Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring"

Transkript

1 Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Havndal Skole Ringetid kl Opsamling i Havndal skoles distrikt henholdsvis øst og vest. Skoledistriktet er udvidet til også at omfatte Dalbyneder. Ruter er justeret så området betjenes. Herefter kørsel med overbygning til Grønhøjskolen. Grønhøjskolen Ringetid kl Skoledistriktet er udvidet til at omfatte Hald By og hele Gjerlev Enslev Skoles distrikt. Rute 501 kommer med overbygningselever fra Havndal Skoles distrikt. Øvrige ruter er justeret så Hald By og Gjerlev-området betjenes. Fra Grønhøjskolen er der ikke længere forbindelse til Korshøjskolen. Der er indkommet i alt 7 høringssvar på rute 501, 502, 503, 504 og 505. Heraf er 2 af høringssvarene fra skolebestyrelserne på henholdsvis Havndal Skole og Grønhøjskolen. 1) Ønske om bibeholdelse af ringetid (2 høringssvar) 2) Ønske ændring af kørsel med overbygningselever (2 høringssvar) 3) Ønske om mulighed for frit valg af skole og samtidig skolebus (1 høringssvar) 4) Ønske om ekstra opsamlingssted på Østervangsvej (1 høringssvar) 5) Bemærkning om stavefejl i køreplanerne (2 høringssvar) 6) Ønske om ændret linjeføring med rute 501og 504 (2 høringssvar fra samme person) 1) Havndal Skole vil gerne beholde deres ringetid kl og Grønhøjskolen ønsker ikke den senere ringetid, som der er lagt op til. Der er justeret i kørslen, så overbygningseleverne fra Havndal-området køres for sig selv tidligere end de små elever. Det betyder, at Havndal Skole kan få lov til at beholde deres nuværende ringetid kl og Grønhøj kan få lov til at beholde deres nuværende ringetid kl ) Havndal Skole og Grønhøjskolen ønsker begge kørslen med overbygningseleverne ændret til at være af kortere varighed. Der er tilføjet en ekstra tidlig morgentur i Havndal Skoles distrikt, så der samles op i både øst og vest. Begge ture mødes på Havndal Skole, hvorefter den ene bus kører direkte til Grønhøjskolen, hvilket reducerer køretiden for overbygningseleverne. 3) En gruppe borgere i Kærby-området ønsker selv at vælge skole med ret til skolebus, når den tid kommer ud fra børnenes bedste og sociale tilhørsforhold. Borgerne bor i Blicherskolens distrikt, og der er sikret direkte buskørsel til og fra Blicherskolen. Der er samtidig sikret mulighed for korrespondance i Hald By, så man kan skifte om til rute 506 til

2 Korshøjskolen. 4) En borger ønsker ændret linjeføring og et ekstra opsamlingssted på Østervangsvej for at børnene ikke skal gå på Demstrupvej til Dalbyneder, hvor opsamlingsstedet med bussen er. Demstrupvej er erklæret trafikfarlig. Det nævnte sted er i Grønhøjskolens distrikt. Der kører en bus fra det ønskede sted til Grønhøjskolen. Hvis man i stedet ønsker at gå på Havndal Skole kan man benytte opsamlingsstedet i Dalbyneder. Reglerne om trafikfarlige veje gælder ikke når eleven ikke går på distriktsskolen. 5) En borger og Grønhøjskolen gør opmærksom på fejl i køreplanerne. Fejlene er rettet. 6) Borgeren bor i Ø. Kondrup og ønsker enten rute 501 eller 504 til at køre omkring og medtage datteren, til Grønhøjskolen til næste skoleår. Hun går i dag på Gjerlev Skole. Umiddelbart ser det ud til at eleven bor i Havndal Skoles distrikt, men har benyttet en skolebus i nærheden til en anden skole. Denne mulighed vil fortsat være der. Rute 501 er lavet om på baggrund af høringen, så de små elever kun køres til Havndal Skole. Der vil således ikke være en mulighed at komme med videre til Grønhøj selvom den blev omlagt. Rute 504 kører i Gjerlev Skoles distrikt og skal udvides til at køre udenfor skoledistriktet hvis ønsket skal imødekommes. Det vurderes ikke som værende en mulighed uden det går ud over køretiden og det vil ligeledes være problematisk om vinteren, hvor de foreslåede veje ikke ryddes.

3 Rute 506, 507, 508: Korshøjskolen Ringetid kl Skoledistriktet er ændret og justeret. Der er ikke længere betjening fra Kærby-området (nu Blicherskolen) og Hald (nu Grønhøjskolen) til Korshøjskolen. Der er indkommet i alt 4 høringssvar på rute 506, 507 og 508. Heraf er 1 høringssvar fra skolebestyrelsen på Korshøjskolen. 7) Ønske om mulighed for færdiggørelse af skolegang på nuværende skole (3 høringssvar) 8) Bemærkning om køretid (1 høringssvar) 7) Skolebestyrelse på Korshøjskolen opfordrer forligspartierne til at finde løsninger vedr. skolebusserne således, at skolens nuværende elever udenfor det fremtidige skoledistrikt får mulighed for at færdiggøre deres skolegang på Korshøjskolen. En elev som hidtil har taget bussen fra Kærby forsamlingshus (Blicherskolens distrikt) til Korshøjskolen ønsker denne mulighed fortsat. Bemærkning om, at det bør være muligt at komme fra Hald til Korshøjskolen fortsat. Der justeres i kørslen, så der fortsat vil være mulighed for at komme fra Hald til Korshøjskolen: Rute 505 vil komme fra Stouby og sætte af inden den kører videre til Grønhøjskolen via Gjerlev. Rute 509 vil komme fra Gassum-Dyrby-Kærby og sætte af inden den kører til Blicherskolen. Rute 506 vil dernæst fremover starte i Hald kl og køre til Korshøjskolen. 8) Bemærkning om, at det var for lang tid, at det skulle tage 25 minutter komme fra Mejlby til Korshøjskolen. Løsningen havde at gøre med at få dækket området bedst muligt. Med de øvrige justeringer, der foretages, er dette ligeledes ændret, så tiden fremover er reduceret til ca. det halve.

4 Rute 509 og 510: Blicherskolen Skoledistriktet er ændret (til at omfatte Bjergby) og ruterne justeret (til at omfatte kørsel omkring Bjergby og Kærby. Kærby var tidligere betjent af en bus til Korshøjskole, som er ændret.) Der er ikke længere forbindelse til/fra Asferg og Fårup Skole. Der er indkommet i alt 31 høringssvar på rute 509 og ) Ønske om fortsat forbindelse fra Asferg til Blicherskolen (4 høringssvar) 10) Ønske om fortsat forbindelse fra Hald til Blicherskolen (8 høringssvar) 11) Ønske om fortsat forbindelse fra Gassum til Blicherskolen (13 høringssvar) 12) Ønske om fortsat forbindelse mellem byerne Asferg-Gassum-Spentrup (1 høringssvar) 13) Bemærkning om større valgfrihed i forhold til skolevalg og bustransport (1 høringssvar) 14) Tilkendegivelse af tilfredshed med forslag om kørsel på Asfergvej. ( 1 høringssvar) 15) Ønske om ændring af rute til at omfatte kørsel omkring Fiilsvej. (1 høringssvar) 16) Tilkendegivelse af tilfredshed med forslag om skolebus på Kærby Møllevej. (1 høringssvar) 17) Ønske om medtagning fra Hadsundvej 359 til Blicherskolen. (1 høringssvar) 9) Der er generelt et ønske om fortsat at have en busforbindelse fra Asferg til Blicherskolen. Rute 510 har fået udvidet linjeføring i starten af ruten, så den nu starter op i Asferg By. Køretiden øges med 5 minutter, som turen starter op tidligere, dvs. kl ) Der er generelt et ønsket om fortsat at have en busforbindelse fra Hald til Blicherskolen. Rute 509 har fået udvidet linjeføring i starten af ruten, så den nu starter op i Gassum By. Desuden kører den omkring Hald By for korrespondance videre til Korshøj samt mulighed for transport fra Hald til Spentrup. Begge dele øger tiden med 5 minutter. Køretiden øges derfor samlet med 10 minutter, som ruten starter op tidligere, dvs. kl ) Der er generelt et ønsket om fortsat at have en busforbindelse fra Gassum til Blicherskolen. Rute 509 har fået udvidet linjeføring i starten af ruten, så den nu starter op i Gassum By. Desuden kører den omkring Hald By for korrespondance videre til Korshøj samt mulighed for transport fra Hald til Spentrup. Begge dele øger tiden med 5 minutter. Køretiden øges derfor samlet med 10 minutter, som ruten starter op tidligere, dvs. kl ) To borgere mener det er nødvendigt med forbindelse mellem landsbyerne Asferg- Gassum-Spentrup både af hensyn til skolevalg og fritidsaktiviteter om eftermiddagen. Med justeringerne vil der fortsat være en forbindelse mellem Asferg og Spentrup og Gassum-Spentrup.

5 13) En borger, som ikke bliver ramt af ændringerne, mener at der er vigtigt, at der er tilbud om skolebuskørsel og mener i øvrigt at afstandskriterierne for ret til transport er for lange. Giver ikke anledning til ændringer. 14) Borgeren bor på Asfergvej og har en datter på Blicherskolen. Det var planen at starte ruten midt på Asfergvej, hvilket imødekom deres behov. Med justeringerne starter ruten i Asferg By. Deres behov er fortsat imødekommet ligesom det også vil blive det for eleverne i Asferg By som gerne vil til Blicherskolen. 15) En borger som har en datter på Gjerlev Skole men hører til Blicherskolens distrikt ønsker omlægning af en af ruterne til at omfatte kørsel på Fiilsvej for at datteren kan komme med til Blicherskolen. Umiddelbart kan det ikke løses ved det foreslåede. Hvis datteren kommer til at gå på Blicherskolen må hun evt befordres på anden vis. Der kommer dog til at køre en skolebus på landevejen ved Fiilsvej, som skal til Gjerlev og videre til Grønhøjskolen. 16) Borgeren bor på Kærby Møllevej, hvor ny linjeføring med skolebussen betyder at hendes søn kan komme med til distriktsskolen. Med justeringen af rute 509 kommer eleven med til distriktsskolen. Eleven har førhen skullet gå 1,3 eller 1,8 km for at komme med en bus. 17) En borger har ønske om medtagning fra Hadsundvej 359 til Blicherskolen ifht kommende 0. klasses barn. Ønsket er i mødekommet med der foreslåede, som der ikke ændres i. Dvs. at rute 509 kommer forbi det pågældende sted og kører til Blicherskolen.

6 Rute 511, 512, 513: Asferg Skole Fårup Skole Asferg Skole Ingen ændringer i skoledistriktet, men ruterne er justeret, hvor de tidligere har kørt udenfor skoledistriktet. Der er ikke længere betjening fra Dyrby-området til/fra Asferg Skole (og Fårup Skole). Fra Asferg Skole er der ikke længere forbindelse til/fra Blicherskolen. Fårup Skole Skoledistriktet er blevet mindre. Der vil fortsat være mulighed for elever fra Hammershøj, Sønderbæk og Læsten-området at komme til Fårup Skole selvom de nu hører til Bjerregrav Skole. Dette fordi de to skoler deles om rute 513. Der er indkommet i alt 10 høringssvar på rute 511, 512, 513 og 514. Heraf er 1 høringssvar fra skolebestyrelsen på Asferg Skole. 18) Ønske om at nuværende elever på Asferg Skole kan færdiggøre deres skolegang med dertilhørende skolebuskørsel (2 høringssvar) 19) Ønske om ændring af skoledistrikter og dertilhørende kørsel, Asferg Skole(1 høringssvar) 20) Ønske om fortsat forbindelse fra Asferg til Blicherskolen (4 høringssvar) 21) Ønske om fortsat forbindelse fra Dyrby til Asferg Skole (4 høringssvar) 18) Skolebestyrelse på Asferg Skole ønsker at alle børn på Asferg Skole skal have mulighed for at færdiggøre deres skolegang på skolen hvilket skal understøttes med befordring. Justering af ruterne 511 (som øst for Gassum udvides til at køre omkring Kærby Møllevej og Dyrbyvej) og 512, (som udvides til at omfatte hele Asfergvej og Hvidsten), vil børn fra Dyrby-området og Hvidsten fortsat have mulighed for at komme til/fra Asferg Skole. 19) Bestyrelsesmedlem fra Asferg Skoles bestyrelse foreslår ændringer af skoledistrikterne, så Råsted, Kondrup og Hastrupholmvej tilføres Asferg Skole og samtidig at Gassum tilføres Blicherskolen. Skal ikke behandles i forbindelse med forslag til skolebuskørsel, så det giver ikke anledning til ændringer. 20) Der er generelt et ønske om fortsat at have en busforbindelse fra Asferg til Blicherskolen. Rute 510 har fået udvidet linjeføring i starten af ruten, så den nu starter op i Asferg By og kører til Blicherskolen. Køretiden øges med 5 minutter, som turen starter op tidligere, dvs. kl ) Der er generelt et ønske om fortsat at have en busforbindelse fra Dyrby til Asferg Skole. Rute 511 har fået udvidet linjeføring øst for Gassum til at omfatte kørsel på Kærby Møllevej og Dyrbyvej inden der køres retur til Gassum. Køretiden øges med 5 minutter, som ruten starter op tidligere.

7 Rute 513, 514: Bjerregrav Skole Hornbæk Skole Bjerregrav Skole Ringetid kl Etablering af forbindelse til/fra Hornbæk Skole. Skoledistriktet er udvidet, men der er ingen større ændringer i betjeningsprincip for Bjerregravskolens distrikt ifht nu, da der ydes hjælp fra en bus der slutter på Fårup Skole. Hornbæk Skole Skal have overbygningseleverne fra Bjerregrav Skoles distrikt kørt til og fra skolen. Dette gøres ved at køre dem ind om morgenen, når de små er sat af på Bjerregrav Skole. Om eftermiddagen tages de små med fra Bjerregrav Skole for ikke at have for lang ventetid på at komme hjem fra skole. Dernæst køres omkring Hornbæk Skole efter overbygningselever og direkte ud på rute. Ruten slutter af på Bjerregrav Skole og sætter de store af hvorefter den kører ud på næste tur. Der er indkommet i alt 7 høringssvar på rute 513 og 514. Heraf er 1 af høringssvarene fra skolelederne på henholdsvis Bjerregrav Skole og Hornbæk Skole. 22) Ønske fra Bjerregravskolen om fastholdelse af ringetid kl (1 høringssvar) 23) Forslag om ændring i hjemkørslen af overbygningselever fra Hornbæk Skole (4 høringssvar) 24) Ønske om ændring af bybus linje 11 (1 høringssvar) 25) Ønske om fastholdelse af forslag, så der køres direkte ud på ruten og ikke først omkring Ø. Bjerregrav med overbygningselever (1 høringssvar) 26) Spørgsmål omkring medtagning af elever i Gjandrup (1 høringssvar) 22) Bjerregrav Skole ønsker at fastholde deres ringetid kl Ringetiden kl.7.50 er foreslået ud fra at skolebussen ankommer kl om morgenen. For at de små elever ikke skulle have for lang ventetid, er det planlagt således, at de om eftermiddagen kunne stige på bussen kl og køre med rundt på turen omkring Hornbæk Skole. Så ville de være på skolen 10 minutter inden ringetid om morgenen og have 15 minutters ventetid om eftermiddagen. 23) Der er generelt et ønsket om, at overbygningseleverne køres til Ø. Bjerregrav inden der køres ud på ruten, for at de ikke skal med på turen rundt. Det vil betyde, at bussen først skal køre fra Hornbæk Skole, hvilket den først kan gøre på minuttal 10. Det giver de små elever på Bjerregrav Skole en længere ventetid da bussen først vil komme omkring efter dem på minuttal 20. Dvs. ventetid på hjemkørsel 30 minutter ved ringetid kl eller 20 minutter ved ringetid kl ) Der er et ønske om at bybuslinje 11 udvides til at køres omkring Ø. Bjerregrav. Bybusnettet har bindinger i Randers centrum, som gør, at linjeføringen ikke kan udvides. Bybuslinje 11

8 kan derfor ikke udvides til at omfatte kørsel omkring Ø. Bjerregrav. 25) En borger ønsker, at det foreslåede fastholdes, så det ikke er børnene fra eks. Venning, Svinding og Ålum området, der betales tidsmæssigt for, at de store elever skal køres først hjem. Det har netop været udgangspunktet for planlægningen sammenholdt med ønsket om at begrænse ventetiderne på skolen for de små elever. Hvis de foreslåede justeringer gennemføres vil ønsket dog i en vis grad kunne imødekommes, da man vil køre forløbet rundt via de nævnte området først efter afsætning af de store elever. Dog kan det ikke indgås at de små elever på Bjerregrav får ventetid på skolen ifht hjemkørsel. 26) En borger har stillet et afklarende spørgsmål i forhold til medtagning af elever Gjandrup, hvilket sker i dag. Kørslen i Gjandrup vil blive afviklet på samme måde som i dag, så der sker ingen ændringer.

9 Rute 515, 516, 517: Langå Skole - Munkholmskolen Langå Skole Skoledistriktet er ændret til ikke længere at omfatte Værum By og Værum Fælled. Ruterne er som følge heraf justeret, så der ikke længere er betjening af Værum Fælled. Der vil fortsat være mulighed for elever fra Værum By at komme til/fra Langå Skole, fordi linjeføring med rute 516 på nuværende tidspunkt bliver ført gennem Værum By. Munkholmskolen Ingen større ændringer. Der er indkommet i alt 4 høringssvar på rute 515, 516 og 517. Heraf er 1 af høringssvarene fra skolebestyrelse på Langå Skole. 27) Ønske om fortsat mulighed for betjening af Værum og korrespondance i Værum med skolebus 516 og bybus 16 (2 høringssvar) 28) Spørgsmål fra skolebestyrelsen på Langå Skole om de tidlige morgenture (1 høringssvar) 29) Ønske om fortsat busbetjening af Skovlyst-området i Langå By (1 høringssvar) 30) Spørgsmål til hjemkørsel fra Langå Skole (1 høringssvar) 27) Skolebestyrelsen på Langå Skole mener, at eleverne fra Værum-området skal have mulighed for at afslutte deres skolegang på Langå Skole som minimum til og med 6. klasse samt at der laves langsigtet planlægning, så de berørte familier har et tilstrækkeligt planlægningsgrundlag. En borger har tilkendegivet ønsker om det samme. Rute 516 er planlagt til at køre omkring Værum By i forbindelse med betjening af det yderste af Langå Skoles distrikt. Hvis der på et tidspunkt ikke længere bor skoleelever til Langå Skole det pågældende sted vil det være uhensigtsmæssigt at betjene det. Der er dog ingen grund til at tro at det skulle blive aktuelt de næste mange år. Værum Fælled og Værum By betjenes samtidig af bybus linje 16, som kører til Søndermarksskolen. Med den planlagte justering på rute 516 ser det ud til, at de to busser vil komme til Værum samtidigt om morgenen, hvilket vil give mulighed for at komme fra Værum Fælled til Langå Skole om morgenen. Det kan ikke garanteres, at det samme vil være gældende om eftermiddagen, da ruteforløbene om eftermiddagen på skolebusserne endnu ikke er ført ind i køreplanerne. 28) Skolebestyrelsen på Langå Skole stiller spørgsmålstegn ved de tidlige morgenture på skolebusruterne og især den rute, der betjener den vestlige del af skoledistriktet, da den giver lang køretid og ventetid på skolen. De tidlige morgenture har været planlagt af hensyn til omstigere mellem ruterne. Der er derfor ingen

10 skolebørn, der har været henvist til at benytte disse tidlige morgenture. Med hensyn til den vestlige del af skoledistriktet, så planlægges ruten justeret, så der startes op kl mod førhen kl Kørslen i Langå By er reduceret til direkte kørsel til banegård og retur til skolen, hvor ruten medtager børn fra centrum. På grund af tung trafik i Langå By er dette fortsat prioriteret om end med et hurtigere forløb. Kørsel omkring Skovlyst-området varetages fremover af rute 516 med optagning ved sportspladsen. 29) Der er et ønske om, at der fortsat vil være mulighed for børn i Skovlyst-området at tage med skolebussen. Rute 516 vil fremover medtage børn fra det nævnte område. Bussen vil dog ikke køre hele vejen igennem området, men i stedet skal børnene gå til sportspladsen for at komme med. Løsningen sikrer, at børnene ikke skal krydse Væthvej for at komme med bussen. 30) En borger spørger til hjemkørslen fra Langå Skole og er i tvivl om hvorvidt der vil være kørsel til Helstrup ligesom i dag. Der vil forsat være kørsel fra Langå Skole til Helstrup ligesom i dag. Ruteforløbene om eftermiddagen på skolebusserne er blot ikke ført ind i køreplanerne endnu.

11 Rute 518, 519: Assentoftskolen Ingen større ændringer. Der er indkommet i alt 0 høringssvar på rute 518 og 519.

Havndal Skole Ringetid kl Grønhøjskolen Ringetid kl eller Skolebuskøreplaner skoleåret 2015/2016

Havndal Skole Ringetid kl Grønhøjskolen Ringetid kl eller Skolebuskøreplaner skoleåret 2015/2016 Havndal Skole Ringetid kl. 7.40 Rute 501 Korsvejen 7.16 Kastbjerg 7.20 Trudsholmvej 7.24 Havndal Skole 7.30 Hjemkørsler 13.45 14.45 15.45 fortsætter til Grønhøjskolen Rute 502 Havndal Skole 6.55 Brugsen,

Læs mere

Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune

Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune AFTALEFORLIG. - Anmodning om udtalelse fra skolebestyrelser ved de berørte skoler: Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune 1 Indhold 1. Forord... 3 2. Udtalelse til ændringer i forslaget til ny skolestruktur...

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

BILAG til trafikplan for Randers Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008

BILAG til trafikplan for Randers Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 BILAG til trafikplan for Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 008 Indholdsfortegnelse: Side : Kort : Overblik Side : Kort : Jernbane, X bus og regionale ruter Side 3: Tabel og : Ruteoversigt for X bus

Læs mere

Bilag. til fremtidens skolevæsen i Randers Kommune

Bilag. til fremtidens skolevæsen i Randers Kommune Bilag til fremtidens skolevæsen i Randers Kommune August 2014 Indholdsfortegnelse Bilag A Elev og klassetalsprognose... 3 Bilag B Vurdering af skolebygningerne i Randers Kommune... 6 Bilag C Eksisterende

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole

Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole NOTAT: Betjening af Bøgebjergskolen, elever fra Brahetrolleborg Skole Indledning Den kollektive trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune har gennemgået større ændringer i skoleårene 2012-2013, hvor ruterne omkring

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart.

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart. Indkomne høringssvar fra skolebestyrelserne vedr. skolebuskørsel. Vestre skole:kolebestyrelsen er forelagt nedenstående og har ingen bemærkninger.vestre Skole har en såkaldt "lukket skolebusrute" Holstebrovej,

Læs mere

FORDEBAT. Indkaldelse af idéer, forslag og Havndal. Temarevision for vindmøller. Havndal bemærkninger vedr. den kommende Dalbyover Udbyhøj

FORDEBAT. Indkaldelse af idéer, forslag og Havndal. Temarevision for vindmøller. Havndal bemærkninger vedr. den kommende Dalbyover Udbyhøj FORDEBAT Indkaldelse af idéer, forslag og Havndal Havndal bemærkninger vedr. den kommende Dalbyover Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev Asferg Spentrup Fårup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav

Læs mere

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring 2 3 5 6 Bilag Bilag 1, 2 og 3 kan læses i bjælken over foto. 2 / 6 Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar 1 Agerskellet Glarbjergvej Mølleparken - Busterminalen Midttrafik har modtaget 1 høringssvar. 1) Ønske om øget betjening (1 høringssvar) En kunde ønsker tidligere afgang fra Glarbjerg til Agerskellet.

Læs mere

BUSPLAN sidste dag FØR ferien BUSPLAN skoleåret 2015-16

BUSPLAN sidste dag FØR ferien BUSPLAN skoleåret 2015-16 Sidste skoledag FØR ferien Første skoledag EFTER ferien BUSPLAN sidste dag FØR ferien BUSPLAN skoleåret 2015-16 Kære elever og forældre Skoleåret 2014-2015 er ved at gå på hæld og et nyt skoleår venter

Læs mere

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1 Notat Omlægning af 203 mv. BILAG TIL MØDE I: UP 30.11.2006, pkt. 1 Nordjyllands Trafikselskab 12. november 2006/OS Notatet indeholder følgende: 1 Forslag til ændringer på rute 203, 212, 644, 645, 646,

Læs mere

Randers Kommune. Ny skolestruktur

Randers Kommune. Ny skolestruktur Randers Kommune Ny skolestruktur Tidsplan Den interne tidsplan ift. forhandlergruppen Møder Afsluttende møde i forhandlergruppen. Gennemgang af høringsmateriale + kommunikationsplan 18. juni 2014 Kvalitetssikring

Læs mere

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget.

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. Bybus 1 og Bybus 2: Ændringer af køreplanen, hverdage: Mariagerfjord Kommune: Med udgangspunkt i at

Læs mere

Forslag til budget Administrativ høring

Forslag til budget Administrativ høring Randers Kommune Randers Kommune Forslag til budget - Administrativ høring Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 210101 Kørselsudgifter 90.419.656 90.796.000 91.947.000

Læs mere

Elever i privatskoler * De tre specialskoler omfatter Firkløverskolen, Oust Mølleskolen og Vesterbakkeskolen.

Elever i privatskoler * De tre specialskoler omfatter Firkløverskolen, Oust Mølleskolen og Vesterbakkeskolen. Notat Vedrørende: Klasse- og elevtal samt fordelingen af elever Sagsnavn: Klasse- og elevtal ved Randers Kommunes skolevæsen pr. 5. september 2016 Sagsnummer: 17.01.00-A00-2-16 Skrevet af: Louise Bisgaard

Læs mere

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune.

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-14 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 12.2.2015 Indstillingsnotat Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Beslutningstema Udvalget for Fritid & Fællesskab

Læs mere

Notat Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Forvaltning: Dato: Sendes til:

Notat Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Forvaltning: Dato: Sendes til: Notat Vedrørende: Byggegrunde i oplandet Sagsnavn: Byggegrunde i oplandet Sagsnummer: 01.04.00-G01-3-15 Skrevet af: LMS, JJA, DJ E-mail: lms@randers.dk Forvaltning: Erhvervs- og udviklingssekretariat Dato:

Læs mere

Notat vedrørende temasammenskrivning af høringssvar pr i forbindelse med forslag til ny skolestruktur i Randers Kommune

Notat vedrørende temasammenskrivning af høringssvar pr i forbindelse med forslag til ny skolestruktur i Randers Kommune Vedrørende: Temasammenskrivning af høringssvar ifm forslag til ny skolestruktur Forvaltning: Sekretariatet Børn Skole og Kultur Dato: 11-12-2014 Sendes til: Børn og skoleudvalget Notat vedrørende temasammenskrivning

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August Uddannelse & Læring Vejle Kommune

Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August Uddannelse & Læring Vejle Kommune Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August 2015 Uddannelse & Læring Vejle Kommune 1 FORSIDE Regler for planlægning af skolebuskørsel pr. 01.08.2015. Lovgivning: Folkeskoleloven

Læs mere

Randers Kommune. Ny skolestruktur

Randers Kommune. Ny skolestruktur Randers Kommune Ny skolestruktur Tidsplan Den interne tidsplan ift. forhandlergruppen Møder Afsluttende møde i forhandlergruppen. Gennemgang af høringsmateriale + kommunikationsplan 18. juni 2014 Kvalitetssikring

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr Uddannelse & Læring Vejle Kommune

Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr Uddannelse & Læring Vejle Kommune Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr. 1-8-2018 Uddannelse & Læring Vejle Kommune 1 Regler for planlægning af befordring til folkeskoleelever pr. 01.08.2018 Lovgivning: Bekendtgørelse

Læs mere

Kørsel til/fra modtagelsesklasse

Kørsel til/fra modtagelsesklasse Kørsel til/fra modtagelsesklasse 1 I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra modtagelsesklasse. Denne pjece er til forældre, hvis barn er visiteret til en modtagelsesklasse

Læs mere

Koordineringsprojekt Vesthimmerlands Kommune Nordjyllands Trafi kselskab 2010/2011. Notat med ruteforslag og nye ringetider

Koordineringsprojekt Vesthimmerlands Kommune Nordjyllands Trafi kselskab 2010/2011. Notat med ruteforslag og nye ringetider 1 Koordineringsprojekt Vesthimmerlands Kommune Nordjyllands Trafi kselskab 2010/2011 Notat med ruteforslag og nye ringetider 2 Indholdsfortegnelse 1 / INDLEDNING Side 3 Baggrund Den nye skolestruktur 2

Læs mere

Forslag til budget Politisk høring

Forslag til budget Politisk høring Randers Kommune Randers Kommune Forslag til budget 2019 - Politisk høring Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 210101 Kørselsudgifter 90.419.656 90.796.000 92.446.000

Læs mere

Årsopgørelse Table Forbrug JAN kr.

Årsopgørelse Table Forbrug JAN kr. Årsopgørelse Budgetopf. incl. forpl.-akk. Budgetopf. For. (FIB042) incl. forpl.-akk. For. (FIB0DQKF007 01.01. Filter Årsagskode Table Forbrug JAN -016 Korr. budget Rest. korr. budget Art IM Udgiftsbaseret

Læs mere

Information om kørsel til skole

Information om kørsel til skole Information om kørsel til skole Information omkring kørsel til og fra skole I denne pjece kan du finde generel information om regler mm. omkring kørsel til og fra skole i Mariagerfjord Kommune Hvem kan

Læs mere

ARBEJDSPAPIR Drøftelser vedrørende skolestruktur 2014

ARBEJDSPAPIR Drøftelser vedrørende skolestruktur 2014 Drøftelser vedrørende skolestruktur 2014 Randers Kommune Randers Kommune Disposition d. 12. maj 2014 Velkomst Indlæg om overbygningsskoler v/skoleleder Arne Omar Sørensen, Hobro Søndre Skole Gennemgang

Læs mere

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1. Ønsker til køreplan 2014 Ønsker fra Skolerne Skolebusruter Skole Ønsker Bemærkninger Øster Nykirke skole, Vonge Fredag i uge 41 samt sidste skoledag inden sommerferien kl. 11.30. Forventer som

Læs mere

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/ /26

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/ /26 Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/14 2025/26 1. Indledning og metode Elev- og klassetalsprognosen indeholder en beregning af det forventede elevtal i normalklasserne på Randers Kommunes

Læs mere

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring Baggrund Randers Kommune har bedt Midttrafik undersøge potentialerne ved en mere grundlæggende ændring af principperne for bybusnettet i Randers. Midttrafik har

Læs mere

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Indledning Nedenstående er oplistet de konsekvenser, som administrationen vurderer kan forekomme i forbindelse med broprojekterne ved opgraderingen

Læs mere

Budget 2016 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 11. september 2015

Budget 2016 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 11. september 2015 Budget vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 11. september Randers Kommune Regnskab Budget Budget, juni Budget, september Difference Busdrift (bilag 1) Udgifter 90.439.458 89.135.000 90.717.000 90.795.000

Læs mere

Frydenstrandskolen og Nordstjerneskolen

Frydenstrandskolen og Nordstjerneskolen Nordjyllands Trafikselskab 26. februar 2015 / AF Skolekørsel fra august 2015 Frydenstrandskolen og Nordstjerneskolen Frydenstrandskolen serviceres fremover af bybuslinje 4. Nordstjerneskolen serviceres

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse

Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse 1 I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra specialskole eller specialklasse. Denne pjece er til forældre, hvis barn

Læs mere

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017 Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 25. maj 2016 Sagsnr. 15/5128 Løbenr. 92316/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Orientering

Læs mere

Information om kørsel til skole

Information om kørsel til skole Information om kørsel til skole Information omkring kørsel til og fra skole I denne pjece kan du finde generel information om regler mm. omkring kørsel til og fra skole i Mariagerfjord Kommune Hvem kan

Læs mere

Revideret Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/14 2026/27, december 2014.

Revideret Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/14 2026/27, december 2014. Revideret Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2013/14 2026/27, december 2014. 1. Indledning og metode Ved opgørelsen af det faktiske elevtal for folkeskolerne i Randers Kommune pr. 5. september

Læs mere

Modtaget d. 27/08 kl. 11:56. Høringssvar vedr. lukning af Gjerlev-Enslev skole.

Modtaget d. 27/08 kl. 11:56. Høringssvar vedr. lukning af Gjerlev-Enslev skole. Modtaget d. 27/08 kl. 11:56 Høringssvar vedr. lukning af Gjerlev-Enslev skole. Det er rystende, man vil lukke vores skole fundamentet for hele vores landsby og dens sammenhold. Især efter der blevet lovet,

Læs mere

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag Teknik- og Miljøudvalget 10-01-2017 Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og 284 - Åben sag Sagnr.: 16/9242 Sagsansvarlig: VAGN PEDERSEN J.nr.: 13.05.22 G00 Sagen afgøres

Læs mere

Forslag til Budget Revideret budget

Forslag til Budget Revideret budget Forslag til Budget - Revideret budget Busdrift (bilag 1 og 2) Randers Kommune Regnskab Budget Budget, september Budget, revideret Difference Udgifter 90.439.458 89.135.000 90.795.000 89.679.000-1.116.000

Læs mere

Forslag til Budget Politisk høring

Forslag til Budget Politisk høring Forslag til Budget - Politisk høring Busdrift Handicapkørsel Kan-kørsel Trafikselskabet Letbanesekretariatet Rejsekort Total - netto Randers Kommune Regnskab Budget Budget Udgifter 90.439.458 89.135.000

Læs mere

ANALYSE AF SKOLERNES SOCIALE PROFIL

ANALYSE AF SKOLERNES SOCIALE PROFIL ANALYSE AF SKOLERNES SOCIALE PROFIL RAPPORT VERSION 4.0 MARTS 2012 INDHOLD 1. Indledning... 3 2. Metode og fremgangsmåde... 4 2.1 Udregning af den sociale profil score... 4 2.2 Aggregering af social profil

Læs mere

BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE INDHOLD. 1 Baggrund. 1 Baggrund 1. 2 Princip for ændret drift 2

BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE INDHOLD. 1 Baggrund. 1 Baggrund 1. 2 Princip for ændret drift 2 CARSTENHALSNÆS KOMMUNE BUSDRIFT I HALSNÆS KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1 Baggrund 1 2 Princip for ændret

Læs mere

Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Høringssvar 351 høringssvar Borgere, de faglige organisationer, forældre, skolebestyrelser, MEDudvalg,

Læs mere

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 8. februar 2013 Edith Blynning Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 Rute ændring, beskrivelse, gennemgang og behandling af høringssvar for Herning Bybusser Linje 1A Gullestrup Ændring af ruteføring:

Læs mere

Skolebus Prebens Minibusser

Skolebus Prebens Minibusser Skolebus Prebens Minibusser Kontor: Telefontid 06:00 16:00 Tlf.: 4839 2405 Telefontid 16:00 06:00 telefonsvarer Husk: Ring besked ved afbud SKOLEBUS TIL ELEVER I FOLKESKOLEN Kommunen sørger for transport

Læs mere

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2012/ /25

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2012/ /25 Elev- og klassetalsprognose for Randers ommune /3 4/. Indledning og metode Elev- og klassetalsprognosen indeholder en beregning af det forventede elevtal i normalklasserne på Randers ommunes folkeskoler,

Læs mere

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2014/ /27

Elev- og klassetalsprognose for Randers Kommune 2014/ /27 Vedrørende: Klasse- og elevtalsprognose 2014 Sagsnavn: Klasse og elevtalsprognose 2014 Sagsnummer: 17.01.10-P10-1-14 Skrevet af: Mads Skødt Andersen E-mail: Mads.Skodt.Andersen@randers.dk Forvaltning:

Læs mere

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Horsens Kommune har i forbindelse med høringen af Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 modtaget i alt 45 høringssvar, herunder fra Horsens Business,

Læs mere

Budget 2015 i Administrativ høring

Budget 2015 i Administrativ høring Budget 2015 i Administrativ høring Regnskab 2013 Budget 2014 Budget 2015 Randers Kommune Busdrift (bilag 1) Udgifter 90.693.066 90.511.000 90.705.000 (bilag 2) Indtægter -29.588.371-30.658.000-29.695.000

Læs mere

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune NOTAT Kørsel skoleåret 2015-16 i Assens Kommune Indledning FynBus har udarbejdet notat Brugen af kollektiv trafik i Assens Kommune 2014-15. Efterfølgende har forvaltningen for Trafik og Byg bedt FynBus

Læs mere

SKOLEBUSKØREPLAN

SKOLEBUSKØREPLAN SKOLEBUSKØREPLAN 2018 2019 Havndal Skole Korshøjskolen Gyldig 12/8 2018 29/6 2019 Ketty & Villys Buslinier tlf. 86 47 43 77 Rute 500 Havndal Skole * tur 2 Havndal Skole 6.55 Brugsen, Havndal 6.56 Klattrup

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Skoleafdelingen, Skolegade 1, 7100 Vejle, tlf. 76 81 00 00 Regler og principper for befordring af skoleelever pr. 1. mart 2010 Lovgrundlag:

Læs mere

Regionsbesparelser Horsens Kommune

Regionsbesparelser Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. december 2018 1-30-76-201-1-17 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 21358096 Regionsbesparelser Horsens Kommune 104-105 Midttrafik afventer Region Midtjyllands

Læs mere

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune FynBus 29. april 2013-1 - PLAN SAZ/SJ Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune Indledning Dette notat beskriver FynBus forslag til justeringer i Svendborg

Læs mere

Notat vedrørende førskoleordning i 2015 og 2016 på skolerne i Randers Kommune

Notat vedrørende førskoleordning i 2015 og 2016 på skolerne i Randers Kommune Vedrørende: Førskoleordning i 2015 og 2016 på skolerne i Randers Kommune Forvaltning: Sekretariatet Børn Skole og Kultur Dato: 23-12-2014 Sendes til: Børn og skoleudvalget Notat vedrørende førskoleordning

Læs mere

Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14

Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14 Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14 Herunder er der en oversigt over besparelsesforslag til indfrielse af Viborg Kommunes besparelseskrav på 1.100.000 kr. pr. år. Forslagene

Læs mere

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag Se forslag til ændringer her 1 2 HORSENS KOMMUNE TRAFIKPLAN 2017 Med baggrund i betjeningsomfanget, passagertællinger, demografiske data, placering af virksomheder

Læs mere

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik.

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-15 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 22.2.2016 Indstillingsnotat Kollektiv trafik køreplanperiode K2016-17 Udvalget skal tage stilling til foreslåede ændringer i Midttrafiks

Læs mere

Scenarier befordring.

Scenarier befordring. 06-02-2014 Mette Frost Andersen Direkte: 7257 7076 Mail: mfa@jammerbugt.dk Sagsnr.: 17.01.04-P20-1-14 Scenarier befordring. Nedenstående punkter er forudsætninger i forhold til beregningerne af befordringsudgiften.

Læs mere

1. Status og håndtering af bekymrende fravær i Randers Kommune

1. Status og håndtering af bekymrende fravær i Randers Kommune 1. Status og håndtering af bekymrende fravær i Randers Kommune Forvaltningen har i den seneste tid modtaget en række henvendelser vedrørende Randers Kommunes håndtering af bekymrende fravær i folkeskolen.

Læs mere

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Randers Kommune:

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Randers Kommune: Randers Kommune Randers Kommune regnskab Regnskab 2017 Budget 2018 Forbrug Busdrift 210101 Kørselsudgifter 90.419.656 90.796.000 53.968.327 59% 91.426.000 91.530.000 734.000 210105 Bus IT og øvrige udgifter

Læs mere

Bjarne Overmark, Beboerlisten, har i sag 106 på byrådets møde 8. april 2013 stillet en række spørgsmål vedrørende lockouten på skoleområdet.

Bjarne Overmark, Beboerlisten, har i sag 106 på byrådets møde 8. april 2013 stillet en række spørgsmål vedrørende lockouten på skoleområdet. Notat Vedrørende: Notat vedrørende spørgsmål fra Bjarne Overmark, Beboerlisten, vedrørende lockout Sagsnavn: Spørgsmål fra Bjarne Overmark, Beboerlisten om undervisningen i folkeskolerne Sagsnummer: 00.01.00-G00-13-13

Læs mere

befordring af elever i folkeskolen

befordring af elever i folkeskolen Retningslinier for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Kalundborg Kommune Godkendt af kommunalbestyrelsen den 27. april 2011 1 Indholdsfortegnelse Lov og bekendtgørelse... 3 Hvortil

Læs mere

Kørsel til specialskole eller specialklasse

Kørsel til specialskole eller specialklasse Kørsel til specialskole eller specialklasse Kørsel til og fra specialskole eller specialklasse I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra specialskole eller specialklasse.

Læs mere

Kørsel til specialskole eller specialklasse

Kørsel til specialskole eller specialklasse Kørsel til specialskole eller specialklasse 1 Kørsel til og fra specialskole eller specialklasse I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra specialskole eller specialklasse.

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Skoleafdelingen, Skolegade 1, 7100 Vejle, tlf. 76 81 00 00 Regler for planlægning af skolebuskørsel pr. 1. august 2010 Lovgivning: Folkeskoleloven

Læs mere

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1)

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1) 112 Horsens - Østbirk - Voerladegård Afg. kl. 13.50 fra Horsens på hverdage ændres til 13.57, for at opnå forbindelse fra bybuslinje 5. Afg. kl. 10.00 fra Vestbirk på lørdage ændres til kl. 9.55. Der er

Læs mere

Kørsel til specialskole eller specialklasse

Kørsel til specialskole eller specialklasse Kørsel til specialskole eller specialklasse Velkommen til skolekørsel til specialskole eller specialklasse Praktisk information og gode råd omkring kørsel til specialskole eller specialklasse. Denne pjece

Læs mere

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Disse retningslinjer er godkendt og senest revideret af Børne- og Uddannelsesudvalget den 11. juni 2019 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 LOGO1TH_LS_POSrød Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 1 2 Busserne starter tidligere om morgenen og slutter senere om aftenen Derfor nye bybusruter Se de vigtigste forbedringer og nye tiltag Det nuværende

Læs mere

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg FynBus 11. juli 2014 PLAN SAZ/SJ Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg Baggrund FynBus har den 1. juli modtaget Notat vedr. muligheder for justeringer i den kollektive (Åbyskov og Troense).

Læs mere

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser)

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser) Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel Udgangspunktet har været at etablere et stærkere og mere brugervenligt busnet, som kører der, hvor der er flest passagerer i dag eller størst passagerpotentiale,

Læs mere

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole.

Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. : Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Faaborg-Midtfyn kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Systemet har gennemgået

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 200 Skanderborg-Hørning-Aarhus-Hinnerup-(Hammel) Høringsforslag Både rute 109 og rute 200 har fået justeret køretider pga. forsinkelser. For at stabilisere køreplanen yderligere,

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

TRAFIKPLAN JUNI 2019 KOLLEKTIV TRAFIKPLAN FOR RANDERS KOMMUNE 2020

TRAFIKPLAN JUNI 2019 KOLLEKTIV TRAFIKPLAN FOR RANDERS KOMMUNE 2020 TRAFIKPLAN JUNI 2019 KOLLEKTIV TRAFIKPLAN FOR RANDERS KOMMUNE 2020 RANDERS KOMMUNE Laksetorvet 8900 Randers Tlf.: 89 15 15 15 E-mail: randers.kommune@randers.dk MIDTTRAFIK Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg

Læs mere

Grunden til dette var den nye folkeskolereform, som uden tvivl ville betyde længere skoledage for folkeskoleeleverne.

Grunden til dette var den nye folkeskolereform, som uden tvivl ville betyde længere skoledage for folkeskoleeleverne. Notat vedr. køreplanlægning for skoleåret 2014/2015 Version 19.12.2014 Proces og planlægning skoleåret 2014/15 Siden efteråret 2013 har der været fokus på planlægning af nye kommunale lokalruter i et samarbejde

Læs mere

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Indholdsfortegnelse Lov og bekendtgørelse...... 3 Hvortil sker befordringen?... 3 Hvordan

Læs mere

Bilag: Analyse af skolebuskørslen. Skanderborg Kommune. - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015

Bilag: Analyse af skolebuskørslen. Skanderborg Kommune. - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015 Bilag: Analyse af skolebuskørslen i Skanderborg Kommune - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015 Fagsekretariaterne Børn og Unge og Teknik og Miljø, Skanderborg Kommune

Læs mere

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Dette er en høring vedrørende indførelsen af en ny kollektiv buslinje fra Veksø Station til Måløv Station over Søagerskolen samt en justering af

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 4. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Disse retningslinjer er godkendt og senest revideret af Børne- og Uddannelsesudvalget den 10. november 2015.

Læs mere

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Granvænget Wingesvej Fladbrovej Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Havndal Dalbyover Udbyhøj Gassum Råby Gjerlev Øster Tørslev DEBATHÆFTE Asferg Fårup Øster Bjerregrav Spentrup Mellerup Mejlby

Læs mere

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering

Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering Notat Kollektiv trafik og skoledagens placering By, land og kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Nedenstående er baseret på - notat fra FynBus af 7. december 2015 og - notat om brugen af kollektiv trafik

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Herning Bybusser og 150 Herning-Gødstrup-Vildbjerg-Ørnhøj Dette ark beskriver generelle forhold for hele bybusnettet samt rute 150. Endvidere bliver høringssvar, som ikke kan

Læs mere

Befolkning fordelt på geografiske områder Bilag 2

Befolkning fordelt på geografiske områder Bilag 2 Randers C 1001 - Centrum vest - Kirketorvet 1.118 1.168 1.170 1.192 1.264 1.297 1.344 1.361 1.393 1.418 1.445 1.462 1.481 1.486 1.489 1.485 1.480 1.476 1002 - Centrum øst 1.577 1.660 1.710 1.763 1.810

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 8. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere