Negle design EN PASSION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Negle design EN PASSION"

Transkript

1 KURSUSOVERSIGT 2014

2 Negle design EN PASSION Siden 1989 har alessandro International s innovative produkter og intensive kurser hjulpet tusindvis af neglestylister, med at holde dem på forkant med deres erhverv. Det høje kompetenceniveau hos alessandro International afspejles konstant i vores nye ideer til produkter samt fores intelligente løsninger til at arbejde effektivt i salonen. Vi er stolte af vores mange patenter og stolte af at vores gode navn står for innovation blandt neglestylister. Dette motiverer os til at fortsætte med at udvikle nye ideer hver dag.

3 Kurser FRA BEGYNDER Vores team VED DIN SIDE TIL EKSPERT alessandro Akademi vil opfylde dine forventninger og give dig det nødvendige grundlag for professionel udvikling eller til at starte som selvstændig neglestylist. Undervisningen på vores Akademi gennemføres af højt kvalificeret personale, som ikke kun tilbyder omfattende viden om emnet som helhed, men som også yder intensiv og praksis-orienteret vejledning om forskellige teknikker og behandlingsmetoder. Omfattende viden er en altafgørende faktor for at få succes i den professionelle verden. Derudover giver vi vores kursusdeltagere muligheden for at møde andre med samme interesser, samt diskutere det daglige liv i salonen. I samarbejde med eksperter har alessandro International udviklet et helhedsorienteret, trin-for-trin, praksisorienteret uddannelseskoncept til negledesignere, som de efterfølgende sider vil vise. alessandro Danmark afholder neglekurser i hele Danmark og har et stort kursus og showroom i Randers. Undervisningen varetages af Lone Gravesen Jensen, distributør af alessandro International produkter i Danmark, samt Catharina Vink der er ansat som træner. alessandro Danmark tilbyder en lang række kurser. Selvom du er uddannet ved en anden virksomhed, kan du tilmelde dig ethvert af de kurser, der tilbydes. Hvorfor ikke lære fra virkelige eksperter og nyde godt af deres omfattende viden? Det vil give dig den selvtillid, du har behov for i hverdagens jobsituationer. Vi kan hjælpe dig med at blive en mester inden for dit erhverv!

4 TRÆNING Manicure kursus: Negle Stylist 2 dage MANICURE KURSUS: NEGLE STYLIST Kurset giver en grundlæggende viden omkring professionel hånd- og negle behandling. Kurset omfatter en introduktion til hudsygdomme og hygiejne samt detaljer om plejeprodukter og behandlingsprocedurer. Inden for den praktiske del vil du lære at anvende forskellige negleplejemetoder, herunder wellness massage. Kurset er egnet til begyndere, negle designere, frisører og kosmetologer. Manicure kan ses som en ideel ekstra service til alle kosmetiske brancher. Med en omfattende viden om relevante produkter og specialudviklede tilbud, kan manicure føre til en øget omsætning samt bedre kunderelationer i din salon. I den praktiske del af dette kursus vil deltagerne arbejde på hinanden. Såfremt du ønsker at medbringe din egen model, så anfør det ved tilmelding. Pris: 2.900,0 DKK plus moms. - Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning - Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset - Deltagerbevis (A4) Ingen. Farve ekspert Fransk pedicure Nailart: Basiskursus DAG 1 Hudsygdomme, hudanalyse og hygiejne Manicure Neglesygdomme og problemnegle Introduktion til og brug af negle- og hånd-spa Teori i klassisk manicure. Indeholdende uddannelse i produkter til Negle-Spa DAG 1 Arbejder på hinanden (mød op til kurset med 5 naturlige negle uden forstærkninger) Perfekt lakering Øve sig i klassisk manicure, inklusiv lakering DAG 2 Repetition af foregående dags indhold Introduktion til wellness manicure. Spa Sensation og Thermasoft DAG 2 Arbejde på hinanden Wellnessmanicure Perfekt lakering Fransk manicure Demonstration af Lac Sensation, potentiel anvendelse i manicure Afsluttende debat og overrækkelse af deltager diplom. Gode råd om yderligere kurser hos alessandro. VORES TIP: Manicurebehandling får kunder ind i din salon. På lang sigt opnås kunders loyalitet ved at tilbyde kvalitet, god service og ekspertise. Yderligere vil du forøge salget af produkter til at tage med hjem, og dermed generere en større omsætning i din salon. Gå aldrig ud fra, at alle er i stand til selv at tage vare på deres hænder og negle. Især mænd, men også kvinder, har et reelt problem med dette, og de vil tage imod en sådan service, når den bliver tilbudt dem.

5 TRÆNING Grundkursus: Negle stylist 4 dage GRUNDKURSUS: NEGLE STYLIST Dette kursus danner basis for en succesfuld start som en professionel neglestylist. Gennem et intensivt 4-dages kursus, vil du lære en lang række praktiske færdigheder til at sikre en god forståelse af de forskellige behandlingsprocedurer. De forskellige teknikker til negleforstærkninger vil blive praktiseret på modeller. Derudover vil du få en værdifuld viden om neglenes og hudens struktur, samt vigtig information omkring den kemiske sammensætning af selve produkterne. For alle som ønsker at lære at lave negle fra bunden, og som ikke har noget tidligere kendskab til området. Kurset vil give kosmetologer, frisører og pedicure teknikere, men også folk med andre kvalifikationer, en ideel basisviden til at påbegynde en karriere som neglestylist. HVAD SKAL JEG TAGE HENSYN TIL? I forbindelse med de praktiske øvelser er det hensigtsmæssigt at medbringe din egen model for at sikre et optimalt resultat. DU BURDE TILMELDE DIG DETTE KURSUS HVIS DU: ønsker at have en kreds af mindst 80 regelmæssige kunder inden for et år ønsker at nyde godt af fornyelser i verdensklasse ønsker at din forretning får gevinst af alessandro Internationals omfattende ry i Europa ønsker en overordnet support sætter eksklusivitet og kvalitet på toppen af din prioriteringsliste 5.500,0 DKK plus moms. DAG 1 Generel hygiejne og lovmæssige regulativer i din negleklinik Infektioner og allergier Hændernes anatomi Hudsygdomme huden/neglene Neglelidelser og misdannelser Klassisk kosmetisk manicure: Negleanalyser og behandlingsprocedurer Rådgivning Salg af produkter Priskalkulationer DAG 1 Negleanalyser Klassisk manicure, inklusiv lakeringsteknikker DAG 2 Oversigt/forklaring over teknikker/værktøjer Information om kemikalier/sammensætning Oversigt over UV gel produktet, information om de specielle apparater Negleforstærkningsteknikker i salonen Forberedelse af naturlige negle Stencilteknik Forbedringsteknikker med pensel og modelleringsstick Forbedrings- og fileteknikker DAG 2 Forberedelse af naturlige negle Perfekt filing Negleforstærkning under anvendelse af tip (på sig selv, max. 3 negle) alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) DAG 3 Ekspertviden om stencilteknikken Fransk manicure naturlig Fileteknikker DAG 3 Arbejde på en model Fremstilling af forstærkning med form - Med Fransk manicure naturlig Perfekte fileteknikker DAG 4 Gentage stencilteknikken Franske teknikker og permanent farve Beskrivelse af refill teknikken og rebalancering af forstærkningen DAG 4 Arbejde med model At lave en forstærkning med French White under anvendelse af en skabelon og øvelse i at påføre farvede gel lag

6 TRÆNING Avanceret kursus: Negle stylist 4 dage AVANCERET KURSUS: NEGLE STYLIST På dette intensive kursus kan du styrke og udvide din forståelse som neglestylist. Du vil lære flere teknikker og få vigtige råd vedrørende det daglige liv i klinikken. Kursets mål er at optimere din praktiske og teoretiske viden, således at du kan opnå endnu større succes som neglestylist. Kursus er målrettet dem som allerede har afsluttet basiskurset. For at opnå den størst mulige succes på kurset bør du, på 2. dagen medbringe en model med udgroninger og på 3. og 4. dagen en model uden kunstige negle. Nøgleområdet for denne del af uddannelsen er at arbejde med en model. DAG 1 Hudsygdomme og hud analyse Introduktion til Hand-Spa s produktverden Neglesygdomme, problemnegle Analyse af den naturlige negl Introduktion til Nail-Spa produktverden Forklaring af en wellness manicure med Nail- Spa og Hand-Spa (produktuddannelse). Spa Sensation Paraffin og Thermasoft DAG 1 Wellness manicure inklusiv peeling, paraffin og massage (1 hånd, begge sider) DAG 2 Introduktion til alessandro s verden af gele Gøre rede for brugen af og filosofien bag Soft Gel, NNG, Camouflage, Champion s Choise Redegøre for elektriske filer og tilhørende bits Forklaring af de forskellige refill og backfill teknikker (med og uden French manicure) DAG 2 Arbejde på en model Perfekt forberedelse til refill under anvendelse af elektriske file og hånd file Arbejde på en model med udgroninger Refill med soft gel, inklusiv French manicure Introduktion til perfekte file teknikker trin for trin samt brugen af forskellige file og polerskiver 5.500,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) Grundkursus som neglestylist. Produktoversigt Forsegling med topgloss og afsluttende med negle- og hudpleje Introduktion til forlængelse af naturlige negle ved hjælp af skabeloner og Champion s Choice og Camouflage DAG 3 Forberedelse af naturlige negle, anvendelse af en form, modellering (inklusiv Camouflage og Champion s Choise) Revurdering af neglene, tegn på mulige fejl Forberedelse af næste dag, diskussion af testen DAG 3 PRAKTIK Arbejde på en model Påføre en form, brugen af basis geler, fastgøring af forlængelsen med ULTRA White, påføring af Camouflage, modellering med op bygningsgel Gentagelse af særskilte aspekter i fileteknik Forbedring af neglen på modellen med fil French manicure med Champion s Choice Ultra-white med en ultra tynd påføring; harmoni med den perfekte French manicure s smileline French manicure med Champion s Choice Ultra-white pålagt med en meget tynd børste Forsegling med Top Gloss (eget valg) DAG 4 TEST Deltagerne skal besvare 50 spørgsmål DAG 4 TEST Deltagerne skal færdiggøre begge hænder 1 hånd med naturlig French tippe-teknik uden camouflage gel 1 hånd med negleformteknikken med camouflage gel og French s (ultra-white og ultra-tyndt)

7 TRÆNING Nail master: Erfarne neglestylister 3 dage NAIL MASTER: ERFARNE NEGLESTYLISTER Måske har du lyst til at vise dine kunder, at du har styr på alle negletrends, og at du behersker de sidste nye teknikker. Så er dette kursus det rigtige for dig, til at kontrollere niveauet for din præstationsevne og opdatere dine færdigheder. Tillad dig selv at blive inspireret af kunstens mestre, opfrisk din specialistviden og lær de nye produkter og behandlingsmetoder. Dette vil gøre dig endnu mere succesfuld! For alle negledesignere med professionel erfaring og for dem, der har afsluttet alessandro s videregående kursus. Vi garanterer, at dette kursus vil forvandle dig til en virkelig neglestylist! 4.500,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) For dem der har deltaget i avanceret kursus eller har tilsvarende færdigheder. På anden og tredje dagen vil der være intensive praktiske opgaver. For at kunne praktisere forstærkningsteknikkerne på en passende måde, skal du tilsikre dig, at du medbringer din egen model. Din model bør ikke have kunstige negle og skal være til rådighed hele dagen, når kurset finder sted. DAG 1 - Klinikledelse. Hvordan leder jeg min klinik på den bedst mulige måde? Personaleledelse. Hvordan ansætter jeg personale? Hvordan klarlægger jeg mit personales behov? Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg ansætter nye medarbejdere? Salgsuddannelse. Hvordan og hvornår sælger jeg supplerende produkter til mine kunder til at tage med hjem (tværsalg). Hvordan laver jeg den rigtige prisberegning? DAG 1 - Har jeg beregnet prisen for behandling i min klinik korrekt? Har min klinik tilstrækkelig potentiale, og kan jeg tilbyde et tilstrækkelig stort udvalg af ydelser? Hvordan håndterer jeg klager, og hvordan kan jeg forbedre min service for at optimere kunderelationerne? DAG 2 - Den perfekte negl Negleforstærkning med klemmeteknikken Kriterier for internationale mesterskaber Udredning af specialist termer/terminologi DAG 2 Arbejde på modellen Tippe- og stencilteknik baseret på mesterskabskriterier, perfekt limning, perfekt blanding, sammenligning af forskellige French teknikker. Den perfekte file teknik Trin for Trin Produktoversigt French med børste teknik som belægning DAG 3 Kort repetition af kursets indhold fra den foregående dag DAG 3 Arbejde på model Gentagelse af de enkelte trin fra dagen før, forberedelse af naturlige negle, anvendelse af form, modellering (herunder camouflage, Chanpion s Choice og klemning) Gentagelse af fileteknikker, korrektion af en modelleret negl, French belægning under anvendelse af en pensel Korrektion af en modelleret negl på en model og French belægning under anvendelse af en pensel Diskussion omkring modellerede negle, påpege forskellige årsager til fejltagelser

8 TRÆNING: Deltagere i neglekonkurrencer 2 dage KURSUS FOR DELTAGERE I NEGLEKONKURRENCER Ønsker du at blive en mester i negledesign? Så er dette uddannelsesforløb netop noget for dig, fordi du vil lære samt øve den fine kunst inden for negleteknik på et meget højt niveau. Et ideelt kursus for alle negledesignere, som ønsker at være blandt de bedste i deres profession og som også ønsker at deltage i mesterskaber. For negledesignere, som allerede har professionel erfaring og/eller har afsluttet et Nail Master seminar udbudt af alessandro International. Til dem som ønsker at forberede sig til et mesterskab eller en konkurrence. Du kan kun bestille dette kursus, såfremt du medbringer din egen model. Modellen må ikke have kunstige negle og neglelejet skal have en længde af mindst 12 mm målt fra neglelejet til hyponichium. Husk: Jo mere attraktiv og jo længere modellens negleleje er, jo mere attraktivt vil resultatet af dit arbejde blive (baseret på bedømmelseskriterierne, der anvendes ved mesterskaber)! DAG 1 Introduktion til mesterskabernes verden, oversigt over diverse mesterskaber og deres forskelligheder, betingelser for deltagelse, samt dommerkomiteens bedømmelse Procedure, tidsstyring og arbejdsstation under et mesterskab DAG 1 Arbejde på en model Den perfekte negl til mesterskaber Perfekt lakering under et mesterskab, lakeringsteknikker DAG 2 Modellering til mesterskaber gele i form Hvid modellering med eller uden camouflage gel Klemning, arbejdsprocedurer Perfekt fileteknik DAG 2 Arbejde med valgt mesterskabs teknik (tipper eller modellering), inklusiv lakering Råd og trick 2.900,0 DKK plus moms. Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset Deltagerbevis (A4) 2 års professionel erfaring og mindst ét videregående kursus Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus Farve ekspert Make it better Stencil kursus Elektrisk fil og refill Kosmetisk pedicure Fransk pedicure

9 TRÆNING Kosmetisk pedicure: Negle stylist 2 dage KOSMETISK PEDICURE: NEGLE STYLIST Bland ikke begreberne kosmetisk pedicure med fodterapi (ortopæd). Sidstnævnte kan kun udføres af en lægelig specialist. På vores kursus Kosmetisk pedicure vil du blive gjort bekendt med hele fodens wellness program, inklusiv alle geler og lakeringsmuligheder til attraktive og sunde tæer. Et stigende antal negledesignere har set en potentielle stigning i omsætningen ved at tilbyde pedicure i deres klinikker. Kurset giver alle, som har uddannet sig inden for en kosmetisk profession, chancen for at træde ind i den professionelle fodplejesektor, hvilket er et forretningsområde med et enormt vækstpotentiale og muligheden for at tjene op til kr. pr. måned! Desværre undervurderer mange klinikejere hvor lukrativ denne del af forretningen kan være. Deltagerne vil arbejde på hinanden som modeller. Derfor bør du møde op til kurset uden kunstig negle eller med neglelak på dine tånegle. Såfremt du har helbredsproblemer med dine tånegle, skal du informere om dette, når du tilmelder dig kurset ,0 DKK plus moms. - Et afsnit af alessandro s uddannelsesvejledning - Arbejdsmaterialer som anvendes under kurset - Deltagerbevis (A4) Ingen. Nail art: Basiskursus Manicure kursus DAG 1 Hudsygdomme og hudanalyse Hygiejne Neglesygdomme og problemnegle Pedicure og Negleanalyse Produktuddannelse og salgsargumenter Forklaring på en wellness pedicure (Pedix Feet) Dag 1 Arbejde på hinanden som modeller Wellness pedicure, inklusiv Thermasoft og Spa- Sensation behandling Evaluering Dag 2 Introduktion til geler anvendt i UV pedicure Forklaring af tånegl applikation Pedix French og farve applikation Lac-Sensation UV lakering Genopbygning af tånegl Dag 2 Arbejde på hinanden som modeller Perfekt forberedelse af tånegl med el fil Wellness pedicure inklusiv French Perfekt lakering af tånegle samt råd og tricks til forbedring af belægning på en tånegl

10 TEKNIK UV Gel Workshop Aften TEKNIK Kursus i elektrisk fil og refill 1 dag Oversigt over alessandro s UV geler og pleje sortimenter Forklaring på de forskellige gel systemer og deres anvendelse Diskussion af problem områder som kan opstå i hverdagen i klinikken Demonstration af soft gel Demonstration af øvrige geler Demonstration af forskellige negleteknikker UV GEL WORKSHOP Som en af de ledende opfindere/udviklere inden for negledesign, tilbyder alessandro International en bred vifte af plejesortimenter og påføringsteknikker til den professionelle negle designer. UV Gel Workshop vil gennemgå de forskellige kollektioner og produktgrupper og forklare de respektive fordele samt de mulige anvendelsesområder. Derudover kan alle berette om deres daglige erfaring i salonen. Ved afslutningen af workshoppen vil deltagerne få brugbare råd. Til alle neglestylister som ønsker at kende alessandro s International produkt verden og UV gel systemerne. På dette kursus vil du modtage en detaljeret produkt uddannelse, inklusiv UV gel demonstrationer. Ved afslutningen vil du selv få mulighed for at prøve de forskellige materialer. 495,0 DKK plus moms. Ingen. Stencil kursus Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus, avanceret kursus eller champion Farve ekspert Make it better Grundkursus eller avanceret kursus som negle stylist Nail master kursus Manicure kursus Kosmetisk pedicure Kende forskel mellem refill og backfill Forklaring af funktionerne på en elektrisk fil Forklaring af brugen af forskellige bits Arbejde på en model Perfekt forberedelse Brug af elektriske filer Fjernelse af gammelt produkt med en elektrisk fil Fjernelse af neglebånd Refilling en Fransk negl Forbedring af applikationen med en elektriskfil og håndfil Afslutning med Top Gloss KURSUS I ELEKTRISK FIL OG REFILL Tid er penge også når det handler om negle. Vi vil gennem vores kursus vise dig, hvor hurtigt du kan arbejde og på samme tid, ikke belaste dine led. Ved at bruge den højeffektive professionelle elektriske fil på den rigtige måde, kan du ikke kun spare dit håndled, men også spare en masse penge, da du får behov for færre filer og bits. Takket være de færdigheder du vil lære, vil du endda kunne imponere dine kunder. For avancerede neglestylister og dem med andre kvalifikationer. Såfremt du ikke ønsker at arbejde på en anden deltager, eller omvendt, vil du have behov for at have din egen model med (med udvoksede, kunstige negle). Din model skal være til stede hele dagen under kurset ,0 DKK plus moms. Stencil kursus Nail art: Basiskursus, avanceret kursus eller champion Farve ekspert Make it better Nail master kursus VORES TIP: Når kurset er gennemført, bør du øve dig så meget som muligt. Derfor anbefaler vi anvendelse af den elektriske fil, når du laver refill arbejde. Brug kun den manuelle fil, hvis absolut nødvendig.

11 TEKNIK Kursus i Stencilteknik 1 dag TEKNIK Make it better kursus 1 dag KURSUS I STENCILTEKNIK Extensions med en form er blevet mere og mere en trend, da teknikken gør det muligt at udføre individuel neglemodellering. Forstærkningerne passer perfekt til de naturlige negle, og de ser faktisk mere naturlige ud, ligesom de også er mere stabile end ved anvendelsen af tipper. I modsætning til mange negledesigneres opfattelse, er stencil teknikken endog mere tidsbesparende end tipper endnu en grund til at lære denne teknik. For alle negledesignere med en grundlæggende viden om negledesign, som kunne tænke sig at lære endnu en teknik til negleforlængelse, som ikke er særligt tidskrævende. Såfremt du ikke ønsker at arbejde på en anden deltager, eller omvendt, vil du have behov for at have din egen model med (med korte naturlige negle). Din model skal være til stede hele dagen under seminaret! MAKE IT BETTER KURSUS Lav en plan for din kliniks succes alessandro International vil støtte dig i en vellykket udvikling af din klinik. På dette kursus vil vi give dig en større indsigt i alessandro s produkt- verden og give dig utallige råd til anvendelsen af de forskellige modelleringsteknikker. Mens du arbejder intensivt på modellerne, vil vi diskutere og tilbyde løsning på problemer, som i de dagligdags situationer kan opstå i klinikken. Du kan deltage i dette kursus på ethvert tidspunkt under din uddannelse til negledesigner. Det er altid det aktuelle niveau, der gælder, og derfor giver det god mening at deltage i dette kursus mere end én gang. Vi tilråder, at du medbringer en model (med kunstige negle) til dette kursus ,0 DKK plus moms. Forklaring af stencilteknikken Den specielle anvendelse i forhold til stencilteknikken Fordele og ulemper ved stencilteknikken Brugen af camouflageteknik Perfekt klargøring Brug af elektrisk fil Fjernelse af neglebånd med en elektrisk fil Perfekt anvendelse af en form Formning af neglen Forbedring af applikationen med den optimale fileteknik 1.800,0 DKK plus moms. Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus Farve ekspert Make it better Nail master kursus Diskussion af problemer, der i det daglige kan opstå i salonen Analyse af deltagernes individuelle problemer At løse generelle problemer i hverdagssituationerne At udføre en perfekt Fransk manicure med børste Hurtig modellering med en stick Professionelle råd til at spare tid Perfekt file teknik Negleforstærkning med tip eller form Grundkursus som neglestylist. Elektrisk fil og refill Nail art: Basiskursus Farve ekspert Nail master kursus VORES TIP: Du kan deltage i Make it better kursus mere end én gang! Du bestemmer selv, hvad du vil lære!

12 TEKNIK Nail art: Basis kursus 1 dag TEKNIK Nail art: Avanceret kursus 1 dag NAIL ART: BASIS KURSUS Har du har allerede afsluttet den grundlæggende uddannelse og arbejdet med mange modeller og vil du nu gerne udvide den service, du kan tilbyde tilbyde dine kunder? Så er dette lige kurset for dig! Her vil du fordybe dig i verdenen af nailart og lære de respektive grundlæggende færdigheder. dem der ønsker at tilbyde sine kunder nailart. dem der ønsker at skabe den grundlæggende beherskelse af nailart. Kurset varer én dag. Det er ikke nødvendigt at have en model. NAIL ART: AVANCERET KURSUS Ønsker du at imponere dine kunder med eksklusive tendenser inden for nailart? Så er alessandro s Nailart: Avanceret kursus lige noget for dig! Vi vil vise dig, hvordan men fremtryller billeder og motiver på dine kunders negle, som helt sikker vil blive det store samtaleemne. Find kunstneren i dig selv og bliv kreativ! Kurset er rigtig sjovt, og samtidig vil det løfte din kliniks kompetenceniveau. Lad os gøre det! For alle med erfaring inden for nailart, som ønsker at udvide deres nuværende viden og forbedre deres færdigheder. Introduktion til nailart Redskaber til nailart Brugen af nailart pensler, forberedelse og trimning af en pensel Nailart produkter fra alessandro International og deres anvendelse Fremstille et design Forklaring af forskellige teknikker Demonstration af tipper og færdiggørelse af deltagerne Farvedybde med farvet gel Farvedybde med glitter gel Vådt i vådt teknik (flammende marmorering) Vådt på tør teknik (abstrakt og blomster) Indlægning og overlægning Tilføjelse af nailart redskaber (e.g. folie, glitter, sten) Blomstre, sløjfer, dyre design 1.800,0 DKK plus moms. Nail art: Avanceret kursus Nail art: Champion kursus VORES TIP: Kurset tjener som en base for yderligere nailart kurser! Efter afslutning af kurset bør du praktisere og udvikle dine færdigheder. Vi anbefaler dig at øve din nyerhvervede viden og de nye nailart teknikker hver dag. Redegøre for de forskellige anvendelsesområder Mixed media en kombination af forskellige system og teknikker Farvekombinationer og teori Fyldnings- og belægnings teknikker, 3D gel Farvedybde og baggrunds design med farve og glitter gel Akvarium design (fyldnings teknik), abstrakt og blomster Sommerfugle teknik (mixed media med akryl farve og folie), abstrakt og blomster Hurtigt i ét hug med farve gel i kombination med akryl farve 3 D teknik blomster, dyr, abstrakt Anvendelse af forskellige nailart teknikker Det er ikke nødvendigt med modeller på dette seminar, da deltagerne kun arbejder med tipper ,0 DKK plus moms. Nail art: Basis kursus Nail art: Champion kursus VORES TIP: Kurset vil hjælpe dig til at udvide dit kendskab og forbedre dine færdigheder inden for nailart, samt forberede dig til yderlige og mere avancerede teknikker. Når kurset er afsluttet anbefaler vi dig at øve din nyerhvervede viden og de nye nailart teknikker hver dag.

13 TEKNIK Nail art: Champion kursus 1 dag TEKNIK One stroke kursus 1 dag Omfattende viden om Realistisk tegning Skyggeteknikker Repetition af forskellige mixed media teknikker Materialevalg NAIL ART: CHAMPION KURSUS Ganske imponerende kreative folk, der arbejder sammen. Dette specielle, praksisorienterede kursus, vil introducere dig til den fine kunst inden for negledekorering. Her vil du lære at kombinere de forskellige materialer og blive medvirkende i skabelsen af virkelig kunstarbejde. Dette kursus er must for alle negledesignere som ønsker at opleve deres egen kreativitet. Kurset Nail art: Champion er designet til alle, som har færdiggjort kurset Nail art: Avanceret såvel som for personer med andre kvalifikationer, som har erfaring inden for negle dekorering. Kurset kan også ses som en forberedelse til at deltage i mesterskaber i nailart. Det er ikke nødvendigt med modeller til dette seminar, da deltagerne kun arbejder med tipper ,0 DKK plus moms. Basiskursus og avanceret kursus i nailart. Individuel uddannelse efter henvendelse for at få en dybere forståelse af de forskellige teknikker Tegne grundlæggende elementer livagtige eksempler, også for den mindre øvede Korrekte brug af akrylfarve Brugen af pensel ONE STROKE KURSUS I enhver negledesigner er der en kunstner. Bare prøv det selv. Nailart kurset One stroke er velegnet for personer uden nogen erfaring inden for negledesign og som enten ikke har prøvet at male før eller kun har lidt erfaring. One stroke teknikken er så nem, at selv begyndere kan frembringe attraktivt kunstarbejde i løbet af timer. Kursets mål er at lære fascinerende nailart der giver værdi til en salon, på meget kort tid. Der er ikke nogen grænser for, hvor mange gange du kan deltage i dette kursus. DU BØR TILMELDE DIG DETTE KURSUS HVIS: du ønsker at lære One stroke teknikken du ønsker at lære, hvorledes man maler abstrakte blomster og ornamenter du ønsker at lære, hvorledes man anvender akryl farver korrekt Negle designere med grundlæggende kendskab eller med andre kvalifikationer og som har nogen professionel erfaring. Det er ikke nødvendigt med modeller til dette et-dags kurser, da deltagerne kun arbejder på papir og tipper ,0 DKK plus moms. Omfattende viden om selve emnet, så vel som baggrunde og French designs Comics, introduktion til Realistisk tegning Karikaturer og ansigter Dyre design og blomster Genbearbejdning af grundlæggende elementer på papir Pålægning af nemme blomsterdesigns Demonstration af forskellige One stroke malerier Øve og prøve på tipper Ingen. Nailart: Basis kursus Farveekspert

14 TEKNIK Fransk pedicure 4 timer TEKNIK Farve ekspert/uv manicure 4 timer FRANSK PEDICURE Vidste du at du kan tjene meget ekstra ved at kunne tilbyde Fransk pedicure i din salon? Desværre er der ikke mange negledesignere og pedicurister, der gør brug af denne rigtig gode mulighed. Vær ét skridt foran dine konkurrenter og deltag i et af de specielle kurser fra alessandro International. Vi vil vise dig, hvor enkelt det er at anvende Fransk pedicure og hvor flotte franske tånegle kan se ud. Pedicurister, negledesignere og kosmetologer med forudgående erfaring med pedicure. Deltagerne vil arbejde på hinanden som modeller. Såfremt du har nogen form for negle sygdom, vær venlig at nævne det, når du tilmelder dig. FARVE EKSPERT / UV MANICURE Udvikl løbende din forretning med hjælp fra alessandro International s nyskabelser. Vi har en bred vifte af produkter, som vil hjælpe dig til, igen og igen, at kunne tilbyde dine kunder speciel service og dermed positive overraskelser. En af disse nyskabende trends er UV manicure. Teknikken har potentiale til at forøge din omsætning og tiltrække nye kunder. I farveekspert workshoppen vil få mulighed for at afprøve sådanne lakeringsteknikker og lære at kende deres mulige anvendelsesområde. For negledesignere med eller uden erfaring, frisører, kosmetologer, pedicurister, og personer med andre kvalifikationer, som har lidt grundlæggende viden om kosmetik. Hudsygdomme og hudanalyse Hygiejne Pedicure Kort introduktion til alessandro Pedix Feet verden Pedix French produkter Pedix farve produkter Lac Sensation Rekonstruktion af tånegle Arbejde på hinanden som modeller (kom venligst til kursetmed naturlige negle) Tånegl belægning med UV gel (French) Klargøring med elektrisk fil Anvendelse af farve gel (valgfrit) Refill teknik 1.200,0 DKK plus moms. INKLUDERET I PRISEN PÅ KURSET Tidligere erfaring med pedicure (obligatorisk). Har du ikke nogle tidligere forudsætninger på dette område, er det hensigtsmæssigt at tage et 2 dages kursus i kosmetisk pedicure. Farve ekspert Manicure kursus Grundkursus i nailart Hygiejneregulativer Kort introduktion til negletype bestemmelse (Nail Spa) Brugen af Lac Sensation Produkt teori (UV manicure/ UV pedicure) Demonstration af Lac Sensation Forberedelse af naturlige negle Farve manicure/french manicure Nænsom fjernelse af Lac Sensation med indpakning og blødgørings væsker (debat omkring andre muligheder for fjernelse) Generelle råd om neglepleje efter fjernelse af Lac Sensation Deltagere vil arbejde på hinanden som modeller. Kom venligst til kurset med ulakerede negle uden nogen belægning ,0 DKK plus moms. Ingen. Nail art: Basis kursus Grundkursus: Neglestylist Kosmetisk pedicure

Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke

Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke drages til ansvar for brug af oplysningerne heri. METODEVEJLEDNING

Læs mere

Projekt VoksenADHD - En evaluering af et projekt målrettet voksne med ADHD

Projekt VoksenADHD - En evaluering af et projekt målrettet voksne med ADHD Projekt VoksenADHD - En evaluering af et projekt målrettet voksne med ADHD Marts 2010 Center for Kvalitetsudvikling Olof Palmes Allé 15 8200 Århus N Projekt VoksenADHD En midtvejsevaluering af et projekt

Læs mere

TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN

TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN VEJLEDNING FRA BAR KONTOR OM TRIVSEL PÅ KONTORER TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN INDHOLD 4 FORORD 8 HVAD ER TRIVSEL OG PSYKISK ARBEJDSMILJØ? 11 HVAD KAN I HVER ISÆR BIDRAGE

Læs mere

Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse

Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse Foto venligst udlånt af fagbladet Maleren Udviklingstendenser i bygningsmalerfaget Bygningsmaleres behov for efteruddannelse Analyse gennemført af aktionsforsker og konsulent Steen Elsborg, Partner, Elsborg

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ hver dag Inspiration til en systematisk indsats DET NATIONALE FORSKNINGSCENTER FOR ARBEJDSMILJØ Arbejdstilsynet Indhold Et godt psykisk arbejdsmiljø hver dag. Inspiration til

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Studievejledning. I gang med en uddannelse 15. Yderligere henvisninger 59

Studievejledning. I gang med en uddannelse 15. Yderligere henvisninger 59 Af Kirsten Møller I gang med en uddannelse 15 Yderligere henvisninger 59 13 14 I gang med en uddannelse Al begyndelse er svær Forventninger Det er for det meste både spændende og lidt foruroligende at

Læs mere

Ny mesterlære. sådan gør man

Ny mesterlære. sådan gør man Ny mesterlære sådan gør man Undervisningsministeriets håndbogsserie nr. 7 2007 Ny mesterlære sådan gør man Undervisningsministeriets håndbogsserie nr. 7 2007 Undervisningsministeriet 2007 Ny mesterlære

Læs mere

Web-håndbog om brugerinddragelse

Web-håndbog om brugerinddragelse Web-håndbog om brugerinddragelse Socialministeriet Finansministeriet www.moderniseringsprogram.dk Regeringen ønsker at skabe en åben og lydhør offentlig sektor. Ved at tage den enkelte med på råd skal

Læs mere

12. koncepter for NA service.

12. koncepter for NA service. 12. koncepter for NA service. Samt studie materiale Oversættelsen er ikke godkendt af WCNA Introduktion. Narcotics Anonymous er som fællesskab defineret ved dets principper. Vore 12 Trin detaljere vort

Læs mere

Evaluering af D2i -Design to innovate

Evaluering af D2i -Design to innovate Evaluering af D2i -Design to innovate Udarbejdet af LB Analyse og SDU for for D2i - Design to innovate Februar 2015 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Formål og målgruppe... 3 1.2 Aktiviteter i projektet...

Læs mere

Find din type. før du søger job. Find din type, før du søger job. Fredi Falk Vogelius

Find din type. før du søger job. Find din type, før du søger job. Fredi Falk Vogelius Find din type, før du søger job Fredi Falk Vogelius Find din type før du søger job > Kend dit talent og dine skjulte ressourcer > Vælg det job, der passer til dig > Prøv en personlighedstest på Facebook

Læs mere

grunduddannelse som anklager

grunduddannelse som anklager 4 9 grunduddannelse som anklager 6 Indhold Indhold 2 Velkommen 3 Hvorfor grunduddannelse? 4 Læring hvad giver effekt? 7 Om uddannelsen 8 De enkelte moduler 10 Hjælp til dig 13 Dit ansvar og hvad du kan

Læs mere

6.1 Hvis coaching er svaret hvad var så spørgsmålet?

6.1 Hvis coaching er svaret hvad var så spørgsmålet? Visionær Ledelse Forlaget Andersen 6.1 Hvis coaching er svaret hvad var så spørgsmålet? Af Dorthe Bastian, Colea Consult doba@colea.dk Indhold Denne dokumentation har følgende indhold: 1. Indledning Hvad

Læs mere

Lektiehjælpernes Hvem, Hvad, Hvor

Lektiehjælpernes Hvem, Hvad, Hvor Lektiehjælpernes Hvem, Hvad, Hvor - En informationsmappe for lektiehjælpere ved Dansk Flygtningehjælp Lektiehjælpen er etableret i samarbejde med Brug for alle unge - en kampagne ved Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

SLUTEVALUERING AF PROJEKT MINDSPRING FORÆLDREGRUPPER FOR ASYLANSØGERE OG FLYGTNINGE

SLUTEVALUERING AF PROJEKT MINDSPRING FORÆLDREGRUPPER FOR ASYLANSØGERE OG FLYGTNINGE Als Research APS juni 2012 SLUTEVALUERING SLUTEVALUERING AF PROJEKT MINDSPRING FORÆLDREGRUPPER FOR ASYLANSØGERE OG FLYGTNINGE 01 ALS RESEARCH INDHOLDSFORTEGNELSE Forord... 3 1. Indledning... 4 1.1 Evalueringens

Læs mere

UNG PÅ VEJ I FÅG. Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland

UNG PÅ VEJ I FÅG. Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland UNG PÅ VEJ I FÅG Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Når man fokuserer på mål og kompetencer, er det ligesom første stolpe i at finde ud af, hvad man er god til. Det kan man ikke lære af sig

Læs mere

Skab gode trivselsprocesser

Skab gode trivselsprocesser Skab gode trivselsprocesser Inspiration til arbejdet med trivsel og psykisk arbejdsmiljø frastresstiltrivsel.dk Indhold: 3 Skab gode trivselsprocesser 25 Grundlaget for pjecen 6 Systematik i indsatsen

Læs mere

Indholdsplan for Linieskolen 2013/14

Indholdsplan for Linieskolen 2013/14 Indholdsplan for Linieskolen 2013/14 1 Indholdsfortegnelse Indledning og præsentation af Linieskolen s. 3 Madlavning s. 5 Kost og sundhed s. 6 Håndens fag s. 7 Idræt s. 8 Familie og samfund s. 8 Boglige

Læs mere

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Produktivitet DI, marts 2009 1 DI s undersøgelse 435 ledende medarbejdere fra medlemmer af DI har deltaget i en undersøgelse

Læs mere

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder Indhold 1. Vores refleksioner om virksomhedernes kunderelationer anno 2013... 3 Vores CRM definition... 3 2. Baggrund for analysen...

Læs mere

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af Guide til undersøgelse af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Undersøg den sociale kapital 4 Hvad er social kapital? 5 Hvorfor undersøge social kapital? 5 Flere dimensioner af social kapital 7 Sådan

Læs mere

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse 2 RESULTATLØN FORORD 3 Forord Øvirge udgivelser i PlusLøn serien Som inspiration til virksomhedernes lønsystemer udgiver DI

Læs mere

Vi sætter Fokus på beskrivelserne af Elevernes alsidige personlige udvikling

Vi sætter Fokus på beskrivelserne af Elevernes alsidige personlige udvikling Vi sætter Fokus på beskrivelserne af Elevernes alsidige personlige udvikling Følgende oplæg er skrevet af fra Uddannelsesstyrelsens håndbogsserie nr. 11-2003 Grundskolen med vore egne kommentarer tilføjet

Læs mere

Planlægning af it-undervisning

Planlægning af it-undervisning Planlægning af it-undervisning IT- & Telestyrelsen, juni 2009. Planlægning af it-undervisning Udgivet af: IT- & Telestyrelsen Publikationen kan hentes på IT- & Telestyrelsens hjemmeside: www.itst.dk ISBN

Læs mere

Projekt, case, opgave

Projekt, case, opgave Projekt, case, opgave - hvad er projektarbejde i eud? En håndbog 1 Projekt, case, opgave - hvad er projektarbejde i eud? En håndbog Jens Andersson Karsten Holm Sørensen Thomas Tylén Danmarks Erhvervspædagogiske

Læs mere

Praktisk guide til konsortiedannelse og underleverandørnetværk

Praktisk guide til konsortiedannelse og underleverandørnetværk Praktisk guide til konsortiedannelse og underleverandørnetværk Praktisk guide til konsortiedannelse og underleverandørnetværk Oxford Research A/S Falkoner Alle 20, 4. 2000 Frederiksberg C Projektet er

Læs mere

Evaluering af projekt Unge i Vækst. Karen E. Andreasen Palle Rasmussen Christian Ydesen

Evaluering af projekt Unge i Vækst. Karen E. Andreasen Palle Rasmussen Christian Ydesen Evaluering af projekt Unge i Vækst Karen E. Andreasen Palle Rasmussen Christian Ydesen Aalborg Universitet Institut for Læring og Filosofi Center for Uddannelses- og Evalueringsforskning December 2012

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

Status på førtidspensionsog kontanthjælps-reformerne

Status på førtidspensionsog kontanthjælps-reformerne Status på førtidspensionsog kontanthjælps-reformerne - en undersøgelse blandt socialrådgivere på jobcentre maj 2014 Hvis sagstallet faldt, ville der i højere grad være tid til tværfaglig og helhedsorienteret

Læs mere