Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf??

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf??"

Transkript

1 Regelquiz Hvor godt kender du reglerne i golf?? Hvis du i løbet af sommeren bliver forhindret i at spille golf pga ferie eller dårligt vejr, kan du bruge lidt tid på at løse denne regelquiz og måske få svaret på din viden om golfreglerne. Der er præmier til de 3 deltagere, som har flest rigtige svar, så quizzen er også lavet, så de fleste må have regelbogen til hjælp. Alle kan deltage, men præmier vil kun blive udtrukket blandt svar, der er indleveret af aktive medlemmer af GC Harekær eller spillere med årskort til GC Harekær (dog ikke medlemmer af Regel- og HCP udvalget i GC Harekær). Sæt kryds ud for det/de rigtige svar og skriv meget gerne bemærkninger. Det kan være henvisninger til regelbogen eller spørgsmål om fortolkning af spørgsmål. Generelle bemærkninger om quizzen s udformning og/eller sværhedsgrad er også velkomne. Svarene afleveres helst ved at sende til calle.nielsen@mail.dk. Du kan også udskrive opgaven og aflevere din løsning i Regeludvalgets postkasse i arkaden i klubben. (hvis du afleverer løsning i postkassen, må du gerne klipse siderne sammen.) Hvis det efterfølgende skulle være muligt at lave lidt intern mobning i klubberi-klubben må I gerne sætte kryds om tilhørsforhold Svar skal være indleveret senest 31 august Vindere og resultat med alle korrekte svar vil blive offentliggjort på hjemmesiden. God golfsommer Regel- og HCP udvalget PS: Regel- og HCP udvalget er altid behjælpelige ved spørgsmål om regler, når der er opstået situationer på banen. Vi vil dog i forbindelse med denne quiz nok være lidt forsigtige ved besvarelse af spørgsmål, som kan have relation til spørgsmålene.

2 Navn Medlemsnummer Klubber-i-klubben (gerne flere krydser): Junior Begynder Elite Ramler Bunnie Senior Hul 1. Hul 1 slagspil: Du tager fejl af teestedsmarkeringerne og afstandsstenen og slår derfor dit 1. slag udenfor teestedet. Bolden går OUB i venstre side; du slår dit næste slag korrekt indenfor teestedets grænser og retter derved også fejlen fra dit 1 slag. Hvor mange slag har du brugt incl dit sidste (korrekte) slag fra teestedet: Hul 2. Skade på Green på hul 2 Du står på green på hul 2 og hører et kraftigt FORE fra Teestedet på hul 8. Du dukker dig straks og beskytter dit hoved. Imidlertid laver dine spikes eller din putter skade på en del af green, som bagefter viser sig at være på din medslagspillers puttelinie. Du har overtrådt regel 1-2 ved at foretage dig noget, som kan påvirke en bolds bevægelse, undtagen i overensstemmelse med reglerne. (Tab af hul i hulspil, 2 straffeslag i slagspil). Da skaden er sket som en naturlig del af golfspillet og ikke er hverken nedslagsmærke eller skade fra hulkop, må skaden ikke repareres, og bolden skal spilles som den ligger (uden straffeslag) Efter regel 1-4 (ret og rimelighed) må din medslagspiller selv (eller få en anden til det) genskabe den puttelinie, som bestod, da bolden kom til hvile (uden straffeslag til nogen af spillerne). Hul 3. A og B spiller Foursome A slår ud fra Gul Tee på hul 3 og laver en slice, hvor bolden forsvinder over træerne i højre side. Bolden findes ikke, og det er ikke en kendsgerning eller så godt som sikkert, at bolden er i Hazard (åen) Siden pådrager sig et straffeslag for tabt bold og 3. slaget slås af A fra Gul Tee Siden pådrager sig et straffeslag for tabt bold og 3. slaget slås af B fra Rød Tee Siden pådrager sig et straffeslag for tabt bold og 3. slaget tages af B fra Gul Tee Alle 4 spillere vurderer, at bolden nok er landet i Hazarden (åen) og B dropper en bold bag Hazarden og spiller 3. slaget.

3 Hul 4. Hulspil hul 4: A og B spiller hulspil A s bold ligger kort halvvejs mod green og B s bold er landet kort men sandsynligvis nærmere flaget end A s bold inde i træerne til højre. B slår en provisorisk bold, som lander meget tæt på hullet. B vælger at gå meget hurtigt frem til sin provisoriske bold og putter den i hul for en 4 er A leder efter B s bold og finder den indenfor 5 minutter Hvad er situationen? A har fundet B s oprindelige bold indenfor 5 minutter, så B s provisoriske bold er ikke i spil B har spillet hullet færdig, da han putter sin provisoriske bold i hul fra en position nærmere hullet, end den oprindelige bold Da B har spillet sin provisoriske bold udenfor tur (nærmere hullet end A) kan A forlange slaget annulleret og B skal slå sit 2. slag til sin oprindelige bold, da denne er fundet indenfor 5 minutter Da B har spillet sin provisoriske bold udenfor tur (nærmere hullet end A) kan A forlange slaget annulleret og B skal genplacere sin provisoriske bold og gentage sit 4. slag, når det bliver hans tur Hul 5. Slagspil Du har slået din bold ind i træerne til højre på hul 5 og slår en provisorisk bold. Du finder din oprindelige bold og samler den provisoriske bold op og slår videre med den oprindelige bold. Da du skal til at slå 3. slaget til din bold, finder du ud af, at det ikke er din bold, så du har slået til en forkert bold og du kan ikke finde din egen bold. Du genplacerer herefter den provisoriske bold og skal nu slå dit slag nr: Hul 6. A og B spiller hulspil og er nået til hul 6 A s drive ligger bag træerne i venstre side af Fairway. Et kanonslag sendes af sted, men A kan ikke se bolden pga af træerne og A er i tvivl, om bolden kan være for lang og Out of Bounds. A slår en provisorisk bold, som lander i et skidt leje i bunkeren før green i venstre side. B slår sit 2. slag og lander ca 1 meter fra flaget. A finder ikke sin 1. bold og regner med, at den er Out of Bounds, hvorefter han giver hullet til B. Når B samler sin bold op ser han, at A s 1. bold ligger i hullet. A har tabt hullet, da det er givet til B Da A s 1. bold er i hul er hullet færdigspillet og A s 2. bold tæller ikke. Hvis A meddeler dette (protesterer til B) inden B slår ud på hul 7 har A vundet hullet. Kommiteen kan diktere A som vinder af hul 6, hvis A indgiver protest til komiteen inden scorekortet afleveres.

4 Hul 7. Fourball Slagspil A og B er makkere i en Fourball turnering A markerer sin bold på Green og triller bolden et par meter væk. B chipper sin bold ind på Green, men rammer A s bold Hvad er situationen? Ingen straf, da A s bold ikke er i spil og betragtes som Outside Agency 1 straffeslag til B for at ramme udstyr, der tilhører siden 1 straffeslag til A og 1 straffeslag til B Hul 8. Sprinklerdæksel til gene for din Puttelinie Dit udslag fra Teested er landet i det kortklippede til venstre for Green og du vil gerne putte ind til hullet. Der er dog et sprinklerdæksel i vejen for din spilleretning, men ikke til gene for hverken for din stance eller dit slag. Hvad er situationen? Da sprinklerdækslet er på din puttelinie kan du droppe uden straf, så du kan putte fri af dækslet. Du må dog ikke droppe nærmere flaget eller droppe på green. Da du har til hensigt at putte må du uden straf placere din bold ved nærmerste punkt for lempelse (ikke nærmere flaget), så du kan putte fri af dækslet. Dækslet er en ikke flytbar forhindring, som Through the green giver frit drop (regel 24-2), men da dækslet ikke er til gene for din stance eller dit sving, må du spille bolden, som den ligger eller erklære den uspillelig og droppe fri af dækslet med 1 straffeslag.. Hul 9. Uspillelig bold + provisorisk bold Du slå dit første slag fra Teestedet til venstre og lander inde i skoven, hvor bolden både kan være svær at finde og (hvis den findes) være umulig at spille. Du slår en provisorisk bold, som lander samme sted. Uden at lede efter dine bolde, erklærer du på Teestedet den første bold som uspillelig og vil slå en ny bold efter regel 28a og spille dit 3. slag Hvad er korrekt: Du kan altid (bortset fra i en vandhazard) erklære din bold uspillelig og slår dit 3. slag. Da du har slået en provisorisk bold, er denne bold i spil, hvis den oprindelige bold ikke findes. Da du spiller en ny bold fra Teestedet, er det derfor dit 5. slag Du skal altid finde og identificere din bold, inden du kan erklære den for uspillelig. Hul 10. Du har lavet en slice ind i træerne til højre for bunkeren Dit drive er landet direkte op ad et træ til højre for bunkeren på hul 10 og du vil erklære din bold uspillelig. Du kan ikke finde et rimeligt sted at droppe indenfor 2 køllelængder, eller umiddelbart i lige linie fra flaget, så du vælger at gå ca 30 meter tilbage (i linie fra flaget), hvor du kan droppe en bold tæt ved et træ med sort netrør. Her kan du med 1 køllelængde fra nærmeste punkt for lempelse (uden ekstra straffeslag) droppe fri og spille dit 3. slag fra det kortklippede område.

5 Er dette tilladt? Ja Nej Hul 11. Slagspil overtrædelse af flere regler Dit drive er landet i de træerne til højre for fairway på hul 11. Mens du leder efter din bold, træder du på bolden, og samtidig kommer du til at brække en gren af det træ, som bolden ligger under. Du genplacerer bolden. Hvor mange straffeslag? Flytte bold i hvile = 1 straffeslag + brække en gren af et træ = 2 straffeslag: I alt 3 straffeslag Du har godt nok kvajet dig, men får rabat, da du har gjort det 2 gange. Du får kun straffeslag for den hårdeste straf : 2 straffeslag Den brækkede gren har ikke noget at gøre med din søgning efter din bold, men er en tilfældig følge af din søgning. Du får derfor kun straf for at flytte din bold i hvile : 1 straffeslag Hul 12: Bold kan ikke findes i tilfældigt vand Der er meget vand i greenbunker til venstre for green på hul 12 og i er alle sikre på, at din bold er landet i bunkeren. Der ligger 5-6 andre bolde, og du har ikke lyst til at gå ud i vandet for at identificere til egen bold, så du vælger at betragte den som tabt i tilfældigt vand i bunkeren. Du kan ikke droppe i bunkeren og bunkeren er ikke markeret med blå pæl. Hvad er dine muligheder for at droppe med et straffeslag (2 korrekte svar): Slå et nyt slag indenfor 1 køllelængde fra det nærmeste sted (ikke nærmere flaget), hvor din bold (formentlig) ligger i bunkeren. Slå et nyt slag indenfor 2 køllelængder fra det nærmeste sted (ikke nærmere flaget), hvor din bold (formentlig) ligger i bunkeren. Slå et nyt slag i lige linie bag bunkeren fra det punkt, hvor din bold (formentlig) ligger i bunkeren. Slå et nyt slag efter regel 27-1, hvor du slog dit sidste slag. Slå et nyt slag i lige linie bag bunkeren fra det punkt, hvor I skønner, at bolden krydser ind i området med tilfældigt vand. Hul 13. Bold beskadiget under spil af 13. hul Du har slået 3. slaget på hul 13 ned mod åen. Din bold rammer broen og flækker i 2 stykker. Du finder begge halvdele af bolden i åen ved siden af broen. Din bold (i 2 dele) er fundet i hazarden, så du skal med et straffeslag droppe en ny bold efter regel 26-1 og skal slå dit 5. slag. Da din bold med sikkerhed er beskadiget ved spil af hul 13, skal dit 3. slag annulleres, og du skal uden straf spille en ny bold nærmest muligt det sted, hvor du slog dit 3. slag

6 Hul 14. Masten Dit drive er landet efter bunkeren i højre side af fairway, men desværre står El-masten 2-3 meter foran din bold direkte i din spilleretning mod green. Masten kan ikke betragtes som en gene for din stance eller dit tilsigtede sving.?? Masten er en ikke flytbar forhindring, som til gene for dit synsfelt og din spilleretning, så du kan droppe fri uden straf. Masten er en ikke flytbar forhindring, som ikke er til gene for din stance eller dit sving, så du må spille bolden, som den ligger eller erklære den uspillelig. Det kan være forbundet med stor fare for dig selv eller dine medslagspillere, at spille bolden, hvis du rammer masten. Du kan derfor uden straf droppe fri, så du får en mulighed for et slag uden risiko. Hul 15. Flag passet i slagspil Du har slået dit Teeslag kort af green og skal chippe ind til flaget. Din medslagspiller har spillet tæt på flaget og har markeret sin bold, hvorefter han passer flaget uden, at du er opmærksom på dette. Efter, at du har slået dit slag ser du din medslagspiller ved flaget og beder ham om at gå væk fra flaget, men du rammer alligevel flagstangen og bolden går i hul. (2 rigtige svar) Din medslagspiller har passet flaget uden din bemyndigelse og pådrager sig 2 straffeslag, selvom han fjerner sig fra flaget, inden din bold er kommet til hvile. Da flaget var passet, da du påbegyndte dit slag pådrager du dig 2 straffeslag for at ramme flaget, og din medslagspiller pådrager sig 2 straffeslag for at passe flaget, da hans handling kan have indvirkning på boldens bevægelse efter slag.et. Da du ikke ved slaget var vidende om, at flaget blev passet, er der ingen straf til dig, men 2 straffeslag til din medslagspiller. Bolden skal spilles som den ligger (Da den er i hul, er hullet færdigspillet). Da din medslagspiller fjerner sig fra flaget inden din bold rammer flagstangen er der ingen straf til din medslagspiller, selvom pasningen af flaget kunne have haft betydning for boldens bevægelse. Du får 2 straffeslag for at ramme flagstangen, som var passet, da du påbegyndte dit slag Hul 16. Slagspil Du har slået 2. slaget på hul 16 ned mod åen og kan ikke finde din bold Du vurderer, at bolden nok er landet i hazarden og dropper en ny bold efter regel 26.1-b og vil slå det 4. slag. Umiddelbart inden du slår til din droppede bold finder din medslagspiller din bold udenfor hazarden i noget højt græs Da du dropper en ny bold har du erklæret din første bold i hazard, hvorefter den nye bold er sat i spil og du skal slå dit 4. slag Da du har droppet en ny bold er denne i spil og du skal spille denne og slå dit 4. slag uanset om den første bold findes udenfor hazarden. Da din første bold findes udenfor Hazard inden, du har slået til den droppede bold har du foretaget et forkert drop. Du kan spille din 1. bold uden straf og skal slå 3. slaget til denne. Hul 17. Slagspil Du har slået et (meget) dårligt salg fra gul Tee, og din bold ligger lige netop på green helt til venstre, men 20 meter fra flaget. I din frustration over det dårlige slag, markerer du din bold, kigger på den og smider den bevidst i søen

7 uden nogle bemærkninger til dine medslagspillere. Du placerer en ny bold ved markeringsmærket og fortæller samtidig, at din 1. bold var ubrugelig til spil. Det er oplagt, at dit dårlige slag kun kan skyldes, at bolden var ubrugelig, så du kan uden straf spille videre med en anden bold. Du må kun udskifte en ubrugelig bold, hvis dine medslagspillere har haft mulighed for at kontrollere bolden. Du diskvalificeres for at forhindre denne mulighed. Du har erstattet din bold uden, at det er tilladt efter reglerne og må med 2 straffeslag spille videre med erstatningsbolden. Hul 18. Foresome A og B spiller foursome og A skal spille over søen på hul 18 i 3. slaget. A tror ikke, at han kan slå bolden over søen. Da et slag til skrænten til højre for søen kan give B et vanskeligt slag (eller alligevel ryge i søen) vælger A bevidst at lave et luftslag. B slår herefter bolden på Green. Et luftslag tæller om et slag, så holdet ligger på Green i 4 slag A havde ikke til hensigt at slå til bolden, så luftslaget tæller ikke. B har spillet udenfor tur. I Hulspil taber A/B hullet og i slagspil spiller A videre med B s bold på green med tillæg af 2 straffeslag. A havde ikke til hensigt at slå til bolden, så luftslaget tæller ikke. B har spillet udenfor tur. I Hulspil taber A/B hullet og i slagspil skal A spille en ny bold fra det sted, hvor B slog sit slag udenfor tur med tillæg af 2 straffeslag. Hul 19. Scorekort Efter en god privat runde søndag har du scoret 38 point. Du lægger dit scorekort i kassen ved sekretariatet, men du har muligvis ikke udfyldt scorekortet korrekt. I hvilke af situationerne, vil du blive diskvalificeret (og må beholde dit gamle HCP): Du har spillet en match EDS lørdag og har fået et ekstra slag. Selv om dit nye HCP er pga weekenden ikke registreret i sekretariatet, har du skrevet dit nye spillehandicap på scorekortet Du har spillet en privat match lørdag og scoret 37 point. Dit nye HCP betyder dog ikke, at dit spillehandicap ændres. Ved en fejl skriver du dit gamle (ikke regulerede) HCP på scorekortet. Du har spillet en privat match lørdag og scoret 37 point. Dit nye HCP betyder, at dit spillehandicap ændres og du mister et slag. Ved en fejl skriver du dit gamle (ikke regulerede) HCP og spillehandicap på scorekortet. Da du om søndagen har streget det hul, hvor du har mistet et slag, har det dog ingen indflydelse på, at du alligevel vil have scoret 38 point Du finder ud af, at du har glemt at skrive dit navn og medlemsnummer på scorekortet, men både du og din markør har skrevet under på kortet, så efterfølgende kan sekretariatet få besked om dette. Din markør (som har udfyldt dit scorekort) har på et enkelt hul skrevet 5 slag i stedet for 6 slag, men skrevet korrekt stablefordpoint på hullet. Dine 38 point er derfor korrekt beregnet.

Regel- og HCP udvalget har fået mange reaktioner fra medlemmer, som har læst regelquizzen.

Regel- og HCP udvalget har fået mange reaktioner fra medlemmer, som har læst regelquizzen. Regel- og HCP udvalget har fået mange reaktioner fra medlemmer, som har læst regelquizzen. Der har samtidig været mange opfordringer til at indsende svar, men desværre er der kun meget få (4), som har

Læs mere

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag. Teestedet 0. Teestedet. Regel Tee op indenfor køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.. Teestedet. Tabt bold. Uspillelig bold. På fairway. Gul vandhazard 0. Areal

Læs mere

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene. Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til birdie prøve: Prøven består af 25 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Læs mere

VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE TID TIL RÅDIGHED

VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE TID TIL RÅDIGHED VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE Prøven består af 30 spørgsmål. Spørgsmålene er opdelt i 3 grupper. Nogle spørgsmål er Etikette spørgsmål Andre spørgsmål er om Definitioner Og resten af Spørgsmål er Regel spørgsmål

Læs mere

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford)

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) Golfregler Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) SPØRGSMÅL 1: Maria driver ud på hul 1 og lægger sig langt ud til venstre. Hun er bange for, at bolden er out of bounds, så hun

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

En Hurtig Guide til Golfreglerne

En Hurtig Guide til Golfreglerne En Hurtig Guide til Golfreglerne Regelkomiteen Regelkomiteen Ret til ændringer forbeholdes indtil endelig godkendelse fra The R&A, St. Andrews foreligger. En Hurtig Guide til Golfreglerne Da golfspillet

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting.

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting. Dagens program er: Regler for spil på Tee sted. Green. Andre småting. SPIL på Tee sted Man skal slå ud mellem Teemarkeringerne og højst 2 køllelængder bagud. 2 køllelængder Spilleren må stå hvor han vil!

Læs mere

VELKOMMEN GOLFREGLER

VELKOMMEN GOLFREGLER VELKOMMEN GOLFREGLER ET GOLFHUL FORTRINSRET PÅ BANEN Fortrinsret på banen afgøres af gruppens spilletempo Hvis en bold ikke kan findes på få sekunder, når der ledes, bør gruppen bagved vinkes igennem En

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009 Kokkedal Regelaften Golfregel 26: Vandhazarder Regelspørgsmål: En spiller slår sit drive i den gule vandhazard. Spilleren vælger at spille bolden, som den ligger. Spillerens 2. slag forbliver i vandhazarden.

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

GOLFREGLER - ET UDDRAG TIL KURSISTER. Hovedsponsor:

GOLFREGLER - ET UDDRAG TIL KURSISTER. Hovedsponsor: GOLFREGLER - ET UDDRAG TIL KURSISTER Hovedsponsor: BEMÆRKNINGER TIL MATERIALET Det er ikke uden en vis betænkelighed, at man giver sig i kast med at korte ned på og forenkle golfreglerne, og vi har i arbejdsgruppen

Læs mere

Protektor: H.K.H. Kronprinsesse Mary. Golfregler et uddrag. teksthæfte til kursist

Protektor: H.K.H. Kronprinsesse Mary. Golfregler et uddrag. teksthæfte til kursist D A N S K G O L F U N I O N Protektor: H.K.H. Kronprinsesse Mary Golfregler et uddrag teksthæfte til kursist 1 H O V E D S P O N S O R Bemærkninger til materialet Det er ikke uden en vis betænkelighed,

Læs mere

Teksthæfte til kursist

Teksthæfte til kursist GOLFREGLER - ET UDDRAG Regelkomiteen Teksthæfte til kursist Golfregler - et uddrag 4. udgave / DGU / 2004 1 BEMÆRKNINGER TIL MATERIALET. Det er ikke uden en vis betænkelighed, at man giver sig i kast med

Læs mere

VELKOMMEN til Regelaften: Regel 20

VELKOMMEN til Regelaften: Regel 20 Regel 20. At løfte, droppe og placere; spil fra forkert sted VELKOMMEN til Regelaften: Regel 20 20-1. At løfte og markere 20-2. At droppe og droppe om 20-3. At placere og genplacere 20-4. Hvornår en bold,

Læs mere

Regler. www.payandplay.dk. Definitioner. Adressere bolden

Regler. www.payandplay.dk. Definitioner. Adressere bolden Regler Definitioner Adressere bolden En spiller har adresseret bolden", når han har taget sin stance og samtidig har placeret (grounded) sin kølle ved bolden; dog har spilleren i en hazard adresseret bolden,

Læs mere

Du spiller primært mod dig selv, men alligevel er Golf en meget social sport

Du spiller primært mod dig selv, men alligevel er Golf en meget social sport Regelundervisning 1 Oversigt 1. Introduktion 2. Regelbøgerne 3. Gennemgang af et golfhul 4. Fore 5. Påklædning. 6. Kaninprøve 7. Begynderkort 1 / prøvemedlemskort. 8. Begynderprogram 2. 9. Begynderturneringer

Læs mere

Regelopdatering Seniorklubben. Torsdag d. 26 marts

Regelopdatering Seniorklubben. Torsdag d. 26 marts Regelopdatering Seniorklubben Torsdag d. 26 marts Dropperegler Hvem må droppe bolden? Hvordan droppes bolden? Hvornår skal bold droppes - og hvornår skal den placeres.. Hvor droppes korrekt - og hvornår

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golf. - i tegninger og bobler 2. Hvad gør jeg når...? Hvad er etikette? Hvordan spiller man foursome?

DANSK GOLF UNION. Golf. - i tegninger og bobler 2. Hvad gør jeg når...? Hvad er etikette? Hvordan spiller man foursome? DANSK GOLF UNION Golf - i tegninger og bobler 2 Hvad gør jeg når...? Hvordan spiller man foursome? Hvad er etikette? GOLF SPILLEFORMER - I TEGNINGER OG BOBLER ETIKETTE 2 SECTION REGLER INDLEDNING: Væskebalance,

Læs mere

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane Hul 1. Så er I klar til runden. Din medspiller slår et dejligt, langt slag lidt i venstre med retning mod området med høj rough. Han slår sidenhen en provisorisk bold, da han ikke kan være sikker på at

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

Kokkedal Dameklub 27. januar 2008

Kokkedal Dameklub 27. januar 2008 NYE OG GAMLE REGLER MM. AGENDA. Gennemgang, diskussion og lynquiz De nye golfregler De nye handicapregler Golf reglerne - 7. marts Regelsituationer på vores egen bane En 10 min. lynquiz Gennemgå lynquiz

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Regler for drop på fairway, rough og i bunker.

Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Reglerne gælder (næsten) ikke på green. Regler for spillet på green vender vi tilbage til en anden tirsdag. DROP Drop benyttes for at sætte en bold i spil

Læs mere

GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER. Hovedsponsor:

GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER. Hovedsponsor: GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER Hovedsponsor: INDLEDNING 4 INDLEDNING ETIKETTE 5 DROPPEREGLER 2 REGLER 28 TEESTEDET 34 HAZARDER 39 THROUGH THE 49 ETIKETTE DROP REGLER TEESTEDET

Læs mere

Lokale regler for 18-huls bane

Lokale regler for 18-huls bane Baneguide 2014 Lokale regler for 18-huls bane 1. Banemarkeringer kan være pæle, plader eller spraymaling. Hvide pæle : Out of bounds. Gule markeringer : Vandhazard. Røde markeringer : Parallel vandhazard.

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golf. - i tegninger og bobler 2. Hvad gør jeg når...? Hvad er etikette? Hvordan spiller man foursome?

DANSK GOLF UNION. Golf. - i tegninger og bobler 2. Hvad gør jeg når...? Hvad er etikette? Hvordan spiller man foursome? DANSK GOLF UNION Golf - i tegninger og bobler 2 Hvad gør jeg når...? Hvordan spiller man foursome? Hvad er etikette? GOLF SPILleFORMER - I TEGNINGER OG BOBLER ETIKETTE 2 Section REGLER Indledning: Væskebalance,

Læs mere

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane Hul 1. Så er I klar til runden. Din medspiller slår et dejligt, langt slag lidt i venstre med retning mod området med høj rough. Han slår sidenhen en provisorisk bold, da han ikke kan være sikker på at

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

REGELPRØVE 2016 For Næstved Golfklub

REGELPRØVE 2016 For Næstved Golfklub REGELPRØVE 2016 For Næstved Golfklub VEJLENING TIL TEORIPRØVE Prøven består af 30 spørgsmål. Spørgsmålene er opdelt i 3 grupper. Spørgsmål 1 2 er Etikette spørgsmål Spørgsmål 3 er spørgsmål om efinitioner

Læs mere

EN HURTIG GUIDE TIL GOLFREGLERNE

EN HURTIG GUIDE TIL GOLFREGLERNE En hurtig guide til Golfreglerne 15 EN HURTIG GUIDE TIL GOLFREGLERNE Denne guide giver simple forklaringer på almindeligt forekommende Regelsituationer. Den er ikke en erstatning for Golfreglerne, som

Læs mere

GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER. Hovedsponsor:

GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER. Hovedsponsor: Hovedsponsor: GOLF - I TEGNINGER OG BOBLER 2 SPILLEFORMER ETIKETTE REGLER Dansk Golf Union Gældende fra januar 2016. Tekst og idé: Hans Henrik Bergenser ISBN: 978-87-91886-05-8 INDLEDNING 4 INDLEDNING

Læs mere

GOLFREGLER - MANUAL TIL POWERPOINT PRÆSENTATION. Hovedsponsor:

GOLFREGLER - MANUAL TIL POWERPOINT PRÆSENTATION. Hovedsponsor: GOLFREGLER - MANUAL TIL POWERPOINT PRÆSENTATION Hovedsponsor: GODE RÅD, NÅR DU SKAL BRUGE POWER POINT Giv tilhørerne tid til at se og læse, hvad der er kommet på skærmen. Hvis der er meget tekst, så inddel

Læs mere

Søllerød Golfklub. 18 huls banen

Søllerød Golfklub. 18 huls banen Søllerød Golfklub 18 huls banen Søllerød Golfklub - 18 huls banen Velkommen Velkommen til Søllerød Golfklub! Hjertelig velkommen til en af Nordsjællands smukkeste og mest varierede golfbaner beliggende

Læs mere

VELKOMMEN REGEL 2019 HULSPIL. # SoDe Udgave tilrettet Nivå Golf Lars-Kristian Kronborg Sode

VELKOMMEN REGEL 2019 HULSPIL. # SoDe Udgave tilrettet Nivå Golf Lars-Kristian Kronborg Sode VELKOMMEN REGEL 2019 HULSPIL # SoDe 2019-03-11 Udgave tilrettet Nivå Golf Lars-Kristian Kronborg Sode 2019-03-09 1 AMBITIONEN OG FORMÅL Understrege spillets grundlæggende principper og karakter Ensartet

Læs mere

RUNDT PÅ BANEN PÅ 2 TIMER DE NYE GOLFREGLER

RUNDT PÅ BANEN PÅ 2 TIMER DE NYE GOLFREGLER RUNDT PÅ BANEN PÅ 2 TIMER DE NYE GOLFREGLER FORMÅL METODE - INDHOLD At opdatere deltagernes regelviden til de nye Golfregler Gennemgang af reglerne fra tee til green regelsituationer og lempelser tages

Læs mere

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14.

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14. Lokalregler. VESTFYNS GOLFKLUB 1. Markeringer. Hvide pæle: Røde pæle: Blå pæle: Blå pæle med grøn top: Out of bounds Rødt strafområde Areal under reparation Areal under reparation m. spilleforbud 2. Pæle

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. februar 2018 08:37 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Banerating. Alle danske golfklubber får igennem tiden besøg af DGU s folk, som laver nye ratinger af

Læs mere

GOLFREGLERNE. som godkendt af The R&A Rules Limited og The United States Golf Association. Dansk Golf Unions oversættelse gældende fra 1.

GOLFREGLERNE. som godkendt af The R&A Rules Limited og The United States Golf Association. Dansk Golf Unions oversættelse gældende fra 1. GOLFREGLERNE som godkendt af The R&A Rules Limited og The United States Golf Association Dansk Golf Unions oversættelse gældende fra 1. januar 2004 30. udgave pr. 1. januar 2004 Copyright 2003 Royal and

Læs mere

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 5. marts 2019 11:14 Emne: Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Sommergreens. På torsdag, den 7 marts. spiller vi

Læs mere

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål!

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 10. april 2019 14:25 Emne: Regelspørgsmål - EDS begrænsning BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! 124 medlemmer havde valgt at følge opfordringen om at

Læs mere

Indslag om golfregler i forbindelse med damedag på Simons

Indslag om golfregler i forbindelse med damedag på Simons Tirsdag den 19. april 2016 Indslag om golfregler i forbindelse med damedag på Simons Klager over aftenens indslag afleveres her ved regelentusiast Flemming Engelhardt J 1 PROGRAM Et par konkrete regler,

Læs mere

DANSK GOLF UNION GOLFREGLERNE OG AMATØR- REGLERNE 2008-2011. - som godkendt af R&A Rules Limited og The United States Golf Association

DANSK GOLF UNION GOLFREGLERNE OG AMATØR- REGLERNE 2008-2011. - som godkendt af R&A Rules Limited og The United States Golf Association DANSK GOLF UNION GOLFREGLERNE OG AMATØR- REGLERNE 2008-2011 - som godkendt af R&A Rules Limited og The United States Golf Association Dansk Golf Unions oversættelse gældende fra 1. januar 2008 31. udgave

Læs mere

GOLFREGLERNE OG AMATØRREGLERNE

GOLFREGLERNE OG AMATØRREGLERNE GOLFREGLERNE OG AMATØRREGLERNE GÆLDENDE FRA JANUAR 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 40 IN PLATINUM GOLFREGLERNE som godkendt af R&A Rules Limited og The United States Golf Association Dansk Golf Unions oversættelse

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen Hillerød Golf Klub Velkommen VELKOMMEN TIL HILLERØD GOLF KLUB Vores bane måler 5367 / 5247 / 4879 / 4443 meter, men det vil snart opdages, at den har kvaliteter, der belønner det præcision frem for længde.

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Rundt på banen - golf for juniorer

DANSK GOLF UNION. Rundt på banen - golf for juniorer DANSK GOLF UNION Rundt på banen - golf for juniorer vejledning til UNDERVISNINGSBOG Indholdsfortegnelse IntroduktIOn 4 Et golfhul 5 teestedet 8 Through the green 12 Hazarder 19 Green 23 test dig selv 27

Læs mere

Bold bevæger/flytter sig under en søgning (regel 7) Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold.

Bold bevæger/flytter sig under en søgning (regel 7) Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold. Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold. Nu er den maksimale søgetid kun tre minutter. Godt at vide: De fleste bolde blev tidligere fundet inden for tre minutter, og

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB Pris 30 kr Velkommen til JELLING GOLFKLUB Baneguide 2016 SYN LIG HED er en tillidssag TRYK, WEB OG DEKO Vi guider din virksomhed til sejer BSM Reklame Boeskærvej 11A, 2. sal, 7100 Vejle www.bsm-reklame.dk

Læs mere

Dansk Baneguide 2013

Dansk Baneguide 2013 Dansk Baneguide 0 Golfklubben Hvide Klit Ønsker gæster og medlemmer velkommen til en god runde golf. Du kan selv gøre noget for at runden bliver god for dig selv og dine medspillere. Start til tiden og

Læs mere

Golfreglerne. Rules of and the Rules of Amateur Status 2012 2015. og Amatørreglerne 2012 2015

Golfreglerne. Rules of and the Rules of Amateur Status 2012 2015. og Amatørreglerne 2012 2015 Golfreglerne Rules of and the Rules of Amateur Status 2012 2015 og Amatørreglerne 2012 2015 A RULES OF GOLF SCOTLAND, 1744. WITH A SIMPLE BELIEF IN FAIRNESS, A GROUP OF MEN ESTABLISHED THE RULES OF GOLF.

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2019 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB Sand / Sky sa n d / S k y e g l leer r LLookkaal le rreg M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl fc CCl ul ub

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB Forest / sand F o r es t / S a n d e g l leer r LLookkaal le rreg M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r Konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl fc

Læs mere

God tur og rigtig god fornøjelse.

God tur og rigtig god fornøjelse. BANEGUIDE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ud 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Ind Ud Total 536 173 393 406 382 381 399 569 182 3421 387 1 490 197 363 449 327 159 596 3113 3421 34 60 510 162 382 378 361 360 377 513 152 3195

Læs mere

Nordsjælland Open i golf

Nordsjælland Open i golf Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Den 26. september 2012 Arrangør: PI-Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2012 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them. Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31. Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk. www.himmelbjerggolf.

Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them. Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31. Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk. www.himmelbjerggolf. VELKOMMEN TIL Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31 Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk 2 VELKOMMEN TIL HIMMELBJERG GOLF CLUB Vi vil med dette

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil)

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil) Betingelser for deltagelse E-rækken: Rækken er for aktive fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub i AGC, som af Klubbens Elitetræner, er vurderet egnet til at spille på et af klubbens hold i Danmarksturneringen.

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave - 15-01-2015

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave - 15-01-2015 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2015 1. Udgave - 15-01-2015 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI FYN OPEN 2019 3. maj 2 VELKOMMEN TIL FYN OPEN 2019 Så blev det tid til Fyn Open igen. Og i år er Fyn Open mindst lige så vigtig som tidligere. DPIF s golfudvalg

Læs mere

sa n d / s a n d Lokal regler

sa n d / s a n d Lokal regler ar n eds t F osraensdt / Fso sa n d / s a n d Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Sand x 2-tabel.indd 1 27/11/14

Læs mere

Breinholtgård golfklub. Sendt: 14. marts :52. Ølkort, Golfregler, Regionsgolf. Banearbejde.

Breinholtgård golfklub. Sendt: 14. marts :52. Ølkort, Golfregler, Regionsgolf. Banearbejde. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 14. marts 2018 11:52 Emne: Ølkort, Golfregler, Regionsgolf Banearbejde. Greenkeeper afdelingen arbejder i disse dage med at gøre banen klar, til når forårsvejret forhåbentlig

Læs mere

40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide. Bjerregårdsvej 23 DK 9240 Nibe Tlf.:

40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide. Bjerregårdsvej 23 DK 9240 Nibe Tlf.: 40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide Bjerregårdsvej 23 DK 9240 ibe Tlf.: +45 9835 7770 www.sebberklostergolfklub.dk Foto Jens Morten VELKOMME til Sebber Kloster Golf Klub Vi byder vore

Læs mere

Alssund Golfklub. Bane Guide

Alssund Golfklub. Bane Guide Alssund Golfklub Bane Guide Alssund Golfklub - Bane Guide Velkommen Velkommen til Alssunds Golfklubs bane. Vi glæder os over, at du har valgt at spille golf her, og håber du nyder banen og naturen. Banen

Læs mere

Vinter 4-kølleturnering 2017.

Vinter 4-kølleturnering 2017. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. februar 2017 15:32 Emne: Breinholtgård Golfklub - Nyhedsbrev Vinter 4-kølleturnering 2017. I anledning af at Proshoppen og Restauranten er på plads og klar til sæsonen

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

fo r es t / fo r e s t Lokal regler

fo r es t / fo r e s t Lokal regler Forest / Forest fo r es t / fo r e s t Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Forest x 2-tabel.indd 1 17/12/14 11.06

Læs mere

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB Sand / Sky sa n d / S k y k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr terte i d i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB Sand/Sky/tabel.indd 1 27/11/14 10.19 ff oor rrlllüüübbbkkkeeer

Læs mere

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB Forest / sand F o r es t / S a n d k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r Konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkkeeer rrgggooollffl

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club Velkommen til Bakbjergvej 7 8653 Them tlf. 87 98 31 00 mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk Side 2 Velkommen til Vi vil med dette lille hæfte gerne byde dig velkommen i, og håber du må få

Læs mere

sky / F o r e s t konverteringstabeller GOLF CLUB

sky / F o r e s t konverteringstabeller GOLF CLUB S ky Fo r e/ sfto/ rseksyt sky / F o r e s t k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr terte i d i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB Sky-Forest-tabel.indd 1 27/11/14

Læs mere

sk y / s k y Lokal regler

sk y / s k y Lokal regler kr ye s t F o rseks yt / Fso sk y / s k y Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Sky 2-tabel.indd 1 27/11/14 10.21

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club Velkommen til Bakbjergvej 7 8653 Them tlf. 87 98 31 00 mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk Side 2 Velkommen til Vi vil med dette lille hæfte gerne byde dig velkommen i, og håber du må få

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet Baneguide Vallø Golf 8 hullers banen Hjertestarter Toilet Hullængder er målt fra teemarkering til midten af greenen. Afstande til greenen er målt til forkanten af greenen. 6 8 46 0-60 Et langt par 4 hul

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2016 2. Udgave - 23-03-2016 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

Regler Banen 1.1 græsareal 1.2 afgrænset, 1.3 anlægges 1.4 hul 1.5 markeret 1.6 midlertidige 1.7 flyttes 1.8 Udslagsstedets 1.

Regler Banen 1.1 græsareal 1.2 afgrænset, 1.3 anlægges 1.4 hul 1.5 markeret 1.6 midlertidige 1.7 flyttes 1.8 Udslagsstedets 1. Regler 2015 1. Banen 1.1 En krolfbane er et græsareal med 12 huller, hver med en længde på fra 5 m til 30 m. Græsarealet behøver ikke at være plant eller nyslået. (Det er en fordel, og gør spillet mere

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 12. september 2014 Arrangør: PI Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2014 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 11. september 2015 Arrangør: PI Nordsjælland Nordsjælland Open 2015 Nordsjællands Politi Idrætsforening byder kollegaer, sportsudøvere, dommere, tilskuere

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter Dansk Baneguide 2013/2014 Midtsjællands Golfcenter Velkommen til Midtsjællands Golfklub! Midtsjællands Golfklub er en unik klub, der går nye veje og tilbyder medlemskab til en attraktiv pris, så flest

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Forest / Forest. Lokal regler GOLF CLUB

Forest / Forest. Lokal regler GOLF CLUB Forest / Forest f o r est / f o r e s t Lokal regler M i d l e rltoi dk iagl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerrtte e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl

Læs mere

Side 1: - forside. Velkommen til Krolf. Regler

Side 1: - forside. Velkommen til Krolf. Regler Side 1: - forside Velkommen til Krolf Regler 2. udgave - november 2017 Side 2: Banen. Udslagsstedet markeres med et fast mærke eller en streg malet på græsset. Kuglen placeres indenfor 85 cm. Begge fødder

Læs mere

LOKALE REGLER. Fastsættelse af lokale regler. Lokale reglers indhold. Markeringer på banen. Ordensforskrifter

LOKALE REGLER. Fastsættelse af lokale regler. Lokale reglers indhold. Markeringer på banen. Ordensforskrifter 7. LOKALE REGLER Fastsættelse af lokale regler Lokale reglers indhold Markeringer på banen Ordensforskrifter Fastsættelse af lokale regler Formål Indhold af lokalt regelsæt Fastsættelseskompetence DGU

Læs mere

Ree Golfklub Regel- og handicapudvalget

Ree Golfklub Regel- og handicapudvalget Akkumuleret referat Opdateret juli 2013. Årshjul Oversigt over tilbagevendende opgaver, som udvalget skal tage sig af eller bidrage til. Budget Årsberetning Årsregulering af handicap Efterse Lokale Regler

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open den 3. maj 2013. Arrangør: PI-Odense

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open den 3. maj 2013. Arrangør: PI-Odense Dansk Politiidrætsforbund Fyn Open den 3. maj 2013 Arrangør: PI-Odense Velkommen til Fyn Open 2013 Som formand for Odense politi s Idrætsforening er det mig en stor glæde at kunne byde velkommen til det

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere