Lokalrådet i Jungshoved Referat fra generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalrådet i Jungshoved Referat fra generalforsamlingen"

Transkript

1 Referat fra generalforsamlingen Ad 1): Efter at Gerda havde budt velkommen, blev Kristian valgt til dirigent. Lidt forsinket konstaterede han, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Ad 2): Bestyrelsens beretning juni 2014 Det har været et begivenhedsrigt og travlt år. Jubilæum: Både Jungshoved Idrætsforening ( ) og Jungshoved Pensionistforening ( ) har haft jubilæum. Vi gav gavekort på 400 kr. til JIF og kaffe til pensionisterne. Kollektiv trafik: Desværre forsvandt telebusserne med udgangen af Vordingborg Kommune fik af staten tildelt 6,6 mio. kr. til Forbedret kollektiv trafik i yderområderne. Selv om vi på baggrund af dette talte varmt for en bus, der lavede en sløjfe ud på Jungshoved bare 2 gange om dagen, blev det til ingenting. Pengene var allerede øremærket til andet. I stedet fik vi alle ordningen FLEX-TUR, som er et supplement til den kollektive trafik i Vordingborg Kommune. På hjemmesiden ligger et udførligt referat fra vores borgermøde den , hvor Bo Kuno Christensen fra Forvaltningen og Ole Rasmussen fra Movia fortalte og svarede på spørgsmål. Udvalget for Bosætning og Turisme har søsat rigtig mange projekter: Blomsternes halvø: Jette foranledigede, at vi sidste år kastede mange kilo grøftekants blomsterfrø ud. Da de allerfleste af disse planter er to-årige, håber vi på at komme til at se en stor forøgelse af blomster i grøftekanterne hen over sommeren. Desuden satte vi i efteråret mange hundrede påskelilje løg, og dem har vi kunnet glæde os over her i foråret. Vi har fået overskuddet (ca. 100) fra kommunens planter, der pryder kummer og krukker rundt om i kommunen. Disse planter blev uddelt den til interesserede borgere, der gerne vil deltage i konkurrencen om den flotteste krukke på Jungshoved. Superbest Præstø sponsorerede øl og vand; tak for det. Der er mange flotte præmier (næsten én til hver af de deltagende). Der bliver bedømmelse fra en dommer senere på sommeren.

2 Parkeringsplads ved Jungshovedvej/Neblevej: Vi har søgt kommunen om oprettelse af en parkeringsplads ved udkørslen til Kalvehavevejen. Selv om vi havde fået lovet jorden gratis, var det åbenbart ikke så ligetil. Poul A. Larsen (dialogudvalget) har lovet at hjælpe. Senere er det tanken, at der skal et Info skilt op med velkommen til Jungshoved med kort, seværdigheder m.m. Transformatortårne: Vi har officielt af SEAS NVE fået de 3 transformatortårne, vi har søgt om. De ligger på Fuglsangvej, Bønsvigvej og Skovhusevej. Lodsejerne har givet deres underskrift på, at det er i orden. Vi har fået bevilliget kr. af VK fra LUP midlerne, kr. fra Nordea Fonden og kr. fra Real Dania. Tak for det alle sammen. Det er et stort projekt, og vi glæder os til at komme i gang. Vi har her i eftermiddag været rundt og se på tårnene for at vurdere, hvad der skal ned og hvad der skal bevares. Vi får sikkert brug for nogle frivillige hænder til forskellige opgaver. Projekt flere Bænke: Tonny Vang og Knud Jacobsen har igangsat dette fine projekt. Tak for det. Måske skal vi overveje en bænk ved hver af de 2 sidste transformatortårne. Bønsvig har en bænk, men Ambæk og Jungshoved mangler. De koster 500 kr. pr. stk. Dialogmøde den : I år havde vi valgt at fokusere på miljø, turisme og bosætning (se referatet på hjemmesiden). Vi havde valgt gruppesamtalerne ved bordene. Der blev fostret nye idéer om, at det kunne være spændende, hvis man kunne formå kommunen til at overtage nogle af de tomme huse og leje dem ud GRATIS evt. til tyske kunstnere (som vi har hørt, er sket på Møn). Desuden mulighed for at etablere DROP-IN caféer, hvor cykelturister kunne købe en ostemad, kaffe, øl og vand m.m. Er der nogen hjemme, er caféen åben. Kirsten Overgaard sagde, at man måtte tjene kr., før bureaukratiet tog over. Ingen kan jo leve af at have en café på Jungshoved. Der var en positiv stemning og en god debat. Affaldsindsamling : I år var der igen fin tilslutning til arrangementet, og Sydsjællands Tidende dækkede begivenhederne. Der er desværre stadigvæk nok at komme efter. 2.

3 3. Naturpleje: Vi har talt en del om afgræsning af Roneklint Søerne, høslæt og meget mere. Den havde vi et borgermøde om Naturpleje, hvor flere af kommunens folk var til stede. Biologerne har været ude og kigge på vores natur og fundet mange sjældne planter og dyr. (Læs referatet på vores hjemmeside). Det ser ud, som om Roneklint Søerne har fået et privat kogræsningsområde, noget som er foranstaltet af et samarbejde mellem Ole Falck og Henrik Petersen. Desværre har Torben Dinesen valgt kogræsning fra på området omkring Vasebækkens udløb. Der bliver dog høslæt på Orkidémarken den 6. juli i lighed med de to tidligere år. Elise Hvelplund sørger for leer, udstyr m.m. Dagpleje i VK: Der barsles om store nedskæringer på dagplejen. Vi er blevet kontaktet af en gruppe forældre, der er utrygge ved de udmeldinger, der er kommet om nedskæringer. Børnetallet falder, og kommunen forsøger at imødegår udgifterne ved at samle børnepasningen i 0 6 års institutioner. Denne proces har så afgjort ikke levet op til den demokratimodel, kommunen ellers roser sig af. Der cirkulerer en mail, hvor det tyder på, at beslutningen allerede er truffet. Jeg har været med forældregruppen nede og tale med borgmesteren. Ændring af lokalrådsgrænse: Vi har været i dialog med Allerslev-Skibinge Lokalråd om lokalrådsgrænser, fordi flere i Skovhuse og Lundegård havde tilkendegivet, at de havde et tættere tilhørsforhold til Jungshoved end Skibinge. Derfor aftalte Lokalrådene i samarbejde med Forvaltningen at foranstalte en slags forbrugerundersøgelse. Vi spurgte alle husstande i området (seddel i postkassen), om man var interesseret i, at lokalrådsgrænsen blev flyttet, så den fulgte Vasebækken. Vi fik over 20 positive tilkendegivelser på, at man gerne ville have grænsen flyttet. Dette er nu videregivet til kommunen, der er i gang med at ændre deres kort over områderne og indtegne nye grænser. Derfor har vi også inviteret folk fra de nye områder til generalforsamlingen. VELKOMMEN TIL LUNDEGÅRD, SKOVHUSE, EGEBJERG og SMIDSTRUP. Vi glæder os til samarbejdet.

4 Lynggårdens Biogasanlæg : Vi har været til idé/dialogmøde, en såkaldt forhøring, med Peder Andersen, hans landboforening Patriotisk Selskab m.fl., miljøgruppen, Thomas Christfort og Forvaltningen. Peder Andersen havde søgt om en udvidelse af det nuværende biogasanlæg fra tons til tons slam til afbrænding sammen med gyllen. Krav fra bl. a. miljøgruppen om en VVM undersøgelse inden en godkendelse fik medhold i Natur- og Miljøklagenævnet. Efter mødet udarbejdede Lokalrådet (Kristian) et idéoplæg med ønsker om, hvad vi synes VVM undersøgelsen skulle omfatte. Se vores idéoplæg på hjemmesiden. Kort efter modtog Lokalrådet en skrivelse om, at Peder Andersens ansøgning om udvidelse var trukket tilbage. Punktet er til uddybelse og diskussion senere efter generalforsamlingen. Sankt Hans bål på Slotsbanken: Efter et ihærdigt arbejde fra menighedsrådets side (Bjarne Sørensen) har vi fået lov til at afholde Sankt Hans Bål på Slotsbanken igen. Tak for det. Generalforsamlingen godkendte beretningen. Ad 3): Regnskab Desværre kunne bestyrelsen ikke præsentere et regnskab, da Lis stadig er i Frankrig. Der foreligger ikke i vedtægterne et krav om, at der skal aflægges regnskab, men det vil blive lagt på hjemmesiden, når Lis kommer tilbage. Ad 4): På valg: Lis (kasserer) blev genvalgt Sys (hjemmesiden) blev genvalgt Gerda (formand) blev genvalgt Jørgen (suppleant) blev genvalgt Jette (suppleant) blev genvalgt Efter ønske har Jopie von Horn valgt ekstraordinært at udtræde af bestyrelsen. Vi takker for Jopies store engagement og arbejdsindsats. 4.

5 Ad 5): Valg af suppleant: Poul Borum blev valgt Lokalrådet inviterer én fra de nye områder til at indtræde som observatør i Lokalrådets bestyrelse. 5. Ad 6): Evt.: Generalforsamlingen besluttede at flytte punkt 10 til punkt 6. Christian Bjørn orienterede om, at Bønsvig i week-enden holder Åben Landsby. Der vil være travheste, ponyridning, café, loppemarked, hønseklap, info om pilerensningsanlæg og meget mere Åbent fra kl Jørgen rejste spørgsmålet om Stavrebys manglende rensning af spildevand. Det gav en god debat om, hvorvidt udgifterne ville stå mål med de opnåede resultater; om man fik nok miljø for pengene. Allerede sidste år forsøgte Gerda at afpresse Forsyningen og Kommunen om nogle terminer for vandrensningsplaner for Stavreby. Dengang sagde begge parter samstemmende, at der ikke skete noget før efter 2017, og hvad man derefter besluttede, var uvist. I Stavreby taler nogen om, hvor man evt. kan lægge et pilerensningsanlæg, man taler om fordelen ved, at man ikke skal betale vandafledningsafgift. En stor fordel for børnefamilier med stort behov for brug af vaskemaskine m.m. kan være med til at trække børnefamilier til området. Der blev også talt om, at Stavrebys 49 huse sviner meget lidt i forhold til de grise hos Peder Andersen, - at man skulle fokusere på de store ting, der batter noget. Lokalrådet skal arbejde bredt, - og i vores udviklingsplaner er miljøet nævnt som en vigtig faktor. Ad 7): VVM undersøgelse af konsekvenser ved udvidelse af Lynggårdens Biogasanlæg. Vi henviste til Lokalrådets idéoplæg, som er lagt ud på hjemmesiden VVM står for Vurdering af Virkning på Miljøet. Kristian fortalte kort om, at anlægget omfattes af Slambekendtgørelsen, - at Peder Andersen skulle betale for VVM undersøglsen (ca. ½ mill. Kr.).

6 Et par dage efter fremsendelsen af vores idéoplæg, blev ansøgningen om udvidelse trukket tilbage. Dermed er Natur- og Miljøklagenævnets krav om VVM faldet bort. 6. Det forlød på generalforsamlingen, at der ifølge Lars Jensen fra Forvaltningen er der nogen uklarhed om, hvad konsekvenserne så er. Godkendelsen fra 2001, som nu er gældende, er ifølge forvaltningens udsagn uklar. Vi har stillet spørgsmål om, hvori godkendelsen er uklar? Hvad har man lov til at komme i biogasanlægget? Hvor meget slam er der brugt på nuværende tidspunkt? Hvordan står det til med kommunens kontrolinstans? Og flere andre spørgsmål. Der var bred enighed om, at en VVM undersøgelse af hele virksomheden er påkrævet, specielt set i lyset af de mange udslip til Bøgestrømmen, der har været de seneste år. Der er egenkontrol på virksomheden. Måske er kommunens ressourcer for knappe til at kontrollere en virksomhed af den størrelse. Om Bøgestrømmen udtaler Staten, som har det overordnede tilsyn: Den kemiske tilstand er kritisk; - den økologiske situation er uden for kategori. Der blev talt om, at man kunne søge hjælp hos de lokale politikere. Dan Jørgensen og Ida Auken har før været kontaktet. Man aftalte, at Miljøgruppen og Lokalrådet skriver bekymringsbrev til kommunen. Brevet skal muligvis også sendes til Christiansborg politikere valgt i vores område, og evt. miljøministeren. Det blev udtalt, at det er meget frustrerende, at man får medhold og ret, men at der alligevel ikke sker noget som helst. Kan man evt. noget helt andet? Vende tingene på hovedet, finde noget utraditionelt, så vi alle sammen kan få glæde af biogasanlægget, som jo dybest set er en god ting, hvis sikkerheden er i orden. Så sluttede mødet i god ro og orden. Tak til alle, der som sædvanligt gav en hånd med, så der var ryddet op i en fart. Referent: Gerda

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra borgermødet den 9. september 2014

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra borgermødet den 9. september 2014 Referat fra borgermødet den 9. september 2014 Ad 1) Ad 2) Kristian bød velkommen til de nye områder: Lundegård, Skovhuse, Egebjerg, Smidstrup. Der var desværre ikke mødt nogen herfra. Siden sidst; herunder

Læs mere

Jungshoved Lokalråd. Referat fra borgermødet mandag den 17. november 2014

Jungshoved Lokalråd. Referat fra borgermødet mandag den 17. november 2014 Referat fra borgermødet mandag den 17. november 2014 1. Grønne områder Vi har samarbejdet med kommunen om de kommunale områder. Der er ikke så mange på Jungshoved: Bønsvig Strand, gadekærene og områderne

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Referat fra borgermødet den 23.9.2013

Referat fra borgermødet den 23.9.2013 Referat fra borgermødet den 23.9.2013 1. Valg af dirigent: Forsamlingen valgte Kristian 2. Sidste nyt: Jungshoved Idrætsforening havde jubilæum 22.6. Lokalrådet var repræsenteret og gav et gavekort på

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/8 2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Åsberg, formand Referent Lis Jespersen, næstformand Torben

Læs mere

Aftale om opfølgning på dialogmøde

Aftale om opfølgning på dialogmøde Jungshoved lokalråd og dialog udvalg 3 Dialogudvalg for lokalråd: Tilstede fra dialogudvalget: Kurt Johansen, Lena Schroll, Asger Diness Andersen, Bo Manderup Fraværende: Birthe Helth med afbud, Thomas

Læs mere

Hvad vil du med Jungshoved?

Hvad vil du med Jungshoved? Referat gruppe 1 Hvordan kan vi styrke Jungshoveds samlingspunkter (f.eks. i form af skolen, bladet, havne, foreninger, kulturdag, markedsdage og andre arrangementer)? Aktiviteter i og vedligehold af Jungshoved

Læs mere

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen)

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen) Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til LUP-puljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer (udfyldes af Vordingborg

Læs mere

Jungshoved Lokalråd!

Jungshoved Lokalråd! Jungshoved Lokalråd Generalforsamlingsreferat 10.6.2015 1. Gerda bød velkommen og takkede for, at man var mødt til trods for, at det var den første sommeraften. 2. Kristian blev valgt som dirigent, og

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET Vordingborg kommune opfordrer lokalrådene til at udarbejde en lokal udviklingsplan. Overskriften Liv på landet er en af Vordingborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl. 19-22 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Lis Jespersen, formand Jørgen Svendsen, næstformand Torben Svane,

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED LIV PÅ LANDET Vordingborg kommune opfordrer lokalrådene til at udarbejde en lokal udviklingsplan. Overskriften Liv på landet er en af Vordingborg

Læs mere

Referat fra generalforsamling tirsdag den 7. juni kl på skolen

Referat fra generalforsamling tirsdag den 7. juni kl på skolen Referat fra generalforsamling tirsdag den 7. juni kl. 19.00 på skolen 1) Velkommen Formanden bød velkommen 2) Valg af dirigent Forsamlingen valgte Bjarne H. Sørensen som dirigent. Dirigenten fastslog,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen.

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. 1 jsc Nørreby, d. 21. november 2012 Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. Deltagere: Torben Nielsen, Jens Haubroe, Martha Torgard Joensen, Ole Jon Ørnum, Anne Gejl

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Jungshoved- et sving ud i naturen

Jungshoved- et sving ud i naturen Jungshoved- et sving ud i naturen Referat af møde i lokalrådet om turisme og bosætning på Jungshoved d.5.11.2013 Arrangør af mødet var udvalget vedrørende transport, turisme og bosætning nedsat af Jungshoved

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Østmøn Lokalråd. Referat af generalforsamling med efterfølgende borgermøde torsdag den 23. oktober 2014.

Østmøn Lokalråd. Referat af generalforsamling med efterfølgende borgermøde torsdag den 23. oktober 2014. Østmøn Lokalråd. Referat af generalforsamling med efterfølgende borgermøde torsdag den 23. oktober 2014. Generalforsamlingen blev afholdt i Borre Forsamlingshus med 102 tilmeldte deltagere. Referent: Lars

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Punkt 1 VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til generalforsamlingen. Omkring 50 af

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Aftale om opfølgning på dialogmøde

Aftale om opfølgning på dialogmøde Dialogudvalg for lokalråd: Jungshoved Lokalråd Dato: 24.2.2016 Formand Gerda Silke Holm Referat Lise Jacobsen Kontaktperson fra lokalrådet: Evt. medarbejder fra forvaltning: Pkt. 1 Dialogudvalget: Knud

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole Ad 1) Velkomst: Gerda bød velkommen til de ca. 35 personer, der var mødt. Ad 2) Elise Hvelplund bød også velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Velkommen til Jungshoved

Velkommen til Jungshoved Velkommen til Jungshoved Her finder I Jungshoved Naturprojekt på Jungshoved Naturprojekt på Jungshoved, Bøndernes Egehoved og Sydgårdens arealer Et sammenhængende naturområde med tre unikke naturtyper:

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af generalforsamling den 8/ kl på Jungshoved skole. # Dagsorden Referat Beslutning

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af generalforsamling den 8/ kl på Jungshoved skole. # Dagsorden Referat Beslutning Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af generalforsamling den 8/3 2018 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Det godkendte referat offentliggøres på Jungshoved.net og Jungshoveds opslagstavler. Referatet sendes

Læs mere

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl. 19.30 Anne Grethe bød velkommen til Solbyen 98, og fortalte at Svend Erik lige var fraflyttet Solbyen, men bestyrelsen havde bedt ham fortsætte

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 18.maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 1 Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 Velkommen til alle gæster og NG-medlemmer Orientering om indbrudsforebyggelse og nabohjælp Bo Trygt! 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård.

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 4. Aflæggelse af regnskab,

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN Et dynamisk arbejdsredskab Ved alle projekter er i parentes beskrevet hvilket delmål, der relateres til. 1 Bestyrelsen Præge

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN Et dynamisk arbejdsredskab Ved alle projekter er i parentes beskrevet hvilket delmål, der relateres til. 1 Bestyrelsen Præge

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Formanden præsenterede bestyrelsens forslag til dirigent, Henrik Reiche, som blev enstemmigt valgt.

Formanden præsenterede bestyrelsens forslag til dirigent, Henrik Reiche, som blev enstemmigt valgt. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat af generalforsamling den 11. marts 2015. Lokalrådets formand, Henny Jørgensen, bød velkommen til årets generalforsamling, hvortil kun en lille flok borgere havde fundet vej. Andre

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab

JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN. Et dynamisk arbejdsredskab JUNGSHOVED LOKALRÅD TILLÆG TIL LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED HANDLINGSPLAN Et dynamisk arbejdsredskab Ved alle projekter er i parentes beskrevet hvilket delmål, der relateres til. 1 Bestyrelsen Præge

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i.

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i. Generalforsamling i Kontakt mellem Mennesker Mandag den 14. marts 2016 Referat. Dagsorden: 1) Valg af dirigent: Frances valgt. 2 Stemmetællere: Helen og Birgithe valgt. Referent: Erwin valgt. 2) Formandens

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015 Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl. 14.00 Hotel Viking Velkomst: Formand Ole Nøhr bød velkommen til de 60 fremmødte(41 medlemmer) Pkt. 1: Valg af dirigent Merethe Tølbøll blev valgt

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng I SPIL & DANS Vestsjælland mødes spillefolk og dansere, øvede såvel som uøvede, til samvær om musik og dans, der fortrinsvis har rod i den danske folketradition" Referat fra ordinær generalforsamling Søndag

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere