HUSK: Stafet for Livet aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni halvår årgang 33. årgang. Læs mere om:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:"

Transkript

1 Fodslaw Tidende 2. halvår årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere om: Lyø juli 2010 Største hold til Ladywalk 2014 Ø-tur til Vigelsø Besøg på Fynsværket Bustur til Rømøvandring Madpakketur til Gyldensteen Strand Temavandringer på Hindsholm Juleafslutning HUSK: Stafet for Livet aug. Munkebo Fodslaw er tilsluttet Vandreforeningen Fodslaw

2 Formandens side I første halvår af 2014 har der været god gang i foreningens aktiviteter. Til vores vandrearrangement Østfynske Forårsvandringer den 5. og 6. april var der flere deltagere end nogensinde, og vi må forudse, at den rekord på 529 deltagere bliver svær at slå. Også i forbindelse med LADYWALK den 26. maj blev der sat rekord. Det lykkedes Grethe at samle ikke mindre end 225 piger til foreningens hold. Det gav 1. præmien blandt de tilmeldte hold. Vi ønsker Grethe tillykke og takker for den store indsats, som ligger bagved at kunne samle et så stort hold. Også en stor tak til alle hjælperne - posepakkerne, teltholdet og folkene i mandebaren. Foreningen har investeret i et nyt telt - 6 x 9 meter, beregnet til ca. 50 spisende personer. Teltet blev første gang brugt til LADYWALK, siden til Velgørenhedsvandring og skal igen bruges til Stafet for Livet. Vi starter op på 2. halvår af 2014 med en masse aktiviteter. I vores formålsparagraf står der bl.a. at vi skal formidle kendskabet til det danske land. Derfor kommer der i 2. halvår og også fremover flere arrangementer, hvor vi ser nærmere på de lokaliteter, som vi kommer forbi på træningsture, og på andre interessante steder på Fyn. Eksempler på dette er turene til Gyldensteen den 21. september, til Viby den 27. september og til Martofte den 25. oktober - alle ture, som der kan læses mere om i dette blad. I skrivende stund er vi ved at lægge sidste hånd på næste års busrejseprogram. Det bliver af cirka samme omfang som i år, og der venter jer mange spændende rejsemål med gode rejseoplevelser. Rejsehæftet for 2015 udkommer medio oktober. Sidste år i august blev der afholdt et møde for nye medlemmer. Også i det år, der er gået, er der kommet en del nye medlemmer, og bestyrelsen har derfor besluttet at afholde et nyt møde i august Nye medlemmer vil her få mulighed for at hilse på hele bestyrelsen. Vi vil fortælle om foreningen, og de nye medlemmer har mulighed for at fortælle om deres første tid i foreningen, ligesom der er mulighed for at komme med ønsker og forslag til kommende aktiviteter. Alle nye medlemmer vil få en personlig indbydelse sidst i juni til dette møde. Velkommen til 2. halvår. Arne 2.

3 Lyø Juli 2010 Kommende arrangementer Søndag 27. juli - Ø-tur til Vigelsø Vi mødes på havnen i Klintebjerg kl. 10. Vi sejles til Vigelsø i hold, da båden ikke kan have os alle med på én tur. Man medbringer selv mad og drikkevarer. I tilfælde af dårligt vejr kan der spises indendørs - i hold. Første hold spiser kl og andet hold kl Mulighed for at gå ture på øen på egen hånd. Hjemturen sker også i hold - første hold forlader øen kl Turen koster kr. 50 pr. person, som indbetales på konto senest 15. juli. Tilmelding til Erik - tlf senest 15. juli.dette arrangement er kun for medlemmer. Torsdag den 7. august - madpakketur til Nyborg Vold En af de ældste traditioner i Fodslaw er madpakketuren til Nyborg Vold. Der er begrænset antal billetter. I år spilles forestillingen My Fair Lady. Vi mødes på P-pladsen ved Nyborg Vold kl Medbring mad og drikkevarer - Fodslaw giver en snaps. Pris: kr Tilmelding: til Grethe - tlf senest 30. juli. Beløbet indbetales til Grethe eller til foreningens konto senest 30. juli. Onsdag den 20. august - besøg hos Fodslaw Odense En gammel tradition føres videre. I år er det vores tur til at besøge Fodslaw Odense. Vi mødes kl. 19 på Spurvelundskolen Spurvelundsvej 16, 5270 Odense N. Fodslaw Odense fører an på et par små vandreture på 5 km og ca. 8 km, og efterfølgende inviterer de på fælles kaffebord. Vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer vil møde op til denne aften til hyggeligt samvær med andre vandrere. For samkørsel - ring til én i bestyrelsen. Bemærk, at det er onsdag aften. 3.

4 Kommende arrangementer Stafet for Livet Kerteminde - 23./24. aug. Stafetten foregår som sædvanligt på det grønne område ved Kulturhuset, Troels Alle, Munkebo. Kom og vær med til et døgn, hvor vi fejrer livet og støtter kampen mod kræft. Er du ikke allerede tilmeldt, så skynd dig at melde dig til vores hold. I skrivende stund er der 25 tilmeldte til Fodslaw s hold - men der er plads til mange flere. Man går i eget tempo og så længe man ønsker - og der er folk på banen hele døgnet. Gå ind på - tilmeld dig og betal deltagergebyret på 100 kr. Kontakt herefter vores holdkaptajn Merete Legaard Christensen på tlf eller og aftal, hvornår du gerne vil være på banen under stafetten. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig/betale via nettet, så hjælper Merete dig. Det vigtigste er, at du vil være med. Lørdag aften kl arrangerer vi fællesspisning for Fodslaws hold i vores telt på banen. Du kan møde op med din egen mad, men der kan også købes mad i stafetcaféen. Der vil være buffet med svinefilet, frikadeller, salat og flutes til kr. 65. Buffet en skal forudbestilles/betales hos Merete senest 10. august. Drikkevarer kan købes på stedet i caféen, hvor der hele dagen vil kunne købes kaffe, brød og drikkevarer. Morgenmad og frokost skal forudbestilles. Deltagergebyr og indtægt for mad går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Søndag den 24. august - Ræthingemarch Start: Rolfsted Skole, Skolevej 26, 5863 Ferritslev Ruter: 7, 12, 20 og 30 km Tider: 7 og 12 km kl km kl km kl. 8-9 Startkort: kr. 20 Fodslaw Midtfyn er arrangør Munkebo Fodslaw stiller ikke hold i år pga. Stafet for Livet. 4.

5 Kommende arrangementer Lørdag den 6. september - besøg på Fynsværket Vi mødes kl ved gæsteparkeringen ved Fynsværket, Havnegade 120, 5000 Od. C. Parkeringspladsen ligger til venstre for hovedindgangen. Vi får en rundvisning, der varer ca. 2 1/2 time og slutter med en øl/vand i kantinen. Der er mange trapper, der skal bestiges under besøget, så turen er ikke for dårligt gående. Tilmelding til Jørgen Blohm - tlf senest 24. august. Der er begrænset deltagerantal - max. 50 personer. Søndag den 7. september - bustur til Rømøvandring Vi besøger Tønder Fodslaw og deres Rømøvandring. Som tidligere ture er det en kombinationstur med vandring og udflugt. Opsamling: Kl Kl Kl Kl Kl Kl Odense, Dannebrogsgade Munkebo, Automester, Fjordvej Munkebo, Lottes Grill Kerteminde, Superbrugsen Rynkeby, Spar Langeskov, Shell, Odensevej Fælles kaffebord med rundstykker på startstedet. Der er vandreruter på 5, 11, 14 og 20 km. Lyø Juli 2010 For 5 og 11 km vandrerne er der busudflugt til det nordlige Rømø, Juvre, Kommandørgården, Rømø Lys og Sct. Clemens Kirke. På hjemturen gør vi ophold ved Jels Voldsted, hvor der serveres en pålægsbolle samt en øl/vand. Frokost og drikkevarer kan købes på startstedet til Fodslaw-priser. Turens pris er kr. 350 inkl. kaffe, rundstykke, startkort samt pålægsbolle m.øl/vand. Tillæg kr. 50 for udflugt og eftermiddagskaffe. Hjemkomst: ca Tilmelding til Arne - tlf eller fra tirsdag den 8. juli kl Depositum kr. 100 betales til konto Restbeløbet betales senest 7. august. 5.

6 Kommende arrangementer Søndag den 21. september - Madpakketur til Gyldensteen Strand Vi skal ud og se naturgenopretningen ved Gyldensteen Strand ved Bogense. Vi mødes kl på P-pladsen ved Eriksholm. Tag madpakke og drikkevarer med. Hunde må ikke medtages. Kørselsvejledning: Kør mod Vester Egense, derefter ad Gyldensteensvej. Drej til højre ad Langøvej mod Eriksholm. Med GPS: Til Gyldensteen Gods, Gyldensteensvej 101, 5400 Bogense. Derefter ad Langøvej mod Eriksholm. Samkørsel: kl fra Automester, Fjordvej i Munkebo. kl fra Shell, Næsbyvej 51, Odense N. Lørdag den 27. september - Viby - fra mølle til kirke Vi mødes kl ved Viby Præstegård (sognegården), Viby Bygade 26, 5370 Mesinge. Kl : Vi vandrer sammen med en guide og hører om de gamle gårde. Vi ser Viby Mølle og slutter i kirken. Kl : efter den ca. 2 km lange gåtur er der kaffe i eller ved sognegården. Turen er gratis og uden tilmelding - man møder bare op. 6.

7 Kommende arrangementer Lørdag den 4. oktober - Lyserød Lørdag Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne holder sit indtog i Langeskov Center. Munkebo Fodslaw støtter kampagnen og deltager i vandringen i forbindelse med Lyserød Lørdag. Vi mødes kl på torvet i Langeskov Center. Kom i god tid, så der er tid til at købe startkort. Der er ruter på 3,5 og 11 km og startgebyr er kr. 10 pr. kilometer, man ønsker at gå. Der vil være mange aktiviteter i Langeskov Center, mulighed for kaffe m.v. og forretningerne har masser af gode tilbud. Læs mere i lokalaviserne i dagene før arrangementet. Kom og vær med til en festlig Lyserød Lørdag og støt et godt formål. Torsdag den 9. oktober - Klubaften med italiensk tema Tid: kl Sted: Børnehaven Mælkevejen, Grønvangen 32, 5550 Langeskov Duoen Rosinante underholder med en musikalsk rejse på hesteryg fra Toscana til Paris. Juli 2010 Superbrugsen i Langeskov serverer tapas incl. 2 glas vin. Yderligere drikkevarer kan købes til Fodslaw -priser. Pris: kr. 150 pr. person. Beløbet indbetales til konto mrk. klubaften. Tilmelding: til Elin Knudsen, eller senest 20. september. Dette arrangement er kun for medlemmer. 7.

8 Kommende arrangementer Lørdag den 25. oktober - blandt frilandsgrise og oldtidsfund. Vi mødes kl ved Holmens Hus (den gamle skole i Martofte), Fynshovedvej 563, 5390 Martofte. Vi går samlet en lille tur på ca. 5 km omkring Søvej, hvor frilandsgrisene lever. Herefter vender vi tilbage til Holmens Hus og får her en rundvisning i Hindsholm Egnsmuseum v/kirsten Jensen, Martofte. Efter rundvisningen er der kaffe og smagsprøver. Arrangementet koster kr. 25 pr. person for medlemmer. Evt. ikke-medlemmer betaler kr. 50. Begge beløb opkræves på stedet. Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Søndag den 2. november - Odense Å Vandring Fodslaw Odense arrangerer Å-vandring. Start: Abildgårdsskolen, Gillestedvej 15, 5240 Odense NØ Ruter: 5, 11, 17 og - 23 km Tider: 5 og 11 km kl og 23 km kl Startkort: kr. 20. Munkebo Fodslaw stiller som sædvanligt hold til denne vandring. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der har tilmeldt sig holdet møder op senest kl. 9.00, hvor der udleveres og betales startkort. Er man ikke tilmeldt, møder man blot op på det tidslunkt, man ønsker at gå. 8. Kommende arrangementer Kommende

9 TIL OPSLAGSTAVLEN TAG UD OG GEM Aktivitetsoversigt 2. halvår 2014 På disse sider finder du en oversigt over alle de aktiviteter, der er planlagt i andet halvår af Det gælder torsdagsture, motionsture tirsdag/lørdag/ søndag, vandringer, hvor vi stiller hold og andre arrangementer. Sæsonstart Tirsdag den 29. juli kl Vi mødes ved P-pladsen ved campingplads Fynshoved, Fynshovedvej 748, 5390 Martofte og går 5 eller 10 km i det smukke område. Rita har sørget for, at ishuset er åbent efter vandreturen, så vi kan få den velfortjente vaffelis. Lyø Juli 2010 SAMKØRSEL Som tidligere omtalt i Fodslaw Tidende vil vi bestræbe os på at koordinere samkørsel, så også medlemmer uden bil kan komme med på flest mulige ture. Har du brug for et lift - eller har du en plads i overskud til en tur så ring til én i bestyrelsen eller til den, der står for arrangementet. Ved kortere ture betales kr længere ture efter aftale med den, man kører med. 9.

10 Aktivitetssiden Aktivitetsoversigt 2. halvår 2014 Dato Tilmelding Søndag 27. juli Ø-tur til Vigelsø Erik Duerlund Tirsdag 29. juli Sæsonstart Fynshoved Ingen Torsdag 7. aug. Madpakketur til Nyborg Vold Grethe Krongaard aug. Bustur til Nordjylland og Skagen Lilian Munch Pedersen Onsdag 20. aug. Besøg hos Fodslaw Odense Ingen aug. Stafet for Livet Merete Legaard Christensen Søndag 24.aug. Ræthingemarch Ingen Lørdag 6. sept. Besøg på Fynsværket Jørgen Blohm Søndag 7. sept. Bustur til Rømøvandring Arne Kristiansen sept. Bustur til Dresden/Saksisk Schweiz UDSOLGT Søndag 21. sept. Madpakketur til Gyldensteen Strand Ingen Lørdag 27. sept. Vandretur i Viby med fortællinger om Møllen og kirken. Kaffe og soc.samvær Ingen Lørdag 4. okt. Vandring ved Lyserød lørdag i Langeskov til fordel for Kræftens Ingen Bekæmpelse Torsdag 9. okt. Klubaften med italiensk tema Elin Knudsen Lørdag 25. okt. Vandring fra Holmens Hus blandt Frilandsgrise og Oldsager Ingen Søndag 2. nov. Odense Å Vandring vi stiller hold Frans Andersen Lørdag 29. nov. Juleafslutning Rita Damgård Fredag 5. dec. Juletur til Tønder Lilian Munch Pedersen Søndag 7. dec. Julemærkemarch vi stiller hold Frans Andersen Lørdag 27. dec. Julemotion i Odense Ingen Søndag 28. dec. Vintermotion i Munkebo Ingen Mandag 29. dec. Vintertur til Langeland Ingen Søndag 4. jan. Nytårsmotion i Munkebo - mere i næste Fodslaw Tidende Ingen Alle arrangementer er detaljeret omtalt i bladet. På turen til Stockholm/Tallinn blev det afsløret at brødrene Clausen er mere end almindeligt glade for lagkage. Faktisk bliver Fodslaws ture vurderet efter, hvor meget lagkage, der er mulighed for at købe eller få. Efter at kagebordet på færgen var tømt, (og det var meget stort) serverede tjeneren et ekstra stykke lagkage for Hans, mens Henning misundeligt så til., 10. Mon han giver et stykke?

11 Motionssiden Motionsture torsdag formiddag - alle dage kl Tid Mødested Turleder Langeskov Center, Centertorvet, Elin Knudsen/ Torsdag 31. juli 5550 Langeskov Eva Sørensen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 7. august Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Torsdag 14. august Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Tage Mikkelsen/ Torsdag 21. august 5550 Langeskov Lene Mikkelsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 28. august Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen/ Torsdag 4. september Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Birgit Larsen/ Torsdag 11. september 5550 Langeskov Ruth Larsen Mødestedet, Carlo Christiansen/ Torsdag 18. september Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Jørgen Blohm MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 25. september Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Leila Andersen/ Torsdag 2. oktober 5550 Langeskov Birthe Jeppesen Mødestedet, Aase Dahl Mackenhauer Torsdag 9. oktober Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Jørgen Svensson/ Torsdag 16. oktober Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Eva Sørensen/ Torsdag 23. oktober 5550 Langeskov Elin Knudsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 30. oktober Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen/ Torsdag 6. november Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Axel Wallstrøm/ Torsdag 13. november 5550 Langeskov Lisbeth Wallstrøm Mødestedet, Erik Duerlund/ Fynshoved Torsdag 20. november august 2010 Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 27. november Mosevangen 2, 5330 Munkebo Jørgen Svensson Langeskov Center, Centertorvet, Karin Trøst/ Lyø Juli 2010 Torsdag 4. december 5550 Langeskov Inga Larsen Langeskov Center, Centertorvet, Arent Josefsen/ Torsdag 11. december 5550 Langeskov Elin Knudsen Langeskov Center, Centertorvet, Karin Petersen/ Torsdag 18. december 5550 Langeskov Inga Larsen På torsdagsturene er der 2 hold - det ene går 8-10 km i rask tempo, det andet hold går i langsommere tempo og lidt kortere ruter. Turene er for alle - også for ikke-medlemmer, så mød bare op. Turlederen sørger selv for at finde en afløser, hvis man er forhindret. 11.

12 Motionssiden Motionsture weekend/tirsdag aften Tid Mødested Turleder Tirsdag 29. juli kl P-plads Fynshovedvej 748, 5390 Martofte Flemming Nielsen/ Jørgen Svensson Tirsdag 5. aug. kl Kullerup Kirke, Ferritslevvej 28, 5853 Ørbæk Stig Jensen/ Jørgen Blohm Tirsdag 12. aug. kl Bytoften Langeskov, Røjrupvej syd for motorvejen Karin Petersen/ Leo Petersen Onsdag 20. aug. kl bemærk det er onsdag! Besøg hos Fodslaw Odense Spurvelundskolen, 5270 Odense N. Se særlig omtale Tirsdag 26. aug. kl P-plads Bazar Fyn, Thriges Plads 3, 5000 Odense C Lilian M. Pedersen/ Jørgen Pedersen Søndag 31. aug. kl TDC, Telehøjen 5220 Odense SØ Frans Andersen/ Terje Tharaldsen Ingen træningstur Lørdag 6. sept. Søndag 14. sept. kl Danehofskolen, Ringvej 1, 5800 Nyborg Ole Rasmussen/ Marianne Rasmussen Madpakketur til Gyldensten Strand Jørgen Svensson Søndag 21. sept. kl Ved Bogense Se særlig omtale Viby Forsamlingshus, Arne Kristiansen Lørdag 27. sept. kl Målebakkevej 78, 5370 Mesinge Se særlig omtale Vandretur ved Lyserød Lørdag i Elin Knudsen Lørdag 4. okt. kl Langeskov Center, 5550 Langeskov Se særlig omtale Søndag 5. okt. kl Skovpavillonen Kerteminde Skovvej 45, 5300 Kerteminde Carlo Christiansen/ Else Hansen Lørdag 11. okt. kl Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Lilian M. Pedersen/ Jørgen Pedersen Søndag 19. okt. kl Munkebo Skole, afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo Flemming Nielsen/ Annegrethe Pedersen Holmens Hus Martofte, Arne Kristiansen Lørdag 25. okt. kl Fynshovedvej 486, 5390 Martofte Se særlig omtale Lørdag 1. nov. kl P-plads, Præsteskoven, Nordenhuse Gunnar Jørgensen/ Jørgen Blohm Lørdag 8. nov. kl Drigstrup Sognegård, Drigstrup Bygade 46, 5300 Kerteminde Frans Andersen/ Annegrethe Pedersen Søndag 16. nov. kl P-plads Cane Line, Rynkebyvej 245, 5350 Rynkeby Bent Møller/ Jørgen Blohm Søndag 23. nov. kl P-plads ved Kverneland, Tårup Strandvej 25, 5300 Kerteminde Niels Mortensen/ Else Hansen Lørdag 29. nov. kl Juleafslutning, Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo Se særlig omtale Jørgen Svensson/ Annegrethe Pedersen På alle turene kan der vælges mellem 5 eller 10 km(hvis andet ikke er angivet). Bemærk: Motionsturene på side 11 og 12 er for alle - også ikke-medlemmer - så tag bare familie og venner med på en frisk travetur. 12.

13 Kommende arrangementer Lørdag den 29. november - Juleafslutning Motionstur, julegløgg med æbleskiver, julemad med juleøl og snaps, underholdning, julesange, pakkespil, lodtrækning, uddeling af diplomer og pokaler og meget mere - du får det hele på én gang, når Munkebo Fodslaw holder JULEAFSLUTNING Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo. Program: Kl Julemotion - ture på ca. 5 og 7 km Kl Gløgg og æbleskiver (foreningen er vært) Kl Spisning og julekomsammen Kl Afslutning Om aftenen serveres stor julebuffet og kaffe med småkager. Foreningen giver en snaps til silden. Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes til Fodslaw-priser. Der vil under spisningen være forskellige aktiviteter: - Lotteri - Kåring af årets klubmester i gang - Uddeling af diplomer/vandrepokal - Julelege og sange - Pakkespil - Lodtrækning om stor julekurv til en værdi af ca. 300 kr. ed august 2010 HUSK: Alle skal medbringe en pakke af værdi kr. til pakkespillet. Pris for aftenarrangementet: kr Tilmelding til Rita - tlf senest 1. november. Betaling på konto senest 15. november. Bemærk: Deltagelse i juleafslutningen om aftenen er kun for medlemmer. de arrangementer. 13.

14 Kommende arrangementer Søndag den 7. dec. - Julemærkemarch For 37. gang afholdes der landet over Julemærkemarch til fordel for julemærkehjemmene. I Odense arrangeres turen af Fodslaw Odense. Start: Hunderupskolen, Solfaldsvej 11, 5000 Odense C. Ruter: 5 og 10 km. Starttid: kl Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der er tilmeldt holdet møder op kl. 9, hvor der er uddeling og betaling af startkort. Øvrige møder blot op på det tidspunkt, man ønsker at gå. Postorkesteret plejer at spille kl Lørdag den 27. dec. - Julemotion i Odense Vandreforeningen Fodslaw og Fodslaw Odense afholder julemotion med start fra Dalumskolen i Odense. Mere herom i næste Fodslaw Tidende. Søndag den 28. dec. - Vintertur i Munkebo Munkebo Fodslaw laver en lang træningstur, hvor vi går Kertinge Nor rundt - ca. 27 km. Vi starter kl fra Munkebo Kulturhus, Troels Alle 4, 5330 Munkebo. Herfra går vi syd om fjorden til Mødestedet i Kerteminde, hvor der holdes frokostpause. Herfra er der mulighed for at tage bussen tilbage til Munkebo. De øvrige går via Tårup og Bregnør tilbage til Munkebo. Man medbringer selv proviant. Turen gennemføres ikke ved isslag, vedvarende nedbør og/eller meget stærk vind. Er man i tvivl om vejret/gennemførelse på dagen, så ring til Arne - tlf Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Alle er velkomne. Mandag den 29. dec. - Vintertur til Langeland Mere i næste Fodslaw Tidende. Søndag den 4. januar Nytårsmotion i Munkebo 14. Sæt X i kalenderen - mere følger i næste blad.

15 Siden sidst Kattekonger og kattedronninger ved Fodslaws Fastelavnsarrangement Lyø Juli 2010 Østfynske Forårsvandringer 5. og 6. april Det var ikke just forårsvejr, der prægede vores store vandrearrangement i weekenden 5./6. april. Alligevel blev det en stor succes. Ikke mindre end 529 vandrere deltog i weekenden i én eller flere af vores vandringer. Start i regn og slud afløst af hygge i solen ved rastepladsen i Bregnør På gensyn til Østfynske Forårsvandringer 11./12. april

16 Siden sidst Bustur til Fur den 6. maj 2014 En fyldt Fodslaw-bus drog til Fur en forårsdag, hvor vejret og Fur viste sig fra den allerbedste side. Det blev en smuk tur med vandring, anderledes seværdigheder, den blinde guide John Bertelsen og - ikke mindst - masser af mad. En Furburger er ikke bare en burger, men et overdådigt måltid. Klar til vandring fra Fur Bryghus Smuk natur og flotte udsigter Det gik op... Og det gik ned Afslapning ved Fur Kaffe og The Et anderledes museum - kun for mænd

17 Siden Sidst Ladywalk 25. maj En dejlig dag, hvor Munkebo Fodslaw stillede med det største hold piger - ikke mindre end 225 deltog på vores hold. Godt gået piger! Klar til start deltog i årets Ladywalk Fynshoved august 2010 Lyø Fodslaws Juli 2010 nye store telt blev indviet Kø ved forplejningsboden Og travlhed ved kasserne Mere end pølser blev grillet 17.

18 Siden sidst Bustur til Stockholm og Tallinn juni Endnu en fantastisk Fodslaw-tur er gennemført. En spændende byrundtur med guide i Stockholm og besøg på Vasamuseet. En smuk sejltur gennem den svenske skærgård i flot sejlvejr. Med guide rundt i Tallinn, hvor vi bl.a. så den smukke gamle bydel og det gamle frilandsmuseum. En rigtig flot tur med masser af oplevelser og hyggeligt samvær. De smalle gader i Stockholm Guiden fortæller om Riddarholmen Den russiske kirke i Tallinn To riddere på Torvet i Tallinn Her faldt Dannebrog ned 15.juni Folketælling inden afgang til nyt sted

19 INFO siden Busture 2015 Program for busturene i 2015 er under udarbejdelse. Rejsehæftet udkommer medio oktober. Tilmelding fra 3.november. Fodslawshoppen Så er der kommet godt gang i salget af de nye Fodslaw-jakker. De findes i størrelse XS, S, M, L, XL, XXL og XXXL. Prisen er 300 kr. inkl. logo på venstre ærme. Kontakt Anne Grete Hermann, tlf eller hvis du vil købe en jakke. Vi samler bestillinger sammen og køber, når der er et passende antal bestillinger. Kontingent Medlemskab Fynshoved august af Munkebo 2010 Fodslawkoster årligt kr. 290 for den første person i husstanden. Efterfølgende personer i samme husstand betaler årligt kr. 85. Priserne er gældende pr. 1. april Lyø Juli 2010 Betaling af ture Deltagergebyr for busture og andre arrangementer skal altid indbetales forud for arrangementet. Bemærk, at foreningen har to forskellige kontonumre. Konto : skal bruges til betaling af depositum og deltagergebyr for foreningens rejser og busture. Alternativt kan der betales kontant til turleder. Konto : skal bruges ved indbetaling af alle andre beløb - f.eks. deltagelse i julearrangement, klubaftener, Ø-tur m.m. Alternativt kan der betales kontant til Grethe Krongård. Husk at anføre dit navn og navn på arrangementet ved indbetalingen. 19.

20 Praktiske oplysninger Nye medlemmer siden sidst Vi byder velkommen til: Margit og Verner Daewaell, Munkebo. Kirsten og Willy Konge, Langeskov. Aase Stamp Jørgensen og Hans Bernbom Jørgensen, Nyborg. Eric Winther, Kerteminde. Marianne Poulsen, Munkebo. Ulla Andersen, Rynkeby. Edith Thaarslund og Mogens Madsen, Munkebo. Henning Jul Petersen, Munkebo. Lis Lene Rasmussen, Marslev. Anne Lise Ernst, Kerteminde. Pr. 15. juni 2014 har foreningen 238 medlemmer fordelt på 169 husstande. Bestyrelse Munkebo Fodslaw - Bakkegårdsvej Munkebo Formand Arne Kristiansen Næstformand Rita Damgård Kasserer Grethe Krongård Sekretær Lilian M. Pedersen Best.medlem Erik Duerlund Best.medlem Anne Grete Hermann Best.medlem Karin Trøst Suppleant Jørgen Blohm Suppleant Elin Knudsen Turudvalg Erik Duerlund Jørgen Svensson Frans Andersen Flemming Nielsen Elin Knudsen Jørgen Blohm Webmaster Jørgen Pedersen Holdleder Frans Andersen Næste Fodslaw Tidende udkommer medio dec.. På Munkebo Fodslaws hjemmeside kan du læse hele Fodslaw Tidende - også tidligere blade - samt finde oplysninger om de enkelte arrangementer. Du kan også se billeder fra foreningens arrangementer og rejser. Fodslaw Tidende redigeres af Arne Kristiansen og Lilian Munch Pedersen og udkommer 2 gange årligt (medio juni og december).

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2015 36. årgang Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Årets Årets Supervandrer 2014 Læs

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2013 32. årgang Efterårstur til Harzen september 2012 Fynshoved august 2010 Årets Vandretur Supervandrer ved Kalø Kalø 2012 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Fodslaw på besøg i Europaparlamentet september 2015 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Opvaskeholdet

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2014 33. årgang Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Østfynske Forårsvandringer 2014

Østfynske Forårsvandringer 2014 Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72 5330 Munkebo Østfynske Forårsvandringer 2014 i Kerteminde Kommune Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april 2014 Aftenvandring i Sybergland Lørdag den 5. april 2014 Munkebo

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår

HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår Fodslaw Tidende 2. halvår 2013 32. årgang Bustur til Altes Land og Helgoland maj 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Vandretur ved Kullen Lyø juli 2010 Læs mere om: Ø-tur til Drejø Temavandringer

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens,

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens, CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2017 til sommer 2018 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM FORÅR 2015 Besøg på Industrimuseet i Horsens Der vil være rundvisning kl 11:00 med to rundvisninger. Vi kan igen komme på besøg i den gamle skolestue

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang 2011 Formand: Leif Ravn Nielsen Email: smv@hongnet.dk Tlf.: 58852301 Næstformand: Bent Riff Email: bent@riffskilte.dk Tlf.: 46351992 Kasserer: Mette Pedersen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg.

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2013 Fellowship Day 2013 Kære Gildebrødre og giner i gilderne: Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 Mandag den 10. januar kl. 19.00 i Skanderborg Kirkecenter Kirkebakken 4 (v.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2018 Søren Jochumsen. Eliteidrætskonsulent og tidligere målmand hos AC Horsens. Søren Jochumsen har hele sin karriere spillet som målmand

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2015-2016 Tirsdag den 19. maj 2015 Besøg i kirken ved Renbæk Statsfængsel Vi mødes kl. 14.30 ved indgangen til den nye kirke, der er bygget i forbindelse

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013 BUSTURE 2014 Deltagerne Bornholm 2013 Limfjordsøen Fur Stockholm/Tallinn Skagen/Nordjylland Dresden/Saksisk Schweiz Juletur Tønder Generelle betingelser Tilmelding til alle ture i dette hæfter starter

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

PROGRAM 2. halvår 2014

PROGRAM 2. halvår 2014 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2014 Med Kronborg om styrbord igen. Queen Mary for sydgående. SENIORKLUB HELSINGØR Bestyrelsen HK SENIORKLUB HELSINGØR klubben for HK s pensionister og efterlønsmodtagere

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere