Brugertilfredshedsundersøgelse i Ishøj og Vallensbæk Kommuner - April 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugertilfredshedsundersøgelse i Ishøj og Vallensbæk Kommuner - April 2012"

Transkript

1 Plan-, Bygge- og Miljøcenter NOTAT Sagsbehandler: LON Journal-nummer: Dato: 2. august 2012 Brugertilfredshedsundersøgelse i Ishøj og Vallensbæk Kommuner - April 2012 Plan-, Bygge- og Miljøcenter har i april 2012 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse af kommunens rottebekæmpelse. Brugertilfredshedsundersøgelsen er gennemført i henhold til kommunens kvalitetsstyringssystem på natur- og miljøområdet. Formålet med brugertilfredshedsundersøgelsen er at undersøge kvaliteten af kommunens rottebekæmpelse sagsbehandling, rottefænger samt hjemmeside - set fra borgerens side. Resultatet af undersøgelsen skal bruges til at se om der er noget, der skal gøres anderledes i fremtiden, så det sikres, at kommunen lever op til lovgivningen og kvalitetsmålene. Baggrund Ishøj Kommune administrere rottebekæmpelsen i både Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Kommunen bruger rotteweb til registrering af rotteanmeldelser. Selve rottebekæmpelsen foretages af rottebekæmpelsesfirmaet Kiltin. Borgerne har mulighed for selv at indberette deres rotteanmeldelser via kommunernes hjemmesider. Herefter bliver de kontaktet af rottefængeren. Rottebekæmpelse finansieres over ejendomsskatten. Undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført som telefoninterview med 113 borgere (57 Ishøj-borgere og 56 Vallensbæk-borgere), der har anmeldt rotter i 2011/2012. For en undersøgelse af denne art er 113 interview et passende antal interview til at give tilstrækkelig statistisk sikkerhed for de opnåede resultater. De stillede spørgsmål fremgår af bilag 1. I det følgende bliver de vigtigste resultater af undersøgelsen gennemgået. Alle resultaterne af undersøgelsen i tabelform kan fås ved henvendelse til Plan-, Bygge- og Miljøcenter. Resultat af undersøgelsen Tilbagemeldingerne viser, at der generelt er stor tilfredshed med kommunens måde at håndterer rottebekæmpelsen på. De første spørgsmål i tilfredshedsundersøgelsen handler om borgerens kontakt med kommunen og rottefængeren, og de sidste spørgsmål vedrører rotteanmeldelsen og hjemmesiden. Spørgeguiden består af overordnede spørgsmål og underspørgsmål. Kommunen Som det fremgår af fig. 1 er 79 procent af borgerne generelt meget tilfreds eller tilfreds med kontakten med medarbejderen i kommunen i forbindelse med rotteanmeldelsen. Borgerne giver udtryk for, at de bl.a. har fået en god, hurtig og venlig service, jf. fig. 2. Der er 2 procent, der er utilfreds eller meget utilfreds med kommunen i forbindelse med rotteanmeldelsen. Utilfredsheden begrundes bl.a. med dårlig kommunikation, manglede faglighed hos medarbejderen samt ikke venlige/servicemindede medarbejdere.

2 Fig. 1 Har du generelt været tilfreds eller utilfreds med kontakten med medarbejderen i kommunen i forbindelse med rotteanmeldelsen? Fig. 2 Hvorfor har du været tilfreds med kontakten med medarbejderen i kommunen? Rottefængeren Det fremgår af fig. 3, at 86 procent af de adspurgte har været meget tilfreds og tilfreds med rottefængeren. Borgerne giver bl.a. udtryk for at rottefængeren er faglig kompetent, venlig og serviceminded og overholder aftaler, jf. fig. 4. Derimod er der 5 procent af de adspurgte, der er utilfredse med rottefængeren. Utilfredsheden bunder bl.a. i at rotterne ikke blev bekæmpet, rottefængeren var ikke venlig/serviceminded, manglende tjek af fælder.

3 Fig. 3 Har du generelt været tilfreds eller utilfreds med kontakten med rottefængeren i forbindelse med rotteanmeldelsen? Fig. 4 Hvorfor har du været tilfreds med kontakten med rottefængeren? Undersøgelsen viser, at 97 procent af de adspurgte borgere er tilfredse med informationsniveauet i forbindelse med rottefængerens besøg. Der er dog et mindre antal, der godt kunne tænkte sig lidt mere information forud for rottefængerens besøg, jf. fig. 5. Fig. 5 Savnede du oplysninger forud for rottefængerens besøg?

4 Som det fremgår af fig. 6, så mener størstedelen af de adspurgte, at rottefængeren kom inden for rimelig tid. Fig. 6 Synes du rottefængeren ved den sidste anmeldelse kom inden for rimelig tid efter du anmeldte rotterne? Anmeldelse af rotter / hjemmeside Borgerne i Ishøj og Vallensbæk Kommune anmelder hovedsageligt rotter elektronisk via hjemmesiden eller telefonisk, jf. fig. 7. Fig. 7 Hvordan anmeldte du, at du havde rotter? Der bliver efterfølgende spurgt ind til, hvorfor de ikke anmelder rotter via hjemmesiden. Her er der 44 procent af de adspurgte, der ikke ved, at rotter kan anmeldes via kommunens hjemmeside, jf. fig. 8. Derudover er der 13 procent, der synes, at det er nemmere at foretage en telefonisk anmeldelse, jf. fig. 8.

5 Fig. 8 Hvorfor anmeldte du ikke rotterne via en formular på kommunens hjemmeside via internettet? Der er 45 procent af de adspurgte, der har besøgt kommunens hjemmeside for at finde information om rottebekæmpelse, jf. fig. 9. Fig. 9 Har du besøgt hjemmesiden for at finde generel information om rottebekæmpelse? Øvrige kommentarer I forbindelse med undersøgelsen bliver borgerne også spurgt om de har kommentarer eller et råd, som de vil give kommunen med på vejen i forbindelse med rottebekæmpelse. Dette spørgsmål giver en del forskellige kommentarer her samlet under 6 punkter: Bekæmpelse: Bekæmp rotterne bedre i de store kloaker. Kloakkerne skal være i orden. Kommunen burde montere rottespærring i samtlige huse. Gøre det billigere at installere automatisk rottedræber. Vær opmærksom på rotter ved Ishøj station.

6 Formular: Godt. Meget nemmere end at ringe. Forløb, okay, men undrede sig over, at man ikke kunne ringe, men fungerede fint med formular. Information: Omkring forløbet efter anmeldelse. Hyppigere information. Information på hjemmesiden. Kunne ikke finde info om rotter. Mangel på info om hvornår rottefængeren kom. Rottefængere dukkede bare op. Tydelig information. Er i tvivl om, hvad der skal gøres, når der er rotter generelt. Tiltag imod fuglefodring. Mosegrise, skulle nævnes på hjemmesiden. Bedre link til rottebekæmpelse. Kommunikation omkring hvornår rottefængers besøg finder sted Kontakt: Vil gerne kunne ringe og anmelde over telefonen. Vil ikke anmelde, hvis ikke man kan ringe. Mere kontakt med rottefængeren. Rottefængeren skulle have kontaktet alle i rækkehusene. Service: God. Formidabelt. Hurtig. Venlig. Grundig. Tilfredshed, og hvad man kunne forvente. De skal fortsætte med det gode arbejde. Effektivitet. Afvisninger af behandling, i mindre grad. Følge op på sagerne. Tilbagemelding: Savnes i forhold til kasse, tingene blev hentet sent. Ønsker at vide om rotterne er væk. Ville gerne have haft mere opfølgning efter besøget. Tilbagemelding fra rottefængeren. Kom og hent fælden. Rottekassen måtte vi selv rykke for at den kom af vejen, måtte ringe til kommunen, og så kom de også med det samme. Rottefængeren kom ikke og hentede rottekassen, selvom han sagde, han ville komme inden for et par måneder, kassen står der stadig. Hvor længe skal kassen stå, han har ikke hentet den og skal han det? Har stået der i flere måneder? Havde forventet at der vil være en opfølgning. Formoder at den ikke virker, vil gerne fjerne den, men ved ikke om der en dag kommer en mand og fjerner den eller om den er glemt. Mere information og også hvad der sker. De satte bare fælder op, med fik ikke noget af vide om forløbet. Rottefængeren har manglet opfølgning. Afblæsning, officiel besked omkring rotternes forsvinden. Undersøge resten af huset. Kommentarerne giver anledning til at overveje mere fokus på informationen generelt og på hjemmesiden samt tilbagemelding og opfølgning på sagerne. Konklusion Det går faktisk rigtigt godt på rottebekæmpelsesområdet, men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Brugertilfredshedsundersøgelsen kan bruges til at højne niveauet inden for rottebekæmpelse, hvis det er det der ønskes, ved at sætte nogle kvalitetsmål på de områder, hvor der er kommet bemærkninger, dvs. information og hjemmesiden samt opfølgning fra rottefængeren. Brugertilfredshedsundersøgelsen kan også bruges til at sætte nogle servicemål i forbindelse med kontraktindgåelse.

7 Bilag 1 Følgende spørgsmål blev stillet til borgerne: 1.Har du generelt været tilfreds eller utilfreds med den kontakt du har haft med medarbejderen i Ishøj/Vallensbæk kommune i forbindelse med din rotteanmeldelse? 2.Hvorfor har du generelt været Meget tilfreds / Tilfreds med den kontakt du har haft med medarbejderen fra Ishøj/Vallensbæk kommune i forbindelse med din rotteanmeldelse? 3.Hvorfor har du generelt været Utilfreds / Meget utilfreds med den kontakt du har haft med medarbejderen fra Ishøj/Vallensbæk kommune i forbindelse med din rotteanmeldelse? 4.Har du generelt været tilfreds eller utilfreds med den kontakt du har haft med rottefængeren i forbindelse med din rotteanmeldelse? 5.Hvorfor har du generelt været Meget tilfreds / Tilfreds med den kontakt du har haft med rottefængeren i forbindelse med din rotteranmeldelse? 6.Hvorfor har du generelt været Utilfreds / Meget utilfreds med den kontakt du har haft med rottefængeren i forbindelse med din rotteranmeldelse? 7.Savnede du oplysninger forud for rottefængerens besøg? Hvis ja: Hvilke oplysninger savnede du? 8.Synes du rottefængeren ved den sidste anmeldelse kom inden for rimelig tid efter du anmeldte rotterne? 9.Kom rottefængeren på det aftalte tidspunkt ved det sidste besøg? Hvis nej: Hvor meget for sent kom han/hun ca.? 10.Synes du generelt at rottefængeren optrådte venligt eller uvenligt ved besøget? 11.Kunne rotterfængeren konstatere, at der var rotter på din ejendom/virksomhed ved 1. besøg? Hvis ja: Foretog rottefængeren bekæmpelse ved 1. besøg? 12.Blev der konstateret kloakbrud i forbindelse med rottefængeres besøg? Hvis ja: Forsvandt rotterne efter udbedring? 13.Har du generelt været tilfreds eller utilfreds med sagsbehandlingen i forbindelse med kloakbruddet? 14.Hvorfor har du generelt været Meget tilfreds / Tilfreds med sagsbehandlingen i forbindelse med kloakbruddet? Er der andet? 15.Hvorfor har du generelt været Utilfreds/Meget utilfreds med sagsbehandlingen i forbindelse med kloakbruddet? Er der andet? 16.Forsvandt rotterne efter 1. besøg? Hvis nej: måtte du henvende dig igen til Ishøj/Vallensbæk kommune for nyt besøg, fordi rotterne ikke var bekæmpet efter 1. besøg? 17.Hvordan anmeldte du, at du havde rotter? 18.Var du klar over, at man kunne anmelde rotter elektronisk på Kommunens hjemmeside på Internettet? Hvis ja: Hvorfor anmeldte du ikke rotterne via en formular på kommunens hjemmeside via Internettet? 19.Hvad kunne i højere grad få dig til, at benytte den elektroniske formular på Internettet frem for telefonen/personlig henvendelse/mail fremover, hvis du skal anmelde rotter?

8 20.Ishøj/Vallensbæk kommune har som sagt en hjemmeside. Har du besøgt denne hjemmeside for at finde generel information om rottebekæmpelse? 21.Er du generelt tilfreds eller utilfreds med Ishøj/Vallensbæk kommunes hjemmesides indhold om rottebekæmpelse? 22.Har du forslag til forbedringer af Ishøj/Vallensbæk kommunes hjemmeside om rottebekæmpelse? 23.Har du i øvrigt en kommentar eller et råd, ud over det som vi har talt om, som du vil give Ishøj/Vallensbæk kommune med på vejen i forbindelse med rottebekæmpelse? 24.I hvilken grad er du opmærksom på, at rotter spiser fuglefoder og nedfaldsfrugt, som ligger i din have? 25.I hvilken grad er du opmærksom på, at metalriste på gulvafløb eller udluftningskanaler er en effektiv måde at holde rotter ude? 26.Har du en sikringsordning hos et bekæmpelsesfirma? Hvis ja, hvornår er den etableret? {Hvis du ikke husker præcis hvornår, angiv da ca. tidspunkt} 27.Hvordan blev du opmærksom på muligheden for at få en sikringsordning 28.Hvor mange gange har du anmeldt rotter i år 2011/2012?

Albertslund, Glostrup, Ishøj og Vallensbæk kommuner. April 2012

Albertslund, Glostrup, Ishøj og Vallensbæk kommuner. April 2012 Albertslund, Glostrup, Ishøj og Vallensbæk kommuner Undersøgelse vedrørende rottebekæmpelse Ishøj/Vallensbæk Tabelrapport, telefonundersøgelse April 2012 Projektkonsulenter Asger H. Nielsen Connie Flausø

Læs mere

Rottebekæmpelse link. Publiceret af Lars Leth 04 januar 2016 klokken 15:01 Powered by Enalyzer

Rottebekæmpelse link. Publiceret af Lars Leth 04 januar 2016 klokken 15:01 Powered by Enalyzer Rottebekæmpelse link Publiceret af Lars Leth 04 januar 2016 klokken 15:01 Powered by Enalyzer Side 1 Rottebekæmpelse link Publiceret af Lars Leth 04 januar 2016 klokken 15:01 Powered by Enalyzer Svar status

Læs mere

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Aarhus Kommune Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Denne rapport er en opsamlende, konkluderende sammenfatning baseret på fem undersøgelser gennemført

Læs mere

Miljøtilsyn. Undersøgelse vedrørende Holbæks Kommunes miljøtilsyn. December 2013

Miljøtilsyn. Undersøgelse vedrørende Holbæks Kommunes miljøtilsyn. December 2013 Miljøtilsyn Undersøgelse vedrørende Holbæks Kommunes miljøtilsyn December 2013 1 Baggrund og beskrivelse af undersøgelsen - Formål med undersøgelsen 2 Baggrund og beskrivelse af undersøgelsen - Beskrivelse

Læs mere

Rottehandlingsplan

Rottehandlingsplan Rottehandlingsplan 2019-2021 Rottehandlingsplan 2019-2021 Vallensbæk Kommune 2018 Indholdet i rapporten må gengives med tydelig kildeangivelse. Udarbejdet af: Center for Park, Vej og Miljø, Ishøj Kommune

Læs mere

Notat. Indhold, målsætninger etc. for rottebekæmpelse. Handlingsplan for rottebekæmpelse

Notat. Indhold, målsætninger etc. for rottebekæmpelse. Handlingsplan for rottebekæmpelse Notat Vedrørende: Handlingsplan for rottebekæmpelse Indhold, målsætninger etc. for rottebekæmpelse Handlingsplan for rottebekæmpelse skal ifølge bekendtgørelsen som minimum indeholde: overordnede mål for

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune 2016-18 Vedtaget af Plan-, miljø - og klimaudvalget den 7. februar 2017 1 Indledning, formål og Lovgrundlag Fredensborg kommune har ansvaret for

Læs mere

ROTTE- HANDLINGSPLAN

ROTTE- HANDLINGSPLAN ROTTE- HANDLINGSPLAN 2016-2018 Den 1. juli 2012 trådte Miljøministeriets Bekendtgørelse om forebyggelse og bekæmpelse af rotter i kraft. Landets kommuner skal fremover udarbejde en handlingsplan for rottebekæmpelse,

Læs mere

Lejre Kommune. Bygge- og miljøundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget november-december respondenter

Lejre Kommune. Bygge- og miljøundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget november-december respondenter Lejre Kommune Bygge- og miljøundersøgelse Telefonundersøgelse foretaget november-december 2013 360 respondenter 1 Om undersøgelsen (1 af 2) Lejre Kommune har ønsket, at gennemføre en brugertilfredshedsundersøgelser

Læs mere

Rottehandleplan Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx.xxxx

Rottehandleplan Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx.xxxx Rottehandleplan 2016-2018 Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx.xxxx 2 Rottehandleplan 2016-2018 Indhold 1. Indledning... 4 2. Overordnede mål for rottebekæmpelsen i Glostrup... 4 3. Tildelte ressourcer...

Læs mere

Rottehandlingsplan

Rottehandlingsplan Rottehandlingsplan 2019-2021 Indhold 1. Indledning...3 2. Flere anmeldelser igen...4 3. Kloakker og stikledninger...4 3.1 Kloakrottebekæmpelse...4 3.2 Rottespærre...5 3.2.1 Rottespærre på private ejendomme...5

Læs mere

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 I undersøgelsen har borgerne fået en række udvalgte

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lejre Kommune

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lejre Kommune Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lejre Kommune 2016 2018 Det har siden 1. januar 2013 været et krav, at alle kommuner skal have en handlingsplan for den kommunale rottebekæmpelse og at handlingsplanen

Læs mere

RAPPORT. Frederikssund Kommunes hjemmepleje. Brugertilfredshedsundersøgelse 2015

RAPPORT. Frederikssund Kommunes hjemmepleje. Brugertilfredshedsundersøgelse 2015 RAPPORT Frederikssund Kommunes hjemmepleje Brugertilfredshedsundersøgelse 2015 Foto: Kenneth Jensen 2/22 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Sammenfatning... 5 Metode... 6 Spørgeskemaet... 7 Svarprocenter

Læs mere

Rottehandlingsplan for Varde Kommune 2013-2016

Rottehandlingsplan for Varde Kommune 2013-2016 Rottehandlingsplan for Varde Kommune 2013-2016 Baggrund Handlingsplanen er udarbejdet efter bekendtgørelse nr. 696 af 26/06/2012 6 og bilag 1, om forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Handlingsplanen skal

Læs mere

Handlingsplan for bekæmpelse af rotter i Nordfyns Kommune i perioden

Handlingsplan for bekæmpelse af rotter i Nordfyns Kommune i perioden Handlingsplan for bekæmpelse af rotter i Nordfyns Kommune i perioden 2016-2018 Formål og lovgrundlag Nordfyns Kommune har udarbejdet denne handlingsplan for rottebekæmpelse for perioden 2016-2018. Handlingsplanen

Læs mere

Miljø og Teknik. 17. november P Jakob Aarup. Vedtaget på byrådets møde den 17. november 2014

Miljø og Teknik. 17. november P Jakob Aarup. Vedtaget på byrådets møde den 17. november 2014 Forvaltning: Miljø og Teknik Dato: 17. november 2014 Sagsnr.: 09.13.01-P15-1-12 Sagsbehandler: Jakob Aarup Vedrørende: - Notat sendes/sendt til: Vedtaget på byrådets møde den 17. november 2014 Baggrund

Læs mere

Rottehandlingsplan Forfatter: Birgit Hansen Revideret den 8. oktober 2018 Dokument nr. D Sags nr.

Rottehandlingsplan Forfatter: Birgit Hansen Revideret den 8. oktober 2018 Dokument nr. D Sags nr. Rottehandlingsplan 2019-2021 Forfatter: Birgit Hansen Revideret den 8. oktober 2018 Dokument nr. D2018-231128 Sags nr. S2018-21735 Indhold Indledning... 2 Lovgrundlag... 2 Rottehandlingsplanens mål...

Læs mere

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012 Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet Juli 2012 Indholdsfortegnelse - Rapportens indhold Indledning (inklusiv metodebeskrivelse) s. 3 Sammenfatning tilfredsheden 2012 (benchmark

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 218 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF INDKØB EGEBJERG KØBMANDSGÅRD A/S [Tilsynet er udført d. 11. - 15. oktober 218 af tilsynsassistent Kirsten

Læs mere

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 5. april 2017 Indholdsfortegnelse Formål og metode 3 Hovedresultater 4 Spørgsmålsformuleringer 5 Repræsentativitet 6 Læsevejledning 7

Læs mere

Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Rottehandlingsplan 2013-2015

Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Rottehandlingsplan 2013-2015 Miljø- og Teknikforvaltningen Rottehandlingsplan 2013-2015 Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund www.albertslund.dk mtf@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 SIDE 2 Indhold Indledning...

Læs mere

Bilag. Undersøgelse af tilfredsheden med maden fra de to private leverandører til de hjemmeboende borgere

Bilag. Undersøgelse af tilfredsheden med maden fra de to private leverandører til de hjemmeboende borgere Bilag Velfærdssekretariatet Sagsnr. 267028 Brevid. 2157184 Ref. LHJ Dir. tlf. 46 31 40 08 lenehj@roskilde.dk Undersøgelse af tilfredsheden med maden fra de to private leverandører til de hjemmeboende borgere

Læs mere

Rottehandlingsplan for Vejle Kommune

Rottehandlingsplan for Vejle Kommune Rottehandlingsplan for Vejle Kommune 2019 2021 Godkendt af Natur- og Miljøudvalget 19. november 2018 Rottebekæmpelse i Vejle Kommune Indledning Alle kommuner skal have en rottehandlingsplan. Det er lovpligtigt.

Læs mere

PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION

PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION INDLEDNING 01 02 03 04 05 06 07 INDLEDNING SAMMENFATNING SAMLET TILFREDSHED TELEFONISK KONTAKT TIL

Læs mere

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Sammenfatning 3 3. Baggrund og metode 5 3.1 Baggrund for undersøgelsen 5 3.2 Metode 5 4.

Læs mere

Rottebekæmpelse i Halsnæs Kommune

Rottebekæmpelse i Halsnæs Kommune Rottebekæmpelse i Halsnæs Kommune Rottehandlingsplan 2019-2021 September 2019 Oplev det rå og autentiske Halsnæs Indledning Lovgrundlag Kommunerne skal udarbejde en handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse

Læs mere

Indhold Indledning... 2

Indhold Indledning... 2 Indhold Indledning... 2 Handlingsplan 2013-2015... 2 Effektiv kommunal rottebekæmpelse, der lever op til gældende lovkrav... 2 Kemiske bekæmpelsesmidler... 3 Forebyggelse af rotteproblemer... 4 Indsats

Læs mere

Gladsaxe Kommune. Telefonundersøgelse foretaget 26. oktober 5. november respondenter

Gladsaxe Kommune. Telefonundersøgelse foretaget 26. oktober 5. november respondenter Miljøsamarbejdet Telefonundersøgelse foretaget 26. oktober 5. november 2009 33 respondenter Om undersøgelsen Undersøgelsen blev gennemført planmæssigt og fuldt tilfredsstillende i perioden 26. oktober

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lemvig Kommune

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lemvig Kommune Handlingsplan for rottebekæmpelse i Lemvig Kommune 2013-2015 Indledning og baggrund Kommunalbestyrelsen skal som noget nyt udarbejde en handlingsplan for at forebygge og bekæmpe rotter i kommunen i henhold

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse

Handlingsplan for rottebekæmpelse Handlingsplan for rottebekæmpelse 2013-2015 Indhold 1. Indledning lovgivning... 2 2. Overordnede mål for rottebekæmpelsen... 3 3. Tildelte ressourcer til rottebekæmpelsen... 4 4. Målelige succeskriterier

Læs mere

Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter

Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2014 Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2014-2016 By- og Teknikforvaltningen Hvidovre Kommune 23-06-2014 Indhold 1.0 Baggrund... 3 2.0 Indledning... 3 2.1 Ressourcer og økonomi... 3

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse

Handlingsplan for rottebekæmpelse Vej & Park Sagsbehandler: Sanne Kolding Johansen Handlingsplan for rottebekæmpelse Den 1. juli 2012 trådte en ny Bekendtgørelse om forebyggelse og bekæmpelse af rotter i kraft. I henhold til denne nye

Læs mere

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng NOTAT Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 Bilag 1 - Referat af alle brugerundersøgelser i 2016 Dette

Læs mere

Rottehandlingsplan

Rottehandlingsplan Rottehandlingsplan 2017-2020 1. Rottehandlingsplan Forord Lovgivning 2. Mål for rottebekæmpelse i Tønder Kommune 3. Målelige succeskriterier for rottebekæmpelsen 4. Særlige indsatsområder 4.1 Ejendomme

Læs mere

Rottehandleplan Vedtaget af Glostrup Kommune xx-xx.xxxx

Rottehandleplan Vedtaget af Glostrup Kommune xx-xx.xxxx Rottehandleplan 2019-2021 Vedtaget af Glostrup Kommune xx-xx.xxxx Indhold 1. Indledning... 3 2. Status for rottebekæmpelse for rottebekæmpelse 2013-2018... 3 3. Opfølgning på rottehandleplanen 2016-2018...

Læs mere

Norddjurs Kommunes. Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i

Norddjurs Kommunes. Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i E R H V E R V O G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 12. juni 2018 Norddjurs Kommunes Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i 2018-2021 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.:

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 Udredning og rehabilitering

BRUGERUNDERSØGELSE 2016 Udredning og rehabilitering BRUGERUNDERSØGELSE 2016 Udredning og rehabilitering Sundheds- og Omsorgsforvaltningen - Brugerundersøgelse 2016:Udredning- og rehabilitering 1 Brugerundersøgelse 2016 U&R Brugerundersøgelsen er udarbejdet

Læs mere

HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER I REBILD KOMMUNE. (Gennemgået af Center Natur og Miljø)

HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER I REBILD KOMMUNE. (Gennemgået af Center Natur og Miljø) HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER I REBILD KOMMUNE (Gennemgået af Center Natur og Miljø) Center Natur og Miljø har sammen med Driftsenheden gennemgået handleplanen, og på den baggrund

Læs mere

Århus Kommune. Undersøgelse på tilsynsområdet. Telefonundersøgelse foretaget november respondenter

Århus Kommune. Undersøgelse på tilsynsområdet. Telefonundersøgelse foretaget november respondenter Århus Kommune Undersøgelse på tilsynsområdet Telefonundersøgelse foretaget 1.-7. november 2010 54 respondenter Om undersøgelsen Undersøgelsen blev gennemført planmæssigt og fuldt tilfredsstillende i perioden

Læs mere

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006 Gæste-dagplejen Dagplejen Odder Kommune Brugerundersøgelse 2006 Undersøgelsen af gæstedagplejeordningen er sat i gang på initiativ af bestyrelsen Odder Kommunale Dagpleje og er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Randers Kommunes. Handleplan for. forebyggelse og bekæmpelse af. rotter i

Randers Kommunes. Handleplan for. forebyggelse og bekæmpelse af. rotter i Randers Kommunes Handleplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i 2019-2021 1 Randers Kommunes handleplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i 2019-2021 Ifølge bekendtgørelse om forebyggelse

Læs mere

Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune

Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune Resumé Gribskov Kommune har september 2017 fået gennemført en analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i kommunen. Analysen er gennemført

Læs mere

FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER. Jammerbugt Kommune - Handlingsplan

FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER. Jammerbugt Kommune - Handlingsplan FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER Jammerbugt Kommune - Handlingsplan 2017-2019 Det er kommunens pligt at bekæmpe rotter Hvis man som borger i Jammerbugt Kommune oplever problemer med rotter, skal man

Læs mere

Brugertilfredshed i SOF 2016

Brugertilfredshed i SOF 2016 Brugertilfredshed i SOF 2016 Bilag Den 15. juni 2016 Socialforvaltningen KØBENHAVNS www.kk.dk KOMMUNE Side Kort om undersøgelsen Socialudvalget har besluttet, at Socialforvaltningen skal arbejde systematisk

Læs mere

Borgerservice. Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice. Marts 2013

Borgerservice. Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice. Marts 2013 Borgerservice Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice Marts 2013 1 Baggrund og beskrivelse af undersøgelsen - Borgerservices primære opgave er at hjælpe borgeren samt betjene borgeren i forhold

Læs mere

Screening af systemdokumentationen. 11/8 2009 Skanderborg Kommune

Screening af systemdokumentationen. 11/8 2009 Skanderborg Kommune Screening af systemdokumentationen 11/8 2009 Skanderborg Kommune Auditteam: Ledende auditor Kim Hammersholt Hansen Underskrift: Formål: Vurdering af overensstemmelse og implementering af systemet i forhold

Læs mere

BRUGERTILFREDSHED 2012 MILJØSTYRELSEN

BRUGERTILFREDSHED 2012 MILJØSTYRELSEN BRUGERTILFREDSHED 2012 MILJØSTYRELSEN 0 A INDHOLD 1 Indledning 2 2 Læsevejledning 3 3 Sådan læses en slide 4 4 Samlede resultater 6 5 Resultater på tværs 15 6 Indsatsområder 17 7 Målgruppe og svarprocent

Læs mere

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Konklusion... 3 Tilfredshed med den indledende kontakt... 4 Tilfredshed med pjecen...

Læs mere

Brugertilfredshed for miljøtilsyn

Brugertilfredshed for miljøtilsyn Plan- og Miljøudvalget 31-05-2011 Brugertilfredshed for miljøtilsyn Sagstype: Åben Type: Plan- og Miljøudvalget A Sagsnr.: 10/21622 Sagsfremstilling Som en del af Teknik- og Miljøcenterets kvalitetscertificering

Læs mere

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater Statistisk oversigt Spørgeskema resultater 1 Vi har lavet to forskellige spørgeskemaer. Et spørgeskema til Biibo.dks eksisterende brugere, hvor vi fik lov til at bruge Biibo.dks brugerdatabase og et til

Læs mere

Gentofte Kommunes. Handlingsplan for rottebekæmpelse

Gentofte Kommunes. Handlingsplan for rottebekæmpelse Gentofte Kommunes Handlingsplan for rottebekæmpelse 2013-2015 I henhold til bekendtgørelse nr. 696 af 26. juni 2012 om forebyggelse og bekæmpelse af rotter 6, skal Kommunalbestyrelsen udarbejde en handlingsplan

Læs mere

Rottehandlingsplan Køge Kommune. Side 1. Rottehandlingsplan. Køge Kommune

Rottehandlingsplan Køge Kommune. Side 1. Rottehandlingsplan. Køge Kommune Side 1 Rottehandlingsplan Køge Kommune April 2013 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 FORMÅL OG LOVGRUNDLAG 3 2 OVERORDNEDE MÅL 3 3 SUCCESKRITERIER 3 4 STATUS OG ORGANISERING 4 4.1 Wise Trap - pilotprojekt

Læs mere

Status rotter, oktober 2014 manglende ressourcer

Status rotter, oktober 2014 manglende ressourcer 2014 Status rotter, oktober 2014 manglende ressourcer Rottehul på en vej, hvor rotterne er kommet op til overfladen via defekt kloak Connie Nielsen Hvidovre Kommune 15-10-2014 Indhold Resume... 2 1.0 Antal

Læs mere

Rotteplan

Rotteplan Rotteplan 2016-2018 www.skive.dk 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 2 FORMÅL... 2 3 KOMMUNEN... 2 4 BORGERNE... 2 5 LOVGRUNDLAG... 3 6 OVERORDNEDE MÅL FOR ROTTEBEKÆMPELSE FOR 2013-2015...

Læs mere

Samlede resultater af KL's tilfredshedsmåling af kommunal service i bygge- og miljøsager for Næstved Kommune 2018

Samlede resultater af KL's tilfredshedsmåling af kommunal service i bygge- og miljøsager for Næstved Kommune 2018 Samlede resultater af KL's tilfredshedsmåling af kommunal service i bygge- og miljøsager for Næstved Kommune 2018 Forsidefoto: Thijs van der Weide Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Læsevejledning...4

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Rudersdal Kommune

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Rudersdal Kommune Handlingsplan for rottebekæmpelse i Rudersdal Kommune 2013-2015 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund...3 Overordnede mål for rottebekæmpelsen...4 Tildelte ressourcer til rottebekæmpelsen...5 Målelige

Læs mere

Evalueringsrapport. Fleksible åbningstider i dagplejen

Evalueringsrapport. Fleksible åbningstider i dagplejen Evalueringsrapport Fleksible åbningstider i dagplejen Indholdsfortegnelse Resume... 3 Indledning og baggrund... 3 Metodisk tilgang... 3 Resultater... 3 Kendskab til ordningen om fleksible åbningstider

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelsen i Hillerød Kommune

Handlingsplan for rottebekæmpelsen i Hillerød Kommune 2016-2018 Handlingsplan for rottebekæmpelsen i Hillerød Kommune By og Miljø Hillerød Kommune 2016-2018 Indledning og baggrund Hillerød Kommune skal udarbejde en handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse

Læs mere

Furesø kommune Teknisk Forvaltning, august 2006

Furesø kommune Teknisk Forvaltning, august 2006 Furesø kommune Teknisk Forvaltning, august 2006 Rottebekæmpelse i Furesø Kommune serviceydelser og strategi Nærværende dokument beskriver de overordnede principper for rottebekæmpelse i Furesø Kommune.

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af rottebekæmpelse i Jammerbugt Kommune.

Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af rottebekæmpelse i Jammerbugt Kommune. Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af rottebekæmpelse i Jammerbugt Kommune. Opdateret 13.oktober 2014. Tilbudsgiver skal være opmærksom på at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF INDKØB SPAR FREDERIKSBERG ALLÉ 53 [ Tilsynet er udført d. 27.november 2013 af Merete Larsen i Sundheds

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune 2013-15

Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune 2013-15 Handlingsplan for rottebekæmpelse i Fredensborg kommune 2013-15 Vedtaget af byrådet den 2. april 2013 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 FORMÅL OG LOVGRUNDLAG 3 2 OVERORDNEDE MÅL 3 3 SUCCESKRITERIER 3 4 STATUS

Læs mere

Analyserapport - kvalitetsstyringssystem for sagsbehandlingen på natur- og miljøområdet

Analyserapport - kvalitetsstyringssystem for sagsbehandlingen på natur- og miljøområdet NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Anne-Marie G. Kristensen Natur & Miljø D 4646 4952 E ankr@lejre.dk Analyserapport - kvalitetsstyringssystem for sagsbehandlingen

Læs mere

ROTTEHANDLINGSPLAN 2013-2015

ROTTEHANDLINGSPLAN 2013-2015 ROTTEHANDLINGSPLAN 2013-2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR LOVGRUNDLAG 3 FORMÅL 3 MÅLSÆTNING 3 INDSATSOMRÅDER 4 BESKRIVELSE AF TILTAG TIL OPNÅELSE AF BESKREVNE INDSATSOMRÅDER 4 1. INFORMATION OM

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 9. juni 2008 blev der i sag nr. 15-2007 HH mod NN/v. statsaut. ejendomsmægler LL afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 10. marts 2007 har klageren indbragt NN/v. statsaut. ejendomsmægler LL, for Disciplinærnævnet.

Læs mere

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen Side 1 af 7 FOA Fag og Arbejde Analysesektionen, 30. juli 2007 og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen FOA har i perioden fra d. 25. maj til den 3. juni 2007 gennemført en undersøgelse

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2018 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF INDKØB INTERVARE A/S [Tilsynet er udført d. 23. - 25. oktober 2018 af tilsynsassistent Kirsten Bech,

Læs mere

Handlingsplan 2017 for bekæmpelse af rotter i Høje-Taastrup Kommune

Handlingsplan 2017 for bekæmpelse af rotter i Høje-Taastrup Kommune Handlingsplan 2017 for bekæmpelse af rotter i Høje-Taastrup Kommune Indhold 1. Indledning... 2 2. Overordnede mål for rottebekæmpelsen... 2 3. Målelige succeskriterier for rottebekæmpelsen... 2 4. Tildelte

Læs mere

Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013

Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013 1 Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013 2 April 2013 Tilfredshedsundersøgelse 2013 Beboere I 2010 blev der gennemført en tilfredsundersøgelse, der omfattede 1.000 tilfældigt udvalgte beboere og samtlige

Læs mere

Brugertilfredshed i SOF 2017

Brugertilfredshed i SOF 2017 Brugertilfredshed i SOF 2017 Bilag Den 21. juni 2017 Socialforvaltningen KØBENHAVNS www.kk.dk KOMMUNE Side Kort om undersøgelsen Socialudvalget har besluttet, at Socialforvaltningen skal arbejde systematisk

Læs mere

Gladsaxe Kommune Borgerservice. Tilfredshedsundersøgelse 2008. December 2008

Gladsaxe Kommune Borgerservice. Tilfredshedsundersøgelse 2008. December 2008 Borgerservice Tilfredshedsundersøgelse 2008 December 2008 Indhold Slide nr. 3 Konklusioner 4 9 Tilfredshed alt i alt 11-13 Godt ved besøget og gode råd til Borgerservice 14 15 Henvendelse i Borgerservice

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune, revision 1 Periode januar december 2021.

Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune, revision 1 Periode januar december 2021. Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune, revision 1 Periode januar 2019 31. december 2021. Fredericia Kommune har udarbejdet den første handlingsplan for rottebekæmpelse i marts 2012.

Læs mere

HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER

HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER HANDLINGSPLAN FOR FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF ROTTER 2016-2018 Ballerup Kommune Vedtaget af Teknik- og Miljøudvalget den 1. december 2015 Indholdsfortegnelse Lovgivning. 3 Ressourcer 4 Overordnede mål

Læs mere

Ad 1: Opfølgning på kundetilfredshed (virksomhedskontakt og rekrutteringsservice)

Ad 1: Opfølgning på kundetilfredshed (virksomhedskontakt og rekrutteringsservice) KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Jakob Næsager, MB E-mail: Jakob_Naesager@br.kk.dk 23-02-2017 Sagsnr. 2017-0100291 Dokumentnr. 2017-0100291-1 Kære Jakob Næsager

Læs mere

Titel Nr. Udgave dato. Udarb. af Godkendt af Gyldighed Erstatter nr. Udgave dato

Titel Nr. Udgave dato. Udarb. af Godkendt af Gyldighed Erstatter nr. Udgave dato Kvalitetsstyringshåndbog for Natur og Miljøområdet Titel Nr. Udgave dato Skabelon til analyserapport til T-3 ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet og forebyggende handlinger til sikring af

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune Periode 1. januar december 2021.

Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune Periode 1. januar december 2021. Handlingsplan for rottebekæmpelse for Fredericia Kommune Periode 1. januar 2019-31. december 2021. Fredericia Kommune har udarbejdet en handlingsplan for rottebekæmpelsen siden marts 2012. Dette var et

Læs mere

Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp

Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp NOTAT 7. april 2014 Indledning I Frederikssund Kommune gennemføres tilsyn med leverandører af 83 ydelser af visitationen som myndighedsafdeling. Journal

Læs mere

DIGITALISERINGENS BLINDE PLET

DIGITALISERINGENS BLINDE PLET DIGITALISERINGENS BLINDE PLET / Resultater fra borgerundersøgelse og medarbejderundersøgelse januar 2016 / 10 pejlemærker for digitalisering med borgeren i centrum Sæt borgeren først / Tag hånd om borgerens

Læs mere

R A P P O R T. Rottehandlingsplan

R A P P O R T. Rottehandlingsplan R A P P O R T Rottehandlingsplan 2016-2019 // 2016 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Lovgrundlag... 3 3. Overordnede mål for rottebekæmpelsen i Ringkøbing-Skjern Kommune... 4 4. Status... 4 5.

Læs mere

Hedensted Kommune. Rottehandleplan

Hedensted Kommune. Rottehandleplan Hedensted Kommune Rottehandleplan 2018-2021 Godkendt af Udvalget for Teknik den 12. juni 2018 Handleplan for rottebekæmpelse i Hedensted Kommune 2018-2021 1. Indholdsfortegnelse 2. Formål...2 3. Kommunen...2

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE MTO og APE. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

BRUGERUNDERSØGELSE MTO og APE. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BRUGERUNDERSØGELSE MTO og APE 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Indledning Denne rapport præsenterer resultaterne af en kvantitativ brugerundersøgelse blandt brugere har haft ophold

Læs mere

Sagsnr Referat af brugerundersøgelser 2015

Sagsnr Referat af brugerundersøgelser 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng NOTAT 04-01-2016 Referat af brugerundersøgelser 2015 I 2015 er der for sjette år i træk gennemført brugerundersøgelser

Læs mere

Resultater af brugertilfredshedsundersøgelse af Greve Kommunes afgørelser på natur- og miljøområdet kommentarer

Resultater af brugertilfredshedsundersøgelse af Greve Kommunes afgørelser på natur- og miljøområdet kommentarer Resultater af brugertilfredshedsundersøgelse af Greve Kommunes afgørelser på natur- og miljøområdet 2010 - kommentarer Nr.3: Hvordan søgte du informationen? (sæt gerne flere krydser) (Andet) Havde møde

Læs mere

Handlingsplan for rottebekæmpelse

Handlingsplan for rottebekæmpelse Handlingsplan for rottebekæmpelse 2017-2020 i\1/cs'i'/cu ff!j Næstved kommune Handlingsplan for rottebekæmpelse i Næstved kommune 2017-2020 2 Indhold Indledning lovgivning... 4 Overordnede mål for rottebekæmpelsen...

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF INDKØB SPAR GODTHÅBSVEJ 142 [ Tilsynet er udført d. 5. og 6. december 2013 af Merete Larsen i Sundheds

Læs mere

Brugerundersøgelse Typegodkendelse af køretøjer

Brugerundersøgelse Typegodkendelse af køretøjer Brugerundersøgelse 2008 Typegodkendelse af køretøjer December 2008 2 Indholdsfortegnelse: 1. Sammenfatning og anbefalinger...3 2. Baggrund...4 3. Metode...4 3.1. Undersøgelsens målgruppe...4 3.2. Undersøgelsens

Læs mere

VEU-Center Østjylland Virksomhedstilfredshedsanalyse foråret 2011

VEU-Center Østjylland Virksomhedstilfredshedsanalyse foråret 2011 VEU-Center Østjylland Virksomhedstilfredshedsanalyse foråret 2011 1 Virksomhedstilfredshedsanalyse, forår 2011 VEU Center Østjyllands virksomhedstilfredshedsanalyse, forår 2011, indeholder 20 spørgsmål.

Læs mere

HANDLEPLAN ROTTEBEKÆMPELSE

HANDLEPLAN ROTTEBEKÆMPELSE HANDLEPLAN ROTTEBEKÆMPELSE 2019-2021 INDHOLDSFORTEGNELSE Lovgrundlag... 3 Væsentlige ændringer... 3 Formål... 3 Mål for rottebekæmpelse 2019-2021... 4 Fokusområder for Rottehandleplan 2019-2021... 4 Borgerne...

Læs mere

Resultater af brugertilfredshedsundersøgelsen vedr. praktisk hjælp i Haderslev Kommune

Resultater af brugertilfredshedsundersøgelsen vedr. praktisk hjælp i Haderslev Kommune Notat Haderslev Kommune VS Stab og Administration Nørregade 41 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 17. maj 2013 Sagsident: 12/33031 Sagsbehandler: Lea Faurholt

Læs mere

Lovpligtig kommunal bekæmpelse og forebyggelse af rotter i Randers Kommune Juni 2018

Lovpligtig kommunal bekæmpelse og forebyggelse af rotter i Randers Kommune Juni 2018 Spørgsmål og svar 18.06.2018 Nr. Spørgsmål Svar 1 For en god ordens skyld bedes du bekræfte, at databehandleraftalen ikke indgår i tilbuddet. Databehandleraftalen skal ikke fremsendes til ordregiver, som

Læs mere

At sikre, at alle er bekendt med kvalitetssystemet og de hovedansvarsområder den enkelte medarbejder har i forhold til kvalitetsstyringssystemet.

At sikre, at alle er bekendt med kvalitetssystemet og de hovedansvarsområder den enkelte medarbejder har i forhold til kvalitetsstyringssystemet. Procedure 5.5.4 procedure vedr. ansvarsfordeling 1) Formål 2) Baggrund, anvendelse og gyldighed 3) Ansvar 4) Fremgangsmåde 4.01) Oganisationsdiagram 4.02) Byrådets opgaver 4.03) Økonomiudvalgets opgaver

Læs mere

Plan for forebyggelse og bekæmpelse

Plan for forebyggelse og bekæmpelse Plan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2014-2016 Indholdsfortegnelse 1. Lovgrundlag... 3 2. Status... 3 3. Mål... 6 4. Handleplan... 6 4.1. Udbedring af defekte kloakker og afløbsinstallationer...

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE 2016 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR HJEMMEPLEJEN

GLADSAXE KOMMUNE 2016 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR HJEMMEPLEJEN GLADSAXE KOMMUNE 2016 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR HJEMMEPLEJEN 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Hjemmepleje Side 06 Afsnit 04 Bilag Side 27 2 01.

Læs mere

Ældreundersøgelsen i Greve Kommune

Ældreundersøgelsen i Greve Kommune Ældreundersøgelsen i Greve Kommune Interviewperiode: November - december 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 2. OPSUMMERING... 3 3. UNDERSØGELSESMETODE... 4 4. RESULTATER FOR HJEMMEPLEJEN I GREVE

Læs mere

Rottehandlingsplan

Rottehandlingsplan 2016-2018 Rottehandlingsplan Egedal Kommune 2016-2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 1. Formål... 2 2. Bekæmpelse i Egedal Kommune... 3 2.1 Myndighedsopgaver... 3 2.2 Forebyggelse og bekæmpelse i

Læs mere

Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ]

Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ] Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ] Udførelsestidspunkt: 15-03-2012 17:15:22 Antal besvarelser: 34 2 3 4 5 6 7 8 13 12. Hjælp os med at

Læs mere

Favrskov Kommune. Handlingsplan. for. forebyggelse og bekæmpelse. af rotter

Favrskov Kommune. Handlingsplan. for. forebyggelse og bekæmpelse. af rotter Favrskov Kommune Handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2019-2021 November 2018 1. Indledning Alle kommuner skal udarbejde en handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af rotter i kommunen.

Læs mere

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området Assens Kommune Myndighed Sundhed Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området Lovgrundlag Lov om Social Service 151 stk. 1, Retssikkerhedslovens 15 stk. 1

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERRSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERRSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERRSØGELSE Tilsyn på vandværker i 21 I december 21 lavede Odder Kommune, Miljø en brugertilfredshedsundersøgelse på de vandværker der havde fået tilsyn i 21. Undersøgelsen er gennemført,

Læs mere