Dall Ferslev Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dall Ferslev Idrætsforening"

Transkript

1 Dall Ferslev Idrætsforening Mødereferat fra bestyrelsesmødet, onsdag den 2. april 2014 kl. 19:00 Til stede: Formand Henrik Pedersen, Jimmy Holst, Bente Holst, Claus Mortensen, Martin Balling, Per Bjerrum, Simon Jensen, Claus Møller, Mitzi Guldhammer og Morten Mortensen. Fraværende: Steen Hosbond og Ernst Hougaard Referent: Mitzi Guldhammer Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 19. februar Referatet er godkendt. Bordet rundt: Bente. Rasmus Seeback, arbejdet i garderoben, gik rigtigt godt. Der blev afregnet for 31 mand - tjent kr (6 timer). Budgettet er der styr på, og Bente fortæller, at hun har nu, det store overblik. Der er sendt sponsorfakturaer ud og pt. er der igangsat flytning af dankortterminalen, efter overtagelsen af kantinen. Mitzi Intet nyt siden sidst. Per Alle baner er kridtet op og afleveret/overdraget til Mette. Pt. bliver flyttet rundt på en masse kampe, indtil videre er der flyttet 4 kampe i seniorafdelingen. Jimmy Efter vi har overtaget kantinen, skal der siges, at vi kører derudaf. Der mangler dankortterminalen (overflytningen) og andre småting. Der vil gå lidt tid, inden det kører helt optimalt. Der har været afholdt juniormesterskab i Esbjerg, og vi kom hjem med 2 flotte 3-pladser (Mads og Mike), juniorernes allerførste stævne. Det var derfor stolte juniorer, der kom til træning, den efterfølgende mandag, incl. medaljerne om halsen og i klubskjorter. Der er lavet en seddel, som kommer til at ligge i kantinen, (i forhold til bestyrelsen), hvor der skal skrives på, hvis der bliver taget øl/vand o.lign, da optællingen af diverse varer, sker hver dag. Der er ligeledes talt om køb af et nyt komfur, til kantinen. Bente fortæller, at det i kælderen virker og der skal tales/aftales med huset og tirsdagsklubben, om vi kan bruge det. Det vil blive fundet ud af. Martin Ernst har været i dialog med forvaltningen og der er fældet en hel del. Problemet var derfor ikke så stort, som først antaget. Angående det manglende lys. Der bliver kigget på det igen, når jorden er fast nok, så en lift kan stå på jorden.

2 Vedr. Spar Nord Cup. Der er møde på mandag 7. april og igen 14 dage efter. Pt. er der allerede tilmeldt 3-4 hold, fra vores egen klub. Pt. er der ca. tilmeldt 15 hold. Ole vil sende en reminder ud til klubberne, for at minde om tilmeldingen. Kampprogrammet og indbydelser skal sendes ud af Niels. Der skal også snakke med Mette om bemandingen af boden. Mette har allerede reserveret hele sin weekend til Spar Nord Cuppen. Der er kommet tilgang i grand oldboys, hele 3 stykker fra Ellidshøj. Husk at kontingentet skal betales inden torsdag, så alle har fået afklaret betalingen. Der er pt. ingen restancer i grand oldboys. Simon Der er fundet flere sponsorer til Panna-banerne. Holme auto vil være sponsor, men de vil ikke betale rede penge. De vil derimod lave en aftale om at fratrække 10 % af et evt. fakturabeløbet. (hvis vi har en bande der står ledig). Banderne bliver sendt over til trykkeren på fredag. (Stjerneskud og P-grillen). Der er fundet en ny målmand til oldboys. Claus Skal der igen laves afslutning for ungdommen i dette år - hvor DFI har så mange ting og tiltag? JA, selvfølgelig. Vil gerne vide, hvordan budgettet er dertil. Sidste år blev der brugt ca. kr I år bliver der derfor afsat kr Det bliver det samme som sidste år, med overnatning. Byfesten må/skal ikke sætte deres telt op, før vi er færdig med afslutningen. LAN party i efteråret. Hvis det er for alle i idrætsforeningen, bliver det først til mølle princippet. Der vil muligvis blive noget med noget husleje, det findes der ud af. Det kan gøres som et forsøg. Det skal sikres, at der er internet og det bliver planlagt til weekenden efter Halloween, altså først i november. Claus har en kollega, der gerne vil lave en ny måltavle til DFI. Det vil koste ca. kr Da det sandsynligvis er dioderne, der ikke virker ordentligt, vil Claus i første omgang kigge på det. Claus M Der er efterhånden styr på ungdomsafdelingen. Er i fuld gang, med optælling af (værdi) skabene. Træningen er begyndt, så der skal skrives til trænere, at der skal nye låse på skabene. Der mangler stadig nøgler til nogle af skabene, der skal være 2 nøgler til hvert skab. Leif skal spørges, om han kan kode låsene om. Vil satse på at efter sommerferien, er det helt oppe at køre. Per vil ligeledes spørge Henrik fra Grand, om han kan kode nøglerne om. Der bliver søgt de sidste dispensationer i næste uge. Dem der var søgt i efteråret, gælder endnu. Hvis der skal afholdes forældremøde, så er der oplyst at tirsdage er den bedste dag, ift. de øvrige aktiviteter i lokalerne.

3 Morten Spar Nord Cup tilmeldingerne, er kommet i forbindelse med, at indbydelserne er sendt ud. Skalborg har i år tilmeldt hold, det er første gang de deltager, trods det, de geografisk er placeret lige ved siden af Dall Ferslev. Målene er lånt igen, af Skalborg. Der skal ca. bruges 25 løbere. ca. 1 for hvert niveau. Hvis kortene til Spar Nord Cuppen, med resultaterne bliver lavet rigtig, kan fejlene minimeres. Da der er mange medaljer i rummet, de vil blive delt ud. Henrik Martin fra dart, er stoppet. Rygterne går på, at der er smidt folk ud i dartklubben. Der pointeres, at INGEN i DFI-regi, bliver smidt ud, uden at det har været oppe og vende i hovedbestyrelsesmødet. Træner/leder mødet i Hou, gik rigtig godt. Det forsøges igen næste år og der skal lige prikkes til de andre, og fortælle, hvor god en tur det var. Der skal laves en arbejdsdag rimelig hurtigt. Banderne, der ikke er betalt for - skal ned og andre skal op. Vi har fået en ny buskrydder og kantklipper i foreningen. Der skal ligeledes laves en arbejdsdag lige op til old-boys-landsholdskampen, hvor der skal trimmes. Der er helt sikkert mange, der gerne vil hjælpe til, derfor skal der skrives rundt til folk, så der kommer hjælp og folk til. Der skal lægges grus på tennisbanen, ca. 3-4 trailerfulde. Ang. hvor det gamle grus kan afleveres, evt. under de fliser der alligevel skal lægges på arbejdsdagen. Vi kunne evt. snakke med Fanøe, og bruge det som underlag til Pannabanerne. Der mangler afslutning på Panna-banerne, det gik for øvrigt fint, med at lave dem. Vedr. Old-boys-landskamp, den skal stables på benene sammen med støtteforeningen. Der er lavet et udvalg sammen med støtteforeningen, hvor Simon og evt. Steen også er med i. Der bliver en del arbejde med det og når tingene er på plads omkring kampen, bliver opgaverne delegeret ud til bestyrelsen. Landsholdstruppen kommer sidst på eftermiddagen, der skal være vin, mad og øl til dem. Der er snakket med Rene i forhold til bespisningen af spillerne, sponsorerne, bestyrelsen og alle der har haft med det at gøre. Petanque vil få deres turnering flyttet, da der ikke skal være andet, end fodbold denne dag. Angående bestilling af spillertøj til senior. Da Adidas også skal spare, (tøjet koster omk. Kr ), bliver tøjet sort med striber på ærmerne. Tøjet kommer hjem i næste uge, Henrik sender et billede til os i bestyrelsen, så vi kan alle kan se det. Det skal køres igennem sport24, da vi er bundet til sport24 i 2 år. Der opfordres til at vi alle prøver på at finde sponsorer og sælge nogle bander. Det er jo et fint tidspunkt, nu da der kommer en landskamp til Dall. Der arbejdes på, at der laves en hovedsponsor, til pladsen bag målene.

4 Ang. internetsiden, den er sendt rundt i bestyrelsen. Spørgsmålet er om folk vil bruge den? Formålet med denne side er, at virksomheder betaler for at komme med på denne side, og foreninger får det gratis. Vi blev enige om, det er vi ikke, interesseret i. Måske skulle det genoptages at sælge noget forenings-el? Claus og Simon, vil tage fat på og evt. skrives der til trænere, at lys og vinduer skal lukkes og slukkes. Der er aftalt med dart, at de går en runde og lukker og slukker, men det er ikke meningen at dart skal gøre det. Efter træningen hos seniorerne, får de afslutningsvis at vide: sidste mand lukker og slukker. Der vil blive sat skilte - evt. en sensor op, så lyset slukkes automatisk. Henrik taler med fritidshuset om dette. Bente vil lave skilte til omklædningsrummene. Det vil være godt med et fast pigeomklædningsrum. Per vil gerne have en plan over de forskellige træningsaftener for pigerne. Som et forsøg bruges 4'eren som pigeomklædningsrum, her i foråret. Træneren kan evt. se på info skærmene om omklædningsrummet til pigerne, bliver brugt, og ellers må der rykkes sammen i rummene. Der er forespurgt på en bustur, over for at se pokalfinale den 15. maj Henrik undersøger det. Der tages måske kontakt til nogle fanklubber, da det er dem, der forespørger og så må de evt. selv undersøge dette. Prinsen for en bus er kr Dvs. ca. kr pr. person, såfremt der er 70 tilmeldte. Henrik laver en forespørgsel, så ser vi, hvad der kommer af tilbagemeldinger. Der kommer en særskilt nøgle indtil kantinen. Alarm i huset, er nu kun tilkoblet kantinen. Rygtet skal ikke spredes, at der ikke er alarm i resten af huset. Der laves en B-nøglen, så evt. senioren selv kan låse sig ind i depotet og hente en kasse øl. Skal der købes en enkelt Tablet? DBU app en, er formentlig ikke helt ok, endnu. I forhold til, at der bliver taget en hurtig beslutning, skal der bakkes op om dette også selv om der evt. kommer omkostninger ved det. Evt. Der bliver spurgt om der er der en opgørelse/en liste over, hvor mange (4) timer der er til rådighed på et år. Der er tilkendegivet, at der er rigtig mange positive folk, der er klar til at spring til. AaB boden, er et af de steder, hvor vi bruger de 4 timer. Her i marts måned har vi tjent godt på AaB boden. Henrik vil/kan ikke blive ved med at stå for AaB boden, der skal findes en løsning, eller en ny der vil være Primus Motor, til efter sommerferien. Vi kunne evt. betale os fra det. Sidste år tjente vi ca. kr på boden.

5 Mht. Gigantium, er der ikke mere for DFI, for denne gang. Jysk musikforening vender tilbage, hvis der kommer en ny koncert. Forslag til næste møde bliver i uge 19 - tirsdag den 6/5 kl. 19:00 (opfølgning på bl.a. landskampen).

Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19:00

Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19:00 Dall Ferslev Idrætsforening Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19:00 Til stede: Referent: Fraværende: Formand Henrik Pedersen, Jimmy Holst, Bente Holst, Claus Mortensen, Per

Læs mere

Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 14. januar 2014 kl. 18:30

Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 14. januar 2014 kl. 18:30 Dall Ferslev Idrætsforening Mødereferat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 14. januar 2014 kl. 18:30 Til stede: Formand Henrik Pedersen (HP), Jimmy Holst (JH), Bente Holst (BH), Martin Johansen (MJ), Claus

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Formanden/siden sidst:

Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Mona Jepsen Morten Bjerregaard Christina Pedersen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Mathias Normark Deltagerne Klubhuset Mødedato Torsdag den 5. april kl.

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 28.08.2013 Tilstedeværende: Deltagere: Djimie Davidsen Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Natasja Lyse Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende:... 1 Dagsorden:...

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: H. Andersen Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: Mandag den 6. juni 2016 kl 18:45 Tilstedeværende:, Lau, Stig, Henrik, Walid, Peskho og Frank

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

U8D: Kjeld Laursen , Martin Kristensen og Kurt Sørensen

U8D: Kjeld Laursen , Martin Kristensen og Kurt Sørensen Håndbold 2016/2017 Da der er mange børn der spiller fodbold og håndbold, ville det være en stor hjælp til trænerne, hvis dit barn skal gå til håndbold, men først starter når fodbold slutter, at give trænerne

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Referat fra bestyrelsesmøde i Brøndby Bordtennis Klub Tirsdag den 9 December 2014 kl. 19. Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Afbud: Lotte Nye tiltag og ideer v./michael

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 19.11.2014 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Pedersen Dennis Damsager Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende: Dagsorden:

Læs mere

Dato Aktivitet Hvem Hvor Ansvar Uge Afspadsering og ferie. Man 5. B-møde kl. 18:30 Bestyrelsen Klubhuset Gitte

Dato Aktivitet Hvem Hvor Ansvar Uge Afspadsering og ferie. Man 5. B-møde kl. 18:30 Bestyrelsen Klubhuset Gitte JANUAR Dato Aktivitet Hvem Hvor Ansvar Uge Afspadsering og ferie Susanne? 1,2,3,4,5 Klubhus lukket Man 5. B-møde kl. 18:30 Bestyrelsen Klubhuset Man 12. Ungdom - møde kl. 18:30 Ungdomsudvalget Klubhuset

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i OIK

Referat for bestyrelsesmøde i OIK Referat for bestyrelsesmøde i OIK Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 21.30 Dagorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Opfølgning på referat fra sidst, med to do 4. Hvordan er beslutningsprocessen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 03.02.2011 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Jacob Andersen Rene Andersen Daniel Jürgensen Johnni Pedersen Afbud: Lasse Løber Martin Andersen Dagsorden:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Allerød Bordtennisklub Mødereferat

Allerød Bordtennisklub Mødereferat Allerød Bordtennisklub Mødereferat Bestyrelsesmøde d. 4. november 2010 kl. 19.00 i Lillerød hallerne MØDEDELTAGERE Johnny Christensen JC Ole Rasmussen OR William Dræger WD Henning Rasmussen HR Afbud fra

Læs mere

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum.

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum. Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 10. juni 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene.

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Lodtrækning til puljevinderkampene DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Vi nærmer os med hastige skridt endnu en turneringsafslutning, og de mange puljevinderkampe

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Velkommen Til SGIF-Cup 2010

Velkommen Til SGIF-Cup 2010 Velkommen Til SGIFCup 2010 Arrangeret af SvenstrupGodthåb Fodbold Puljeinddeling for Fodbold SERIE 1/2 SERIE 3/4 A SERIE 3/4 B SGIF Øster Sundby SGIF Gug Klarup Skalborg Aalborg Freja Nørhalne Øster Hornum

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 01. juni, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 17/06 2009 Rødovre den 11. juli 2009 Tilstede: Formand: Poul Primdahl (PP) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) Seniorleder: Michael

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vor Frue idrætsforening

Bestyrelsesmøde i Vor Frue idrætsforening 19. juni 2012 Til stede: Formand: Lars Hansen () Menigt medlem og kasserer: Kenneth Nielsen () Menigt medlem: Jens Rønne Pedersen () Referent: Kenneth Juul (KJ) (referent) Ikke til stede:. Dagsorden: Diverse

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere