HUSK: Stafet for Livet aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni halvår årgang 33. årgang. Læs mere om:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:"

Transkript

1 Fodslaw Tidende 2. halvår årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere om: Lyø juli 2010 Største hold til Ladywalk 2014 Ø-tur til Vigelsø Besøg på Fynsværket Bustur til Rømøvandring Madpakketur til Gyldensteen Strand Temavandringer på Hindsholm Juleafslutning HUSK: Stafet for Livet aug. Munkebo Fodslaw er tilsluttet Vandreforeningen Fodslaw

2 Formandens side I første halvår af 2014 har der været god gang i foreningens aktiviteter. Til vores vandrearrangement Østfynske Forårsvandringer den 5. og 6. april var der flere deltagere end nogensinde, og vi må forudse, at den rekord på 529 deltagere bliver svær at slå. Også i forbindelse med LADYWALK den 26. maj blev der sat rekord. Det lykkedes Grethe at samle ikke mindre end 225 piger til foreningens hold. Det gav 1. præmien blandt de tilmeldte hold. Vi ønsker Grethe tillykke og takker for den store indsats, som ligger bagved at kunne samle et så stort hold. Også en stor tak til alle hjælperne - posepakkerne, teltholdet og folkene i mandebaren. Foreningen har investeret i et nyt telt - 6 x 9 meter, beregnet til ca. 50 spisende personer. Teltet blev første gang brugt til LADYWALK, siden til Velgørenhedsvandring og skal igen bruges til Stafet for Livet. Vi starter op på 2. halvår af 2014 med en masse aktiviteter. I vores formålsparagraf står der bl.a. at vi skal formidle kendskabet til det danske land. Derfor kommer der i 2. halvår og også fremover flere arrangementer, hvor vi ser nærmere på de lokaliteter, som vi kommer forbi på træningsture, og på andre interessante steder på Fyn. Eksempler på dette er turene til Gyldensteen den 21. september, til Viby den 27. september og til Martofte den 25. oktober - alle ture, som der kan læses mere om i dette blad. I skrivende stund er vi ved at lægge sidste hånd på næste års busrejseprogram. Det bliver af cirka samme omfang som i år, og der venter jer mange spændende rejsemål med gode rejseoplevelser. Rejsehæftet for 2015 udkommer medio oktober. Sidste år i august blev der afholdt et møde for nye medlemmer. Også i det år, der er gået, er der kommet en del nye medlemmer, og bestyrelsen har derfor besluttet at afholde et nyt møde i august Nye medlemmer vil her få mulighed for at hilse på hele bestyrelsen. Vi vil fortælle om foreningen, og de nye medlemmer har mulighed for at fortælle om deres første tid i foreningen, ligesom der er mulighed for at komme med ønsker og forslag til kommende aktiviteter. Alle nye medlemmer vil få en personlig indbydelse sidst i juni til dette møde. Velkommen til 2. halvår. Arne 2.

3 Lyø Juli 2010 Kommende arrangementer Søndag 27. juli - Ø-tur til Vigelsø Vi mødes på havnen i Klintebjerg kl. 10. Vi sejles til Vigelsø i hold, da båden ikke kan have os alle med på én tur. Man medbringer selv mad og drikkevarer. I tilfælde af dårligt vejr kan der spises indendørs - i hold. Første hold spiser kl og andet hold kl Mulighed for at gå ture på øen på egen hånd. Hjemturen sker også i hold - første hold forlader øen kl Turen koster kr. 50 pr. person, som indbetales på konto senest 15. juli. Tilmelding til Erik - tlf senest 15. juli.dette arrangement er kun for medlemmer. Torsdag den 7. august - madpakketur til Nyborg Vold En af de ældste traditioner i Fodslaw er madpakketuren til Nyborg Vold. Der er begrænset antal billetter. I år spilles forestillingen My Fair Lady. Vi mødes på P-pladsen ved Nyborg Vold kl Medbring mad og drikkevarer - Fodslaw giver en snaps. Pris: kr Tilmelding: til Grethe - tlf senest 30. juli. Beløbet indbetales til Grethe eller til foreningens konto senest 30. juli. Onsdag den 20. august - besøg hos Fodslaw Odense En gammel tradition føres videre. I år er det vores tur til at besøge Fodslaw Odense. Vi mødes kl. 19 på Spurvelundskolen Spurvelundsvej 16, 5270 Odense N. Fodslaw Odense fører an på et par små vandreture på 5 km og ca. 8 km, og efterfølgende inviterer de på fælles kaffebord. Vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer vil møde op til denne aften til hyggeligt samvær med andre vandrere. For samkørsel - ring til én i bestyrelsen. Bemærk, at det er onsdag aften. 3.

4 Kommende arrangementer Stafet for Livet Kerteminde - 23./24. aug. Stafetten foregår som sædvanligt på det grønne område ved Kulturhuset, Troels Alle, Munkebo. Kom og vær med til et døgn, hvor vi fejrer livet og støtter kampen mod kræft. Er du ikke allerede tilmeldt, så skynd dig at melde dig til vores hold. I skrivende stund er der 25 tilmeldte til Fodslaw s hold - men der er plads til mange flere. Man går i eget tempo og så længe man ønsker - og der er folk på banen hele døgnet. Gå ind på - tilmeld dig og betal deltagergebyret på 100 kr. Kontakt herefter vores holdkaptajn Merete Legaard Christensen på tlf eller og aftal, hvornår du gerne vil være på banen under stafetten. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig/betale via nettet, så hjælper Merete dig. Det vigtigste er, at du vil være med. Lørdag aften kl arrangerer vi fællesspisning for Fodslaws hold i vores telt på banen. Du kan møde op med din egen mad, men der kan også købes mad i stafetcaféen. Der vil være buffet med svinefilet, frikadeller, salat og flutes til kr. 65. Buffet en skal forudbestilles/betales hos Merete senest 10. august. Drikkevarer kan købes på stedet i caféen, hvor der hele dagen vil kunne købes kaffe, brød og drikkevarer. Morgenmad og frokost skal forudbestilles. Deltagergebyr og indtægt for mad går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Søndag den 24. august - Ræthingemarch Start: Rolfsted Skole, Skolevej 26, 5863 Ferritslev Ruter: 7, 12, 20 og 30 km Tider: 7 og 12 km kl km kl km kl. 8-9 Startkort: kr. 20 Fodslaw Midtfyn er arrangør Munkebo Fodslaw stiller ikke hold i år pga. Stafet for Livet. 4.

5 Kommende arrangementer Lørdag den 6. september - besøg på Fynsværket Vi mødes kl ved gæsteparkeringen ved Fynsværket, Havnegade 120, 5000 Od. C. Parkeringspladsen ligger til venstre for hovedindgangen. Vi får en rundvisning, der varer ca. 2 1/2 time og slutter med en øl/vand i kantinen. Der er mange trapper, der skal bestiges under besøget, så turen er ikke for dårligt gående. Tilmelding til Jørgen Blohm - tlf senest 24. august. Der er begrænset deltagerantal - max. 50 personer. Søndag den 7. september - bustur til Rømøvandring Vi besøger Tønder Fodslaw og deres Rømøvandring. Som tidligere ture er det en kombinationstur med vandring og udflugt. Opsamling: Kl Kl Kl Kl Kl Kl Odense, Dannebrogsgade Munkebo, Automester, Fjordvej Munkebo, Lottes Grill Kerteminde, Superbrugsen Rynkeby, Spar Langeskov, Shell, Odensevej Fælles kaffebord med rundstykker på startstedet. Der er vandreruter på 5, 11, 14 og 20 km. Lyø Juli 2010 For 5 og 11 km vandrerne er der busudflugt til det nordlige Rømø, Juvre, Kommandørgården, Rømø Lys og Sct. Clemens Kirke. På hjemturen gør vi ophold ved Jels Voldsted, hvor der serveres en pålægsbolle samt en øl/vand. Frokost og drikkevarer kan købes på startstedet til Fodslaw-priser. Turens pris er kr. 350 inkl. kaffe, rundstykke, startkort samt pålægsbolle m.øl/vand. Tillæg kr. 50 for udflugt og eftermiddagskaffe. Hjemkomst: ca Tilmelding til Arne - tlf eller fra tirsdag den 8. juli kl Depositum kr. 100 betales til konto Restbeløbet betales senest 7. august. 5.

6 Kommende arrangementer Søndag den 21. september - Madpakketur til Gyldensteen Strand Vi skal ud og se naturgenopretningen ved Gyldensteen Strand ved Bogense. Vi mødes kl på P-pladsen ved Eriksholm. Tag madpakke og drikkevarer med. Hunde må ikke medtages. Kørselsvejledning: Kør mod Vester Egense, derefter ad Gyldensteensvej. Drej til højre ad Langøvej mod Eriksholm. Med GPS: Til Gyldensteen Gods, Gyldensteensvej 101, 5400 Bogense. Derefter ad Langøvej mod Eriksholm. Samkørsel: kl fra Automester, Fjordvej i Munkebo. kl fra Shell, Næsbyvej 51, Odense N. Lørdag den 27. september - Viby - fra mølle til kirke Vi mødes kl ved Viby Præstegård (sognegården), Viby Bygade 26, 5370 Mesinge. Kl : Vi vandrer sammen med en guide og hører om de gamle gårde. Vi ser Viby Mølle og slutter i kirken. Kl : efter den ca. 2 km lange gåtur er der kaffe i eller ved sognegården. Turen er gratis og uden tilmelding - man møder bare op. 6.

7 Kommende arrangementer Lørdag den 4. oktober - Lyserød Lørdag Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne holder sit indtog i Langeskov Center. Munkebo Fodslaw støtter kampagnen og deltager i vandringen i forbindelse med Lyserød Lørdag. Vi mødes kl på torvet i Langeskov Center. Kom i god tid, så der er tid til at købe startkort. Der er ruter på 3,5 og 11 km og startgebyr er kr. 10 pr. kilometer, man ønsker at gå. Der vil være mange aktiviteter i Langeskov Center, mulighed for kaffe m.v. og forretningerne har masser af gode tilbud. Læs mere i lokalaviserne i dagene før arrangementet. Kom og vær med til en festlig Lyserød Lørdag og støt et godt formål. Torsdag den 9. oktober - Klubaften med italiensk tema Tid: kl Sted: Børnehaven Mælkevejen, Grønvangen 32, 5550 Langeskov Duoen Rosinante underholder med en musikalsk rejse på hesteryg fra Toscana til Paris. Juli 2010 Superbrugsen i Langeskov serverer tapas incl. 2 glas vin. Yderligere drikkevarer kan købes til Fodslaw -priser. Pris: kr. 150 pr. person. Beløbet indbetales til konto mrk. klubaften. Tilmelding: til Elin Knudsen, eller senest 20. september. Dette arrangement er kun for medlemmer. 7.

8 Kommende arrangementer Lørdag den 25. oktober - blandt frilandsgrise og oldtidsfund. Vi mødes kl ved Holmens Hus (den gamle skole i Martofte), Fynshovedvej 563, 5390 Martofte. Vi går samlet en lille tur på ca. 5 km omkring Søvej, hvor frilandsgrisene lever. Herefter vender vi tilbage til Holmens Hus og får her en rundvisning i Hindsholm Egnsmuseum v/kirsten Jensen, Martofte. Efter rundvisningen er der kaffe og smagsprøver. Arrangementet koster kr. 25 pr. person for medlemmer. Evt. ikke-medlemmer betaler kr. 50. Begge beløb opkræves på stedet. Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Søndag den 2. november - Odense Å Vandring Fodslaw Odense arrangerer Å-vandring. Start: Abildgårdsskolen, Gillestedvej 15, 5240 Odense NØ Ruter: 5, 11, 17 og - 23 km Tider: 5 og 11 km kl og 23 km kl Startkort: kr. 20. Munkebo Fodslaw stiller som sædvanligt hold til denne vandring. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der har tilmeldt sig holdet møder op senest kl. 9.00, hvor der udleveres og betales startkort. Er man ikke tilmeldt, møder man blot op på det tidslunkt, man ønsker at gå. 8. Kommende arrangementer Kommende

9 TIL OPSLAGSTAVLEN TAG UD OG GEM Aktivitetsoversigt 2. halvår 2014 På disse sider finder du en oversigt over alle de aktiviteter, der er planlagt i andet halvår af Det gælder torsdagsture, motionsture tirsdag/lørdag/ søndag, vandringer, hvor vi stiller hold og andre arrangementer. Sæsonstart Tirsdag den 29. juli kl Vi mødes ved P-pladsen ved campingplads Fynshoved, Fynshovedvej 748, 5390 Martofte og går 5 eller 10 km i det smukke område. Rita har sørget for, at ishuset er åbent efter vandreturen, så vi kan få den velfortjente vaffelis. Lyø Juli 2010 SAMKØRSEL Som tidligere omtalt i Fodslaw Tidende vil vi bestræbe os på at koordinere samkørsel, så også medlemmer uden bil kan komme med på flest mulige ture. Har du brug for et lift - eller har du en plads i overskud til en tur så ring til én i bestyrelsen eller til den, der står for arrangementet. Ved kortere ture betales kr længere ture efter aftale med den, man kører med. 9.

10 Aktivitetssiden Aktivitetsoversigt 2. halvår 2014 Dato Tilmelding Søndag 27. juli Ø-tur til Vigelsø Erik Duerlund Tirsdag 29. juli Sæsonstart Fynshoved Ingen Torsdag 7. aug. Madpakketur til Nyborg Vold Grethe Krongaard aug. Bustur til Nordjylland og Skagen Lilian Munch Pedersen Onsdag 20. aug. Besøg hos Fodslaw Odense Ingen aug. Stafet for Livet Merete Legaard Christensen Søndag 24.aug. Ræthingemarch Ingen Lørdag 6. sept. Besøg på Fynsværket Jørgen Blohm Søndag 7. sept. Bustur til Rømøvandring Arne Kristiansen sept. Bustur til Dresden/Saksisk Schweiz UDSOLGT Søndag 21. sept. Madpakketur til Gyldensteen Strand Ingen Lørdag 27. sept. Vandretur i Viby med fortællinger om Møllen og kirken. Kaffe og soc.samvær Ingen Lørdag 4. okt. Vandring ved Lyserød lørdag i Langeskov til fordel for Kræftens Ingen Bekæmpelse Torsdag 9. okt. Klubaften med italiensk tema Elin Knudsen Lørdag 25. okt. Vandring fra Holmens Hus blandt Frilandsgrise og Oldsager Ingen Søndag 2. nov. Odense Å Vandring vi stiller hold Frans Andersen Lørdag 29. nov. Juleafslutning Rita Damgård Fredag 5. dec. Juletur til Tønder Lilian Munch Pedersen Søndag 7. dec. Julemærkemarch vi stiller hold Frans Andersen Lørdag 27. dec. Julemotion i Odense Ingen Søndag 28. dec. Vintermotion i Munkebo Ingen Mandag 29. dec. Vintertur til Langeland Ingen Søndag 4. jan. Nytårsmotion i Munkebo - mere i næste Fodslaw Tidende Ingen Alle arrangementer er detaljeret omtalt i bladet. På turen til Stockholm/Tallinn blev det afsløret at brødrene Clausen er mere end almindeligt glade for lagkage. Faktisk bliver Fodslaws ture vurderet efter, hvor meget lagkage, der er mulighed for at købe eller få. Efter at kagebordet på færgen var tømt, (og det var meget stort) serverede tjeneren et ekstra stykke lagkage for Hans, mens Henning misundeligt så til., 10. Mon han giver et stykke?

11 Motionssiden Motionsture torsdag formiddag - alle dage kl Tid Mødested Turleder Langeskov Center, Centertorvet, Elin Knudsen/ Torsdag 31. juli 5550 Langeskov Eva Sørensen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 7. august Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Torsdag 14. august Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Tage Mikkelsen/ Torsdag 21. august 5550 Langeskov Lene Mikkelsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 28. august Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen/ Torsdag 4. september Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Birgit Larsen/ Torsdag 11. september 5550 Langeskov Ruth Larsen Mødestedet, Carlo Christiansen/ Torsdag 18. september Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Jørgen Blohm MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 25. september Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Leila Andersen/ Torsdag 2. oktober 5550 Langeskov Birthe Jeppesen Mødestedet, Aase Dahl Mackenhauer Torsdag 9. oktober Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Jørgen Svensson/ Torsdag 16. oktober Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Eva Sørensen/ Torsdag 23. oktober 5550 Langeskov Elin Knudsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 30. oktober Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen/ Torsdag 6. november Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Axel Wallstrøm/ Torsdag 13. november 5550 Langeskov Lisbeth Wallstrøm Mødestedet, Erik Duerlund/ Fynshoved Torsdag 20. november august 2010 Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 27. november Mosevangen 2, 5330 Munkebo Jørgen Svensson Langeskov Center, Centertorvet, Karin Trøst/ Lyø Juli 2010 Torsdag 4. december 5550 Langeskov Inga Larsen Langeskov Center, Centertorvet, Arent Josefsen/ Torsdag 11. december 5550 Langeskov Elin Knudsen Langeskov Center, Centertorvet, Karin Petersen/ Torsdag 18. december 5550 Langeskov Inga Larsen På torsdagsturene er der 2 hold - det ene går 8-10 km i rask tempo, det andet hold går i langsommere tempo og lidt kortere ruter. Turene er for alle - også for ikke-medlemmer, så mød bare op. Turlederen sørger selv for at finde en afløser, hvis man er forhindret. 11.

12 Motionssiden Motionsture weekend/tirsdag aften Tid Mødested Turleder Tirsdag 29. juli kl P-plads Fynshovedvej 748, 5390 Martofte Flemming Nielsen/ Jørgen Svensson Tirsdag 5. aug. kl Kullerup Kirke, Ferritslevvej 28, 5853 Ørbæk Stig Jensen/ Jørgen Blohm Tirsdag 12. aug. kl Bytoften Langeskov, Røjrupvej syd for motorvejen Karin Petersen/ Leo Petersen Onsdag 20. aug. kl bemærk det er onsdag! Besøg hos Fodslaw Odense Spurvelundskolen, 5270 Odense N. Se særlig omtale Tirsdag 26. aug. kl P-plads Bazar Fyn, Thriges Plads 3, 5000 Odense C Lilian M. Pedersen/ Jørgen Pedersen Søndag 31. aug. kl TDC, Telehøjen 5220 Odense SØ Frans Andersen/ Terje Tharaldsen Ingen træningstur Lørdag 6. sept. Søndag 14. sept. kl Danehofskolen, Ringvej 1, 5800 Nyborg Ole Rasmussen/ Marianne Rasmussen Madpakketur til Gyldensten Strand Jørgen Svensson Søndag 21. sept. kl Ved Bogense Se særlig omtale Viby Forsamlingshus, Arne Kristiansen Lørdag 27. sept. kl Målebakkevej 78, 5370 Mesinge Se særlig omtale Vandretur ved Lyserød Lørdag i Elin Knudsen Lørdag 4. okt. kl Langeskov Center, 5550 Langeskov Se særlig omtale Søndag 5. okt. kl Skovpavillonen Kerteminde Skovvej 45, 5300 Kerteminde Carlo Christiansen/ Else Hansen Lørdag 11. okt. kl Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Lilian M. Pedersen/ Jørgen Pedersen Søndag 19. okt. kl Munkebo Skole, afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo Flemming Nielsen/ Annegrethe Pedersen Holmens Hus Martofte, Arne Kristiansen Lørdag 25. okt. kl Fynshovedvej 486, 5390 Martofte Se særlig omtale Lørdag 1. nov. kl P-plads, Præsteskoven, Nordenhuse Gunnar Jørgensen/ Jørgen Blohm Lørdag 8. nov. kl Drigstrup Sognegård, Drigstrup Bygade 46, 5300 Kerteminde Frans Andersen/ Annegrethe Pedersen Søndag 16. nov. kl P-plads Cane Line, Rynkebyvej 245, 5350 Rynkeby Bent Møller/ Jørgen Blohm Søndag 23. nov. kl P-plads ved Kverneland, Tårup Strandvej 25, 5300 Kerteminde Niels Mortensen/ Else Hansen Lørdag 29. nov. kl Juleafslutning, Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo Se særlig omtale Jørgen Svensson/ Annegrethe Pedersen På alle turene kan der vælges mellem 5 eller 10 km(hvis andet ikke er angivet). Bemærk: Motionsturene på side 11 og 12 er for alle - også ikke-medlemmer - så tag bare familie og venner med på en frisk travetur. 12.

13 Kommende arrangementer Lørdag den 29. november - Juleafslutning Motionstur, julegløgg med æbleskiver, julemad med juleøl og snaps, underholdning, julesange, pakkespil, lodtrækning, uddeling af diplomer og pokaler og meget mere - du får det hele på én gang, når Munkebo Fodslaw holder JULEAFSLUTNING Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo. Program: Kl Julemotion - ture på ca. 5 og 7 km Kl Gløgg og æbleskiver (foreningen er vært) Kl Spisning og julekomsammen Kl Afslutning Om aftenen serveres stor julebuffet og kaffe med småkager. Foreningen giver en snaps til silden. Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes til Fodslaw-priser. Der vil under spisningen være forskellige aktiviteter: - Lotteri - Kåring af årets klubmester i gang - Uddeling af diplomer/vandrepokal - Julelege og sange - Pakkespil - Lodtrækning om stor julekurv til en værdi af ca. 300 kr. ed august 2010 HUSK: Alle skal medbringe en pakke af værdi kr. til pakkespillet. Pris for aftenarrangementet: kr Tilmelding til Rita - tlf senest 1. november. Betaling på konto senest 15. november. Bemærk: Deltagelse i juleafslutningen om aftenen er kun for medlemmer. de arrangementer. 13.

14 Kommende arrangementer Søndag den 7. dec. - Julemærkemarch For 37. gang afholdes der landet over Julemærkemarch til fordel for julemærkehjemmene. I Odense arrangeres turen af Fodslaw Odense. Start: Hunderupskolen, Solfaldsvej 11, 5000 Odense C. Ruter: 5 og 10 km. Starttid: kl Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der er tilmeldt holdet møder op kl. 9, hvor der er uddeling og betaling af startkort. Øvrige møder blot op på det tidspunkt, man ønsker at gå. Postorkesteret plejer at spille kl Lørdag den 27. dec. - Julemotion i Odense Vandreforeningen Fodslaw og Fodslaw Odense afholder julemotion med start fra Dalumskolen i Odense. Mere herom i næste Fodslaw Tidende. Søndag den 28. dec. - Vintertur i Munkebo Munkebo Fodslaw laver en lang træningstur, hvor vi går Kertinge Nor rundt - ca. 27 km. Vi starter kl fra Munkebo Kulturhus, Troels Alle 4, 5330 Munkebo. Herfra går vi syd om fjorden til Mødestedet i Kerteminde, hvor der holdes frokostpause. Herfra er der mulighed for at tage bussen tilbage til Munkebo. De øvrige går via Tårup og Bregnør tilbage til Munkebo. Man medbringer selv proviant. Turen gennemføres ikke ved isslag, vedvarende nedbør og/eller meget stærk vind. Er man i tvivl om vejret/gennemførelse på dagen, så ring til Arne - tlf Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Alle er velkomne. Mandag den 29. dec. - Vintertur til Langeland Mere i næste Fodslaw Tidende. Søndag den 4. januar Nytårsmotion i Munkebo 14. Sæt X i kalenderen - mere følger i næste blad.

15 Siden sidst Kattekonger og kattedronninger ved Fodslaws Fastelavnsarrangement Lyø Juli 2010 Østfynske Forårsvandringer 5. og 6. april Det var ikke just forårsvejr, der prægede vores store vandrearrangement i weekenden 5./6. april. Alligevel blev det en stor succes. Ikke mindre end 529 vandrere deltog i weekenden i én eller flere af vores vandringer. Start i regn og slud afløst af hygge i solen ved rastepladsen i Bregnør På gensyn til Østfynske Forårsvandringer 11./12. april

16 Siden sidst Bustur til Fur den 6. maj 2014 En fyldt Fodslaw-bus drog til Fur en forårsdag, hvor vejret og Fur viste sig fra den allerbedste side. Det blev en smuk tur med vandring, anderledes seværdigheder, den blinde guide John Bertelsen og - ikke mindst - masser af mad. En Furburger er ikke bare en burger, men et overdådigt måltid. Klar til vandring fra Fur Bryghus Smuk natur og flotte udsigter Det gik op... Og det gik ned Afslapning ved Fur Kaffe og The Et anderledes museum - kun for mænd

17 Siden Sidst Ladywalk 25. maj En dejlig dag, hvor Munkebo Fodslaw stillede med det største hold piger - ikke mindre end 225 deltog på vores hold. Godt gået piger! Klar til start deltog i årets Ladywalk Fynshoved august 2010 Lyø Fodslaws Juli 2010 nye store telt blev indviet Kø ved forplejningsboden Og travlhed ved kasserne Mere end pølser blev grillet 17.

18 Siden sidst Bustur til Stockholm og Tallinn juni Endnu en fantastisk Fodslaw-tur er gennemført. En spændende byrundtur med guide i Stockholm og besøg på Vasamuseet. En smuk sejltur gennem den svenske skærgård i flot sejlvejr. Med guide rundt i Tallinn, hvor vi bl.a. så den smukke gamle bydel og det gamle frilandsmuseum. En rigtig flot tur med masser af oplevelser og hyggeligt samvær. De smalle gader i Stockholm Guiden fortæller om Riddarholmen Den russiske kirke i Tallinn To riddere på Torvet i Tallinn Her faldt Dannebrog ned 15.juni Folketælling inden afgang til nyt sted

19 INFO siden Busture 2015 Program for busturene i 2015 er under udarbejdelse. Rejsehæftet udkommer medio oktober. Tilmelding fra 3.november. Fodslawshoppen Så er der kommet godt gang i salget af de nye Fodslaw-jakker. De findes i størrelse XS, S, M, L, XL, XXL og XXXL. Prisen er 300 kr. inkl. logo på venstre ærme. Kontakt Anne Grete Hermann, tlf eller hvis du vil købe en jakke. Vi samler bestillinger sammen og køber, når der er et passende antal bestillinger. Kontingent Medlemskab Fynshoved august af Munkebo 2010 Fodslawkoster årligt kr. 290 for den første person i husstanden. Efterfølgende personer i samme husstand betaler årligt kr. 85. Priserne er gældende pr. 1. april Lyø Juli 2010 Betaling af ture Deltagergebyr for busture og andre arrangementer skal altid indbetales forud for arrangementet. Bemærk, at foreningen har to forskellige kontonumre. Konto : skal bruges til betaling af depositum og deltagergebyr for foreningens rejser og busture. Alternativt kan der betales kontant til turleder. Konto : skal bruges ved indbetaling af alle andre beløb - f.eks. deltagelse i julearrangement, klubaftener, Ø-tur m.m. Alternativt kan der betales kontant til Grethe Krongård. Husk at anføre dit navn og navn på arrangementet ved indbetalingen. 19.

20 Praktiske oplysninger Nye medlemmer siden sidst Vi byder velkommen til: Margit og Verner Daewaell, Munkebo. Kirsten og Willy Konge, Langeskov. Aase Stamp Jørgensen og Hans Bernbom Jørgensen, Nyborg. Eric Winther, Kerteminde. Marianne Poulsen, Munkebo. Ulla Andersen, Rynkeby. Edith Thaarslund og Mogens Madsen, Munkebo. Henning Jul Petersen, Munkebo. Lis Lene Rasmussen, Marslev. Anne Lise Ernst, Kerteminde. Pr. 15. juni 2014 har foreningen 238 medlemmer fordelt på 169 husstande. Bestyrelse Munkebo Fodslaw - Bakkegårdsvej Munkebo Formand Arne Kristiansen Næstformand Rita Damgård Kasserer Grethe Krongård Sekretær Lilian M. Pedersen Best.medlem Erik Duerlund Best.medlem Anne Grete Hermann Best.medlem Karin Trøst Suppleant Jørgen Blohm Suppleant Elin Knudsen Turudvalg Erik Duerlund Jørgen Svensson Frans Andersen Flemming Nielsen Elin Knudsen Jørgen Blohm Webmaster Jørgen Pedersen Holdleder Frans Andersen Næste Fodslaw Tidende udkommer medio dec.. På Munkebo Fodslaws hjemmeside kan du læse hele Fodslaw Tidende - også tidligere blade - samt finde oplysninger om de enkelte arrangementer. Du kan også se billeder fra foreningens arrangementer og rejser. Fodslaw Tidende redigeres af Arne Kristiansen og Lilian Munch Pedersen og udkommer 2 gange årligt (medio juni og december).

Østfynske Forårsvandringer 2014

Østfynske Forårsvandringer 2014 Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72 5330 Munkebo Østfynske Forårsvandringer 2014 i Kerteminde Kommune Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april 2014 Aftenvandring i Sybergland Lørdag den 5. april 2014 Munkebo

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013 BUSTURE 2014 Deltagerne Bornholm 2013 Limfjordsøen Fur Stockholm/Tallinn Skagen/Nordjylland Dresden/Saksisk Schweiz Juletur Tønder Generelle betingelser Tilmelding til alle ture i dette hæfter starter

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM FORÅR 2015 Besøg på Industrimuseet i Horsens Der vil være rundvisning kl 11:00 med to rundvisninger. Vi kan igen komme på besøg i den gamle skolestue

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2015-2016 Tirsdag den 19. maj 2015 Besøg i kirken ved Renbæk Statsfængsel Vi mødes kl. 14.30 ved indgangen til den nye kirke, der er bygget i forbindelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG SENOR - BØRNE - UNGE NYT MAJ - JUN - JUL - August 2015 FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DU LEG OG VRKE OG SENOR OG STØTTE FORENNGEN! ( Afdelingens Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen, Akacievej J4 Tlf. 97 72

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM EFTERÅR 2015 Besøg i Kongernes Jelling Tirsdag den 1. september skal vi besøge Kongernes Jelling. Efter en større udvidelse og gennemgribende modernisering

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

!"#$"%&'()*' TELE ØST TELE ØST. 2015 September nr 2. Bestyrelsen 2015/2016

!#$%&'()*' TELE ØST TELE ØST. 2015 September nr 2. Bestyrelsen 2015/2016 Generalforsamlingenblevafholdtd. 4.februar2015.128stemmeberettigede medlemmervarmødtop. TELE ØST TELE ØST JørgenWenzelblevvalgttildirigentog ledteslagetsgangpåsinlunemåde. Formandensberetningogregnskabblev

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget Alle tilmeldinger sendes til Bodil Kjestrup niels.kjestrup@gmail.com Tilmeldingen er bindende, og er kun gældende ved samtidig indbetaling

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet.

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet. KNU Juni DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Sct. Georgs Gildet Ølstykke Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361 Side 1 Lisbeth Christensen Lis Larsen Ruth Pedersen Peter Hovgaard-Jensen Poul

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 4 Oktober 2015. Så kørte vi til Bakken. Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år.

Storstrømmen. Nr. 4 Oktober 2015. Så kørte vi til Bakken. Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år. Storstrømmen Nr. 4 Oktober 2015 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Så kørte vi til Bakken Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år. Ulla fra De Grønne Busser måtte tidligt

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Odder Museum Møllevej 3-5 8300 Odder Tlf.: 8654 0175 E-mail: info@oddermuseum.dk NOVEMBER Sagen genåbnet Sagen om morderen og selvmoderen Christian

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com

Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com Sydjysk Veteranklub af 1995 Program for første halvår 2015 Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com Næstform. Tage Kikkenborg. Petersmindevej

Læs mere

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Mandag den 17. til fredag den 21. august 2015 Bliv blæst igennem fra de høje skrænter ved Hirtshals fyr Tag dig en dukkert i det friske Vesterhav

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015.

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 32. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2015 Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med Fellowship

Læs mere

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620. Glædelig jul NYHEEDSARKIV 2006 Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.dec 31.december 2006 Nytårsroning kl. 10.00, hvis vejret tillader.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016.

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. EFTERÅRS- OG FORÅRSPROGRAM 2015-2016 Kære medlemmer Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. Arrangementer I det forgangne

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening Jyllinge JyllingeGundsømagle Jyllinge RoskildeGundsømagle 13 8. årgang 13 13 8. årga Viby Roskilde Gundsømagle Roskilde Viby Viby Roskilde Lokalforening Aktivitetsprogram Roskilde Lokalforening Roskilde

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2010 1. 14. juli 6B Bornholmske midsommer motiver 14 dage med akryl Praktiske oplysninger Telefon Der kan ringes direkte til kursisterne i spisesalen: 56 97 40 87 Bedste tider

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 Husk der er - Standerhejsning Lørdag den 21. april 2012 kl.13, og festaften kl.18 1 Vi er klar til sæsonen 2012 og vi be r bare

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere