Tid: Den 9. april Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl Hver session varer 30 minutter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter."

Transkript

1 Social Media Management - Kunstnere og events i sociale medier Sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram, er blevet hjørnesten i såvel kunstnere som events' markedsføring og kommunikation. På denne workshop får du mulighed for at høre, hvordan Anne Jensen, der står for online kommunikation på NorthSide festivalen, samt Hans Tosti (Tosti Communications), der bl.a. er online manager for Tina Dickow, arbejder med sociale medier til daglig. De fortæller dig hvordan Facebook, Twitter og Instagram fungerer, og giver dig konkrete bud på, hvad du skal være opmærksom på når du skal etablere og vedligeholde dit navn på online medier. Undervejs vil du få en masse konkrete tips og tricks og mulighed for at stille spørgsmål. Workshoppen vil være baseret på dialog og sparring mellem kursusledere og deltagere, så gode eksempler, cases og spørgsmål skal endelig medbringes. Hans Tosti er online manager og sparringspartner med Tina Dickow, i forhold til sociale medier, og arbejder til daglig som Social Media Evangelist i en stor dansk producent af software til management af sociale medier. Anne Jensen arbejder på NorthSide Festivalen i Aarhus, hvor hun står for udvikling af den samlede online tilstedeværelse, herunder brugen af de sociale medier. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Klik Få taget nye pressefotos rigtig billigt! Så kører vi igen vores populære Klik-fotosession koncept. Fotograf Peter Svendsen har et godt øje for at fotografere musikere og bands, og vil i og omkring Vester Allé 15 finde egnede locations til at skyde top professionelle bandfotos til den meget overkommelige pris af kr Peter Svendsen er en meget talentfuld fotograf, med alt fra mode-, arkitektur-, produkt-, portræt- og som sit speciale: band- og live musik fotos i porteføljen. Peter har taget musiker fotos af en meget lang række musikere i alle genrer - lige fra iransk folkemusik til det mest ekstreme døds metal. Har tidligere bl.a. vundet en GAFFA-pris, for sit magasin forside portræt af musiker Maria Timm. Hans hjemmeside: Tid: Den 9. april Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl Hver session varer 30 minutter. Sted: Promus (mød op i Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Da der er begrænset pladser trækker vi lod blandt de første 25 tilmeldinger vi modtager. Tilmeldingen skal ske til DMF/Lars Knudsen på tlf.: eller Pris: 300,- pr. session.

2 Crash-kursus i musikbranchen Et "crash-kursus" for alle der ønsker en nogenlunde objektiv introduktion til musikbranchens til tider komplekse strukturer, rettigheder, pengestrømme m.v. Leder af Promus, Jesper Mardahl, giver sit bud på hvordan branchen tager sig ud anno 2013, kortlægger og fører os ad både hoved- og af vejene rundt i musikbranche landskabet. Jesper Mardahl har siden 2010 været daglig leder af Promus, og har også en baggrund som musiker i bl.a. Elevatordrengene sammen med Thomas Helmig, Palle Torp & Claes Antonsen. Siden midten af 80 erne, har Jesper arbejdet i musikbranchen, bl.a som A&R hos Genlyd Grammofon, Sonet Dansk Grammofon, EMI-Medley, BMG-Ariola m.fl. Efter en årrække i København, vendte han tilbage til Aarhus i 2001, og har siden 2003 været ansvarlig for Music Management uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 2002 til 2009 arbejdede Jesper også som projektleder for GAFFA. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Åh nej! Jeg skal udgive en cd. Det kører bare når vi komponerer nye sange, trykker dem af live, går i studiet og indspiller dem. Så kommer det uundgåelige! Hvad nu med: regnskab, skat, A-kasse regler, rettigheder, registrering og en række andre praktiske ting ved at udgive en cd? Esben Bøgh Laursen holder et oplæg der gør dig klogere på det praktiske altså alt andet end det kreative, i forbindelse med cd udgivelser. Esben Bøgh Laursen har været ansat som A-kasse og skatte rådgiver i DMF i Aarhus i mange år. Han er selv aktiv udøvende musiker, og har udgivet flere cder. Esben sagsbehandler og rådgiver til dagligt musikere og kender branchen ud og ind. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

3 Få styr på din skat Revisor Uffe Fink Isaksen gennemgår de almindeligste og mest benyttede skattefradrag for musikere. Og du skulle derfor gerne få afklaret nogen af de mange spørgsmål i denne specielle disciplin, inden selvangivelsen for 2012 skal indsendes til Skattevæsnet. Hvad er forskellen på A og B-indkomst? Hvad kan jeg trække fra af mine instrument køb? Hvad og hvor kan jeg trække min kørsel fra? Kan man trække kørsel til øvning fra? Kan man trække alle udgifter fra indtægterne? og meget andet Disse spørgsmål og alle mulige andre relevante skattespørgsmål vil du få mulighed for at få afklaret ved dette foredrag. Uffe Fink Isaksen er ejer af Fink Revision og har en stor klientmasse af musikere, så han er hjemme i musikernes pligt og ret i alle skattehenseender. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. DMF i Tyskland The Danish Invasion Danske bands har i de senere år fået større og større opmærksomhed i vores store naboland mod syd. En lang række bands har fået hul igennem ved at pakke gearet og drage mod spillesteder og festivaler i det tyske. DMF har siden 2008 været en del af fremstødet, der har det formål at åbne døre til de udenlandske pladeselskaber, distributører, agenter, bookere, etc. Projektleder for DMF s virke i Tyskland, Mads Mazanti, fortæller om DMF s arbejde og erfaringer med at tage danske musikere og bands med til Tyskland. Mads Mazanti har siden 2004 været ansat i Dansk Musiker Forbund, som musikfaglig medarbejder og projektleder. Mads er bassist, og spiller i forskellige rock/pop-sammenhænge. Er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han blev færdig i Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

4 Mød djævlens advokat Kom med din case! Hvis du går rundt med et projekt en udgivelse, turné, arrangement eller lign. så har du nu muligheden for at møde djævlens advokat og gi dit projekt en tur i syrebadet. Her får du kvalificeret modstand, kritiske spørgsmål og konstruktive indspark til dit projekt. For som man jo siger; Hvad du ikke dør af, bliver du stærk af! Projektbeskrivelse, strategi, budget, målgruppe og målsætning - er f.eks. noget af dét, du kan forvente at få mere klarhed over. Jesper Mardahl har siden 2010 været daglig leder af Promus, og har også en baggrund som musiker i bl.a. Elevatordrengene sammen med Thomas Helmig, Palle Torp & Claes Antonsen. Siden midten af 80 erne, har Jesper arbejdet i musikbranchen, bl.a som A&R hos Genlyd Grammofon, Sonet Dansk Grammofon, EMI-Medley, BMG-Ariola m.fl. Efter en årrække i København, vendte han tilbage til Aarhus i 2001, og har siden 2003 været ansvarlig for Music Management uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 2002 til 2009 arbejdede Jesper også som projektleder for GAFFA. Tid: Den 9. april 2013, imellem kl Sted: Promus (Jesper Mardahl s kontor), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Individuel tidsbestilling. Tilmeld dig /dit band på forhånd til DMF v/lars Knudsen eller ) senest den 2. april. Varighed/tidspunkt: Individuelt og efter forhånds aftale. Ud over scenekanten - Hvordan musikere bliver bedre på scenen Et underholdende foredrag om, hvordan vi som musikere kan få vores musik udover scenekanten og give publikum en fantastisk og unik koncertoplevelse uden at gå på kompromis med vores musik og troværdighed! Her går ud på to ting: For det første at belyse de fejl musikere ofte laver på scenen, der fjerner opmærksomheden fra musikken. For det andet at vise, hvad vi kan gøre som musikere, for at blive bedre på scenen, så vi kommer ud over scenekanten uden fokus forsvinder fra musikken. Foredraget henvender sig til alle rytmiske musikere, ligegyldigt hvilket instrument du spiller, eller om du synger. Kristian Koch er Danmarks mest brugte og erfarne coach inden for sceneoptræden for musikere. Kristian Koch har udviklet en unik metode specielt henvendt til musikere. Metoden er et effektivt værktøj, der har en utrolig positiv indvirkning på både musikken, musikerne og publikum, hvilket har betydet, at rigtig mange bands bruger metoden i dag. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

5 Skab din karriere! PART 1: Udfordringer og fordele ved. at være musiker med eget musikselskab. Snævar Njall Albertsson aka. Dad Rocks! deler ud af sine omfattende erfaringer. Hvad skal man være opmærksom på, inden man starter sit eget musikselskab som artist? Hvad er fordelene ved selv at udgive sin musik? Hvordan arbejder man bedst som sin egen booker? Hvad er udfordringerne internationalt? Dette er nogle af de spørgsmål, som du vil kunne diskutere og få svar på, når Dad Rocks! lægger vejen forbi Han har udgivet sit musik under Creative Commons-licens, så dette emne og dets muligheder vil også blive berørt. Snævar Njall Albertsson har længe været aktiv i det danske musikmiljø. Han spiller i gruppen 'Mimas' og har også dannet sit eget solo-projekt, 'Dad Rocks!'. Han har udgivet flere albums i Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig og Schweiz på flere forskellige pladeselskaber, bl.a. sit eget selskab 'Father Figure Records'. Han har turnéret i mange år, og spillet omtrent 200 koncerter i udlandet. Mange af disse har han booket selv, men han har også arbejdet med forskellige booking-agenter rundt omkring i verden. Dad Rocks! har bl.a. optrådt på Iceland Airwaves, SPOT Festival, Reeperbahn Festival og SXSW. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. PART 2: Udfordringer og fordele ved. at tænke fuldstændig anderledes. Anvendelsen af alternative metoder, når der bookes jobs, fundraises, laves PR og udgives musik. Kris Herman har skabt en forretning omkring sin musik med udgangspunkt i partnerskaber. Han fortæller, med udgangspunkt i sin egen historie, om hvordan han har bygget en aktiv fan skare og community op omkring sig. Hvordan han arbejder med at skaffe økonomien, investorer og sponsorer. Og om hvordan han lykkedes med at fokusere på at se nye muligheder, og tænke alternativt i sin markedsføring og branding. Kris Herman har en bachelor i informationsvidenskab. Han har gået på Det Jyske Musikkonservatorium. Har mange års erfaring i professionelt kopiband. Han er musikalsk iværksætter og har oprettet Kris Herman Aps omkring sin solokarriere. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

6 PART 3: Udfordringer og fordele ved.at gøre det selv set fra en iværksætter- og forretningsmæssig vinkel. Bag det nye århusianske booking/management firma Heartbeat Music står Thomas Bredahl (tidl. volbeat) og Stefan Facius (tidl. Copenhagen Records). De to erfarne herrer vil med udgangspunkt i deres mange år i den etablerede pladebranche og den professionelle musiker karriere, fortælle om hvad der skal til for at få musikprojekterne til at udvikle sig og lykkedes. En spændende beretning om tro, håb og kærlighed til musikken suppleret op med vedholdenhed og forbandet hårdt arbejde. Beskrivelse af Thomas Bredahl og Stefan Facius: Thomas Bredahl: Min vej ind i branchen startede i Hernings musikmiljø i slutningen af 90'erne. Jeg var frontmand og primusmotor i Gob Squad og med udgangspunkt i punkens DIY kastede jeg mig ud i alt det praktiske arbejde omkring bandet. Jeg blev pænt hooked på hele forretningsdelen af branchen og begyndte at læse erhvervsøkonomi & psykologi på universitetet i Århus. Samtidig knoklede jeg videre med bandet og senere også mit eget booking bureau. Efter 3 demoer, 3 plader, 250 koncerter og 10 år med Gob Squad kom jeg med i Volbeat, hvor jeg var guitarist i 5 år. I sommeren 2012 startede jeg Heartbeat Music, hvor jeg fungerer som manager, sammen med en gammel ven fra de gode gamle 90'ere. Desuden underviser jeg i iværksætteri og "Creative Business". Det er min erfaring, at det kan være pænt svært at planlægge sin karriere i musikbranchen. Der er mange om buddet og der skal virkelig knokles, hvis man skal drive det til noget. Samtidig fokuserer mange meget på målet og ikke vejen derhen. Finten er bare at man aldrig kommer i mål fordi det hele tiden ændres og derfor lige så godt kan vænne sig til at elske vejen. Jeg har aldrig troet på at der kommer en grøn mand og banker på ens dør og får ens drømme til at gå i opfyldelse. Man skal selv være aktiv og man kan gøre meget for at sætte sig selv i situationer hvor heldet tilsmiler en. Stefan Facius: Med musikalsk baggrund som en slags "Lars Ulrich" i et rockband fra Herning i slut 90'erne og en uddannelse som "serviceøkonom med speciale i hotel & restaurationsmanagement" fra Det Danske Erhversakademi, har planlægning, logistik, forretning og udvikling altid interesseret og drevet mig. Mit store kick har været at flytte projekter fra A-Å igennem de mange spændende faser der hører dertil. Har arbejdet som bookingagent siden 2004 i forskellige aarhusianske bookingbureauer og indtil i sommeren 2012 i Copenhagen Music (En del af Universal Music). Har i sensommeren 2012 startet egen management og bookingvirksomhed ved navn Heartbeat Music sammen med den gamle makker fra øvelokalet i Herning og håndterer både et etableret raporkester fra 90'erne, 2 store DJ's fra Sverige, et hard-rock orkester med stor radiosucces i baggagen og et fremadstormende beatrock orkester med det absolutte gennembrud lige foran sig i Forskellige musikstile og forskellige segmenter. Min karriere har været kendetegnende ved hårdt arbejde, en stålfast drøm om at være med til at skabe god musik samt en målrettet tro på en god og ordentlig måde at drive forretning og kommunikation på. Jeg vil mene at det er lykkedes for mig - især pga viljen til at udvikle mig, søge ny information, skabe mig et stærkt netværk og opføre mig ordentligt hele vejen igennem. Tro på det, kæmp for det og udvikl dit talent undervejs! Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

7 Musik Panelet Vi har inviteret et bredt musikpanel af dygtige og kompetente fagfolk, som vil være til stede på dagen. Musik Panelet s opgave er at sidde klar til at hjælpe dig/jer, med al deres viden og ekspertise inden for deres respektive kompetenceområder. Musik Panelet er din mulighed for helt gratis ekspert rådgivning om alt fra støttemuligheder, kontrakter og aftaler, instrumentforsikring, regnskab/skat/a-kasse, CD udgivelse/distribution, musik kurser. O.m.a. Mød bl.a.: Mikael Højris(DMF), Steffen Rasmussen, Mette Ellebye-Larsen(Gateway Music), Lasse Fischer(DMF), Ricco Jensen(MONO), Ole Jørgensen (Kulturforvaltningen), Søren Wrist (DMF s instrumentforsikring), Peter Poulsen (Artlab), Esben Bøgh Laursen (DMF, skat- og A-kasse rådgiver), m.fl. Tid: Den 9. april 2013, i tidsrummet mlm Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Mikael Højris er DMF s rutinerede ekspert inden for kontrakter i musikbranchen. Han rådgiver musikere om alle musikbranche- og karriereforhold. Højris hjælper bands med at lave indbyrdes aftaler og med at forhandle alle typer kontrakter vedrørende pladeudgivelser, musikforlag/publishing, management, booking osv. osv. Han har over årene rådgivet et utal danske musikere, bands og solister, og må på sit felt siges at være en af de største kapaciteter herhjemme. Mette Ellebye-Larsen er direktør for Gateway Music, som er det DMF ejede musikdistributionsselskab. Før Gateway Music startede i 2006 har hun en fortid hos forskellige større pladeselskaber. Bl.a. hos Pladekompagniet, og i SONY Music som Business Affairs Director. En titel som blandt andet omfattede forhandling af kunstnerkontrakter, håndtering af indspilningsbudgetter og hele rettighedsdelen omkring udgivelser på selskabet. Steffen Rasmussen er iværksætter og musiker, og har over en årrække drevet pladeselskab, booking, management med base i Aarhus. Foruden hans store know-how omkring kulturforeningsarbejde og fundraising, har han forfattet bogen Kulturel iværksætter, som han tager rundt og holder foredrag med. Steffen stiller op til kommunalvalget i 2013 kom og få en snak med ham om, hvad der bør gøres for musikken fra lokalpolitisk hold. Steffen står også til rådighed for tips og gode råd omkring konkrete spørgsmål i din musikkarriere. Ricco Andie Jensen, daglig leder i Musikforeningen MONO og øvehuset MONORAMA, vil være til stede og klar til at fortælle nærmere om landets fedeste sted at være musiker. MONO tilbyder øvelokaler, studie, scene, koncertmuligheder, netværk og indsigt i musikbranchen bl.a. med vækstlagsmagasinet Mer Monitor! Kig efter MONO og spørg løs! Esben Bøgh Laursen har været ansat som A-kasse og skatte rådgiver i DMF i Aarhus i mange år. Han er selv aktiv udøvende musiker, og har udgivet flere cder. Esben sagsbehandler og rådgiver til dagligt musikere og kender branchen ud og ind. Lasse Fischer er faglig medarbejder og sidder med mange forskellige arbejdsopgaver i DMF. Bl.a. er det Lasse der sidder med de sager, hvor medlemmet ikke får hyren på jobbet. Han er også ofte tovholder på mange af de eksterne arrangementer DMF laver, og han er ofte manden der vurderer, og er tovholder på de mange samarbejdsprojekter og arrangementer som musikmiljøet vil have DMF med i. Søren Wrist er direktør i DMF s eget forsikringsselskab. Han styrer instrumentforsikringerne med kyndig og kærlig hånd, foruden han laver samarbejdsaftaler og rabatordninger hos andre forsikringsselskaber i markedet. Søren ved det, der er værd at vide om forsikringer, og så er han manden, der kan give dig overblik over dine pensioner eller mangle på samme. Han kan guide dig igennem junglen af forsikring og selskaber. Hvilke forsikringer får du f.eks. ved dit DMF medlemskab, og hvilke rabatter får du ved forskellige samarbejdsaftaler? Det er noget af det Søren kan afklare for dig.

8 Ole Jørgensen er embedsmand i Kulturforvaltningen, og har i en årrække været helt tæt på, og involveret i mange af de musikpolitiske tiltag og projekter som er foregået i Aarhus kommune. Ole har en bred viden om kommunens tilbud og mange støttemuligheder for musikere og musikmiljøet. Peter Poulsen, Artlab: Har du brug for et kursus, eller har du et godt forslag til et kursus så kom og snak med Peter Poulsen. Peter har siden 2005 været projektleder på alle DMFs landsdækkende efteruddannelseskurser. Dvs. kurser, events, workshops, masterclasses, gå-hjem-møder, bandsupport, foredrag og meget mere for musikere. Ud over at være projektleder på fuld tid, får Peter også tid til at være saxofonist, fløjtenist og komponist, og at have catering-firmaet Jazzstronomi. Han har studeret på New School/Mannes College i New York, og har udgivet cd er både i eget navn og under pseudonymet Le Chef med jazzstronomie (Tapas Records 2007). Nomineret til to DMA s, blandt andet som årets nye jazznavn. Pas på Hørelsen Sidste gang vi havde besøg af Audiovox benyttede rigtig mange sig af den ekstraordinære rabat de gav på formstøbte høreværn. Vi har fået dem til det igen de kommer og tager afstøbninger og vil gerne igen give 20 % rabat. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Chili con carne Ved aftenstid serverer Chili-Maria hendes hjemmelavede chili con carne. Maden er gratis for alle, så længe der er noget i gryderne. Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. fra kl

9 Speed coaching prøv det her og nu! (Fra vision til aktion) - Bruger du dine evner som musiker og artist optimalt? - Er du synlig nok? - Mangler du værktøjer til at arbejde målrettet med din(e) karriere (drømme)? - Har du brug for at tænke ud af flightcase n og få ideer til nye forretningsområder? - Mangler du inspiration til at få mere struktur i din hverdag og dit virke?...så er et coaching forløb ved DMF sandsynligvis noget for dig... Take Action! Kom og få en gratis smagsprøve på vores musiker coaching den 9. april, i form af en speed coaching på ca minutter. Coaching ved DMF er for DIG som: * ønsker at optimere dig selv som musiker og kunstner * tænker på at gå nye veje og få sat nye mål for din vision * har brug for hjælp til at få handlet på dine ideer * oplever stress i dit liv og din hverdag og har brug for professionel sparring * ønsker at performe bedre DMF Coach Jørgen Høstrup Klok er Cand. Musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium, og certificeret ID Lifecoach. Han er sanger, musiker, sangskriver og arbejder til dagligt som coach og jobkonsulent. Tid: Den 9. april Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Jørgen vil være til stede på dagen, for snak og mere info om coaching. Du kan på forhånd aftale en tid til speed coaching - henvendelse til DMF v/lars Knudsen eller ).

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13 13 Bandaftalen den første kontrakt Den første kontrakt man skal lave er en bandaftale : Et dokument der beskriver de interne forhold i bandet. En kontrakt imellem medlemmerne i bandet, som sætter præcise

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner:

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Kunstnerisk, strategisk, rådgivnings- og forretningsmæssig relation til artisten. Bindeled og forhandlingsmandat til alle

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus

Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus DET STARTER MED EN SANG! Sådan hænger musikbranchen sammen i Danmark De skabende 2.0 ophavsret! Indtægter for brug af sange/værker via Koda offentlig

Læs mere

Musik & brands. En guide til musikere

Musik & brands. En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Tak til Kristian Riis, Volcano Management. Kasper Bjergbæk, Volcano Management. Gustav Holten Lützhoft. Helene Venge, Management

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk Ud over scenekanten - Kristian Koch Mine 5 bedste grejtips, der vil gøre Din performance på scenen meget bedre I over 10 år har jeg coachet musikere, så jeg har set mange gode koncerter - og en del dårlige.

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Peter Rasmus Lind åbnede i 1990 Gallerie Rasmus i Odense. I 1997 udvidede han galleriet, med en afdeling i København. Desuden

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet Om Kommunepakken Indhold: Om Spil Dansk Dagen Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med Formål med samarbejdet Spil Dansk Dagens vision Fokuspunkter KODAs forventning til kommunens

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Den fleksible fremtid

Den fleksible fremtid D A N S K G O L F U N I O N Udviklingskonference 20. november 2010 Den fleksible fremtid fakta PROGR AM FOR DAGEN WOR KSHOPS FOREDR AGSHOLDERE Den fleksible fremtid: Udviklingskonference 20. november 2010

Læs mere

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter.

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter. Iværksætterkursus Formål Formålet med kursusrækken er at give dig og din nystartede virksomhed det bedst mulige fundament fra starten. Du lærer at navigere uden om faldgruber samtidig med, at du får et

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

DK som Nordens førende live-scene

DK som Nordens førende live-scene DK som Nordens førende live-scene Referat. HANDLINGSPLAN DISPOSITION I. SUCCESFORTÆLLING II. III. IV. HVAD HAR VI FÅET UD AF DET? VISION: DANMARK SOM NORDENS FØRENDE LIVESCENE DEN BRÆNDENDE PLATFORM V.

Læs mere

Partnerstyringsmodeller KURSER. MAGASIN FOR ADVOKATVIRKSOMHEDER 4 december 2012. - Interwiev med Peter Appel om vejen til partnerskabet

Partnerstyringsmodeller KURSER. MAGASIN FOR ADVOKATVIRKSOMHEDER 4 december 2012. - Interwiev med Peter Appel om vejen til partnerskabet Erhvervsjurister i Advokatbranchen - tre bud på vejen ind Rating Systemet - pro et kontra Dialogmøder - reportage fra Næstved Bestyrelsesmedlemmerne fortæller - tanker om bestyrelsesarbejdet Reportage

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012 En printervenlig PDF-version finder du HER Januar 2012 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Arrangementer 25. Januar 2012 Handelskammerets nytårsreception

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen Strategisk kommunikation & PR Et kursus til virksomheder i it-branchen Communication works for those who work at it John Powell Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Internt og eksternt, ved kriser

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

DIGITAL TRIVSEL UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11.

DIGITAL TRIVSEL UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11. UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11.2013 KURSER & KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer.

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer. Digital trivsel Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde Konference Scandic Odense, 23.05.2013 foredrag & konferencer www.foredragogkonferencer.dk DIGITAL TRIVSEL Unges onlineliv og redskaber

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

INDHOLD. Go Go Berlin

INDHOLD. Go Go Berlin basunen marts 2013 1 2 basunen marts 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Go Go Berlin Foto: Casper Lind Christensen Check stregkoder i Basunen med

Læs mere

Aktiviteter i Learning Lab

Aktiviteter i Learning Lab Aktiviteter i Learning Lab Efteråret 2012 1 Lær nyt i Learning Lab Learning Lab i Skolegade er rigtig godt i gang efter en lang sommerferie, og vi har igen en masse spændende aktiviteter på tapetet i løbet

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder

VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder VDVL Vil Du Være Leder? Der findes masser af førleder-forløb. Kurser, som du kan deltage på, når du HAR sagt ja til dit første lederjob, eller

Læs mere

PROFESSIONELT SALG DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A. VIRKSOMHEDENS KONKRETE UDBYTTE

PROFESSIONELT SALG DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A. VIRKSOMHEDENS KONKRETE UDBYTTE ARKMANN TRAINING ROFESSIONELT ALG DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at booke møder med nye, samt eksisterende kunder.» Du er skarpere til at lave en kort og

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

EFTERÅR 2013 KURSER. for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger

EFTERÅR 2013 KURSER. for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger EFTERÅR 2013 KURSER for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger 3 TEMAFTEN FOR FEST- OG UNDERHOLDNINGSMUSIKERE TIL TEMAAFTEN EFTERÅR 2013 FÅR DU EN SMAGSPRØVE PÅ FØLGENDE TRE KURSER: >

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores markedsføringsøkonomer. Her har vi

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

Praktik i egen virksomhed. Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet Lone Stubdrup, specialkonsulent

Praktik i egen virksomhed. Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet Lone Stubdrup, specialkonsulent Praktik i egen virksomhed Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet Lone Stubdrup, specialkonsulent Hvem er hun? Lone Stubdrup Aarhus Universitet 2005-2009 2009-2011 2011-2014 2014- Iværksætter, selvstændig

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010 Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010 CD-PRODUKTION: NR. SAG INDSTILLING 1 The Curse of Harry Dean - v/ Ask Kjærgaard

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjylland s kulturmidler

Ansøgningsskema til Region Midtjylland s kulturmidler *Projektets titel Danish Folk, Blues & Ragtime Guitar Festival 2009 *Ansøger: Organisation, kontaktperson, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. woodlyd Kirkegade 3 8881 Thorsø email:info@s-e-s.dk Tlf:

Læs mere

For dig, der vil være leder

For dig, der vil være leder For dig, der vil være leder 1 2 1+1=3 90.000 ledere har allerede set værdien de har valgt Lederne som deres organisation og a-kasse Lederne et medlemskab med værdi Hos Lederne får du en lang række tilbud,

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium

Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium Studieordning for Kandidatuddannelsen til musiker (cand.musicae) Det Jyske Musikkonservatorium Kandidatuddannelsen cand.musicae (musiker) 1. Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk Kandidatuddannelsen

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

A Festival Celebrating the Internet

A Festival Celebrating the Internet A Festival Celebrating the Internet Internet Week Denmark Danmarks internet-festival i Aarhus Internet Week Denmarks formål er at styrke internetøkonomien i Danmark. Det sker ved at skabe en ramme for

Læs mere

Virksomhedsevents med

Virksomhedsevents med Virksomhedsevents med DR EVENTS DR Salg kan som noget nyt tilbyde at sammensætte en eventpakke til din virksomhed. Skarpe værter og opfindsomme aktiviteter kan sættes sammen til en unik dag i firmaets

Læs mere

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk Udviklingspark Aabenraa. Her kan du som iværksætter få sparring, inspiration, gode råd og vejledning eller leje kontorer og danne netværk med husets mange andre nystartede virksomheder indenfor mange forskellige

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør

Læs mere

Den udvidede koncertoplevelse

Den udvidede koncertoplevelse Den udvidede koncertoplevelse Denne artikel er skrevet på baggrund af produktspecialet i oplevelsesøkonomi v/ Aarhus Universitet: Den udvidede koncertoplevelse. Specialet er udarbejdet af Cand. Mag. i

Læs mere

1. Oplysninger om projektet. 2. Oplysninger om ansøger. 3. Projektets formål

1. Oplysninger om projektet. 2. Oplysninger om ansøger. 3. Projektets formål A N S Ø G N I N G O M T I L S K U D T I L U D V I K L I N G S P R O J E K T E R I N D E N F O R R E G I O N A L U D V I K L I N G O G V Æ K S T F O R U M 2 0 1 0 Vedlagt denne ansøgning: Budget med kommentarer

Læs mere

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 Kære læser! Vi er nu oppe på mere end 1.200 abonnenter på nyhedsbrevet og vi vil gerne have flere. Derfor hvis du synes om nyhedsbrevet så anbefal det til en kollega eller

Læs mere

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24-26 april 2015 Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24.-26. april 2015 Denne workshop er til fotografer,

Læs mere

Samarbejdsaftale. For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof

Samarbejdsaftale. For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof Samarbejdsaftale For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6.

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse!

Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse! Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse! 2 dages top-motiverende seminar samt personligt coachingforløb, der giver dig energi, glæde, effektive værktøjer og nye indsigter, der vil bane vejen til din

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg September 2012 Side 1 af 10 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

Idebank til efterårsaktiviteter 2013

Idebank til efterårsaktiviteter 2013 Idebank til efterårsaktiviteter 2013 På de kommende sider finder du et udvalg af aktiviteter, som kan afvikles i din kundeklub henover efteråret. Idebanken består af 7 kategorier + 1 bonus og de fleste

Læs mere

ENGAGE, EXPLORE, DEVELOP: SKAB NYE MULIGHEDER GENNEM INDDRAGELSE

ENGAGE, EXPLORE, DEVELOP: SKAB NYE MULIGHEDER GENNEM INDDRAGELSE Et workshopforløb i tre dele med Teori og Praksis som case 12. februar, 5. marts og 19. marts, Keywords: brugerinddragelse, co-creation, proces, værdiskabelse og projektdesign. klokken 16.00-19.00 ENGAGE,

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I IT & BUSINESS (E-Business) ITU.dk/uddannelser IT & BUSINESS (CAND.IT I E-BUSINESS) Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningsudvikling?

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler

Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler Advokat Ane Falck Glavind og Henrik Zangenberg Grundkursus i forhandling af komplekse IT-aftaler Der er mange penge på spil, når kunder forhandler komplekse

Læs mere

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab NEW EDIA Velkommen til New Media House Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed OfficeLab New Media House Risskov

Læs mere

Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Hvidovre, 05.03.2013 Scandic Kolding, 06.03.2013. foredrag & konferencer

Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Hvidovre, 05.03.2013 Scandic Kolding, 06.03.2013. foredrag & konferencer Digital trivsel Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde Konference Scandic Hvidovre, 05.03.2013 Scandic Kolding, 06.03.2013 foredrag & konferencer www.foredragogkonferencer.dk DIGITAL

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Regler og formalia ved handel med bands i Danmark - Er der styr på sagerne? Juridisk og skattemæssigt indspark

Regler og formalia ved handel med bands i Danmark - Er der styr på sagerne? Juridisk og skattemæssigt indspark Regler og formalia ved handel med bands i Danmark - Er der styr på sagerne? Juridisk og skattemæssigt indspark Fra start til slut Afvikling/ Produktion Bud/K0ntakt KON- Bookning / Aftale CERT Udbetaling/

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM

RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM Til Dokumenttype Rapport Dato April 2013 RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) INDHOLD 1. Indledning 1 1.1 Formål med undersøgelsen 1 1.2 Metode og datagrundlag 1 2. Resultater

Læs mere

Kære elever og forældre. Herning d. 8. februar 2012

Kære elever og forældre. Herning d. 8. februar 2012 Kære elever og forældre. Herning d. 8. februar 2012 Året 2012 begyndte med en undervisnings eftermiddag for lærere og pædagoger, hvor Atheas medarbejder underviste i benyttelse af vore nye interaktive

Læs mere

få din idé til at spille

få din idé til at spille få din idé til at spille Slip idéerne løs Hos Gramex kan store og små idéer med musik blive realiseret. Når du vil spille musik offentligt og kopiere musik fra et medie til et andet, skal du henvende dig

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere