Semesterevaluering 6. semester forår 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Semesterevaluering 6. semester forår 2016"

Transkript

1 Semesterevaluering 6. semester forår 2016 Køn Din alder Jeg oplevede at der var en sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.)

2 Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljø Jeg er ikke deltagende, så holder mig ikke ajour med aktiviteter. Årgangen er på ingen måde sociale på tværs af de forskellige grupper grundet den store størrelse Elendige stole, særligt i Fib. 15, AUD. A. Svært at bevare koncentration under 4 og 6 timers forelæsninger, hvis man skal sidde dårligt. Problematik omkring opvarmning særligt ved Krogstrædet. Rigtig dårlig internetforbindelse! Vi er en masse mennesker så det er svært at have et forhold til alle Den ene dag, der havde vi undervisning på krogstræde 5 eller 7, hvor der var så koldt at folk tog hjem, på trods af en meget spændende forelæsning med Jannie. Det var ikke optimalt. Grupperummene på FIB 13 er udmærkede men der er utrolig dårlig wifi forbindelse i dem. Dette er meget frustrerende, når der skal skrives projekt. Er klar over, at det er en betonklods vi sidder i, så det er måske svært at løse, men ikke desto mindre er det irriterende. Jeg har denne gang desværre haft virkelig dårlig gruppeoplevelser. Vi er et stort hold (2013/2017) det påvirker aktiviteten og spørgelysten i undervisningstimerne. Det virker bedre når vi bliver opdelt i mindre hold. Auditoriumerne er hårde at have undervisning i, idet man sidder ufatteligt dårligt. Jeg døjer selv med nakke og skuldre, men mine medstuderende har endda ondt i ryggen stort set hver gang vi har haft undervisning disse steder.. Det ville være hensigtsmæssigt. hvis sekretariatet ville bruge bookingssystemet, når lokaler skal bruges til eksamener osv. Som det fungerer nu risikerer man, at man som studerende har booket et lokale, men ikke kan bruge det når man møder frem og først bliver gjort bekendt med faktum, når man står foran lokalet. Hvilke valgmoduler valgte du i 1. periode?

3 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Socialt Arbejde? Der var en høj grad af subjektivitet ved den ene underviser. Undervisningen var præget af hendes egne holdninger, og baseret på hvad jeg mener var fejlagtige antagelser. Underviser har været meget inspirerende at have på dette modul. Hun har formået at få det teoretiske ind i det praktiske arbejde. Hun er meget energisk og arbejdsom, og det smitter af i undervisningen på en særdeles positiv måde. Hun vil meget gerne i dialog med os, og hendes iver og arrangement kan måske nogen gang være meget overvældende. Men en meget faglig dygtig underviser. Dette fag har der været lidt forvirring over, i det vi er blevet undervist meget i jura, som vi var blevet undervist i, i forvejen.

4 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Psykologi og Psykiatri? Dette fag kan være meget "tungt", men underviserne har været meget inspirerende. Underviserne har været meget inspirerende, i det de både har undervist i teorier samt koblet dem på praksis. ( det har været en god måde at kunne se hvordan de bruges )

5 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Jura? Generelt for lidt jura på modulet. For meget undervisning omkring anbringelser og for lidt i forhold til al andet arbejde med udsatte børn. Herudover mener jeg, at det er vigtigt at have jurister til at undervise, og ikke en der ikke har kompetencerne til det, hvilket jeg mener var tilfældet. Vi havde en meget god forelæser, der var god til at give eksempler ift. Hvordan det ses og anvendes i praksis. Han var god til at "klæde os på" ift eksamen Alt for mange jura forelæsninger blev aflyst og ikke gennemført på senere tidspunkt.

6 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Samfundsvidenskab? Desværre har underviserne indenfor dette fagområde virket meget dårlig til at undervise. De har alle været godt inde i deres fagområde, men har ikke formået at formidle stoffet, og derfor har undervisningen virket særdeles "uinspirerende". Og der har ikke været noget formål med at møde op til undervisningen, men jeg har lige så godt kunne lære hjemme. jeg kan ikke se hvorfor vi skal blive undervist i gæsteforlæseres opgaver og livserfaring. Jeg synes godt det kunne være mere relevant ift vores fag. Derudover ville få ikke udlevere deres oplæg, som de fleste af os er vant til ah skrive noter til. Nogen var også mindre forberedt end andre.

7

8 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Socialt Arbejde? Der har været uroligt meget der skulle læses op til hver enkelt forelæsning, samtidig med at vi skulle begynde på projekt. Det er generelt svært at huske, når man sidder i ny eksamensperiode. Dette gælder for samtlige svær til fagene. Dette burde have kommet noget tidligere. Uacceptabelt at nogle af teksterne først kommer en uge inde i projektskrivningen. Søger bedre formidling til de studerende. Det har været svært at tage fyldestgørende notater, idet uv var mindre god til at formidle sin viden. Der mangler en grundlæggende kultur på studiet vedrørende debat og interaktion mellem forelæser og studerende. Nogle forelæser er gode til dette, men langt de fleste forelæsninger har en envejskommunikation, selvom forelæserne forsøger at skabe en debat eller få svar på spørgsmål.

9 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Psykologi og Psykiatri? Det er generelt svært at huske, når man sidder i ny eksamensperiode. Dette gælder for samtlige svær til fagene. Dette burde have kommet noget tidligere. Jan var helt fantastisk til psykologi/psykiatri undervisningen.. Dog var den anden underviser mindre god og meget uinspirerende!! Jan Brødslev er helt kanon! Meget lærerig undervisning med mange inspirerende indslag og materialer + god gennemgang generelt.

10 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Jura? Der har stort set ikke været jura undervisning, det er for dårligt, når det er lovgivningen vi skal bruge i høj grad i forbindelse med vores arbejde på sigt Det ville være rart, hvis man på mindre hold (ligesom på 1.semester) kunne have en tutor tildelt, hvor der ville være mindre opgaver som kunne løses, da meget af det juridiske stof er ret tungt. Vi har næsten ingen forelæsninger haft. Det er generelt svært at huske, når man sidder i ny eksamensperiode. Dette gælder for samtlige svær til fagene. Dette burde have kommet noget tidligere. Jura undervisningen har været aflyst uden mulighed for erstatningsforelæsninger Vi havde en jurist (Ann) tre gange. Hun var rigtig dygtig!!! Ringe grad af jura-undervisning på modulet Meget kritisabelt at der ikke var en erstatningslærer til at gennemgå pensum m.v.

11 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Samfundsvidenskab? Syntes nogen af forelæsningerne har været alt for lang trukne, de kunne sagtens være kortet ned, mange gik også fra forelæsninger, så der næsten ingen var til sidst Det er generelt svært at huske, når man sidder i ny eksamensperiode. Dette gælder for samtlige svær til fagene. Dette burde have kommet noget tidligere. Mie Engen har været dygtig. dialog er meget begrænset eller stort set ikke eksisterende, men dette kan tillægges kulturen på studiet.

12 Hvilke valgmoduler valgte du i 2. periode?

13 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Socialt Arbejde? Der har været mange gange hvor man ikke har fået svar på de spørgsmål man har stillet underviseren. Mindre god gennemgang af forelæsningsbeskrivelserne på Moodle, meget forvirring og ikke struktureret. Der har ikke været sammenhæng på undervisning. Nogle gange er vi blevet undervist i jura, selvom det man har læst op har været socialt arbejde. Svært at tage noter og finde relevans, når undervisningen ikke følger det der står på moodle eller PowerPoints Det har været meget præget af at underviser næsten lige kommer fra praksis. Underviser havde tildens til udelukkende at tage hendes egne erfaringer og meninger fra praksis i brug. En mere blanding af undervisning teoretisk og praksis kunne være fint. En erkendelse af at tingene kan ses fra flere forskellige perspektiver - vil også gavne muligheden for viden indenfor tværfagligt samarbejde i praksis.

14 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Psykologi og Psykiatri? Godt pensum til modulet og underviserne har klart være enggageret i deres arbejde med forelæsningerne Undervisningen med Janni (psykolog) var godt! Hun er super dygtig og god til at formidle tingene samt det er rart hun giver mange praksis eksempler! Janni har været fantastisk at have som underviser i psykologi på dette område Især Jan er rigtig god til at få stoffet til at virke spændende. Man kan mærke han selv tror på det. Er god til at besvare spørgsmål om hvordan det kan knyttes til pågældende semester.

15 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Jura? Susanne har været rigtig god Generelt burde der være tutorer på mindre hold, hvor der er større mulighed for at få uddybet det svære stof, og hjælp fra en person man kan relatere til.

16 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Samfundsvidenskab? Jeg mener ikke gennemgang af eget speciale børe være en del af undervisning, det lægger ikke op til den litteratur der skal læses hjemme og jeg finder det svært at anvende i egne opgave. De timer mener jeg var spild af tid. Selv litteraturen var okay, men forelæsningen var slet ikke okay, og resulterede i at vi kun sad 7 studerende tilbage til forelæsningen og at mange valgt ikke at dukke op dagen efter, da det var samme forelæser. Forelæser var egentlig dygtig og vidste meget, men eftersom tiden blev brugt på eget speciale, så var der mange der fandt forelæser kedelig og valgte at gå efter få timer.

17 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Socialt Arbejde? Undervisningen har i høj grad været præget af, at man skulle have været i praktik for at forstå modulet. Der har manglet undervvisning ift. de helt lavpraktiske ting; hvordan er det i praksis og hvordan agerer man. For meget flyvsk refleksivitet, og for lidt stillingtagen til virkeligheden. igen meget at læse samtidig med opgave ideén med virksomhedsbesøgene var egentlig udmærket, men det er mig en gåde, hvorfor I vælger at lægge det på nuværende tidspunkt i uddannelsen. Det burde have været gennemført på modul 5. Det gav en masse unødvendig stress på et modul, hvor tiden til at skrive opgave var kortere en tidligere. Forelæsningen med xxxxx falder efter min mening fuldstændig til jorden, da han ikke kommer indtil kernen af samarbejdet med jobcentret ifm sygemeldte. Det kunne have været så godt, hvis I havde haft en socialrådgiver fra en sygedagpengeafdeling med, som kunne have givet input og måske skabt mere dialog med Heine Svarre. Intentionerne med mange af forelæsningerne er gode, men der mangler desværre ofte det sidste, som kunne bidrage til, at vi bliver siddende i stedet for at gå! Begge undervisere i dette fag er meget engagerende og inspirerende. De har haft mange gæsteundervisere inde i undervisningen, hvilket har være rigtig godt for derved at få noget praktik ind i undervisningen.

18 Men nogen gang har det været gentagelser fra tidligere moduler i dette fagområde. Rigtig godt virksomhedsbesøg - og rigtige gode fremlæggelser bagefter Jeg er meget utilfreds med helt forløbet. BESKÆFTIGELSESMODUL betyder for mig, at man har LANGT mere jura. For mig var mange af forelæsningerne fuldstændigt ligegyldige på dette her modul. gæsteforelæserne var knap så spændende som modulets grund forlæsere fra universitet. Nogle af gæsteforelæsningerne kunne jeg ikke se meningen med, især dem som underviste os i deres gamle projekter. Derudover var nogle gæsteforlæsere meget kedelige at høre på. Jeg havde periskop svært ved at finde frem til hvordan gæsteforlæsernes forlæsninger kunne hænge sammen med vores arbejde. Jeg ville hellere have haft noget undervisning af metoder og faglig viden som kunne kobles på praksis. Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Psykologi og Psykiatri? især jan Brødslev er meget inspirende Jan er en dygtig og inspirerende underviser.

19 Dygtige forelæsere! De var gode til at forklare de psykologiske teorier ved at give gode eksempler ift. Praksis. Meget spændende undervisning. Igen er Jan Brødslev helt kanon. Derudover har Per Østergaard også været dygtig. Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Jura? I og med, at der ikke har været undervisning i jura på modulet, er det svært at udtale sig herom. Men de 2-3 gange, der var planlagt var for lidt. Jeg ville have ønsket et par undervisningsgange, der tog udgangspunkt i pensum fra modul 5, hvor formålet primært skulle været at løse opgave herom. Gerne opgaver, der kunne forberedes hjemmefra, hvorefter de ville blive gennemgået. Jura fylder meget i beskæftigelse, og reglerne bliver lavet om hele tiden, hvorfor det er særlig vigtigt at have styr på de juridiske rammer. Grundet sygdom hos forelæser har vi intet juraundervisning haft, hvilket er vildt dårligt, når juraen fylder så meget indenfor beskæftigelsesområdet Man kunne have en back up i tilfældet af sygdom eller andet fravær Der var ingen undervisning i jura. Vi har slet ingen jura undervisning haft,da det blev aflyst og flyttet flere gange for så til sidst at blive aflyst helt, det er virkelig ikke optimalt, her i slutningen af vores studie

20 Undervisning aflyst, ingen erstatning, derfor ingen juraundervisning på hele modul 11 - under al kritik! Vi havde slet ikke Jura på dette semester, da vores forelæser var syg. Desværre. Men det var godt vi fik powerpoint Syntes der har været for mange aflysninger af juraundervisningen. Derfor besvarelsen ser ud som den gør. Pga. syg underviser blev undervisningerne aflyst og rykket op til flere gange, for til sidst at blive helt aflyst. Efterspørgsel om mere jura undervisning på modulet både indenfor beskæftigelseslovgivning, forvaltningsret, persondataloven, retssikkerhedsloven mm. Efterspørgsel om et mere økonomisk aspekt, fx ydelser, refusionsreformen. Alt jura blev aflyst. Vi har ikke haft undervisning Underviser har være syg under hele moduelt. Så vi har ikke modtaget undervisning i Jura på dette modul, hvilket er meget uheldigt, da Jura fylder meget indenfor beskæftigelsesområdet. Jura blev gang på gang aflyst og flyttet, for til sidst at blive slettet helt fra skemaet. Meget irriterende. Vi kunne godt have brugt en opfriskning på lovgivningen. Et stort minud for dem der ikke har været i praktik på beskæftigelsesområdet. Det er dybt kritisabelt at juraforelæsninger lå så sent på modulet, for derefter at blive aflyst. Dvs. ingen jura under modul 11 overhovedet. Det bør komme som noget af det første, da de øvrige fagområder også kommer ind på jura. Jeg er meget utilfreds med helt forløbet. BESKÆFTIGELSESMODUL betyder for mig, at man har LANGT mere jura. For mig var mange af forelæsningerne fuldstændigt ligegyldige på dette her modul. Vi havde INGEN forelæsninger i jura hvilket simpelthen er for dårligt på sådan et modul! Da vi slet ikke er blevet undervist i dette område, kan jeg derfor ikke evaluere på dette. Jeg synes dig at det er for dårligt at vi ikke er blevet undervist i det. Jeg tager højde for sygdom, men i stedet synes jeg godt at i kunne have fundet en der kunne have taget over. Vi har manglet jura meget på dette modul ift. Viden og projekt. Derudover gik udsættelsen af juraforlæsningerne ud over vores projekt periode, hvilket jeg heller ikke synes er i orden. Alt for mange jura forelæsninger blev aflyst og ikke gennemført på senere tidspunkt. undervisningen i jura aflyst, hvorfor vi selv skal læse op på stoffet. Kritisabelt her hvor vi slutter 6. semester. Vi har ikke haft nogen jura forelæsninger grundet aflysninger, hvilket har været meget ærgerligt. Vi har ikke haft jura på modulet, hvilket efter min mening har været meget uhensigtsmæssig. Vi er som studerende blevet overladt til os selv ift. at skabe overblik og forstå juraen på området. Meget uacceptabelt, trods gode grunde til, at vi ikke har fået juraundervisning. Der ikke været nogen juraundervisning overhovedet på dette modul, hvilket var været både dybt frustrerende og utilfredsstillende. Dette hold havde sidst jura undervisning vedrørende beskæftigelse på modul 5, hvilket er længe siden. Der er er kommet en del reformer siden sidste juraundervisning og det går udover fagligheden, hvis man ikke dybdegående ved hvordan disse påvirker det sociale arbejde igennem juraen.

21 Bemærkninger/kommentarer til fagområdet Samfundsvidenskab? Lidt irrelevant undervisning, da undervisernes har undervist i egne forskningsprojekter, hvilket ikke har kunne bruges i forhold til vores opgave Noget af det har virkelig været kedeligt og meget langtrukken uinspirerende undervisere. har ikke formået at få faget inddraget i det praktiske arbejde. Gæsteforlæsningerne var nogle gange svære at sætte sig ind i og forstå. Nogle ville ikke give os powerpoint. Og andre har været lidt kedelige at høre på. Det ville have været godt at gæsteforelæsningerne kunne have været baseret mere på eksempler på vores arbejde. Der har været en del forelæsere fra CARMA?, de har været dygtige.

22 Fungerer sekretariatsbetjeningen tilfredsstillende? Bemærkninger/kommentarer til Sekretariatet og dets funktioner Problematisk at vejleder havde ferie midt i opgaveskrivingen, hvorfor det kun var muligt at have en vejledning i alt. Det var ikke iorden, da vi faktisk ikke havde mulighed for at hente specielt meget hjælp, fordi vejledningen lå en uge før vi skulle aflevere. Vores studiesekretær gør sit job helt som hun skal, men der er mange rettelser i skemaet hele tiden, aflysninger mm. Det er frustrerende ift studiejob i Sygedagpengehuset, hvor jeg også har et

23 ansvar. Det er ligeledes til enorm stor frustration blandt alle de studerende, at vi endnu ikke ved, hvornår studiet starter op efter sommerferien mht ferie. Det bør der tages hensyn til. Dette er ikke en bemærkning til sekretariatet og dets funktioner men, da der ikke var andre steder at skrive dette måtte det blive her. Jeg synes, på ingen måde at det er okay, at 'børn og unge' får hele 5 dage mere end 'beskæftigelse' til at skrive deres eksamensopgave. Derudover får 'beskæftigelse' også færre dage at skrive opgave i end på modul 10. I vil gerne have at vi kommer til forelæsningerne men det er umuligt, at komme til dem alle, når man har så få dage til at skrive opgave i. Derudover er det hellere ikke tilfredsstillende, at ens vejleder ikke har mulighed for, at mødes i en hel uge i opgaveskrivningsperioden. Jeg synes, at vi på 6. Semester har fået en god betjening i sekretariatet. Der har været brugbare informationer, i god tid. Der er blevet skrevet fyldestgørende om retningslinjer med mere ifm projektskrivning. I forbindelse med praktikken, fandt mange af os ud af, hvor meget I egentlig bliver budt af uduelige og uansvarlige studerende (undskyld sproget) Det skabte en aha oplevelse af, at I (sikkert) ofte er under et stort pres og derfor ikke altid har været lige "hopla-agtige" når vi kommer og forstyrrer Men tusind tak for godt samarbejde, vi er mange som værdsætter jer! Sekretariatet kan til tider virke meget usamarbejdsvillig og meget offensiv. Det har ikke været muligt at kommentere på vejledere i forbindelse med opgaverne på modulerne. Jeg synes, der er stor forskel på kvaliteten af vejledning! Jeg har ved en vejleder haft et indtryk af, at vedkommende ikke var forberedt, havde læst materialet eller vidste, hvilken gruppe det drejede sig om. Det virkede som om, det sendte materiale først blev skimtet igennem, når vi havde vejledning. I forbindelse med en anden vejleder var vejledningen god. Vi havde i gruppen bedt om at få så meget kritik som muligt for at få opgaven på et så højt niveau som muligt. Dette sagde vejlederen, at denne gjorde. Vi gjorde alt, som vejlederen gav feedback på og denne gav da også udtryk for, at alt var meget godt. Til eksamen blev vi i gruppen dog skuffede over, at det bare var en "fin" opgave, når vi ved vejledning havde haft fået et helt andet udtryk. Til sidst vil jeg nævne, at mit indtryk af karaktergivning varierer meget fra vejleder til vejleder! Det føles som om, at det er forskelligt, hvor meget der skal til, før man får en given karakter sammenlignet med vejledere. Samlet status

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Socialrådgiveruddannelsen Aalborg Universitet Køn Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter Din alder 3,00 57,00 27,16 38 Hvilket semester

Læs mere

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100%

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100% Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer?

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer? Hvor har du undervisningen? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet, hvad? Antropologi Supp.-kursus. Udd sygeplejerske

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Evaluering, Strategisk ledelse, F15

Evaluering, Strategisk ledelse, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? 1 19.06.2018/Pia

Læs mere

Semesterevaluering 2. semester forår 2016

Semesterevaluering 2. semester forår 2016 Semesterevaluering 2. semester forår 2016 Køn Hvad er din alder Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet Vi er begyndt at kunne mærke på SOC 15 at vi er lidt trætte af at vi ikke har kontakt til hold

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

10. SEMESTER KØBENHAVN

10. SEMESTER KØBENHAVN Hvilken by studerer du i? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet Kandidat uddannelse i socialt arbejde Antropologi Interkulturel

Læs mere

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 1 6,7% Få (21-40 %) 0 0,0% En del (41-60 %) 1 6,7% En stor del (61-80 %) 2 13,3% Alle eller næsten

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 2, MPG-uddannelsen, E11

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 2, MPG-uddannelsen, E11 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema PUF, Hold 2, MPG-uddannelsen, E11 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende

Læs mere

Semesterevaluering 4. semester forår 2016

Semesterevaluering 4. semester forår 2016 Semesterevaluering 4. semester forår 2016 Køn Din alder Jeg oplevede, at der var en sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler/fagområder Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljø Der

Læs mere

I hvilken grad har undervisningen givet dig større interesse for kursets fagområde?

I hvilken grad har undervisningen givet dig større interesse for kursets fagområde? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema - Strategisk HRM i det moderne arbejdsliv, MPG-uddannelsen, E10 Hvordan vurderer du kursets relevans for dig? Jeg manglede indimellem lidt mere lavpraktisk

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Strategisk ledelse, E13

Strategisk ledelse, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af semestret? Forelæsninger ville have godt af flere input med cases, samt højere grad af deltagerinddragelse Virkede uorganiseret og usammenhængende Det var unægteligt

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Evaluering, Offentlig styring, F15

Evaluering, Offentlig styring, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: Organisation og ledelse

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk.

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk. Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11 Antal respondenter: 8 stk. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Jeg har været

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Forelæserne har alle virket meget engagerede og generelt set været gode til at formidle deres respektive emner.

Forelæserne har alle virket meget engagerede og generelt set været gode til at formidle deres respektive emner. Nævn noget, som har været godt ved kurset: Take home eksamen Mange forskellige emner giver en god ide om hvad studiet omhandler Undervisningen har generelt set været god. Og Rolf har været god til at ligge

Læs mere

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning.

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning. Mundtlig evaluering modul 3.1 SOB15 basisgruppe 1 1. Hvordan oplever I at have opnået modulets/semesterets læringsudbytte? (læringsudbyttet findes frem) Umiddelbart fyldestgørende, til trods for at der

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013 Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forretningsudvalgsmøder... 2 Opstartsdag... 2 Modul 7 Policy analyse: Velfærdsstat

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Den elektroniske semesterevaluering... 6 Modul 3: Samfundsøkonomi

Læs mere

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Kvalitativ og kvantitativ evaluering De studerende har evalueret semestret både kvalitativt gennem forretningsudvalgsmøder (FU-møder) og kvantitativt

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor Når først

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? Hvordan vurderer du mastermodulets

Læs mere

Evaluering, Ledelse af professionelle vidensorganisationer E14

Evaluering, Ledelse af professionelle vidensorganisationer E14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Kommunikation og ledelse, E12

Kommunikation og ledelse, E12 Kommunikation og ledelse, E12 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

Modulet Evaluering, E13

Modulet Evaluering, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen. Antal respondenter: 7

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen. Antal respondenter: 7 Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen Antal respondenter: 7 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af 4. semester: - Hvordan vurderer du

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Samlet status Forventer du at afslutte uddannelsen denne sommer? Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Jeg læser

Læs mere

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003 Underviser: Christian Schulz Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Meget gode 9 11,3% Gode 53 66,3% Middel 17 21,3%

Læs mere

Modulet - Ledelse af reform og forandring, F13

Modulet - Ledelse af reform og forandring, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? 1 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Respondenter Procent Erhvervsjura 21 77,8% Regnskabsanalyse 25 92,6% Organisationsudvikling 25 92,6% Brancheanalyse 26 96,3% I alt ,0%

Respondenter Procent Erhvervsjura 21 77,8% Regnskabsanalyse 25 92,6% Organisationsudvikling 25 92,6% Brancheanalyse 26 96,3% I alt ,0% Hvilke kurser har du deltaget i på dette semester? Erhvervsjura 21 77,8% Regnskabsanalyse 25 92,6% Organisationsudvikling 25 92,6% Brancheanalyse 26 96,3% I alt 27 100,0% 1. Hvor stor en del af forelæsningerne

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Da det er ledelse i det offentlige, der er i fokus, vil det forbedre udbyttet, hvis der

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

1. del: 4. modul: Hvad er din generelle vurdering af det faglige udbytte fra 4. modul?

1. del: 4. modul: Hvad er din generelle vurdering af det faglige udbytte fra 4. modul? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema MHP, 4. semester, E11 Antal respondenter: 7 stk. 1. del: 4. modul: Hvad er din generelle vurdering af det faglige udbytte fra 4. modul? Giv gerne en

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 7. oktober 2013...4 FU-møde: 26. november 2013...5 Elektronisk semesterevaluering...6

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

10. SEMESTER AALBORG

10. SEMESTER AALBORG Hvilken by studerer du i? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet Pædagog + et år fra kandidaten i Læring og Forandringsprocesser

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552)

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) Side 1 af 5 Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) 1.a: (enr=573) Er dine generelle forudsætninger for at følge faget

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar.

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar. Evalueringsrapport Sygeplejerskeuddannelsen Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015 Med kvalitative svar. Spørgsmål til mål og indhold for faget. I hvilket omfang mener du, at du har opnået

Læs mere

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14 Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 08.02.2015/Lis

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejdet med evt. case-virksomhed... 2 Hvad har

Læs mere

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester B216 Mandag den 1. marts kl. 13.00 i lok. A315 Gruppe Navn Til stede Med afbud Uden afbud Carsten W. Stoltenberg cstolt16@student.aau.dk

Læs mere

Modulet - Organisationspsykologi, F13. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Modulet - Organisationspsykologi, F13. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Modulet - Organisationspsykologi, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? 1 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet:

Læs mere

Offentlig Styring, F14

Offentlig Styring, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Referat FU møde den 24. februar 2015... 3 Referat FU møde den

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema MPG, PUF, hold 2, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg

Læs mere

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Indhold Indledning... 2 Uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens første år (modul 1 4),

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens første år (modul 1 4), S K O L E N F O R K L I N I K A S S I S T E N T E R O G T A N D P L E J E R E KØBE N H A V N S U N I V E R S I T E T 3. september 2013 ( Opt ællingsske ma T P 1 fær d igt med komme nt arer02) Undervisningsevaluering,

Læs mere

Leadership Pipeline, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Leadership Pipeline, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på modulet Pædagogisk-psykologisk teori. På dette

Læs mere

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på?

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på? Teknologiske og organisatoriske forandringsprocesser: Jeg synes i meget høj grad, at tekster og modeller mangler at blive sat ind i en akademisk sammenhæng. Altså hvilken videnskabelig position skriver

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? Hvordan vurderer du mastermodulets

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Antal tilbagemeldinger: 152 ud af 169 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning.

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning. Fra d. 17 marts 2011 og et par måneder frem indledte Ester Kyed Lundager Jensen, studerende på Kunsthistorie ved Aarhus Universitet, et samarbejde med bibliotekar Jette Bohn ved Æstetikbiblioteket ved

Læs mere

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Gruppe: Nano 3 Grp. 64 OK Bogen: Ganske udemærket, den virker dog lidt tør. Et andet forslag til en bog er: "Introduction to Elctrodynamics, af

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Dimittendundersøgelse

Dimittendundersøgelse 1. Hvornår dimitterede du fra KSA? År Måned Dimittendundersøgelse 2. Hvor lang tid gik der fra dimission fra Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde til du fik dit første job? Jeg fik job før jeg var færdig

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Bachelor i Innovation & Digitalisering Evaluering af undervisning, 1. semester, efterår 2017

Bachelor i Innovation & Digitalisering Evaluering af undervisning, 1. semester, efterår 2017 Bachelor i Innovation & Digitalisering Evaluering af undervisning, 1. semester, efterår 2017 Evaluering Der er foretaget både en elektronisk og en mundtlig (FU-møder) evaluering af semestrets moduler og

Læs mere

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: It-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Samlet Evaluering af modul 5 Hold Feb. 2014.

Samlet Evaluering af modul 5 Hold Feb. 2014. Samlet Evaluering af modul 5 Hold Feb. 2014. Kan indgå i tværprofessionelt samarbejde med respekt for og anerkendelse af egen professions ansvar og kompetence såvel som øvrige sundhedsprofessioners og

Læs mere

Evaluering modulet Personligt Udviklingsforløb (PUF)

Evaluering modulet Personligt Udviklingsforløb (PUF) Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende

Læs mere

Evaluering, Strategisk HRM E14

Evaluering, Strategisk HRM E14 du planlægningen af modulet? du modulets relevans for dig? du modulets faglige indhold? 1 08.02.2015/Lis Carlsen du modulets pædagogiske indhold? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet:

Læs mere