VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 8 DEC (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og vejret var særdeles fredeligt. I midten af november kom den første sne endda i ret voldsomme mængder, men efter to dage var den næsten forsvundet igen overalt. Til gengæld havde de voldsomme og tunge snemængder knækket mange grene af træerne rundt omkring, og få dage senere kom to kraftige storme jagende hen over hele Nordeuropa, hvorved mange flere af de allerede svækkede træer måtte segne for overmagten. Så man kan ikke sige, vejret er kedeligt i Danmark snarere ret variabelt. Men nu venter vi på kunne vurdere resten af vinteren; hvorledes mon den skal betegnes? HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær E Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E KÆRE MEDLEMMER Så er et meget travlt år ved slutte. Vores Julemærkemarch er overstået, og der deltog 220 personer. Alt forløb som det skulle, og der var ros til ruten og det dejlige lokale. Holbæk Gangsports hold blev nummer 9 på landsplan - rigtigt flot; vi må se, om det kan gøres endnu bedre næste år. Julevandringen foregår netop, som dette blad udkommer, så omtale af den må vente til næste gang. Siden sidst har vores hjemmeside skiftet webmaster, da vores web-master i de sidste 8 år ønskede stoppe. Så tusind tak til Erik Aabech for de mange år og ikke mindst de mange timer, du har lagt i arbejdet med vores hjemmeside. Så kig ind på Dette bliver den side, der skal bruges fremover. Så har turlederne fra de forskellige hold meddelt mig, hvilke doer der gås mellem jul og nytår, disse vil også kunne ses på hjemmesiden, så kig ind, hvis du er i tvivl: Mandag 21/12. kl Klubhuset Mandag 21/12. kl Klubhuset Tirsdag 22/12. kl Klubhuset Onsdag 23/12. ingen gang Torsdag 24/12. Asnæs ingen gang. Lørdag 26/12. Ingen gang. Mandag 28/12. kl Klubhuset Mandag 28/12. kl Klubhuset Tirsdag 29/12. kl Klubhuset Onsdag 30/12. Ingen gang Asnæs: Ingen gang før 7. januar 2016 Så kan det allerede nu oplyses, generalforsamlingen 2016 afholdes: Tirsdag, den 1. marts i Forenings-huset på Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Så er der kun tilbage ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår, og tak for et helt fantastisk år 2015 i Holbæk Gangsport. Hilsen fra Kirsten Frederiksen Bestyrelsen ønsker alle vore medlemmer en Glædelig Jul og et Godt Nytår og på gensyn i det nye år til nye oplevelser i foreningen. Redaktøren benytter sig af lejligheden til tilslutte sig disse ønsker og takker for de mange indlæg til bladet.

3 Euraudax-march fra Hvidovre,, den 13. februar med afgang fra Holbæk kl Det er en ført tur på 25 km med fast tempo (6 km/t). Mulighed for 13 km. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Nissehuetur på Amager, søndag, den 20. december med afgang fra Holbæk kl Der er førte ruter på ca. 8 og 15 km. Nissehue skal bæres på turen. Julemotionstur ved Brøndby,, den 26. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og evt. 15 km. Vintertur på Langeland, tirsdag, den 29. december. Der er førte ruter på 10, 20 og 30 km. Der vil være afgang fra Holbæk mandag eftermiddag med overnning i Humble. Nytårstravetur ved Køge torsdag, den 31. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Nytårsmarch ved Jægerspris, fredag, den 1. januar med afgang fra Holbæk kl Der er en rute på ca. 5 km. Nytårstur i Vejle, søndag, den 10. januar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 4, 8, 17 og 25 km. Vinterstjernen 2. gren,, den 16. januar med afgang fra Holbæk kl Det er en ført madpakketur på 28 km. Køge Åsti Vandring, søndag, den 31. januar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Vinterstjernen 3. gren,, den 6. februar med afgang fra Holbæk kl Det er en ført madpakketur på 24 km. Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest træffe ham efter kl. 20, eller send evt. en mail. KONTINGENTET FOR 2016 Selv om det måske ikke er det mest interessante tænke på, og især ikke lige ved juletid, så er det alligevel snart tid tænke på sende et mindre beløb til foreningen. Som bestemt på generalforsamlingen i marts måned er kontingentet uændret for 2016, altså forts på 125 kr. for hele husstanden. Men som sidste år anmodes man om først indbetale beløbet efter nytår, idet det er langt lettere afslutte regnskabet, når man ikke skal tage hensyn til overførsler fra det ene regnskabsår til det andet. Så snart der skrives 2016 på kalenderen, er man til gengæld meget velkommen indbetale det lille beløb til foreningen. Det kan gøres på et antal måder: På posthuset kan man få et indbetalingskort og udfylde det med reg.nr og kontonr , og så man huske skrive sit navn og adresse og beløbet på 125 kr. Man kan også benytte netbank, men til det formål anbefales foreningens anden konto, som har reg.nr og kontonr Oplysningerne, som skal med, er de samme som ovenfor. Endeligt kan man komme til et af foreningens arrangementer og betales kontant, så sparer man et evt. højt indbetalingsgebyr. Her skal man dog huske udfylde et indbetalingsbilag til kassereren og modtage en kvittering. Disse papirer vil ligge i Klubhuset efter nytår.

4 Koordineringsmøde Tirsdag, den 9. februar 2016 kl i Klubhuset. Dagsorden 1. Planlægning af gåture e og onsdag 2016 (bemærk hele året) 2. Maglesø-vandring søndag, den 1. maj Hvedetur onsdag, den 20. april Sundhedsdagen på Ahlgade, den 18. juni Sejerø-vandring søndag, den 26. juni Ladywalk mandag, den 30. maj Orø Rundt, den 6. august Sundhedsvandring onsdag, den 17. august Vandrefestival Julemærkemarchen Jule-vandring, den 10. december Ø-ture i Har du lyst hjælpe på et af vore arrangementer eller arrangere en gåtur? så mød op denne aften. Medbring alle oplysninger, hvor turen starter fra og andet vedr. den tur du vil tilbyde medlemmerne. Tilmelding til spisning senest tirsdag, den 2. februar 2016 på liste i Klubhuset. eller på mail til ring eller sms

5 Gåtur fra Klubhuset kl Lørdag, den 23. januar Vi går ca. 7 km. Så er der kaffe/te og kage. Bagefter er der Bankospil. Vil man kun deltage i Banko spillet, så mød op Kl Bankoplader 1 stk. 15 kr. - 3 stk. 40 kr. Kaffe og kage 20 kr. pr. person.

6 Fastelavns vandring Lørdag, 6. februar Gåtur kl Efter gåturen, som er på ca. 7 km, slår vi kten af tønden, bagefter går vi ind i Klubhuset, og mens vi nyder vores kaffe og fastelavns-boller, kårer vi Ktekongen og Ktedronningen. Kaffe / te hjemmelavede fastelavnsboller m/ fyld. Pris 40 kr. pr. person.

7 25 km EURAUDAX-MARCH HVIDOVRE Lørdag, den 13. februar 2016 Der stemples med EVG og DAF s gangsportsstempel

8 ARRANGØR: START/MÅL: DISTANCE: STARTTID: SLUTTID: TILMELDING: STARTGEBYR: TRANSPORT: Komitéen EURAUDAX-DANMARK. Selskabslokalet, Lille Friheden 1, 2650 Hvidovre. 25 km. Kl. 08:30 PRÆCIS, der er samlet start. Kl. 13:30 ca., der er samlet indmarch. Lørdag 13/2 fra kl. 07:15 til 08:20 på startstedet. Kr. 45,00, der dækker kaffe, te og kage på to små rastepladser, tre stk. smørrebrød og sodavand på den store rast, samt euraudax- og EVG-stempel og diplom i plastlomme. Tog til Friheden Stion. Desuden er der forbindelse med busserne 18, 132, og 200S. NB. evt. ændringer. OPLYS- Ove Wichmann, Pottemagerporten 63 B, 2650 Hvidovre, NINGER: tlf efter kl. 18:00, eller Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300 Holbæk, tlf efter kl. 20:00. HVAD ER EURAUDAX? Euraudax-marcher har været afholdt siden 1904 i flere europæiske lande, mens det her i landet første gang skete i Marcherne har faste distancer på 25, 50, 75, 100, 125 eller 150 km. For gennemførelse af en Euraudax-march gælder særlige regler, som skal overholdes: Vi går i samlet flok, og der gås med 6,0 km i timen, hvilket med raster bliver til i alt 5 timer på en 25 km tur. "Grundloven" for Euraudax-marcher lyder som følger: En Euraudax-vandretur er ikke tænkt som en konkurrence, men er en test i udholdenhed og regelmæssighed. Såvel de skrevne som de uskrevne regler for en Euraudax-vandring byder, gruppen forbliver samlet under hele turen. Hvor der er fortov og/eller cykelsti, skal disse benyttes. På landevejene må der højst gå 2 ved siden af hinanden. Foran og bagved gruppen går der 2 "piloter". De forreste piloter må ikke overhales undervejs, heller ikke ved ankomst til rastepladserne; de to bageste piloter må man kun undtagelsesvis komme bagefter (nødvendige nurbehov). Når der fløjtes afgang, skal alle forlade rastepladsen, der nedlægges straks efter, så den kan nå frem til næste sted. BEMÆRK: Alle anvisninger fra marchledelsen og politiet skal overholdes; gentagne overtrædelser vil medføre inddragelse af startkortet. I værste fald kan politiet standse marchen. Hunde skal føres i snor overalt. ANDRE DANSKE EURAUDAX-ARRANGEMENTER I 2016: Der afholdes i 2016 kun et yderligere arrangement i Danmark, det drejer om: Fredag, den 28. oktober kl , med start fra Vestergårdsskolen i Viby Jylland. Det er muligt deltage på følgende distancer 25, 50, 75 og 100 km. Brochure forventes udsendt til sommer. Her stemples med Euraudax- og IVV-stempel. Yderligere oplysninger om denne tur hos ovennævnte komité-medlemmer.

9 MÅNEDENS TILBUD Vi har modtaget oplysninger om nogle ture i løbet af næste forår og sommer, og selv om det kun er kort tid siden, de er blevet offentliggjort, kan man ikke være sikker på, der forts er plads til overs på dem. Det må man selv undersøge ved tage kontakt til arrangøren. Udvandrerne ved Ove Wichmann på tlf arrangerer i år følgende ture: En vandre- og oplevelsestur til området ved Bad Harzburg i Tyskland i tiden fra den 11. til den 18. juni. Der rejses med tog, og prisen for halvpension i delt dobbeltværelse er er på kr. Ønskes enkeltværelse er der et tillæg på 800 kr. En tur til en 4-dages march i nærheden af Valkenburg i det sydlige Holland i tiden fra de 10. til den 14. august. Der rejses med fly og tog, og prisen for halvpension er på kr. Der overntes i skoleklasser, og der skal medtages sengetøj/sovepose. En tur til Schlanders, Sydtyrol, Italien i tiden fra 17. til 24. september. Der rejses med fly og tog, og prisen for halvpension er på kr. i delt dobbeltværelse. Ønskes enkeltværelse er der er tillæg på 800 kr. Tilmelding til hver af disse tre ture kræver et depositum på kr. senest den 10. januar 2016 til reg.nr og kontonr , men husk tage kontakt med arrangøren først, for der kan allerede være udsolgt. sig om turen til Slesvig i begyndelsen af maj måned. Alle informioner om turen kan ses i blad nr. 7, og sidste tilmelding til turen er 1. februar. Det næste tilbud blev også omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt, men der er forts pladser til overs, så det skader ikke omtale det endnu en gang. Det drejer sig om turen til Europa-vandredagene i pinsen (fra 13. til 16. maj), som afholdes i Sverige i området omkring Lundsbrunn. Der rejses med bus fra Sjælland med opsamling flere steder. Der er delvis forplejning (se brochuren over turen), og prisen i delt dobbeltværelse er på kr. ved 35 deltagere (lidt billigere ved flere deltagere). Ønskes enkeltværelse er der et tillæg på 800 kr. Ved tilmelding betales et depositum på 850 kr. Oplysning om turen fås hos Finn Henriksen på tlf Den sidste tur, som skal omtales, er den udste Sydeuropa-tur fra sidste sommer. Den gang kom tilbuddet så sent ud, der kun var få, som havde mulighed for deltage. Denne gang kommer tilbuddet et halvt år tidligere, så mon ikke der er flere, som får mulighed for kunne deltage. Det endelige tidspunkt for turen er dog ikke helt fastlagt, men det bliver midt i august, er der ingen tvivl om. Oplægget er, der skal besøges fire lande, nemlig Tyskland, Østrig, Slovenien og Italien. Rækkefølgen er ikke helt bestemt, men der skulle gerne være mulighed for deltage i en eller to reelle vandringer i Østrig. Oplysninger om turen kan fås hos Finn Henriksen, så snart de foreligger. I det foregående nummer af Medlemsnyt var der to tilbud fra Rejseforeningen 007. Det ene af dem er nu udsolgt, så det behøver vi ikke gentage, men det andet har endnu nogle pladser til overs. Det drejer

10 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konsteret, Lise Lundin, Holbæk, torsdag, den 19. november kan fejre sin 70 års fødselsdag, Helle Munk Nielsen, Holbæk, fredag, den 18. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, Kirsten Grunnet, Holbæk, mandag, den 21. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, Jørgen Petersen, Solrød Strand, torsdag, den 24. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, Bjarno Gøtterup, Holbæk, fredag, den 25. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, Bodil Glenstrup, Tuse Næs, tirsdag, den 29. december kan fejre sin 70 års fødselsdag, Ole Nielsen, St. Merløse,, den 9. januar kan fejre sin 65 års fødselsdag, Birthe Olsen, Holbæk, fredag, den 5. februar kan fejre sin 85 års fødselsdag, samt Thomas E. Nielsen, Holbæk, tirsdag, den 9. februar kan fejre sin 85 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt se jer på turene rundt om i landet. NYE MEDLEMMER Vi har denne gang den store glæde kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer: ELLY PEDERSEN, Holbæk MONA RUNGE JESSEN, Holbæk INGRID RAVNSDAL, Holbæk POUL-ERIK RAVNSDAL, Holbæk LISBETH MØLLER, Holbæk ANNIE SKOV, Holbæk JAN ANDERSEN, Holbæk Vi håber, I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen og udnytte de mange tilbud, som foreningen tilbyder. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Kære Holbækkere Hjertelig tak til foreningen for hilsenen til min runde fødselsdag. Også selv om det måske ikke er en rar tanke, så mange år er gået. Jeg forsøger dog stadig holde den gående, ikke mindst ved gå langt og ofte. Det går da også godt. Men ellers gik det heller ikke. Så derfor denne tak fra jeres korresponderende medlem. Jan Rågård, Ans By Vi siger selv tak for den hyggelige hilsen, og vi håber forts se dig hyppigt på turene rundt om i ind- og udland.

11 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1-1½ timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås ca. 1½ timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på 3-8 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1-1½ timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 4-7 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: 19. dec. kl fra P-plads ved Svømmehallen, Vandtårnsvej, 4300 Holbæk, travetur på km 26. dec. ingen travetur (2. juledag) 2. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 9. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 16. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 23. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på ca. 7 km. Efter gåturen er der bankospil i Klubhuset. 30. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 6. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på ca. 7 km Efter gåturen er der tøndeslagning i anledning af fastelavn. 13. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 20. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 27. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 5. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordiner. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

12 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 søndag 20. dec. NISSEHUETUR på Amager, kl , (ført tur) Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, ca. 8 og 15 km NB. Nissehue er obligorisk hovedbeklædning på denne tur. EVG 26. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , 5 og 10 km, IVV Der er startsteder mange steder over hele landet (se særlig brochure). Øst for Storebælt er der følgende startsteder: Marinegården, Sognevej 25, 2605 Brøndby og Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F. torsdag 31. dec. NYTÅRSTRAVETUR ved Køge, kl , Ellemarkskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge, 5, 10 og 20 km. EVG fredag 1. jan. NYTÅRSMARCH, kl , (ført tur), (EVG) Rejsestalden, Hovedgaden 29 A, 3630 Jægerspris, ca. 5 km søndag 10. jan. HAVFRUEMARCHEN, kl , EVG Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 København Ø, 11 km 16. jan. VINTERSTJERNEN, 2. gren, kl , ført madpakketur, Helsingør Stion, 3000 Helsingør, 28 km søndag 17. jan. VINTERVANDRING fra Rungsted Kyst, kl (ført tur), eleven, Rungsted Kyst Stion, 2960 Rungsted, 10 km søndag 31. jan KØGE Å-STI VANDRNG, kl , EVG eller IVV Borup Skole, Hovedgaden 39, 4140 Borup, 5, 10, 20 og 30 km 6. feb. VINTERSTJERNEN, 3. gren, kl , ført madpakketur, Ishøj S-stion, 2635 Ishøj, 24 km. 13. feb. 25 km EURAUDAX-MARCH, kl , (præcis) (ført tur), EVG Aktivitetslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, 25 km (evt. 13 km) Næste blad forventes udkomme omkring 1. februar 2016.

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

FORÅRET 2015 ER KOMMET

FORÅRET 2015 ER KOMMET medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2015 35. årgang Strandporten i Holbæk en lun forårsdag først i marts 2015 FORÅRET 2015 ER KOMMET Nu kan der ikke være megen tvivl tilbage. Med mindre vejrguderne kommer

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2016 36. årgang PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET Med årets sidste store vandring vel overstået skulle man tro, der så ville blive tid til slappe lidt af, for

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2017 37. årgan g ONSDAG 15. MARTS 2017 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT

EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC. 2016 36. årgang EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT Som det ret tydeligt fremgår af indholdet i dette blad, har Holbæk Gangsport den 4. november 2016 fejret, at foreningen

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2015 35. årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86

Læs mere

SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN

SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN medlems- nyt Nr. 4 JUNI J JULI 2017 37. årgang SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN En smuk store bededags aften kunne man finde ovenstående motiv fra Kastellet i København, men få dage efter var

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 2. marts 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR medlems- nyt Nr. 7 NOV. DEC. 2015 35. årgan g En smuk efterårsdag i oktober 2015 EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER medlems- nyt Nr. 5 AUG. A - NN SEP. 2014 34. årgang Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER Selv om sommeren endnu ikke er overstået, er der ingen tvivl om, at den i år må

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2014 34. årgang Tirsdagsholdet en skøn forårsdag (Foto: Max Larsen) FORÅRET 2014 ER BEGYNDT Da det foregående blad blev udsendt, havde der lige været en kortvarig kuldeperiode,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE medlems- nyt Nr. 3 MAJ J JUNI 2017 37. årgang FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE I slutningen af april måned var foråret godt i gang, men hvor det begyndte meget tidligt, har det trukket

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2016 PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk 2 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2016 36. årgan g Nogle lokale vandrere ved Holbæk Marina. SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR Vel kommet gennem august måned, og man tror, efteråret kommer

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2015 35. årgang Afslutningen af Europa-Vandredagene i Holbæk FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET Efter to års forberedelser blev det omsider pinse 2015, og dermed

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 POSTEN Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg 11 Deadlines For Hjemstavnsposten 2016-2017

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ J - JUNI 2016 36. årgang MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT Normalt siger man, at foråret begynder med marts måned, og det kunne det også tyde på i år, men da april oprandt,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 GANG NYT Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Naturvandring i Kærgård Plantage: Det var

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Ture i Holbæk kommune læs mere på

Ture i Holbæk kommune læs mere på Ture i Holbæk kommune læs mere på www.vandrefestival.dk Tempelkrogen rundt Lørdag den 15. august 2015 kl. 13:00-17:00 15 km - Travetur Mødested: Ågerup skole, Krogvejen 4, 4390 Vipperød Kirsten Frederiksen

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder. Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde. Fellowship Day 2014

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder. Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde. Fellowship Day 2014 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 31. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2014 Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde Fellowship Day 2014 Kære Gildebrødre og giner i Østjysk Distrikt. Østjysk

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere