Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014"

Transkript

1 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DCU har i 2013 opfyldt tre af de seks opstillede sportslige resultatmål, mens et resultatmål er opfyldt inden for det acceptable. Målsætningen for Dame MTB blev ikke opfyldt på grund af en skade umiddelbart inden VM. Overordnet set har DCU opfyldt resultatmålene tilfredsstillende. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på verdensklasseniveau: DCU har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. DCU har bl.a. igangsat et projekt for at lave specialfabrikerede cykler og hjelme til Banelandsholdet. Alle trænere har udarbejdet en personlig udviklingsplan og forbundet arbejder i samarbejde med TD omkring højdetræning. Ligeledes har DCU arbejdet målrettet med forskningsinstitutioner om andre præstationsoptimerende tiltag. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DCU har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. Der er blevet arbejdet målrettet med at lave udviklingsplaner for landstrænerne og der er skabt en rød tråd fra landstrænerne til klubtrænere. Desuden afholder sportschefen og landstrænerne løbende samtaler med rytterne, som betyder, at deres udvikling følges tæt. Den primære årsag til at målsætningerne er opfyldt i høj grad er at der er etableret en meget kompetent driftsorganisation, således der udføres et særdeles målrettet og kompetent arbejde med de opstillede målsætninger. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DCU har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad er at DCU både har beskrevet og er i gang med implementering af ATK. DCU arbejder meget målbevist og struktureret med de enkelte talenter og DCU har opbygget en stor database og erfaringsgrundlag i forhold til at udvikle talenterne i det rigtige tempo. DCU samarbejder desuden med relevante elitekommuner. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner opfylder cykling (bane og landevej) forudsætningerne for at være indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale gældende for landevej og bane, på baggrund af den udarbejdede masterplan.

2 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) bevilges for perioden 1. januar december 2014, kr. til det andet år af samarbejdsaftalen, heraf kr. til talentudvikling. Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for dansk bredde- og eliteidræt at DCU i marts 2014 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2014 ( kr.). 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DCU ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: 4000 m. hold bane - VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Bronzefinale Omnium bane - VM 2014 Målsætning: Top 6 Acceptabelt: Top 10 Linjeløb herrer Elite -VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 15 Pointløb bane VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: top 6 Enkeltstart herrer Elite -VM 2014 Målsætning: Top 5 Acceptabelt: Top 10 MTB kvinder Elite -VM XCO 2014 Målsætning: Top 10 Acceptabelt: Top 20 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Målrettet set-up til landsholdet på bane, der matcher verdens bedste (Australien og Storbritannien). Målet er 3 årige udviklingsplaner på kernepunkterne cykler, hjelme og sko samt udviklingsplaner vedr. højdetræning/ilttelte og ergogene stoffer. DCU ønsker i tæt samarbejde med Team Danmark, at fokusere yderligere på to særlige områder i Det drejer sig om Mountainbike og en udvikling af en elitekultur inden for kvindecykling. Brug af højdetræning i kombination med brugen af højdetelte endeligt implementeres. Ekstra fokus på den sene del af talentudviklingen på landevej (U23), Målet er at producere flere cykelryttere, der fysisk og mentalt er forberedt på livet som professionel cykelrytter. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: DCU adgang til træning i Ballerup Super Arena er stadig meget kritisabel. Målet er fri adgang til træning for DCU s banelandshold i perioden primo oktober til ultimo februar. DCU ser med stor forventning frem til opførelsen af en indendørs cyklebane i Odense i Målet er en forøgelse af banerytterlicenser med 100 % DCU ønsker, at opgradere fagligheden i forhold til samarbejdet med rytterne på det danske banelandshold. Målet er at rytterne på banelandsholdet har en økonomisk og uddannelsesmæssig plan frem mod OL Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: DCU ønsker at flytte U17 arbejdet væk fra de frivillige udvalg og til varetagelse af DCU s ansatte landstrænere. Målet er større faglighed i vejledningen af de unge ryttere og dermed bedre fastholdelse af talenter.

3 Konsulent: Martin Elleberg Petersen 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter:6 (Lasse Norman Hansen, Rasmus Christian Quaade, Mathias Møller Nielsen, Casper Folsach, Annika Langvad) Elite-atleter: 16 Team Danmark-atleter: Økonomi Den samlede årlige omsætning i DCU er ca. 13,5 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca. 2,5 mio. kr. Det fælles elitebudget (DCU og Team Danmark) for 2014 er på i alt kr. Samlet elitebudget for DCU udgør kr. DCU s andel i det fælles elitebudget udgør kr. (40 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (60 %) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (20 %) til talentarbejde. 6. Forbundets kommentarer DCU har skriftligt meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen. Lars Bonde, sportschef - Danmarks Cykle Union 16. november 2013

4 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DHF har i 2013 opfyldt alle de sportslige resultatmål. (VM for kvinder afholdes i december 2013). De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2013 er, at HA vandt sølvmedaljer ved VM og ligeledes har samtlige U-hold været repræsenteret ved de internationale mesterskaber (VM, EM, EYOF) med særdeles flotte placeringer til følge. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på verdensklasseniveau: DHF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad skyldes, at DHF udfører et dygtigt sportsfagligt arbejde og gør en målrettet, kontinuerlig udviklingsindsats. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: DHF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad skyldes, at der i DHF er etableret en tilfredsstillende driftsorganisation og der udføres et målrettet arbejde med de opstillede målsætninger. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen: DHF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj skyldes, at DHF både har beskrevet og implementeret ATK og i forlængelse heraf etableret en talenttræneruddannelse. I forlængelse heraf arbejder forbundet målrettet med at styrke relationerne mellem kommune-klub-forbund. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er håndbold (herrer) indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept DHF har kun én indplacering i en af Team Danmarks (TD) tre støttekategorier. Kvindehåndbold opfylder forudsætningerne for at blive indplaceret som Internationalt Eliteforbund. DHFs samlede indplacering er således afgjort på baggrund af disciplinanalysens konklusion for herrehåndbold. Samarbejdet er forankret i en fire årig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. Jf. den indgåede aftale mellem DHF og TD om støtte til sportslige aktiviteter og provenu af salg af billedrettigheder, bevilges DHF for perioden 1. januar december kr. til det andet år af den fire-årige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling.

5 Konsulent: Per Boldt Jørgensen 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DHF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Herre-A EM 2014 i Danmark Målsætning: Top 4 Acceptabelt: Top 8 Dame-A EM 2014 i Kroatien/Ungarn Målsætning: Top 5 Acceptabelt: Top 8 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Udvikling af spillernes fysiske kapacitet til internationalt topniveau Udvikling af målmænd på internationalt niveau Styrke den sportslige ledelse og udvikle landstrænerne Opbygge en stærk mental platform hos spillerne Søge ny viden på baggrund af forskning Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Sikre optimale muligheder for styrketræning for landsholdsspillere Skabe sammenhæng mellem job/uddannelse og håndbold Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Fokus på spillertyper og udvikling mhp at skabe A-landsholdsspillere Fastholde de yngste spillere på U-holdene Udvikling af spillernes individuelle færdigheder Formidle DHF talentudviklingsstrategi til klubberne og relevante interessenter Fremme samarbejdet med Elitekommunerne 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Herrelandsholdet Elite-atleter: Kvindelandsholdet Team Danmark-atleter: Ungdomslandsholdene 5. Økonomi Den samlede omsætning i DHF forventes i 2014 at være på ca. 80 mio. kr. (dertil kommer EM 2014). Forbundet har en positiv egenkapital på ca. 12 mio. kr. Det fælles elitebudget (DHF og TD) for 2014 er på i alt kr. DHFs andel af det fælles elitebudget udgør kr. (64 %) og TDs andel udgør kr. (36 %) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (7 %) på talentarbejdet.

6 Konsulent: Per Boldt Jørgensen 6. Forbundets kommentarer Dansk Håndbold Forbund har ingen kommentarer til nærværende bestyrelsesindstilling. Vi glæder os til det videre samarbejde omkring det nye støttekoncept. Morten Stig Christensen, generalsekretær - Dansk Håndbold Forbund 18. november 2013

7 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Dansk Forening for Rosport (DFfR) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DFfR har i 2013 opfyldt få alle de sportslige resultatmål enten som acceptabelt eller på målsætningen. DFfR ændrer løbende på mandskabsbådende, hvilket betyder, at det er vanskeligt at lave præcise målsætninger inden sæsonen begynder. Der er således efter aftale ændret på bådendes sammensætninger i løbet af 2013, hvilket har påvirket resultatmålene. Det overordnede billede er imidlertid, at DFfR opnåede resultater på højeste internationale niveau ved VM Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på verdensklasseniveau: DFfR har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. DFfR har arbejdet tæt sammen med en ekspert inden for præstationsanalyse i forhold til biomekaniske målinger af atleterne og positioner i bådene. Alle trænere har udarbejdet en personlig udviklingsplan og der er bla lavet speciel uddannelse i samarbejde med Københavns Universitet. Ligeledes har DFfR arbejdet målrettet med forskningsinstitutioner om andre præstationsoptimerende tiltag. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DFfR har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad er, at der er etableret en meget kompetent driftsorganisation, således der udføres et særdeles målrettet og kompetent arbejde med de opstillede målsætninger og med udvikling af de enkelte atleter. DFfR arbejder desuden målrettet og succesfuldt med at skaffe sponsorer og dermed bedre forhold til atleterne. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DFfR har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad er, at DFfR både har beskrevet og implementeret ATK samt arbejder ud fra rekruttering på baggrund af antropometri (Talent2020) og i forlængelse heraf har DFfR lavet et tættere samarbejde mellem landstrænere og trænere tilknyttet de 8 kraftcentre. Desuden samarbejdes der med Elitekommuner og andre relevante samarbejdsparter om talentudvikling. DFfR gør desuden en stor indsats i forhold til kvalitetssikring af talentklasserne og kraftcentrene. 2. Indstilling Roning (herrer og damer) er på baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale gældende for både letvægtsklassen og den åbne klasse, på baggrund af den udarbejdede masterplan. Dansk Forening for Rosport (DFfR) bevilges for perioden 1. januar december 2014, kr. til det andet år af samarbejdsaftalen, heraf kr. til talentudvikling.

8 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for dansk bredde- og eliteidræt at DFfR i marts 2014 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2014 ( kr.). 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DFfR ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: LM2x - VM Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 8 LM4- -VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: A-finale LW2x -VM 2014 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 8 W1x - VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: A-finale W2x -VM 2014 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 8 M2x - VM 2014 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 10 W4x VM 2014 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 10 LM1x VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Den samlede viden hos kraftcenter og klubtræner skal forøges væsentlig gennem de etablerede trænernetværk, som samarbejder og giver supervision på teknik, fysisk træning og træningsplanlægning. Fortsat fokus på at udvikle de åbne (tunge) klasser frem mod OL Udvikle udstyr (både, åre og måleudstyr). Gennemførelse af personlige udviklingsplaner for sportschef og trænere. Biomekanisk projekt. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Der bliver afholdt individuelle udviklingssamtaler mellem sportschef og atlet minimum en gang om året, hvor der bl.a. bliver fulgt op på den enkeltes uddannelsessituation og rokarriere. God kommunikation mellem roer, klub og DRC bl.a. via aftaler og en høj grad af gennemsigtighed. Flere og bedre sponsorater med virksomheder. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Skabelse af Elitekultur i den åbne klasse. Der er pt. "verdensklassekultur" i den lette klasse, men den kan ikke direkte overføres til den åbne klasse. Uddannelse af kraftcentertrænere til minimum diplomtræner niveau. Der skal udarbejdes individuelle udviklingsplaner for alle trænerne i kraftcenterstrukturen. Fokus på talent-rekruttering og identifikation, for at øge talentmassen indenfor letvægtsklasserne og den åbne klasse.

9 Konsulent: Martin Elleberg Petersen 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter:7 (Henrik Victor Stephansen, Morten Jørgensen, Kasper Winther Jørgensen, Jacob Barsøe, Jakob Søgaard, Mette Dyrlund, Lisbet Jakobsen) Elite-atleter: 16 Team Danmark-atleter: 10 Team Danmark talenter: 6 5. Økonomi DFfR s samlede omsætning forventes i 2014 at udgøre 19,1 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca kr. Det fælles elitebudget (DFfR og Team Danmark) for 2014 er på i alt kr. DFfR s andel i det fælles elitebudget udgør kr. (36 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (64 %) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (25 %) til talentarbejde. 6. Forbundets kommentarer DFfR har skriftligt meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen. Lars Christensen, sportschef - Dansk Forening for Rosport 15.november 2013

10 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Dansk Orienterings-Forbund (DOF) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DOF har i 2013 i mindre grad opfyldt de sportslige resultatmål. Få af resultatmålene er placeret inden for acceptable målsætninger og kun et enkelt resultatmål er placeret inden for målsætningen. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål er, at DOFs ikke præsterede som forventet ved VM 2013 og desuden var enkelte løbere plaget af skader. Overordnet set skal DOF præstere på højere niveau og vinde medaljer ved VM i Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på verdensklasseniveau: DOF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. DOF har opfyldt alle de beskrevne mål og har bl.a. fået produceret et speciel GPS tracking system, som giver feed back til trænere og løbere under træning. Ligeledes har DOF arbejdet målrettet med forskningsinstitutioner om andre præstationsoptimerende tiltag. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: DOF har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. DOF har bl.a. skabt gode forhold for atleterne via samarbejde med elitekommuner og har desuden indkøbt en bus til transport af eliteløberne til træning og konkurrencer. DOF mangler, at opdatere deres uddannelsespolitik samt udarbejde en beskrivelse af den professionelle O-løber. Disse opgaver skal løses i Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen: DOF har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger og der er bl.a. blevet skabt målrettede træningstilbud til U16 løberne og lavet aftale med en natur- og idrætsefterskole om at oprette en orienteringslinje med elitefokus. De mål, som ikke er blevet opfyldt skyldes prioritering af arbejdsindsats fra landstrænerens side, hvilket er sket i dialog med Team Danmarks konsulent. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner opfylder orienteringsløb forudsætningerne for at være indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. Dansk Orienterings-Forbund (DOF) bevilges for perioden 1. januar december 2014, kr. til det andet år af den fireårige samarbejdsaftale, heraf kr til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DOF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december 2014.

11 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: VM Målsætning: 3 medaljer - Acceptabelt: Medalje EM 2014 Målsætning: 2 medaljer - Acceptabelt: Medalje Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Øget omfang af medrejsende fysioterapeut. Opnå øget viden om effekten af et optimeret proteinindtag før/under/efter træning og konkurrence. Videreudvikling af DOF s GPS tracking udstyr, således at feedback umiddelbart under- og efter træning er muligt. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Udvikling af samarbejde med ESAA således at løberne får adgang til flere træningsfaciliteter. Øget stipendiestøtte til verdensklasseatleter. Lettere adgang til kollegier. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Opdeling af juniorlandsholdet i to grupperinger, med forskelligt træningsformål. Sparring på tværs af landsholdsgrupper (ungdom/senior). Evaluering og justering af landsholdsstrukturen fra U/landshold til seniorlandshold. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 5 (Maja Alm, Ida Bobach, Emma Klingenberg, Tue Lassen, Rasmus Thrane) Elite-atleter: 5 Team Danmark-atleter: 20 Team Danmark Talenter: 3 5. Økonomi Den samlede omsætning i DOF forventes i 2014 at være på ca. 8,0 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca kr. Det fælles elitebudget (DOF og Team Danmark) for 2014 er på i alt kr , DOF s andel af det fælles elitebudget udgør kr (46 %) og Team Danmarks andel udgør kr (54 %). Af det fælles elitebudget anvendes ca. kr (18 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer DOF har skriftligt meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen. Michael Sørensen, direktør - Dansk Orienterings-Forbund 27. november 2013

12 Konsulent: Knud Skadborg Dansk Sejlunion (DSejlU) 1. januar december Evaluering af 2013 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: Dansk Sejlunion har i 2013 opfyldt de fleste af de sportslige resultatmål. Alle resultatmålene er placeret inden for acceptable målsætninger. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2013 er, at de kvindelige sejlere i 49FX er og Laser radial har opnået de aftalte målsætninger, mens herrerne i 49 er har præsteret inden for de acceptable målsætninger. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på verdensklasseniveau Dansk Sejlunion har i 2013 opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at Dansk Sejlunion arbejder målrettet med at styrke og udvikle den sportslige ledelse samt arbejder med at skabe vidensdeling på en struktureret måde både internationalt og nationalt. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag Dansk Sejlunion har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at der er etableret en meget kompetent driftsorganisation, som udfører et målrettet arbejde. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen Dansk Sejlunion har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at Dansk Sejlunion har beskrevet og er i gang med implementering af ATK, at der er implementeret en ny kraftcenterstruktur, som integrerer talent- og elitearbejde i Vest- og Øst-Danmark, og at driftsorganisationen er reorganiseret, så der er større fokus på at udvikle samarbejdsrelationer med lokale talentudviklingsmiljøer bl.a. i samarbejde med elitekommunerne. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er olympisk sejlsport vurderet til at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. For perioden 1. januar december 2014 bevilges Dansk Sejlunion kr. til det andet år af den fireårige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling. Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for dansk bredde- og eliteidræt at Dansk Sejlunion i marts 2014 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2014 ( kr.).

13 Konsulent: Knud Skadborg 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning Dansk Sejlunion (DSejlU) ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: VM 2014 Målsætning: 1 top-3 og 1 top-5 Acceptabelt niveau: 2 top-8 og 2 top-15 EM 2014 Målsætning: 1 top-6 og 2 top-8 Acceptabelt niveau: 2 top 8 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Optimere sejlernes fysiske form gennem fysisk træning on site i daglig træning (kraftcentrene). Øget tilstedeværelse af Team Danmarks eksperter til træningslejre og konkurrencer. Optimering af test-set up. Øge den meteorologiske indsigt blandt sejlere og trænere. Optimere udvikling og evaluering af sejltekniske færdigheder ved brug af ny teknologi. Udarbejde og implementere personlige udviklingsplaner for den sportslige ledelse (sportschef, landstrænere og kraftcentertrænere). Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Optimere faciliteterne og træningstilbuddet i kraftcentrene (Århus og Hellerup), hvor de bedste sejlere har daglig træning. Skabe bedre sammenhænge i hverdagen for de bedste sejlere via atletstipendier og tidsafgrænsede lønnede træneropgaver. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Implementere ATK. Udvikling af samarbejdsrelationerne med elitekommunerne om talentrekruttering og udvikling. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse atleter: 7 Allan Nørregaard, Peter Lang, Jonas Warrer, Ida Marie Baad, Marie Thusgaard Olsen, Sarah Gunni, Anders Thomsen Elite-atleter: 11 (2 landsholdssejlere og 9 udviklingslandsholdssejlere) Team Danmark-atleter: Udviklingshold (4) og Ungdomslandshold (4) Team Danmark-talenter: 4 (Katja Salskov Iversen, Tobias Hemdorf, Frederik Rask, Mathias Livbjerg) 5. Økonomi Den samlede omsætning i DSejlU forventes i 2014 at være på mio. kr. Unionen har en positiv egenkapital på mio. kr. Det fælles elitebudget (DSejlU - Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. DSejlU s andel af det fælles elitebudget udgør (43 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (57 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (18 %) på talentarbejdet.

14 Konsulent: Knud Skadborg 6. Forbundets kommentarer Dansk Sejlunion har ingen kommentar til indstillingen. Dansk Sejlunion er glade for samarbejdet og er meget tilfredse med udviklingen vedr. brug af ekspertydelserne. Thomas Jacobsen, sportschef - Dansk Sejlunion 3. december 2013

15 Konsulent: Charlotte Falkentoft Dansk Svømmeunion (SVØM) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: SVØM har med 4 medaljer i 7 VM finaler opfyldt det ene af de to opstillede sportslige resultatmål i EM på kortbane er endnu ikke afholdt (afholdes i december 2013). På baggrund af de hidtidige resultater i 2013 vurderes det realistisk at opfylde EM målsætningen (målsætning: 11 medaljer, acceptabelt niveau: 8 medaljer). De primære årsager til målopfyldelsen af de sportslige resultatmål er, at de bedste svømmere har genfundet motivationen og valgt at fortsætte deres sportslige karrierer samt en målrettet kontinuerlig udviklingsindsats udført af den sportslige ledelse i tæt samarbejde med TD s eksperter. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau. SVØM har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt skyldes en målrettet kontinuerlig udviklingsindsats udført af den sportslige ledelse i tæt samarbejde med TD s eksperter. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. SVØM har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i nogen grad skyldes, at muligheden for målopfyldelse også er afhængig af eksterne samarbejdspartneres holdninger og indsats samt at den sportslige ledelse først var fuldt bemandet i maj Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. SVØM har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i nogen grad er, at SVØM har påbegyndt opdatering af AKT, men ikke afsluttet projektet. Herudover har den nye sportslige ledelse i nogen grad valgt en anden VM forberedelse end oprindelig planlagt, hvilket betød, at det ikke var muligt/relevant at lade ungseniorer deltage i forberedelsen. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er svømning indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en 4-årig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. For perioden 1. januar december 2014 bevilges Dansk Svømmeunion kr. til det andet år af den 4-årige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling. Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for dansk bredde- og eliteidræt at SVØM i marts 2014 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2014 ( kr.). 1

16 Konsulent: Charlotte Falkentoft 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning SVØM ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december I 2013 udgjorde støtten til SVØM kr. Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: EM langbane Målsætning: 10 medalje i 19 finaler Acceptabelt niveau: 7 medaljer i 15 finaler VM kortbane Målsætning: 7 medaljer i 13 finaler Acceptabelt niveau: 5 medaljer i 11 finaler Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Optimere brugen af ergogene stoffer Optimere brugen af præstationsanalyse Udbygge samarbejdet omkring fysiologisk testning, herunder inkludere mandlige svømmere via det nyetablerede herreprojekt Great Danes Implementere nye restitutionstiltag Udbygge samarbejdet med TD s eksperter omkring fysisk træning Konsolidere fysioterapeut-ordningen på det nationale træningscenter Udarbejde personlige udviklingsplaner for den sportslige ledelse og videreudvikle samarbejdet i den sportslige ledelse Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Etablere bedre rammer for fysisk træning på det nationale træningscenter Videreudvikle madordningen på det nationale træningscenter Udarbejde personlige handlingsplaner for verdensklasse atleterne Revurdere retningslinjer for direkte støtte til elitesportsfolk (atlet stipendium) Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Opdatere og videreudvikle SVØM s idrætsspecifikke ATK (version 2) Udvikle en strategi for stævnedeltagelse, som giver en god progression til en international seniorkarriere Udvikle et koncept som sikrer, at talenterne gennemgår et pensum på ekspertområderne, som klargør dem til senior karrieren 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Lotte Friis, Rikke Møller Pedersen, Jeanette Ottesen Gray, Mie Ø. Nielsen Elite-atleter: Øvrige senior landsholdssvømmere 25 atleter Team Danmark-atleter: Junior og årgangslandsholdet 20 henholdsvis 80 atleter 5. Økonomi Den samlede omsætning i SVØM forventes i 2014 at være på ca. 32 mio. kr. (excl. Trygfonden) Unionen har en positiv egenkapital på 3,1 mio. kr. I 2013 var det fælles elitebudget (SVØM og Team Danmark) på kr. 2

17 Konsulent: Charlotte Falkentoft Det fælles elitebudget for 2014 er på i alt kr. og SVØM s samlede elitebudget er på ca kr. SVØM s andel af det fælles elitebudget udgør (31 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (69 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (21 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer Dansk Svømmeunion tilslutter sig ovenstående indstilling uden yderligere kommentarer. Mikkel von Seelen, sportschef - Dansk Svømmeunion 29. november

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2013 31. december 2013 1. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes cykling (bane og landevej) at opfylde

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BD har i 2015 i opfyldt nogle af de

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den samlede konklusion

Læs mere

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby Seminar om forskningsog udviklingsprojekter Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby 1 Målsætninger for 2013-2016 Bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL - samtidigt med at Danmark som minimum

Læs mere

Badminton Danmark (BD)

Badminton Danmark (BD) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) 01.01.2018 31.12.2018 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som Verdensklasseforbund

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013 Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Team Danmarks hovedopgave

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Lars Green Bach Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DB har i 2013 opfyldt få af

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio.

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 16. december 2013 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK) og Niels-Christian

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden 2017-2020 Kerneopgaver Resultatmål Operationelle mål 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Rammer og vilkår for atleter og den sportslige ledelse. Team Danmark

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er 55 udvalgte atleter med top-8 potentiale til OL i Tokyo 2020, blevet

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Badminton Danmark (BD)

Badminton Danmark (BD) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) 01.01.2019 31.12.2019 1. Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som

Læs mere

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor.

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. RAMMEAFTALE Team Danmark 2013-2016 19. juni 2013 Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. Målene drøftes

Læs mere

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI).

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 17. december 2012 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK), Ulrik Wilbek

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT 2017 2020 INDHOLD INDLEDNING, BESLUTNINGSPROCES OG HØRING...3 TEAM DANMARKS STRATEGISKE AFSÆT FOR 2017 2020...4 LOVGRUNDLAG OG TENDENSER I INTERNATIONAL ELITESPORT...6 MÅLSÆTNING...8

Læs mere

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010 Til Team Danmark støttede forbund 20.1.2010 PBJ/llp Særlig projektstøtte 2010 Team Danmark har som bekendt modtaget en donation på 10 mio. kr. fra Bilka, Føtex, Netto og stormagasinet Salling (Købmand

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017 Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 8. december 2016 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne

Læs mere

SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019

SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019 SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019 4 STRATEGISKE PEJLEMÆRKER 20 CENTRALE MÅLSÆTNINGER LANDSTRÆNER? Landstræner: Profil er leder, uddanner og relations skabende.

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Notat Talentudvikling i Team Danmark

Notat Talentudvikling i Team Danmark Notat Talentudvikling i Team Danmark Team Danmark har siden institutionens etablering i midten af 1980 erne i større og mindre omfang beskæftiget sig med talentudvikling. Dette notat beskriver de seneste

Læs mere

Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015

Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015 Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sportschefens årsberetning 3. Drøftelse af mål med dertilhørende handleplaner for afdelingen 4. Orientering

Læs mere

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt.

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Status Nationalt elitesportscenter Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Bronze i holdforfølgelse for herrerne ved VM 2019 udstyret er i orden: Dansk rekord

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er der skabt mulighed for at en række udvalgte atleter med top-8 potentiale

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 2. december 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Afbud:

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Sportslige resultater Side 1 af 7 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Der

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 Sportslige resultater Side 1 af 6 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint.

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne Rammeaftale mellem Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark (TD) 1. Parterne Danmarks Idræts-Forbund er en sammenslutning af danske idrætsorganisationer og har til formål at virke for fremme af dansk

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Fredericia Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Fredericia Kommune Parterne

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 19. december 2012 Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 RAPPORTERING AF INDFRIELSEN AF MÅLENE I RAMMEAFTALEN Rammeaftalen 2009 2012 mellem Kulturministeriet

Læs mere

Notat Elitekommunesamarbejdet i Ballerup Kommune mod 2020

Notat Elitekommunesamarbejdet i Ballerup Kommune mod 2020 Notat Elitekommunesamarbejdet i Ballerup mod 2020 Dette notat er blevet til på baggrund af evaluering 1 (interview) og workshop 2 med de 6 idrætter i Elitekommunesamarbejdet i Ballerup. Det skal bruges

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt.

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt. Team Danmark og Aarhus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Aarhus Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t

TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t INDGÅET O 6 DEC. 201 TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t Skole og InstitutloWr

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DIU har i 2013 opfyldt

Læs mere

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet UDVIKLINGSSTRATEGI Junior Talent National elite Landshold International Elite Golfspiller for livet Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark

Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark Dansk Skoleidræt Fredericia 16. marts 2007 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

STØTTEKONCEPT

STØTTEKONCEPT STØTTEKONCEPT 2017 2020 INDHOLD INDLEDNING, BESLUTNINGSPROCES OG HØRING...3 TEAM DANMARKS STRATEGISKE AFSÆT FOR 2017 2020...4 TENDENSER I INTERNATIONAL ELITEIDRÆT...5 MÅLSÆTNING...6 INDSATSOMRÅDER OG MÅL...8

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept

Team Danmarks støttekoncept Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT

TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT 2013-2016 INDHOLD 1.0 INDLEDNING 3 1.1 LOVGRUNDLAG FOR DANSK ELITEIDRÆT 3 1.2 TENDENSER I INTERNATIONAL ELITEIDRÆT 4 1.3 TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT 2013-2016 5 1.4 SÆRLIGE

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Ballerup Kommune 2017-2020 Bilag 2 det/de opstillede mål? Vision Det er Ballerup Kommunes vision at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt i samarbejdsforeningerne således at flest

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 . Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BUDA har i 2015 opfyldt

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Ballerup Kommune 2017-2020 det/de opstillede mål? Vision Det er Ballerup Kommunes vision at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt i samarbejdsforeningerne således at flest mulige

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 -

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 - Uddannelsesudvalget 2010-11 UDU alm. del Svar på Spørgsmål 97 Offentligt Elitekommune Struktur/organisering Hvilke elever/behov er idrætsklasserne rettet mod? Aalborg Ballerup Esbjerg Pt. ingen folkeskoletilbud

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 26.09.2017 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere