Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe"

Transkript

1 Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe.

2 Formand Jens Nielsen bød forsamlingen velkommen. Fremmødte: 29, i alt 26 stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år v/jens Nielsen 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag 5. Godkendelse af budget for det kommende år 6. Fastlæggelse af kontingent 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen 9. Valg af revisor samt revisorsuppleant 10. Eventuelt 1. Valg af dirigent Erik Svanvig blev valgt som dirigent, og han konstaterede at generalforsamlingen er blevet lovligt indkaldt jf. vedtægterne. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år v/jens Nielsen: I slutningen af maj 2014 fratrådte Michael Glavind bestyrelsen og blev udskiftet med suppleant Bjarne Andersen. 15. februar 2015 fratrådte Mogens Svanum bestyrelsen. På grund af den korte tid til generalforsamlingen valgte bestyrelsen ikke at indkalde nogen suppleant, og undertegnet overtog formandsposten og Anna Kjeldsen blev næstformand. Som formand vil jeg takke hele bestyrelsen for en stor arbejdsindsats og for de flotte resultater. Bestyrelsen har afholdt 5 bestyrelsesmøder, samt en del udvalgsmøder. Samarbejdet i bestyrelsen har været enestående og med inspirerende samt energiske diskussioner, som er en nødvendighed for at kunne skabe resultater. 2.

3 I vilkårlig rækkefølge kan nævnes følgende resultater: En ny og meget flot samt brugervenlig webside. Arbejdsbyrden i hjemmesideudvalget har været meget stor så, stort tillykke med det flotte resultat. Affaldsindsamling søndag den 27. april, med 14 deltagere og 12 sække indsamlet affald. Afholdelse af Sct. Hans fest. Udsendelse af info hæfter og som noget nyt er der blevet udsendt en folder til naboerne til fredskoven. Folderen er udsendt for at gøre opmærksom på, hvad man som nabo til fredskoven kan gøre for at bevare skoven, som et dejligt naturområde. Ny karrusel på legepladsen ved Assendrup vejen. Oversigt over stier og bænke m.m. i fredskov/friareal. Opdatering af Håndbog for Bestyrelsen. Håndbogen er dermed blevet et værdifuldt værktøj til at gøre hverdagen nemmere for den nuværende samt kommende bestyrelser. Håndbogen ajourføres løbende med de overordnede beslutninger, der bliver truffet på bestyrelsesmøderne. Udarbejdelse af en årskalender for alle aktiviteter i bestyrelsen og i grundejerforeningen, så alle bestyrelsesmedlemmer har et overblik over årets aktiviteter med terminer og ansvar. Og ikke at forglemme den meget store arbejdsindsats, der løbende er med vedligeholdelsen af grundejerforeningens friarealer, fredskove, legepladser, græsplæner og buskadser. Specielt har Grønt Udvalg haft en stor arbejdsbyrde med at følge op på vedligeholdelse af græsplæner, buskadser, skraldespande, bænke og herunder besvarelse af de mange henvendelser (ca. 40) til Grønt Udvalg fra medlemmer. Nærmere info fra de forskellige udvalg kan findes i infohæftet Året der Gik fra Grundejerforeningen skal ifølge vedtægterne varetage medlemmernes fælles interesser og vedligeholde fælles arealer. For at leve op til vedtægterne og løbende sikre de rekreative værdier i området, sætter bestyrelsen meget stor pris på alle henvendelser fra medlemmer. 3.

4 Henvendelser, vedrørende hærværk på skraldespande, legeredskaber, ødelagt dyrehegn, og lignende Her er vi meget glade for en hurtig opringning, så vi kan få istandsættelse igangsat så hurtig som muligt. Henvendelser, hvor et medlem ønsker at bestyrelsen skal forholde sig til en given problemstilling, der ønsker vi at sådanne henvendelser er skriftlige. Det gør det væsentlig lettere for hele bestyrelsen at forholde sig til den aktuelle skriftlige problemstilling, og dermed også lettere at følge op på, om der er givet en ordentlig skriftligt tilbagemelding til det respektive medlem. Henvendelser, vedrørende naboers træer og anden beplantning i skel der må vi på grund af manglende ressourcer og kompetence i bestyrelsen henvise til Hegnsynet i Vejle. Beretningen blev vedtaget af forsamlingen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Regnskabet blev fremlagt af Jens Nielsen og årets resultat viser et underskud på dkr mod det budgetterede underskud på dkr Regnskabet blev godkendt. 4. Indkomne forslag Ingen indkomne forslag. 5. Godkendelse af budget for det kommende år Budgettet blev fremlagt af Jens Nielsen. Der er budgetteret med et underskud på dkr Underskuddet overskrider ikke sikringssum på dkr Budgettet blev godkendt. 6. Fastlæggelse af kontingent Kontingent for 2015 forbliver uændret på dkr 550,- 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen Anna K. Kjeldsen, Pia Christensen, og Mogens Svanum på valg. Anna ønskede ikke genvalg og Mogens Svanum er fraflyttet GFBV. 4.

5 Valgt blev: Pia Christensen, Overager 24, der modtog genvalg. Elizabeth Rømer, Klokkeager 20 Palle Grundholm, Hirseager 11 Tak til Anna Kjeldsen og Mogens Svanum for deres arbejdsindsats. Valg af suppleanter til bestyrelsen Lene Djurhus, Grønager 19 (1. Suppleant) Anna Kjeldsen, Underager 9 (2. Suppleant. Henrik Sivertsen, Skovager 1 (3. Suppleant) 9. Valg af revisor samt revisorsuppleant Genvalg af Preben Pedersen, Skovager 7, som revisor og Kurt Kristoffersen, Vangeager 11, som revisor suppleant. 10. Eventuelt Grønt Udvalg blev opfordret til at tage brandfare i beplantningsbæltet ved Juulsbjergvej alvorligt. Grønt Udvalg har i det forgangne år foretaget flere foranstaltninger og der vil i 2015 foretages yderligere, da området er en del af indsatsområdet. Problematisk at der deponeres haveaffald fra beboere. Legepladsudvalget blev opfordret til at prioritere legepladsen ved Kornager, da antallet af legeredskaber har været aftagende over de sidste år. Legepladsudvalget redegjorde for den strategi, legepladsudvalget har kørt efter i nogle år nu, med 3 større legepladser (Smalager, Over/Bredager, Tirsbækvej), samt 3 mindre satellit legepladser i områder med små haver (Prangerager, Tueager). De resterende legepladser i området vil ikke blive vedligeholdt, men vil forsvinde løbende i takt med, at de forfalder. Strategien er lagt ud fra, at udgiften til etablering af legeredskaber, der lever op til de stadig stigende sikkerhedskrav til offentligt benyttede legepladser, indhentning af byggetilladelser og vedligehold er meget høj. Desuden ønsker legepladsudvalget at have få, men attraktive legepladser med legeredskaber der er møntet på flere aldersgrupper, frem for flere mindre legepladser. 5.

6 Legepladsudvalget blev opfordret til at prioritere legepladsen ved Smalager. Legepladsudvalget oplyste, at en del af budgettet for 2015 er tiltænkt en ny legeplads ved Smalager. Legepladsudvalget opfordrede medlemmer til at fremkomme med ønsker og ideer. Bestyrelsen blev gjort bekendt med placeringen af helleanlæggene på Storager ifht. de tidligere busstoppesteder og bedt om at tage kontakt med Vejle Kommune for at få dem flyttet, således at overhaling af holdende bus besværliggøres. Bestyrelsen blev gjort opmærksom på fejl på hjemmesiden seneste vedtægter vedtaget på ekstra ordinær generalforsamling og ikke som angivet , samt at navne og underskrifter på den daværende siddende bestyrelse mangler på vedtægtsdokumentet. Bestyrelsen fik ros for den nye hjemmeside. Der blev ytret ønske om mulighed for at kunne kommunikere direkte til Bestyrelsen via hjemmesiden. Bestyrelsen blev gjort opmærksom på manglende dræn af friarealet ved Smalager. Vandmængderne skaber glatis på omkringliggende stier i frostvejr. Et medlem kunne oplyse at Vejle Kommune år tilbage har lagt dræn ved sti langs Overager. Bestyrelsen vil undersøge mulighed for dræn med Vejle Kommune. Et medlem ønskede at skabe opmærksomhed omkring for høje hastigheder på områdets stik- og hovedveje. Dette er et stort problem og bestyrelsen henstiller til overholdelse af færdselsloven. Et medlem ønskede at gøre opmærksom på problematikken omkring løse hunde og deres efterladenskaber. Bestyrelsen vil gerne opfordre til, at områdets hundeejere overholder hundeloven og kalder hunden ind til sig, når der kommer andre, ligegyldigt hvor man går tur, samt udviser hensyn ved at samle hundens efterladenskaber op. Et medlem appellerede til, at der også blev placeret bænke og skraldespande i området syd for Bredballe Byvej. Bestyrelsen kunne berette, at der var budgetteret 3 nye skraldespande og ny bænk i

7 Et medlem ønskede at appellere til korrekt fyring i brændeovne med henvisning til miljøministeriets vejledning herom, og opfordre brændeovnsbrugere at gå en tur i udenfor efter optænding for at se hvordan ser røgen ud, der kommer op af skorstenen, og hvordan lugter det. Skovudvalget fik ros for de flotte store nye træer plantet ved Skov-/ Vangeager og opfordrede til at forsætte med plantning af nye træer i hele skoven ved Skovager. Et medlem ønskede at påminde bestyrelsen om et udgået træ på Smalager. Bestyrelsen har haft kontakt med Vejle Kommune, men Vejle Kommune har ikke gjort noget ved sagen. Bestyrelsen vil kontakte dem igen. Bestyrelsen ønskede at informere om, at vi igen i år deltager i naturens dag den fra kl i samarbejde med Grønt Forum. Grønt Forum leverer handsker og poser, bestyrelsen byder på øl & vand og vil overveje at udlove præmie til den, der har indsamlet mest henkastet affald. Bestyrelsen ønskede også at gøre opmærksom på, at Grundejerforeningen Bredballe Villapark fejrer 40 års jubilæum i Bestyrelsen modtager gerne gode ideer til markeringen af denne dag. Bestyrelsen blev gjort opmærksom på de dårlige oversigtsforhold ved stien fra Over-/Bredager til Storager. Bestyrelsen afholdt konstitueringsmøde tirsdag, 14. april 2015: Formand: Jens Nielsen Næstformand, Kasserer & kontingentopkræver: Pia Christensen Sekretær: Charlotte Munk Thaasti Udvalg: Grønt Udvalg: Jens, Elizabeth, Palle Skovudvalg: Elizabeth, Charlotte, Palle Legepladsudvalg: Martin, Bjarne, Charlotte Festudvalg: Pia, Bjarne, Jens Teknisk udvalg: Bjarne, Charlotte, Martin Hjemmeside udvalg: Charlotte og Elizabeth Førstnævnte er udvalgsformand. Se kontaktoplysninger på bagsiden. 7.

8 8. Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand for Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager 49 Tlf formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer & kontingentopkræver / Formand Festudvalg Pia Christensen Overager 24 Mobil kontingent@bredballe-villapark.dk Sekretær / Formand Hjemmesideudvalg Charlotte Munk Thaasti Skovager 9 Tlf info@bredballe-villapark.dk Formand Skovudvalg Elizabeth Rømer Klokkeager 20 Tlf skovudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Legepladsudvalg Martin Degn Vendelbo Klokkeager 16 Tlf legepladsudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Teknisk Udvalg Bjarne Andersen Snareager 6 Tlf tekniskudvalg@bredballe-villapark.dk Bestyrelsesmedlem Palle Grundholm Hirseager 11 Tlf

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe OBS!!! Vi gentager successen med naturens dag - kom og vær med til at gøre Bredballe Villapark ren og pæn og fri

Læs mere

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016 kl. 19.30 i Sognegården, Kirkebakken, 7120 Vejle Øst Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Søndag, den 27. april 2014 kl. 10 12 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur og brug en dejlig forårssøndag i selskab med gode naboer.

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 52 stemmeberettigede medlemmer, heraf

Læs mere

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL. 19.30 i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Velkomst v. formand Elizabeth Rømer DAGSORDEN iflg. vedtægterne 5.2.2 1. Valg af dirigent

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen

Årets gang i Grundejerforeningen Årets gang i Grundejerforeningen 2015. Julehilsen Da året 2015 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed Info-hæfte berettende om aktiviteterne i det forgangne år. Som I kan læse af de forskellige

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe. Fremmødte: 32, 8 fuldmagter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken.

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken. Bestyrelsen. Bestyrelsesformand Henrik K. Sivertsen, Skovager 1, 7120 Vejle Ø Mobil 26 27 79 31 E-mail: siv_218@hotmail.com Næstformand Poul Steen, Nederager 12, 7120 Vejle Ø Tlf. 48 26 84 48 E-mail: fam5steen@hotmail.com

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Lørdag, den 21. april 2014 kl. 13-15 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur brug en dejlig forårslørdag i selskab med gode naboer.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2009 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for os, er det derfor naturligt at gøre status for året der er gået. Vores vigtigste opgave er jo

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Årets gang i grundejerforeningen 2017

Årets gang i grundejerforeningen 2017 Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Anna Kjeldsen Underager 9 tlf. 40 27 82 44 E-mail: formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer & kontingentopkræver Formand Festudvalg Pia Christensen Overager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2010 2010 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for Bestyrelsen er det derfor naturligt, at gøre status for året der er ved at rinde ud. Vores

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

Mandag d.14. marts 2011 kl i Bredballe Sognegård Kirkebakken Vejle Øst.

Mandag d.14. marts 2011 kl i Bredballe Sognegård Kirkebakken Vejle Øst. Grundejerforeningen for Bredballe - Villapark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Mandag d.14. marts 2011 kl. 19.00 i Bredballe Sognegård Kirkebakken 46 7120 Vejle Øst Husk grundejerforeningen

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Agenda 2012 0) Velkommen v/ Jyske Bank Velkommen v/ Formanden 2) Valg af Dirigent + Referent 3) Formandens beretning 4) Regnskab til godkendelse 5)

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Kollekolleparken. Lokale 4, d. 25. oktober 2016 kl

Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Kollekolleparken. Lokale 4, d. 25. oktober 2016 kl Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Kollekolleparken Lokale 4, d. 25. oktober 2016 kl. 19.45 Dagsorden : 1: Valg af dirigent. 2: Bestyrelsen aflægger beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Grundejerforeningen Garvergården.

Grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 14.marts.2016 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2015 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2015 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 40 stemmeberettigede medlemmer, Der var

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00.

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00. Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Februar 2019 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 2. april 2019, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen.

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen. Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl. 10.00 i Kignæshallen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Bent Jørdahl Pedersen 2. Beretning 3.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Genreralforsamling GB Vest Referat

Genreralforsamling GB Vest Referat Snekkersten den 12. April 2016 Genreralforsamling GB Vest Referat 1. Valg af dirigent. Valget faldt på Jess Juul Nicolaisen, PWT 64. 2. Beretning fra bestyrelsen. Formanden præsenterede sin beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1982 3. Regnskab for

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere