Negle design EN PASSION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Negle design EN PASSION"

Transkript

1 KURSUSOVERSIGT 2014

2 Negle design EN PASSION Siden 1989 har alessandro International s innovative produkter og intensive kurser hjulpet tusindvis af neglestylister, med at holde dem på forkant med deres erhverv. Det høje kompetenceniveau hos alessandro International afspejles konstant i vores nye ideer til produkter samt fores intelligente løsninger til at arbejde effektivt i salonen. Vi er stolte af vores mange patenter og stolte af at vores gode navn står for innovation blandt neglestylister. Dette motiverer os til at fortsætte med at udvikle nye ideer hver dag.

3 Kurser FRA BEGYNDER Vores team VED DIN SIDE TIL EKSPERT alessandro Akademi vil opfylde dine forventninger og give dig det nødvendige grundlag for professionel udvikling eller til at starte som selvstændig neglestylist. Undervisningen på vores Akademi gennemføres af højt kvalificeret personale, som ikke kun tilbyder omfattende viden om emnet som helhed, men som også yder intensiv og praksis-orienteret vejledning om forskellige teknikker og behandlingsmetoder. Omfattende viden er en altafgørende faktor for at få succes i den professionelle verden. Derudover giver vi vores kursusdeltagere muligheden for at møde andre med samme interesser, samt diskutere det daglige liv i salonen. I samarbejde med eksperter har alessandro International udviklet et helhedsorienteret, trin-for-trin, praksisorienteret uddannelseskoncept til negledesignere, som de efterfølgende sider vil vise. alessandro Danmark afholder neglekurser i hele Danmark og har et stort kursus og showroom i Randers. Undervisningen varetages af Lone Gravesen Jensen, distributør af alessandro International produkter i Danmark, samt Catharina Vink der er ansat som træner. alessandro Danmark tilbyder en lang række kurser. Selvom du er uddannet ved en anden virksomhed, kan du tilmelde dig ethvert af de kurser, der tilbydes. Hvorfor ikke lære fra virkelige eksperter og nyde godt af deres omfattende viden? Det vil give dig den selvtillid, du har behov for i hverdagens jobsituationer. Vi kan hjælpe dig med at blive en mester inden for dit erhverv!

4 TRÆNING Manicure kursus: Negle Stylist 2 dage MANICURE KURSUS: NEGLE STYLIST Kurset giver en grundlæggende viden omkring professionel hånd- og negle behandling. Kurset omfatter en introduktion til hudsygdomme og hygiejne samt detaljer om plejeprodukter og behandlingsprocedurer. Inden for den praktiske del vil du lære at anvende forskellige negleplejemetoder, herunder wellness massage. Kurset er egnet til begyndere, negle designere, frisører og kosmetologer. Manicure kan ses som en ideel ekstra service til alle kosmetiske brancher. Med en omfattende viden om relevante produkter og specialudviklede tilbud, kan manicure føre til en øget omsætning samt bedre kunderelationer i din salon. I den praktiske del af dette kursus vil deltagerne arbejde på hinanden. Såfremt du ønsker at medbringe din egen model, så anfør det ved tilmelding. Pris: 2.900,0 DKK plus moms. - Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning - Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset - Deltagerbevis (A4) Ingen. Farve ekspert Fransk pedicure Nailart: Basiskursus DAG 1 Hudsygdomme, hudanalyse og hygiejne Manicure Neglesygdomme og problemnegle Introduktion til og brug af negle- og hånd-spa Teori i klassisk manicure. Indeholdende uddannelse i produkter til Negle-Spa DAG 1 Arbejder på hinanden (mød op til kurset med 5 naturlige negle uden forstærkninger) Perfekt lakering Øve sig i klassisk manicure, inklusiv lakering DAG 2 Repetition af foregående dags indhold Introduktion til wellness manicure. Spa Sensation og Thermasoft DAG 2 Arbejde på hinanden Wellnessmanicure Perfekt lakering Fransk manicure Demonstration af Lac Sensation, potentiel anvendelse i manicure Afsluttende debat og overrækkelse af deltager diplom. Gode råd om yderligere kurser hos alessandro. VORES TIP: Manicurebehandling får kunder ind i din salon. På lang sigt opnås kunders loyalitet ved at tilbyde kvalitet, god service og ekspertise. Yderligere vil du forøge salget af produkter til at tage med hjem, og dermed generere en større omsætning i din salon. Gå aldrig ud fra, at alle er i stand til selv at tage vare på deres hænder og negle. Især mænd, men også kvinder, har et reelt problem med dette, og de vil tage imod en sådan service, når den bliver tilbudt dem.

5 TRÆNING Grundkursus: Negle stylist 4 dage GRUNDKURSUS: NEGLE STYLIST Dette kursus danner basis for en succesfuld start som en professionel neglestylist. Gennem et intensivt 4-dages kursus, vil du lære en lang række praktiske færdigheder til at sikre en god forståelse af de forskellige behandlingsprocedurer. De forskellige teknikker til negleforstærkninger vil blive praktiseret på modeller. Derudover vil du få en værdifuld viden om neglenes og hudens struktur, samt vigtig information omkring den kemiske sammensætning af selve produkterne. For alle som ønsker at lære at lave negle fra bunden, og som ikke har noget tidligere kendskab til området. Kurset vil give kosmetologer, frisører og pedicure teknikere, men også folk med andre kvalifikationer, en ideel basisviden til at påbegynde en karriere som neglestylist. HVAD SKAL JEG TAGE HENSYN TIL? I forbindelse med de praktiske øvelser er det hensigtsmæssigt at medbringe din egen model for at sikre et optimalt resultat. DU BURDE TILMELDE DIG DETTE KURSUS HVIS DU: ønsker at have en kreds af mindst 80 regelmæssige kunder inden for et år ønsker at nyde godt af fornyelser i verdensklasse ønsker at din forretning får gevinst af alessandro Internationals omfattende ry i Europa ønsker en overordnet support sætter eksklusivitet og kvalitet på toppen af din prioriteringsliste 5.500,0 DKK plus moms. DAG 1 Generel hygiejne og lovmæssige regulativer i din negleklinik Infektioner og allergier Hændernes anatomi Hudsygdomme huden/neglene Neglelidelser og misdannelser Klassisk kosmetisk manicure: Negleanalyser og behandlingsprocedurer Rådgivning Salg af produkter Priskalkulationer DAG 1 Negleanalyser Klassisk manicure, inklusiv lakeringsteknikker DAG 2 Oversigt/forklaring over teknikker/værktøjer Information om kemikalier/sammensætning Oversigt over UV gel produktet, information om de specielle apparater Negleforstærkningsteknikker i salonen Forberedelse af naturlige negle Stencilteknik Forbedringsteknikker med pensel og modelleringsstick Forbedrings- og fileteknikker DAG 2 Forberedelse af naturlige negle Perfekt filing Negleforstærkning under anvendelse af tip (på sig selv, max. 3 negle) alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) DAG 3 Ekspertviden om stencilteknikken Fransk manicure naturlig Fileteknikker DAG 3 Arbejde på en model Fremstilling af forstærkning med form - Med Fransk manicure naturlig Perfekte fileteknikker DAG 4 Gentage stencilteknikken Franske teknikker og permanent farve Beskrivelse af refill teknikken og rebalancering af forstærkningen DAG 4 Arbejde med model At lave en forstærkning med French White under anvendelse af en skabelon og øvelse i at påføre farvede gel lag

6 TRÆNING Avanceret kursus: Negle stylist 4 dage AVANCERET KURSUS: NEGLE STYLIST På dette intensive kursus kan du styrke og udvide din forståelse som neglestylist. Du vil lære flere teknikker og få vigtige råd vedrørende det daglige liv i klinikken. Kursets mål er at optimere din praktiske og teoretiske viden, således at du kan opnå endnu større succes som neglestylist. Kursus er målrettet dem som allerede har afsluttet basiskurset. For at opnå den størst mulige succes på kurset bør du, på 2. dagen medbringe en model med udgroninger og på 3. og 4. dagen en model uden kunstige negle. Nøgleområdet for denne del af uddannelsen er at arbejde med en model. DAG 1 Hudsygdomme og hud analyse Introduktion til Hand-Spa s produktverden Neglesygdomme, problemnegle Analyse af den naturlige negl Introduktion til Nail-Spa produktverden Forklaring af en wellness manicure med Nail- Spa og Hand-Spa (produktuddannelse). Spa Sensation Paraffin og Thermasoft DAG 1 Wellness manicure inklusiv peeling, paraffin og massage (1 hånd, begge sider) DAG 2 Introduktion til alessandro s verden af gele Gøre rede for brugen af og filosofien bag Soft Gel, NNG, Camouflage, Champion s Choise Redegøre for elektriske filer og tilhørende bits Forklaring af de forskellige refill og backfill teknikker (med og uden French manicure) DAG 2 Arbejde på en model Perfekt forberedelse til refill under anvendelse af elektriske file og hånd file Arbejde på en model med udgroninger Refill med soft gel, inklusiv French manicure Introduktion til perfekte file teknikker trin for trin samt brugen af forskellige file og polerskiver 5.500,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) Grundkursus som neglestylist. Produktoversigt Forsegling med topgloss og afsluttende med negle- og hudpleje Introduktion til forlængelse af naturlige negle ved hjælp af skabeloner og Champion s Choice og Camouflage DAG 3 Forberedelse af naturlige negle, anvendelse af en form, modellering (inklusiv Camouflage og Champion s Choise) Revurdering af neglene, tegn på mulige fejl Forberedelse af næste dag, diskussion af testen DAG 3 PRAKTIK Arbejde på en model Påføre en form, brugen af basis geler, fastgøring af forlængelsen med ULTRA White, påføring af Camouflage, modellering med op bygningsgel Gentagelse af særskilte aspekter i fileteknik Forbedring af neglen på modellen med fil French manicure med Champion s Choice Ultra-white med en ultra tynd påføring; harmoni med den perfekte French manicure s smileline French manicure med Champion s Choice Ultra-white pålagt med en meget tynd børste Forsegling med Top Gloss (eget valg) DAG 4 TEST Deltagerne skal besvare 50 spørgsmål DAG 4 TEST Deltagerne skal færdiggøre begge hænder 1 hånd med naturlig French tippe-teknik uden camouflage gel 1 hånd med negleformteknikken med camouflage gel og French s (ultra-white og ultra-tyndt)

7 TRÆNING Nail master: Erfarne neglestylister 3 dage NAIL MASTER: ERFARNE NEGLESTYLISTER Måske har du lyst til at vise dine kunder, at du har styr på alle negletrends, og at du behersker de sidste nye teknikker. Så er dette kursus det rigtige for dig, til at kontrollere niveauet for din præstationsevne og opdatere dine færdigheder. Tillad dig selv at blive inspireret af kunstens mestre, opfrisk din specialistviden og lær de nye produkter og behandlingsmetoder. Dette vil gøre dig endnu mere succesfuld! For alle negledesignere med professionel erfaring og for dem, der har afsluttet alessandro s videregående kursus. Vi garanterer, at dette kursus vil forvandle dig til en virkelig neglestylist! 4.500,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) For dem der har deltaget i avanceret kursus eller har tilsvarende færdigheder. På anden og tredje dagen vil der være intensive praktiske opgaver. For at kunne praktisere forstærkningsteknikkerne på en passende måde, skal du tilsikre dig, at du medbringer din egen model. Din model bør ikke have kunstige negle og skal være til rådighed hele dagen, når kurset finder sted. DAG 1 - Klinikledelse. Hvordan leder jeg min klinik på den bedst mulige måde? Personaleledelse. Hvordan ansætter jeg personale? Hvordan klarlægger jeg mit personales behov? Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg ansætter nye medarbejdere? Salgsuddannelse. Hvordan og hvornår sælger jeg supplerende produkter til mine kunder til at tage med hjem (tværsalg). Hvordan laver jeg den rigtige prisberegning? DAG 1 - Har jeg beregnet prisen for behandling i min klinik korrekt? Har min klinik tilstrækkelig potentiale, og kan jeg tilbyde et tilstrækkelig stort udvalg af ydelser? Hvordan håndterer jeg klager, og hvordan kan jeg forbedre min service for at optimere kunderelationerne? DAG 2 - Den perfekte negl Negleforstærkning med klemmeteknikken Kriterier for internationale mesterskaber Udredning af specialist termer/terminologi DAG 2 Arbejde på modellen Tippe- og stencilteknik baseret på mesterskabskriterier, perfekt limning, perfekt blanding, sammenligning af forskellige French teknikker. Den perfekte file teknik Trin for Trin Produktoversigt French med børste teknik som belægning DAG 3 Kort repetition af kursets indhold fra den foregående dag DAG 3 Arbejde på model Gentagelse af de enkelte trin fra dagen før, forberedelse af naturlige negle, anvendelse af form, modellering (herunder camouflage, Chanpion s Choice og klemning) Gentagelse af fileteknikker, korrektion af en modelleret negl, French belægning under anvendelse af en pensel Korrektion af en modelleret negl på en model og French belægning under anvendelse af en pensel Diskussion omkring modellerede negle, påpege forskellige årsager til fejltagelser

8 TRÆNING: Deltagere i neglekonkurrencer 2 dage KURSUS FOR DELTAGERE I NEGLEKONKURRENCER Ønsker du at blive en mester i negledesign? Så er dette uddannelsesforløb netop noget for dig, fordi du vil lære samt øve den fine kunst inden for negleteknik på et meget højt niveau. Et ideelt kursus for alle negledesignere, som ønsker at være blandt de bedste i deres profession og som også ønsker at deltage i mesterskaber. For negledesignere, som allerede har professionel erfaring og/eller har afsluttet et Nail Master seminar udbudt af alessandro International. Til dem som ønsker at forberede sig til et mesterskab eller en konkurrence. Du kan kun bestille dette kursus, såfremt du medbringer din egen model. Modellen må ikke have kunstige negle og neglelejet skal have en længde af mindst 12 mm målt fra neglelejet til hyponichium. Husk: Jo mere attraktiv og jo længere modellens negleleje er, jo mere attraktivt vil resultatet af dit arbejde blive (baseret på bedømmelseskriterierne, der anvendes ved mesterskaber)! DAG 1 Introduktion til mesterskabernes verden, oversigt over diverse mesterskaber og deres forskelligheder, betingelser for deltagelse, samt dommerkomiteens bedømmelse Procedure, tidsstyring og arbejdsstation under et mesterskab DAG 1 Arbejde på en model Den perfekte negl til mesterskaber Perfekt lakering under et mesterskab, lakeringsteknikker DAG 2 Modellering til mesterskaber gele i form Hvid modellering med eller uden camouflage gel Klemning, arbejdsprocedurer Perfekt fileteknik DAG 2 Arbejde med valgt mesterskabs teknik (tipper eller modellering), inklusiv lakering Råd og trick 2.900,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) 2 års professionel erfaring og mindst ét videregående kursus Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus Farve ekspert Make it better Stencil kursus Elektrisk fil og refill Kosmetisk pedicure Fransk pedicure

9 TRÆNING Kosmetisk pedicure: Negle stylist 2 dage KOSMETISK PEDICURE: NEGLE STYLIST Bland ikke begreberne kosmetisk pedicure med fodterapi (ortopæd). Sidstnævnte kan kun udføres af en lægelig specialist. På vores kursus Kosmetisk pedicure vil du blive gjort bekendt med hele fodens wellness program, inklusiv alle geler og lakeringsmuligheder til attraktive og sunde tæer. Et stigende antal negledesignere har set en potentielle stigning i omsætningen ved at tilbyde pedicure i deres klinikker. Kurset giver alle, som har uddannet sig inden for en kosmetisk profession, chancen for at træde ind i den professionelle fodplejesektor, hvilket er et forretningsområde med et enormt vækstpotentiale og muligheden for at tjene op til kr. pr. måned! Desværre undervurderer mange klinikejere hvor lukrativ denne del af forretningen kan være. Deltagerne vil arbejde på hinanden som modeller. Derfor bør du møde op til kurset uden kunstig negle eller med neglelak på dine tånegle. Såfremt du har helbredsproblemer med dine tånegle, skal du informere om dette, når du tilmelder dig kurset ,0 DKK plus moms. - Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning - Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset - Deltagerbevis (A4) Ingen. Nail art: Basiskursus Manicure kursus DAG 1 Hudsygdomme og hudanalyse Hygiejne Neglesygdomme og problemnegle Pedicure og Negleanalyse Produktuddannelse og salgsargumenter Forklaring på en wellness pedicure (Pedix Feet) Dag 1 Arbejde på hinanden som modeller Wellness pedicure, inklusiv Thermasoft og Spa- Sensation behandling Evaluering Dag 2 Introduktion til geler anvendt i UV pedicure Forklaring af tånegl applikation Pedix French og farve applikation Lac-Sensation UV lakering Genopbygning af tånegl Dag 2 Arbejde på hinanden som modeller Perfekt forberedelse af tånegl med el fil Wellness pedicure inklusiv French Perfekt lakering af tånegle samt råd og tricks til forbedring af belægning på en tånegl

10 TEKNIK UV Gel Workshop Aften TEKNIK Kursus i elektrisk fil og refill 1 dag Oversigt over alessandro s UV geler og pleje sortimenter Forklaring på de forskellige gel systemer og deres anvendelse Diskussion af problem områder som kan opstå i hverdagen i klinikken Demonstration af soft gel Demonstration af øvrige geler Demonstration af forskellige negleteknikker UV GEL WORKSHOP Som en af de ledende opfindere/udviklere inden for negledesign, tilbyder alessandro International en bred vifte af plejesortimenter og påføringsteknikker til den professionelle negle designer. UV Gel Workshop vil gennemgå de forskellige kollektioner og produktgrupper og forklare de respektive fordele samt de mulige anvendelsesområder. Derudover kan alle berette om deres daglige erfaring i salonen. Ved afslutningen af workshoppen vil deltagerne få brugbare råd. Til alle neglestylister som ønsker at kende alessandro s International produkt verden og UV gel systemerne. På dette kursus vil du modtage en detaljeret produkt uddannelse, inklusiv UV gel demonstrationer. Ved afslutningen vil du selv få mulighed for at prøve de forskellige materialer. 495,0 DKK plus moms. Ingen. Stencil kursus Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus, avanceret kursus eller champion Farve ekspert Make it better Grundkursus eller avanceret kursus som negle stylist Nail master kursus Manicure kursus Kosmetisk pedicure Kende forskel mellem refill og backfill Forklaring af funktionerne på en elektrisk fil Forklaring af brugen af forskellige bits Arbejde på en model Perfekt forberedelse Brug af elektriske filer Fjernelse af gammelt produkt med en elektrisk fil Fjernelse af neglebånd Refilling en Fransk negl Forbedring af applikationen med en elektriskfil og håndfil Afslutning med Top Gloss KURSUS I ELEKTRISK FIL OG REFILL Tid er penge også når det handler om negle. Vi vil gennem vores kursus vise dig, hvor hurtigt du kan arbejde og på samme tid, ikke belaste dine led. Ved at bruge den højeffektive professionelle elektriske fil på den rigtige måde, kan du ikke kun spare dit håndled, men også spare en masse penge, da du får behov for færre filer og bits. Takket være de færdigheder du vil lære, vil du endda kunne imponere dine kunder. For avancerede neglestylister og dem med andre kvalifikationer. Såfremt du ikke ønsker at arbejde på en anden deltager, eller omvendt, vil du have behov for at have din egen model med (med udvoksede, kunstige negle). Din model skal være til stede hele dagen under kurset ,0 DKK plus moms. Stencil kursus Nail art: Basiskursus, avanceret kursus eller champion Farve ekspert Make it better Nail master kursus VORES TIP: Når kurset er gennemført, bør du øve dig så meget som muligt. Derfor anbefaler vi anvendelse af den elektriske fil, når du laver refill arbejde. Brug kun den manuelle fil, hvis absolut nødvendig.

11 TEKNIK Kursus i Stencilteknik 1 dag TEKNIK Make it better kursus 1 dag KURSUS I STENCILTEKNIK Extensions med en form er blevet mere og mere en trend, da teknikken gør det muligt at udføre individuel neglemodellering. Forstærkningerne passer perfekt til de naturlige negle, og de ser faktisk mere naturlige ud, ligesom de også er mere stabile end ved anvendelsen af tipper. I modsætning til mange negledesigneres opfattelse, er stencil teknikken endog mere tidsbesparende end tipper endnu en grund til at lære denne teknik. For alle negledesignere med en grundlæggende viden om negledesign, som kunne tænke sig at lære endnu en teknik til negleforlængelse, som ikke er særligt tidskrævende. Såfremt du ikke ønsker at arbejde på en anden deltager, eller omvendt, vil du have behov for at have din egen model med (med korte naturlige negle). Din model skal være til stede hele dagen under seminaret! MAKE IT BETTER KURSUS Lav en plan for din kliniks succes alessandro International vil støtte dig i en vellykket udvikling af din klinik. På dette kursus vil vi give dig en større indsigt i alessandro s produkt- verden og give dig utallige råd til anvendelsen af de forskellige modelleringsteknikker. Mens du arbejder intensivt på modellerne, vil vi diskutere og tilbyde løsning på problemer, som i de dagligdags situationer kan opstå i klinikken. Du kan deltage i dette kursus på ethvert tidspunkt under din uddannelse til negledesigner. Det er altid det aktuelle niveau, der gælder, og derfor giver det god mening at deltage i dette kursus mere end én gang. Vi tilråder, at du medbringer en model (med kunstige negle) til dette kursus ,0 DKK plus moms. Forklaring af stencilteknikken Den specielle anvendelse i forhold til stencilteknikken Fordele og ulemper ved stencilteknikken Brugen af camouflageteknik Perfekt klargøring Brug af elektrisk fil Fjernelse af neglebånd med en elektrisk fil Perfekt anvendelse af en form Formning af neglen Forbedring af applikationen med den optimale fileteknik 1.800,0 DKK plus moms. Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus Farve ekspert Make it better Nail master kursus Diskussion af problemer, der i det daglige kan opstå i salonen Analyse af deltagernes individuelle problemer At løse generelle problemer i hverdagssituationerne At udføre en perfekt Fransk manicure med børste Hurtig modellering med en stick Professionelle råd til at spare tid Perfekt file teknik Negleforstærkning med tip eller form Grundkursus som neglestylist. Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Farve ekspert Nail master kursus VORES TIP: Du kan deltage i Make it better kursus mere end én gang! Du bestemmer selv, hvad du vil lære!

12 TEKNIK Nail art: Basis kursus 1 dag TEKNIK Nail art: Avanceret kursus 1 dag NAIL ART: BASIS KURSUS Har du har allerede afsluttet den grundlæggende uddannelse og arbejdet med mange modeller og vil du nu gerne udvide den service, du kan tilbyde tilbyde dine kunder? Så er dette lige kurset for dig! Her vil du fordybe dig i verdenen af nailart og lære de respektive grundlæggende færdigheder. dem der ønsker at tilbyde sine kunder nailart. dem der ønsker at skabe den grundlæggende beherskelse af nailart. Kurset varer én dag. Det er ikke nødvendigt at have en model. NAIL ART: AVANCERET KURSUS Ønsker du at imponere dine kunder med eksklusive tendenser inden for nailart? Så er alessandro s Nailart: Avanceret kursus lige noget for dig! Vi vil vise dig, hvordan men fremtryller billeder og motiver på dine kunders negle, som helt sikker vil blive det store samtaleemne. Find kunstneren i dig selv og bliv kreativ! Kurset er rigtig sjovt, og samtidig vil det løfte din kliniks kompetenceniveau. Lad os gøre det! For alle med erfaring inden for nailart, som ønsker at udvide deres nuværende viden og forbedre deres færdigheder. Introduktion til nailart Redskaber til nailart Brugen af nailart pensler, forberedelse og trimning af en pensel Nailart produkter fra alessandro International og deres anvendelse Fremstille et design Forklaring af forskellige teknikker Demonstration af tipper og færdiggørelse af deltagerne Farvedybde med farvet gel Farvedybde med glitter gel Vådt i vådt teknik (flammende marmorering) Vådt på tør teknik (abstrakt og blomster) Indlægning og overlægning Tilføjelse af nailart redskaber (e.g. folie, glitter, sten) Blomstre, sløjfer, dyre design 1.800,0 DKK plus moms. Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus VORES TIP: Kurset tjener som en base for yderligere nailart kurser! Efter afslutning af kurset bør du praktisere og udvikle dine færdigheder. Vi anbefaler dig at øve din nyerhvervede viden og de nye nailart teknikker hver dag. Redegøre for de forskellige anvendelsesområder Mixed media en kombination af forskellige system og teknikker Farvekombinationer og teori Fyldnings- og belægnings teknikker, 3D gel Farvedybde og baggrunds design med farve og glitter gel Akvarium design (fyldnings teknik), abstrakt og blomster Sommerfugle teknik (mixed media med akryl farve og folie), abstrakt og blomster Hurtigt i ét hug med farve gel i kombination med akryl farve 3 D teknik blomster, dyr, abstrakt Anvendelse af forskellige nailart teknikker Det er ikke nødvendigt med modeller på dette seminar, da deltagerne kun arbejder med tipper ,0 DKK plus moms. Nail art: Basis kursus Nail art: Champion kursus VORES TIP: Kurset vil hjælpe dig til at udvide dit kendskab og forbedre dine færdigheder inden for nailart, samt forberede dig til yderlige og mere avancerede teknikker. Når kurset er afsluttet anbefaler vi dig at øve din nyerhvervede viden og de nye nailart teknikker hver dag.

13 TEKNIK Nail art: Champion kursus 1 dag TEKNIK One stroke kursus 1 dag Omfattende viden om Realistisk tegning Skyggeteknikker Repetition af forskellige mixed media teknikker Materialevalg NAIL ART: CHAMPION KURSUS Ganske imponerende kreative folk, der arbejder sammen. Dette specielle, praksisorienterede kursus, vil introducere dig til den fine kunst inden for negledekorering. Her vil du lære at kombinere de forskellige materialer og blive medvirkende i skabelsen af virkelig kunstarbejde. Dette kursus er must for alle negledesignere som ønsker at opleve deres egen kreativitet. Kurset Nail art: Champion er designet til alle, som har færdiggjort kurset Nail art: Avanceret såvel som for personer med andre kvalifikationer, som har erfaring inden for negle dekorering. Kurset kan også ses som en forberedelse til at deltage i mesterskaber i nailart. Det er ikke nødvendigt med modeller til dette seminar, da deltagerne kun arbejder med tipper ,0 DKK plus moms. Basiskursus og avanceret kursus i nailart. Individuel uddannelse efter henvendelse for at få en dybere forståelse af de forskellige teknikker Tegne grundlæggende elementer livagtige eksempler, også for den mindre øvede Korrekte brug af akrylfarve Brugen af pensel ONE STROKE KURSUS I enhver negledesigner er der en kunstner. Bare prøv det selv. Nailart kurset One stroke er velegnet for personer uden nogen erfaring inden for negledesign og som enten ikke har prøvet at male før eller kun har lidt erfaring. One stroke teknikken er så nem, at selv begyndere kan frembringe attraktivt kunstarbejde i løbet af timer. Kursets mål er at lære fascinerende nailart der giver værdi til en salon, på meget kort tid. Der er ikke nogen grænser for, hvor mange gange du kan deltage i dette kursus. DU BØR TILMELDE DIG DETTE KURSUS HVIS: du ønsker at lære One stroke teknikken du ønsker at lære, hvorledes man maler abstrakte blomster og ornamenter du ønsker at lære, hvorledes man anvender akryl farver korrekt Negle designere med grundlæggende kendskab eller med andre kvalifikationer og som har nogen professionel erfaring. Det er ikke nødvendigt med modeller til dette et-dags kurser, da deltagerne kun arbejder på papir og tipper ,0 DKK plus moms. Omfattende viden om selve emnet, så vel som baggrunde og French designs Comics, introduktion til Realistisk tegning Karikaturer og ansigter Dyre design og blomster Genbearbejdning af grundlæggende elementer på papir Pålægning af nemme blomsterdesigns Demonstration af forskellige One stroke malerier Øve og prøve på tipper Ingen. Nailart: Basis kursus Farveekspert

14 TEKNIK Fransk pedicure 4 timer TEKNIK Farve ekspert/uv manicure 4 timer FRANSK PEDICURE Vidste du at du kan tjene meget ekstra ved at kunne tilbyde Fransk pedicure i din salon? Desværre er der ikke mange negledesignere og pedicurister, der gør brug af denne rigtig gode mulighed. Vær ét skridt foran dine konkurrenter og deltag i et af de specielle kurser fra alessandro International. Vi vil vise dig, hvor enkelt det er at anvende Fransk pedicure og hvor flotte franske tånegle kan se ud. Pedicurister, negledesignere og kosmetologer med forudgående erfaring med pedicure. Deltagerne vil arbejde på hinanden som modeller. Såfremt du har nogen form for negle sygdom, vær venlig at nævne det, når du tilmelder dig. FARVE EKSPERT / UV MANICURE Udvikl løbende din forretning med hjælp fra alessandro International s nyskabelser. Vi har en bred vifte af produkter, som vil hjælpe dig til, igen og igen, at kunne tilbyde dine kunder speciel service og dermed positive overraskelser. En af disse nyskabende trends er UV manicure. Teknikken har potentiale til at forøge din omsætning og tiltrække nye kunder. I farveekspert workshoppen vil få mulighed for at afprøve sådanne lakeringsteknikker og lære at kende deres mulige anvendelsesområde. For negledesignere med eller uden erfaring, frisører, kosmetologer, pedicurister, og personer med andre kvalifikationer, som har lidt grundlæggende viden om kosmetik. Hudsygdomme og hudanalyse Hygiejne Pedicure Kort introduktion til alessandro Pedix Feet verden Pedix French produkter Pedix farve produkter Lac Sensation Rekonstruktion af tånegle Arbejde på hinanden som modeller (kom venligst til kursetmed naturlige negle) Tånegl belægning med UV gel (French) Klargøring med elektrisk fil Anvendelse af farve gel (valgfrit) Refill teknik 1.200,0 DKK plus moms. INKLUDERET I PRISEN PÅ KURSET Tidligere erfaring med pedicure (obligatorisk). Har du ikke nogle tidligere forudsætninger på dette område, er det hensigtsmæssigt at tage et 2 dages kursus i kosmetisk pedicure. Farve ekspert Manicure kursus Grundkursus i nailart Hygiejneregulativer Kort introduktion til negletype bestemmelse (Nail Spa) Brugen af Lac Sensation Produkt teori (UV manicure/ UV pedicure) Demonstration af Lac Sensation Forberedelse af naturlige negle Farve manicure/french manicure Nænsom fjernelse af Lac Sensation med indpakning og blødgørings væsker (debat omkring andre muligheder for fjernelse) Generelle råd om neglepleje efter fjernelse af Lac Sensation Deltagere vil arbejde på hinanden som modeller. Kom venligst til kurset med ulakerede negle uden nogen belægning ,0 DKK plus moms. Ingen. Nail art: Basis kursus Grundkursus: Neglestylist Kosmetisk pedicure

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Skønne kurser til dig

Skønne kurser til dig Efteruddannelse og kurser For kosmetikere Skønne kurser til dig Velkommen til en verden af skønhed, lækre behandlinger og ikke mindst faglighed. På Style & Wellness College Aalborg er vi specialister i

Læs mere

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne.

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. PRAKTIKPERIODERNE. Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. Eleven skal indgå aktiv i klinikkens faglige rutine,

Læs mere

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps Begrænset deltagerantal Selvledelse - personlig motivation og handlekraft Lær at sætte mål - og nå dem! Oplev personlig vækst Skab større handlefrihed for dig selv Styrk din kommunikation og blev bedre

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

Marketing for ikke-marketingmedarbejdere

Marketing for ikke-marketingmedarbejdere Begrænset deltagerantal! Deltag på et intensivt seminar om Marketing for ikke-marketingmedarbejdere introduktion til marketingdisciplinen Teknologisk Institut Taastrup 6. og 7. maj 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2015. Vi mener, at løbende

Læs mere

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min PRISLISTE Ansigtsbehandling Avanceret hudanalyse 15 min Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og hudens sensitivitet. Perfekt til dig som førstegangs kunde

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

PEAK ACADEMY. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til tid, sted eller indhold!

PEAK ACADEMY. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til tid, sted eller indhold! PEAK ACADEMY Allerførst tak for din interesse i vores uddannelsesprogram. Vi håber du finder noget, der kan dække dit behov, og vil glæde os til at følge din karriere i branchen fremover. PEAK Academy

Læs mere

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014 ValueLab værdier kompetencer potentialer kommunikation præsentation troværdighed integritet personlighed troværdig kommunikation kurser 2013 / 2014 ValueLab Hareskovvej 19 DK 4400 Kalundborg T: 23 10 44

Læs mere

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN 3-dags praktisk workshop Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN er en 3-dags praktisk workshop, skræddersyet til

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker

spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker KOSMETIKER EN FAGLÆRT UDDANNELSE MED MASSER AF MULIGHEDER Denne kosmetikerbrochure henvender sig til virksomheder, der kan bruge en dygtig

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AKADEMIET FOR WWW.VlSUEL-lNNOVATlON.DK børnenes design INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest kreative og inspirerende

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015 Kursusprogram 2015 GET INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet - men færdig! Uddannelse er det vigtigste, for til stadighed at kunne levere den bedste ydelse overfor

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

KURSUSKATALOG S/S 2015

KURSUSKATALOG S/S 2015 KURUKAAG / 2015 Vi er på vej ind i det nye år og ser allerede frem mod foråret og en tid i forandringens tegn. Du har måske allerede bemærket at vores kursusprogram ser lidt anderledes ud end det plejer.

Læs mere

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

Jura for ikke-jurister fokus på kontrakters indgåelse og indhold

Jura for ikke-jurister fokus på kontrakters indgåelse og indhold Deltag på et intensivt seminar om Jura for ikke-jurister fokus på kontrakters indgåelse og indhold n Den kommercielle kontrakts opbygning få overblik over kommercielle kontrakters væsentligste delelementer

Læs mere

SUS Referencegruppen for Frisør og Kosmetiker. AMU Statistik. For FKB 2660 Pleje af hår, hud og negle opgjort på kursister på følgende skoler:

SUS Referencegruppen for Frisør og Kosmetiker. AMU Statistik. For FKB 2660 Pleje af hår, hud og negle opgjort på kursister på følgende skoler: SUS Referencegruppen for Frisør og Kosmetiker Februar 2012 AMU Statistik For FKB 2660 Pleje af hår, hud og negle opgjort på kursister på følgende skoler: CPH West Uddannelsescenter København Vest EUC Sjælland

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden?

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? DETAILUDDANNELSE - HORSENS 2014 MODUL BESKRIVELSER FORMÅL: I en hård konkurrence situation er det nødvendigt konstant at fokusere på forretningens

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Programmering af. Nyt specialkursus i Excel. Makrooptageren Excel VBA Automatisering Funktions udvidelse

Programmering af. Nyt specialkursus i Excel. Makrooptageren Excel VBA Automatisering Funktions udvidelse Confex-Kursus: Den 18.-19. november 2009 i København Den 3.-4. december 2009 i København ekstra dato Programmering af makroer i EXCEL Nyt specialkursus i Excel Begynder bruger Videregående Avanceret Makrooptageren

Læs mere

sundhedsfaglige Enkeltfag

sundhedsfaglige Enkeltfag S E sundhedsfaglige Enkeltfag 3 Momsfritagelse 5 Sygdomlære 6 Anatomi & Fysiologi 7 Psykologi 8 Klinikvejledning 9 Intro til andre alternative behandlingsformer 10 Momsfritagelse på behandlinger 11 Den

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

Projektlederuddannelsen

Projektlederuddannelsen Projektlederuddannelsen Intensiveret fokus på egen praksis Projektlederen skal kunne skabe og facilitere resultater og udvikling af organisation og mennesker. De traditionelle metoder og værktøjer skal

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere Grafisk design og layout for ikke-grafikere 4. og 5. maj 2009 Teknologisk Institut Taastrup 1. og 2. oktober 2009 Teknologisk Institut Taastrup Lær at opstille et appellerende og spændende layout Få indblik

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Falck Kursus Giv dine medarbejdere mulighed for individuel udvikling

Falck Kursus Giv dine medarbejdere mulighed for individuel udvikling Vil du vide mere? Ring til Falck på telefon 7010 2031-2 Falck Erhverv, Trindsøvej 4-10, 8000 Århus C, E-mail: erhverv@falck.dk www.falck.dk/erhverv www.prinfodjurs.dk Tel. +45 86 48 36 33 Falck Kursus

Læs mere

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse fremtiden starter her... 2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse FÅ NY OG OPDATERET VIDEN OM ALT FRA HR OG LEDELSE TIL HÅNDTERING AF STRESS, CSR OG MEGET MERE. Kurserne henvender sig til både

Læs mere

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING CORPORATE CLUB Corporate Club er en del af JUC Group Danmarks største private udbyder af kurser

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Handsker - argumenter og modargumenter

Handsker - argumenter og modargumenter Løsningsforslag www.safehair.eu Handsker - argumenter og modargumenter "Men jeg kan ikke bære handsker, fordi jeg ingen finfølelse har med dem!" Finfølelsen kommer tilbage med tiden! Læger kan sågar udføre

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Åbne kurser på Severin Kursuscenter

Åbne kurser på Severin Kursuscenter Åbne kurser på Severin Kursuscenter Severin Kursuscenter A/S - Skovsvinget 25-5500 Middelfart - Tlf.. 63 41 91 00 - severin@fdb.dk - www.severinkursuscenter.dk Åbne kurser - for dig som vil prøve noget

Læs mere

Projektledelse - og ledelse af mennesker

Projektledelse - og ledelse af mennesker Projektledelse - og ledelse af mennesker Udvikling/ Mennesker/ Resultater Projekter er en arbejdsform, der kan fremme innovation, udvikling, samarbejde og helhedsorienterede løsninger. Arbejdsformer og

Læs mere

DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07

DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07 DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07 DATS og DRAMA tilbyder som noget nyt i fællesskab sminkekurser henvendt til amatørscener, institutioner, pædagoger, lærere samt private der ønsker at erhverve sig mere

Læs mere

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Kursusprogram 2014 Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Gratis informationsmøder Bogføring Varighed Datoer (København)

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

Lektioner 34 Teamkoordinator Anni Hjorth Thomsen Billede Der er intet billede til denne læringsaktivitet. Uddannelse Indgang Service (07/2004)

Lektioner 34 Teamkoordinator Anni Hjorth Thomsen Billede Der er intet billede til denne læringsaktivitet. Uddannelse Indgang Service (07/2004) Hovedforløb_5: frisør Elevrettet beskrivelse Du skal arbejde med klippe- og friseringsteknikker ved brug af Pivot Points terminologi i både damearbejde og herrearbejde samt arbejdstegninger. Du arbejder

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Bilag 5, Masterprojekt MIL 2010 Absalon som medie i undervisningen på TPU Hvordan? Udarbejdet af Jørn Piplies Døi. Studienummer 20091147

Bilag 5, Masterprojekt MIL 2010 Absalon som medie i undervisningen på TPU Hvordan? Udarbejdet af Jørn Piplies Døi. Studienummer 20091147 Meningskondensering Herunder det meningskondenserede interview. Der er foretaget meningsfortolkning i de tilfælde hvor udsagn har været indforståede, eller uafsluttede. Udsagn som har været off-topic (ikke

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER. Rapport for: Jane Doe ID: HB290515

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER. Rapport for: Jane Doe ID: HB290515 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C O M P A S S BETYDNINGEN AF KERNEVÆRDIER Rapport for: Jane Doe ID: HB290515 Dato: 02 August 2012 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t S

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

#Education. Brochure

#Education. Brochure #Education Brochure 2014 Vigtige adresser Schwarzkopf Professional Industriparken 21A 2750 Tlf: 86 80 48 11 Mail: info@bella-vista.dk Web: www.bella-vista.com Rødovre Schwarzkopf Professional Annexgårdsvej

Læs mere

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Uddannelseskatalog Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Indhold Indledning... 3 Priseksempler... Error! Bookmark not defined. Grundkursus

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

MANDS OPLÆRING HVORDAN?

MANDS OPLÆRING HVORDAN? MANDS OPLÆRING HVORDAN? SIDE Du har fået en elev, en lærling eller en ny kollega, som du skal lære op på dit fagområde. Her får du 4 metoder. Arbejdsopgaven og situationen bør afgøre, hvilken metode du

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

PERSONLIG TIME MANAGEMENT

PERSONLIG TIME MANAGEMENT ARKMANN RAINING ERSONLIG IME MANAGEMENT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du vil få bedre overblik, kontrol og fokus.» Du vil opnå flere af dine mål og altid nå dine vigtigste opgaver.»

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Den afgørende hemmelighed

Den afgørende hemmelighed Den afgørende hemmelighed En god bund er halvdelen af et godt maleri! KREATIV AKRYLMALING www.kreativakrylmaling.dk Christina Christiansen Copyright KreativAkrylmaling.dk, må ikke kopieres eller videregives

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Mindfulnessinstruktør

Mindfulnessinstruktør Mindfulnessinstruktør Bliv mindfulnessinstruktør for erhvervslivet Bag om uddannelsen som mindfulnessinstruktør MINDFULNESSINSTRUKTØR I ERHVERVSLIVET Vores instruktørprogram er for dig, som ønsker at gøre

Læs mere

Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon.

Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon. A/W 2014 Nøglen til succes ligger bogstavelig talt i dine hænder. Vi vil gerne se dig udvikle dit talent og få fuldt udbytte af dit angagement og passion. Med dig og dit daglige arbejde i fokus, tilbyder

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 1 INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 Fire dage fra 5. september til 2. oktober 2013 Kursusleder: Per Krull Undervisning og træning i: Procesdesign og ledelse Systemisk teori, -tænkning og -ledelse

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber It-kontrakter 2 7. m a j 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter Kurset opfylder kravene til efteruddannelse for advokater

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

Rammer for national koordinering af valgmodul 13 pa de mellemlange viderega ende sundhedsuddannelser

Rammer for national koordinering af valgmodul 13 pa de mellemlange viderega ende sundhedsuddannelser Rammer for national koordinering af valgmodul 13 pa de mellemlange viderega ende Administration og udbud af valgfag modul 13 Administration og udbud af valgfag på ne modul 13 sker på den enkelte professionshøjskole

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne Undervisningsministeriet 27. maj 2014 Udkast Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne I medfør af 10 g i lov om vejledning om valg af uddannelse og erhverv samt pligt

Læs mere