10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar"

Transkript

1 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 21. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4 mekanikere 2 administrative = i alt 16 personer hvoraf 12 er faglærte, hvis man læser det som det står. Vores spørgsmål: Er det rigtigt med 16 personer til overdragelse? Betegnelsen pakke 311 er for den nuværende kontrakt. Denne pakke bliver ved 10. udbud ikke udbudt helt som nu. Noget bliver til pakke 1096 og noget bliver til pakke Det er også årsagen til at vi har delt personalet for pakke 311. Desværre er mekanikere og administrativt personale ved denne opdeling ikke blevet overstreget. Tilsvarende er 12 i kolonnen faglærte ikke blevet opdelt. For pakke 1096 skal der IKKE overtages mekanikere og administrativt personale. Af de 10 chauffører forventes 4 at være faglærte. Tilsvarende forventes antallet af faglærte chauffører for pakke 1014 at være 8 i stedet for De dataudtræk, der er lagt på hjemmesiden kan ikke læses af vores systemer (busplan), det har de altid kunnet tidligere da de lagde i Trapeze form eller lignende Vores spørgsmål: Kan vi få dem lagt op i en form som kan læses af busplan Dataudtrækket er dannet i Sydtrafiks planlægningssystem, Mobile Plan. Udtrækket dannes i formatet VDV452. Det er ikke umiddelbart muligt at danne udtrækket i andre formater.

2 3 Bilag 3 til A-kontrakten, punkt 3.1.5: Kørestolsrampe Alle bybusser, handicapvenlige landevejsbusser og servicebusser skal ved den dør, der benyttes af kørestolsbrugere, være forsynet med enten motordrevet udskydelig rampe eller manuel svingrampe. Rampen skal være udformet, således at der sikres en smudsfri og nem betjening. Rampens skal have en passende størrelse, der sikrer en ubesværet adgang for kørestole. Rampen skal kunne tåle en belastning på mindst 300 kg. Rampens flader skal være skridsikre. Bussen må ikke kunne køre med rampen i funktion. Kørslen i pakke 1096 skal udføres af 5 X- busser. Kravet til X-busserne er som for almindelige landevejsbusser suppleret med særlige krav for X-busser. Der er således ikke tale om bybysser, handicapvenlige landevejsbusser eller servicebusser som kravet er gældende for. Da ruterne i pakke 1096 alle har en længde på mindre end 100 km er kravet til medtagning af kørestole jf. Bekendtgørelse om særlige krav til busser 6, stk. 3 ikke aktuel. Det er således ikke et krav, at der skal kunne medtages kørestole i busserne, der udfører kørslen i pakke Gælder det for pakke 1096? 4 Udbudsbetingelserne, punkt 5: Det indledende tilbud skal være Sydtrafik i hænde senest torsdag den 15. december 2016, kl , dansk tid på følgende adresse: Hvad menes med indledende tilbud? Det er en fejl. Ordlyden skal være: Tilbud skal være Sydtrafik i hænde senest torsdag den 15. december 2016, kl , dansk tid på følgende adresse: 5 Pakke X: Sønderborg Vejle Hvor mange af de 5 busser skal have lift? Hvilket konkrete krav stiller i til perronstørrelse, når der nu stilles krav om mindst 2 kørestole. Efter Bekendtgørelse om detailforskrifter kræver det 260cm i længderetning? Lovgivningen går forud for busforskrifterne. Derfor skal der minimum være én tur dagligt i hver retning, hvor 2 kørestole kan medtages, idet rute 900X er mere end 100 km. Ligeledes skal, der være perron til kørestolene jf. de gældende regler. I forhold til vognløbene i udbudsmaterialet kan én bus klare dette. Men det er tilbudsgivers ansvar, at lovbestemmelserne opfyldes.

3 6 Pakke X og 915X: Esbjerg-Billund & Esbjerg-Aabenraa (Begge ruter er under 100 km) Hvor mange af de 5 busser skal have lift? Der er ikke krav til medtagning af kørestole for kørslen omfattet af pakke Se også spørgsmål 3. 7 Pakke 1024: Ark til beregning af korrektionsfaktor ikke tilstede i materiale til pakke Tillægstiden udgør timer ifølge vognløbsoversigten. Er det en fejl? Det er korrekt, at arket med beregning af korrektionsfaktor for tillægstid og døgnfordeling ikke er med for pakke Det skyldes noget teknik, da materialet blev udarbejdet. Med oplysningerne findes i totalerne i pakkebeskrivelsen på side 6 (Ver ). Tillægstiden udgør :26 timer for pakke Generelt: I tilfælde af uoverensstemmelser mellem køreplaner, vognløb og filer, hvad er så gældende? Hvis det ikke er vognløb, korrigeres afregningsgrundlaget så efterfølgende? Tilbud skal baseres på vognløbene. Vognløbene danner grundlag for kontraktgrundlaget. Kun de ture, der fremgår af vognløbslisterne skal indgå i tilbuddet. 9 Pakke 1014: I pakke 1014 er der uoverensstemmelse mellem vognløb og filer: Rute 409 søndag optræder i filer men ikke i vognløb. Er i køreplaner. Hvad er rigtigt? Tilbud skal baseres på vognløbene i pakke Vognløbene danner grundlag for kontraktgrundlaget. Kun de ture, der fremgår af vognløbslisterne skal indgå i tilbuddet. VDV452 dataudtrækket tager udgangspunkt i køreplaner. Derfor forekommer der i filerne andre ture i andre vogngrupper (eksisterende kontrakt) end de, der er omfattet af udbudsmaterialet.

4 10 Pakke 1014: I pakke 1014 er turen søndag kl. 11:00 fra Esbjerg hverken i vognløb eller køreplaner, kun i filerne. Hvad er rigtigt? Når der forekommer oplysninger i filerne, der ikke vedrører de udbudte vognløb, skal der ses bort fra disse. VDV452 dataudtrækket tager udgangspunkt i køreplaner. Derfor forekommer der i filerne andre ture i andre vogngrupper (eksisterende kontrakt) end de, der er omfattet af udbudsmaterialet. 11 Pakke 1014: I pakke 1014 optræder rute 148 kun i vognløb 10, 11 og 27. I filerne er rute 148 både i vognløb 10, 11, 20 og 27. Hvad er rigtigt? Vognløb 20 ser ud til at vedrøre en eksisterende kontrakt for vogngruppe 304. Jf. svaret på spørgsmål 10 skal der ses bort data i filerne, der ikke vedrører de udbudte vognløb. 12 Vedr. pakke 1096: I vognløbsfilerne angives der Turophold samt Terminalophold. Når der i bilag 2 pkt. 3 skrives mellemliggende ophold, skal det så betragtes som turophold, terminalophold eller dækker betegnelsen over begge opholdstyper? Jf. ovenstående spørgsmål menes tillægstiden på vognløb er være enten 170 eller 172. Er det ikke en fejl, at der er angivet 171? Betegnelsen mellemliggende ophold i bilag 2 pkt. 3 dækker over begge opholdstyper (turophold og terminalophold). I pakkebeskrivelsen for pakke 1096 er tillægstiden i tabellen på side 4, linje 8, der vedrører dagtyperne 1, 2, 3, 4 og 5, opgjort til 171 minutter, hvilket er korrekt. Beregnes tillægstiden tilsvarende på baggrund af vognløbsudskriften på side 10 i pakkebeskrivelsen for pakke 1096 fås ligeledes en tillægstid på 171 minutter. Forklaringen på, at det ikke er 170 minutter, men 171 minutter, er, at turopholdet på 17 minutter på turen med ITCS-nummeret indgår som 16 minutters tillægstid. Årsagen hertil, er, at de 17 minutter består af 2 turophold: Et ophold på 16 minutter ved Billund Centret (8:08-8:24) og et ophold på 1 minut på Grindsted Rutebilstation (8:41-8:42).

5 13 Vognløb #15 på Pakke 1024: Er buskravene til vognløb 15 korrekte? Som det eneste vognløb på rute 112 er kravene til bussen angivet til minimum 80 sidde- og ståpladser, hvor kravene til alle andre vognløb på rute 112 er minimum 70 sidde- og ståpladser. Ja. Kravet til højere kapacitet på ét af vognløbene på rute 112 er for at mindske behovet for dublering. Tilbudsgiver må imidlertid gerne tilbyde flere busser til rute 112 og 22 med en kapacitet på 80 eller mere, hvis det er økonomisk fordelagtigt med en ensartet busflåde. 14 Spørgsmål til buskravene: Hvordan forholder Sydtrafik sig til at erstatte en bus, der i materialet er krævet som AL2, med fx en HL2, der rummer det samme antal personer, men hvor fordelingen er anderledes? Der er tale om regionale ruter, hvor passagererne opholder sig i bussen i længere tid. Derfor prioriteres siddepladser højt, hvilket er en af de primære årsager til, at der kræves almindelige landevejsbusser (AL). Spørgsmålet kan fx også være om en LB2 kan erstatte en AL2 eller om en HL3 kan erstatte en AL3.

6 15 Pakke 1096, kørestolspladser. Det fremgår af pakkebeskrivelsen, at for X busser med plads til kørestole accepteres 43 siddepladser, hvor kravet ellers er 45. Kan Sydtrafik acceptere, at 2, 4 eller 6 af disse 43 siddepladser er klapsæder med samme komfort som de øvrige sæder i bussen. Klapsæderne vil være enten fremadvendte eller bagudvendte? Ja, Sydtrafik kan acceptere op til 6 klapsæder forudsat, at siddekomforten og sædehøjden er tilsvarende de øvrige siddepladser. Sidderetningen må ikke være vinkelret på kørselsretningen. Dette vil betyde, at der er 43 siddepladser, når der ikke er kørestol(e) i bussen. 16 Vedrørende spørgsmål 15: Er det ikke pakke 1024, hvori rute 900X indgår, at der er krav om medtagning af kørestole? Ja, det er korrekt. Spørgsmålet nr. 15 og svaret derpå gælder for pakke Der er ikke krav om medtagning af kørestole for X busserne i pakke Vedrørende bilag 3 til A-kontrakten, afsnit Det fremgår deraf bl.a., at Busserne skal være klar til slutinstallation 30 dage før kontraktstart med mindre andet aftales med Sydtrafik. Skal kontraktstart opfattes bogstaveligt, sådan at alle busser skal være klar til slutinstallation d. 26. maj 2017, eller skal det forstås som driftsstart? Sydtrafik kan for dette 10. udbud acceptere, at det er datoen for de enkelte bussers driftsstart, der er grundlag for fastsættelsen af datoen for, hvornår busserne skal være klar til slutinstallation. Hvis det må forstås som driftsstart vil busserne, der først starter kørsel i august kunne vente med at være klar til installation omkring juli 2017.

7 18 I bilag til A kontrakt side 28 står der Betalingskortterminal Vognmanden skal for egen regning installere betalingskortterminaler til Dankort og internationale betalingskort i alle X Busser. Spørgsmål: En betalingkortterminal der skal kunne håndtere alle former for internationale betalingskort er en meget dyr affære. 1. Kan der nævnes hvilke internationale kort der er tale om? Ad. spørgsmål 1 Kravet til håndtering af internationale kreditkort anses som opfyldt, hvis minimum nedenstående korttyper kan anvendes: Dankort Visa / Visa Electron MasterCard / Maestro Ad. spørgsmål 2 Vognmanden afholder alle driftsudgifter i forbindelse med drift af betalingskortterminaler. 2. En ting er installationen for hvis regning skal driften af disse betalingskortterminaler ske? 19 Problemstilling 1: Vores udfordring er, at det er piv-svært (læs umuligt) for bus-leverandørerne at levere én eneste bus, når kontrakten først skrives sidst i januar det tager ganske enkelt længere tid at producere busserne. Hvad er Sydtrafik holdning til dette? Opstår der problemer med at indsætte fabriksnye busser grundet leveringstiden, er Sydtrafik indstillet på at godkende en hensigtsmæssig midlertidig løsning i op til 2 måneder. Omkostninger i forbindelse med den midlertidige løsning afholdes af tilbudsgiver. 20 Problemstilling 2: (denne gælder særligt vedståelse af tilbud frem til 30/4) Skulle det utænkelige ske, at vi ikke bliver valgt og kontrakten med den udvalgte ikke bliver lukket og dermed, at vi alligevel bliver trukket ind til forhandlingsbordet, vil det ikke længere være muligt at kunne opfylde kravet til driftsstart det vil nok ikke kunne ske før + 6 måneder Skulle der mod forventning opstå en situation, der nødvendiggør, at tildelingsbeslutningen annulleres og der derfor tildeles kontrakt til en anden operatør, kan tidsplanen blive udfordret. Det vil afhænge af de helt konkrete forhold som fx tidspunktet for tildeling og tilbudsgivers tilbudte materiel. I den situation aftales en tidsplan mellem Sydtrafik og tilbudsgiver. Hvad er Sydtrafik holdning til dette?

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 11. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 1. december 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4 mekanikere

Læs mere

Pakke 1164 / Udbud 2017 - Bus Vejle:43:103:111:143:831:832:836:837:838:861:873:875: (R+L+N)

Pakke 1164 / Udbud 2017 - Bus Vejle:43:103:111:143:831:832:836:837:838:861:873:875: (R+L+N) Pakke 1164, Regional, Trekantområdet Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 1. juli 2018 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 2 Primære ruter: 43, 103, 10, 106, 111, 11, 119,

Læs mere

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X Sydtrik,. udbud Pakke 24, Regional Syd/Øst + 900X Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 25. juni 2017 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 22, 1, 112, 900X

Læs mere

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L)

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L) Pakke 361, Vejle Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 5 år Antal vognløb / busser: 12 Primære ruter: 701, 711, 714, 63, 68 Antal køreplantimer/år: 29.525

Læs mere

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 11. Udbud Spørgsmål og svar pr. 30. november 2017 Nr. Spørgsmål Svar 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 Her står der: Dog har vognmanden krav på at oppebære samme betaling, hvis vejrforholdene eller andre udefra

Læs mere

Pakke 795, Esbjerg Billund

Pakke 795, Esbjerg Billund Pakke 795, Esbjerg Billund Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 30. juni 013 Kontraktløbetid: 8 år 1 Antal vognløb / busser: 3 Primære ruter: 144, 44 Antal køreplantimer/år: 14.579 Pakkecentrum:

Læs mere

Pakke 583, X Bus - Haderslev

Pakke 583, X Bus - Haderslev Pakke 583, X Bus - Haderslev Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 26. juni 20 Kontraktløbetid: 6 år Antal vognløb / busser: 1 Primære linjer: 900X Antal køreplantimer/år: 4.050 Pakkecentrum:

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 2011 1 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 1, 2, 3, 01, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 20 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter:, 2, 3, 0, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Pakke 232, Sønderborg X bus

Pakke 232, Sønderborg X bus Pakke 232, Sønderborg X bus Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: 6 Primære ruter: 900X, 95X Antal køreplantimer/år: 3.824 Pakkecentrum:

Læs mere

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L)

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L) Pakke 864, Vejle Mellembys Ruter Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 203 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 204, 207, 208, 20, 2, 22, 24, 26, 27,

Læs mere

Pakke 108, Grindsted regional

Pakke 108, Grindsted regional Pakke 08, Grindsted regional Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2008 Kontraktløbetid: 6 år Antal vognløb / busser: 3 Primære ruter: 82, 96 Antal køreplantimer/år: 3.569 Pakkecentrum:

Læs mere

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter.

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter. 6. Udbud Spørgsmål og svar - Spørgsmål 1-3 offentliggjort d. 07.11.2011 - Spørgsmål 4-16 offentliggjort d. 21.11.2011 - Spørgsmål 17-28 offentliggjort d. 30.11.2011 Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvilket kilometertal

Læs mere

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 11. juli 2012 5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 23. juli 2012 7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

Pakke 1096, X busser 915X + 944X

Pakke 1096, X busser 915X + 944X Sydtrik, 0. udbud Pakke 096, X busser 95X + 944X Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 25. juni 207 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter: 95X, 944X Antal køreplantimer/år:

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune 13. januar 2012 3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. 1. 2. 3. 4. 5. Spørgsmål / Fejl Der er

Læs mere

Pakke 1163 / Udbud 2017 - Bus Vejle:207:210:211:214:217:330 (R+L)

Pakke 1163 / Udbud 2017 - Bus Vejle:207:210:211:214:217:330 (R+L) Pakke 1163, Vejle og Fredericia Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 1. juli 2018 1 Kontraktløbetid: 4 år 2 Antal vognløb / busser: 20 Primære ruter: 210, 320, 321, 330, 333, 334, 335,

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst

Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2013 1 Kontraktløbetid: 2 år 2 Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter: 254, 532, 533, 534 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 30. juli 2012 8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

Pakke 322, Tinglev regional

Pakke 322, Tinglev regional Pakke 322, Tinglev regional Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 2 Antal vognløb / busser: 1 Primære ruter: 16 Antal køreplantimer/år: 1.725 Pakkecentrum:

Læs mere

Pakke 612, Holsted lokal

Pakke 612, Holsted lokal Pakke 612, Holsted lokal Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 1. juli 2012 1 Kontraktløbetid: 3 år Antal vognløb / busser: 4 Primære ruter: 583, 584, 585, 586 Antal køreplantimer/år: 4.471

Læs mere

Viceværtsforpligtelse: Ja, Grindsted Rutebilstation, se bilag 16. Bustype (bilag 3)

Viceværtsforpligtelse: Ja, Grindsted Rutebilstation, se bilag 16. Bustype (bilag 3) Pakke 809, Grindsted Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2013 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 282, 372, 374, 376, 377, 381, 383 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96. Betaling for chaufførfaciliteter: Grindsted og Ølgod Rutebilstationer, jf. bilag 13.

Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96. Betaling for chaufførfaciliteter: Grindsted og Ølgod Rutebilstationer, jf. bilag 13. Pakke 308, Grindsted Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 5 år Antal vognløb / busser: 10 Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt 29. juni 2012 3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 31/08/2018 Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til:

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til: 2. Udbud Spørgsmål og svar 24.11.2008 Nr. Spørgsmål Svar 1 Det fremgår af udbudsbetingelserne, side 18, at anfordringsgarantien skal stilles af et af en international tilsynsmyndighed godkendt pengeinstitut/kautionsforsikrings-selskab.

Læs mere

Pakke 613, Rødding lokal

Pakke 613, Rødding lokal Pakke 63, Rødding lokal Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart:. juli 202 Kontraktløbetid: 3 år Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 56, 562, 563, 564, 565, 566, 567 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 27/06/2018 Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 13. december 2011 De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Bilag D for B-kontrakter

Læs mere

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet 18. februar 2011 4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1., 2. eller 3. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Forkert

Læs mere

1.1 Fælles busforskrifter

1.1 Fælles busforskrifter Fælles busforskrifter, marts 2012 side 1 1.1 Fælles busforskrifter 1.1.1 Myndighedskrav Alle busser skal opfylde de krav til indretning, færdselssikkerhed med videre, som myndighederne måtte stille som

Læs mere

9. udbud af buskørsel

9. udbud af buskørsel 9. udbud af buskørsel EU-Udbud nr. 2015/S 245-446077 Udbudsbetingelser Udbud af kontrakt om lokal- og bybuskørsel i Sønderborg Kommune Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Marts 2016 Udbudsbetingelser

Læs mere

Pakke 772, Fredericia bybusser

Pakke 772, Fredericia bybusser Sydtrafik, Pakke 77, Fredericia bybusser Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 0. juni 0 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: Primære ruter: Bybuslinjerne,,, 4, 5 og 6 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Pakke 613, Rødding lokal

Pakke 613, Rødding lokal Pakke 613, Rødding lokal Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 1. juli 2012 1 Kontraktløbetid: 3 år Antal vognløb / busser: 8 Primære ruter: 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 Antal

Læs mere

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel 4. december 2008 På enhed 7 (Hurtigbussen 555/666) er der ikke virksomhedsoverdragelse af personale - ej heller chauffører. Se passagertal for Hurtigbussen

Læs mere

Udbud af lokale busruter i Lemvig Kommune. Bilag til udbudsvilkår B og T-kontraktkørsel Bind 1 ruter 1. udbud marts 2007

Udbud af lokale busruter i Lemvig Kommune. Bilag til udbudsvilkår B og T-kontraktkørsel Bind 1 ruter 1. udbud marts 2007 Udbud af lokale busruter i Lemvig Kommune Bilag til udbudsvilkår B og T-kontraktkørsel Bind 1 ruter 1. udbud marts 2007 Indholdsfortegnelse bilagsbind Lemvig Kommune Ferieplan og Kørselsdage 1.01 Faciliteter

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud 16. november 2012 3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud Spørgsmål / Fejl Svar / Rettelse Indgik i 1. rettelsesblad udsendt 26. oktober 2012 1 Overenskomst Forventer Midttrafik, at kørslen kan forsætte

Læs mere

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 8 Side 1 af 3 Udbud af regional buskørsel Sagsbehandler:

Læs mere

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1)

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) I medfør af 18, stk. 1, 20 og 22 i stk. 2, i lov om buskørsel, jf. lovbekendtgørelse nr. 107 af 19. februar 2003, som ændret ved lov nr. 582 af 24. juni 2005

Læs mere

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning.

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 29. oktober 2015 Emil Susgaard Mouritzen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Pakke 684, Haderslev lokal

Pakke 684, Haderslev lokal Pakke 684, Haderslev lokal Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart:. juli 202 Kontraktløbetid: 7 år Antal vognløb / busser: 4 Primære ruter: 278, 626, 627, 634, 635, 636 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 05~08~19 | SYDTRAFIK

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 05~08~19 | SYDTRAFIK Rute 144 mod Esbjerg Billund, Kornmarken 3.33 3.35 3.41 4.02 4.15 4.10 4.33 4.35 4.41 5.02 5.03 5.05 5.11 5.32 5.40 5.33 5.35 5.41 6.02 6.15 6.03 6.05 6.11 6.32 6.40 6.45 6.33 6.35 6.41 7.02 7.15 7.10

Læs mere

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK Rute 144 mod Esbjerg Billund, Kornmarken 3.33 3.35 3.41 4.02 4.15 4.10 4.33 4.35 4.41 5.02 5.03 5.05 5.11 5.32 5.40 5.33 5.35 5.41 6.02 6.15 6.03 6.05 6.11 6.32 6.40 6.45 6.33 6.35 6.41 7.02 7.15 7.10

Læs mere

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf.

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf. Ad Kontraktbilag 1 punkt 1.2.: Der stilles minimumskrav om at Leverandøren skal som minimum havde taxitilladelse i henhold til taxilovgivningen (Erhvervsmæssig personbefordring af højest 9 personer inkl.

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

Regional/Lokalbus: 43 - Vejle, Billund Airport & Gyldig: 28 Juni 2015

Regional/Lokalbus: 43 - Vejle, Billund Airport & Gyldig: 28 Juni 2015 KØREPLAN GYLDIG FRA 28. JUNI 2015 Trafikoplysning: 7010 4410 43 Vejle - Billund (- Billund - Grindsted - Esbjerg) Vognmand Vejle Trafikcenter Vejle, Damhaven v Regionshuset Bredsten, Vejlevej v Kirkegade

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007.

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. 3 vognmænd kom til mødet. Fra Midttrafik deltog: Morten Christensen Per Elbæk Mette Storgaard Karin

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_ Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger for grupper med forudgående visitation. Fx kørsel til specialskoler og aktivitetscentre. Med institutionskørsel menes, at der er behov for en fast rute

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune 6. august 2009 3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål 1. Adgang til Trapeze eksportfiler Er det

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01889 (Jesper Stage Thusholt) 22. december 2017

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01889 (Jesper Stage Thusholt) 22. december 2017 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01889 (Jesper Stage Thusholt) 22. december 2017 Klagen er efterfølgende tilbagekaldt. Delafgørelsen er således klagenævnets endelige afgørelse K E N D E L S E AOF SYD (selv)

Læs mere

Pakke 231, Sønderborg regional

Pakke 231, Sønderborg regional Pakke 231, Sønderborg regional Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: 4 Primær rute: 30, 31 Antal køreplantimer/år: 14.196 Pakkecentrum:

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00734 (Nikolaj Aarø-Hansen, Vibeke Steenberg) 16. april 2018

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00734 (Nikolaj Aarø-Hansen, Vibeke Steenberg) 16. april 2018 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00734 (Nikolaj Aarø-Hansen, Vibeke Steenberg) 16. april 2018 K E N D E L S E Vojens Taxi og Servicetrafik ApS (selv) mod Midttrafik, Sydtrafik og Fynbus (advokat Lotte Hummelshøj,

Læs mere

Guide til eftermontering af sikkerhedsseler i bus

Guide til eftermontering af sikkerhedsseler i bus Guide til eftermontering af December 2014 3 Guide til eftermontering af Forord Forord Trafikstyrelsen har lavet denne guide, der beskriver, hvad I som opbyggere skal være opmærksomme på, når I eftermonterer.

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Pakke 232, Sønderborg X bus

Pakke 232, Sønderborg X bus Pakke 232, Sønderborg X bus Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: 6 Primære ruter: 900X, 915X Antal køreplantimer/år: 13.970

Læs mere

Notat Status på den siddende patienttransport

Notat Status på den siddende patienttransport Notat Status på den siddende patienttransport 1. Indledning Regionsrådet besluttede på møde den 27. juni 2011 at gennemføre en ændring af organiseringen af den siddende patienttransport i Region Syddanmark,

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 Spørgsmålene 48 74 er stillet i forbindelse med spørgerunden på Fredericia Rådhus og besøget på garageanlægget begge d. 19. november 2012. Nr. Spørgsmål

Læs mere

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne.

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne. Spørgsmål og Svar 15. januar 2013 Præsisering af udbudsbetingelserne 6.4.4 Billetteringssystem - rejsekort, side 93 Anden fase: Slutinstallation og test Teksten: Movia monterer i denne proces de aktive

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 9. oktober 2014 Mads Lund Larsen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere.

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere. Frederikssund Kommune Oplæg om udbud af supplerende skolekørsel Notat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 97 22 Telefax 97 22 2 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 2 6 7 8 9 0 Indledning Udbudsform

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Regionale besparelser på kollektiv trafik

Regionale besparelser på kollektiv trafik Regionale besparelser på kollektiv trafik Forhistorie I sommeren 2017 lancerer Regionen besparelser på de regionale busruter Der laves et bruttokatalog med besparelser på cirka 60 mio. kr., hvoraf 40 mio.

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 27. februar faglig voldgiftssag (FV ): Fagligt Fælles Forbund. (advokat Evelyn Jørgensen) mod

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 27. februar faglig voldgiftssag (FV ): Fagligt Fælles Forbund. (advokat Evelyn Jørgensen) mod PROTOKOLLAT med tilkendegivelse af 27. februar 2018 i faglig voldgiftssag (FV2016.0049): Fagligt Fælles Forbund (advokat Evelyn Jørgensen) mod DI Overenskomst I for Arriva Danmark A/S (advokat Sussi Skovgaard-Holm)

Læs mere

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges:

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges: Besparelsespotentiale for tynde ture på de regionale ruter i region Midtjylland. Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 105 Juelsminde-Horsens kl. 21.55 (3) Horsens-Juelsminde kl. 22.53

Læs mere

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1 Notat Omlægning af 203 mv. BILAG TIL MØDE I: UP 30.11.2006, pkt. 1 Nordjyllands Trafikselskab 12. november 2006/OS Notatet indeholder følgende: 1 Forslag til ændringer på rute 203, 212, 644, 645, 646,

Læs mere

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling COWI 1 Kontrakter Udbuddet opdeles i to typer kontrakter Lukket skolekørsel - kørsel til og fra undervisning på kommunens folkeskoler - mulighederne undersøges

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 K E N D E L S E Roslev Turist ved John Madsen (selv) mod Skive Kommune (selv) Ved udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Hvad er BeKTra? Drift af hardware og software. Kun opgaver for ejerkredsen. Konsulentopgaver for ejerne Hjælp til den daglige drift

Hvad er BeKTra? Drift af hardware og software. Kun opgaver for ejerkredsen. Konsulentopgaver for ejerne Hjælp til den daglige drift Hvad er BeKTra? Formål: Udvikling og drift af realtidssystemer til Behovstyret Kollektiv Trafik Vidensdeling om Behovstyret Kollektiv Trafik Inhouse firma, der ejes af: Nordjyllands Trafikselskab (NT)

Læs mere

Pakke 471B, Fredericia bybusser - gasbusser

Pakke 471B, Fredericia bybusser - gasbusser Sydtrafik,. udbud Pakke 7B, Fredericia bybusser - gasbusser Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 7. juni 00 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: Primære linjer:,,,, 5, 6, 7, 8

Læs mere

Pakke 865, Vejle-Vejen-Billund

Pakke 865, Vejle-Vejen-Billund Pakke 865, Vejle-Vejen-Billund Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 203 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 2 Primære ruter:, 43, 79 Antal køreplantimer/år: 6.385 Pakkecentrum:

Læs mere

Byrådsindstilling. Krav ved fremtidige busanskaffelser. Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling. Århus Kommune Teknik og Miljø

Byrådsindstilling. Krav ved fremtidige busanskaffelser. Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling. Århus Kommune Teknik og Miljø Byrådsindstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling Den 16. januar 2006 Århus Kommune Teknik og Miljø Krav ved fremtidige busanskaffelser 1. Resume I henhold til EU-direktiv 2001/85EF

Læs mere

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Hedensted Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. december 2014 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Midttrafik

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Pakke 16. Busser i alt. 925X Aarhus-Tirstrup Aarhus 6 6

Pakke 16. Busser i alt. 925X Aarhus-Tirstrup Aarhus 6 6 Pakke 16 Ruter Strækning Timer Busser i alt Stationering Busser til overtagelse 925X Aarhus-Tirstrup 8.900 6 Aarhus 6 6 123 Aarhus-Røne-Ebeltoft 1.025 Sum 9.925 Køreplan, vognløb og kontraktgrunlag Der

Læs mere

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål 12 Svar 12 Må der bruges en limousinetilladelse udstedt i en anden region(region

Læs mere

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015.

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. ÆNDRET LINJEFØRING ØGET FREKVENS Rute 43, Vejle Billund Lufthavn Billund. Nuværende frekvens: 17/8/7 (hverdage/lørdage/søndage)

Læs mere

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune 1/5 Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune Hvem kan blive medlem af ordningen? Sydtrafiks handicapkørselsordning er et kørselstilbud til svært bevægelses - handicappede borgere,

Læs mere

Pakkebeskrivelser til 38. udbud. 26. februar 2014 PAK KEBESKRIV ELSER. midttrafik.dk

Pakkebeskrivelser til 38. udbud. 26. februar 2014 PAK KEBESKRIV ELSER. midttrafik.dk Pakkebeskrivelser til 38. udbud 26. februar 2014 PAK KEBESKRIV ELSER midttrafik.dk Indholdsfortegnelse: Generelt om pakkebeskrivelserne 3 Pakke 1 4 Rutekort 5 Køreplaner 7 Vognløb 10 Opgørelse af køreplantimer

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Spørgsmål i forbindelse med udbud råslagge

Spørgsmål i forbindelse med udbud råslagge 15. januar 2016 Sagsnr. 08/262 Dok. nr. XXX Initialer ANJ Side 1 af 5 Spørgsmål i forbindelse med udbud råslagge Ad pkt. 4.2 Udbudsbetingelser, Mængder Venligst oplys fordelingen af de 400.000 ton/år indgående

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Revideret version 6. august 2014 Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. De anførte mål/størrelser

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i. Dette udbud omfatter 19 entrepriser vedrørende kørsel i

Læs mere

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i / Udbud efter forhandling: FR3 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden.

Læs mere

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1.

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. 8. juni 2011 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. rettelsesblad Spørgsmål 1 Krav til busser - generelt Sædvanligvis

Læs mere

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel.

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. april 2010 MLL 10 Udbudsstatus marts 2010 Indstilling: Direktionen indstiller, At orienteringen tages til efterretning Beslutning: Tiltrådt. Sagsfremstilling:

Læs mere

Status for kørselsadministrationen i Aalborg Kommune 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014

Status for kørselsadministrationen i Aalborg Kommune 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 Dato: 14-10-2014 Status for kørselsadministrationen i Aalborg Kommune 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 Nøgletal for Kørselskontorets aktiviteter I det følgende fremgår nøgletal for Kørselskontorets aktiviteter,

Læs mere