Under tilsynet deltog Jan Jacobsen fra husdyrbruget, og Anni Nielsen fra Randers Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Under tilsynet deltog Jan Jacobsen fra husdyrbruget, og Anni Nielsen fra Randers Kommune."

Transkript

1 Jan og Johanne Jacobsen Overgårdsvej Havndal Miljø og Teknik Landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon Direkte Anni.Nielsen@Randers.dk / K Miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Overgårdsvej 2, Udbyneder CVR-nr Baggrund Randers Kommune har den 25. juni 2014 udført miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Overgårdsvej 2, Udbyneder, 8970 Havndal. Under tilsynet deltog Jan Jacobsen fra husdyrbruget, og Anni Nielsen fra Randers Kommune. Husdyrbruget er godkendt i henhold kap. 5 i Miljøbeskyttelsesloven: I 2006 blev der meddelt godkendelse til en produktion på 360 DE svarende til 950 årssøer(216 DE) med en årlig produktion på max smågrise (7,2 30 kg)(126 DE) samt 700 polte(18 DE). Alle dyreenhedsberegninger er efter nugældende omregningsfaktorer. Miljøtilsynet Der er følgende bemærkninger til tilsynet: Overproduktion I henhold til Husdyrloven 12 må et husdyrbrug ikke udvides på en måde, som kan medføre forøget forurening uden kommunens forudgående godkendelse af udvidelsen. Det fremgår af gødningsregnskabet og oplysninger ved tilsynet, at der på ejendommen er en overproduktion i forhold til det tilladte. I forhold til den seneste planperiode er overproduktionen på ca. 30 DE. Randers Kommune indskærper, at produktionen hurtigst muligt nedbringes til den tilladte produktion på max. 950 årssøer, smågrise(7,2 30 kg) og 700 polte svarende til 360 DE efter nugældende omregningsfaktorer.

2 Kontrol, af om indskærpelsen er imødekommet, vil ske ud fra gødningsregnskabet for planperioden Såfremt der i stedet ønskes en retlig lovliggørelse af produktionen, skal der senest den 1. oktober 2015 fremsendes ansøgning om miljøgodkendelse i henhold til 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Dieseltank Olietanke skal inden etableringen anmeldes til kommunen, jf. 32 i Olietankbekendtgørelsen. En dieseltank fra 1999 på l er placeret i maskinhuset. Tanken er ikke registreret i BBR. For registrering af dieseltanken skal der fremsendes en etableringserklæring og en skitse. Den vedlagte etableringserklæring skal udfyldes, underskrives og returneres til kommunen, sammen med en skitse, der viser tankens placering på ejendommen. Endvidere skal tankattest fremsendes. Hvis tankattest ikke findes, kan der i stedet fremsendes foto af mærkeskiltet på tanken. De manglende dokumenter skal være kommunen i hænde senest den 1. september Pumpebrønd I henhold til 22 i Husdyrgødningsbekendtgørelsen skal afløb fra stalde føres gennem tætte lukkede ledninger. Ved fortanken ved klimastald sker der overløb af gødning ved pumpning af gylle til gyllebeholder. Det skal sikres, at gylle ikke ledes til terræn ved pumpning af gylle, fx ved påsætning af slange på studsen hvor der er overløb af gylle eller ved etablering af befæstet areal med afløb til fortank. Det henstilles, at gødningen, som er ledt til terrænet, fjernes. Forholdene ved fortanken skal senest være bragt i orden den 1. september 2015.

3 Ved tilsynet blev følgende forhold konstateret/oplyst: Husdyrhold Dyreholdet består jf. gødnings- og husdyrindberetning for de seneste 2 planperioder af: 1. august juli 2013 Gødning / Art: Antal dyr DE staldsystem Søer ,8 Gylle - spaltegulv Smågrise (7,3-29 kg) ,2 Gylle - delvis spaltegulv Slagtesvin ( kg) ,8 Gylle - spaltegulv I alt august juli 2014 Art: Antal dyr DE Gødning / staldsystem Søer ,3 Gylle - spaltegulv Smågrise (5,3 27 kg) ,9 Gylle - delvis spaltegulv Slagtesvin ( kg) ,0 Gylle spaltegulv I alt 402 Slagtesvinene som nævnt i de 2 skemaer er polte. En del af disse polte ca. 400 stk. (35 40 kg) flyttes til Edderup Østergård stk. forbliver på Charlottedal, Overgårdsvej 2. Dvs. at dyreenhedsberegningen reduceres med ca. 12 DE. I CHR er det oplyst, at dyreholdet består af: 1000 søer, 350 svin over 30 kg og smågrise. Bedriftens husdyrproduktion har desuden været på følgende 5 ejendomme: Havndalvej 63, Gjerlevvej 23, Trudsholmvej 1, Sejbækvej 33 og Nebstrupvej 18A. For de 2 ejendomme i Randers Kommune er det oplyst, at Gjerlevvej 23 ikke længere benyttes. Trudsholmvej 1 har stået tom siden februar 2015, men forventes at blive taget i brug igen til september Gødning Gødningen består udelukkende af gylle. Der er 2 gyllebeholdere på ejendommen: Gyllebeholder på m³ fra Den seneste beholderkontrol er foretaget den 26. november I forbindelse med kontrollen blev det registreret, at beholdervæggen har rust på ydersiden.

4 Det blev indskærpet, at rust bores ud, og hullerne fyldes ud med beton senest den 1. maj Reparationen var foretaget og indskærpelsen dermed imødekommet. Repareret beholdervæg Tilførsel af gylle er endnu ikke påbegyndt, efter den er tømt i foråret. Væsken i beholderen er regnvand. Der tilsættes af og til snittet halm for etablering af flydelag. Der er dykket indløb. Logbog er kontrolleret og fundet i orden. Gyllebeholder på m³ fra Beholderkontrol er foretaget den 17. januar Der er tilstrækkeligt flydelag i beholderen. Der er dykket indløb. Logbog er kontrolleret og fundet i orden. Der tilsættes af og til snittet halm for etablering af flydelag. Arealer er bortforpagtet til Ib Hjort, som også aftager gødning. Gødningen kan blive overført til opbevaring på anden ejendom af hensyn til markdriften. Der er 2 fortanke på ejendommen. Ved fortanken ved klimastald er der sket overløb af gødning. Ved pumpning af gylle til gyllebeholder sker der overløb fra pumpen. Vilkår i godkendelse Luftforurening Farestalden rengøres ca. hver 4. uge og klimastalden ca. hver 6 7 uge. Det vurderes, at vilkåret om jævnlig rengøring i staldene er overholdt.

5 Der foreligger en serviceaftale med firmaet, Skov om eftersyn af ventilationen. Det vurderes, at vilkåret, om at ventilation skal rengøres og efterses jævnlig, fx én gang om året, er overholdt. I miljøgodkendelsen er det fastsat, at gyllebeholderne skal tømmes på én gang, dvs. inden for en samlet periode på 7 dage, og at der efter tømning skal etableres et tæt flydelag i løbet af 3 arbejdsdage. Vilkåret er drøftet og forventes iagttaget fremover. Fosfor Det er oplyst, at der er tilsat fytase i alle foderblandinger. Olietank En dieseltank fra 1999 på l er placeret i maskinhuset. Tanken er ikke registreret i BBR. Sprøjtemidler Der er ingen sprøjtemidler på ejendommen. Affald Brandbart affald opbevares i container, som tømmes 1 gang om ugen. Døde dyr Døde dyr opbevares på indhegnet plads nord for ejendommen. Pladsen er under renovering. Træhegn udskiftes med betonmur. Jordforurening Der er ikke konstateret jordforurening på husdyrbruget. Revurdering af miljøgodkendelsen Svinebrugets miljøgodkendelse er meddelt den 8. november I henhold til 40 i Bekendtgørelse nr af 8. november 2013 om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug skal kommunen foretage den første regelmæssige revurdering af miljøgodkendelsen, når der er forløbet 8 år fra det tidspunkt, hvor virksomheden første gang blev godkendt. Randers Kommune agter derfor at revurdere godkendelsens vilkår og skærpe vilkårene, hvis det er nødvendigt. Revurderingens hovedformål er at sikre, at husdyrbrugets indretning og drift fortsat er baseret på anvendelse af bedste tilgængelige teknik (BAT). Da der snart er forløbet mere end 8 år fra miljøgodkendelsen blev meddelt, skal vi venligst anmode, om at der indsendes materiale, der kan danne grundlag for revurderingen.

6 Materialet bør indeholde en BAT-redegørelse, som nærmere redegør for og dokumenterer, hvorvidt produktionen bygger på anvendelse af den mindst forurenende og ressourceforbrugende teknik vedrørende bl.a. råvarer, energi, vand, produktionsanlæg, processer og affaldsfrembringelse. Redegørelsen skal bl.a. indeholde oplysninger om anvendelse af bedst tilgængelig teknik til reduktion af ammoniakemission samt oplysninger om, hvordan udledning af fosfor nedbringes. I den forbindelse henvises til Miljøstyrelsens vejledende emissionsgrænseværdier opnåelige ved anvendelse af den bedst tilgængelige teknik (BAT). Der bedes tillige redegjort for eventuelle fravalg af BAT-teknologier, herunder for eventuel manglende proportionalitet mellem udgifter til indførelse af BAT og miljøgevinst. Materialet bedes indsendt til Randers Kommune senest den 1. oktober Hvis der ansøges om godkendelse efter Husdyrloven for lovliggørelse af produktionen, vil Randers Kommune ikke foretage ovennævnte revurdering af den eksisterende miljøgodkendelse. Brugerbetaling: Du skal betale brugerbetaling for miljøtilsynet. 1 Betalingen beregnes ud fra det timeforbrug kommunen har i forbindelse med forberedelse, gennemførelse og afrapportering af miljøtilsynet. Timetaksten er for 2014 fastsat af Miljøstyrelsen til 308,70 kr. Regning for opkrævning af brugerbetaling udsendes efter den 1. november Lovgrundlag Husdyrbrug reguleres efter følgende lovgivning: Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug jf. lovbekendtgørelse nr af 4. december (Husdyrloven). Bekendtgørelse af lov nr. 879 af 26. juni 2010 om miljøbeskyttelse. (Miljøbeskyttelsesloven). Bekendtgørelse nr. 595 af 4. maj 2015 erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. (Husdyrgødningsbekendtgørelsen) Bekendtgørelse nr af 14. december 2012 om kontrol af beholdere til opbevaring af flydende husdyrgødning og ensilagesaft. (Beholderkontrol). Bekendtgørelse nr af 21. december 2011 om indretning, etablering og drift af olietanke, rørsystemer og pipelines (Olietanksbekendtgørelsen). Bekendtgørelse nr af 12. december 2012 om affald. (Affaldsbekendtgørelsen). Bekendtgørelse nr. 497 af 15. maj 2013 om miljøtilsyn. Lov om forurenet jord jf. lovbekendtgørelse nr af 4. december Bekendtgørelse nr. 463 af 21. maj 2007 om brugerbetaling for godkendelse og tilsyn efter lov om miljøbeskyttelse og lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug.

7 Klagevejledning Indskærpelsen er meddelt i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 69 og Husdyrlovens 48 og kan ikke påklages til anden administrativ myndighed. Jf. 101 i Miljøbeskyttelsesloven og 90 i Husdyrloven, har du ret til at anlægge en sag ved en civilretlig domstol, for at prøve lovligheden af disse indskærpelser. Sagsanlægget skal i henhold til Miljøbeskyttelsesloven og Husdyrloven være anlagt inden 6 måneder fra dags dato. Efter Forvaltningslovens kapitel 4 har du ret til aktindsigt i sagen. Ønskes dette, bedes du rette henvendelse til kommunen. Med venlig hilsen Anni Nielsen Miljøtekniker

Baggrund Randers Kommune har den 24. september 2015 udført miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Stadionvej 15, Knejsted.

Baggrund Randers Kommune har den 24. september 2015 udført miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Stadionvej 15, Knejsted. GÅRDEJER LENE BORG NIELSEN Stadionvej 15 8970 Havndal Miljø og Teknik Landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1843 Anni.Nielsen@Randers.dk www.randers.dk 07-10-2015 / 09.17.60-K08-34-15

Læs mere

Baggrund Randers Kommune har den 30. oktober 2015 udført miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Hvidstenvej 21, Spentrup

Baggrund Randers Kommune har den 30. oktober 2015 udført miljøtilsyn på husdyrbruget beliggende Hvidstenvej 21, Spentrup Martin Frandsen Hvidstenvej 21 8981 Spentrup Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 www.randers.dk 3-11-2015 / 09.17.60-K08-85-14 Miljøtilsyn

Læs mere

Miljøtilsyn på husdyrbrug beliggende Værum Fælledvej 14, 8940 Randers SV og Hammelvej 138, 8870 Langå.

Miljøtilsyn på husdyrbrug beliggende Værum Fælledvej 14, 8940 Randers SV og Hammelvej 138, 8870 Langå. Christen Hessellund Mørup Hammelvej 138A 8870 Langå 11-11-2015 / 09.17.60-K08-79-15 og 09.17.60-K08-81-15 Miljøtilsyn på husdyrbrug beliggende Værum Fælledvej 14, 8940 Randers SV og Hammelvej 138, 8870

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Christian Jebsen Løjt Sønderskovvej 75 6200 Aabenraa Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Hedebyvej Kibæk.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Hedebyvej Kibæk. TEKNIK OG MILJØ Flemming Vile Jensen Hedebyvej 4 6933 Kibæk CVR-nr.: 26189020 P-nr.: 1003908792 CHR-nr.: 96831 Oversigt over landbrugets godkendelser/tilladelser Miljøgodkendelse fra 2007 Tillæg 1 fra

Læs mere

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054 TEKNIK OG MILJØ PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8097 mikcp@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.60-K08-222-15

Læs mere

Husk at få ændret staldsystem i gødningsregnskabet, idet der er angivet fuldspaltestald og det er forbud på. 1-7-2015.

Husk at få ændret staldsystem i gødningsregnskabet, idet der er angivet fuldspaltestald og det er forbud på. 1-7-2015. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Miljø Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn

Læs mere

23. april Peter Kaad Tandsgårdvej sydals. Miljøtilsyn på husdyrbrugene, Tandsgårdvej 6 og 7, 6470 Sydals

23. april Peter Kaad Tandsgårdvej sydals. Miljøtilsyn på husdyrbrugene, Tandsgårdvej 6 og 7, 6470 Sydals 23. april 2014 Peter Kaad Tandsgårdvej 7 6470 sydals Miljøtilsyn på husdyrbrugene, Tandsgårdvej 6 og 7, 6470 Sydals Ved tilsyn den 9. april 2014, gennemgik jeg miljøforholdene på dine ejendomme. Tilsynet

Læs mere

Claus Pedersen Fjederholtvej Herning. CVR-nr.: P-nr.: CHR-nr.:56974

Claus Pedersen Fjederholtvej Herning. CVR-nr.: P-nr.: CHR-nr.:56974 TEKNIK OG MILJØ Claus Pedersen Fjederholtvej 12 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8053 mikpk@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.60-K08-165-15

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Søndermarksgård APS Simondysvej 11 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

4. august 2011. Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten. Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten

4. august 2011. Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten. Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten 4. august 2011 Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten Ved tilsyn den 25. maj 2011, gennemgik jeg miljøforholdene på din ejendom. I den

Læs mere

Finn Nielsen Karupvej Sæby. Miljøtilsyn med Ørhedevej 16, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Finn Nielsen Karupvej Sæby. Miljøtilsyn med Ørhedevej 16, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Finn Nielsen Karupvej 89 9300 Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Ørhedevej 16,

Læs mere

Dato Type Kommentar. 24-11-2011 Indskærpelser Indskærpelse vedr. dyrehold fastholdes.

Dato Type Kommentar. 24-11-2011 Indskærpelser Indskærpelse vedr. dyrehold fastholdes. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Tilsynsrapport for prioriteret tilsyn udført den Niels Erik Juhl Brøchner, Diernæs Strandvej 3, 6100 Haderslev

Tilsynsrapport for prioriteret tilsyn udført den Niels Erik Juhl Brøchner, Diernæs Strandvej 3, 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport for prioriteret tilsyn

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: Sdrkrogsdam@mail.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 2. december 2014 Center for Teknik og Miljø

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Snejbjergvej Herning.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Snejbjergvej Herning. TEKNIK OG MILJØ HOLGER RØNNOV Snejbjergvej 33 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8032 miksm@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 15.00.00-P19-72-04 Kontaktperson:

Læs mere

Snogbækgård Vester Snogbæk Sønderborg

Snogbækgård Vester Snogbæk Sønderborg Snogbækgård Vester Snogbæk 5 6400 Sønderborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-01-2016 Sagsnr.: 07/36132 Dokumentnr.: 48 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail:

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Vorgodvej Kibæk.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Vorgodvej Kibæk. TEKNIK OG MILJØ LANDMAND CLAUS BOISEN Sønderlundvej 2 6933 Kibæk Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 miksm@herning.dk www.herning.dk CVR-nr.: 14266992 P-nr.: 1000711098 Oversigt

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30

Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30 Miljøtilsyn på Landbrug Acadresag: 07/34753 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.30 Kultur, Miljø & Erhverv Byg, Natur & Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 1. Ejendommen Navn: Landbrug Plus APS. Kontaktperson:

Læs mere

Preben S. Boisen Slustrupvej Frederikskhavn. Miljøtilsyn med Gravensmindevej 20, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Preben S. Boisen Slustrupvej Frederikskhavn. Miljøtilsyn med Gravensmindevej 20, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Preben S. Boisen Slustrupvej 7 9900 Frederikskhavn Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: St. Vognsbæk Vognsbækvej 42 9900 Frederikshavn Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Slustrupvej

Læs mere

1. Bemærkning om manglende fremsendelse af skriftlig orientering på første levering, jævnfør vilkår 10.

1. Bemærkning om manglende fremsendelse af skriftlig orientering på første levering, jævnfør vilkår 10. TEKNIK OG MILJØ Miljøservice AS Skjernvej 151 7280 Sønder-Felding Att: [thorkild@miljoeservice.dk] CVR-nr.: 13683891 P-nr.: 1000606116 Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 www.herning.dk

Læs mere

Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Feldbjergvej Vildbjerg.

Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Feldbjergvej Vildbjerg. TEKNIK OG MILJØ LANDMAND HENRIK LARSEN Feldbjergvej 1 7480 Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8032 miksm@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 15.00.00-P19-108-08

Læs mere

att. Martin Agerskov MARSLUND A/S Langergårdvej Struer Basistilsyn på Hjermvej 90, 7560 Hjerm

att. Martin Agerskov MARSLUND A/S Langergårdvej Struer Basistilsyn på Hjermvej 90, 7560 Hjerm 1 - vej 90 - følgebrev miljøtilsyn 2016 Hører til journalnummer: 09.17.60-K08-29-16 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Udskrevet den

Læs mere

Kim Langgaard Jensen Hindselsvej Thyholm. Miljøtilsyn på Hindselsvej 6, 7790 Thyholm

Kim Langgaard Jensen Hindselsvej Thyholm. Miljøtilsyn på Hindselsvej 6, 7790 Thyholm 1 - - følgebrev miljøtilsyn 2015 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Jensen Miljøtilsyn på, Struer Kommune har d. 18. december 2015 gennemført

Læs mere

Christian Lorenzen Vester Snogbæk Sønderborg

Christian Lorenzen Vester Snogbæk Sønderborg Christian Lorenzen Vester Snogbæk 5 6400 Sønderborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-01-2016 Sagsnr.: 07/49386 Dokumentnr.: 32 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Preben Laasholdt Hesselbjergvej 3 6230 Rødekro Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

5. Godkendelsespligtige landbrug

5. Godkendelsespligtige landbrug 5. Godkendelsespligtige landbrug Indledning Godkendelsespligtige landbrug har en særlig status i miljølovgivningen på grund af risikoen for forurening fra produktionen til skade for miljøet. Landbrugene

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 på Tyrholmvej 7

Tilsynsrapport 2015 på Tyrholmvej 7 Tilsynsrapport 2015 på Tyrholmvej 7 Denne tilsynsrapport vil i henhold til bekendtgørelse om miljøtilsyn blive offentliggjort på kommunens hjemmeside www.aabenraa.dk under erhverv på landet, landbrug og

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: Lars Ypkendanz Østkystvejen 416 9340 Aså Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Østkystvejen

Læs mere

Lov om miljøbeskyttelse nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni

Lov om miljøbeskyttelse nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni TEKNIK OG MILJØ Albæk Sandblæsning ApS Fasterholtvej 3 7400 Herning Att.: Flemming Pedersen [flemming@albaek-sb.dk] CVR-nr.: 26144264 P-nr.: 1008563426 Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.:

Læs mere

Tilsynsrapport Lemvigvej 2 (7673)

Tilsynsrapport Lemvigvej 2 (7673) Johnny Torp Kristensen Strandvejen 8 Harboøre 7673 Harboøre 8. december 2015 Tilsynsrapport 2015 - Lemvigvej 2 (7673) Jeg har den 2. december 2015 været på miljøtilsyn på ovenstående ejendom. Ved tilsynet

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Kragsnapvej Herning.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Kragsnapvej Herning. TEKNIK OG MILJØ Holmgaard I/S Bindstowvej 2 7400 Herning CVR-nr.: 12270739 P-nr.: 1000360721 CHR-nr.: 57403 Oversigt over landbrugets godkendelser/tilladelser 12 miljøgodkendelse fra 2008 Tillæg 1 fra

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse af svinebruget Badskærvej Dybvad

Revurdering af miljøgodkendelse af svinebruget Badskærvej Dybvad Revurdering af miljøgodkendelse af svinebruget Badskærvej 60 9352 Dybvad I medfør af Lovbekg. nr. 442 af 13. maj 2016 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Dato for gyldighed 29-08-2016 * INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Jørgen P. Felstedt Vestergade 51 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Tilsyn med landbrug og pelsdyrfarme i 2012, Del 1/3

Tilsyn med landbrug og pelsdyrfarme i 2012, Del 1/3 Tilsyn med landbrug og pelsdyrfarme i 2012, Del 1/3 Kommunenavn Frederikssund Indledning (evt.) Indberetning af tilsyn og godkendelse for husdyrbrug i Frederikssund Kommune i 2012 i henhold til Miljøministeriets

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Oluf Martin Martensen Hejselvej 7 6372 Bylderup-Bov Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

dage

dage 1529903715/45081 Hans Otto Ewers Kær Bygade 70 6400 Sønderborg Miljøtilsyn på husdyrbruget - Kær Bygade 70 og Nørremark 22, 6400 Sønderborg Ved tilsyn den 12-10-2015 gennemgik jeg miljøforholdene på ejendommene.

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den Bjarne Andersen, Overbæksvej 15, 6500 Vojens

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den Bjarne Andersen, Overbæksvej 15, 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Finn Rasmussen Kobberholmvej Østervrå. Miljøtilsyn med minkfarm, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Finn Rasmussen Kobberholmvej Østervrå. Miljøtilsyn med minkfarm, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Finn Rasmussen Kobberholmvej 16 9750 Østervrå Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med minkfarm,

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Keldsgårdvej Sunds.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Keldsgårdvej Sunds. TEKNIK OG MILJØ JØRN MARTIN WILLUMSEN Keldsgårdvej 1 7451 Sunds Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 miksm@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 15.00.00-P19-136-04 Kontaktperson:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 på Stadevej 31

Tilsynsrapport 2015 på Stadevej 31 Paul Werner Dall Ravsted Storegade 30 6372 Bylderup-Bov Tilsynsrapport 2015 på Stadevej 31 Denne tilsynsrapport vil i henhold til bekendtgørelse om miljøtilsyn blive offentliggjort på kommunens hjemmeside

Læs mere

SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ / G

SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ / G SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 01-08-2017

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 04-08-2015 - Peter Petersen Friis, Højgårdsvej 1, 6500 Vojens

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 04-08-2015 - Peter Petersen Friis, Højgårdsvej 1, 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den 10-07-2014 udført miljøtilsyn på Råstedvej

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den 10-07-2014 udført miljøtilsyn på Råstedvej TEKNIK OG MILJØ Gammelvind - v/ Lars Gammelvind Ørnhøjvej 12 7500 Holstebro Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8032 miksm@herning.dk www.herning.dk CVR-nr.: 15542691

Læs mere

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2 Bovbjerg Genetics A/S, v. Bertel Bovbjerg Bråvej 20 8781 Stenderup C.c: Bjerre Herred Landbrugsselskab A/S Natur, Vand og Vej Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Annette Pihl Pedersen

Læs mere

Miljømæssigt drives ejendommen særdeles pænt. Preben S. Boisen Slustrupvej 7 9900 Frederikshavn

Miljømæssigt drives ejendommen særdeles pænt. Preben S. Boisen Slustrupvej 7 9900 Frederikshavn Preben S. Boisen Slustrupvej 7 9900 Frederikshavn Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn

Læs mere

Lone M. Lauritzen Sofiedalvej Padborg

Lone M. Lauritzen Sofiedalvej Padborg Lone M. Lauritzen Sofiedalvej 52 6330 Padborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 20-01-2016 Sagsnr.: 07/50114 Dok.løbenr.: AcadreDocumentUniqueNumber Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Kristine Kragkær Wadsholt Bjergetsvej 13 st 9750 Østervrå. Miljøtilsyn med Fuglsangvej 10, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Kristine Kragkær Wadsholt Bjergetsvej 13 st 9750 Østervrå. Miljøtilsyn med Fuglsangvej 10, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Kristine Kragkær Wadsholt Bjergetsvej 13 st 9750 Østervrå Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn

Læs mere

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, Nr. 497 af 15. maj 2013

Lovgrundlag Der er ført tilsyn i henhold til Bekendtgørelse om miljøtilsyn, Nr. 497 af 15. maj 2013 Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: Henrik Juul Nielsen Hybholtvej 16 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Ørtoftvej

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Sandgårdvej Haderup.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Sandgårdvej Haderup. TEKNIK OG MILJØ GÅRDEJER TAGE LAURIDSEN Sandgårdvej 6 7540 Haderup Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 miksm@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 15.00.00-P19-46-07 Kontaktperson:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 på Kongensgade 28

Tilsynsrapport 2015 på Kongensgade 28 Tilsynsrapport 2015 på Kongensgade 28 Denne tilsynsrapport vil i henhold til bekendtgørelse om miljøtilsyn blive offentliggjort på kommunens hjemmeside www.aabenraa.dk under erhverv på landet, landbrug

Læs mere

Tilsynsbrev og rapport for landbrugstilsyn den

Tilsynsbrev og rapport for landbrugstilsyn den Returadresse Landbrug Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Erik Vang Petersen Kilevej 5 6990 Ulfborg Sagsbehandler Poul Bennetzen Direkte telefon 9974 1560 E-post poul.bennetzen@rksk.dk Dato Sagsnummer

Læs mere

At husdyrbruget ikke er godkendt eller tilladt efter 16a og 16b i Husdyrloven. At der ikke sker ændring af staldanlægget, herunder gulvprofilen.

At husdyrbruget ikke er godkendt eller tilladt efter 16a og 16b i Husdyrloven. At der ikke sker ændring af staldanlægget, herunder gulvprofilen. GÅRDEJER JENS AAGE AASTRUP SKIPPER Trustrupvej 33 8940 Randers SV Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 19-08-2015 - Anders Nielsen, Gelsåvej 9, 6500 Vojens

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 19-08-2015 - Anders Nielsen, Gelsåvej 9, 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Miljø Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn

Læs mere

Indskærpelse om overholdes af vilkår 24 Udskiftning af aftalearealer Der afsættes husdyrgødning til følgende ejendomme:

Indskærpelse om overholdes af vilkår 24 Udskiftning af aftalearealer Der afsættes husdyrgødning til følgende ejendomme: TEKNIK OG MILJØ AVLSCENTRET KOLLUND A/S DIR GUNNAR VESTERGAARD Okkelsvej 15 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8053 mikpk@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer:

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 03-05-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-4-16 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Af Minkfarmen Bredkærvej 54, Vrå Ændring til udvidelse i etaper Husdyrgodkendelsesloven 12 Dato for gyldighed: Dag måned 2016 Journalnummer 09.17.17-P19-1-17 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Erik Lykke Madsen Skævevej 56 9352 Dybvad. Miljøtilsyn med Skævevej 56, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Erik Lykke Madsen Skævevej 56 9352 Dybvad. Miljøtilsyn med Skævevej 56, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Erik Lykke Madsen Skævevej 56 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Skævevej

Læs mere

Miljøstyrelsens BAT- standardvilkår. Mette Thorsen Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsens BAT- standardvilkår. Mette Thorsen Miljøstyrelsen Miljøstyrelsens BAT- standardvilkår Mette Thorsen Miljøstyrelsen 1 Dagens emner Hvad er BAT Hvorfor skal min bedrift anvende BAT BAT og Husdyraftalen Hvordan er BAT-kravene fastlagt Hvordan kan BAT-kravene

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, 2. anmeldelse

Afgørelse vedrørende udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, 2. anmeldelse ASHØJGÅRD V/LARS THOMSEN Kåtrupvej 52 8990 Fårup Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 www.randers.dk 11 3 2016 / 09.17.46 P19 1 16 Afgørelse

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej Dronninglund

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej Dronninglund BRØNDERSLEV KOMMUNE Tillæg til 12 miljøgodkendelse til kvægproduktionen I/S Kokkenborg Hønborgvej 9 9330 Dronninglund Godkendelsesdato: 11. april 2016 REGISTRERINGSBLAD Titel: Tillæg til 12 miljøgodkendelse

Læs mere

Snogbækgård I/S Vester Snogbæk Sønderborg

Snogbækgård I/S Vester Snogbæk Sønderborg Kultur, Miljø & Erhverv Snogbækgård I/S Vester Snogbæk 5 6400 Sønderborg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 19-01-2016 Sagsnr.: 07/47852 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

Niels Jørgen Lunden Tryvej Østervrå

Niels Jørgen Lunden Tryvej Østervrå Niels Jørgen Lunden Tryvej 172 9750 Østervrå Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Hørbylundvej

Læs mere

Allan Lund Jensen Miljøtilsyn med Hyttenvej 17 i henhold til husdyrloven

Allan Lund Jensen Miljøtilsyn med Hyttenvej 17 i henhold til husdyrloven Allan Lund Jensen info@nr-hytten.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Hyttenvej 17

Læs mere

Lovgrundlag Der foretages miljøtilsyn i henhold til bekendtgørelsen om miljøtilsyn, bek.nr. 518.

Lovgrundlag Der foretages miljøtilsyn i henhold til bekendtgørelsen om miljøtilsyn, bek.nr. 518. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Miljø Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn

Læs mere

Dynagro I/S Varnæs Vestermark Aabenraa. Basistilsyn 2016 på Årup Skovvej 60

Dynagro I/S Varnæs Vestermark Aabenraa. Basistilsyn 2016 på Årup Skovvej 60 Dynagro I/S Varnæs Vestermark 3 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 09-06-2016 Sagsnr.: 07/51257 Dokumentnr.: 60 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail:

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den 11-09-2014 udført miljøtilsyn på Resenborgvej 5 7400 Herning.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den 11-09-2014 udført miljøtilsyn på Resenborgvej 5 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Per Rosenlund Resenborgvej 5 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8032 miksm@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 15.00.00-P19-29-04 Kontaktperson:

Læs mere

Finn Andersen Blåkrogvej Aabenraa

Finn Andersen Blåkrogvej Aabenraa Finn Andersen Blåkrogvej 7 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 01-04-2014 Sagsnr.: 07/48028 Dok.løbenr.: 93482/14 Kontakt: Helle Lund Daabeck Direkte tlf.: 73766331 E-mail:

Læs mere

I forbindelse med tilsynet blev der registreret en række oplysninger, som fremgår af vedlagte tilsynsrapport.

I forbindelse med tilsynet blev der registreret en række oplysninger, som fremgår af vedlagte tilsynsrapport. 1 - - Tilsynsbrev 2015 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Mattrupgaard - v/ Miljøtilsyn på, Kommune har d. 22. juni 2015 gennemført et miljøtilsyn

Læs mere

Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej Gjerlev J / G

Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej Gjerlev J / G 1 - Ikke krav om miljøgodkendelse Hører til journalnummer: 09.17.40-G01-2-17 Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej 71 8983 Gjerlev J Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup #split# GÅRDEJER POUL NØRGAARD NIELSEN Bjørnbækvej 78 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr.: 15633174 Kopi sendt til LandboNord, att. Allan K. Olesen Plan og Miljø Dato:

Læs mere

42 afgørelse vedrørende anmeldelse af erhvervsmæssigt dyrehold på ejendommen Gammel Hobrovej 8, Bonderup, 9610 Nørager

42 afgørelse vedrørende anmeldelse af erhvervsmæssigt dyrehold på ejendommen Gammel Hobrovej 8, Bonderup, 9610 Nørager Center Natur og Miljø Jensens Frilandsgrise Gammel Hobrovej 8, Bonderup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.15-P19-5-19 Ref.: Maria

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 2. november 2016 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Aksel Rosenberg Juhl Uge Teglgård Bolderslev. Miljøtilsynsrapport 2015 på Uge Teglgård 1

Aksel Rosenberg Juhl Uge Teglgård Bolderslev. Miljøtilsynsrapport 2015 på Uge Teglgård 1 Aksel Rosenberg Juhl Uge Teglgård 1 6392 Bolderslev Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 25-09-2015 Sagsnr.: 07/50223 Dokumentnr.: 15 Ejendom: 14825 Kontakt: Jørn

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Meddelt d. 23. juli 2013 Tillægget

Læs mere

Tilsyn udført dato: 19-06-2012. Miljøgodkendelse/Tilladelse: Kap. 5 (før 2007) 10 11 12 16 19

Tilsyn udført dato: 19-06-2012. Miljøgodkendelse/Tilladelse: Kap. 5 (før 2007) 10 11 12 16 19 Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Telefon direkte: 7376 7283 Email: jnp@aabenraa.dk Miljøtilsyn på landbrugsejendom Acadresag: 07/50725 Ankomst: 9.00 Afgang: 10.00 1. Ejendommen Navn: Søren Winum Jessen Ejendommens

Læs mere

Peter Mellergaard Boelmøllevej Frederikshavn. Miljøtilsyn med Boelmøllevej 25, i henhold til miljøbeskyttelsesloven

Peter Mellergaard Boelmøllevej Frederikshavn. Miljøtilsyn med Boelmøllevej 25, i henhold til miljøbeskyttelsesloven Peter Mellergaard Boelmøllevej 25 9900 Frederikshavn Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2 Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28-12-2015 Sagsnr.: 07/64793 Dokumentnr.: 30 Ejendom: 8672 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Thomas Peter Thomsen Uglekær 110B Aabenraa. Tilsynsrapport 2015 på Skølsigvej 27

Thomas Peter Thomsen Uglekær 110B Aabenraa. Tilsynsrapport 2015 på Skølsigvej 27 Thomas Peter Thomsen Uglekær 110B 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 11-09-2015 Sagsnr.: 07/51271 Dokumentnr.: 7 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Martin Beuschau Hærvejen 68 Gejlå 6330 Padborg. Tilsynsrapport 2015 på Hærvejen 68

Martin Beuschau Hærvejen 68 Gejlå 6330 Padborg. Tilsynsrapport 2015 på Hærvejen 68 Martin Beuschau Hærvejen 68 Gejlå 6330 Padborg Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28-07-2015 Sagsnr.: 09/28739 Dokumentnr.: 19 Ejendom: 810 Kontakt: Jørn Nissen

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: Peter Bagge-Nielsen peter@skagenfood.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Ravnsholtvej

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 22-07-2015 - Henning Enggaard Bjerre, Lindetvej 1, 6510 Gram

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 22-07-2015 - Henning Enggaard Bjerre, Lindetvej 1, 6510 Gram Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på V. Thorupvej 16, 9330 Dronninglund

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på V. Thorupvej 16, 9330 Dronninglund #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 07-09-2015 Sags. nr.: 09.17.44-P19-6-15 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 4 Tilhørende Per Høeg Grønnevej 4 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 18-08-2015 - Markus Hansen, Aftægten 3, 6510 Gram

Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn på ejendom med kvægdrift udført den 18-08-2015 - Markus Hansen, Aftægten 3, 6510 Gram Haderslev Kommune Teknik og Miljø Miljø Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af svinebruget, Demstrupvej 42A, Demstrup, 8970 Havndal

Tillæg til miljøgodkendelse af svinebruget, Demstrupvej 42A, Demstrup, 8970 Havndal 1 - Tillæg til miljøgodkendelse Hører til journalnummer: 09.17.18-P19-3-17 DEMSTRUP SVINEPRODUKTION ApS Demstrupvej 42 A 8970 Havndal Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon

Læs mere

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Michael Krog Koldkildevej 8 7884 Fur Den 27. februar 2013 Fjordvej 80 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Skive Kommune har den11. januar 2013 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Jan Liewes Skovhusvej Bylderup-Bov. Tilsynsrapport 2016 på Skovhusvej 7

Jan Liewes Skovhusvej Bylderup-Bov. Tilsynsrapport 2016 på Skovhusvej 7 n Liewes Skovhusvej 7 6372 Bylderup-Bov Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 02-03-2016 Sagsnr.: 07/50848 Dokumentnr.: 109 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail:

Læs mere

AFGØRELSE i sag om godkendelse til udvidelse svineproduktionen på en ejendom i Lemvig Kommune

AFGØRELSE i sag om godkendelse til udvidelse svineproduktionen på en ejendom i Lemvig Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 13. februar 2013 J.nr.: NMK-131-00098 (tidl. MKN-130-01153) Ref.: JANBN/XPSAL AFGØRELSE i sag om godkendelse til udvidelse

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion

Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion Dato: 11-02-2014 Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion Grindsted Landevej 56, 7200 Grindsted Februar 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972 7200 Uwww.billund.dkU

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1.

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. I/S Landbruget Karlshøj Vandrigsvej 19-21 4660 St. Heddinge 25. JUNI 2016 JOURNALNUMMER 09.17.44-K08-3-16 Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Vandrigsvej 19-21, 4660 St. Heddinge. Stevns Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18

Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18 Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18 Denne tilsynsrapport vil i henhold til bekendtgørelse om miljøtilsyn blive offentliggjort på kommunens hjemmeside www.aabenraa.dk under erhverv på landet, landbrug

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: Maria og Jens Lie jenslie@live.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 15. september 2015 Center for

Læs mere

Jan Have Rettrup Kærvej Skive Den 28. oktober 2014

Jan Have Rettrup Kærvej Skive Den 28. oktober 2014 Jan Have Rettrup Kærvej 21 7800 Skive have@post5.tele.dk Den 28. oktober 2014 Næsbækvej 4 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 - Skift i dyretype - Afgørelse - uden nabo høring. Skive Kommune har den 23. oktober

Læs mere

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev

Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2 Karsten Jakobsen Kragelund Skovvej 2 Skovvej 2 Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Annette Pihl Pedersen Direkte nr.: 7975 5678 Annette.P.Pedersen@Hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere