Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner"

Transkript

1 Endress+Hauser Firmaprofil Endress+Hauser - din instrumentpartner

2 2 Endress+Hauser A/S Din Industripartner Hvem er vi? Endress+Hauser blev grundlagt i 1953 og er repræsenteret i over 100 lande med mere end medarbejdere på verdensplan. Vi er en af de største privatejede virksomheder indenfor automationsindustrien med hovedkvatér i Reinach, Schweiz. Endress+Hauser er en af verdens førende leverandører af procesinstrumentering til niveau, flow, tryk, temperatur og væskeanalyse samt komponenter og systemer til registrering, visualisering og automation. Derudover leverer vi kundetilpassende systemløsninger med konventionel instrumentering eller systemintegration via fieldbus og web-baserede netværksløsninger. En stærk partner på verdensplan Endress+Hauser understøtter kunder i hele verdenen med en bred vifte af instrumenter, tjenester og automationsløsninger til industriel proces engineering. Omkring halvdelen af de People for Process Automation arbejder i salg. De hjælper kunderne i hele verden med til at gøre deres processer sikre, økonomiske og miljøvenlige. Med et salgcenter i mere end 40 lande, er Endress +Hauser er altid tæt på sine kunder og deres applikationer. På steder og lokaliteter hvor Endress+Hauser ikke er til stede direkte, vil vi være repræsenteret af agenter, så Endress+Hauser kan betjene sine kunder hurtigt, fleksibelt og individuelt. Koncentreret ekspertise Vores hoved-produktionscentre er fokuseret på produktion, produktudvikling ledelse, udvikling og logistik og er beliggende i Tyskland, Frankrig og Schweiz, hvor vi producerer centrale komponenter til vores produktioner rundt omkring i verden. Vi har fabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Indien, Italien, Japan, Sydafrika, Brasilien, Storbritanien og USA. Med denne ombygning har vi centraliceret de centrale funktioner men få vigtige informationer fra alle markeder og verdensdele.

3 3 Endress+Hauser Danmark Endress+Hauser A/S er det danske salgscenter og del af Endress+Hauser gruppen og blev etableret i Vi er et salgs- og servicecenter for alle kunder i Danmark, Grønland og Færøerne og beskæftiger os med opgaver lige fra levering og servicering af et enkelt målepunkt til opgaver som partner i kontrakter omfattende flere hundrede målepunkter Direktør: Felix Langkjær Endress+Hauser A/S er beliggende i Søborg, centralt placeret for indfaldsvejene på Sjælland, med 36 medarbejdere. Fokus på høj ekspertise De fleste af vores medarbejdere har en høj ancinitet i virksomheden og vi lægger stor vægt på et højt teknisk niveau, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige vejledning. Alle medarbejdere gennemgår hvert år adskillige produkttræninger både på vores fabrikker, via vores egne produktchefer og via online moduler. Dette er et krav og nødvendigt for at følge udviklingen af nye trends og produktfunktionaliteter. Vi dækker bredt I Danmark er vi repræsenteret med salg, marketing. product management, projektering, service og administration, så vi kan dække alle vores kunders forespørgsler lokalt. Vi deltager på konferencer, udstiller på relevante udstillinger og kører seminarer både på vores adresse i Søborg, ude hos vores kunder og i vores hovedsæde i Reinach, Schweiz. Vi kan også tilbyde vores kunder et besøg med vores Showtruck.

4 4 Endress+Hauser Din industripartner Et komplet program indenfor feltinstrumentering Uden instrumentering ville moderne produktion være utænkelig. Sensorer og måleudstyr til måling af tryk, temperaturer, flow, niveau m.m. er udgangspunktet for ethvert kontrolsystem til overvågning og styring af procesanlægget. På raffinaderier, i kemiske virksomheder, på bryggerier og i såvel store, som små, vandbehandlingsanlæg verden over, hjælper instrumenter fra Endress+Hauser med at få processerne til at køre - dag ud og dag ind! Endress+Hauser er en af verdens førende leverandører af procesinstrumentering til niveau, flow, tryk, temperatur og væskeanalyse samt komponenter og systemer til registrering, visualisering og automation. Derudover leverer vi kundetilpassende systemløsninger med konventionel instrumentering eller systemintegration via fieldbus og webbaserede netværksløsninger. Niveau I mere end 60 år har Endress+Hauser været blandt verdens førende producenter af udstyr til niveaumåling og overvågning og de fleste indenfor instrumentbranchen vil således nikke genkendende til navne som Silometer, Nivotester, Liquiphant og Prosonic. Vibrations switche fra Endress+Hauser har igennem de sidste 60 år haft en førende position på verdensmarkedet for niveauswitche. Mere end målepunkter world-wide indenfor denne kategori, bekræfter vores kompetence og erfaring indenfor anvendelse og udvikling af denne type målepunkter. Vores sortiment dækker: Niveauswitche Ultralydsmålere Radarmålere Guided radarmålere ToF instrumenter Flowmåling Hvad enten du vil måle flowet af en væske, gas eller damp, så kan Endress+Hauser tilbyde dig en flowmåler i høj kvalitet. Vi har mere end 60 års ekspertise og er en af de førende producenter på markedet. Vores produktportefølje er komplet med: Elektromagnetiske flowmålere Vortex flowmålere Coriolis flowmålere Ultralydsflowmålere Differenstryk flowmålere Komponenter

5 5 Trykmåling For ca. 25 år siden blev tryktransmitteren CERABAR udviklet af Endress+Hauser ved anvendelse af en ny kapacitiv sensor, hvis fremragende egenskaber rykkede normerne for tryktransmittere. Netop kombinationen af materialet keramik med det kapacitive princip gør sensoren uundværlig til trykmåling, hvor især følgende punkter skal fremhæves: Stor nøjagtighed Høj og nøjagtig opløsning Garanteret overbelastningssikker Langtidsstabil Høj korrosionsbestandighed Oliefri, altså tør, målecelle Hos Endress+Hauser tilbyder vi i dag et komplet program til trykmåling, og vi kan således levere transmittere til alle tænkelige måleopgaver indenfor industrien. Temperaturmåling Omnigrad er navnet på Endress+Hauser s temperaturfølere, der leveres i et bredt spektrum af varianter, som møder industriens forskellige krav. Navnet dækker således over såvel modstandsfølere (Pt100) som termoelementer (type J og K). Indenfor hver gruppe leveres følere specielt tilpasset opgaver indenfor: Standardopgaver/let kemisk industri Hygiejniske opgaver Svær industri Opgaver med krav til hurtig responstid Klassificeret område (Ex-zone) Langtidsstabil Den modulære opbygning gør, at sensorerne let kan tilpasses størsteparten af de kendte industrieller opgaver, hvad enten de påvirkningen er tryk/temperaturer eller vibrationer og elektrisk interferens Væskeanalyse Der stilles stadig øgede krav til væskeanalyse i forbindelse med de daglige processer - såvel råvarer, som slutprodukt og affaldsstoffer skal i dag leve op til en lang række krav. Hos Endress+Hauser leverer vi et komplet program bestående af sensorer og transmittere til måling og analyse af: PH/Redox Ledningsevne Opløst ilt Turbiditet Frit klor Slamspejl Derudover kan vi levere systemer til prøveudtagning, såvel tids- som mængdeproportional og online analyse af tørstof i væske, f.eks. nitrat, fosfat og ammoniak. Memosens teknologien og Memobase er udviklet af Endress+Hauser som en åben standard. Registrering Ethvert målepunkt i procesindustrien skal tilknyttes sekundære instrumenter til visning, registrering og opsamling af de informationer som måles. Hos Endress+Hauser har vi et stort udvalg af skrivere og dataloggere, som kan dokumentere procesforløbet mange år frem i tiden. Systemkomponenter For at gøre et målepunkt helt færdigt, kræves som regel en række stumper, som strømforsyning, display m.m. Hos Endress+Hauser har vi et stort program indenfor denne type af produkter. Vi har valgt at samle dem alle under et i gruppen Systemkomponenter og udbyde dem gennem vor on-line shop E-direct. På denne måde sikres hurtig adgang til en lang række af de produkter, som man typisk lige står og mangler i forbindelse med idriftsættelse af sit nye instrument.

6 6 Endress+Hauser Din industripartner Fokus på kundeservice Det er Endress+Hauser s mål at levere produkter, service og teknisk dokumentation af høj kvalitet til vore kunders tilfredshed. I vores travle dagligdag mærkes vores høje kundeservice ved, at vi tilbyder vore kunder hurtig og korrekt information på alle spørgsmål, hvad enten det drejer sig om pris- og leveringsoplysninger, detaljerede produkttekniske eller anvendelses- tekniske spørgsmål, ønske om et hurtigt tilbud eller modtagelse af en mundtlig ordre fra Endress+Hausers omfattende produktprogram. Vi beskæftiger os med opgaver fra levering og servicering af et enkelt målepunkt til opgaver som partner i kontrakter omfattende flere hundrede målepunkter. Kundeservice før salget Vore ydelser omfatter hurtig og korrekt information om vore produkter og anvendelse heraf. Vi sender gerne et teknisk og kommercielt bindende tilbud til den aktuelle opgave. Kundeservice efter salget Vore ordrebekræftelser kan fås på flere sprog og den bekræfter ydelse, kommercielle betingelser og leveringstid. Som en del af aftalen indgår ordrebekræftelsen i vort ISO 9001:2000 certificerede kvalitets sikringssystem, og vi måler os på overholdelsen af disse aftaler. Vore serviceteknikere er placeret rundt omkring i Danmark og er udstyret med moderne diagnoseudstyr og er fabriksuddannede. På vort værksted i Søborg modtager vi gerne instrumenter til reparation. Vi udbyder vedligeholdelseskontrakter og yder idriftsættelse af Endress+Hauser instrumenter efter tilbud eller efter regning. Vi står altid parat Du er velkommen til at kontakte os direkte i den normale kontortid på telefon, fax eller . Mandag - torsdag kl kl Fredag kl kl Udenfor den normale åbneingstid, kan du stadig handle med os både via vores online shop på og via E-direct på På E-direct finder du kvalitetsprodukter med hurtig levereing.

7 7 Salg Vi har altid fokus på din applikation Vi har sammensat organisationen, så du hurtigt kan få assistance til at løse dine måleopgave. Vi har 6 eksterne medarbejdere, hvis fornemmeste opgave det er, at hjælpe dig til at vælge de bedste instrumenter til dine opgaver og specifikke applikation. Vi har endvidere tilknyttet en række medarbejdere på kontoret i Søborg, specielt indenfor din industri. Det betyder at du altid kan kontakte de samme personer, uanset om du skal bestille varer, have et tilbud eller en teknisk snak om en måleopgave. Dine primære kontakter i salg Generelle forespørgsler Vand & spildevand Energi og marine Mineraler & metaller Fødevare og farmaceutisk industri Service Serviceafdelingen i Endress+Hauser Danmark er en vital del af et globalt servicenetværk. At kunne modtage en sublim service er et godt argument når man vælger instrumentleverandør, i dag er det ikke kun nok at købe et kvalitetsprodukt. Med ca servicemedarbejdere world wide, har Endress+Hauser lokale servicemedarbejdere i 55 lande, heraf 24 salgscentre og 11 produktcentre. På grund af ovenstående ser vi os i stand til, med få dages varsel, at servicere overalt i verden. En totalleverandør af serviceydelser Endress+Hauser tilbyder en bred vifte af serviceydelser fokuseret på industriel måling og procesautomation. Vores serviceafdeling er i stand til at levere hvad der kræves for netop din applikation og instrumenteringsbehov Vi kan tilbyde: Telefonservice/helpdesk Fieldservice Idriftsættelse Kalibreringsservice (på bl.a. den største og akkrediterede (ISO 17025) flow kalibreringsrig i verden. Kontakt vores serviceafdeling direkte på telefon: eller

8 8 Endress+Hauser A/S Poppelgårdvej DK-2860 Søborg Telefon Fax

Endress+Hauser i Danmark. Deres totalleverandør af feltinstrumentering

Endress+Hauser i Danmark. Deres totalleverandør af feltinstrumentering Endress+Hauser i Danmark Deres totalleverandør af feltinstrumentering Velkommen til Endress+Hauser A/S Endress+Hauser A/S er et datterselskab i Endress+Hauser gruppen, et globalt firma der fremstiller

Læs mere

fanfare Øg din konkurrenceevne med Endress+Hauser lösningar 8. Nyt og moderne anlæg Varde Forsyning har udskiftet alt måleudstyr efter 35 års drift

fanfare Øg din konkurrenceevne med Endress+Hauser lösningar 8. Nyt og moderne anlæg Varde Forsyning har udskiftet alt måleudstyr efter 35 års drift Endress+Hauser kundemagasin www.dk.endress.com Nr 1-2015 1 fanfare 8. Nyt og moderne anlæg Varde Forsyning har udskiftet alt måleudstyr efter 35 års drift 12. Nordic Sugar har fuld kontrol En bærbar flowmåler

Læs mere

fanfare Endress+Hauser som din totalleverandør Kundanpassade stabila lösningar Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder

fanfare Endress+Hauser som din totalleverandør Kundanpassade stabila lösningar Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder Endress+Hauser Kundemagasin www.dk.endress.com Nr 1-2014 1 fanfare Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder Når hastighed og nøjagtighed er en æressag Chr. Hansen vælger TM411 Endress+Hauser

Læs mere

MESSE. Fra den 8. til 12. april 2013 afholdes verdens største industrimesse Hannover

MESSE. Fra den 8. til 12. april 2013 afholdes verdens største industrimesse Hannover &proces www.automatik.nu 38. årgang Februar/Marts 2013 nr. 2 MJK INSTRUMENTER TIL MÅLING OG OVERVÅGNING AF DRIKKE-, SPILDE- OG PROCESVAND. På Hannover Messe Preview havde cirka 50 kommende udstillere hver

Læs mere

Spildevandsteknisk dyrskue

Spildevandsteknisk dyrskue side 2 Stort og spændende konferenceprogram på Automatik 2006 side 9 Grundfos skaber sensation på markedet for mikrochips www.automatik.nu 31. årgang juni/juli 2006 nr. 6/7 Spildevandsteknisk dyrskue 106

Læs mere

Det nye Fagerberg. trækker i førertrøjen. 1900-tallet er allerede historie! Kære Læser. Nr.1 INDHOLD. ATEX 2 (eksplosiv atmosfære)

Det nye Fagerberg. trækker i førertrøjen. 1900-tallet er allerede historie! Kære Læser. Nr.1 INDHOLD. ATEX 2 (eksplosiv atmosfære) N E W S Nr.1 13. årgang Forår 2000 Kære Læser 1900-tallet er allerede historie! Så er vi inde i 2000-tallet. Mange af os har de sidste år observeret store forandringer indenfor forretningsverdenen, og

Læs mere

Mennesker - Ideer - Løsninger

Mennesker - Ideer - Løsninger Mennesker - Ideer - Løsninger Insatech aktivitetskalender Side 3 Ny temperaturkalibrator fra Isotech Side 4 DPI 611 håndholdt kompakt trykkalibrator Side 5 Mobil gærdoseringsvogn Side 6 Regulerings- og

Læs mere

Med overtagelsen af NJ smede- & Serviceteknik kan vi nu også tilbyde smede- og maskinarbejder fra vort værksted i Toppevad. Læserservice 2005/22

Med overtagelsen af NJ smede- & Serviceteknik kan vi nu også tilbyde smede- og maskinarbejder fra vort værksted i Toppevad. Læserservice 2005/22 Vi ekspanderer 19. årgang Efterår 2005 Nr. 2. Indhold Leder 2 Velkommen til et styrket Fagerberg Troede du også, at processtyring var en dyr affære? 24-timersservice 3 Nyt medlem af trådfilter-familien

Læs mere

Industry Information. Energieffektiv produktion Vejeteknologi. to spændende temaer på efterårets Innovation Tour

Industry Information. Energieffektiv produktion Vejeteknologi. to spændende temaer på efterårets Innovation Tour Industry Information Nyheder fra Siemens Industry Technologies i Danmark Nr. 3 september 2011 Tips & tricks: S7-1200 fra STL til LAD Ny automatsikringsserie klar Union Engineering og CO2-produktion Energieffektiv

Læs mere

Indhold. 17. årgang Efterår 2003 Nr. 2.

Indhold. 17. årgang Efterår 2003 Nr. 2. Gå fremtiden i møde med energi 17. årgang Efterår 2003 Nr. 2. Indhold Med denne overskrift gik GESTRA sidste år ind i sit andet århundrede. GESTRA er internationalt førende inden for konstruktion og produktion

Læs mere

Mennesker - Ideer - Løsninger

Mennesker - Ideer - Løsninger Mennesker - Ideer - Løsninger Proces Dage 2012 Side 3 Opdaterer du dine DTM filer jævnligt? Side 3 Tiden for trykknapper er slut Side 4-5 Større funktionalitet, mindre omkostninger og bedre udnyttelse

Læs mere

På udstyrsområdet tilbyder Nordenta PTO-medlemmerne serviceaftaler på udstyr, rabat på udstyr og rabat på kurser

På udstyrsområdet tilbyder Nordenta PTO-medlemmerne serviceaftaler på udstyr, rabat på udstyr og rabat på kurser PTO Partner Program f o r b r u g s v a r e r & u d s t y r n o r d e n t a Nordenta er Danmarks største totalleverandør til tandlægeklinikker. Vi markedsfører og sælger mere end 10.000 varenumre inden

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET AVS - VORES VIDEN ER DIN SIKKERHED Med vores brede produktprogram og vores specialiserede viden kan vi løse de fleste opgaver inden for fødevareindustrien, og vi

Læs mere

LØSNINGER. Kundetilpassede løsninger Mekaniske specialopgaver Marine-& Offshore System- & Dataopsamling Kalibrering Rådgivning

LØSNINGER. Kundetilpassede løsninger Mekaniske specialopgaver Marine-& Offshore System- & Dataopsamling Kalibrering Rådgivning LØSNINGER Kundetilpassede løsninger Mekaniske specialopgaver Marine-& Offshore System- & Dataopsamling Kalibrering Rådgivning Mennesker - Ideer - Løsninger Insatech A/S Algade 133 4760 Vordingborg Tlf.

Læs mere

Det er et spørgsmål om holdning

Det er et spørgsmål om holdning Det er et spørgsmål om holdning QUALITY MANAGEMENT I AGA REGION EUROPA NORD HR-047-1103-250 Et århundrede præget af engagement AGA har været førende leverandør af gasser igennem et århundrede, og tilbyder

Læs mere

Temperatur. måling til proces og industri. Nr.2 INDHOLD. Leder 2 Filtomat Filtre. Composite valves 3 Hvorfor kompositmaterialer? Dresser Inc.

Temperatur. måling til proces og industri. Nr.2 INDHOLD. Leder 2 Filtomat Filtre. Composite valves 3 Hvorfor kompositmaterialer? Dresser Inc. Temperatur måling til proces og industri N E W S 15. årgang Efterår 2001 Nr.2 INDHOLD 2 Leder 2 Filtomat Filtre Den 1. august 2001 overtog Gustaf Fagerberg A/S forhandlingen af INOR temperaturprodukter

Læs mere

Som i 2011 vil området automation have flest udstillere.

Som i 2011 vil området automation have flest udstillere. &proces www.automatik.nu 38. årgang juni/juli 2013 nr. 6/7 TIL MÅLING OG OVERVÅGNING AF DRIKKE-, SPILDE- OG PROCESVAND Som i 2011 vil området automation have flest udstillere. hi[13]: Nordens største industrimesse

Læs mere

CS2500 Rolls-Roycen inden for presseværktøj. Den allerbedste inden for Traction Elpress på Innotrans 2010

CS2500 Rolls-Roycen inden for presseværktøj. Den allerbedste inden for Traction Elpress på Innotrans 2010 NR. 3 2010 Den allerbedste inden for Traction Elpress på Innotrans 2010 Fleksible serviceløsninger til vores certificerede DUAL-værktøjer - vi forener to teknologier og tager det bedste fra dem begge CS2500

Læs mere

Nyt agentur. Nr.1 INDHOLD. Leder 2. Aerre Inox 3. Robolux 4. Masoneilan 5 Reguleringsventiler. Filtomat Filtre 6

Nyt agentur. Nr.1 INDHOLD. Leder 2. Aerre Inox 3. Robolux 4. Masoneilan 5 Reguleringsventiler. Filtomat Filtre 6 Nyt agentur N E W S 14. årgang Forår 2001 Nr.1 INDHOLD Den ultimative og kompakte løsning for ventiler til automatiseret procesteknologi Fra årsskiftet har Fagerberg fået forhandlingen af membran- og skråsædeventiler

Læs mere

Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri

Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri Komplette hydrauliske løsninger PMC Group er Nordens førende udbyder af hydraulikløsninger til industrien. Vi udvikler og konstruerer hydrauliske

Læs mere

Få styr på dine forpligtelser under kemikalielovgivningen. Information til virksomheder om kemikalielovgivning ved import fra ikke-eu lande

Få styr på dine forpligtelser under kemikalielovgivningen. Information til virksomheder om kemikalielovgivning ved import fra ikke-eu lande Få styr på dine forpligtelser under kemikalielovgivningen Information til virksomheder om kemikalielovgivning ved import fra ikke-eu lande Få styr på dine forpligtelser under kemikalielovgivningen Herunder

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Instrumentering og overvågning. MJK Produkt katalog. katalog. DK 1.00 Produkt katalog 1409

Instrumentering og overvågning. MJK Produkt katalog. katalog. DK 1.00 Produkt katalog 1409 Instrumentering og overvågning MJK Produkt katalog katalog DK 1.00 Produkt katalog 1409 Et bedre og renere miljø MJK Automation er en af Skandinaviens førende leverandører af udstyr til renseanlæg, vandværker

Læs mere

Mennesker - Ideer - Løsninger

Mennesker - Ideer - Løsninger Mennesker - Ideer - Løsninger Insatech Aktivitetskalender Side 3 Radar din vej til optimal niveaumåling Side 4-6 Nu er Hamiltons ARC TM sensorer blevet digitale Side 7 Frigiv rengøringen on-line og minimér

Læs mere

Mennesker - Ideer - Løsninger

Mennesker - Ideer - Løsninger Mennesker - Ideer - Løsninger Optimér dine processer med analytisk in-line procesudstyr Side 3 On-line fugtmåling giver dig større indtjening, sikker drift og mere tid Side 4-6 In-line CO 2 /alkohol/ plato/brix

Læs mere

Euler Hermes Garanti. Global sikkerhed EULER HERMES GARANTI 1

Euler Hermes Garanti. Global sikkerhed EULER HERMES GARANTI 1 Euler Hermes Garanti Global sikkerhed EULER HERMES GARANTI 1 Euler Hermes din sikkerhed Euler Hermes er verdens førende kreditforsikringsselskab og en del af Allianz gruppen. Med kontorer i over 50 lande

Læs mere

Hvad gør du når optiske in-line målinger ikke kan klare opgaven?

Hvad gør du når optiske in-line målinger ikke kan klare opgaven? 8 Hvad gør du når optiske in-line målinger ikke kan klare opgaven? Lad os måle koncentration og ændringer i din proces. Hvordan måles koncentrationen Lyd bevæger sig med forskellig hastighed gennem luft,

Læs mere

PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser

PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser &proces www.automatik.nu 38. årgang maj/juni 2013 nr. 5 TIL MÅLING OG OVERVÅGNING AF DRIKKE-, SPILDE- OG PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser Logistik- og produktionschef Bent

Læs mere

WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS

WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS MMD EAL 4. SEMESTER AFGANGS EKSAMEN Af merwais Sarwari, Muharrem Karakaplan, Diar Baker Ahmad & Yrsa Jensen Vejleder: Thomas Jessen Bivejleder: Jens Berg

Læs mere

VELKOMMEN TIL ACTONAS VERDEN

VELKOMMEN TIL ACTONAS VERDEN VELKOMMEN TIL ACTONAS VERDEN www.actonacompany.com VELKOMMEN TIL ACTONAS VERDEN Stilstand er ikke en del af vores verden Administrerende direktør og ejer, Orla Dahl Jepsen stiftede i 1981 Actona Company.

Læs mere