REFERAT af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 25. maj 2014 i Boeslum Forsamlingshus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 25. maj 2014 i Boeslum Forsamlingshus."

Transkript

1 GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Formand: Ejvind Frandsen, Havrevangen 8, 8400 Ebeltoft Kasserer: Poul Thind, Havrevangen 11, 8400 Ebeltoft REFERAT af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 25. maj 2014 i Boeslum Forsamlingshus. Der deltog 36 personer heraf 24 stemmeberettigede, og derudover var der afgivet 14 fuldmagter. Traditionen tro, var der dækket op til kaffe og til en forandring var det arrangeret som buffet med rundstykker, marmelade, ost og pålæg af forskellig slags og selv om deltagerne så selv måtte hente traktementet, faldt den nye måde at arrangere på tilsyneladende i god jord, for stemningen var straks god og snakken gik så livlig, at formanden foreslog at udsætte det egentlige møde til 10 min over 10. Herefter fulgte mødet den udsendte dagsorden, ifølge Orienteringsbrev April 2014: 1. Valg af dirigent a. Bestyrelsen foreslog Martin Sundberg, Havrevangen 13, der blev valgt. 2. Valg af referent a. Bestyrelsen foreslog Lilli Østenfjeld, Hovedvangen 3, der blev valgt 3. Formandens beretning v/ejvind Frandsen Formanden gjorde indledningsvis opmærksom på, at det meste af beretningen også er beskrevet i den udsendte Orientering april 2014 og berettede derefter: Bestyrelsen har afholdt 4 møder og 2 pakkemøder. Efter generalforsamlingen i 2013 konstituerede bestyrelsen sig igen med Poul Thind som kasserer og vi besluttede igen, at der ikke udpeges en egentlig sekretær. Formanden og kassereren holder selv styr på kontorarbejdet og referent jobbet går på tur. Bestyrelsen bliver ikke overbebyrdet med henvendelser fra medlemmerne. Vi har fået et par henvendelser om huller i grusvejene efter de store regnskyl og en forespørgsel, om vi mon helt havde glemt at se på en lille sidevej til Midtvangen. Det havde vi. Den trængte hårdt til lidt stabilt grus og en opretning og så vidt jeg husker er det første gang, vi har lappet på det stykke vej i den tid, jeg har været i bestyrelsen. Som det fremgår af vores orienteringsbrev, fik vi også en henvendelse om problemer med for små containere og for få tømninger ved visse sommerhuse, der udlejes. Det kan vi ikke rigtig gøre noget ved ud over at gøre opmærksom på problemet. Vi har også fået en henvendelse om vedligeholdelsen af stikveje, der ikke er defineret som private fællesveje, og som derfor ikke bliver vedligeholdt af grundejerforeningen. Et par steder er der ud-

2 stykket såkaldte koteletgrunde hvor 2 koteletben tilsammen danner adgangsvej til de 2 grunde. Og her er det de 2 grundejere der i fællesskab står for vedligeholdelsen. Allerede i november sidste år begyndte vi med de forberedende øvelser til at køre opkrævning af kontingenterne via nets. Det har Poul brugt en masse tid på og jeg har da også hjulpet lidt til, men jeg tror, at Poul har brugt langt mere tid på opgaven, end han havde forestillet sig på forhånd. I 2013 har der ikke været mange problemer med drift af legepladsen. Der er blevet udskiftet et par sæder på gyngerne og Geert donerede en ny stol til småbørnsgyngen. Stien til golfbanen har også været helt problemfri i Vi har haft entreprenøren på en enkelt gang for at rette lidt op på belægningen efter de voldsomme skybrud, vi oplevede sidste sommer, men ellers synes den at fungere efter hensigten. Ud over den almindelige vedligeholdelse af grusvejene og lidt smålapning på asfaltvejene, blev der i 2013 udført ny asfaltbelægning på Rugvangen. Og der blev også lagt ny overfladebelægning på en del af Midtvangen og Dalvangen. Asfaltarbejderne blev desværre godt kr. dyrere end beregnet. Hvis det bliver sædvane med så stor overskridelse rækker vejfonden ikke helt til at asfaltere alle veje inden 10 år. Vi kan håbe på, at det går den anden vej næste gang. En del af overskridelsen skyldtes, at vi ikke havde forudset, at det var nødvendigt med opretning af ujævnheder i de gamle asfaltbelægninger inden den nye belægning. Ulempen med de noget billigere overfladebelægninger er, at de fuldstændig følger underlaget og bliver lige så ujævne som den gamle belægning. Et andet forhold der fordyrede arbejdet væsentligt var, at opretningen af Rugvangen måtte udføres 2 gange, fordi den første opretning fuldstændig skyllede bort dagen før der skulle lægges asfalt. Det kraftige regnskyl betød også ekstra opretningsarbejder på næsten alle grusvejene. Som vi har beskrevet i det udsendte orienteringsbrev, har vi haft problemer med væltede træer i de 2 efterårsstorme. Den første kaldet Allan væltede et stort fyrretræ tværs over Dalvangen, og det lå så uheldigt, lige under den østlige bakketop, at Poul og jeg, efter en vis opfordring fra vores gamle formand Morten, rykkede ud kl. 11 om aftenen og vi fik, med Mortens og naboers hjælp, skåret træet op og fjernet fra vejen. Den efterfølgende storm Bodil væltede igen træer over Dalvangen og også over Midtvangen, men her måtte vi ha assistance fra vores sædvanlige entreprenør, som med en stor gummiged skubbede træerne væk fra vejene, så man igen kunne komme til og fra området. Ud over det stillede forslag om nye belægninger på Hovedvangen har bestyrelsen ingen planer om nye væsentlige aktiviteter i år, og det arbejde forudsætter jo, at vores naboforening går med på opgaven I bestyrelsen har vi overvejet, om der mangler noget på legepladsen, og i det udsendte orienteringsbrev har vi efterlyst medlemmernes forslag til evt. nye legeredskaber.

3 Vi har fået et par forslag, som vi drøfter senere. Det var formandens beretning for 2013 og alt i alt går det jo stille og roligt i vores område, og bestyrelsesarbejdet har som hidtil fungeret i god ro og orden og i en hyggelig atmosfære, og det vil jeg godt takke for. Ingen indsigelser eller spørgsmål = Beretningen godkendt. 4. Aflæggelse af regnskab 5. Fremlæggelse af budget samt fastlæggelse af kontingent Kasserer Poul Thind, gennemgik det udsendte regnskab og forslaget til budget og oplyste, at kontingentet forbliver som det er. Alle tre økonomiske fremlæggelser blev godkendt. 6. Valg af bestyrelse og suppleant: Poul Thind, Lilli Østenfjeld og Geert Holst Jørgensen, alle blev genvalgt. 7. Valg af revisorer: Kurt Andersen og Else Hansen. Begge blev genvalgt. 8. Indkomne forslag Forslag 1: I henhold til principgodkendelsen på sidste års generalforsamling foreslår bestyrelsen, at der af vejfondens midler afholdes ca kr. til udførelse af en dobbelt OB på Hovedvangen fra Midtvangen og til Dalvangen. Udgiften svarer til ca. halvdelen af den samlede udgift, idet den anden halvdel skal betales af naboforeningen Boeslum Bakker, som er medejer af vejen. Gennemførelse af arbejdet vil derfor forudsætte, at naboforeningen er indforstået med at arbejdet udføres og at deltage i betalingen. I forbindelse med forslaget blev der stillet spørgsmål til rækkefølgen i den vedtagne 10 års plan for asfaltering af grusvejene hvortil formanden oplyste, at rækkefølgen primært var valgt ud fra hvilke grusveje, der var størst problemer med, men også i nogen grad ud fra hvilke udgifter der var plads til de enkelte år inden for den til rådighed værende likviditet. Der blev også stillet spørgsmål til den valgte type belægning hvortil formanden oplyste, at grunden til valget af typen med løse sten mest skyldes prisen, idet denne type er væsentlig billigere end den noget bedre GAB belægning men også, at den billigere belægning har vist sig at være rimelig holdbar i vores område, og så er der også nogen der synes, at den rustikke stenbelægning passer bedst til områdets karakter. Afstemning: 24 stemmer for asfalt på Hovedvangen, ingen stemte i mod. Forslag 2. Fra Randi Lange og Jacob Reeckmann, Havrevangen 3D, var modtaget forslag om, at bestyrelsen skulle sende brev til medlemmerne med opfordring om ikke at køre så stærk på Havrevangen og i fald dette ikke hjælper tage fat i navngivne fartsyndere, idet der er store fartproblemer på vejen, hvor trafikken også er præget af, at den ofte bruges som smut vej.

4 I fald disse tiltag ikke virker er deres videre forslag, at Havrevangen lukkes ved Kornvangen med en skyde bom, der kan give passage for nødvendig kørsel. Herudover foreslås, at der placeres effektive fartdæmpere i let monterbare elementer, der kan fås til 30 km og lavere, og som let kan tages bort om vinteren. I forslaget henvises til, at der i øjeblikket bor 13 børn i alderen fra 2½ til 9 år på Havrevangen og der gives også udtryk for, at der køres for stærkt på Midtvangen, hvor der burde installeres bump mellem de eksisterende chikaner for at de har effekt. Efter aftale mellem forslagsstillerne og formanden er de stillede forslag reduceret til et enkelt afstemningstema, der dels tager højde for, at der er særlige trafikale problemer på Havrevangen, fordi den benyttes som gennemfartsvej, og fordi der p.t. bor 13 børn i alderen 2½ til 8 år, og herudover tager forslaget også højde for det ofte hørte synspunkter blandt medlemmerne, at de eksisterende chikaner ikke virker efter hensigten: Idet forsamlingen er enig i, at den nuværende fartdæmpning ikke er tilstrækkelig pålægges bestyrelsen at søger om vejmyndighedens tilladelse til at montere fartdæmpere på udvalgte steder på Havrevangen og til at udbygge eller supplere de eksisterende chikaner på de øvrige veje i området. Efter drøftelse i forsamlingen hvor der bl.a. blev stillet spørgsmål om i hvilken grad der er oversigt over hvor stort problemet er med den høje fart, og hvor der blev givet flere bud på udførelse af fartdæmpende anlæg og hvor formanden bl.a. oplyste, at man tidligere havde spurgt til muligheden for at få Syddjurs Kommunes vejafdeling til at foretage fartmålinger i området, hvilket ikke var muligt, gik forsamlingen over til afstemning om det reducerede afstemningstema. Afstemning: 32 stemte for det reducerede afstemningstema og ingen stemte imod Forslag 3: Fra Randi Lange og Jacob Reeckmann Havrevangen 3 D, var også modtaget forslag til nye legeredskaber på legepladsen dels i form af at modificerer det eksisterende klatrestativ ved fx at montere mdf plade med klatrehåndtag og dels at der etableres en svævebane, hvis der kan finde plads. Formanden oplyste, at bestyrelsen kunne gå ind for de stillede forslag, som svarede til hvad bestyrelsen selv havde drøftet som muligheder, og at der likviditetsmæssigt nok skulle være råd til at investere til kr. til realisering af forslagene og at der ville være stor mulighed for, at vores naboforening vil bidrage med halvdelen af udgiften. Afstemning: 24 stemmer for at bruge til kr. til de nye legeredskaber, ingen stemte i mod. 9. Eventuelt: Løsgående hunde på legepladsen: Frank Elgaard, som bor op til Legepladsen oplyser, at der af og til færdes folk med løse hunde på pladsen, og Poul Jensen Havrevangen 10, supplerede med, at han en dag så ca. 10 personer med 3 store løse hunde på legepladsen, og da han gik ned for at påtale det,

5 blev hans egen hund, Speede, som var i snor, angrebet og skambidt af et par af hundene. Poul anmoder om, at der sættes et påbuds-skilt op om, at hunde skal være i snor. Vigepligt: Der blev givet udtryk for, at det kniber gevaldigt med at overholde den almindelige vigepligt i vores område. Generelt er der højre vigepligt, hvor intet andet er vist, men flere havde oplevet, at det specielt i T krydset Havrevangen - Midtvangen næsten er en undtagelse, at trafikanter på Midtvangen holder tilbage for højretrafikken fra Havrevangen. Ejvind har for år tilbage forespurgt Syddjurs Kommune om muligheden for at male hajtænder ved Havrevangen, men fik afslag. Erik oplyste, at der er nok en tendens til, at den gamle regel med højre vigepligt bliver mere og mere udbredt i almindelige boligområder, og det vil givetvis også virke fartdæmpende, hvis alle overholder den almindelige vigepligt. Træfældning: Der blev spurgt til muligheden for at gentage den træfældning, som Hede Danmark gennemførte for nogle år siden, og som mange benyttede sig af, og måske kunne der være behov for træfældning igen. Formanden oplyste, at bestyrelsen ingen aktuelle planer havde, og at det i sin tid var Hede Danmark selv, der henvendte sig til bestyrelsen med et forslag om at starte kampagnen med tilbud om billig træfældning, måske fordi de manglede træ og arbejde. Det gør de formentlig ikke nu efter de store storme sidste år. Rugvangen 6 oplyste, at de har mistet en Skelpæl ved snerydning, og spurgte til, om man måske kunne få entreprenøren til at genrejse pælen. Det er sikkert ikke muligt, medmindre man har et klart bevis. Erik oplyser, at det med det rigtige GPS udstyr er let at afsætte skellet og måske finde skelpælen igen. Da der derefter ikke var flere indlæg fra forsamlingen erklærede formanden Generalforsamlingen for afsluttet, og takkede Martin Sundberg for en god og sikker ledelse af mødet.

Boeslum Plantage Orientering Juni 2014

Boeslum Plantage   Orientering Juni 2014 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2014 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Reparation af veje 2014, vejfondsarbejder og legepladsen Side1 Referat af generalforsamlingen Side 2-6 Fortegnelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 10.5.2015 kl. 10.00 i Boeslum Forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen den 10.5.2015 kl. 10.00 i Boeslum Forsamlingshus GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Formand: Ejvind Frandsen, Havrevangen 8, 8400 Ebeltoft Kasserer: Poul Thind, Havrevangen 11, 8400 Ebeltoft www.gfbp.dk Referat af generalforsamlingen den 10.5.2015

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 20. maj 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum Plantage, afholdt søndag den 20. maj 2012 GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Formand: Ejvind Frandsen, Havrevangen 8, 8400 Ebeltoft Kasserer: Poul Thind, Havrevangen 11, 8400 Ebeltoft www.gfgp.dk Generalforsamling i Grundejerforeningen Boeslum

Læs mere

Snerydning og glatførebekæmpelse

Snerydning og glatførebekæmpelse GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2012 I dette blad kan du læse om: Vinter og vejvedligeholdelse side 1 Vores nye sti og legepladsen side 2 Digital forsendelse, sommerfest,

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 7. maj 2017 kl i Boeslum Forsamlingshus.

Husk generalforsamlingen den 7. maj 2017 kl i Boeslum Forsamlingshus. GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2017 Husk generalforsamlingen den 7. maj 2017 kl.10.00 i Boeslum Forsamlingshus. Indhold: Kort orientering om veje, snerydning, legeplads

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 6. maj 2018 kl i Boeslum Forsamlingshus.

Husk generalforsamlingen den 6. maj 2018 kl i Boeslum Forsamlingshus. GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2018 Husk generalforsamlingen den 6. maj 2018 kl.10.00 i Boeslum Forsamlingshus. Indhold: Kort orientering om veje, snerydning, legeplads

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 25. maj 2014 kl.10.00

Husk generalforsamlingen den 25. maj 2014 kl.10.00 GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2014 Husk generalforsamlingen den 25. maj 2014 kl.10.00 I dette blad kan du læse om: Snerydning, glatførebekæmpelse og vejvedligeholdelse

Læs mere

Boeslum Plantage Orientering Juni 2017

Boeslum Plantage   Orientering Juni 2017 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2017 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Om generalforsamlingen, reparation af veje 2017 og vejfondsarbejder Side1 Referat af generalforsamlingen Side

Læs mere

Boeslum Plantage Orientering Juli 2016

Boeslum Plantage   Orientering Juli 2016 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juli 2016 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Om generalforsamlingen, reparation af veje 2016 og vejfondsarbejder Side1 Referat af generalforsamlingen Side

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 22. maj 2016 kl i Boeslum Forsamlingshus.

Husk generalforsamlingen den 22. maj 2016 kl i Boeslum Forsamlingshus. GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2016 Husk generalforsamlingen den 22. maj 2016 kl.10.00 i Boeslum Forsamlingshus. I dette blad kan du læse om: Snerydning, grusning og

Læs mere

WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2012. Bestyrelsen orienterer hermed om følgende:

WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2012. Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2012 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Reparation af veje 2012 samt beplantning mod vejene Side1 Legepladsen side 2 Vedtægtsændringer vedtaget på

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2015

Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2015 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2015 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Reparation af veje 2015, vejfondsarbejder og om generalforsamlingen Side1 Referat af generalforsamlingen Side

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 19. maj 2019 kl i Boeslum Forsamlingshus.

Husk generalforsamlingen den 19. maj 2019 kl i Boeslum Forsamlingshus. GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2019 Husk generalforsamlingen den 19. maj 2019 kl.10.00 i Boeslum Forsamlingshus. Indhold: Om veje, legeplads, digital forsendelse, formandsvalg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Boeslum Plantage Orientering Juni 2019

Boeslum Plantage   Orientering Juni 2019 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2019 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Om generalforsamlingen, reparation af veje 2019 og vejfondsarbejder Side1-2 Regler for afbrænding, -for etablering

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Boeslum Plantage Orientering Juni 2018

Boeslum Plantage   Orientering Juni 2018 Boeslum Plantage WWW.gfbp.dk Orientering Juni 2018 Bestyrelsen orienterer hermed om følgende: Om generalforsamlingen, reparation af veje 2018 og vejfondsarbejder Side1-2 Referat af generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2019 Mødedato: Langfredag den 19. april 2019 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 24. april 2019 Fremmødte stemmeberettigede parceller: 36 Fuldmagt:

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Søndag, d. 7. juni 2015 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling.

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling. Grundejerforeningen Tisvildelund Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag, den 23. marts 2010 KL. 19:00 på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Se også grundejerforeningens hjemmeside: www.helsingenord.dk 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Husk generalforsamlingen den 26. maj 2013 kl som begynder med et indlæg af politiet om forebyggelse af indbrud

Husk generalforsamlingen den 26. maj 2013 kl som begynder med et indlæg af politiet om forebyggelse af indbrud GRUNDEJERFORNINGEN BOESLUM PLANTAGE www.gfbp.dk Orientering April 2013 Husk generalforsamlingen den 26. maj 2013 kl.10.00 som begynder med et indlæg af politiet om forebyggelse af indbrud I dette blad

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere