecentret Revisionsprotokollat af 2. februar

Læs mere

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238 Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

ABCD. Revisionsprotokollat af 3. april 2009. til årsrapporten for 2008. Dansk Squash Forbund. 09-p001 PEL DDNA 061100 08147.docx

ABCD. Revisionsprotokollat af 3. april 2009. til årsrapporten for 2008. Dansk Squash Forbund. 09-p001 PEL DDNA 061100 08147.docx KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Revisionsprotokollat af 3. april 2009 til årsrapporten

Læs mere

Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde Den Selvejende Institution Vikingeskibsmuseet i Roskilde Revisionsprotokollat af 18. april 2017 (side 274 280) vedrørende årsregnskabet for 2016 Indholdsfortegnelse 1. Revision af årsregnskabet for 2016

Læs mere

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Dansk Træforening Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014 Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Revisionsprotokollat for 2014 Indholdsfortegnelse 1.0 Revision af årsrapporten for 2014 48 1.1 Indledning 48 1.2 Konklusion på den udførte revision og revisionspåtegning

Læs mere

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR.

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE 63-65 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. 80 3 7 44 1 O INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB

Læs mere

Østermarie Vandværk Spurvevej 2 3751 Østermarie. CVR-nr.: 14 32 16 16

Østermarie Vandværk Spurvevej 2 3751 Østermarie. CVR-nr.: 14 32 16 16 Spurvevej 2 3751 Østermarie CVR-nr.: 14 32 16 16 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2014... 3 3. Revisionen

Læs mere

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund CVR nr. 87 92 87 56 Revisionsprotokollat af 25. juni 2015 til årsrapporten for 2014 Indhold 1 Konklusion på revision af årsrapporten for 2014 60 1.1 Indledning 60 1.2 Konklusion på den udførte revision

Læs mere

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK Beretning nr. 1 Årsregnskab for 2006 Afsluttende beretning 108.300 Til Regionsrådet for Region Syddanmark Kommunernes Revision (KR) har afsluttet revisionen

Læs mere

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I Revs Faxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej 6 4640 Faxe CVR-nr.: 11 89 60 73 Revisionsprotokollat for regnskabsåret

Læs mere

Revisionsprotokollatet

Revisionsprotokollatet Forord til Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings Paradigme for rapportering om revisionsområder med standardoverskrifter i revisionsprotokollatet for efterskoler og frie fagskoler, frie grundskoler,

Læs mere

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR. 14 28 00 30 Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNSKA BET FOR 2017 OG OPGØRELSE AF SKATT EPLIGTIG INDKOMST

Læs mere

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 123-127 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 123-127 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013 Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Revisionsprotokollatet

Revisionsprotokollatet Forord til Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings Paradigme for rapportering om revisionsområder med standardoverskrifter i revisionsprotokollatet for institutioner for erhvervsrettet uddannelse,

Læs mere

Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond

Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond CVR-nr. 43 74 68 12 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2017 Aries statsautoriseret revisionsanpartsselskab E-Mail: info@ariesrevision.dk www.ariesrevision.dk

Læs mere

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S CVR-nr. 35 43 35 89 Revisionsberetning nr. 2 Beretning vedrørende revisionen af årsregnskabet for 2016 Til bestyrelsen for Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi

Læs mere

Fælleskøkkenet Elbo I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2011

Fælleskøkkenet Elbo I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Fælleskøkkenet Elbo

Læs mere

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.:

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.: Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder CVR-nr.: 33 44 01 03 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 34 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2018...

Læs mere

Den selvejende institution Lerbjerg-Centret

Den selvejende institution Lerbjerg-Centret Revisionsfirmaet Jan Hansen statsautoriseret revisionsaktieselskab Den selvejende institution Lerbjerg-Centret c/o Laila Herskind Kallevadvej 5 4760 Vordingborg Revisionsprotokollat for Marievej 3, 2630

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 RINGSTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 159 Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 329.000 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse Henningsens Alle 8 DK - 2900 Hellerup CVR.nr. 36 44 53 86 Tel. +45 60 80 60 90 Foreningen Andelsgaarde Sofievej 33 2900 Hellerup CVR 39432943 Rapportering til selskabets øverste ledelse 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN

TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN Tlf: 33 12 65 45 kolding@bdo.dk BDO Kommunernes Revision Birkemose Alle 31, st. DK-6000 Kolding TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN Revisionsprotokol (side 36-41) Årsregnskab 2012 BDO Kommunernes Revision,, en

Læs mere

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I ReviFaxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads CVR-nr.: 31334470 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 fe

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Ågård-Gravens Vandværk A.M.B.A. Revisionsprotokol side 16-19 Årsregnskab 2014 Kokholm 1B, 6000 Kolding Tlf.: (+45) 7634 2600, Fax: (+45) 7634 2601 e-mail: kolding@rsmplus.dk,

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Provstegade 10, 2 sal 8900 Randers C CVR-nr. 29 79 40 30 Tlf.: 8642 7777, Fax: 86410076 www.kr.dk DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Protokollat nr. 49 (side 11 16) Revision af regnskabet

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Tlf: 33 12 65 45 CVR-nr. 29 79 40 30 www.bdo.dk BDO Kommunernes Revision Godkendt revisionsaktieselskab Provstegade 10, 2 sal DK-8900 Randers C DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

Læs mere

Tlf: CVR-nr

Tlf: CVR-nr Tlf: 96 34 73 00 aalborg@bdo.dk BDO Statsautoriseret Visionsvej 51 DK-9000 Aalborg RENOVEST I/S Revisionsprotokollat af 6. juni 2016 Side nr. 85 92 BDO Kommunernes Revision, Godkendt, en danskejet revisions-

Læs mere

Fælledvej 1 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SVENDBORG RIDEHUS

Fælledvej 1 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SVENDBORG RIDEHUS BDO Kommunernes Revision CVR-nr. 29 79 40 30 Godkendt revisionsaktieselskab odense@bdo.dk Fælledvej 1 wvvw.bdo.dk DK-5100 Odense C DEN SELVEJENDE INSTITUTION SVENDBORG RIDEHUS Revisionsprotokollat (side

Læs mere

Institutioner for erhvervsrettet uddannelse. Revisorcheckliste til indarbejdelse i revisionsprotokollen

Institutioner for erhvervsrettet uddannelse. Revisorcheckliste til indarbejdelse i revisionsprotokollen Revisorcheckliste til indarbejdelse i revisionsprotokollen Institutionsnr.: Institutionens navn: Regnskabsår: 2008 Undervisningsministeriets forord til Revisorcheckliste Revisorchecklisten udarbejdes til

Læs mere

Ejerforeningen Brunevangen

Ejerforeningen Brunevangen Brunevang 92 2610 Rødovre REVISION AF ÅRSRAPPORTEN 2009 Vi har afsluttet revisionen af årsrapporten for 2009. Årsrapporten udviser følgende resultat, aktiver og egenkapital: Årets resultat... -150 Aktiver

Læs mere

BDO THORSMINDE HAVN. Revisionsprotokollat. (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013

BDO THORSMINDE HAVN. Revisionsprotokollat. (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013 Hf: 33 12 65 45 kolding@bdo.dk Birkemose Alle 31, st. DK-6000 Kolding THORSMINDE HAVN Revisionsprotokollat (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013,, en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed,

Læs mere

Den selvejende institution Grønnegade Teater

Den selvejende institution Grønnegade Teater Den selvejende institution Grønnegade Teater Revisionsprotokollat af 21. september 2016 (side 100-107) vedrørende årsregnskabet for 2015/16 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2015/16

Læs mere

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR.

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE 61-63 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. 80 37 44 10 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Tlf: 33 12 65 45 CVR-nr. 29 79 40 30 www.bdo.dk BDO Kommunernes Revision Godkendt revisionsaktieselskab Provstegade10,2sal DK-8900 Randers C DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Revisionsprotokollat

Læs mere

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse 1 Revision af årsregnskabet 32 1.1 Årsregnskabet 32 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering

Læs mere

Rudersdal Forsyning A/S

Rudersdal Forsyning A/S Rudersdal Forsyning A/S Revisionsprotokollat af 1. marts 2012 (side 13-19) vedrørende årsregnskabet for 2011 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2011 13 1.1. Indledning 13 1.2. Konklusion

Læs mere

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerinteressentskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg T:

Læs mere

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby Poppelvænget 84-114, 5700 Svendborg CVR-nr. 32 40 83 54 Revisionsprotokollat af 28. februar 2018 til årsregnskabet for 2017 Indhold 1 Indledning 157 2 Konklusion

Læs mere

REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE

REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen REVISIONSINSTRUKS FOR GODKENDTE FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER, DER MODTAGER 500.000 KR. OG DEROVER I TILSKUD, FRA KØBENHAVNS KOMMUNE Revisionsinstruks

Læs mere

K/S Karlstad Bymidte

K/S Karlstad Bymidte pwc K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2014 ; i( "( ' ' : ; ;(, ' I, I Ir; 'I'S el,i; ( 'j.:- I 1. ( i ( > n I I K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2014

Læs mere

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby. Revisionsprotokollat

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby. Revisionsprotokollat Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby Revisionsprotokollat af 5. februar 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 139 2 Konklusion på den udførte revision 139 3 Betydelige forhold vedrørende

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandværk AMBA Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand. Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007. CVR. nr.

Vallensbæk Strands Vandværk AMBA Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand. Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007. CVR. nr. Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007 CVR. nr. 37069612 TimeVision Taastrup Registreret revisionsaktieselskab Taastrup Hovedgade 92 DK-2630 Taastrup

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU Dansk Revision Århus godkendt revisionsaktieselskab Tomsagervej 2 DK-8230 Åbyhøj aarhus@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 36 12 12 Telefax: +45 89 36 12 00 CVR: DK 26 71 76 71 Bank:

Læs mere

Knabstrup Vandværk a.m.b.a. CVR-nummer

Knabstrup Vandværk a.m.b.a. CVR-nummer Dansk Revision Holbæk Registreret revisionspartnerselskab Havnepladsen 6 4300 Holbæk holbaek@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 59 45 48 00 Telefax: +45 59 45 48 01 CVR: DK 28 85 33 43

Læs mere

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr. 65 62 10 53 Revisionsprotokollat af 25. april 2018 (side 39-42) vedrørende årsregnskabet for 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T:

Læs mere

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22)

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22) Revisionsprotokol for 2014 (rne 19-22) den selvejende institution Syddjurs Egnsteater Hotellet Hovedgaden 10 8410 Rønde cvr. 31 97 57 27 registreret revisor Knud E. Bendtsen HD-R Vestre Ringgade 186, 1.

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen for København. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010

Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen for København. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for ROMU for regnskabsåret 1. januar til 31. december 2018,

Læs mere

LAG Nord. Revisionsprotokollat af Årsrapport for vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

LAG Nord. Revisionsprotokollat af Årsrapport for vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB vedrørende Årsrapport for 2016 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere Dronninglund

Læs mere

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S Ejendomsselskabet Slotsgården A/S CVR-nr. 25 67 54 87 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/16 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 71 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 71 3 Revisionen

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

Museum Sydøstdanmark. Revisionsprotokol side Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015

Museum Sydøstdanmark. Revisionsprotokol side Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015 Museum Sydøstdanmark Revisionsprotokol side 56 61 Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer er medlem af RSM-netværket og driver virksomhed under navnet RSM.

Læs mere

DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017

DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

Rødovre Gymnasium. Revisionsprotokollat til årsrapport 2015

Rødovre Gymnasium. Revisionsprotokollat til årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Rødovre Gymnasium Revisionsprotokollat

Læs mere

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr. 52 42 79 16) 4720 Præstø Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Revisionens formål og formelle indhold... 2 3. Revisionens

Læs mere

Sorø Erhvervs- og Turistråd

Sorø Erhvervs- og Turistråd Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S CVR-nr. 25 67 52 82 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/2016 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 67 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 67

Læs mere

Nordjyllands Historiske Museum

Nordjyllands Historiske Museum Nordjyllands Historiske Museum Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg - T: 9635

Læs mere

UDKAST. Anvendelsesområde

UDKAST. Anvendelsesområde UDKAST Bekendtgørelse om revision og tilskudskontrol m.m. ved efterskoler og frie fagskoler, frie grundskoler og private gymnasieskoler, studenterkurser og kurser til højere forberedelseseksamen (hf-kurser)

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52 9700 Brønderslev CVR-nr.: 50 56 70 28 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse 1. Identifikation af det reviderede årsregnskab for 2015...

Læs mere

Hørsholm Egns Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010

Hørsholm Egns Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Hørsholm Egns Museum Revisionsprotokollat

Læs mere

Elbokøkkenet I/S Revisionsberetning nr. 2 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2018 Side 9-15

Elbokøkkenet I/S Revisionsberetning nr. 2 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2018 Side 9-15 Tlf: 33 12 65 45 kolding-off@bdo.dk 20 22 26 70 Elbokøkkenet I/S Revisionsberetning nr. 2 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2018 Side 9-15, en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, er medlem af BDO International

Læs mere

Rudersdal Forsyning A/S

Rudersdal Forsyning A/S Rudersdal Forsyning A/S Revisionsprotokollat af 1. april 2011 (side 5-12) vedrørende årsregnskabet for 2010 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2010 5 1.1. Indledning 5 1.2. Konklusion

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900 Hellerup T: 3945

Læs mere

Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014

Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 ¾ ó»ª ±² Stevns Fiskeri LAG c/o Ninna Nielsen Skansevej 16 4673 Rødvig CVR-nr.: 33 29 19 06 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 Þ»² л¼»»²ô»¹»»»ª ± ÚÜÎ Î ³±»ª» ïï ßô ìêéî Õ ²¹» Ì ºò ëê ëé çë ìé

Læs mere

Nordjyllands Historiske Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015

Nordjyllands Historiske Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 Nordjyllands Historiske Museum Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg T: 9635 4000,

Læs mere

æ Ûƪ ± Verdensarv Stevns Algade Store Heddinge CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2017

æ Ûƪ ± Verdensarv Stevns Algade Store Heddinge CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2017 æ Ûƪ ± Verdensarv Stevns Algade 8 4660 Store Heddinge CVR-nr.: 35 76 08 65 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2017 fiª ªºªÆ ª ٠ƪ ƪƪ ƪ ±Æ Œî ± ª ª ÔÔ flù ÏÍÈÓ ª Ã Ú ÎÍ ÎÈ ÁÎ ÏÈ { ø ÎÍ ÎÈ ÁÎ ÏÁ

Læs mere

AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 62-66 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013

AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 62-66 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013 Tlf: 96791900 skagen@bdo.dk www.bdo.dk BDOStatsautoriseret revisionsaktieselskab Spliidsvej 25 A, Box 170 DK-9990 Skagen CVR-nr. 20 22 26 70 SKAGEN KUL TUR- OG FRITIDSCENTER UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS

KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS Provstegade 10, 2. 8900 Randers C Tlf.: 8642 7777, Fax: 8641 0076 E-mail: randers@kr.dk KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS (side 7-15) BDO Kommunernes Revision Vi er Danmarks største udbyder af kommunal revision

Læs mere

DJURS MAD I/S REVISIONSPROTOKOLLAT SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

DJURS MAD I/S REVISIONSPROTOKOLLAT SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 Tlf: 87 10 63 00 randers@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Thors Bakke 4, 2., Box 4002 DK-8900 Randers C CVR-nr. 20 22 26 70 DJURS MAD I/S REVISIONSPROTOKOLLAT SIDE 83-88 VEDRØRENDE

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet BEK nr 1701 af 21/12/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 2. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2010-028162 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

IT-Forsyningen I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab regnskabsår

IT-Forsyningen I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab regnskabsår Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk IT-Forsyningen I/S Revisionsprotokollat

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013 Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Aboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer

Læs mere

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2017

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer Lystbådehavn Revisionsprotokollat

Læs mere

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2015

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2015 Tlf: 39155200 koebenhavn bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 2022 26 70 DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE

Læs mere

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Revisionsprotokollat af 14.08.13 vedrørende Årsregnskab for 2012 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere