Tid: Den 9. april Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl Hver session varer 30 minutter.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter."

Transkript

1 Social Media Management - Kunstnere og events i sociale medier Sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram, er blevet hjørnesten i såvel kunstnere som events' markedsføring og kommunikation. På denne workshop får du mulighed for at høre, hvordan Anne Jensen, der står for online kommunikation på NorthSide festivalen, samt Hans Tosti (Tosti Communications), der bl.a. er online manager for Tina Dickow, arbejder med sociale medier til daglig. De fortæller dig hvordan Facebook, Twitter og Instagram fungerer, og giver dig konkrete bud på, hvad du skal være opmærksom på når du skal etablere og vedligeholde dit navn på online medier. Undervejs vil du få en masse konkrete tips og tricks og mulighed for at stille spørgsmål. Workshoppen vil være baseret på dialog og sparring mellem kursusledere og deltagere, så gode eksempler, cases og spørgsmål skal endelig medbringes. Hans Tosti er online manager og sparringspartner med Tina Dickow, i forhold til sociale medier, og arbejder til daglig som Social Media Evangelist i en stor dansk producent af software til management af sociale medier. Anne Jensen arbejder på NorthSide Festivalen i Aarhus, hvor hun står for udvikling af den samlede online tilstedeværelse, herunder brugen af de sociale medier. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Klik Få taget nye pressefotos rigtig billigt! Så kører vi igen vores populære Klik-fotosession koncept. Fotograf Peter Svendsen har et godt øje for at fotografere musikere og bands, og vil i og omkring Vester Allé 15 finde egnede locations til at skyde top professionelle bandfotos til den meget overkommelige pris af kr Peter Svendsen er en meget talentfuld fotograf, med alt fra mode-, arkitektur-, produkt-, portræt- og som sit speciale: band- og live musik fotos i porteføljen. Peter har taget musiker fotos af en meget lang række musikere i alle genrer - lige fra iransk folkemusik til det mest ekstreme døds metal. Har tidligere bl.a. vundet en GAFFA-pris, for sit magasin forside portræt af musiker Maria Timm. Hans hjemmeside: Tid: Den 9. april Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl Hver session varer 30 minutter. Sted: Promus (mød op i Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Da der er begrænset pladser trækker vi lod blandt de første 25 tilmeldinger vi modtager. Tilmeldingen skal ske til DMF/Lars Knudsen på tlf.: eller Pris: 300,- pr. session.

2 Crash-kursus i musikbranchen Et "crash-kursus" for alle der ønsker en nogenlunde objektiv introduktion til musikbranchens til tider komplekse strukturer, rettigheder, pengestrømme m.v. Leder af Promus, Jesper Mardahl, giver sit bud på hvordan branchen tager sig ud anno 2013, kortlægger og fører os ad både hoved- og af vejene rundt i musikbranche landskabet. Jesper Mardahl har siden 2010 været daglig leder af Promus, og har også en baggrund som musiker i bl.a. Elevatordrengene sammen med Thomas Helmig, Palle Torp & Claes Antonsen. Siden midten af 80 erne, har Jesper arbejdet i musikbranchen, bl.a som A&R hos Genlyd Grammofon, Sonet Dansk Grammofon, EMI-Medley, BMG-Ariola m.fl. Efter en årrække i København, vendte han tilbage til Aarhus i 2001, og har siden 2003 været ansvarlig for Music Management uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 2002 til 2009 arbejdede Jesper også som projektleder for GAFFA. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Åh nej! Jeg skal udgive en cd. Det kører bare når vi komponerer nye sange, trykker dem af live, går i studiet og indspiller dem. Så kommer det uundgåelige! Hvad nu med: regnskab, skat, A-kasse regler, rettigheder, registrering og en række andre praktiske ting ved at udgive en cd? Esben Bøgh Laursen holder et oplæg der gør dig klogere på det praktiske altså alt andet end det kreative, i forbindelse med cd udgivelser. Esben Bøgh Laursen har været ansat som A-kasse og skatte rådgiver i DMF i Aarhus i mange år. Han er selv aktiv udøvende musiker, og har udgivet flere cder. Esben sagsbehandler og rådgiver til dagligt musikere og kender branchen ud og ind. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

3 Få styr på din skat Revisor Uffe Fink Isaksen gennemgår de almindeligste og mest benyttede skattefradrag for musikere. Og du skulle derfor gerne få afklaret nogen af de mange spørgsmål i denne specielle disciplin, inden selvangivelsen for 2012 skal indsendes til Skattevæsnet. Hvad er forskellen på A og B-indkomst? Hvad kan jeg trække fra af mine instrument køb? Hvad og hvor kan jeg trække min kørsel fra? Kan man trække kørsel til øvning fra? Kan man trække alle udgifter fra indtægterne? og meget andet Disse spørgsmål og alle mulige andre relevante skattespørgsmål vil du få mulighed for at få afklaret ved dette foredrag. Uffe Fink Isaksen er ejer af Fink Revision og har en stor klientmasse af musikere, så han er hjemme i musikernes pligt og ret i alle skattehenseender. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. DMF i Tyskland The Danish Invasion Danske bands har i de senere år fået større og større opmærksomhed i vores store naboland mod syd. En lang række bands har fået hul igennem ved at pakke gearet og drage mod spillesteder og festivaler i det tyske. DMF har siden 2008 været en del af fremstødet, der har det formål at åbne døre til de udenlandske pladeselskaber, distributører, agenter, bookere, etc. Projektleder for DMF s virke i Tyskland, Mads Mazanti, fortæller om DMF s arbejde og erfaringer med at tage danske musikere og bands med til Tyskland. Mads Mazanti har siden 2004 været ansat i Dansk Musiker Forbund, som musikfaglig medarbejder og projektleder. Mads er bassist, og spiller i forskellige rock/pop-sammenhænge. Er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han blev færdig i Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (B-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

4 Mød djævlens advokat Kom med din case! Hvis du går rundt med et projekt en udgivelse, turné, arrangement eller lign. så har du nu muligheden for at møde djævlens advokat og gi dit projekt en tur i syrebadet. Her får du kvalificeret modstand, kritiske spørgsmål og konstruktive indspark til dit projekt. For som man jo siger; Hvad du ikke dør af, bliver du stærk af! Projektbeskrivelse, strategi, budget, målgruppe og målsætning - er f.eks. noget af dét, du kan forvente at få mere klarhed over. Jesper Mardahl har siden 2010 været daglig leder af Promus, og har også en baggrund som musiker i bl.a. Elevatordrengene sammen med Thomas Helmig, Palle Torp & Claes Antonsen. Siden midten af 80 erne, har Jesper arbejdet i musikbranchen, bl.a som A&R hos Genlyd Grammofon, Sonet Dansk Grammofon, EMI-Medley, BMG-Ariola m.fl. Efter en årrække i København, vendte han tilbage til Aarhus i 2001, og har siden 2003 været ansvarlig for Music Management uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 2002 til 2009 arbejdede Jesper også som projektleder for GAFFA. Tid: Den 9. april 2013, imellem kl Sted: Promus (Jesper Mardahl s kontor), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Individuel tidsbestilling. Tilmeld dig /dit band på forhånd til DMF v/lars Knudsen eller ) senest den 2. april. Varighed/tidspunkt: Individuelt og efter forhånds aftale. Ud over scenekanten - Hvordan musikere bliver bedre på scenen Et underholdende foredrag om, hvordan vi som musikere kan få vores musik udover scenekanten og give publikum en fantastisk og unik koncertoplevelse uden at gå på kompromis med vores musik og troværdighed! Her går ud på to ting: For det første at belyse de fejl musikere ofte laver på scenen, der fjerner opmærksomheden fra musikken. For det andet at vise, hvad vi kan gøre som musikere, for at blive bedre på scenen, så vi kommer ud over scenekanten uden fokus forsvinder fra musikken. Foredraget henvender sig til alle rytmiske musikere, ligegyldigt hvilket instrument du spiller, eller om du synger. Kristian Koch er Danmarks mest brugte og erfarne coach inden for sceneoptræden for musikere. Kristian Koch har udviklet en unik metode specielt henvendt til musikere. Metoden er et effektivt værktøj, der har en utrolig positiv indvirkning på både musikken, musikerne og publikum, hvilket har betydet, at rigtig mange bands bruger metoden i dag. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (A-Lab), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

5 Skab din karriere! PART 1: Udfordringer og fordele ved. at være musiker med eget musikselskab. Snævar Njall Albertsson aka. Dad Rocks! deler ud af sine omfattende erfaringer. Hvad skal man være opmærksom på, inden man starter sit eget musikselskab som artist? Hvad er fordelene ved selv at udgive sin musik? Hvordan arbejder man bedst som sin egen booker? Hvad er udfordringerne internationalt? Dette er nogle af de spørgsmål, som du vil kunne diskutere og få svar på, når Dad Rocks! lægger vejen forbi Han har udgivet sit musik under Creative Commons-licens, så dette emne og dets muligheder vil også blive berørt. Snævar Njall Albertsson har længe været aktiv i det danske musikmiljø. Han spiller i gruppen 'Mimas' og har også dannet sit eget solo-projekt, 'Dad Rocks!'. Han har udgivet flere albums i Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig og Schweiz på flere forskellige pladeselskaber, bl.a. sit eget selskab 'Father Figure Records'. Han har turnéret i mange år, og spillet omtrent 200 koncerter i udlandet. Mange af disse har han booket selv, men han har også arbejdet med forskellige booking-agenter rundt omkring i verden. Dad Rocks! har bl.a. optrådt på Iceland Airwaves, SPOT Festival, Reeperbahn Festival og SXSW. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. PART 2: Udfordringer og fordele ved. at tænke fuldstændig anderledes. Anvendelsen af alternative metoder, når der bookes jobs, fundraises, laves PR og udgives musik. Kris Herman har skabt en forretning omkring sin musik med udgangspunkt i partnerskaber. Han fortæller, med udgangspunkt i sin egen historie, om hvordan han har bygget en aktiv fan skare og community op omkring sig. Hvordan han arbejder med at skaffe økonomien, investorer og sponsorer. Og om hvordan han lykkedes med at fokusere på at se nye muligheder, og tænke alternativt i sin markedsføring og branding. Kris Herman har en bachelor i informationsvidenskab. Han har gået på Det Jyske Musikkonservatorium. Har mange års erfaring i professionelt kopiband. Han er musikalsk iværksætter og har oprettet Kris Herman Aps omkring sin solokarriere. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

6 PART 3: Udfordringer og fordele ved.at gøre det selv set fra en iværksætter- og forretningsmæssig vinkel. Bag det nye århusianske booking/management firma Heartbeat Music står Thomas Bredahl (tidl. volbeat) og Stefan Facius (tidl. Copenhagen Records). De to erfarne herrer vil med udgangspunkt i deres mange år i den etablerede pladebranche og den professionelle musiker karriere, fortælle om hvad der skal til for at få musikprojekterne til at udvikle sig og lykkedes. En spændende beretning om tro, håb og kærlighed til musikken suppleret op med vedholdenhed og forbandet hårdt arbejde. Beskrivelse af Thomas Bredahl og Stefan Facius: Thomas Bredahl: Min vej ind i branchen startede i Hernings musikmiljø i slutningen af 90'erne. Jeg var frontmand og primusmotor i Gob Squad og med udgangspunkt i punkens DIY kastede jeg mig ud i alt det praktiske arbejde omkring bandet. Jeg blev pænt hooked på hele forretningsdelen af branchen og begyndte at læse erhvervsøkonomi & psykologi på universitetet i Århus. Samtidig knoklede jeg videre med bandet og senere også mit eget booking bureau. Efter 3 demoer, 3 plader, 250 koncerter og 10 år med Gob Squad kom jeg med i Volbeat, hvor jeg var guitarist i 5 år. I sommeren 2012 startede jeg Heartbeat Music, hvor jeg fungerer som manager, sammen med en gammel ven fra de gode gamle 90'ere. Desuden underviser jeg i iværksætteri og "Creative Business". Det er min erfaring, at det kan være pænt svært at planlægge sin karriere i musikbranchen. Der er mange om buddet og der skal virkelig knokles, hvis man skal drive det til noget. Samtidig fokuserer mange meget på målet og ikke vejen derhen. Finten er bare at man aldrig kommer i mål fordi det hele tiden ændres og derfor lige så godt kan vænne sig til at elske vejen. Jeg har aldrig troet på at der kommer en grøn mand og banker på ens dør og får ens drømme til at gå i opfyldelse. Man skal selv være aktiv og man kan gøre meget for at sætte sig selv i situationer hvor heldet tilsmiler en. Stefan Facius: Med musikalsk baggrund som en slags "Lars Ulrich" i et rockband fra Herning i slut 90'erne og en uddannelse som "serviceøkonom med speciale i hotel & restaurationsmanagement" fra Det Danske Erhversakademi, har planlægning, logistik, forretning og udvikling altid interesseret og drevet mig. Mit store kick har været at flytte projekter fra A-Å igennem de mange spændende faser der hører dertil. Har arbejdet som bookingagent siden 2004 i forskellige aarhusianske bookingbureauer og indtil i sommeren 2012 i Copenhagen Music (En del af Universal Music). Har i sensommeren 2012 startet egen management og bookingvirksomhed ved navn Heartbeat Music sammen med den gamle makker fra øvelokalet i Herning og håndterer både et etableret raporkester fra 90'erne, 2 store DJ's fra Sverige, et hard-rock orkester med stor radiosucces i baggagen og et fremadstormende beatrock orkester med det absolutte gennembrud lige foran sig i Forskellige musikstile og forskellige segmenter. Min karriere har været kendetegnende ved hårdt arbejde, en stålfast drøm om at være med til at skabe god musik samt en målrettet tro på en god og ordentlig måde at drive forretning og kommunikation på. Jeg vil mene at det er lykkedes for mig - især pga viljen til at udvikle mig, søge ny information, skabe mig et stærkt netværk og opføre mig ordentligt hele vejen igennem. Tro på det, kæmp for det og udvikl dit talent undervejs! Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Fælleskontorer), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

7 Musik Panelet Vi har inviteret et bredt musikpanel af dygtige og kompetente fagfolk, som vil være til stede på dagen. Musik Panelet s opgave er at sidde klar til at hjælpe dig/jer, med al deres viden og ekspertise inden for deres respektive kompetenceområder. Musik Panelet er din mulighed for helt gratis ekspert rådgivning om alt fra støttemuligheder, kontrakter og aftaler, instrumentforsikring, regnskab/skat/a-kasse, CD udgivelse/distribution, musik kurser. O.m.a. Mød bl.a.: Mikael Højris(DMF), Steffen Rasmussen, Mette Ellebye-Larsen(Gateway Music), Lasse Fischer(DMF), Ricco Jensen(MONO), Ole Jørgensen (Kulturforvaltningen), Søren Wrist (DMF s instrumentforsikring), Peter Poulsen (Artlab), Esben Bøgh Laursen (DMF, skat- og A-kasse rådgiver), m.fl. Tid: Den 9. april 2013, i tidsrummet mlm Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Mikael Højris er DMF s rutinerede ekspert inden for kontrakter i musikbranchen. Han rådgiver musikere om alle musikbranche- og karriereforhold. Højris hjælper bands med at lave indbyrdes aftaler og med at forhandle alle typer kontrakter vedrørende pladeudgivelser, musikforlag/publishing, management, booking osv. osv. Han har over årene rådgivet et utal danske musikere, bands og solister, og må på sit felt siges at være en af de største kapaciteter herhjemme. Mette Ellebye-Larsen er direktør for Gateway Music, som er det DMF ejede musikdistributionsselskab. Før Gateway Music startede i 2006 har hun en fortid hos forskellige større pladeselskaber. Bl.a. hos Pladekompagniet, og i SONY Music som Business Affairs Director. En titel som blandt andet omfattede forhandling af kunstnerkontrakter, håndtering af indspilningsbudgetter og hele rettighedsdelen omkring udgivelser på selskabet. Steffen Rasmussen er iværksætter og musiker, og har over en årrække drevet pladeselskab, booking, management med base i Aarhus. Foruden hans store know-how omkring kulturforeningsarbejde og fundraising, har han forfattet bogen Kulturel iværksætter, som han tager rundt og holder foredrag med. Steffen stiller op til kommunalvalget i 2013 kom og få en snak med ham om, hvad der bør gøres for musikken fra lokalpolitisk hold. Steffen står også til rådighed for tips og gode råd omkring konkrete spørgsmål i din musikkarriere. Ricco Andie Jensen, daglig leder i Musikforeningen MONO og øvehuset MONORAMA, vil være til stede og klar til at fortælle nærmere om landets fedeste sted at være musiker. MONO tilbyder øvelokaler, studie, scene, koncertmuligheder, netværk og indsigt i musikbranchen bl.a. med vækstlagsmagasinet Mer Monitor! Kig efter MONO og spørg løs! Esben Bøgh Laursen har været ansat som A-kasse og skatte rådgiver i DMF i Aarhus i mange år. Han er selv aktiv udøvende musiker, og har udgivet flere cder. Esben sagsbehandler og rådgiver til dagligt musikere og kender branchen ud og ind. Lasse Fischer er faglig medarbejder og sidder med mange forskellige arbejdsopgaver i DMF. Bl.a. er det Lasse der sidder med de sager, hvor medlemmet ikke får hyren på jobbet. Han er også ofte tovholder på mange af de eksterne arrangementer DMF laver, og han er ofte manden der vurderer, og er tovholder på de mange samarbejdsprojekter og arrangementer som musikmiljøet vil have DMF med i. Søren Wrist er direktør i DMF s eget forsikringsselskab. Han styrer instrumentforsikringerne med kyndig og kærlig hånd, foruden han laver samarbejdsaftaler og rabatordninger hos andre forsikringsselskaber i markedet. Søren ved det, der er værd at vide om forsikringer, og så er han manden, der kan give dig overblik over dine pensioner eller mangle på samme. Han kan guide dig igennem junglen af forsikring og selskaber. Hvilke forsikringer får du f.eks. ved dit DMF medlemskab, og hvilke rabatter får du ved forskellige samarbejdsaftaler? Det er noget af det Søren kan afklare for dig.

8 Ole Jørgensen er embedsmand i Kulturforvaltningen, og har i en årrække været helt tæt på, og involveret i mange af de musikpolitiske tiltag og projekter som er foregået i Aarhus kommune. Ole har en bred viden om kommunens tilbud og mange støttemuligheder for musikere og musikmiljøet. Peter Poulsen, Artlab: Har du brug for et kursus, eller har du et godt forslag til et kursus så kom og snak med Peter Poulsen. Peter har siden 2005 været projektleder på alle DMFs landsdækkende efteruddannelseskurser. Dvs. kurser, events, workshops, masterclasses, gå-hjem-møder, bandsupport, foredrag og meget mere for musikere. Ud over at være projektleder på fuld tid, får Peter også tid til at være saxofonist, fløjtenist og komponist, og at have catering-firmaet Jazzstronomi. Han har studeret på New School/Mannes College i New York, og har udgivet cd er både i eget navn og under pseudonymet Le Chef med jazzstronomie (Tapas Records 2007). Nomineret til to DMA s, blandt andet som årets nye jazznavn. Pas på Hørelsen Sidste gang vi havde besøg af Audiovox benyttede rigtig mange sig af den ekstraordinære rabat de gav på formstøbte høreværn. Vi har fået dem til det igen de kommer og tager afstøbninger og vil gerne igen give 20 % rabat. Tid: Den 9. april 2013, kl Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Chili con carne Ved aftenstid serverer Chili-Maria hendes hjemmelavede chili con carne. Maden er gratis for alle, så længe der er noget i gryderne. Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. fra kl

9 Speed coaching prøv det her og nu! (Fra vision til aktion) - Bruger du dine evner som musiker og artist optimalt? - Er du synlig nok? - Mangler du værktøjer til at arbejde målrettet med din(e) karriere (drømme)? - Har du brug for at tænke ud af flightcase n og få ideer til nye forretningsområder? - Mangler du inspiration til at få mere struktur i din hverdag og dit virke?...så er et coaching forløb ved DMF sandsynligvis noget for dig... Take Action! Kom og få en gratis smagsprøve på vores musiker coaching den 9. april, i form af en speed coaching på ca minutter. Coaching ved DMF er for DIG som: * ønsker at optimere dig selv som musiker og kunstner * tænker på at gå nye veje og få sat nye mål for din vision * har brug for hjælp til at få handlet på dine ideer * oplever stress i dit liv og din hverdag og har brug for professionel sparring * ønsker at performe bedre DMF Coach Jørgen Høstrup Klok er Cand. Musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium, og certificeret ID Lifecoach. Han er sanger, musiker, sangskriver og arbejder til dagligt som coach og jobkonsulent. Tid: Den 9. april Sted: Promus (Atlas), Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. Tilmelding: Jørgen vil være til stede på dagen, for snak og mere info om coaching. Du kan på forhånd aftale en tid til speed coaching - henvendelse til DMF v/lars Knudsen eller ).

efterår 2014 KURSER for musikere i hele landet

efterår 2014 KURSER for musikere i hele landet efterår 2014 KURSER for i hele landet Kurser for Temaaften Simpel Sangteknik, modul 2 Tre kurser i miniformat tre aktuelle kurser i miniformat en hyggelig aften med kolleger indflydelse på, hvilke kurser

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind Vi er sat i verden for at gøre eksamensangst, studiestress og lignende problematikker lettere at håndtere og for at sikre, at gode studerende klarer sig endnu bedre. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

Læs mere

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter.

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter. Iværksætterkursus Formål Formålet med kursusrækken er at give dig og din nystartede virksomhed det bedst mulige fundament fra starten. Du lærer at navigere uden om faldgruber samtidig med, at du får et

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

ONLINE FORLAGET TRYDE

ONLINE FORLAGET TRYDE ONLINE FORLAGET TRYDE KATALOG 2017 Copyright. ONLINE FORLAGET TRYDE Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Tlf. 45 60125215 Cvr. 27532292 info@evatryde.dk www.evatryde.dk i ONLINE FORLAGET TRYDE

Læs mere

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13 13 Bandaftalen den første kontrakt Den første kontrakt man skal lave er en bandaftale : Et dokument der beskriver de interne forhold i bandet. En kontrakt imellem medlemmerne i bandet, som sætter præcise

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner:

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Kunstnerisk, strategisk, rådgivnings- og forretningsmæssig relation til artisten. Bindeled og forhandlingsmandat til alle

Læs mere

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Peter Rasmus Lind åbnede i 1990 Gallerie Rasmus i Odense. I 1997 udvidede han galleriet, med en afdeling i København. Desuden

Læs mere

BEDRE Business. for dig og din virksomhed

BEDRE Business. for dig og din virksomhed BEDRE Business for dig og din virksomhed Vidste du? at der er ca. 10.000 virksomheder i Aalborg Kommune. at der hvert år etableres ca. 1.000 nye virksomheder. at BusinessAalborg rådgiver ca. 800 iværksættere

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012 Kære ErhvervsKvinde, Et nytår er skudt i gang - 12 dugfriske måneder at udforske. I ErhvervsKvinde regi betyder det 10 nye spændende mødeaftener, med diverse indspark.

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

ONLINE FORLAGET TRYDE

ONLINE FORLAGET TRYDE ONLINE FORLAGET TRYDE KATALOG 2017 Copyright. ONLINE FORLAGET TRYDE Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Tlf. 45 60125215 Cvr. 27532292 info@evatryde.dk www.evatryde.dk i ONLINE FORLAGET TRYDE

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

For dig, der vil være leder

For dig, der vil være leder For dig, der vil være leder 1 2 1+1=3 90.000 ledere har allerede set værdien de har valgt Lederne som deres organisation og a-kasse Lederne et medlemskab med værdi Hos Lederne får du en lang række tilbud,

Læs mere

Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører

Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører Hvad er kultur & kapital? Kultur & Kapital er et målrettet kursustilbud til kulturorganisationer, der arbejder med ekstern finansiering

Læs mere

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder

VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder VDVL Danmarks eneste afklarende førleder-forløb for kvinder VDVL Vil Du Være Leder? Der findes masser af førleder-forløb. Kurser, som du kan deltage på, når du HAR sagt ja til dit første lederjob, eller

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

DIGITAL TRIVSEL UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11.

DIGITAL TRIVSEL UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11. UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE KONFERENCE SCANDIC HVIDOVRE 25.11.2013 SCANDIC KOLDING 26.11.2013 KURSER & KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK UNGES ONLINELIV OG REDSKABER TIL

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Tilmeld dig på www.spotfestival.dk/bibtemadag

Tilmeld dig på www.spotfestival.dk/bibtemadag Fredag den 2. maj 2014 kl. 10.30 16.30 Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C lige bag ved Musikhuset Aarhus Pris for at deltage: 700 kr. (+ gebyr 25 kr). Prisen inkluderer deltagelse i konferencen

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Velkommen til Seismonaut Learning

Velkommen til Seismonaut Learning Kurser Foråret 2013 Kurser i foråret 2013 Velkommen til Seismonaut Learning Den nyeste viden er omdrejningspunktet for alt vores arbejde i Seismonaut - og den vil vi gerne dele med dig, så det kan skabe

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget Notat Emne: Foretræde for Kulturudvalget Til: Kulturudvalget, til møde 5. februar 2013 Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Den 1.2.2013 Promus, Billedkunstcenteret,

Læs mere

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer.

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer. Digital trivsel Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde Konference Scandic Odense, 23.05.2013 foredrag & konferencer www.foredragogkonferencer.dk DIGITAL TRIVSEL Unges onlineliv og redskaber

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden Juli august september 2016 Kurser Skab overskud i hverdagen med en sund privatøkonomi På kurset sætter vi fokus på den nemme vej til en sund privatøkonomi.

Læs mere

Partnerstyringsmodeller KURSER. MAGASIN FOR ADVOKATVIRKSOMHEDER 4 december 2012. - Interwiev med Peter Appel om vejen til partnerskabet

Partnerstyringsmodeller KURSER. MAGASIN FOR ADVOKATVIRKSOMHEDER 4 december 2012. - Interwiev med Peter Appel om vejen til partnerskabet Erhvervsjurister i Advokatbranchen - tre bud på vejen ind Rating Systemet - pro et kontra Dialogmøder - reportage fra Næstved Bestyrelsesmedlemmerne fortæller - tanker om bestyrelsesarbejdet Reportage

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

KARRIERE. programmet

KARRIERE. programmet KARRIERE programmet Hvorfor Business Danmark? Som handels- eller markedsføringsøkonom er der mange ting, du skal have styr på. Derfor har vi i Business Danmark lavet dette karriereprogram specifikt til

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk Ud over scenekanten - Kristian Koch Mine 5 bedste grejtips, der vil gøre Din performance på scenen meget bedre I over 10 år har jeg coachet musikere, så jeg har set mange gode koncerter - og en del dårlige.

Læs mere

Den fleksible fremtid

Den fleksible fremtid D A N S K G O L F U N I O N Udviklingskonference 20. november 2010 Den fleksible fremtid fakta PROGR AM FOR DAGEN WOR KSHOPS FOREDR AGSHOLDERE Den fleksible fremtid: Udviklingskonference 20. november 2010

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Mentors rolle og ansvar. Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com

Mentors rolle og ansvar. Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com Mentors rolle og ansvar Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com Lise Krogh Løvschal Executive Mentorcoach & Senior Konsulent Ansvarlig for Executive Business+Mentorkorpset Arriva Deloitte, Advodan Roche Helsingør

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen Strategisk kommunikation & PR Et kursus til virksomheder i it-branchen Communication works for those who work at it John Powell Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Internt og eksternt, ved kriser

Læs mere

... fra vinyl og CD til bits og bytes

... fra vinyl og CD til bits og bytes ... fra vinyl og CD til bits og bytes Mikael Højris Mikael Højris Den nye Musikbranche... fra vinyl og CD til bits og bytes www.musikbranchen.dk Grafisk tilrettelægning: Winnie Krogh Reiff www.dasign.dk

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016 08.09.2016 Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016 Iværksætterkurser er kollektive arrangementer, som er målrettet potentielle og nye iværksættere, hvor der formidles nyttig viden

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Musik & brands. En guide til musikere

Musik & brands. En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Tak til Kristian Riis, Volcano Management. Kasper Bjergbæk, Volcano Management. Gustav Holten Lützhoft. Helene Venge, Management

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

HF KREATIV ER FOR DIG DER: ER: er kreativ er innovativ er selvstændig er holdspiller er målrettet drømmer om en fremtid indenfor et kreativt fag

HF KREATIV ER FOR DIG DER: ER: er kreativ er innovativ er selvstændig er holdspiller er målrettet drømmer om en fremtid indenfor et kreativt fag HF HFDESIGN - din uddannelse HF KREATIV ER FOR DIG DER: er kreativ er innovativ er selvstændig er holdspiller er målrettet drømmer om en fremtid indenfor et kreativt fag HF KREATIV ER: dit springbræt til

Læs mere

Ny dansk startup bobler af glæde

Ny dansk startup bobler af glæde Online trends Start-ups Guides to Social Media Home About Linked In gruppen Trends Start-ups Guides Articles search... Home» Articles» Ny dansk startup bobler af glæde Ny dansk startup bobler af glæde

Læs mere

18 år med. Magtens Korridorer1

18 år med. Magtens Korridorer1 18 år med Magtens Korridorer1 Fotograf: Flemming Mechlenborg Kristensen Magtens Korridorer er dannet i København i 1995 og er i dag bestående af: Anders Ramhede på trommer, Niklas Schneidermann med sin

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab NEW EDIA Velkommen til New Media House Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed OfficeLab New Media House Risskov

Læs mere

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION KICKSTARTER Brænd igennem som iværksætter INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION Uddybende information om Kickstarter, de bagvedliggende metoder, underviserne samt praktiske informationer. Vi håber, du synes det

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2016/intro-tysklands-stoerste-musikmagasin-hylder-dansk-kunst-musikog-mode-i-september-udgaven/ Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder

Læs mere

FIND THE TRUTH stecherinsti.com

FIND THE TRUTH stecherinsti.com FIND THE TRUTH 3 FIND THE TRUTH Drømmer du om at finde ind til sandheden i dit liv, realisere dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig og giver glæde, så deltag i mit 10 ugers e-kursus FIND

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus

Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus Promus Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus DET STARTER MED EN SANG! Sådan hænger musikbranchen sammen i Danmark De skabende 2.0 ophavsret! Indtægter for brug af sange/værker via Koda offentlig

Læs mere

Links til web omtale UHØRT 2014

Links til web omtale UHØRT 2014 Links til web omtale UHØRT 2014 Landsdækkende medier UHØRT er en festival på Refshaleøen i København med fokus på det nye og uopdagede musik politiken.dk/ibyen/vis/13633/uhoert-festival Uhørt Festival

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef. Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten

Bliv en stærkere personalechef. Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens uddannelsesog udviklingsforløb

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Fotojournalistik Et kursus for alle som vil lære at smelte tekst og billeder effektivt sammen DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål Kursisterne lærer at

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere